Ak Parti Tarafindan Olusturulan Uyum Komisyonu Haberleri

Dijital Telif Yasası Meclis'e geliyor! AK Partili Yayman duyurdu: Google temsilcileriyle masaya oturacağız

Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Konuyla ilgili açıklama TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'dan geldi. AK Partili Yayman, Dijital Telif Yasası hazırlığında olduklarını söyledi. Yayman, "Çok ciddi talepler var. Ortak aklı dikkate alarak dijital telif yasası çıkaracağız" dedi.

Haber 2023-12-06 14:48:36

TİKTOK yasaklandı mı? TikTok kapatılacak mı?

TikTok yasaklandı mı, kapatılacak mı gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Son dönemde TikTok platformunda uygunsuz görüntülerin gündeme gelmesinin ardından lisans iptali ihtimali konuşulmaya başlandı. Konuya dair beklenen açıklama TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'dan geldi.

Haber 2023-12-02 17:21:12

'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly' olayları sonrası TikTok için harekete geçildi! Lisans iptali ihtimali gündemde

TikTok'ta son dönemlerde ortaya çıkan uygunsuz paylaşımlara ilişkin harekete geçiliyor. Özellikle 'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly' olayları sonrası TikTok'la ilgili kamuoyunda oluşan olumsuz görüşler yaygınlaştı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TikTok hakkında bant daraltma, reklam yasağı ve lisans iptali önlemlerinin gündemde olduğunu açıkladı.

Haber 2023-12-02 14:36:42

Toplu taşıma için yeni yasa geliyor! 'Yerel seçimden önce olabilir' dedi, detayları açıkladı

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu; taksi, dolmuş, otobüs şoförlerinin yaptığı işin mülkiyetiyle alakalı sorunu ve tedirginliklerini ortadan kaldıracak bir çalışmayı başlattıklarını açıkladı. Karaismailoğlu; söz konusu yasa teklifinin yerel seçimlerden önce Meclis'e gelebileceğini belirtti.

Finans 2023-11-18 17:39:40

Murat Kurum: İstanbul 2053 yılında tüm dünyaya model şehir olacak

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nde Türkiye Yüzyılı’nda Dirençli Şehirler Paneli’ne katıldı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Ömer Akgiray ve Yoshinori Moriwaki’nin konuşmacı olarak yer aldığı panelde konuşan Kurum, depremle mücadele noktasında kentsel dönüşümün önemini vurgulayarak, İstanbul’da yürütülen çalışmaları anlattı.

Haber 08-11-23 16:42

Murat Kurum, Filistinli üniversite öğrencileriyle buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İstanbul’daki Filistinli üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber 03-11-23 11:51

AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum’dan kentsel dönüşüm ve Kudüs mesajı

AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, 6 Şubat depreminin ardından başlayan dönüşüm sürecini anlattı, kentsel dönüşümün depremle mücadelenin tek yolu olduğunu belirtti. Kurum Gazze’de yaşananlara da değindi, Aklımız, fikrimiz, kalbimiz Filistin’li kardeşlerimizle. Cumartesi günü hep birlikte “Dünya Beşten Büyüktür” diyeceğiz.” sözleriyle tüm İstanbullulara Cumartesi günü yapılacak Büyük Filistin Mitingi’ne katılım çağrısı yaptı.

Haber 26-10-23 10:27

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kurum sıfır atık ödüllü tesisi gezdi: “Süreci bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Sıfır Atık ödüllü Türkiye’nin ilk ve tek tam otomatik Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi’ni ziyaret etti. Ziyaretinden anları sosyal medyasından paylaşan Kurum, “Sıfır Atık’ı bir yaşam tarzı haline getirmek zorundayız. elediyelerimizin çalışmalarına Gazi Meclisimizde destek vereceğiz. Bu süreci el birliğiyle bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz” dedi.

Finans 02-10-23 15:15

Bursa'da Uzay Kaşifleri Derneğinin düzenlediği Gezegen Kongresi başladı

TBMM, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, "Uludağ bundan sonra daha fazla gündeme gelecek. Burada yaptığımız bu güzel yatırım, bu otel vesilesiyle 4 mevsim tüm dünyadan misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Artık Davos'a gitmeye gerek yok. Biz tüm dünyayı Bursa'da, Uludağ'da ağırlamaya devam edeceğiz." dedi.

Yurthaber 25-09-23 13:23

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı'ndan Murat Kurum'a ziyaret! Şampiyonluğu pasta kesip kutladılar

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı’nı ağırladı.

Haber 13-09-23 10:54

Dikkat çeken görüşme: Murat Kurum ile Naci Görür olası İstanbul depremini konuştu

İstanbul'da beklenen olası büyük bir deprem için AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile bir araya geldi. Depreme karşı mücadelenin bilim ışığında verilmesi gerektiği dile getirilen görüşme Kurum, uzman ismin görüşlerini dinledi.

Haber 30-08-23 14:35

AK Partili Akar'dan terörle mücadelede net mesaj: Teröristlerin hiçbir şekilde yaşama şansı yok

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, yaptığı açıklamada terörle mücadelede net mesajlar verdi. Akar, "Teröristlerin hiçbir şekilde yaşama şansı yok. Ya adalete teslim olacaklar ya da yok olup gidecekler" diye konuştu.

Haber 13-08-23 14:04

Disney Plus'a AK Parti'den bir tepki daha! Lisans iptali dahil birçok tedbir masada…

Disney Plus platformunun Atatürk dizisi ile ilgili kararı tartışlmaya devam ederken AK Parti’den yeni bir açıklama daha geldi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamasında “Disney Plus’ın lisans iptali dahil, bant daraltma, reklam yasağına kadar her türlü karşılığı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber 03-08-23 13:25

YILMAZ TUNÇ kimdir, kaç yaşında? YENİ ADALET BAKANI Yılmaz Tunç hangi görevlerde bulundu? İşte hayatıyla ilgili bilgiler

Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile ilgili aramalar hız kazandı. AK Parti eski Milletvekili, eski Adalet Komisyonu Başkanı ve Grup Başkanvekili ve şu an da yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un hayatı araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklamasıyla yeni dönem bakanlıklar da belli oldu. Peki, YILMAZ TUNÇ kimdir, kaç yaşında? Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hangi görevlerde bulundu? İşte hayatıyla ilgili bilgiler...

Haber 04-06-23 12:42

Kur Korumalı Mevduat’ta son gözüktü! AK Partili isim canlı yayında açıkladı: ‘Kademeli bir şekilde...’

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz rekor seviyeye ulaşarak 1,9 trilyon liraya yükselen Kur Korumalı Mevduat’ın (KKM) ne zaman biteceğine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Yılmaz, “TL tasarrufları artırma perspektifimiz var. Kur korumalı mevduat kademeli bir şekilde sona erecek, bir anda değil” diyerek kademeli bir sonlandırma planlandığını belirtti. Yılmaz ayrıca, 500 liralık banknot basılacağı konusuna da açıklık getirdi.

Finans 26-04-23 08:54

SON DAKİKA | Lütfü Türkkan ve Ali Mahir Başarır hakkında 'dokunulmazlık' kararı

Son dakika haberi: TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Lütfü Türkkan ve Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması yönünde karar aldı. Karma Komisyon Başkanı AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, yaptığı açıklamada "CHP'li Mahir Başarır karma komisyona savunma yapmadı. İYİ Partili Türkkan ise yazılı savunmasını sunmuştu sözlü savunma yapmadı" diye konuştu.

Haber 02-03-23 12:07

Feci kazada hayatını kaybetti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının annesi çıktı! O anlar kamerada

İzmir’in Çiğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen Zinnete Gezici (74), S.Ç.'nin (50) kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Feci kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, hayatını kaybeden Zinnete Gezici’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı ve AK Parti İl Hukuk Komisyonu Başkanı olan Gülşen Gezici’nin annesi olduğu öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 28-02-23 11:03

EYT SON DAKİKA | Erdoğan talimat vermişti... AK Partili Akbaşoğlu duyurdu: İşte EYT'lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Son dakika: Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) gün sayarken takvim iyiden iyiye netleşiyor. Milyonlar EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesini beklerken Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz önümüzdeki haftayı işaret etti. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu da teklifin önümüzdeki hafta Meclise sunulacağını belirtirken, ilk maaşların alınacağı tarihi açıkladı. İşte EYT'de ilk maaş tarihi ve son durum...

Finans 18-01-23 08:58
EYT

Dokunulmazlıkları düşecek mi? TBMM'de CHP'li Başarır ve İYİ Partili Türkkan hakkında karar kılındı: Bu tarihlere kadar süre tanındı

CHP'li Ali Mahir Başarır ve İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlık dosyalarının incelenmesi için TBMM Hazırlık Komisyonu bir araya geldi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya başkanlığındaki toplantı yaklaşık 30 dakika sürdü. Özkaya'nın toplantı sonrası yaptığı açıklamaya göre, Başarır ve Türkkan'a 24 Ocak'a kadar yazılı, 25 Ocak'a kadar sözlü savunma yapabilmesi konusunda karar kılındı.

Haber 17-01-23 16:30

Kredi kartı borcu olanları sevindiren haber! Sicil affı geliyor… Sicil affı çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Sicil affı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun teklifinin detaylarını paylaştı. Sicil affı de torba yasa içerisinde yer alıyor. Peki, sicil affı çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Finans 14-10-22 10:44

Toprak Mahsulleri Ofisi, Kars'ta hububat alımlarına başladı

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç: - "Toprak Mahsulleri Ofisi, Kars'ta arpa, buğday, yulaf ve tritikale alımlarına başladı. Bu yıl interaktif olarak hemen hemen Kars'ın her noktasında, her bölgesinde, köylümüze, üreticimize en yakın noktalarda zahmetsiz ve masrafsız ürünlerini alabilme imkanını sağladık"

Yurthaber 25-08-22 17:18

İBB'nin Dolmabahçe ve Çırağan'da kestiği çınarların yerine diktiği fidanlar kurudu

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Hasanoğlu: - "AK Parti döneminde 7 bin 119 anıt ağaç onarılırken bu rakam CHP'li yönetim döneminde 2 bin 140'a indi" - "Bakım yapmak zor, kesmek kolay. Biz zor olanı tercih ederken bu yönetim bakım yapmayı değil kesmeyi seçti"

Yurthaber 21-07-22 16:06

AK Parti Bursa teşkilatı bayramlaştı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu: - "Hala adaylarını çıkarabilmiş değiller. Aday yıpranırmış. 20 seneden beri iktidarda olan Cumhurbaşkanımız yıpranmıyor da sizin adayınız iki günde yıpranacaksa olmayıversin"

Yurthaber 10-07-22 17:12

Google Türkiye'de de telif ödeyecek mi? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı'ndan önemli açıklama

Google, Avrupa'da dijital telifle ilgili ödemeler konusunda bazı ülkelerle masaya oturarak 300'den fazla medya kuruluşa ödeme yapmayı kabul etti. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ise Avrupa'da bazı ülkelerle masaya oturan Google temsilcilerini Türkiye'ye davet ettiklerini söyledi. Yayman, Google yetkilileri telif konusuna pozitif yaklaştı. Biz Türkiye'de de benzer bir anlaşmanın olmasını istiyoruz" dedi.

Haber 03-06-22 11:36

Yılmaz Tunç kimdir, aslen nereli? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve görevleri nelerdir?

AK Parti Grup Başkanvekilliğinde görev değişimi yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın yerine TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç atanırken, Tunç'un hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Yılmaz Tunç kimdir, aslen nereli? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve görevleri nelerdir? İşte hayatı...

Haber 19-05-22 19:37

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? AK Partili isimden açıklama! Asgari ücrete ne zaman zam gelecek?

Vatandaşlar tarafından asgari ücrette sene ortasında bir artış olup olmayacağı merak ediliyor. Son olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Cevdet Yılmaz'dan konuyla ilgili önemli bir bir açıklama geldi. Peki asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte Yılmaz'ın açıklamaları...

Finans 08-05-22 22:30

Asgari ücretlileri umutlandıran açıklama! AK Partili isim duyurdu: Şimdi yıl ortasında...

Asgari ücrette yıl ortasında bir artış olup olmayacağı merak edilirken Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Cevdet Yılmaz'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. "Vatandaşları enflasyona karşı ezdirmemek için hükümetimiz tedbirler almaya devam edecek" diyen Yılmaz "Şimdi yıl ortasında yeniden bir değerlendirme yapılacağını duyuyoruz" dedi.

Finans 08-05-22 20:56

Kurumlarda kadın yönetici sayısının arttırılması hedefleniyor

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık: - "Bizim önerilerimiz kadın yönetici sayılarımızın attırılması yönünde" - "Yönetim kademesindeki kadınların temsili rol model oluşturur ve bu vesileyle de bütün yöneticilerimiz içerisinde kadınların temsili, temsilde adaleti sağlamak adına kıymetli"

Yurthaber 19-04-22 12:54

İBB Meclisi’nde borç gerilimi! 'Çalmadan dağıtın'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılı denetim raporu ile ilgili konuşan AK Parti Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar, İBB’nin 2,5 yılda 30 milyar borçlandığını, borcun geçtiğimiz yıla karşılık yüzde 46 arttığını belirtti. Halk sütün pahalıya satın alındığını söyleyen Kaynar, Israrla söylüyorum, süt dağıtın kardeşim, daha çok kişiye süt dağıtın. Ama çalmadan dağıtın olur mu?" dedi.

Haber 11-04-22 18:43

İstanbul'da trafiği rahatlatacak Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı atıl durumda bekletiliyor

Herhangi bir inşaat çalışmasının görülmediği şantiye alanında beton mikserinin hurdaya ayrılması ve iş malzemelerinin çürümeye terk edilmesi dikkati çekiyor - İBB Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Abdullah Özdemir: - "AK Parti döneminde yapımına başlanan projede 1400 metre uzunluğunda tünelin imalatı tamamlanmıştı. Diğer çalışmalar da hızla devam ederken CHP’li yönetim tarafından durduruldu. Tüneller, hafriyatla kapatıldı. CHP döneminde bir adım bile ilerleme sağlanmadı"

Yurthaber 15-02-22 16:46

Öğretmenlik Meslek Kanunu Nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu çıktı mı?

Öğretmenlerin özlük haklarını iyileştirip, mesleki yükselişi sağlayacak olan Öğretmenlik Meslek Kanunu AK Parti Konya milletvekili Orhan Erdem ve 57 AK Parti milletvekilinin imzasıyla meclise sunulmuştu. Kanun teklifi TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından kabul edildi.

Haber 29-01-22 16:43

AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti'li belediyelerin Kızılcahamam kampını değerlendirdi: (1)

"Sokak hayvanları için barınaklar kurulması, artan yiyeceklerden mama yapılması yönünde belediye başkanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mızın verdiği talimatı, hayvanlara sahip çıkacak şekilde bir düzenlemenin ortaya konulması bakımından son derece önemli görüyoruz" - "Partimize de bu konuda bir şeyler yapılması ile ilgili olarak çok sayıda mesaj geliyordu. Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasında ifade ettiği bu husus, sorunu kapsamlı bir şekilde çözecektir" - "Bu kampımızda yeşil mutabakata, yeşil devrime uyum açısından belediyelerimizin yaptığı ve yapacağı faaliyetler kapsamlı bir şekilde değerlendirilmiştir" - "(Belediye başkanlarına) Hem genel seçimlerin hem yerel seçimlerin zamanında yapılması, herhangi bir şekilde erken seçim gündeminin olmaması şeklindeki politikamızı vurgulayarak seçimlere kadar olan süreyi son derece iyi değerlendirmelerini ifade ettik"

Yurthaber 24-12-21 12:38

AK Parti'li Altunyaldız ile Usta, ASELSAN Konya'da incelemelerde bulundu

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız: - "Fabrika; tasarımı, Ar-Ge'si yapılan ve üretilen, bir anlamda ham maddeden üretime kadar ama aynı zamanda tasarımdan başlayan yüksek teknoloji geliştiren yapısıyla özgün bir model oluşturuyor" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: - "Önümüzdeki yıllarda çok daha güçlü, başarılı ve ihracatımıza katkı verecek, savunma sanayisini güçlendirecek önemli çalışmalarla ASELSAN Konya'yı daha çok duyacağız ve tanıyacağız. Yeni Türkiye modeli, böyle bir model. Eski Türkiye'den eser yok"

Yurthaber 21-12-21 11:11

İstanbul'un deprem raporu İBB Meclisi gündeminde! 50 bin riskli bina var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanı Kadem Ekşi, AK Parti döneminde 1 milyar 12 milyon lira olan İBB'nin deprem bütçesinin 2022 yılı için 492 milyon lira olarak belirlendiğini söyledi. Sunumu yapan komisyon başkanı Kadem Ekşi, "İstanbul genelinde yaklaşık 50 bin riskli bina var." ifadelerini kullandı.

Haber 15-12-21 20:58

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Er Meydanı modernize edilecek

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal: - "Er Meydanı'mızın gün geçtikçe artan ilgi ve talebi karşılamaması üzerine, daha yüksek standartlarda daha güzel organizasyonlar yapılması için alanının yenilenmesi, modernizasyonu çalışmalarının başlaması talimatını Sayın Bakan'ımız bizzat verdi"

Yurthaber 03-12-21 09:56

AK Parti'de görev değişimi iddiası! Naci Bostancı yerine İsmet Yılmaz gelecek

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı'nın görevden affını istediği, yerine ise Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın geleceği iddia edildi. Bostancı'nın seçim koordinasyonu için danışmanlık yapacağı öne sürüldü. AK Parti TBMM Grubu'nda, yeni Grup Başkanı'nın belirlenmesi için seçim yapılacak.

Haber 15-11-21 14:07

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: - "Türkiye'deki döviz dalgalanmalarından dolayı ortaya çıkan fiyat farklılıklarından şu grubun, şu kişinin şu kadar miktar nemalandığını, faydalandığını iddia etmek mümkün değil. Eğer böyle bir şey iddia ediliyorsa tamamen abesle iştigaldir" - MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül: - "Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanmış olan Genişleme Strateji Belgesi veya aday olabilecek ülkeler için hazırlanan ülke raporlarında Türkiye'ye karşı çifte standartlı, şaşı bakışın halen devam ettiği görülmüştür"

Haber 21-10-21 16:55

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu, mağdurların adli mercilere başvuru sürecini yerinde gözlemledi

Komisyon Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık: - "Kadının mağdur edildiği andan itibaren şikayetle başlayan sürecin işleyişini sahada görmek istedik" - "Yarın ise mahkeme süreçleri sonrası cezaevlerine düşen faillerin ziyareti yapılacak. Cezaevlerine gidip orada bu süreci faillerden de dinleyelim"

Yurthaber 13-10-21 15:03

Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (2)

"AK Parti 2002'de Meclis'e geldiğinde Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu kurdu. İnşallah aynı şeyi yapacağız, Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu kuracak, bütün yolsuzlukları milletin önüne koyacağız" - "Milletin gözünü boyamak için Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatiflerinin marketine gidiyor, 'Fiyatlar gayet uygun' diyor. Sana göre fiyatlar çok uygun. Sen elektrik, su, doğal gaz, dolmuş, taksi, uçak parası ödemezsin"

Haber 05-10-21 16:02

Bartın Milletvekili Tunç’tan Akşener’e: Tavrı çok incitici ve yanlış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bartın programında bir vatandaşın eleştirileri üzerine, "Size hakkımı helal etmiyorum. Haram olsun" şeklindeki sözlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Sayın Akşener’in amcamıza karşı tavrı çok incitici ve yanlış bir tavır. Burada vatandaşlarımız yalnız değil. Siz buraya onlara hakaret etmek için, onları azarlamak için gelmediniz" dedi.

Haber 07-08-21 16:22

Sosyal medyada Almanya modeli: Hapis cezası ve kısıtlama

Sosyal medyayla ilgili düzenleme Ekim'de Meclis'e geliyor. Almanya modelinin yakından incelendiği çalışma ile ilgili "Burada bir sansür söz konusu değil" diyen AK Parti Afyon Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Ali Özkaya, sosyal medyada dezenformasyon yapanlara hapis cezası ve sosyal medyayı belli bir süre kullanmama unsurların getirilmesi önerisinde bulundu.

Haber 26-07-21 10:17

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Tekirdağ'da gündemi değerlendirdi: (2)

"Türkiye Büyük Millet Meclisinde Marmara Denizi'ndeki müsilajla ilgili araştırma komisyonu kurulmuştur. Ayrıca Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Merkezi kurulmuş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda çalışmalarına başlamıştır. Böylece inşallah yaz ayları içerisinde bu beladan da çevre kirliliğinden de ciddi bir şekilde kurtulmuş olacağız" -"Şimdi diyoruz ki Türkiye’nin sivil bir anayasa yapma ihtiyacı var çünkü mevcut anayasanın üstünde de aynen 61 Anayasası'nda olduğu gibi kan izi vardır. Darbelerin kanlarının, darbelerin baskılarının izi vardır. Bundan kurtulmak lazım"

Yurthaber 14-06-21 13:43

AK Parti'den TBMM'ye müsilaj teklifi! Komisyon kurulmasını talep ettiler

AK Parti, Marmara Denizi’nde görülen müsilajın araştırması için Araştırma komisyonu kurulmasını teklif etti.

Haber 08-06-21 21:00

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu toplandı: Kovid-19'dan daha sert gelecek

Meclis Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Türkiye'nin Kyoto Protokolü'ne taraf olduğunu anımsatarak "Çok da isabet oldu. Paris İklim Anlaşması'nı ciddi bir şekilde ele alıp Yüce Meclis'in karar vermesi lazım." dedi. TÜSİAD Yeni İklim Rejimi Raporu 2020 kapsamında değerlendirmelerde bulunan TÜSİAD Çevre ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Başkanı Fatih Özkadı ise "İklim değişikliği Kovid-19'dan daha sert gelecek." dedi.

Haber 08-06-21 19:09

Marmara'daki deniz salyası Karadeniz'e sıçradı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Karadeniz'de önceki gün küçük çaplı alanda deniz salyası görüldü. Balıkçıların ihbarı ile belediye ekipleri, deniz yüzeyindeki kirliliği temizledi. Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TBMM'de müsilaj araştırma komisyonu kuracağız" açıklamasını yaptı.

Haber 07-06-21 10:33

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu toplandı

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu başkanlığında toplandı. Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz, iklim değişikliği hızının insanlığın uyum kapasitesinden daha hızlı şekilde ilerlediğini belirtti. Kiraz, iklim değişikliğinin neden olduğu, sıcak stresi, yetersiz beslenme, sıtma ve ishal sonucu 2030-2050 yılları arasında 250 bin ölüm olayının beklendiğini ifade etti.

Haber 26-05-21 17:48

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu toplandı

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu başkanlığında toplandı. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Aydın, "Enerji endüstrisinde en fazla iklim riskine maruz kalacak bölgeler, başta Marmara Bölesi olmak üzere Ege, Karadeniz ve Akdeniz gibi kıyı bölgeleridir." dedi.

Haber 20-05-21 20:15

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu toplandı

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu başkanlığında toplandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Bilal Dikmen, "Türkiye'de ortalama sıcaklıklar ciddi oranda artacaktır. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'da artış ülke ortalamasına göre 1-2 derece daha fazla olacaktır." dedi.

Haber 18-05-21 22:34

Milletvekili Savaş, ADÜ’lü öğrenciler ile buluştu

AK Parti Aydın Milletvekili KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksekokulu’ nu (MYO) ziyaret etti.Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.

Yurthaber 07-04-21 10:07