Ak Parti Sanliurfa Milletvekili Haberleri

Canlı Büyükçekmece seçim sonuçları! Büyükçekmece'de Recep Erol mu yoksa Hasan Akgün mü kazanıyor?

Yerel seçim heyecanında artık sona gelindi. Aylardır süren propanda döneminin ardından yeni başkanlar belli oluyor. Gözler ise hem İstanbul'a hem de en önemli ilçelerinden biri olan Büyükçekmece'ye çevrildi. AK Parti Recep Erol'u aday gösterirken CHP Hasan Akgün'ü yeniden sahaya sürdü. Büyükçekmece seçim sonuçlarında son durum ne? Erol mu önde Akgün mü?

Haber 2024-03-28 12:48:50

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi?

Haber 2024-03-28 12:25:18

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde yerel seçimin kazananı kim olacak? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 2024-03-28 12:01:19

Canlı Gaziosmanpaşa seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

Yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'da. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra İstanbul'un ilçeleri de yakından takip edilirken Gaziosmanpaşa seçim sonuçları da merak ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? İşte anlık Gaziosmanpaşa seçim sonuçları...

Haber 2024-03-28 11:59:37

Sarıyer canlı seçim sonuçları! Sarıyer’de seçimi Hüseyin Coşkun mu Mustafa Oktay Aksu mu Şükrü Genç mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı İstanbul’un ilçelerinde de sürüyor. Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona erecek. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sarıyer’de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte detaylar…

Haber 28-03-24 11:51

Sancaktepe canlı seçim sonuçları! Sancaktepe’de seçimi Şeyma Döğücü mü Alper Yeğin mi kazanıyor?

Yerel seçim için seçmenler sandık başında! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sancaktepe’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar büyük bir heyecan içinde geçmesi beklenen Sancaktepe seçim sonuçlarında AK Parti adayı Şeyma Döğücü mü önde Alper Yeğin mi önde?

Haber 28-03-24 11:16

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar'da seçimi kim önde: Uğur Sina Şen mı Ali Ercan Akpolat?

Türkiye sandık başında! Bir süredir devam seçim maratonu 31 Mart tarihinin gelmesiyle birlikte bugün sonlanıyor. İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek?

Haber 28-03-24 11:09

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da yerel seçimi Murat Aydın mı Alaattin Köseler mi kazanıyor?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 28-03-24 11:03

Tokat Belediyesi’nden “Tokfest” müjdesi

Tokat Belediye Başkanı ve AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, sinema etkinliğinde hemşerileri ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-03-24 09:46

Beşiktaş'ta Sadece İstanbul iftar programı düzenlendi

Beşiktaş'ta, AK Parti Milletvekilleri Derya Ayaydın ve Nilhan Ayan'ın ev sahipliğinde "Sadece İstanbul" iftar programı düzenlendi.

Yurthaber 28-03-24 08:25

AK Parti'ye katılım töreni görüntüleri gündem oldu! Yeniden Refah Partisi'nden açıklama: Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir

Yerel seçime günler kala Ankara'da AK Parti'ye katılım töreni gündem oldu. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin "AK Parti ailemize katılan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez, il ve ilçe yöneticilerine rozetlerini taktık" açıklamasını yaptı. YRP'nin sosyal medyadan yapılan açıklamada ise, "Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir. Bahsi geçen kişiler uzun süre önce partimizle ilişiği kesilmiş ve partimizde görevi bulunmayan bir takım şahıslardan oluşmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 27-03-24 23:38

Beşiktaş'tan AK Parti BB adayı Ahmet Metin Genç'e suç duyurusu

Beşiktaş, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 27-03-24 17:41

Son dakika | Hem CHP'yi hem DEM Parti'yi Diyarbakır'dan hedef aldı! Erdoğan: Benim Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkardılar

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. "Kürt kardeşlerim böyle bir aşağılanmayı, hakareti, yok sayılmayı asla hak etmiyor" diyen Erdoğan DEM Parti'ye kapıyı kapatırken hem CHP'yi sert sözlerle hedef aldı. Erdoğan ayrıca "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa şimdi hemen yapılmalı" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 27-03-24 14:36

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa'da seçimi İlknur Kovaç Bayraktar mı Hasan Mutlu mu kazanıyor?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 27-03-24 13:59

Son seçim anketinde 'sürpriz' sonuçlar! AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem kötü haber: 17 ilde son durum... Hangi parti, hangi aday önde?

Yerel seçimler için son seçim anketi yayımlandı. ASAL Araştırma tarafından 17 büyükşehirde yapılan seçim anketinde çarpıcı sonuçlar dikkat çekti. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için son düzlüğe girilirken, AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem de kötü haberler geldi. Birçok ilde başa baş yarışın devam ettiği gözlemlenirken, 1-2 puanın seçimin kazananı belirleyeceği öngörülüyor. Peki hangi ilde hangi parti önde? İşte detaylar...

Haber 27-03-24 10:51

Bursa'da Cumhur İttifakı Hukukçuları ile İftar Programı düzenlendi

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Türkiye'nin hedeflerine varabilmesi için eş zamanlı çok alanlı reformlar yapmak zorundayız. Reformlarla sistemi beslemek, değiştirmek zorundayız." dedi.

Yurthaber 27-03-24 08:29

AK Parti Elazığ Milletvekili Keleş, boğazına şeker kaçan çocuğu Heimlich manevrasıyla kurtardı

Elazığ'da nefes borusuna şeker kaçan çocuk, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş tarafından Heimlich manevrasıyla kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-24 07:51

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 00:39

Çelik: PKK yandaşlarının Belçika'daki vatandaşlarımıza yönelik saldırılarını şiddetle kınıyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'daki vatandaşlara yönelik saldırılarını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Haber 26-03-24 20:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat mitinginde konuştu! Ortada bir matruşka ittifakı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi. 50 bin kişinin katıldığı mitingde Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi. Erdoğan ayrıca muhalefet partileri arasındaki ittifak konusunda da "Seçmenin iradesini işporta malı gibi birilerine peşkeş çekiyorlar. Karşımızda matruşka ittifakı var." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 16:36

AK Partili Yücel Yılmaz'ın sözleri tepki çekti! 'İş adamlarına sesleniyorum' dedi o güne kadar mühlet verdi: Bize destek sözü vermeyenlerle hesaplaşacağız

Yerel seçimlere günler kala söylemlerdeki sertlik dikkat çekmeye başladı. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz katıldığı bir etkinlikte kendilerini desteklemeyenlerden hesap soracağını söyledi. Sözleri tepki çeken Yılmaz, "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diyorlar ya; Bize destek sözü vermeyenlerle de bu şehrin bir hesabı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 11:24

Emeklilerin hayallerini yıkacak açıklama! Seyyanen zam iddialarına AK Parti son noktayı koydu: Zam söz konusu değil, böyle bir çalışma yok

2024 yılı itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 49,5 oranında zam yapılmış bu oran beklentilerin altında kalmıştı. Emekli maaşlarıyla ilgili seyyanen zam iddiaları ise son günlerde kamuoyunda kendine geniş bir yer bulmuştu. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran haberlerin ardından bu kez hayal kırıklığı yaratacak açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler 'seyyanen zam' iddialarıyla ilgili net konuştu. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 11:52

Üç partiden milletvekilleri olay yerine geldi! Bursa'da işçi krizi: Kendilerini vinçlere kilitlediler

Bursa'da işçi krizinde gerginlik yaşandı, devreye önce polisler, ardından AK Parti, MHP ve İYİ Partili milletvekilleri girdi. İşten çıkarıldıklarını öne süren işçiler kendilerini vinçlere kilitleyerek limanı terk etmemek için direndi.

Finans 25-03-24 08:55

İzmir'de AK Partili aday ile vatandaşların diyaloğu dikkat çekti! 'CHP’li olarak seni çok beğeniyorum'

İzmir'de AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu ile vatandaşların diyaloğu dikkat çekti. Bir vatandaş "CHP’li olarak seni çok beğeniyorum" dedi.

Haber 25-03-24 00:13

Yer: İstanbul! Broşür dağıtan AK Partiliyi darp etmişlerdi: 6 kişiye gözaltı

İstanbul'da bir vatandaş, AK Parti tanıtım broşürü dağıtırken bir grubun saldırısına uğradı. 72 yaşındaki adam başından yaralanırken, polis yaptığı çalışmada 6 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 24-03-24 23:09

Suat Pamukçu'ya AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün düzenlenen İstanbul mitinginde YRP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya AK Parti rozeti takmıştı. Pamukçu'nun AK Parti'ye geçmesi gündem olurken YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi.

Haber 24-03-24 19:03

Eski YRP milletvekili Suat Pamukçu Büyük İstanbul Mitingi'nde resmen AK Parti'ye katıldı!

Son dakika haberi: Yaklaşık 1 ay önce Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Suat Pamukçu resmen AK Parti'ye katıldı. Pamukçu'ya rozetini AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'nde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Haber 24-03-24 15:05

İstanbullular dikkat! AK Parti mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda bugün düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Haber 24-03-24 12:30

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

Seyyanen zam iddiaları konuşulurken emeklileri heyecanlandıran açıklama geldi! Cumhurbaşkanımızı bugün de yarın da dikkatle dinleyelim

Türkiye yerel seçimlerle birlikte emekli maaşlarını konuşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitinginde seyyanen zam açıklaması yapacağı iddia edilmişti. Bugün de AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan milyonları heyecanlandıran açıklama geldi. Emekli maaşı düzenlemeleriyle ilgili konuşan Akbaşoğlu mitingleri kastederek, "Cumhurbaşkanımızı bugün de yarın da dikkatli dinleyelim." dedi.

Finans 23-03-24 12:35

Kenan Sofuoğlu bu detayları ilk kez anlattı: ‘Milletvekilliğinden çok para kaybettim’

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu katıldığı programda milletvekilli olduğu dönemle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı.

Magazin 23-03-24 11:41

Belediye başkan adayı masasındaki davetsiz misafiri görünce aklına bir projesi daha geldi

Antalya AK Parti Döşemealtı belediye başkan adayı Bekir Kıvrım mahallelilere projelerini anlatırken ilginç anlar yaşandı. Kıvrım konuştuğu sırada önce yanındaki sandalyeye, ardından masasına bir kedi çıktı. Bunun üzerine Kıvrım, hayvan mezarlığı vaadinden bahsetmeye başladı.

Haber 22-03-24 13:33

Emekliye ‘son’ seyyanen zam! Gözler yarına çevrilmişti: Temmuz’da yeni emekli maaşı sistemi yolda

Emekliler için yeni düzenlemeler yolda! Seyyanen zam beklentileri için gözler yarınki AK Parti Ankara Mitingi’ne çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekliye müjde vereceği iddia ediliyor. Ancak uzmanlar Temmuz’da emekli maaşı sisteminin değişeceğini ve kök aylık-taban maaş farkının ortadan kalkacağını söyledi. Bu düzenlemenin gelmesi halinde emekliye seyyanen zam yeni süreçte sona erecek. Emekli maaşları prim gün sayısına göre daha da artacak.

Finans 22-03-24 11:25

Yeniden Refah Partisi'ni karıştıran 'Murat Kurum' krizi! 'Cumhur İttifakı' çıkışı başını yaktı

Yeniden Refah Partisi'nde 'Murat Kurum' krizi patlak verdi. AK Parti ile yapılan görüşmelerin sonuç vermemesi üzerine Fatih Erbakan İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday göstermişti. Murat Kurum'un 'Necmettin Erbakan' çıkışına paralel olarak Yeniden Refah Partili Abdurrahman Akyüz de Murat Kurum ve Cumhur İttifakı'na yönelik destek sözleriyle gündem yarattı. Yeniden Refah, Akyüz'le ilgili kararını verip bir de açıklama yaptı.

Haber 22-03-24 09:51

Geri sayım başladı, Meclis'e geliyor: Kripto düzenlemesinde dikkat çeken 'hapis cezası' detayı!

Milyonlarca kripto para yatırımcısını ilgilendiren düzenleme için geri sayım başladı. AK Parti, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kripto Varlık Kanun Teklifi'ni Meclis Başkanlığı'na sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’de ilk kez kanuni anlamda kripto varlıkların tanımlaması yapılacak. Düzenleme 27 maddeden oluşuyor.

Finans 21-03-24 15:47

CHP Trabzon Milletvekili'nin sözlerine tepki gösteren Ak Parti'nin adayı salonu terk etti

Trabzonspor'un yaptığı basın toplantısında CHP Trabzon Milletvekili Si̇bel Sui̇çmez ile Ak Parti Trabzon BB Başkan Adayı Ahmet Metin Genç sürpriz bir tartışma yaşadı.

Spor 21-03-24 09:38

Tarih 23 Mart, rakam 5 bin TL! Seçim öncesi emekliye seyyanen zam mı geliyor? AK Parti'den açıklamalar peş peşe geldi, gözler Erdoğan'a çevrildi: Sürpriz olabilir!

Emekliye seyyanen zam iddiaları iyiden iyiye arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili mesajları ve AK Parti cephesinden gelen peş peşe yeni açıklamalar zam beklentilerini artırdı. Gazeteci Fatih Portakal da "Bir sürpriz olabilir. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, seyyanen zam açıklayabilir." ifadelerini kullandı. Kulislerde ise 'Emekliye 5 bin TL seyyanen zam yapılacak' söylentileri dillendirilmeye başlandı. Tüm gözler 23 Mart'ta yapılacak açıklamaya çevrildi.

Finans 21-03-24 07:34

Emekliye seyyanen zamda ‘Cumartesi’ sürprizi: AK Parti Genel sekreteri ‘çalışmalar başladı, konu masada’ dedi: Erdoğan’dan son dakika ek zam açıklaması gelebilir!

Son dakika haberleri… Emekli zammı için bir yandan Temmuz 2024 hesapları yapılırken bir yandan da seçim öncesi seyyanen zam talepleri gelmeye devam ediyor. Emekliye seyyanen zam için bugün ortaya atılan iddia milyonlarda heyecan yaratırken son dakika açıklaması Ankara’dan geldi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin emekliye müjde gibi haberi duyurdu. Seyyanen zam Erdoğan’ın masasında, çalışmalar başladı!

Finans 20-03-24 14:59

Emeklinin gözü kulağı zamda! Seçim öncesi AK Partili adayın sözleri emeklileri heyecanlandırdı: 'Cumhurbaşkanımız iyileştirme yapacak'

Emeklilere zam sürprizi mi geliyor? Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam haberindeyken AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altınok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini anlatarak, emekliler için iyileştirme yapılacağı sinyalini verdi.

Finans 20-03-24 10:16

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'darbe' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 19-03-24 13:43

Murat Kurum'a Cüneyt Özdemir'den 'Kanal İstanbul' sorusu! Siz 'Sayın Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, 'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir'in yayınında dikkat çeken ifadeler kullandı. Murat Kurum, Özdemir'in "Yarın bir gün İBB Başkanı siz seçildiniz. Cumhurbaşkanı da 'Kanal İstanbul'u çıkartın yapalım' dedi. Siz de 'Bir dakika Sayın Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 19-03-24 01:05

Bilecik’te billboardlara saldırı

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman’ın seçim çalışmaları kapsamında hazırlattığı billboardlar tahrip edildi. AK Parti Bilecik İl Başkanlığı saldırıyı kınadı.

Yurthaber 18-03-24 11:23

AK Parti elindeki son İstanbul anketini paylaştı! Bu zamana kadarki en düşük fark: Seçmenimizin bir kısmı kararını vermiş

Seçime artık sayılı günler kaldı. Siyasi yasakların önümüzdeki günlerde başlamasıyla anket paylaşımı sona erecek. Son anketlerde ise aradaki farklar oldukça dikkat çekti. Herkesin merak ettiği İstanbul'da ise nefes kesen yarış devam ediyor. Kurum mu önde, yoksa İmamoğlu mu? İşte AK Parti'nin duyurduğu son anket...

Haber 18-03-24 10:36

Son dakika | Erdoğan Anlamakta zorlanıyoruz deyip o partileri hedef aldı: Sırf Erdoğan ve AK Parti husumetiyle siyaset yaptıklarını sanıyorlar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'den ayrılıp kendi partisini kuranlara yönelik eleştiride bulunurken "Başka hiçbir hüner göstermeden sırf AK Parti husumetiyle, Erdoğan husumetiyle ve AK Parti oylarına gözlerini dikerek siyaset yaptıklarını sananları anlamakta zorlanıyoruz" ifadeleriyle de tepkisini dile getirdi.

Haber 17-03-24 15:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'e böyle seslendi: Good Evening, Good Night Özgür efendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 40 bin kişinin katıldığı AK Parti Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Özgür Özel'e "Good Evening, Good Night Özgür efendi" sözleriyle seslenmesi dikkat çekti. Erdoğan ayrıca 21 yılda Erzurum'a 173 milyar liralık kamu yatırımı yapıldığının notunu düştü.

Haber 16-03-24 15:16

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haber 15-03-24 23:55

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un 'hastane' eleştirisine yanıt: 'Bir hafta sonu kaçar gibi gitmişler'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Murat Kurum'un Kağıthane Devlet Hastanesi'nin taşınmasıyla ilgili sözlerine yanıt verdi. "Bir yalan üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu, mensubu bulunduğu partiyi yani Cumhuriyet Halk Partisi'ni karalamak için yalan konuşuyorlar. Bir yazı yazmışlar. Demişler ‘Buradan çıkacağız.’ Yahu çıkarken haber bile vermemişler. Apar topar bir hafta sonu kaçar gibi öbür hastaneye kaça kaça gitmişler. Ben gazetede öğrendim" dedi.

Haber 15-03-24 22:06

ABB adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: 'Ana sütü gibi ak ve helaldir'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altınok, "Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Ankaralı hemşerilerimi incittiklerini hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" dedi. Altınok'un, mal varlığı listesinde 60 ayrı gayrimenkul yer aldı.

Haber 15-03-24 20:18

AK Parti'nin masasındaki son İstanbul anketi! Nefes kesen yarış: '8-10 puan öndeyiz diyorlardı' diyerek duyurdu

31 Mart yerel seçimleri için artık neredeyse son düzlüğe girildi. İstanbul'da anketlere göre kafa kafaya giden yarışta daha da kızıştı. Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum mu kazanacak, yoksa CHP adayı Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti megakent için masasındaki son anketi açıkladı. Aradaki fark seçim gecesi İstanbul'daki yarışın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Haber 15-03-24 06:56