Akin Corap Giresunspor Haberleri

Fenerbahçe U19 takımı, Şanlıurfa’ya gitti! İsmail Kartal detayı dikkatlerden kaçmadı

Fenerbahçe U19 takımı, Elit A Ligi 1. Grup’ta evinde karşılaştığı Giresunspor maçının ardından Galatasaray ile oynayacakları Turkcell Süper Kupa müsabakası için Şanlıurfa’ya gitti.

Spor 2024-04-07 16:14:04

Nereden nereye... Giresunspor, 7 puanla küme düştü!

Trendyol 1. Lig’de 2023-2024 sezonunda küme düşen ilk takım Giresunspor oldu.

Spor 2024-04-03 23:29:51

Giresunspor'da galibiyet özlemi 16 maça çıktı

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'a 6-0 yenilen Bitexen Giresunspor, oynadığı son 16 maçta galip gelemedi.

Yurthaber 2024-03-18 13:23:40

Giresunspor teknik direktörü canlı yayında ağlayarak siyasi partilerden yardım istedi! ''Lütfen bizi kurtarın''

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Sakaryaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, gözleri dolarak, "Bu takımı 1. Lig’e ben çıkartmıştım. Karda, yağmurda, çamurda ter döktük buralara geldik. Lütfen yalvarıyorum bu takıma sahip çıkın. Siyasilere yalvarıyorum, Giresunlu, oranın bir çocuğu olarak, takımı kurtaralım, çok üzülüyorum” dedi.

Spor 2023-12-10 19:09:15

SON DAKİKA | MİT'ten operasyon! Mehmet Akin etkisiz hale getirildi

Son dakika haberine göre MİT, Pençe operasyonlarının sürdüğü, Irak'ın kuzeyindeki Türk Silahlı Kuvvetleri üslerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen "Harun Egid" kod adlı PKK/KCK'lı terörist Mehmet Akin'i etkisiz hale getirdi.

Haber 30-11-23 13:51

İrfan Buz: “Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Giresunspor maçının ardından, "Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın" dedi.

Spor 28-10-23 12:34

Son dakika: Teknik direktör Mustafa Kaplan, maç esnasında bir anda yere yığıldı! Ambulans ile hastaneye kaldırıldı...

Son dakika haberleri: Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Giresunspor ile Manisa FK karşı karşıya geldi. Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka; 0-0'lık beraberlikle devam ederken, Karadeniz ekibinin teknik direktörü Mustafa Kaplan, fenalaştı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Spor 17-09-23 18:25

Giresunspor, Süper Lig'de bu sezon küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye başvuru yaptı!

Giresunspor, küme düşmenin kaldırılması için başvuru yaptıklarını açıkladı.

Spor 09-06-23 14:53

Küme düşen takımlardan TFF'ye ilginç başvuru!

Süper Lig'de küme düşen Ümraniyespor ve Giresunspor, küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye itiraz etmeye hazırlanıyor.

Spor 08-06-23 15:42

Son dakika: Süper Lig'de küme düşen son takım belli oldu!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 38. ve son hafta maçları oynandı. Düşme hattında yer alan takımlardan Giresunspor; Antalyaspor'u konuk etti, İstanbulspor ise Ümraniyespor'u ağırladı. Büyük heyecana sahne olan müsabakaların ardından Süper Lig'den 1. Lig'e düşen son takım da kesinleşti.

Spor 07-06-23 21:57

AHMET AKIN kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP MYK Üyesi Ahmet Akın hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Akın'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. CHP'nin en son açıklanan Yeni MYK'sında Yerel Yönetimler alanında Ahmet Akın sorumlu oldu. Peki, AHMET AKIN kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 05-06-23 14:31

Trabzonspor'da sakatlık şoku! Gbamin idmanı yarıda bıraktı

Süper Lig’in 36’ıncı haftasında oynayacağı Bitexen Giresunspor maçına hazırlanan Trabzonspor’da çalışmalar 3 oyuncu eksiğiyle sürdü. Bordo mavililerde Jean Philipe Gbamin, girdiği ikili mücadelede sakatlık yaşayıp idmanı yarıda bıraktı.

Spor 27-05-23 16:45

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan transfer açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in 36’ıncı haftasında oynanacak Bitexen Giresunspor maçına hazırlanan Trabzonspor’da, karşılaşma öncesi çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin saat 11.00’de basına açık yapılan idmanı öncesinde teknik direktör Nenad Bjelica, selamlaştığı gazetecilerin sorularını yanıtladı; takımın durumunu, gelecek sezon planlamaları ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Spor 27-05-23 16:30

Son dakika: Fenerbahçe, İskoçya'dan iki yıldızı birden getiriyor! 'Yeni sezonun ilk transferleri!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe; Giresunspor beraberliğinin yaralarını sarıp, Galatasaray'ın İstanbulspor karşısında puan kaybetmesini bekliyor. Yeni sezon için de çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertlilerin gündemine İskoç devi Rangers'ın yıldızları Ryan Kent ve Alfredo Morelos geldi. İşte detaylar...

Spor 15-05-23 18:21

Jorge Jesus'tan flaş paylaşım! '8 yıllık şampiyonluk orucunu...'

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara almıştı. Lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde yer alan sarı - lacivertliler, bitime kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Gelecek hafta Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'tan şampiyonlukla ilgili bir paylaşım geldi.

Spor 13-05-23 18:55

Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi! Altay Bayındır ile yollar ayrılacak mı? Uğur Dündar son noktayı koydu...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmış ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara almıştı. Lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen sarı - lacivertlilerin kısa bir süre önce sözleşmesini uzattığı kalecisi Altay Bayındır hakkında takımdan ayrılacağına dair iddialar gündeme gelmişti. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, spekülasyonlar sonrasında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Spor 12-05-23 23:54

Fenerbahçe'nin ilk transfer belli oldu! İrfan Can Eğribayat için beklenmedik hamle...

Süper Lig'de son oynadığı Giresunspor mücadelesinden 1-1'lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de yaşanan puan kaybı moralleri hayli bozarken, Sarı-Lacivertliler yeni sezon kapsamında transfer görüşmelerini de sürdürüyor. Yönetim, Altay Bayındır sakatlandıktan sonra yerine forma giyen İrfan Can Eğribayat'ın performansından memnun kalırken ilk imzasını attırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 10-05-23 19:22

Son dakika: Türkiye gündemine oturdu! Sergen Yalçın ve Fenerbahçe...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçın ikinci devresinde Riad Bajic'in golüne engel olamamış ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Şampiyonluk yarışında büyük yara alan sarı - lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, takımının aldığı sonucun ardından taraftarlar tarafından eleştirilmişti. Bu durum sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar, Sergen Yalçın'ın adını gündeme getirdi. İşte detaylar...

Spor 09-05-23 20:28

Maç sonunda saha karışmıştı! Giresunspor Başkanı'ndan Fenerbahçe açıklaması: 'Ali Koç beni aradı, özür diledim!'

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelmişti. Çotanak Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın ardından stat hoparlörlerinden 'Fener ağlama' şarkısının çalmasıyla birlikte iki takım futbolcuları arasında büyük bir gerginlik yaşanmıştı. Bu olay sonrasında Fenerbahçeli oyuncular tepki gösterirken, Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan açıklama geldi.

Spor 08-05-23 17:49

Galatasaray'dan tarihe geçecek prim hediyesi! Daha önce ligde böylesi görülmedi...

Fenerbahçe'nin Giresunspor karşısında bıraktığı 2 puan sonrası şampiyonluğa daha da yaklaşan Galatasaray da yönetim devreye girerek sürpriz bir hamle yaptı. Kalan 5 maç için oyuncularına prim vermeyi düşünen sarı-kırmızılı yönetimden her maça ayrı prim geldi.

Spor 08-05-23 11:10

Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Fırat Aydınus'tan dikkat çeken ifadeler! ''Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray'ın kazanmasını istiyor''

Spor Toto Süper Lig'in 33’üncü haftasında Giresunspor sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından eski hakem Fırat Aydınus, açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin puan kaybına şaşırmadığını söyleyen Aydınus'un kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-05-23 08:11

Jorge Jesus: 'Matematiksel olarak hala şansımız var!'

Spor Toto Süper Lig'in 33’üncü haftasında Giresunspor sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Sarı - lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 07-05-23 23:31

İrfan Buz: '1 puan bize umut verdi!'

Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ligde kalma mücadelesinde çok önemli 1 puan aldıklarını ifade ederek, gelecek için umutlandıklarını dile getirdi.

Spor 07-05-23 23:15

Son dakika: Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu'nu doğruladı! O ismi canlı yayında açıkladı: 'Bu bir skandaldır!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe, 1-1 berabere kaldı. Sarı - lacivertliler, bu skor sonrasında zirve yarışında büyük yara aldı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen; müsabakayı değerlendirirken, Erman Toroğlu'nun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar hakkında konuştu. Dilmen, Lale Orta'nın aradığı ismi canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Spor 07-05-23 22:12

Giresunspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmada gollü beraberlik!

Giresunspor Fenerbahçe maçı canlı olarak ekrana geldi. İki takım, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Çotanak Spor Kompleksi'nde kozlarını paylaştı. Bu maç, sarı lacivertliler için için kritik viraj. Dolayısıyla Jorge Jesus'un 11'i merak konusu olmuştu. Peki, Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Süper lig puan durumu ve ilk 11'ler....

Spor 07-05-23 21:39

Son dakika: İrfan Can Eğribayat'tan Giresunspor - Fenerbahçe maçı sonrası olay sözler! 'Saçma saçma müzikler!', 'Çok iğrenç görünüyor!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe'nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Eğribayat'ın sözleri, sosyal medyada kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Spor 07-05-23 21:36

Son dakika: O anlar, Giresunspor - Fenerbahçe maçına damgasını vurdu! Saha karıştı, Arda Güler gözyaşlarına hakim olamadı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Tansiyonun oldukça yüksek olduğu müsabakanın son anlarında gerginlikler yaşanırken, bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. İki takım oyuncuları arasında tartışma yaşanırken, Arda Güler maç sonucu nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-05-23 21:16

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Giresun'da yara aldı! Kanarya, 1-0'ı koruyamadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir heyecana sahne olan ve oldukça tempolu geçen maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın da mücadele seviyesini yüksek tuttuğu müsabakada kazanan çıkmadı. Taraflar; 1-1'lik skorla sahadan ayrılırken, zirve yarışında yer alan Fenerbahçe 2 puan bırakarak yara aldı. İşte maçtan detaylar...

Spor 07-05-23 21:05

Giresunspor - Fenerbahçe maçı oynanırken sosyal medyadan flaş tepki! 'Hakemler doğruyor, penaltımızı vermediler!'

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Oldukça tempolu başlayan maçın 10. dakikasında gelişen Fenerbahçe atağında Enner Valencia, rakibiyle ikili mücadeleye girdi. Rakibinin müdahalesi sonrasında topun kontrolünü kaybeden Valencia, 'elle oynama' talebiyle penaltı itirazında bulundu. Hakem oyunu devam ettirdi ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'dan tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 07-05-23 19:36

Fenerbahçe'den maç öncesi paylaşım! ''Sabrımız kalmadı''

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında konuk olacağı Giresunspor karşılaşması öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), MHK ve mücadelenin hakem kadrosuna ’Hataya tahammülümüz yok’ başlıklı adalet çağrısı yaptı.

Spor 07-05-23 15:01

Fenerbahçe'nin Giresunspor maçı kamp kadrosu belli oldu! Tam 7 eksik

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de kamp kadrosu belli oldu. Sakatlıklarını atlatan İsmail Yüksek, Miha Zajc ve Enner Valencia kadroda yer alırken, 7 isim kadroda yok. İşte detaylar...

Spor 06-05-23 16:37

Giresunspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak karşılaşma için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Karşılaşma, Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak. Peki, Giresunspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 04-05-23 09:11

Giresunspor'da teknik direktörlüğe İrfan Buz getirildi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor, teknik direktör İrfan Buz ile anlaştı.

Yurthaber 04-05-23 07:43

Giresunspor ligde kalma mücadelesinde geri adım atmayacak

Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, artık rakiplerin bir öneminin kalmadığını, kim olursa olsun galip gelip puanlar alarak ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Yurthaber 28-04-23 11:37

Son dakika: Giresunspor'da beklenen oldu! Hakan Keleş istifasını sundu, yönetimin kararı bekleniyor!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Bitexen Giresunspor, karşılaşmadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. İlk yarıyı 4-0 geride kapatan ev sahibi ekipte kaleci Onurcan Piri, ikinci yarıya çıkmak istememişti. Teknik direktör Hakan Keleş ise takımı protesto eden taraftarlarla tartışma yaşamıştı. Maç sonunda 'Ayrılıkla ilgili değerlendirme yapacağım' diyen Keleş, kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 25-04-23 15:20

Son dakika: Tartışma yaratan video sonrası Başakşehir resmen açıkladı! 'Emre Belözoğlu'na saldırı teşebbüsünde bulunuldu!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Giresunspor deplasmanına çıkan Medipol Başakşehir, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılmış ve üç maç aradan sonra kazanmıştı. Turuncu - lacivertlilerde teknik direktör Emre Belözoğlu, cezası nedeniyle maçı locadan takip etti. Genç çalıştırıcının karşılaşma esnasında bir kişiyle tartışma yaşadığı ve küfürler ettiği video, sosyal medyada yer almıştı. Başakşehir'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Spor 25-04-23 00:21

Süper Lig'de müthiş maç! 6 gollü maçta Başakşehir, Giresunspor'u devirdi...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bitexen Giresunspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. 90 dakikası birçok pozisyona sahne olan mücadelede kazanan taraf Başakşehir oldu. Emre Belözoğlu'nun ekibi, 3 hafta aradan sonra galibiyet aldı.

Spor 24-04-23 19:07

İlk yarıda 4 gol yedi, ikinci devreye çıkmadı! Giresunspor - Başakşehir maçında dikkat çeken olay...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bitexen Giresunspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Çotanak Stadyumu'nda oynanan müsabakanın ilk yarısı, Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'in 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İlk devrede adeta fırtına gibi bir performans sergileyen Başakşehir'in 4 gol kaydetmesinin ardından Giresunspor'da birçok olay yaşandı. İşte detaylar...

Spor 24-04-23 18:27

Giresunspor-Başakşehir maçını 20 yaş altı ile kadın futbolseverler ücretsiz izleyebilecek

Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Bitexen Giresunspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasını, kadınlar ile 20 yaş altı çocuklar ve gençler ücretsiz izleyebilecek.

Yurthaber 23-04-23 13:27

Ankaragücü'nden çok kritik galibiyet! Giresunspor karşısında 1-0'dan geri döndüler...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Ankaragücü ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir heyecan fırtınasının yaşandığı maçta kazanan taraf, 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1'lik skorla Ankaragücü oldu. İşte detaylar...

Spor 20-04-23 19:00

Giresunspor'dan çok kritik galibiyet! Sivasspor'u deviren yeşil - beyazlılar, ligde 11 maç aradan sonra kazandı...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bitexen Giresunspor ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabakada kazanan taraf ev sahibi ekip oldu. İşte maçtan detaylar...

Spor 16-04-23 18:01

Giresunspor - Sivasspor maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Giresunspor-DG Sivasspor maçında hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.

Yurthaber 13-04-23 15:13

Giresunspor-Sivasspor maçının biletleri 28 liraya satılacak

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Demir Grup Sivasspor maçının bilet fiyatlarını 28 lira olarak belirlediklerini bildirdi.

Yurthaber 12-04-23 10:37

Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Trabzonspor maçında riske edilmeyecek

Dün akşam oynanan Giresunspor maçında sakatlanan Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, yaklaşık 1 hafta sahalardan uzak kalacak. Tosun’un, gelecek hafta Trabzonspor deplasmanında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Spor 10-04-23 15:30

Beşiktaş Giresunspor maçının ardından Aboubakar için bomba iddia! Rakibinin ensesine yumruk ve kafa attı, VAR gizledi

Süper Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş 3 puanı hanesine yazdırmayı başarırken, karşılaşmanın yankıları sürüyor. 90 dakikanın son düdüğünün çalmasının ardından ünlü yorumcular karşılaşmayı değerlendirirken, Siyah-Beyazlılar'ın ikinci golü öncesi Aboubakar'ın pozisyonu için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 10-04-23 08:09

Beşiktaş Giresunspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Babası eski futbolcuydu!

Beşiktaş Giresunspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan bu akşam Vodafone Arena'da oynanacak maç öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Beşiktaş Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında konuk edeceği Giresunspor'u da mağlup edip galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı amaçlıyor. Peki, Beşiktaş Giresunspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Atilla Karaoğlan'ın hayatı ve biyografisi...

Spor 10-04-23 00:21

Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta , hangi kanalda? İşte Beşiktaş Giresunspor maç saati ve kanalı

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 28. hafta maçları ile devam ediyor. Beşiktaş ile Giresunspor kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan maçta Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Şenol Güneş'in öğrencileri maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyordu. Peki, Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 10-04-23 00:20

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic, Trabzon'da forma giyemeyecek!

Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic, Giresunspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Hadziahmetovic, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçında görev alamayacak.

Spor 09-04-23 23:10

MAÇ SONUCU: Beşiktaş doludizgin devam ediyor! Aboubakar ve Redmond, Giresunspor karşısında Kartal'ı 3 puana uçurdu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Bitexen Giresunspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. 90 dakikası nefes kesen karşılaşmada kazanan taraf, 3-1'lik skorla Beşiktaş oldu. Siyah - beyazlılara galibiyeti getiren golleri Vincent Aboubakar (2) ve Nathan Redmond kaydetti. İşte maçtan detaylar...

Spor 09-04-23 22:32