Ak Parti Insan Haklarindan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ravza Haberleri

AK Parti'nin masasındaki son anket! Adayın açıklanmasına 1 gün kala duyuruldu: Özellikle 'İstanbul' vurgusu

Türkiye adım adım seçime giderken yarın kritik bir eşik daha aşılacak. AK Parti, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile yarışacak adayını açıklayacak. Adayın açıklanmasına saatler kala AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan gelen anket açıklaması dikkat çekti. İstanbul ve Ankara'da son durum ne? Son anketlerde ne değişti? İşte yanıtları...

Haber 2024-01-06 11:54:56

Son dakika! BM'den 'kutsal kitap' kararı: Tasarı kabul edildi

Son dakika haberi: Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, kutsal kitaplara yönelik şiddeti uluslararası hukukun ihlali olarak tanıyan karar tasarısını kabul etti. Dışişleri Bakanlığı da Kopenhag'da kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e karşı devam eden saldırıları bir kez daha lanetledi. Danimarka'yı yaşanan olaylardan dolayı sorumlu tutan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Danimarka makamları, insanlık düşmanı eylemlere göz yummaktadır." dedi.

Haber 2023-07-25 21:08:55

Gurbetçi vatandaşı isyan ettiren olay: Bulgaristan polisi 30 euro rüşvet aldı

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Kapıkule Sınır Kapısı’nda yurt dışında yaşayan vatandaşların sorun ve görüşlerini dinledi. Avusturya’nın başkenti Viyana’dan gelen Yusuf Demir, Sarıkaya’ya Bulgar polisinin gurbetçilerden rüşvet aldığını söyledi. Polisin kendilerini tehdit ettiğini dile getiren Demir, "30 euro vermek zorunda kaldık ve Türkiye'ye geldik" dedi.

Haber 2023-07-08 21:18:50

AK Parti'de yeni görevlendirmeler! İşte Efkan Ala, Zafer Sırakaya ve Mehmet Ali Zengin'in yeni görevleri

AK Parti'de, AK Parti Genel Başkanvekilliği görevine Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala atandı. Öte yandan Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Zafer Sırakaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ise Mehmet Ali Zengin getirildi.

Haber 2023-06-19 18:39:21

Ali İhsan Yavuz'dan seçim sonuçları ile ilgili açıklama! 'Cumhurbaşkanımız herkesten önce bilecek'

14 Mayıs'a saatler kala Türkiye'de nefesler tutuldu. Siyasilerin açıklamaları yakından takip edilmeye devam ediyor. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Seçimlerin sonuçlarını ilk önce Türkiye’de öğrenmek istiyoruz. Ve biz iddia ediyoruz bizim dışımızda hiç kimse o kadar hızlı bir şekilde bu sonuçlara ulaşamayacak. Yani sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o gün seçimlerin sonuçlarını herkesten önce bilecek" ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-23 16:59

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun 'Rusya' iddialarına ilk yanıt

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'deepfake' iddialarıyla ilgili Rusya'yı sorumlu tutması sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten ilk yorum geldi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Çelik, "Duyum varsa devlet kurumlarıyla paylaşın. Herhangi bir ülke, rakibim olan siyasetçiyi hedef alıyorsa topyekûn mücadele ederiz." ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-23 00:25

SON DAKİKA: Afet bölgesinde OHAL kalkıyor! AK Partili Yavuz canlı yayında duyurdu: YSK, yine böyle bir hata yaparsa bedeli ağır olur...

Son dakika haberi: 6 Şubat'ta meydana gelen depremler Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Çok sayıda binanın yıkıldığı ve 50 binin üzerinde insanın hayatını kaybettiği depremler sonrasında deprem bölgesinde OHAL ilan edilmişti. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, deprem bölgesinde OHAL'in 9 Mayıs'ta kalkacağını ifade etti. Yavuz, YSK'ya da uyarıda bulundu.

Haber 04-05-23 10:43

İsmail Saymaz ile Önder Aksakal’dan canlı yayında çok sert tartışma! ‘Ben pis bir siyasetçi değilim’

Seçimlere son 10 gün kala DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile gazeteci İsmail Saymaz'ın canlı yayında yaşadığı sert tartışma gündem yarattı. Saymaz, AK Parti listelerinden aday olan Aksakal’a Deniz Gezmiş ve Bülent Ecevit ile ilgili sözlerini hatırlatarak 'Bu cüretkar bir çıkış değil mi?' diye sorunca tansiyon yükseldi. Aksakal’ın ‘Ben temize çıkarma ihtiyacı hissetmem kendimi, ben kirli bir insan değilim’ diye konuştu.

Haber 04-05-23 10:26

Eski belediye başkanı İYİ Parti'den milletvekili adayı... O sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 'Ne Kayseriliden...'

Nevşehir Belediye Başkanı'yken görevinden ayrılan ve sonrasında İYİ Parti'ye katılan Rasim Arı, Nevşehir'de 1. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Arı'nın daha önce AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yle bir anlaşmazlık yaşadığı biliniyordu. Arı'nın son olarak sosyal medyada paylaşılan bir videoda "Ne Kayseriliden, ne Ankaralıdan..." diyerek sarf ettiği sözleri gündem yarattı.

Haber 10-04-23 16:05

AK Parti, Hüda Par'a kaç vekil verecek? AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan canlı yayında kritik sözler...

Türkiye adım adım seçimlere giderken siyasetin gündemi de hareketlendi. İttifak ve partilerle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Millet İttifakı'nda ortak lise kararı gelirken benzer bir kararın Cumhur İttifakı'ndan gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. "Biz 81 ilin tamamında kendi listemizi çıkaracağız" diyen AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 'HÜDA PAR'a kaç vekil verilecek' sorusuna da yanıt verdi.

Haber 06-04-23 14:47

YSK'daki kura çekiminin ardından AK Parti'den dikkat çeken açıklama: Birinci sıra kulağa daha hoş geliyor

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı. 4 adayın resmiyete kavuşmasının ardından YSK'daki kura çekimiyle adayların oy pusulasındaki sıraları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk sırada yer alacağı oy pusulasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Pusulanın neresinde olursanız olun seçime aynı giriyorsunuz. Ama birinci kulağa daha hoş geliyor, içimizi daha ferahlatıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-23 19:09

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan ittifak açıklaması! '4 parti kendi logosuyla seçimlere girecek'

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhur İttifakı'na mensup 4 partinin kendi logosuyla seçime gireceğini söyledi. Yavuz, "Ancak 4 partinin de ortak cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak." ifadelerini kullandı.

Haber 24-03-23 20:20

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan milletvekili adayı olacak bakanlar için açıklama: İstifa etmeleri gerekmiyor

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere hazırlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın ve kabinedeki 17 bakanın milletvekilli adayı olacağını açıkladı. AK Parti'den ise görevde olan bakanların adaylık sürecinde istifa edip etmeyecekleri sorusuna yanıt geldi. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bizim sistemimize, anayasal ve yasal sisteme göre bakanlarımızın istifa etmesi gerekmiyor" açıklamasını yaptı.

Haber 23-03-23 20:56

Ali İhsan Yavuz canlı yayında duyurdu! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı

Türkiye adım adım seçimlere giderken partilerin oy oranlarına yönelik anketler yakından takip ediliyor. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçimlere ilişkin güncel anket verilerini paylaştı. Yavuz yaptığı açıklamada "Partimizin de 2018'de aldığı oy oranının altına düşmeyecek bir oy oranıyla sandıktan çıkacağına inanıyorum" dedi.

Haber 17-03-23 07:56

Son dakika: AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne Cumhur İttifakı'na katılma teklifi! Erbakan duyurdu: 'En kısa sürede cevap vereceğiz'

Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erbakan, Yıldırım ve Yavuz'u kapıda karşıladı. Görüşmenin ardından AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne Cumhur İttifakı'na katılma teklifi yapıldığını söyleyen Erbakan, "Yetkili kurullarımızla bu teklifi değerlendireceğiz. Kendilerine de en kısa sürede cevap vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-23 17:18

Kentin en işlek caddesinden yıkımı gözler önüne serdi... Malatya Milletvekili Ağbaba: Biraz önce bir insan kolu ve ayağı gördük maalesef

Kahramanmaraş merkezli depremin felakete yol açtığı illerden biri de Malatya oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın en işlek caddelerinde yayın yaparak kentteki yıkımı gözler önüne serdi. Yıkılan AK Parti Malatya İl Binasını gösteren Ağbaba, "Tehlike devam ediyor. Bazı enkazlarda insan kolu, ayağı gözüküyor. Biraz önce bir insan kolu ve ayağı gördük maalesef, hayatını kaybetmiş" dedi.

Haber 06-02-23 19:50

AK Parti'den dikkat çeken seçim açıklaması! Mevsimsel şartlar nedeniyle...

AK Parti'den seçimlere ilişkin yeni bir açıklama geldi. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Seçimler, mevsimsel şartlar sebebiyle çok az öne alınacaksa bunun adı 'erken seçim' değil, 'seçim tarihinin güncellenmesi' olur." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 07-01-23 18:38

Asgari ücret, EYT, kadro, sosyal yardımlar… AK Partili ismin sözleri heyecanlandırdı

Yıl sonu yaklaştıkça milyonlarca insan asgari ücretin ne kadar olacağını merak etmeye ve araştırmaya başladı. Uzmanlar, asgari ücrete ilişkin tahminlerde bulunurken açıklama bu kez AK Partili isimden geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Asgari ücret ile ilgili de güçlü artışların yaşanacağı bir dönem olacak" dedi. Sarıeroğlu EYT ve kadro bekleyen milyonlarca kişi için de heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Finans 08-10-22 15:46

Mikrofon açık kaldı, belediye başkanının Özhaseki'ye yanıtı gündem oldu! He de geç...

Eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı bir toplantıda mikrofonun açık kalması sonrası yaşanan sosyal medyada çokça paylaşıldı. Görüntülerde Özhaseki'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a 'Bir şey deme' Büyükkılıç'ın ise Özhaseki'ye 'he de geç' dediği anlar yer alıyor. Özhaseki bu olayın ardından yaşananlarla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Haber 07-10-22 16:53

AK Partili isimden dikkat çeken açıklama! Sayıştay kararına işaret etti: Eğer öyle bir şey çıkarsa istifa ederim

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, hakkında '15 milyon TL'ye köprü yaptırdı' iddialarına ilişkin konuştu. Özhaseki, "Eğer Sayıştay kararında köprüye 15 milyon TL verdiğim çıkarsa, milletvekilliğinden istifa ederim" dedi.

Haber 19-08-22 19:24

AK Partili Hayati Yazıcı, partisinin 21. kuruluş yılını değerlendirdi:

"AK Parti kadroları durmadan yoluna devam eder. 'Şunu yaptık, bunu yaptık...' Bitti mi? Hayır. İhtiyaçlar sonsuz, kaynaklar sınırlı. Bu çerçevede milletin hukukunu korumak, insanımızın sosyoekonomik engellerini ortadan kaldırmak, hayat standardını yükseltmek, bütün ülkedeki herkese hitap etmek suretiyle Genel Başkanımız öncülüğünde yola çıkan kadrolarız" - "AK Parti'nin bütün icraat ve faaliyetlerinin merkezinde insan var. Şeyh Edebali'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' sözü bizim referans aldığımız bir değerdir. İnsanı görmeyen ve gözetmeyen hiçbir faaliyetin başarı şansı yok. AK Parti'nin başarısı da siyasetinin temelinde millete yer veriyor oluşudur"

Yurthaber 13-08-22 11:08

Mehmet Özhaseki'nin sözleri gündem olmuştu! O konuşmanın detaylarını anlattı Mustafa Ceceli'yi aradım...

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Mustafa Ceceli ile ilgili anlattığı anısı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Özhaseki’nin sözleriyle ilgili çok sayıda yorum gelirken Özhaseki, toplantı öncesinde Mustafa Ceceli ile arasında geçen konuşmanın detaylarını anlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da tepki gösteren Özhaseki, "Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-22 17:54

AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı devam ediyor

AK Parti Araştırma, Geliştirme ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen: - "Program neticesinde toplam 120 bin 615 mahalle yönetimimiz ve 18 bin 206 köy temsilcimiz olmak üzere toplam 138 bin 821 mahalle, köy yönetimimize eğitim verilmesi hedeflendi"

Yurthaber 25-06-22 22:28

AK Parti İnsan Hakları Başkanı Usta ve beraberindeki heyet Suriye'de incelemelerde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta: - "Hedefimiz 1 milyon insanın mülteci konumunda farklı ülkelerde olmaktansa kendi ülkelerinde, kendi topraklarında, kendi hayatlarını kurmaları için çalışmaları arttırmak. Biz burada Türkiye olarak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz"

Yurthaber 20-06-22 23:00

Asgari ücrete zam yapılacak mı 2022? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak, ne zaman belli olacak?

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Haziran Pazartesi günü Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunmuştu. Son açıklama AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den geldi. Peki asgari ücrete zam yapılacak mı 2022? Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak, ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Finans 20-06-22 08:13

Asgari ücrete zam gelecek mi 2022? Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak?

Asgari ücret zammı ile ilgili son açıklama AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den geldi. Öte yandan asgari ücret zammına ilişkin son durumu merak eden vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki Asgari ücrete zam gelecek mi 2022? İşte detaylar...

Finans 20-06-22 08:13

ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında ek zam yapılacak mı?

Asgari ücrete zam gelecek mi? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen kişiler araştırma yapmaya devam ediyor. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki 9 Haziran Perşembe günü dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte 'asgari ücret zammı' ile ilgili yapılan açıklamalar...

Finans 20-06-22 08:12

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK 2022? Temmuz ayında asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Asgari ücret ne kadar olacak? sorusunun yanıtı merak konusu olurken konuya dair son dakika gelişmeleri de işçi ve işverenler tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını öğrenmek isteyen kişiler internette yaptıkları araştırmaları sürdürüyor. Son açıklama ise 9 Haziran Perşembe günü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den geldi. Peki Asgari ücret ne kadar olacak? İşte detaylar...

Finans 20-06-22 08:12

ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUM 2022: Asgari ücrete zam gelecek mi 2022? Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılacak mı, ara zam olacak mı?

Asgari ücrete zam yapılacak mı? sorusunun yanıtı çok sayıda işçi ve işveren tarafından merak konusu oldu. Ülkemizde bu sene asgari ücret tutarı 4 bin 253 lira olarak belirlenmişti. Asgari ücret konusunda son açıklama ise 9 Haziran Perşembe günü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den geldi. Peki asgari ücrete zam yapılacak mı 2022? Temmuz ayında zam gelecek mi, ara zam olacak mı? İşte ayrıntılar..

Finans 20-06-22 08:12

Asgari ücrete zam yapılacak mı 2022, ne zaman açıklanacak? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak?

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuştu. Son açıklama ise 9 Haziran Perşembe günü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den geldi. Peki Asgari ücrete zam yapılacak mı 2022, ne zaman açıklanacak? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar...

Finans 20-06-22 08:12

Asgari ücrete zamla ilgili AK Parti'den yeni açıklama: 'Önümüzdeki günlerde...'

Milyonlarca çalışanın merak ettiği asgari ücrete zamla ilgili yeni gelişme yaşandı. Enflasyon rakamları sonrasında memur ve emeklilere Temmuz'da yapılacak zam oranı netleşirken, asgari ücrete de ara zam yapılması gündeme geldi. Asgari ücret zammıyla ilgili son açıklama AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den geldi. İşte detaylar...

Finans 07-06-22 16:44

Üniversiteli gençlerin İzmir Marşı görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı! AK Partili Özhaseki: 'İYİ Parti çıkalı 3 gün oldu, onlara ne oluyor?'

Erciyes Üniversitesi'ndeki (ERÜ) bahar şenliğinde binlerce üniversiteli gencin hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söylediği görüntülerin yankısı sürüyor. Konuyla ilgili AK Parti'den dikkat çeken açıklamalar geldi. "Kimse buralardan kendine ekmek çıkarmaya çalışmasın" diyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, görüntüler üzerinden İYİ Parti'ye de yüklendi.

Haber 07-06-22 16:34

Türk-Arap girişimcilik kuruluşu Core İstanbul açıldı

Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman el-Ahmed: - "Türkiye bir medeniyet, ticaret ve sanayi merkezi. Türkiye, Arap ve Türk gençliğine yatırım yaparak, onlara sektöre hızlı bir giriş yapmalarında büyük fırsat sunuyor" - AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay: - "Türkiye şu anda 5 milyona yakın mülteciye ev sahipliği yapıyor. Bu göç dalgaları Türkiye için bir sınavdı ve başarılı oldu. Türkiye, nesiller yetiştirmeye ve insan enerjisine odaklandı"

Yurthaber 04-06-22 22:12

Sözleri gündem olmuştu! AK Parti'den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın AK Partili kadın belediye meclis üyesine yönelik ifadelerine tepki gösterdi. Özcan, AK Partili kadın meclis üyesine, "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor" demişti.

Haber 31-05-22 17:58

SON DAKİKA | CHP elindeki son anket sonuçlarını açıkladı! AK Parti'yle puan farkı…

Türkiye'de 2023'te yapılması beklenen seçimler için siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Seçim tarihi yaklaştıkça da vatandaşlar anket sonuçlarını merak etmeye başladı. Anketlerle ilgili son açıklama CHP'den yapıldı. CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı AK Parti'yle aralarındaki puan farkını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 16-04-22 20:42

Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları etkinliği Aksaray'da yapıldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Sert: - "Dünya kadının omuzları üzerine kurulu. Evde, işte, okulda ve her yerde kadının imzası vardır. Onun için biz kadını çok önemsiyoruz"

Yurthaber 10-03-22 13:45

Aydemir'den Akşener'e tepki: Duyduğumda yüzüm kızardı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in erkekler için kullandığı ifadeye AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'den tepki geldi. Akşener'in erkekler için 'kereste' gibi bir tanımlama yaptığını ifade eden Aydemir, "Duyduğumda yüzüm kızardı. Bir bayandan bu tür sözler sadır olmaması lazım. Bayanı bırakın, insan bir defa böyle bir benzetme içinde olmamalı" dedi.

Haber 09-03-22 16:35

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Şanlıurfa'da STK temsilcileriyle buluştu:

"Bütün özelliği Tayyip Erdoğan karşıtlığı ve AK Parti karşıtlığı olmak üzere kurulmuş olan maalesef karşımızdaki ittifakın bileşenleri, kendi alanlarında nasıl bir araya geldikleri, hangi programla hareket ettikleri ve edecekleri, kimi cumhurbaşkanı yapacakları, nasıl bir sistem tasarladıkları gibi temel sorulara daha cevap vermeden sadece 'istemezük' diyerek, sadece Türkiye'de olumsuz, karamsar bir tablo oluşturarak muhalefet yaptıklarını zannediyorlar" - "Sayın Kılıçdaroğlu sorumlu bir ana muhalefet lideri gibi hareket etmek yerine, ana muhalefet partisinin nasıl olmasını millete göstermek yerine, korsan bir muhalefet nasıl olur onu millete gösteriyor. Dolayısıyla bu anlamda yapılanları milletimiz izliyor, görüyor"

Yurthaber 07-01-22 12:20

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: - "Baştan sona 805 belediyemizin hepsini tek tek incelediğimizde fedakar ve gayretli belediye başkanı arkadaşlarımızı görüyorum" - "İstanbul'da işe aldıkları insan sayısı 45 bin kişi. Nasıl alındığını da hepimiz iyi biliyoruz, bir ehliyet, bir sınav üzerine değil, partiler arası bölüşümle, yüzde 35 CHP, yüzde 15 İYİ Parti ve yüzde 15-20'de söyleyemedikleri ve utandıkları PKK'nın siyasi uzantılarından elemanlar alarak" - "İstanbul Belediyesinin, sadece algı operasyonu çekmek için yapmadığı işleri, çalışmadığı halde ve tembellik ettiği halde çalışıyormuş ve gayretliymiş gibi sunabilmek amacıyla bir operasyona döktüğü para 849 milyon lira"

Yurthaber 23-12-21 16:19

Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları etkinliği Çankırı'da yapıldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Ayşe Nevin Sert: - "Biz, 'Kadın emeği Türkiye'nin istikbali' dediğimizde kadınımızın daha nasıl ailesine katkıda bulunur, nasıl evine ekmek götürebilir bunun yollarını duyurmayı amaçladık"

Yurthaber 18-11-21 15:55

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Sakarya'da STK temsilcileri ve iş insanlarıyla buluştu:

"(Kovid-19 salgını) İşte burada bizim gibi beşeri kaynağı kuvvetli olan yani insan gücü, genç nüfusu güçlü olan ülkeler, risklerin yanında büyük fırsatları da yakalamış durumda. İhracatta bunu yakaladık ama yeterli göremeyiz. Emin ve rahat olun. Bizler meseleleri biliyoruz, bu işlerin üstesinden gelecek tedbirleri de alıyoruz" - "Biz bu vatanı şehitlerimize borçluyuz, bu al bayrağın dalgalanması onların sayesindedir. Ona laf etmek de hiç kimsenin hakkı değildir, haddi de değildir"

Yurthaber 10-11-21 00:21

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı: (3)

"(Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik sözleri) Sakın bu oyunlara gelmeyin, siz memur olarak görevinizi yaptığınız sürece bunların hiçbirisi sizin kılınıza dokunamaz" - "Milletimizin hiçbir kesimi yok ki CHP'nin tehditlerinden payını almasın. Toplumumuzun hiçbir kesimi yok ki CHP'nin yalan terörüne maruz kalmasın. Bunu da öyle korkakça yapıyorlar ki bir siyasetçi olarak, insan bunlar adına sadece hicap duyuyor"

Yurthaber 23-10-21 15:08

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Sivas'ta ASKON 1. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu:

"Biz devlet olarak 1 liralık bir yatırım yapıyorsak, özel sektör 9 liralık yatırım yapıyor. Türkiye'de yatırımın adresi artık özel sektördür, özel girişimcilerdir" - "Bizim petrolümüz yok, biraz doğal gaz bulduk ama yeterli değil. Bunlar mutlak üstünlük. Bazı ülkelerin böyle şansı var. Ama bizim mukayese üstünlüğümüz de insan kaynağımız"

Yurthaber 23-10-21 00:19

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta, partisinin Balıkesir İl Başkanlığında konuştu:

"Yapılan çalışmalarla birlikte aslında ülkemizde insan hakları noktasında inanılmaz başarılar, 20 yıllık iktidarımızda sessiz devrimler yaptığımızı ve bu sessiz devrimlerle birlikte insanların yaşam kalitesini ne kadar yükselttiğimizi bir kez daha görüyoruz. Sorun yok mu? Elbette ki var, sıkıntılar var ama bunları çözecek irade de yine bizde var" - "Geri dönüşler, kontroller yapıldığında cezaevleriyle ilgili ihbarların, yazılan şikayetlerin çoğunun aslında asılsız olduğunu, sadece bunun üzerinden birtakım algı kampanyalarının yaratılmaya çalışıldığını görüyoruz"

Yurthaber 15-10-21 17:15

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Kilis'te konuştu:

"Şu an 20 uçak, 50 helikopter, 5 ila 6 bin arasında insan çalışıyor, sayı değişiyor. Yüzlerce belediyemiz orada mücadele veriyor, şehitlerimiz var. 'Helikopter yok' diye yemin ediyorlar, bu arada arkasında helikopter uçuyor"

Yurthaber 05-08-21 15:07

Orman yangınları için dikkat çeken sözler: Bir provokasyon var gibi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, orman yangınlarıyla ilgili, "Sanki bir provokasyon var gibi. Bir anda birkaç yerde başlayan orman yangınları da böyle bir şeyi işaret ediyor. Daha önce PKK'lıların 'ateşin çocukları' diye başlattıkları yangınların da var olduğunu biliyoruz. İnsan canına kıyan ağacın da kıyar, canlının da canına kıyar. Çünkü onlarda vicdan, merhamet yok" dedi.

Haber 30-07-21 14:16

AK Partili Bülent Turan'dan dikkat çeken 'seçim barajı' açıklaması

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, 'Seçim Kanunu’nda yapılacak değişikliğe ilişkin, "Dünya örneklerinde özellikle Avrupa Konseyi’nin, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin baraj değerlendirmesine baktık; '5 mi, 7 mi, 10 mu olsun' tartışması çok gerçekçi bir tartışma. Biz bunu tartışıyoruz. Genel kanaatimiz, barajın indirilmesi yönünde" dedi.

Haber 28-05-21 09:15

AK Parti’li Arvas: “Su stratejik bir kaynaktır”

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, suyun stratejik bir kaynak olduğunu belirterek, “Su; insan ve insanlığa hizmet veren bütün sektörlerin ihtiyaç duyduğu bir kaynaktır” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan 363 tesisin bugün açılışı yapılıyor.

Yurthaber 29-03-21 12:30

Kibar: Fatsa’mızda eğitimin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için canla başla çalışacağız”

Ordu’dun Fatsa ilçesine yeni eğitim yatırımları kazandırmak amacıyla Fatsa heyeti ile birlikte Ankara’ya bir dizi ziyaretler yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "İlçemizde eğitimin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için canla başla var gücümüzle çalışacağız” dedi.Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Ancaza ve Milli Eğitim Özel Büro Görevlisi Mehmet Hafızoğlu’ndan oluşan bir heyet, Fatsa’ya yeni eğitim yatırımlar kazandırılması için Ankara’ya çıkarma yaptı.Üç gün süren programda Fatsa Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Danışmanı Okan Çoban, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mehmet Fatih Serdengeçti, Dış İşleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Metin Pile, Ankara Fatsalılar Derneği Başkanı Fahri Çavuşoğlu, Anayasa Mahkeme Üyesi İrfan Fidan, Ticaret Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Suavi Önal, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Bölge Amiri İbrahim Haberal, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Cumhurbaşkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mahmut Kazan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı eski Ordu Milletvekili İhsan Şener, TÜRKSAT Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Çavuşoğlu, TÜRKSAT Teftiş Kurulu Başmüfettişi Recai Namdar, TÜRKSAT Eğitim/Akademi Sorumlusu Emrah Kavcı, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve bazı iş adamlarını etti.Türkiye’yi yarınlara daha güçlü taşımak için yetiştirilmiş insan kaynağına ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Tüm insanlık için olduğu gibi, ülkemizin de Fatsa’mızın da eğitimli, nitelikli insan kaynağına ihtiyacı var.

Yurthaber 18-03-21 20:02