Ak Parti Sultanbeyli Ilce Genclik Kollari Kongresi Haberleri

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-04 19:57:57

AK Partili Başkan Adayı Ali Tombaş, 100 projeyi açıkladı: Sultanbeyli’nin yüz akı olacak

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, “Türkiye Yüzyılı’nda Sultanbeyli’nin YÜZ AKI Olacak 100 Proje”yi tanıttı. Siyasetten iş dünyasına, medyadan STK temsilcilerine kadar geniş katılımlı programda projelerini açıklayan Ali Tombaş, "Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda ilçemizin marka değerine katkı sağlayacak, insan hayatına dokunacak, çözüm odaklı projelerimizi hızla hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Haber 2024-02-26 14:18:02

AK Parti'de kongre sonrası yeni görevlendirmeler! Genel Sekreter Fatih Şahin'den 'tebrik' mesajı

7 Ekim'de gerçekleşen AK Parti Büyük Kongresi sonrasında görevlendirmeler devam ediyor. Genel Sekreter Fatih Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanlığı görevlerine gelen isimleri duyurdu.

Haber 2023-10-16 13:16:58

Bursa'da Uzay Kaşifleri Derneğinin düzenlediği Gezegen Kongresi başladı

TBMM, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, "Uludağ bundan sonra daha fazla gündeme gelecek. Burada yaptığımız bu güzel yatırım, bu otel vesilesiyle 4 mevsim tüm dünyadan misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Artık Davos'a gitmeye gerek yok. Biz tüm dünyayı Bursa'da, Uludağ'da ağırlamaya devam edeceğiz." dedi.

Yurthaber 2023-09-25 13:23:56

AK Parti olağanüstü kongresi ne zaman? AK Parti olağanüstü kongresi hangi tarihte? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni A takımını oluşturacak!

AK Parti olağanüstü kongresinin ne zaman yapılacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kongre sonrası yapılacak çalışmalara işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni A takımını oluşturacak. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, AK Parti olağanüstü kongresi ne zaman? AK Parti olağanüstü kongresi hangi tarihte yapılacak?

Haber 09-08-23 11:43

SON DAKİKA | AK Parti'nin kongresi ne zaman? Erkan Kandemir canlı yayında tarihi açıkladı

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin kongre sürecine ilişkin, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kandemir, "Önce büyük kongre sonra İl ilçe kongreleri olacak. 16 ya da 30 Eylül'de MKYK'da karar almak suretiyle Cumhurbaşkanımızın uygun gördüğü tarihte kongreyi yapacağız." dedi.

Haber 22-06-23 11:21

Window of Turkey'in Afrika Gıda Güvenliği Kongresi Ankara'da gerçekleştirildi

Window of Turkey Üst Yöneticisi Baraa Alsasa: - "Burada oluşturulması planlanan yatırım fonuna ilk etapta 1 milyar dolar bekliyoruz" - AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert: - "Afrika ile kazan-kazan iş birliğiyle ilişkiler kurmak ve oraları güçlendirmek için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz"

Yurthaber 26-09-22 15:22

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, İzmir İktisat Kongresi binasının inşaatını inceledi:

"Biz iki bina şeklinde olan bu bölgeyi, aslına uygun olarak önümüzdeki 17 Şubat'a kadar en güzel şekilde yapacağız, hazırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da iştirakiyle 100. yılında İktisat Kongresi'ni burada toplayacağız" - " (9 Eylül) Bazıları bu zaferi küçümsemeye, önemsizleştirmeye çalışsa da 'barış günü' gibi tanımlamalar getirmeye çalışsa da İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına semboldür. Anadolu topraklarının Yunan palikaryasından ve İtilaf kuvvetlerinden tamamen temizlenmesi anlamına geliyor"

Haber 09-09-22 14:27

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde Uluslararası Kafkasya'nın Geleceği Kongresi başladı

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: - "Kafkaslar, dünyanın geleceğinde yeniden en kritik geçiş, köprü ve bağlantı noktası olarak önümüzdeki süreçte nasıl kritik bir öneme sahip olacağını bugünden ortaya koymaktadır" - TBMM MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: - "Türkiye dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de Kafkas coğrafyasındaki ülkelerin toprak bütünlüğünü, egemenlik haklarını göz önünde bulunduracak, kültürel siyasi ve ekonomik ilişkilerini daha da pekiştirecektir"

Yurthaber 11-05-22 17:08

TBMM’de Erzurum buluşması

AK Parti 7’inci olağan kongresi sonrasında TBMM’de Erzurum sinerjisi yaşandı.

Yurthaber 26-03-21 16:03

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan: Kongrede yatay çekimden dolayı kalabalık iç içe gözüküyor

AK Parti Grup Başkanvekili Avukat Cahit Özkan, AK Parti 7. Olağan Kongresi ile ilgili "Maske, mesafe, temizlik konusuna özenle dikkat ettik. Burada bir vaka artışı falan olmayacak" ifadesini kullanırken, "yatay çekimin yanıltması nedeniyle insanlar iç içe görünüyor, tüm kurallara riayet edildi'' dedi.

Haber 25-03-21 15:10

Türk İslam Karakoç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Türk İslam Karakoç AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Türk İslam Karakoç oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Türk İslam Karakoç'u araştırmaya başladı. Peki Türk İslam Karakoç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 17:19

Tuba Vural Çokal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuba Vural Çokal AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Tuba Vural Çokal oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Tuba Vural Çokal'ı araştırmaya başladı. Peki Tuba Vural Çokal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 16:23

Bayram Şenocak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bayram Şenocak AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Bayram Şenocak oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Bayram Şenocak'ı araştırmaya başladı. Peki Bayram Şenocak kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 16:13

Behiye Eker kimdir, kaç yaşında ve nereli? Behiye Eker AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Behiye Eker oldu. MKYK Behiye Eker'i araştırmaya başladı. Peki Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 16:04

Burhan Kayatürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Burhan Kayatürk AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Burhan Kayatürk oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Burhan Kayatürk'ü araştırmaya başladı. Peki Burhan Kayatürk kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 15:56

Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Belgin Uygur AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Belgin Uygur oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Belgin Uygur'u araştırmaya başladı. Peki Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 15:39

Bekir Bozdağ kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bekir Bozdağ AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Bekir Bozdağ oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Bekir Bozdağ'ı araştırmaya başladı. Peki Bekir Bozdağ kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 15:28

Binali Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli? Binali Yıldırım AK Parti MKYK üyeliğine seçildi

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesi açıklandı. Listede 75 isim yer aldı. AK Parti'nin MKYK listesinde yer alan AK Parti üyelerinden birisi de Binali Yıldırım oldu. MKYK listesinin açıklanması ile vatandaşlar Binali Yıldırım'ı araştırmaya başladı. Peki Binali Yıldırım kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 24-03-21 15:20

Ayşe Böhürler kimdir? Ayşe Böhürler kaç yaşında ve nereli? İşte Ayşe Böhürler biyografisi

AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası açıklanan MKYK listesinde 75 üye arasında yer alan Ayşe Böhürler, Ramazan programları, yemek programları ve kültür içerikli söyleşi programları gibi çeşitli programlarla televizyonda yer almıştır. Ayşe Böhürler, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 1992’de ise İzlenim Dergisi’nde editörlük yaptı. Ayşe Böhürler, 2007 yılında Yenişafak gazetesinde köşe yazarlığına başladı.

Haber 24-03-21 15:01

Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş AK Parti MKYK listesine girdi

Bugün gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi ile 50'den 75'e çıkarılan MKYK üyelerinin isimleri belli oldu. MKYK'ya giren isimlerden arasında 2006 yılında Türkiye güzeli seçilen Seda Sarıbaş'ın da olması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 24-03-21 14:56

Ali İhsan Yavuz Kimdir? Ali İhsan Yavuz kaç yaşında? Ali İhsan Yavuz nereli?

AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası açıklanan yeni MKYK listesinde yer alan Ali İhsan Yavuz, İstanbul Üniversite Hukuk Fakültesi mezunudur. Ali İhsan Yavuz Sakarya Barosu’nda 10 yıla yakın serbest avukatlık yaptı. Yavuz, 7 yıl AK Parti Sakarya Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. İlçe başkanlığı da yapan Ali İhsan Yavuz, 10 yıla yakın teşkilatlarda görev aldı.

Haber 24-03-21 14:36

Son Dakika: AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu! İşte 75 kişilik listede yer alan isimler

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi öncesi yaptığı açıklamada sayısının 75'e çıktığını duyurduğu yeni MKYK listesi belli oldu. AK Parti'nin yeni genel başkan vekilleri ise Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş oldu. Partinin 'A Takımı'nda da Alevi kanaat önderinden eski Türkiye güzeline kadar birçok yeni isim yer aldı.

Haber 24-03-21 13:42

MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliklerinden bahsetti. Bunun ardından ise AK Parti MKYK üyeleri merak edildi. AK Parti MKYK üyeleri kimler?

Haber 24-03-21 11:53

Delege ne demek? İşte TDK'ye göre delege sözcüğünün anlamı

AK Parti 7’inci olağan kongresi 24 Mart tarihinde yani bugün gerçekleşiyor. AK Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacak olan yönetimin belirleneceği bu önemli günde kongrede kullanılan 'delege' kelimesi ise vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki delege ne demek ve delege ne anlama geliyor? İşte TDK'ye göre delege sözcüğünün anlamı...

Haber 24-03-21 11:49

AK Parti'nin kongresi hangi kanaldan izlenir? İşte AK Parti'nin kongresini veren kanallar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’yle ilgili, “Yapacağım konuşma adeta 2023’ün bir manifestosu olacaktır” şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamanın ardından AK Parti'nin kongresi hangi kanaldan izlenir ve saat kaçta olacak gibi sorular merak edilmeye başlandı. İşte İşte AK Parti'nin kongresini veren kanallar...

Haber 24-03-21 09:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı manifesto nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Mart Çarşamba günü AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde konuşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede 2023 manifestosunu açıklayacak. Erdoğan, 2023 Manifestosu hakkında “Güçlü Türkiye, Küresel Adalet” ve “İnsan Onuru ve Refah Toplumu” mesajlarının sinyallerini verdi. AK Parti 7. Olağan Kongresi 24 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak.

Haber 24-03-21 09:00

AK Parti kongresi öncesi canlı yayında flaş 'değişiklik' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yapacağım konuşma, adeta 2023'ün bir manifestosu olacaktır." açıklamasının ardından gözler çarşamba günü yapılacak olan AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne çevrildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, söz konusu Kongre'yle ilgili tüzük değişikliği hazırlığının olduğunu belirterek, ‘"Delegelerimize önerilerle geleceğiz." dedi. Kandemir ayrıca "Kongrede MKYK üye sayımızı artırabiliriz." ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-21 13:47

AK Gençlik Aydın, Ankara Yolcusu

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları, kongre sürecinde devam eden AK Parti’de, 6’ıncı Gençlik Kolları Olağan Kongresi için Ankara’ya gitmeye hazırlanıyor.Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirilen kongre sonrasında yeniden seçilerek güven tazeleyen AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir öncülüğünde AK Gençlik Ankara’ya gitmeye hazırlanıyor.

Yurthaber 11-03-21 15:22

AK Parti’de yeni yönetim listesi belli oldu

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı 7.Olağan kongre sonrasında İl Başkanlığına Ali Kemikkıran seçilmesinin ardından yeni yönetim listesi de belli oldu.AK Parti 7.Olağan İl kongresi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapıldı.

Yurthaber 22-02-21 17:19

AK Parti Nevşehir İl Kongresi yapıldı

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı 7.Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans katılımı ile yapıldı.AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı 7.Olağan Kongresi, Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapıldı.

Yurthaber 22-02-21 15:45

AK Parti İl kongresi 22 Şubat Pazartesi günü yapılacak

AK Parti Nevşehir İl kongresi 22 Şubat Pazartesi saat 12.30’da Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılacak.22 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla katılacağı AK Parti İl Kongresi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda saat 12.30’da gerçekleştirilecek.

Yurthaber 20-02-21 10:33

AK Parti Hakkari İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Saliha Dönmez: - "Bugün Gara şehitleri için yapılan yürüyüşte de gördük ki Hakkari halkı bu terör belasını Hakkari'nin üzerinden atmakta kararlı duruyor"

Yurthaber 19-02-21 17:25

AK Parti Hakkari İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Saliha Dönmez: - "Bugün Gara şehitleri için yapılan yürüyüşte de gördük ki Hakkari halkı bu terör belasını Hakkari'nin üzerinden atmakta kararlı duruyor"

Yurthaber 19-02-21 17:25

AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları Başkanlığı 6.

Yurthaber 18-02-21 16:47

AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi yapıldı

AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı: - "(Millet İttifakı) Siyasette böylesine husumete dayalı ortaklıkların ne kendilerine ne de memlekete faydası yok. Bizim onların diline misliyle mukabele edecek elbette ki sözlüğümüz var ama öyle konuşmayacağız" - "Bizim düşmanlığımız siyasetle değildir, hayır. Bizim düşmanlığımız az gelişmişliktir, bizim düşmanlığımız milletimizin önüne çıkan engellerdir. Bizim düşmanlığımız bu ülkenin ortak kaderine entrika çeviren, önüne blok olmaya çalışan, arkada sinsice işler çeviren terör örgütlerinin hamileridir"

Yurthaber 17-02-21 16:32

AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: - "Bizler sıradan bir partinin mensupları değiliz, bizim bir davamız var, bizim bir derdimiz var, bizim millet diye, ümmet diye, bayrak diye, ezan diye bir derdimiz var. Bizim bu vatanın bölünmez bütünlüğü diye bir derdimiz var" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: - "Hiçbir zaman rahat olmadık, her dönem zorluklarla mücadele ettik ama zorluklarla mücadele etmek bizim işimiz"

Yurthaber 17-02-21 16:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti kongresi eleştirilerine yanıt

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, AK Parti kongresi eleştirilerine ilişkin "Kendi yaptıkları her kurultayı birer gladyatör arenasına dönüştürenlerin AK Parti kongresine çamur atmasını tebessümle karşılıyorum" ifadelerini kullandı. Erdoğan, kısıtlamalarla ilgili olarak yeni alınacak kararların kabine toplantısı sonrası açıklanacağını da bildirdi.

Haber 17-02-21 13:54

AK Parti Muş Kadın Kolları Başkanlığının 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Muş İl Kadın Kolları Başkanlığı 6.

Yurthaber 16-02-21 18:02

AK Parti Elazığ 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu: - "Türkiye'nin hatta dünyanın da en büyük gençlik yapılanmasıyız. Yeni oluşturacağımız ekiplerle durmadan, yorulmadan çalışacağız ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacağız"

Yurthaber 15-02-21 18:09
Yurthaber 15-02-21 16:36
Yurthaber 15-02-21 16:36

AK Parti 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

Şanlıurfa Ak Parti İl Gençlik Kolları 6.

Yurthaber 13-02-21 10:09

AK Parti Bayburt 7. Olağan İl Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "İnşallah yeni anayasayı yapmaya muvaffak olacağız. Hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında sıra dağlar gibi duracağız ve serüvenimiz devam edecek" - Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Müstemleke zihniyetine asla ve asla geçiş vermeyeceğiz. Üniversitelerimizin kışkırtılmasına geçit vermeyeceğiz"

Yurthaber 08-02-21 17:08

AK Parti Bayburt 7. Olağan İl Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "İnşallah yeni anayasayı yapmaya muvaffak olacağız. Hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında sıra dağlar gibi duracağız ve serüvenimiz devam edecek" - Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Müstemleke zihniyetine asla ve asla geçiş vermeyeceğiz. Üniversitelerimizin kışkırtılmasına geçit vermeyeceğiz"

Yurthaber 08-02-21 17:08

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları kongresi yapıldı

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katılımıyla yapıldı.AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanlığının 6.

Yurthaber 06-02-21 09:37

AK Parti Sinop Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Sinop İl Gençlik Kolları 6.

Yurthaber 05-02-21 17:59

AK Parti Erzurum Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları 6.Olağan Kongresi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapıldı.

Yurthaber 05-02-21 16:40

AK Parti Kars Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Kars İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Zelal Sara, yeniden seçildi.Kars İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda yapılan Kadın Kolları 6.Olağan Kongresine, 65.

Yurthaber 04-02-21 15:23