Akilli Tuvalet Haberleri

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-03-27 13:31:47

'Temizlik tüyosu' diyorlardı! Hepsi için 'para israfı' diyerek nedenlerini açıkladı 'Parayı tuvalete dökmek gibi'

Özellikle sosyal medyada son zamanlarda pek çok kişi, pek kimsenin aklına gelmeyen yöntemler ve ürünlerle çeşitli temizlik tüyoları paylaşıyor. Genelde hepsinin çok işe yaradığı iddia edilse de bir temizlik uzmanı özellikle 5 yöntemi "para israfı" diyerek uyardı. Tuvalet temizliğinden bulaşık makinesine ve zemin temizlemeye kadar pek çok "tüyo"daki hataları eleştiren ve denemeye değer olmayan yanlarını gösteren uzman, "Parayı tuvalete dökmek gibi" ifadesini kullandı.

Kadin 2024-03-21 17:16:02

Pandemide mesleğini bırakmak zorunda kaldı, ehliyet alıp bu işe başladı! 'İğne deliğinden geçerim' Tek bir derdi var...

Ankara'da pandemi nedeniyle aşçılığı bırakıp ağır vasıta ehliyeti alan ve 1 yıldır şehirler arasında TIR şoförlüğü yapan Ebru Özer (42), "Biz kadınlar artık bu sektörde varız. Çok güzel yollarımız var. Tek ihtiyacımız duş ve tuvalet" dedi. Özer, "TIR'cılarda bir tabir var; 'İğne deliğinden geçerim' diye ama bu hemen olmuyor. Yapa yapa, TIR'ı kullana kullana oluyor" şeklinde konuştu.

Kadin 2024-03-07 12:49:23

Acun Ilıcalı Pascal'a yine Survivor teklifinde bulunmuş... Pascal'tan bomba itiraf: Tuvalet...

Survivor All Star için Acun Ilıcalı eski futbolcu Pascal Nouma'ya da teklif götürmüş. Pascal katıldığı programda yaptığı açıklamada "Acun Ilıcalı sordu ben gitmek istemiyorum" diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.

Magazin 2024-03-04 08:06:00

Diskalifiye olan Sema Aydemir'e açık açık sordu: Tuvalet...

Pınar ile kavga ederek yarışmadan diskalifiye olan Sema Aydemir döner dönmez yayına katıldı. Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Sema'ya tuvalet sorusu geldi. Sema Aydemir adada tuvalet olayının nasıl olduğunu açıkladı.

Magazin 03-03-24 09:18

Mide bulandıran görüntüler! Tuvaletini yaptıktan sonra silmesi için sevgilisini çağırdı... Bir de o anları sosyal medyadan paylaştı

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. 'Bzllz' ismiyle TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın tuvaletini yaptığı anları gösterdi. Tuvaletini yaparken kaydı başlatan kadın daha sonrasında ise tuvaleti bitince sevgilisine seslendi. Sevgilisi elindeki tuvalet kağıdıyla gelerek tuvaletini yapan kadını temizledi. O anlar sosyal medyada 'pes' dedirtti.

Trend 27-02-24 11:43

Arabasında rahatlıkla tuvaletini yapmak için icat ettiği düzenek sosyal medyada çok konuşuldu! 'Ne gerek vardı şimdi buna?'

Sosyal medyada bir adam arabada tuvalet ihtiyacının gelmesi durumuna kendince bir çözüm üretti. Arabasında kendisine ait seyyar bir tuvalet oluşturan adamın icadı bazı sosyal medya kullanıcılar tarafından beğenilirken bazı kullanıcılar tarafından ise gereksiz bulundu.

Trend 23-02-24 10:15

Çamaşır suyundan 10 kat daha etkili! Sararmış tuvalet taşlarını tek seferde bembeyaz yapıyor

Sararmış tuvalet taşlarıyla baş etmek bazen gerçek bir mücadele ister. Ancak çözümü herksin bildiği yöntemlerin ötesinde olabilir. Çamaşır suyunun gücü her ne kadar bilinse de bu kez daha etkili bir çözüm var. İşte size çamaşır suyundan 10 kat daha etkili bir formül. Bu yöntem, tuvalet taşlarınızı tek seferde bembeyaz yaparak sizi şaşırtacak. Detaylar için okumaya devam edin.

Kadin 14-02-24 07:09

Everest Dağı berbat kokmaya başladı, dışkı bırakmak yasaklanıyor! 'Açık tuvalet' olarak ünlendi: Nereye baksanız görüyorsunuz

Dünyanın en yüksek dağı kokmaya başladı, hem de insan dışkısından! Dağcıların Everest'e bıraktığı dışkılar soğuk nedeniyle bozulmuyor. Kamp alanlarından birinde hemen hemen hiç kar ve buz olmaması nedeniyle dört bir yanda insan dışkısı görüldüğü belirtiliyor. Yetkililer bu duruma kayıtsız kalmadı: İşte Everest'teki dışkı sorunu sonrası alınan önlemin detayları...

Haber 09-02-24 13:14

Ayna selfiesinde gizlenen detayı fark edince büyük utanç yaşadı! Sosyal medyada kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde bir kadın sosyal medyada ayna karşısında çekilen bir pozunu paylaştı. Ancak fotoğrafı incelemeden paylaşması genç kadının başına bela oldu. Çünkü fotoğrafın sol üst köşesinde kadın sevgilisinin tuvaletini yaptıktan sonra kalçasını tuvalet kağıdıyla sildiği bir an yer aldı. Fark edilmeden paylaşılan selfie sosyal medyada kısa süre kalmasına rağmen viral olmayı başardı.

Trend 03-02-24 13:52

Tuvalet ihtiyacını kedi kumuyla gideriyor, karavanda yaşıyor... İntiharın kıyısında bir yaşam! İşte Vicki'nin iyileşme yolculuğu

Maddi zorluklar yüzünden bir yıl önce evini satmak zorunda kalan Vicki Harper, kiralık evinden ayrıldı ve karavanda yaşamaya başladı. Tuvalet ihtiyacını dahi kedi kumunda gideren kadının yaşantısı bir programda işlendi. İşte intiharın kıyısından dönen Vicki'nin çarpıcı hayat hikayesi!

Trend 31-01-24 10:42

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Londra'daki lüks evlerinde taharet musluğu krizi

Ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti son olarak Londra'da çocuklarıyla yaşadıkları evlerini değiştirmişti. Çift Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşti yerleşmesine ama tuvalet konusunda problem yaşamalarıyla da gündem olmaktan kurtulamadılar.

Magazin 28-01-24 14:13

Sonunda bu da oldu! Doğa manzaralı tuvalet sosyal medyanın ilgisini çekti... Açık hava tuvaletine ilginç baskın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Görüntülerde açık havada bulunan bir klozete tuvaletini yaparken arkadaşı tarafından çekilen bir kadın yer aldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü manzaranın güzelliği karşısına şaşkına dönerken açık hava tuvaletini ilginç bulduklarını da dile getirdi.

Trend 16-01-24 10:23

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova yine bildiğiniz gibi! İç çamaşırıyla yere çöküp poz verdi... Beğeni butonu adeta çöktü

Yetişkin film kariyerinin yanından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çeken Mia Malkova, 11 milyonu aşkın Instagram takipçisiyle görenleri mest etti. Fenomen isim beyaz iç çamaşırı takımıyla çömelerek poz verdi. Malkova'nın bir pozu ise hayranları tarafından tuvalet oturuşuna benzetildi.

Trend 12-01-24 14:09

İstanbul'daki bir AVM'de tuvalet ücreti 50 TL oldu! Şaka gibi diyerek o görüntüleri paylaştı

İstanbul Florya'daki bir alışveriş merkezindeki özel olarak temizlenen tuvaletin pahalılığı herkesi şaşırttı. AVM tuvaletindeki fiyatı çeken bir vatandaşın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Trend 09-01-24 00:29

Kedi kumu temizlemekten bıkanlar için en iyi otomatik kedi tuvaletleri

Tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bakımlarını düzenli olarak yaptırdığınız kedileriniz için kaliteli bir tuvalet arıyorsanız seçiminizi yeni nesil modeller arasından yapabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde kedinizin ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmesine imkân verirken aynı zamanda işlerinizi de kolaylaştırabilirsiniz. Her biri kaliteli ve pratik olan modelleri inceleyip seçim yapmaya hazır mısınız? İşte detaylar!

Haber 04-12-23 17:06

Kiracısı evi kaçar gibi bırakıp gitti! Ev sahibi nedenini eve girince öğrendi... Yürümekte dahi zorlandı

Çin'de bir ev sahibi, kadın kiracısının dairesini tuvalet kağıdı, paket kutuları ve yüksekliği bir metreye kadar çıkan boş içecek şişeleri dahil olmak üzere çöp yığınlarının arasında bıraktığını fark edince büyük bir çok yaşadı. Kiracısının ortada hiçbir neden yokken kira sözleşmesini yenilemeden kaçar gibi gitmesi üzerine durumdan şüphelenen ev sahibi mülküne girdiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Trend 30-11-23 15:32

Ünlü diyetisyen Ersin Özdemir'in tuvalet kağıdı çıkışı çok konuşuldu! Meğerse bu hastalıkların sorumlusu oymuş... Sosyal medyada gündem olan yanıt: Millet taşa, yaprağa mı silsin?

Ferde Yıldırım'ın Youtube yayınına katılan ünlü diyetisyen Ersin Özdemir, sosyal medyada tepki çeken açıklamalarda bulundu. Özdemir, tuvalet kağıtlarının son derece tehlikeli olduğunu belirtti ve kullanıma bağlı olarak gelişebilecek hastalıkları tek tek sıraladı. Sosyal medyada Özdemir'in söylediklerine kullanıcılardan tepki geldi. Bir kullanıcının "millet taşa, yaprağa mı silsin" yorumu gündem oldu

Haber 27-11-23 09:18

Isparta'daki belediye işçisinin tekme attığı poşetten çıkan el bombaları şaşkına çevirdi: Vurunca içinden demir sesleri geldi

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, belediye işçisinin tekme attığı poşetten el bombaları çıktı. Polis bombaları incelemek için emniyete götürürken, bombaları bulan işçi Tuncay Kaya, "Tuvalet ihtiyacını gidermeye gelmiştim. Poşet buldum, poşete tekme vurunca içinden demir sesleri geldi. Açıp bakınca el bombaları olduğunu gördüm." dedi.

Haber 22-11-23 17:53

TikTok yıldızı sahte doktor çıktı! Hastaneye doktor kıyafetleriyle gizlice girmeye çalışırken yakalandı... Tuvalet penceresinden kaçmaya çalıştı

Bir TikTok fenomeni, doktor kılığına girdiği, tıbbi tavsiyelerde bulunduğu ve hastaneye gizlice girmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklandı. Hastane tuvaletinin penceresinden kaçmaya çalıştığı sırada polisler tarafından tekrardan yakalanan fenomen Matthew Lani hakkında dolandırıcılık iddiasıyla ceza davası başlatıldı.

Trend 01-11-23 08:08

Dünya ünlü isim Lana Rhoades'in tuvalet pozları şaşkına çevirdi! Dizlerinin üzerine çöküp klozete doğru uzandı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Lana Rhoades hayranlarını şaşkına çeviren bir paylaşıma daha imza attı. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında klozetin üzerine oturan Janai'nin dizlerinin üzerine doğru uzandığı anlara yer verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 12-10-23 10:04

Sararmış tuvalet taşlarınız anında beyazlayacak! Tuvalet taşınızı beyazlatmak için bunu deneyin...

Ev hanımlarının korkulu rüyalarından biri de tuvalet taşlarındaki sararmalardır. Tuvaleti temizlemenize rağmen sararmış tuvalet taşlarının beyazlamamasından şikayetçiyseniz bu yöntemi muhakkak denemeniz gerekiyor. Sararmış tuvalet taşlarınızı anında beyazlatacak o etkili yöntemi sizler için derledik..

Kadin 11-10-23 15:38

1 TL yüzünden canından oluyordu! Hayati tehlikesi devam ediyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki cami tuvalet görevlisi Hakan G. (31), 1 TL ücretini vermeyen Ali B.'yi (25) göğsünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

Haber 02-10-23 19:06

Barda cinsel saldırı! Tuvalet sırası beklerken kolundan çekip sürükledi... Bar tuvaletinde tecavüz etti

Birleşik Krallık’ın Newcastle bölgesindeki bir eğlence mekanında yaşanan bir olaya ülkede infial yarattı. Bar tuvaletinde tecavüze uğradığını söyleyerek şikayetçi olan bir kadının ihbarı üzerin polis soruşturma başlattı. Tecavüzcünün güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı.

Trend 08-09-23 13:39

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi çıktı! 16'lı tuvalet kağıdı 72,90 TL, 1 kg çay 96,90 TL, 2 kg yoğurt 44,90 TL!

Tarım Kredi Kooperatif Market'in indirimli ürünler listesi yayınlandı. Eylül ayına özel uygun fiyat avantajının sunulduğu Tarım Kredi marketlerde sepetler dolacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de 16'lı tuvalet kağıdı 72,90 TL'den, 1 kg çay 96,90 TL'den, 2 kg yoğurt 44,90 TL'den satışa çıktı. İşte aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 05-09-23 11:52

Tuvalet sırasında kavga çıktı! Çevredekiler de dahil olunca ortalık bir anda karıştı

Sosyal medyadan paylaşılan bir kavga görüntüsü kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Pittsburgh Pirates'ın stadyumu PNC Park'ta tuvalet sırası bekleyen kadınlar arasındaki sözlü tartışma bir anda şiddetlendi. İki kadın arasındaki kavgayı ayırmak için hamle yapan çevredekilerin de olaya karışması üzerine ortalık daha da karıştı.

Trend 01-09-23 14:36

Kimya öğrencisi komşularını zehirlemek için kapı aralığından kimyasal madde enjekte etti! Saniye saniye kameralara yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin Tampa bölgesine taşınan Umar Abdullah ve ailesi apartmanda oldukça sevecen karşılandılar. Ancak alt katta oturan kimya öğrencisi Xuming Li ile aralarında tuvalet sesi tartışması yaşanınca Floridalı öğrencinin ailenin evinin kapısının boşluğundan kimyasal madde" enjekte ettiği anlar gizli kameraya yakalandı.

Trend 26-08-23 09:41

Şaka yapmak için kafasına tuvalet pompası koydu! Bir anda işler kontrolden çıktı

Luke isimli bir adam komiklik olması için başına tuvalet pompasını koyduğu anları sosyal medyadan paylaştı. Ancak başında saçı bulunmayan adamın kafasına tuvalet pompasının yapışması üzerine işler bir anda kontrolden çıktı. Başındaki pompadan kurtulmak isteyen Luke’ın gönderisi kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 24-08-23 15:21

Tuvaletini yapmak istedi! 82 yaşındaki adam tuvalet ararken eşek arılarının hedefi oldu

Tayland'ın Maha Sarakham eyaletine bağlı Isaan eyaletinde şok edici olay meydana geldi. 82 yaşındaki Sami Romyen isimli bir adam market alışverişi dönüşünde tuvalet ihtiyacı hissedince motosikletinden inerek kuytu bir köşeye gitmek istedi. Tuvaletini yapacağı sırada eşek arılarının hedefi olan ve birçok yeri ısırılan adam hayatını kaybetti.

Trend 22-08-23 13:48

Polis ile seyyar tuvalet kabini arasında amansız kovalamaca! İşler pisleşmeden şüpheli tuvalet kabini yakalandı...

ABD'de şiddetli rüzgar nedeniyle sürüklenmeye başlayan seyyar tuvalet kabini polis tarafından kovalandı. O ilginç anlar polisin araç kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte kovalamacanın görüntüleri!

Haber 19-08-23 14:10

Günden güne fiyatı artsa da siz uygun fiyatlı alın! Uygun fiyatlı en iyi tuvalet kağıtları

Ev hijyeninin olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alan tuvalet kâğıdı aynı zamanda evin en sık alınan ihtiyaçları arasında yer alıyor. Bu sebeple de birçok kişi uygun fiyata en iyi tuvalet kâğıdını almak istiyor. Eğer siz de böyle bir arayış içerisindeyseniz doğru yerdesiniz! Haydi gelin, birbirinden kaliteli en iyi tuvalet kâğıdı seçeneklerine birlikte göz atalım.

Haber 18-08-23 16:35

Gündemden düşmüyor! Zeynep Bastık'ın beline kadar uzanan yırtmacı olay oldu

Yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Zeynep Bastık sosyal medya pozlarıyla gündemde. Tuvalet pozuyla adından söz ettiren Zeynep Bastık bu sefer de beline kadar uzanan yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 06-08-23 15:43

Berna Laçin tuvalet kağıdına gelen zammı görünce isyan etti! 580 TL'ye aldıktan sonra...

KDV oranlarına gelen artıştan hemen önce alışveriş yapan Berna Laçin tuvalet kağıdına 580 TL ödedi. Zamlardan sonra ise tuvalet kağıdının 1.100 TL'ye çıktığını gören Berna Laçin isyan etti.

Magazin 10-07-23 13:25

Hijyen ürünlerinde vergi arttı, vatandaşlar marketlere akın etti! Fiyatlar yarın ne olur bilemeyiz

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla hijyen ürünlerindeki vergi oranının yüzde 20’lik dilime çıkmasının ardından vatandaşlar marketlere akın etti. Vatandaşlar karar yürürlüğe girmeden önce tuvalet kağıdı ve sabun gibi ürünleri sepetlerine doldurdu. Market alışverişi yapan bir vatandaş "Fiyatlar şu anda uygun yarın ne olur bilemeyiz. Bu piyasayı biz yapıyoruz" dedi.

Haber 09-07-23 23:44

KDV bir ürün grubunda yüzde 8'den yüzde 20'ye çıktı! İşte madde madde yeni oranlar

KDV oranlarında artışa gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yüzde 8 olan KDV oranı yüzde 10'a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranı ise yüzde 20'ye yükseldi. Sabun, şampuan, deterjan, tuvalet kağıdı gibi ürünlerde ise KDV oranı yüzde 8'den yüzde 20'ye çıkarıldı. İşte madde madde yeni KDV oranları...

Finans 07-07-23 12:58

Oğuzhan Uğur'un ünlü konuğu tuvaletini öyle bir yere yapmış ki! Duyanlar şaştı kaldı

En son Babala TV’de siyasilerle gerçekleştirdiği yayınlarla adından söz ettiren Oğuzhan Uğur İbrahim Selim’in Youtube üzerinden yayınlanan Bu Gece programına konuk oldu. Daha önce yaptığı programlarda da ünlü isimleri ağırlayan Uğur’un bir konuğuyla ilgili tuvalet itirafı duyanların ağızlarını açık bıraktı.

Magazin 03-07-23 11:38

'Tuvalet 50 lira' Sosyal medyada gündem olmuştu! Çeşme'deki o işletmeci konuştu 'Bu yazıyı yazdıktan sonra rahat ettik'

İzmir’in turizm merkezi Çeşme’de tuvalet ücretinin 50 lira olduğuyla ilgili yazılan ve sosyal medyada gündem olan yazıyı yazan işletmeci açıklama yaptı. İşletmeci Suat Ay, ilçede birçok noktada ücretsiz tuvalet olmasına rağmen ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşların ısrarcı olduğu gerekçesiyle bu yazıyı asmak zorunda olduklarını söyledi. Ay, "Tuvaletimizi kullanmamalarını sağlamak için biz de bu yazıyı yazmak zorunda kaldık. Bu yazıyı yazdıktan sonra da rahat ettik" dedi.

Haber 27-06-23 17:28

Çeşme'deki tuvalet fiyatını gören inanamadı! 50 TL'lik ücret sosyal medyada gündem oldu, harekete geçildi

Havaların ısınması ve 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla tatilcilerin en gözde yerlerinden biri olan Çeşme yine doldu taştı. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Çeşme'deki tuvalet fiyatı gündem yarattı. 50 TL'lik ücreti görenler gözlerine inanamazken, söz konusu fotoğraf karesi sosyal medyada çok paylaşıldı. İddialarla ilgili harekete geçildi.

Haber 26-06-23 14:17

Antalya'nın göbeğinde vahim manzara: Kule şeklindeki alanı mesken tuttular! Acaba bize saldırırlar mı?

Antalya'nın göbeğinde yer alan, kentin simge yapılarından tarihi Demirciler Çarşısı'nın ortasında kule şeklindeki Soba Müzesi önce kahve firmasına kiralanarak kafeye dönüştü, ardından kafe de kapandı. Böylece kule şeklindeki alan madde bağımlılarının ve evsizlerin meskeni haline geldi. Çarşı esnafı durumdan son derece rahatsız. Öyle ki iş yapamayacak hale geldiler. Esnafın anlattığına göre tarihi çarşıda madde bağımlıları dükkanların önünü tuvalet olarak kullanmaya başladı.

Haber 26-06-23 12:54

Alzheimer’ın ilk belirtisi hastalıktan yıllar önce ortaya çıkıyor! Tuvalette görülen bu değişime dikkat

Birçok hastalığın belirtisi henüz hastalığın başında kendini göstermeye başlıyor. Tuvalet alışkanlıklarında da farklı nedenlerden dolayı değişiklikler yaşanabiliyor. Bu değişimler yanlış beslenme, hareketsiz yaşam ve stresten kaynaklanabildiği gibi önemli hastalıkların belirtileri de olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre Alzheimer hastalığının ilk belirtisi tuvalet alışkanlıklarındaki değişimlerle başlıyor.

Haber 26-06-23 12:19

Sararan tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvaleti temizlemenin kolay yolu

Tuvalet temizliği görsellikten önce hijyen için büyük önem taşıyor. Tuvaletlerin her zaman temiz olması gerekiyor. Tuvaletlerde meydana gelen sararmaları temizlemenin oldukça zorlu olduğu düşünülüyor. Oysaki sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çok basit tüyolar bulunuyor.

Kadin 18-06-23 10:52

LGBT'lere özel tuvalet iddiası gündem oldu! Görüntüler sonrası AVM'deki restorandan açıklama geldi: Yanlış anlaşılma...

İstanbul'daki bir AVM'de çekilen görüntüler tartışma yarattı. Bir restoranda LGBT'lere özel tuvalet yapıldığı iddia edildi. Kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Konuyla ilgili ise restorandan açıklama geldi.

Haber 09-06-23 13:58

Uzman isim erkekleri tuvaletlerini yanlış yaptıkları konusunda uyardı! “İdrar yapmanın doğru yolu oturmak”

Ürolog Dr. Gerald Collins, dünya genelindeki pek çok erkeğin tuvalet kullanımı konusunda hata yaptığını söyledi. Özellikle erkeklerin idrarını yanlış bir şekilde yaptığını dile getiren Dr. Collins, hijyen ve sağlık açısından daha iyi olan yolu anlattı.

Trend 31-05-23 15:43

Sararmış tuvalet taşlarını 5 dakikada bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvalet temizliği için...

Zaman içerisinde sert su ve idrar nedeniyle sararan tuvalet taşları tuvaletin zemininde kireç oluşmasına neden olabiliyor. Kireci ve sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapacağınız doğal karışımla çamaşır suyu kullanmadan sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-05-23 09:52

Kadınlar tuvaletinde iğrenç iddia! Suçüstü yakalandı, paniğe kapılan anne çığlıklar içinde kaçtı: Linç girişimi anbean görüntülendi

Anne ve kızının peşinden caminin kadınlar tuvaletine girdi, cep telefonuyla kadınların görüntülerini çektiği öne sürülen Afganistanlı V. V. (27) suçüstü yakalandı. İstanbul'un Güngören ilçesinde iddiaya göre V. V. tuvalet kabininin altından ve üstünden bakıp görüntü çekiyordu. Anne ise o sıralarda yaşadığı panikle çığlık atarak dışarıya çıktı. V. V.'ye linç girişimi anbean görüntülendi.

Haber 26-05-23 16:48

Bayrampaşa’da tuvalet kavgası cinayetle bitti: O anlar kamerada

Bayrampaşa’da bir tekstil atölyesinde gündelik işçi olarak çalışan Ahmet A.(32) ile Salih Sıbaka (28) arasında ortak kullanım alanı olan tuvaletin temizliği yüzünden tartışma çıktı.

Yurthaber 23-05-23 15:21

Kiraladığı evde tadilat yaparken el bombaları buldu! Hemen polise haber verdi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde kiraladığı evde tadilat yapan Ali Ç. İsimi vatandaş bulduğu şeyle şoke oldu. Tuvalet olarak kullanılacak bölgeye alt yapı için kazı yapan Ali Ç., patlayıcı madde buldu.

Haber 13-05-23 16:03

Sararmış tuvalet taşlarını anında bembeyaz yapıyor! Sadece profesyonellerin bildiği temizlik sırrı

Sararmış tuvalet taşları banyonun pis görünmesine neden oluyor. Tuvaleti temizlemenize rağmen sararmış tuvalet taşlarının beyazlamamasından şikayetçiyseniz sadece profesyonellerin bildiği temizlik sırrını öğrenmeniz zamanı geldi! İşte sararmış tuvalet taşlarını beyazlatmak için etkili çözüm önerisi...

Kadin 04-05-23 10:17

Çamaşır suyu lekesini çıkarmak çok kolay! Kıyafetlerinizi çöpe atmaya gerek kalmayacak

Çamaşır suyu en çok kullanılan temizlik malzemesi olarak biliniyor. Neredeyse her evde yer alan çamaşır suyu özellikle lavabo ve tuvalet temizliğinde sıklıkla kullanılıyor. Çamaşır suyunun kıyafetlere değmesi büyük izlere sebep olabiliyor. Ancak çamaşır suyu lekesini çıkarmak için etkili çözümler bulunuyor.

Kadin 03-05-23 10:59