Akilli Telefon Haberleri Ve Son Dakika Akilli Telefon Haberleri

Akilli Telefon Haberleri Ve Son Dakika Akilli Telefon Haberleri

Teknolojinin hızlı gelişimiyle birlikte dünya genelinde yoğun olarak kullanılan elektronik cihazlar arasında yer alan akıllı telefonun farklı işlevleri bulunur. Geçmiş dönemlerde kullanılan cep telefonunun geliştirilmesiyle birlikte ortaya çıkan akıllı telefon modelleri, farklı markalar tarafından üretilir. Gelişmiş özelliklere sahip olan mobil iletişim cihazlarında farklı işletim sistemleri vardır. Günümüzde en çok kullanılan akıllı telefon işletim sistemleri Android ve iOS şeklindedir. Üst düzey performans ve grafik özellikleri ile üretilen akıllı telefonlarla birçok aktivite yapılabilir. İletişim ve haberleşme alanının yanı sıra eğlence, finans işlemleri ve alışveriş yapma gibi alanlarda da kullanılır. Akıllı telefonlarda takvim, navigasyon, pusula ve kamera gibi birçok farklı özellikler vardır. Dünya genelinde teknoloji markaları tarafından birçok farklı akıllı telefon modeli üretilir.

Akıllı Telefon Haberleri

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber 18-01-2024 16:27

Bildiğimiz cep telefonlarını unutmaya mı başlayalım? Apple Vision Pro, Humane AI Pin derken yeni teknoloji 'yapay zeka telefonu'

Dünya değişiyor, insanlar değişiyor, teknoloji değişiyor... Teknoloji değiştikçe ise gelişiyor! Çoğu değişim güzeldir ancak en güzeli yeni bir teknolojik atılımın, başka bir teknolojik atılımın da zemini hazırlıyor oluşu. Bu hesaba göre yapay zeka da bir atılım dediğinizi duyar gibiyiz. Peki yapay zeka başka hangi teknolojik atılımın zeminini hazırlıyor olabilir? Cevap çok ancak biz birini söyleyelim; Muhtemelen bildiğimiz cep telefonlarını unutmaya başlayabilirsiniz.

Haber 27-11-2023 11:27

2023'ün 3. çeyreğine ilişkin veriler gösterdi: Avrupa'da akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş!

Bir veriye göre, Avrupa'da 2023'ün 3. çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş kaydedildi. Veriler, sevkiyatların bu çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 azaldığını, Samsung'un 2011, Apple'ın ise 2014'ten sonraki en kötü çeyreklerini kaydettiğini gösterdi.

Haber 24-11-2023 13:21

Beklenen haber, 2 yılı aşkın bir sürenin ardından geldi! Küresel akıllı telefon pazarında ekim sevinci

Küresel akıllı telefon pazarı, iki yılı aşkın bir süredir devam eden düşüşün ardından ekim ayında, gelişmekte olan pazarlardaki toparlanmanın da yardımıyla, yeniden büyümeye başladı.

Haber 22-11-2023 16:37

Isparta'da işyerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı

Isparta'da bir işyerinden telefon ve para çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 22-11-2023 14:23

Cep telefonunuza bunu yapıyorsanız dikkat! Gözünüzden sakındığınız cihaz her an çöpü boylayabilir

Akıllı telefon fiyatları yükselen dolar ve artan enflasyon nedeniyle yükseldi. Kullanırken gözünüzden sakındığınız cep telefonunuza fark etmeden zarar veriyor olabilirsiniz. Bu hatayı yapmadan önce bir kez daha düşünün...

Haber 19-08-2023 11:18

Merakla bekleniyor! iPhone 16 Pro Max ile ilgili dikkat çeken 'kamera' söylentisi...

Henüz iPhone 15 modelleri piyasaya sürülmeden iPhone 16 modelleriyle ilgili iddialar gelmeye başladı. Asya'dan gelen yeni bir raporda ise iPhone 16 Pro Max ile ilgili dikkat çeken bir kamera söylentisinden bahsedildi. İddiaya göre iPhone 16 Pro Max, süper telefoto periskop kameraya sahip ilk iPhone olabilir.

Haber 19-07-2023 11:01

iPhone 16 ile ilgili çarpıcı iddia: O açıdan iPhone 12 ile benzerlik taşıyacak

Bir Twitter kullanıcısı, iPhone 16 ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Kullanıcının iddiasına göre; iPhone 16, kamera tasarımı açısından iPhone 12'ye benzeyecek. Böylece Apple, standart iPhone 16 modelleriyle birlikte "dikey kamera" düzenine geri dönecek.

Haber 24-05-2023 15:12

Akıllı telefonların da mı sonu geliyor? 'Cep telefonunun babası'ndan çok konuşulacak sözler!

Geleceğin telefonları nasıl olacak? sorusunun cevabını elbette çoğu kişi merak ediyordur. Kimileri gelecekte telefonların yerini beyne yerleştirilen çiplerin alacağını, kimileri de gelecekte günümüzdeki telefonlardan çok uzak tasarımlara sahip telefonların ortaya çıkacağını düşünüyor. Peki ya 'cep telefonunun babası' olarak kabul edilen Martin Cooper bu konuda neler düşünüyor?

Haber 10-04-2023 10:16

İthal cep telefonuna zam iptal mi? Akıllı cep telefonları gümrük zammı ile 200 dolardan 350 dolara yükseltilmişti: Karar, Resmi Gazete'de!

Cep telefonlarının birim gümrük kıymetini 350 dolara çıkaran düzenleme ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Konuya dair bilgiler, 29 Mart 2023 Çarşamba günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, ithal cep telefonuna zam iptal mi? Akıllı cep telefonları gümrük zammı ile ilgili karar yürürlükten kaldırıldı mı? İşte ayrıntılar...

Finans 29-03-2023 09:00

Vitrinlerden akıllı telefonlar indi yerine onlar geldi! Depremden sonra satışlar arttı... 150 TL'ye bile var 'Bir hafta boyunca...'

Deprem felaketi tüm Türkiye'yi derinden yaraladı. Depremlerden sonra akıllı telefonların şarj sürelerinin kısa sürede tükenmesi sorunlara yol açtı. Bu nedenle tuşlu telefonlara ilginin arttığı görüldü. Vitrinlerdeki değişim de dikkat çekerken telefon satıcıları tuşlu telefonlardaki satışlarda ciddi anlamda artış olduğunu söyledi. İkinci elde tuşlu telefonların 150 TL'ye bile satılabildiği aktarıldı. Fazla kullanılmadığında tuşlu telefonlarda şarjın bir haftaya kadar gittiği belirtiliyor.

Finans 10-03-2023 15:21

İşte 2022'nin en çok satan 10 akıllı telefonu! 'iPhone' detayı dikkat çekti...

Bir araştırma ve analiz şirketinin derlediği rapora göre, 2022 yılında en çok satan 10 akıllı telefon listesi ortaya çıktı. Şirketin derlediği listedeki 2022 yılında en çok satan 10 akıllı telefonun arasında sadece iki markanın telefonları yer aldı. Listedeki iPhone detayı ise dikkatleri üzerine çekti.

Haber 08-03-2023 12:00

iPhone 15 hakkında çarpıcı sızıntı! Büyük dikkat çekti...

Apple'ın eylül ayında çıkarması beklenen iPhone 15 serisi için çok konuşulacak sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak, iPhone 15 ailesinde kullanılacağı öne sürülen ön cam panellerinin sızdırıldığı iddia edildi. iPhone 15'in ön cam panellerine ilişkin bu sızıntı oldukça dikkat çekici.

Haber 06-03-2023 10:14

Bu ipuçlarına bayılacaksınız! Cep telefonunuzun kamerasıyla en profesyonel çekimleri yapmanın yolları

Cep telefonlarına yönelik özelliklerin gün geçtikçe gelişmesi, geleneksel fotoğrafçılık kavramını da büyük bir değişime uğrattı. İnsanlar artık cep telefonlarıyla profesyonel fotoğraflar çekebiliyor. Siz de çektiğiniz fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak beğeni yağmuruna tutulmak ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise elinizdeki akıllı telefonla mükemmel fotoğraflar çekmek için ihtiyacınız olan tüm ipuçlarını veriyoruz! İşte detaylar...

Haber 19-01-2023 16:19

Yeni asgari ücretin altında alabileceğiniz en iyi fiyat performans ürünü akıllı telefonlar

Her geçen gün sunduğu yeni teknolojik imkânlarla hayatımızın merkezine yerleşen akıllı telefonlar artık sadece iletişim için değil, oyundan alışverişe pek çok farklı amaç için kullanılıyor. Birçok akıllı telefon markası da hızlı, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çeken, ses kalitesiyle büyüleyen modellere imza atıyor. Gelin; her bütçeye uygun, asgari ücretin altındaki fiyatlarıyla dikkat çeken en kaliteli ve performanslı akıllı telefonları inceleyelim!

Haber 13-01-2023 17:30

'Ha geldi, ha gelecek' derken... 'Ucuz iPhone' iPhone SE 4 hayal mi oldu?

Apple'ın 'ucuz iPhone' olarak da nitelendirilen iPhone SE 4 modelini piyasaya sürmesi beklenirken sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 'Ha geldi, ha gelecek' gözüyle bakılan iPhone SE 4 için son olarak ünlü analist Ming-Chi Kuo'dan bir iddia geldi. Kuo'nun söyledikleri 'Ucuz iPhone iPhone SE 4 hayal mi oldu?' dedirtti. iPhone SE 4'ün özellikleri ve fiyatı büyük merak konusuydu ancak Kuo'nun söylediklerinde sonra bu meraklar azalabilir.

Haber 09-01-2023 09:27

Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi! 26. kattan düştü iddiası

Çinli bir kadın, telefonunun 26. katından düştüğünü ve parçalanmadığını iddia etti. Kadın, balkonda yorgan sererken akıllı telefonunun cebinden düştüğünü söylerken, birçok insan anlatılan hikaye karşısında şaşkına döndü.

Haber 26-12-2022 15:20

Kamera kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak 2022 model en iyi kameralı telefonlar

Ufak boyutlarıyla kolayca taşınıp bir dolu görev üstlenen akıllı telefonlar; yeni teknolojilerle donatılmış, üstün kameraları sayesinde fotoğraf ve video çekimlerinde etkileyici karelerin yakalanmasını sağlıyor. Birçok ünlü markanın 2022 yılında piyasaya sürdüğü, kameralarıyla öne çıkan, birbirinden kaliteli akıllı telefon modeli bulunuyor. Gelin, bu yılın en kaliteli kameraya sahip telefonları hep beraber keşfedelim!

Haber 26-12-2022 12:50

iPhone 15 için dev iddia! Yer alması bekleniyor deyip o bilgiyi paylaştılar: Ortalık karışacak...

iPhone 15 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kez ise çok büyük bir iddia ortaya atılmış durumda. İddialara göre, Sony, son teknoloji görüntü sensörünü Apple'a tedarik edecek. Apple ise bu sensörü bir sonraki iPhone serisi olması beklenen iPhone 15 serisinde kullanacak. Sony'nin son teknoloji görüntü sensörünün iPhone 15'te kullanılması, gelecek yıl rekabetin artıp ortalığın karışacağının işareti olabilir.

Haber 30-11-2022 17:54

Elon Musk Başka bir çare yoksa yaparım diyerek iPhone ve diğerlerine meydan okudu: Teknoloji dünyası bu sözleri konuşuyor...

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, platformda o kadar çok açıklama yapıyor ki takip etmek zor. Musk bu kez ise Android'in sahibi Google'a ve iPhone'un üreticisi Apple'a karşı yaptığı akıllı telefon meydan okumasıyla gündemde. Musk, "Başka bir çare yoksa telefon yaparım" diyerek bir anda herkesin heyecanlanmasına neden oldu. O sözler, teknoloji dünyasını ise ayağa kaldırdı. Hatta Elon Musk'tan iPhone'a rakip bir telefon gelebileceği konuşulmaya başlandı. İşte Elon Musk'ın telefon meydan okuması...

Haber 26-11-2022 11:43

Yıllardır 'iPhone'lara gelsin' diye beklenen özellik için kötü haber: Bu, kullanıcıların hoşuna gitmeyecek

iPhone'ların her yıl yenisi çıkıyor ve her çıkan model, yeni bir özelliğe sahip oluyor. iPhone kullanıcılarının ise Apple'dan yıllardır bir özellik isteği var. Üstelik Android telefonların birçoğunda bu özelliğin bulunuyor olması ve Avrupa Birliği'nin aldığı önemli bir karar Apple'ın bu özelliği getirmesi için önemli sebepler sunuyor. Fakat iPhone'lara gelsin diye beklenen özellik için kötü bir haber gelmiş durumda. Bu haber, umutlarını iPhone 15'e saklayan kullanıcıları kızdıracak gibi.

Haber 17-11-2022 13:34

40 dolara akıllı telefon üretecekler! Devlet Başkanı söz veriyorum diyerek duyurdu...

Akıllı telefonlar günümüzde yüzlerce dolara mal oluyor. Hatta bazı modeller bin doların üzerinde bir fiyatla satılıyor. Ancak bir ülke şimdi sadece 40 dolara akıllı telefon üretmeye hazırlanıyor. Üstelik ülkenin Devlet Başkanı, 40 dolarlık akıllı telefon ne zaman çıkacağına dair bir tarih de verdi.

Haber 10-11-2022 16:35

Bazı ülkelerin akıllı telefon kullanıcı sayıları belli oldu! Türkiye’deki akıllı telefon kullanıcı sayısı...

Akıllı telefonlar olmazsa olmazımız. Üstelik bu tüm dünyada geçerli. Dünya üzerindeki belirli ülkelerin akıllı telefon kullanıcı sayıları ise belli oldu. 2021 yılı verilerine göre açıklanan Türkiye’deki akıllı telefon kullanıcı sayısı oldukça dikkat çekti. Akıllı telefon kullanıcı sayılarında liderliği ise 953 milyonun üzerinde akıllı telefon kullanıcısı bulunan Çin göğüsledi. Görünüşe bakılırsa akıllı telefon satışlarında da 2009’dan 2015’e kadar süreçte büyük sıçrama yaşandı.

Haber 09-11-2022 15:19

iOS 16.2'de iPhone'un yeni özelliği ortaya çıktı! Kullanıcı dostu olacak, özellikle büyüklere ilaç gibi gelecek

Apple iPhone'lara yeni özellikler sunmak için çalışıyor. Bu anlamda iOS 16.2 güncellemesini hazırlıyor. Geçtiğimiz gün şirketin iPhone'lardaki birtakım sorunları çözecek iOS 16.1.1 güncellemesini çıkarmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Ancak bu sırada geliştiriciler iOS 16.2 beta 2'nin yayınlanmasıyla iOS 16.2 ile gelecek yeni iPhone özelliği ortaya çıktı. Bu özellik, büyüklere ilaç gibi gelecek. Böylece iPhone'ların kullanımı çok daha basit olacak ve modernleştirilmiş bir deneyim sunulacak.

Haber 09-11-2022 13:20

Flaş gelişme! AB onayladı: Akıllı telefonlarda tek tip şarj girişi dönemi

Tek tip şarj girişi konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, 2024 yılında satılan bütün akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenlemeye son onayı verdi. Böylece AB, akıllı telefonlara tek tip şarj girişi şartı getirdi.

Haber 24-10-2022 12:36

Her şeyin zamlandığı ancak telefonların ucuzladığı ülke! Bu garip durum herkesi şaşırttı

Çekirdek enflasyonun yıllık bazda 1982'den bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye ulaştığı ABD'de diğer her şeyin fiyatı yükselirken, akıllı telefonlar ucuzluyor gibi görünüyor. Çok çeşitli mal ve hizmetlerin fiyatları yükselirken, Tüketici fiyat endeksinde (TÜFE) izlenen akıllı telefon kategorisinde yaşanan yüzde 22'lik düşüş dikkat çekti. Peki bu garip durumun arkasında ne var?

Haber 19-10-2022 11:55

İnanılır gibi değil! 5 milyardan fazla telefon çöpe atılacak

Çok sayıda insan eski telefonlarını geri dönüştürmek yerine elinde tutmayı tercih ediyor. Bazıları da eski telefonlarını "artık bir işe yaramaz" diyerek çöpe yolluyor. Uluslararası Elektrikli Atık ve Elektronik Ekipman Forumu'na (WEEE) göre, bu yıl 5,3 milyar cep telefonu geri dönüştürülmeden çöpe atılacak.

Haber 14-10-2022 10:26

Ağda kayıtlı değil hatası neden olur? Ağda kayıtlı değil hatası nasıl çözülür?

Mobil cihazların günlük hayattaki kullanımı ve yeri genişledikçe bilgisayarlar üzerinden yapılan birçok işlem mobil cihazlar aracılığı ile yapılmaktadır. İnternet üzerinden her türlü işlemin de yine mobil cihazlar ile gerçekleştirilmesi mümkündür. Ancak türlü sebebe bağlı olarak bağlantı sorunları yaşanabilir. Bu sorunlardan biri de ağda kayıtlı değil hatası ile karşılaşılmasıdır. Ağda kayıtlı değil hatası neden olur, çözümü nedir?

Haber 12-10-2022 09:32

Google DNS ayarları yapılandırma: Google public DNS nedir, nasıl kullanılır, güvenli mi?

Türkçesi ‘alan isimlendirme sistemi’ anlamına gelen ve İngilizce ‘domain name system’ sözcüklerin kısaltılması ile elde edilen DNS’in ayarlarının değiştirilmesinin altında yatan asıl amaç, web taramasını hızlandırmak ve etkileşimi engellenen sitelere giriş imkanı yaratmaktır. Google DNS ayarları değişikliği nasıl yapılır?

Haber 10-10-2022 18:56

En çok kullanılan root uygulamaları: Root atmak telefonu hızlandırır mı?

Birçok Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcısı, cihazlarının tüm özelliklerine sınırsız bir şekilde erişim sağlayabilmek için root atma işlemini yapmaktadır. Root işlemi, kullanıcılara telefon sistemi üzerinde ayrıcalıklı bir kontrol fırsatı sunmaktadır. Bu işlem ile cihazın tüm özelliklerine müdahale edebilmek mümkündür. Root ne işe yarar, telefonu hızlandırır mı?

Haber 10-10-2022 18:55

Çok beklenen iPhone'un tasarımından yeni bilgiler geldi: Tıpkı o model gibi görünecek

Apple, iPhone 14'ü geçtiğimiz haftalarda satışa sunmuştu. iPhone 14'ün satışa sunulmasıyla gözler şimdi dördüncü nesil iPhone SE'ye çevrildi. Çok beklenen dördüncü nesil iPhone SE'nin tasarımına dair yeni bilgiler ise geldi. Buna göre, yeni iPhone SE, Apple'ın geçtiğimiz yıllarda çıkardığı bir iPhone modeline benzeyebilir.

Haber 10-10-2022 17:03

Telefon konuşması kaydetme: Telefon görüşmelerinin ses kaydı nasıl alınır?

Bazı durumlarda telefon görüşmelerini kayıt altına almak ihtiyacı söz konusu olabilir. Bunun için çeşitli uygulamalar vardır. Aynı zamanda telefonun kendisinde de konuşmaları kaydetmeye yarayan hizmetler bulunur. Telefon konuşması kaydetme nasıl yapılır?

Haber 09-10-2022 10:52

iPhone 14 sorunları kullanıcıları canından bezdirdi! Şikayetler sosyal medyayı salladı

Apple'ın yeni iPhone 14 ve iPhone 14 Pro'sunu satın alan kullanıcılar, sosyal medya üzerinden karşılaştıkları sorunlara dair şikayetler etmeye başladı. Kullanıcılar, sorunları ünlü teknoloji YouTuber’ı Marques Brownlee’nin Twitter gönderisinin altında sıraladı. Söylenenler epey bir dikkat çekici.

Haber 09-10-2022 10:39

Teşhir ürünü telefon ve beyaz eşya alınır mı? Teşhir ürünü nedir?

Kullanıcının daha uygun fiyat avantajından yararlandığı paketli ürünle birebir aynı olan ancak, bir süre mağaza vitrininde sergilenmiş ürünlere teşhir ürünü denir. Teşhir ürünleri kullanıcının alacağı ürünün özelliklerini görebilmesi için mağaza ya da vitrinlerde sergilenir. Teşhir ürünü nedir? Teşhir ürünü telefon, beyaz eşya makineleri alınır mı?

Haber 08-10-2022 19:42

Telefon şifresi nasıl kırılır? Şifresi unutulan telefon nasıl açılır?

Günlük hayatta kullandığımız en önemli cihazlar telefonlardır. Neredeyse bütün bilgilerimizi barındıran bu cihazların şifresini unutmak ve bir daha telefona erişim sağlayamamak ise korkulu rüyalarımızdandır. Bilgilerimizi başkalarından korumak ve gizlilik amacıyla oluşturduğumuz bu şifreleri, bir süre sonra maalesef ki hatırlayamayabiliriz. Bu tür talihsiz durumlarda telefon şifresi nasıl kırılır? Telefon şifresi kırma için alternatif çözümler nelerdir?

Haber 08-10-2022 18:27

Resim 162 yıllık! Sosyal medyayı birbirine katan görüntü... Görenler akıllı telefon zannetti ama...

1800’lü yıllarda yaşayan ressam Ferdinand Georg Waldmüller’in “Beklenen Kişi” adını verdiği tablo sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. 1860 yılında resmedilen tam 162 yıllık tablonun geleceğe dair mesajlar içerdiği iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları tablodaki kadının elinde bir akıllı telefon tuttuğunu söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 05-10-2022 16:19

NFC özelliği kullanım alanları nelerdir? NFC ile temassız ödeme nerelerde ve neden kullanılır?

NFC teknolojisi, başta akıllı telefonlar olmak üzere birçok akıllı cihaza entegre edilmeye başlandı. Ödeme konusunda sağladığı kolaylığın yanı sıra güvenlik anahtarları, giriş çıkışta okutulan kartlar ve otobüs kartlarının yerini alabileceği düşünülen bu teknoloji, QR kodun bir üst versiyonu olarak tanımlanabilir. Günümüzde her işlemi kolayca gerçekleştirmemizi sağlayan cep telefonlarının çoğu NFC teknolojisine sahiptir. NFC ile neler yapılabilir? NFC özelliği kullanım alanları nelerdir?

Haber 27-09-2022 14:30

NFC telefonun neresinde? NFC sensörü telefonun arkasında mı?

NFC özelliğine sahip bir telefonunuz varsa alışverişlerinizde kredi kartına gerek duymadan telefonunuzu kullanarak kolayca ödeme yapabilirsiniz. NFC kullanımı oldukça basittir. Ancak NFC’yi kullanabilmek için telefonunuzda NFC’nin olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. NFC nereden açılır, telefonun neresinde? NFC özelliği nasıl kullanılır? Android ve iPhone NFC özelliğini etkinleştirme adımları nelerdir?

Haber 27-09-2022 14:30

Telefon modeli öğrenme adımları: Telefonumun hangi model olduğunu nasıl anlarım?

Telefon modelini öğrenmek telefonunu yeni almış kişiler için önemlidir. Telefon alan kişiler genellikle telefonun markasını bilir ancak modelini bilmez. Özellikle teknolojiyle arası iyi olmayan kişilere telefonun modeli sorulunca sadece markasını söyleyebilir. Bu da telefon modeli öğrenme ile ilgili araştırma yapmayı kaçınılmaz hale getirir. Telefon modeli nasıl öğrenilir? Telefon modeli öğrenme için hangi yol izlenmelidir?

Haber 27-09-2022 14:25

NFC okuma hatası çözümü nedir? NFC okuma hatası neden olur, neden olur?

NFC, gelişen teknolojinin sağladığı kolaylıklar arasında yer alır. Ödeme ve paylaşım yöntemlerini pratikleştiren NFC, akıllı cihazlar aracılığıyla temassız şekilde veri aktarımı ve ödeme yapılmasını sağlar. Son yıllarda üretilen Android ve iOS işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonların ve cihazların neredeyse hepsi NFC’yi destekler. Her teknolojik cihazda olduğu gibi NFC’lerde de bazı sorunlar meydana gelebilir. NFC okuma hatası neden olur?

Haber 27-09-2022 14:17

NFC özelliği olmayan telefona NFC yüklenir mi? Telefona NFC özelliği nasıl yüklenir?

NFC; yeme içme, giyim kuşam gibi birçok alanda alışverişlerde kredi kartına ihtiyaç duymadan ödeme yapmayı sağlayan bir sistemdir. NFC özelliğini kullanabilmek için cep telefonlarında ya da diğer cihazlarda bu özelliğin mevcut olması gerekir. Peki telefonda NFC özelliği yoksa ne yapılır?

Haber 26-09-2022 21:20

WhatsApp Web açılmıyor, neden olabilir? WhatsApp Web açılmıyor sorunu çözümü nedir?

Tüm dünyada kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta, bazı bağlantı sorunları meydana gelebilir. Bu durumu ortadan kaldırmak için bazı adımları takip etmek gerekir. Söz konusu adımların uygulanması halinde çözülemeyen sorun, telefon ya da bilgisayar dışında farklı bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. WhatsApp Web açılmıyor, neden olabilir? WhatsApp Web açılmıyor ise ne yapmak gerekir?

Haber 26-09-2022 19:26

Yeni bir katlanabilir telefon daha! Vivo X Fold+ duyuruldu: İşte fiyatı ve özellikleri

İlk katlanabilir akıllı telefonunu Vivo X Fold olarak adlandıran Vivo, bu telefonun güncellenmiş bir versiyonu olan Vivo X Fold+'ı Çin'de görücüye çıkardı. Şirket, X Fold +'ın özellikleri ile birlikte X Fold+'ın fiyatını da paylaştı. İşte Vivo X Fold+ hakkında merak edilenler...

Haber 26-09-2022 17:56

iPhone kullanıcıları iOS 16 pil sorunu nedeniyle şokta! İki hafta geçti, şikayetler devam ediyor

iPhone kullanıcıları, iOS 16'yı yükledikten sonra pil ömrü sorunlarından şikayet etmeye devam ediyor. Yaklaşık iki haftadır kullanımda olan iOS 16'daki pil sorunu kullanıcıları şoke etmiş durumda. Bir yazılım güncellemesinden sonra pil ömründe geçici bir düşüş normal görünse de bu kez Apple'ın çözmesi gerekenler problemler varmış gibi görünüyor.

Haber 26-09-2022 12:33

iPhone 15 Pro Max'i unutun! Pro Max'in yerini bu isim alabilir

Gelecek yıl iPhone 15'i piyasaya süreceği düşünülen Apple, Pro Max ifadesini tarihe gömebilir. Apple hakkında yaptığı tahminlerle tanınan Mark Gurman, şirketin "Pro Max" iPhone'unu gelecek yıl iPhone 15 Ultra olarak adlandırılabileceğini söyledi. Yani iPhone 15 Pro Max'i unutmamız gerekebilir. Ekim ayındaki olası Apple etkinliği için pek de umut vadeden şeyler söylemeyen Gurman'ın bir müjdesi ise bu durumu unutturabilir.

Haber 26-09-2022 11:53

NFC özellikli telefonlar listesi 2022: NFC özelliği destekli telefon marka ve modelleri hangileri?

Her geçen gün kullanılan akıllı telefonlara yeni bir özellik gelmeye devam ediyor. Bu özellikler sayesinde birçok insanın hayatı daha da kolaylaşmaktadır. NFC özelliği de akıllı telefonlara gelen yeniliklerden biridir. Near Field Communication teriminin kısaltılmış hali olan NFC, yeni nesil iletişim teknoloji anlamına gelmektedir. Tam açılımı ise yakın alan iletişimidir. NFC özellikli telefonlar da teknolojinin getirdiği kolaylıklardan yararlanmayı sağlar. NFC özellikli telefonlar hangileridir?

Haber 25-09-2022 22:30

Telefonumda NFC var mı? Telefonumda NFC özelliği aktif mi, nasıl öğrenirim?

NFC sayesinde birçok alanda ödemelerinizi kredi kartına ihtiyaç duymadan gerçekleştirebilirsiniz. Birçok mobil cihazda yer alan NFC özelliği kullanabilmek için cihazınızda bu özelliğin mevcut olduğunu bilmeniz ve ayarlardan kontrol etmeniz yeterlidir. Telefonda NFC özelliği olup olmadığını nasıl anlaşılır? Telefonumda NFC var mı? NFC nasıl aktifleştirilir?

Haber 25-09-2022 22:15

NFC özelliği aktif telefonda temassız ödeme nasıl yapılır? NFC ile ödeme işlemi adımları

NFC, mobil cihazlar üzerinden hızlı ve şifre kullanmadan ödeme yapmayı sağlar. Kullanımı tüm dünyada ve ülkemizde hızlıca yayılan NFC teknolojisi ile marketten ulaşıma birçok noktada hayatı kolaylaştırmak amaçlanır. NFC ile ödeme nasıl yapılır? NFC ile ödeme yapmak için telefonda NFC özelliği bulunması yeterlidir. Böylece kişiler temassız ödeme yaparak şifre girmeden ödeme işlemibş kolayca hallederler. NFC çalışma sistemi nedir? NFC uyumlu cep telefonu nasıl kullanılır?

Haber 25-09-2022 22:15

GRAFİKLİ - Türkiye'de üretilen akıllı telefonlar 28 ülkeye ihraç ediliyor

Dünyanın önde gelen firmalarının Türkiye'deki yatırımları yerli akıllı cep telefonu üretiminde hızlı artışı beraberinde getirirken bu yılın 7 ayında 9,4 milyon dolar değerinde 62 bin 653 akıllı telefon ihraç edildi - Söz konusu akıllı telefon ihracatının yarısından fazlası Hollanda'ya gerçekleştirildi

Yurthaber 22-09-2022 11:01