Akalan Mevkisi Haberleri

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü aşkı bitmek bilmiyor! Devre arasında takıma katılabilir

Fenerbahçe, ara transferde stoper mevkisi için İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen Milli oyuncu Çağlar Söyüncü için temaslarını hızlandırılacak.

Spor 2024-01-01 17:11:03

Sivas'ta dere yakınındaki arazide şaşırtan görüntü! Geçen haftalarda buradaydık ama böyle bir durumla karşılaşmamıştık

Sivas'ta, Tavra Deresi mevkisi, daha önceden kullanılıp atılmış 40 gelinlikle doldu. Bölgede yürüyüş yaparken durumu gören Volkan Eren, Geçen haftalarda buradaydık ama böyle bir durumla karşılaşmamıştık" dedi. Eren, "Tavra Deresi, gelinlik deresine dönüşmüş. Şaşkınlık içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-10-04 18:44:10

Beşiktaş'ın yeni gözdesi Daniel Amartey'in mevkisi ne? Daniel Amartey kimdir, kaç yaşında, nereli? Peş peşe paylaştılar!

Beşiktaş, Daniel Amartey'in transferini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından ünlü futbolcu ile ilgili aramalar sıklık kazandı. Birçok futbolsever Amartey ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni gözdesi Daniel Amartey'in mevkisi ne? Daniel Amartey kimdir, kaç yaşında, nereli? Peş peşe paylaştılar!

Spor 2023-07-21 23:46:22

Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Emile Onana kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Onana'nın mevkisi ne? KAP'a bildirildi!

Beşiktaş, Jean Emile Onana ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından ünlü futbolcu ile ilgili aramalar sıklık kazandı. Birçok futbolsever Onana ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Emile Onana kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Onana'nın mevkisii ne? KAP'a bildirildi!

Spor 2023-07-21 23:31:29

Caner Erkin sonrası parlayan Levent Mercan, devleri peşine taktı! Pirlo etkisiyle büyük yükseliş...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan, bu sezon gösterdiği çıkışla transferin gözde isimlerinden birisi olmayı başardı. Caner Erkin'in takımdan ayrılışının ardından asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen Andrea Pirlo'nun yönlendirmesiyle sol bek pozisyonuna geçen ve iyi bir grafik çizen Mercan, Süper Lig ve Avrupa'dan kulüplerin teklif için hazırlandığı kaydedildi.

Spor 02-06-23 17:02

Erdek Kapıdağ ziyaretçilerini ayı korkusu sardı

Balıkesir’in Erdek ilçesi Kapıdağ mevkisi Manastır bölgesinde üç boz ayı fotokapana takıldı.

Yurthaber 19-04-23 15:52

TEM Otoyolu'ndaki trafik kazasında 1 kişi öldü

TEM Otoyolu Kavacık mevkisi Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-03-23 07:34

Samsun’da hafif ticari araç bariyere çarptı: 3 yaralı

Samsun’da hafif ticari aracın bariyere çarptığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, Samsun’un Canik ilçesi 200 Evler mevkisi çevre yolunda meydana geldi.

Yurthaber 05-01-23 09:18

SON DAKİKA | Nevşehir'de feci kaza: Partilileri taşıyan otobüs şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var... Genel Başkan'dan açıklama

Son dakika haberi: Ankara-Kayseri karayolu Nevşehir sınırlarındaki İlicek mevkisi yakınlarında feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazada yolcu otobüsü şarampole devrildi. Edinilen bilgilere göre, kazada 17 kişi yaralandı. Otobüsün, Ankara'daki Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi'nden Kayseri'ye dönen partilileri taşıdığı öğrenildi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan da açıklama geldi. İşte son dakika kaza haberinin detayları...

Haber 06-11-22 20:18

Bartın'da çok sayıda ev ve iş yerini su bastı! Vali Arslan: Meteoroloji verilerimiz daha düşüktü

Bartın'da etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, bazı noktalarda taşkın meydana geldi. Ulus ilçesi ve Abdipaşa beldesinde birçok ev ve iş yerini su basarken, Bartın ile Karabük yolu Abdipaşa mevkisi taşkın nedeniyle ulaşıma kapandı. Bartın’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulunan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ulus ve Abdipaşa’da toplam 80 ev, iş yeri ve deponun su baskını yaşadığını ifade etti.

Haber 03-09-22 20:32

Lucas Torreira kimdir? Galatasaray'ın transfer etmek istediği Lucas Torreira kaç yaşında, mevkisi ne? İşte kariyer bilgisi

Lucas Torreira kimdir sorusunun yanıtı, Galatasaraylı birçok futbolsever tarafından merakla araştırılıyor. Sarı-kırmızılıların transfer etmeye çok yaklaştığı 26 yaşındaki Uruguaylı futbolcu için girişimler sürmeye devam ediyor. Peki, Lucas Torreira kimdir? Lucas Torreira kaç yaşında, mevkisi ne? İşte kariyer bilgisi.

Spor 06-08-22 16:39

Mertens kimdir? Galatasaray'ın transfer gündemindeki Dries Mertens kaç yaşında, mevkisi ne?

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Dries Mertens kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide forma giyiyor sorusu birçok Galatasaraylı futbolsever tarafından sorgulanmaya başladı. 35 yaşındaki Belçikalı forvet oyuncusu Mertens için girişimlerini sürdüren Galatasaray transferi bitirmek üzere. Peki, Mertens kimdir? Dries Mertens kaç yaşında ve mevkisi ne?

Spor 06-08-22 16:26

Burdur Gölü'nde endişelendiren görüntü! Buraya hiç kimse gelmez

Burdur Gölü'nden endişelendiren görüntüler geldi. Gölde meydana gelen alg patlaması endişeye neden oldu. Alg patlamasına bağlı gölün renginin yeşile döndüğü halk plajı mevkisi havadan görüntülendi. Öte yandan göl çevresinde kötü koku oluştu.

Haber 02-08-22 20:42

Berkay Özcan kimdir? Berkay Özcan nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, mevkisi ne?

Berkay Özcan transfer döneminin gözde futbolcularından biri olması nedeniyle internette en çok araştırılan isimlerden. Genç futbolcu, kariyerine Stuttgart ile adım atmıştır. Peki Berkay Özcan kimdir? Berkay Özcan nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Spor 02-08-22 16:45

Galatasaray'dan gizemli paylaşım! Lucas Torreira için sinyal mi verildi? ''Bu da ne?''

Galatasaray'da Lucas Torreira transferinin bitmesi için yoğu çaba harcanıyor. Okan Buruk'un ısrarla istediği 6 numara transferi önümüzdeki günlerde resmen açıklanacak. Orta saha mevkisi için düşünülen Lucas Torreira için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 02-08-22 10:36

Ankaragücü'nün transfer ettiği Lamine Diack kimdir? Lamine Diack nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, mevkisi ne?

Ankaragücü'nün transfer ettiği Lamine Diack, kulüpten yapılan açıklama sonrası futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Ankaragücü'nün transfer ettiği Lamine Diack kimdir? Lamine Diack nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, mevkisi ne? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Spor 26-07-22 08:26

Mevkisi olmak ne demek? Mevkisi olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Mevkisi olmak ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Mevkisi olmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:48

Mame Thiam Beşiktaş'ta! Anlaşma sağlandı...

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Beşiktaş, golcü transferi için düğmeye bastı. Batshuayi'den iyi performans alamayan siyah-beyazlılar forvet mevkisi için çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaşlı yetkililer eski Fenerbahçeli Mame Thiam ile her konuda anlaşma sağladı. Yeni teknik direktör Valerien Ismael'in onay vermesi halinde bu transfer gerçekleşecek.

Spor 07-04-22 15:30

Elazığ'da artan kuzu doğumu ve yağış, verimli bir sezon için besiciye umut oldu

Besici Abdulmuttalip Akalan: - "500 koyunumuz doğurdu, 500 kadar hayvanımız da doğuracak. Bu sene doğumlar iyi gidiyor, yağış da bereketli"

Yurthaber 19-03-22 14:32

SON DAKİKA | Ulaşıma kar engeli! Bursa'yı Ankara'ya bağlayan karayolu kapandı, TRT muhabiri kazayı ucuz atlattı

Kar yağışının etkisin artırmasıyla ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Gelen son dakika haberine göre Bursa'yı Ankara'ya bağlayan kara yolunun Kestel ilçesi Ümitalan mevkisi, yoğun kar yağışı nedeniyle çift taraflı olarak trafiğe kapandı. Kapanan yol, ekiplerin çalışmasıyla kısa sürede açıldı. Öte yandan TRT HABER Muhabiri Emre Yüncü, olay yerinde son durumu anlattığı sırada tehlikeli bir kaza atlattı. İşte son gelişmeler...

Haber 18-01-22 11:25

Türkiye, Emirhan İlkhan'ı konuşuyor! 17'lik genç yıldız bakın hangi efsane futbolcunun akrabası çıktı

Beşiktaş'ın 17'lik futbolcusu Emirhan İlkhan, Çaykur Rizespor maçıyla Süper Lig sahnesine çıktı. Mücadelede fırtınalar estiren genç yetenek, ilk mücadelesinde gol atma başarısı da gösterdi. Asıl mevkisi 8 numara olan Emirhan, ilk olarak Katar'da oynanan Süper Kupa maçında oynamış ve izleyenleri büyülemişti. Siyah-beyazlıların efsane futbolcusu İlhan Mansız'ın uzaktan akrabası olan genç yıldız, gelecekte Türk futbolunun çok şeyler beklediği isimlerin arasına adını yazdırdı.

Spor 10-01-22 09:10

GÜNCELLEME - Bartın'da şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu

Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesine Akörensöküler köyünde sel nedeniyle evi yıkılan ve sulara kapılan yaşlı kadını arama çalışması başlatıldı - Vali Sinan Güner: - "(Bartın-Karabük yolu Yenihan mevkisi) Dere yatağında evler vardı oradaki insanları kurtardık. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık" - "Kumluca beldesine bağlı Akören Söküler köyünde bütün köprüler yıkılmış servis yolları ile geçmeye çalışıyoruz. Ulus'un Zafer köyünde bütün ulaşımı sağlayan her türlü köprü yıkılmış durumda" SELE KAPILAN BİR KİŞİNİN ARANDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ

Yurthaber 11-08-21 07:58

Bartın'da şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu

Vali Sinan Güner: - "(Bartın-Karabük yolu Yenihan mevkisi) Dere yatağında evler vardı oradaki insanları kurtardık. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık" - "Kumluca beldesine bağlı Akören Söküler köyünde bütün köprüler yıkılmış servis yolları ile geçmeye çalışıyoruz. Ulus'un Zafer köyünde bütün ulaşımı sağlayan her türlü köprü yıkılmış durumda"

Yurthaber 11-08-21 06:36

Galatasaray transfer haberleri! Cimbom, Brezilyalı yıldızı getiriyor

Son olarak Morutan ie görüşen sarı kırmızılı ekip para konusunda anlaşamadı. 10 milyon Euro isteyen Morutan’dan vazgeçen Cimbom, 10 numara mevkisi için gözüne Brezilyalı futbolcuyu kestirdi.

Spor 03-08-21 13:21

Galatasaray'dan stopere Arda Kızıldağ hamlesi

Galatasaray, transferde bombaları üst üste patlatırken stoper mevkisi için de hamle geldi. Aslan, Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki defans oyuncusu Arda Kızıldağ ile söz kesti.

Spor 26-07-21 08:29

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den birçok il için uyarı (5 Haziran Cumartesi hava durumu)

5 Haziran'da beklenen beklenen hava durumuyla ilgili son tahminler geldi. Haftalar sonra yasaksız ilk cumartesi günü beklenen hava durumuna ilişkin yapılan değerlendirmelere göre; Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Toroslar mevkisi, Edirne, Kırklareli ve Çankırı çevreleri ile Tekirdağ, Ankara ve Sivas'ın kuzey çevrelerinde bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. İşte Türkiye'de beklenen hava durumu...

Haber 05-06-21 08:53

Yasağa rağmen bayram sabahı akın ettiler

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bayramın ilk günü mezarlıklarda yoğunluk yaşandı. Kısıtlamalara rağmen ilçenin girişindeki Akalan Mezarlığı'na gidenler yakınları için dua etti.

Haber 13-05-21 09:22

Samsun’da ölümlü kazanın sürücüsüne 5 yıl hapis

Samsun’da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kazada, tır sürücüsü 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisi Atatürk Bulvarı’nda geçen yıl 28 Temmuz’da gece meydana geldi.

Haber 07-04-21 16:28

Samsun’da otomobiliyle şarampole yuvarlanan uzman çavuş yaralandı

Samsun’da otomobiliyle şarampole takla atan uzman çavuş yaralandı.Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Beylerce mevkisi Samsun- Ordu karayolunun 40.kilometresinde meydana geldi.

Haber 06-04-21 08:24

Üzerine kestiği ağaç düşen şahıs hastanelik oldu

Samsun’da üzerine kestiği ağaç düşen bir kişi yaralanarak hastanelik oldu.Olay, Atakum ilçesi Akalan Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi.

Yurthaber 04-04-21 20:17

Samsun’da trafik kazası: 2 yaralı

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Çatalçam mevkisi Samsun-Sinop karayolu üzeninde meydana geldi.

Haber 29-03-21 21:32

Patlayıcı madde yüklü minibüs tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun’da patlayıcı madde yüklü minibüsün kardan kayarak park halindeki tırlara arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.Kaza, Samsun’un Kavak ilçesi Hacılı mevkisi ilçe çıkışında meydana geldi.

Haber 24-03-21 10:54

AK Parti ilçe başkanlarının içinde bulunduğu araç kaza yaptı: 2 yaralı

Samsun’da AK Parti ilçe başkanlarının içinde bulunduğu otomobilin yoldan çıkması sorucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Kaza, Çarşamba ilçesi Çınarlık mevkisi Samsun Ordu karayolu 28.

Haber 21-03-21 21:55

Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza: 1 ölü

Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca mevkisinde bir kamyonun tıra arkadan çarpması sonucu kamyonun kabini parçalanırken, 33 yaşındaki sürücü feci şekilde hayatını kaybetti.Olay, Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca mevkisi Ankara istikametinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi.

Haber 17-03-21 14:28

Kaş’ta 4 mahalleye halı saha

Kaş Belediyesi tarafından ilçedeki 4 mahalleye halı saha yapılıyor.Belediyeden yapılan açıklamada, halı sahaların Karadağ, Üzümlü, İslamlar (Akbel mevkisi) Mahallesi ile Kasaba ve Uğrar Mahallesi’nin birlikte kullanabileceği Seyirçam mevkisinde yapılacağı belirtildi.İhalesi yapılan halı sahaların 20x40 metre ebadında olacağı kaydedildi.Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, geleceğin teminatı olan gençler için spor alanları oluşturmaya devam ettiklerini ifade ederek, “İlçemizdeki 4 mahallede oluşturulacak halı saha yapım ihalesini gerçekleştirdik.

Yurthaber 16-03-21 10:46

Fethiye’de takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kaza sonucu ters dönen otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Ünal Ö.’nün (56) kullandığı 48 FAM 75 plakalı otomobil Ölüdeniz Mahallesi Ovacık mevkisi Babadağ yolunda, yol kenarındaki kayalara çarparak takla attı.

Yurthaber 09-03-21 23:30

Göçerler dedelerinden devraldıkları koyun yetiştiriciliğini aynı yöntemle sürdürüyor

Elazığ'da, kışı ve ilkbaharı kırsalda kurdukları çadırlarda geçiren göçer aileler, teknolojinin nimetlerinden uzak, zor şartlarda ekmeklerini kazanmak için hayat mücadelesi veriyor - Göçer Hüseyin Akalan: - "Atadan, dededen asırlardır göçebe hayat yaşıyoruz, çoluk çocuk ömrümüz çadırlarda geçiyor" - Zeki Akalan: - "Hayvancılıkla uğraşarak rızkımızı kazanıyoruz, mesleği severek yapıyoruz, hayatımızdan memnunuz"

Yurthaber 01-03-21 11:14

Kemer’de su baskınlarını önleme çalışmaları

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Çamyuva Mahallesinde, yaşanan su baskınlarından sonra başlatılan çalışmalar devam ediyor.Kemer Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçen haftalarda yaşanan şiddetli sağanak sonrası oluşan su baskınlarından hemen sonra bölgede başlattığı çalışmaları sürdürüyor.Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Baki Yalın, yaptığı açıklamada, su baskınlarının yaşandığı Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkisi ve Hayıtlıgöl bölgesinde başlatılan çalışmaların ara vermeden devam ettiğini söyledi.

Yurthaber 18-02-21 14:44

Taşçı Mehmet Baba’nın mezarı ilgi bekliyor

Çorum’un Osmancık ilçesinde tarihi Koyunbaba Köprüsü’nün yapımında emek veren ustabaşı Taşçı Mehmet Babanın mezarı ilgi bekliyor.Yağsiyen köyü Taş Kesen mevkisi olarak bilinen bölgedeki taş ocağının yakınında bulunan Taşçı Mehmet Baba’nın mezar taşı üzerinde “80 işçi başında bulunarak Koyunbaba Köprüsü’nü yapan ustadır” şeklinde yazı bulunuyor.Kendi imkanları ile çevre düzenlemesi yaptıkları Taşçı Mehmet Baba’nın mezarı ve çevresinin bakımsızlıktan dağılarak yok olmak üzere olduğunu belirten köy sakinleri bakımının yapılmasını istedi.Yağsiyen köyü Muhtarı Muammer Soluğan, “Büyüklerimizden rivayet edilerek gelen, bu mezarın Koyunbaba Köprüsü’nün taşlarını bu bölgede keserek inşaatın yapıldığı yere gönderen ustanın mezarı olarak bizlere nakledildi.

Yurthaber 11-02-21 09:15

Kozan’da sokak hayvanlarına su ve mama desteği

Adana’nın Kozan ilçesinde sokak hayvanları için oluşturulan beslenme noktalarına, mama ve su desteğinde bulunuldu.Kozan Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri, Atatürk Parkı, Hoşkadem Camii, Göç Yolu, Işıklı Yol, Hastane ve Otogar mevkisi olmak üzere sokak hayvanlarının yoğunluk gösterdiği bölgelere mama ve su kapları yerleştirdi.Montajlar tamamlandıktan sonra aralarında Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Saygıcak, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık’ın da bulunduğu heyet beslenme noktalarına mama ve su takviyesi yaptı.Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Saygıcak, "Birçok hayvansever bu uygulama için bize teşekkür etti.

Yurthaber 26-01-21 11:29

Samsun’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

Samsun’da otomobilin yaklaşık 50 metre mesafeden uçuruma yuvarlanıp alt yola düşmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Çamlıyazı Mahallesi Kacadağ mevkisi taş ocağı yanında akşam meydana geldi.

Haber 17-01-21 08:40

Kontrolden çıkan minibüs önce kaldırıma çıktı ardından yolda yan yattı

Ataşehir TEM otoyolu Çamlıca gişeler mevkisi yan yolda ilerleyen bir ticari minibüs kontrolden çıkarak önce kaldırıma çıkıp çitleri ve direği devirdi, ardından yola devrilerek yan yattı.

Haber 13-01-21 14:13

20 yıllık ulaşım çilesine 20 günde son verdi

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, Siverek yolu üzerinde uzun yıllardır şikayet konusu olan yol sorununu kısa sürede kazandırdığı uzun ve geniş yol çalışması ile çözüme kavuşturarak ulaşımı rahatlattı.Bağlar Belediyesi, Şanlıurfa karayolu KOSGEB mevkisi üzerinde uzun yıllardır yaşanan ve hem sürücülerin hem de çevredeki esnaflar ile vatandaşların şikayetine konu olan ulaşım sorununu, yeni yol yaparak çözdü.

Yurthaber 27-12-20 14:14

Hatice Çiftçi cinayetini çözen ekibe ödül

Konya’nın Akşehir ilçesinde 8 yıl önce iple boğularak öldürülen 13 yaşındaki Hatice Çiftçi cinayetinin aydınlanmasında ve şüpheli Veli K.’yı yakalayarak Akşehir’e getiren özel ekipte görevli personele ödül verildi.21 Aralık 2012 tarihinde kaybolan ve 25 Aralık 2012 günü tarihinde Akşehir Atakent Mahallesi Akyar mevkisi jandarma sorumluluk alınanda boğularak öldürülmüş olarak bulunan Hatice Çiftci cinayetini aydınlanmasında ve şüpheli Veli K’nin yakalayan özel ekipte görevli polis memurları ödüllendirildi.

Haber 21-12-20 13:32

İzmir açıklarında 31 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir’in Foça ilçesi açıklarında can salları içerisindeki 31 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, bugün saat 09.00 sıralarında Aslanburnu mevkisi açıklarında can salları içerisinde şahıslar olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Haber 19-12-20 17:38

Yumurtattepe bölge parkına dönüşecek

Sivas’ta 55 dönüm alana sahip Yumurtatepe mevkisi Sivas Belediyesi tarafından bölge parkına dönüştürülüyor.Sivas’ta Emek Mahallesi’nde Yumurtatepe olarak bilenen 55 dönümlük arazi, büyük bir bölge parkı ve sağlıklı yaşam alanına dönüştürülüyor.

Yurthaber 08-12-20 15:35

Yeni Ordu Terminali açılıyor

Ordu’da çevre yolunun açılmasıyla birlikte şehirler arası ve şehir içi trafiğin rahatlatılması adına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, açılışa gün sayıyor.Eskipazar mevkisi, çevre yolunun hemen kenarında 22 bin metrekarelik alan üzerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen terminal, 1 Aralık 2020 Salı günü vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yurthaber 24-11-20 13:48

Yeni Ordu Terminali açılıyor

Ordu’da çevre yolunun açılmasıyla birlikte şehirler arası ve şehir içi trafiğin rahatlatılması adına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, açılışa gün sayıyor.Eskipazar mevkisi, çevre yolunun hemen kenarında 22 bin metrekarelik alan üzerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen terminal, 1 Aralık 2020 Salı günü vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yurthaber 24-11-20 13:48

“Tekne batıyor ihbarı polisi alarma geçirdi

Sinop’ta etkili olan şiddetli yağış ve fırtınanın ardından polise yapılan "Tekne batıyor, yardım isteyenler var" ihbarı yanlış anlamadan ibaret olduğu ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, olay Gelincik Mahallesi İmam Hatip Lisesi mevkisi arka denizde meydana geldi.

Yurthaber 17-11-20 16:36