Akp Il Baskani Senocak Haberleri

İstanbul'da tartışma yaratan pankart! Canan Kaftancıoğlu: 'Son kez uyarıyorum!'

İstanbul'da asılan bir pankartta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzünün yarısı Selahattin Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yüzünün yarısı ise Pervil Buldan olarak resmedildi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada "Gençleri zehirleyen sadece AKP değil, Ülkü Ocakları da öyleymiş meğerse… Yalana, iftiraya sığınacak kadar çaresiz kalmış olmanız üzücü. Son kez uyarıyorum!" dedi.

Haber 2023-04-29 13:59:54

Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? AKP Genel Başkan Yardımcısı açıkladı! Türkiye'de il sayısı 100 mü olacak?

Türkiye'de il sayısının 100'e çıkarılıp çıkarılmayacağı merak ediliyor. AK Partili Vedat Demiröz'ün, Ahlat'ta yaptığı konuşma sonrası vatandaşlar tarafından il sayısının 100'e çıkıp çıkmayacağı sorgulanıyor. Demiröz, son olarak konuyla ilgili sosyal medya açıklamasında bulundu. Peki Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün açıklamaları ve merak edilenler...

Haber 2022-06-27 09:05:55

Erdoğan: Olmayacak erken seçim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada "Hâlâ 'erken seçim, erken seçim.

Haber 2021-11-23 13:57:36

Erdoğan: “İnadına Kanal İstanbul’u Yapacağız’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AKP İstanbul İl Kongresi’nde Kanal İstanbul projesine yönelik itirazlara rağmen, “Kanal İstanbul'u yapacağız. İnadına yapacağız. Buna da alışacaklar?’’ dedi

Haber 2021-02-24 20:48:35

Lebalep kongreler: Muhalefet neden eleştiriyor, AKP nasıl savunuyor?

Koronavirüs salgını nedeniyle, restoran-kafelerden, sendika ve dernek genel kurullarına kadar kalabalık ortamlardaki faaliyetlere kısıtlama getirilirken AKP il kongrelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deyişiyle lebalep dolu salonlarda yapılması siyasetin de tartışma konusu.

Haber 24-02-21 06:45

Parti kongreleri neden tartışılıyor, Covid döneminde nasıl yapılabiliyor?

AKP, daha önce koronavirüs salgını nedeniyle ertelediği il kongrelerini toplu olarak gerçekleştiriyor. Bazı kongrelerde ortaya çıkan görüntüler ise kamuoyunda tartışma yarattı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, görüntüler nedeniyle, salgınla mücadele kapsamında stadyumlarda müsabakaların seyircisiz oynanması gibi sınırlamaları gündeme getiriyor. Parti kongrelerini yasak kapsamı dışında tutan karar, 2 Ekim 2020'de İstanbul İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alındı.

Haber 25-01-21 17:01

AKP'den Sağlar, Başbuğ ve Ataklı hakkında suç duyurusu

AKP İstanbul İl Başkanlığı, kullandıkları ifadeler nedeniyle İlker Başbuğ, Can Ataklı ve Fikri Sağlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 06-01-21 18:38

Uşak protokolü, Kurban Bayramı öncesinde şehitlik ziyaretinde bulundu

Uşak protokolü, Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Şeker Evleri Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitlerin mezarları başlarında dualar etti.Şehitlik ziyaretine Uşak protokolünden, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş, Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Albay Murat Kılıç, şehit aileleri ve protokol üyeleri katıldı.

Yurthaber 30-07-20 14:53

AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı'ndan Erdoğan'a: Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla yaptığı video konferans toplantısında, AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi olan Meryem Demir, Erdoğan’a hitaben, "Allah çocuklarımın ömrünü alsın size versin" dedi.

Haber 23-05-20 02:44

Erdoğan'dan CHP'li Belediyelere 'Devlet İçinde Devlet' Eleştirisi

Görüntülü konferans yoluyla AKP il başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönüllü karantina uygulamasına riayet edildiği sürece daha ağır tedbirler alınmayacağını söyledi. Erdoğan, ayrıca CHP'li belediyelerin yardım kampanyalarını 'devlet içinde devlet olma' sözleriyle eleştirdi

Haber 27-04-20 14:46

Erdoğan İdlib'de Çözüm İçin Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı töreninde İdlib’le ilgili mesaj verdi. Erdoğan, "İdlib'deki çözüm rejimin saldırganlığının durdurulması ve anlaşmalardaki sınıra çekilmesi, aksi takdirde Şubat bitmeden bu işi yapacağız" dedi

Haber 15-02-20 22:22

AK Partili vekillerden kan bağışına destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) işbirliği ile Demokrasi Meydanı’nda açılan Kızılay Kan Bağış kampanyasına destek verdiler.Demokrasi Meydanı’nda Cumartesi günü başlayan ve dünde devam eden kan bağış kampanyasına AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un yanında Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Başkanı Yunus Tever, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Turan Kalfa’ da destek verdi.

Yurthaber 12-01-20 19:51

Erdoğan'dan Libya açıklaması: Meclis açılır açılmaz asker gönderme tezkeresini gündeme getireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki AKP il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, "İnşallah Ocak ayının 8'inde, 9'unda Meclisimizden bunu da geçireceğiz ve böylece davete icabet edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Türkiye ve Libya arasındaki mutabakat imzalanmış. Yürürlüğe girmiştir. Biz bu işi bitirdik. Davet edildiğimiz yere icabet ederiz. Bu kadar açık net" diye konuştu.

Haber 26-12-19 13:53

“Özel Gereksinimle Bireylerin İş İstidamı ve Sosyal Haklar” çalıştayı düzenlendi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnönü Üniversitesi iş birliği ile Özel Gereksinimle Bireylerin İş İstidamı ve Sosyal Haklar Çalıştayı düzenlendiBir otelde çalıştaya, Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı, AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Malatya İl Sağlık Müdürü Doç.

Yurthaber 25-12-19 14:19

AKP'de il başkanları neden istifa ediyor, siyasi kulislerde bu istifalar nasıl yorumlanıyor?

İktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), 7. Olağan Büyük Kongre sürecini, 28 Kasım-15 Aralık'ta yapılması planlanan "delege seçimi" ile başlatıyor ve 2020 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyor. Ancak AKP'de kongre takvimi başlamadan önce, genel merkezin talimatı doğrultusunda il başkanlıklarından arka arkaya istifalar gelmeye başladı.

Haber 21-11-19 11:05

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya: Ardahan’ın hali içimizi burkuyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, ’’21 yüzyılda bir şehrin tüm imkanlarının kısıtlı olması, 17 yıldır AKP iktidarlarında elle tutulur bir yatırımın yapılmamış olması üzücü bir durumdur" dedi.Kaya, partisinin il başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, ’’Ardahan’ın hali içimizi burkuyor, 21 yüzyılda bir şehrin tüm imkanlarının kısıtlı olması, 17 yıldır AKP iktidarlarında elle tutulur bir yatırımın yapılmamış olması üzücü bir durumdur.

Haber 03-10-19 17:50

AKP Önündeki Eyleme ‘Suçtur’ Yasağı

Diyarbakır’da kayyum zamanında belediyede işe başlayan ancak daha sonra işten çıkarılan üç kişinin AKP İl Binası önünde yapmak istediği eyleme valilik izin vermedi. Valilik, AKP önündeki eylemin ‘suç’ olduğunu savundu

Haber 27-09-19 17:55

Anneler bir kez daha AKP önünde adalet aradı

Müebbet hapis cezası alan harp okulu öğrencilerinin anneleri, AKP İstanbul il binası önünde toplandı.

Haber 18-09-19 21:21

Çavuşoğlu: Fırat'ın doğusu ne pahasına olursa olsun temizlenecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da AKP İl Başkanlığı'nda katıldığı bayramlaşmada "Fırat'ın doğusundan da YPG-PKK'yı temizleyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun temizlenecektir. Burada kararlılığımızda hiçbir şekilde değişiklik yoktur" dedi.

Haber 11-08-19 19:53

Kaftancıoğlu: AKP seçmeninden daha çok oy alacağız

Nevşin Mengü ile Bire Bir'e konuk olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 31 Mart'ta AKP ve MHP seçmeninden oy aldıklarını, 23 Haziran'da bunu daha da artıracaklarını söyledi.

Haber 29-05-19 08:29

AKP'den İstanbul'daki oyların yeniden sayılması adımı

İstanbul’da geçersiz oyların sayımı sürerken, AKP seçimlerde "organize usulsüzlük" yapıldığı gerekçesiyle 38 ilçede oyların yeniden sayılması için YSK'ya iletilmek üzere İl Seçim Kurulu'na itiraz dilekçesi sundu.

Haber 08-04-19 08:23

Seçim sonuçları - İllerin nüfus ve bütçe oranları üzerinden yerel seçimlerin kazananları ve kaybedenleri

Yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre, CHP ve MHP'nin kazandığı il belediyelerinin sayısı arttı. AKP ve HDP'nin yönetimindeki il belediyesi sayısı düştü. Kaybedilen ve kazanılan belediyelerin nüfus ve bütçeleri karşılaştırıldığında farklı bir tablo ortaya çıkıyor. Ece Göksedef'in haberi.

Haber 05-04-19 17:05

Muş’ta Seçim Sonucuna HDP'nin İtirazı Sürüyor

Muş'ta AKP adayının oyların yüzde 34,76’sını aldığı seçime, HDP’nin itirazları sürüyor. İlçe seçim kuruluna yaptığı itirazlara red yanıtı alan HDP Eş Başkan Adayı Sırrı Sakık, İl Seçim Kuruluna başvuracak

Haber 03-04-19 12:06

AKP seçim sonuçlarına itiraz etti

31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul ve Ankara'yı CHP'ye kaptıran AKP, hile ve usulsüzlük iddiasıyla çeşitli il ve ilçelerde sonuçlara itirazda bulundu.

Haber 02-04-19 17:32

GRAFİKLİ - Darbeci albaydan sehven attım yalanıyla inkar

15 Temmuz öncesi düzenlenen darbe planlama toplantılarına katılan ve darbe girişimi sırasında İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binalarının işgal edilmesi amacıyla askerlerin intikal ettirilmesinden sorumlu olan eski 47. Alay Komutanı Kurmay Albay Sadık Cebeci de diğer darbeci sanıklar gibi hakkındaki birçok beyan ve delile rağmen inkar politikasını izledi - Savcılık aşamasında alınan ifadesinde, darbe girişimi sırasında WhatsApp grubuna yazdığı mesajları kabul eden Cebeci, mahkemede ise "İl Başkanlığını almak üzereyiz" mesajını, "Yazışmalarımız hızlı faaliyet içindeydi. Sehven attım" diyerek savundu - Cebeci'nin darbe girişimi sırasında "Yurtta Sulh" isimli WhatsApp grubuna 22.21 ile 01.30 saatleri arasında yazdığı, "Valilik birliği yolda", "İBB yolda", "AKP il teşkilat yolda", "İBB kontrol altında sorun yok", "Polis valilikte direnmekten vazgeçti", "Muzaffer, AK Parti il teşkilatına acil takviye ihtiyacı var. Helikopter olabilir. Halk gittikçe çoğalıyor", "Özel TV'lerin susturulması gerekiyor", "Trakya'dan takviyeler gelmeli" mesajlar, hakkındaki suçlamaları inkar etse de darbede ne kadar etkin rol aldığını ortaya koyuyor - İBB'nin işgal edilmesine ilişkin askerlerin sevk işlemini yapan ve burada aralarında İlhan Varank'ın da bulunduğu 14 kişinin şehit edilmesine yönelik "kasten öldürme" suçunu işlediği gerekçesiyle hapis cezasına da çarptırılan Cebeci, İBB işgalinin kendi emir komutasında olmadığı yalanına da başvurdu - FETÖ'cü olmadığını iddia eden darbeci Cebeci'nin, FETÖ'nün TSK yapılanmasında örgüt içi haberleşme amacıyla kullanılan ankesör/sabit kontörlü telefonla arandığı da tespit edildi

Haber 09-03-19 11:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun:

"AKP yerel seçimi genel seçim havasına çevirmek istiyor, devletin bekası oylanıyormuş gibi bir hava yaratmaya çalışıyor. Toplum bunun bir yerel seçim olduğunun farkında" - "Bugünkü meselemiz krize kimin yol açtığı değil, bu krizden nasıl kurtulacağımızdır. Bildirgemizde bunun cevabını bulacaksınız" - "(Siverek'te Mehmet Fatih Bucak'ın aday gösterilmesine tepkiler) İl başkanımız, milletvekilimiz ve oradaki arkadaşlarımızın belli değerlendirmeleri sonucunda aday yapılmasına karar verildi. Adaylaşma süreci bu bilgiler ışığında oluştu. Yapılan eleştiriler kendi değerlendirmeleridir"

Haber 09-02-19 15:07

Erdoğan'dan Kuzey Irak'taki saldırıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Gaziantep İl Başkanlığı Teşkilat Yemeğinde yaptığı konuşmada Kuzey Irak'taki saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 28-01-19 22:37

Hilmi Bilgin,” Bu kadrolar ne söz verdiyse onu yerine getirecektir”

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin,” Bugünden sonra da bizlerden yapamayacağımız sadece seçim dönemlerinde oy avcılığı yapmak için dün olduğu gibi bugün de ağzımızdan hiçbir söz çıkmayacak, bu kadrolar ne söz verdiyse onu yerine getirecektir” dedi.Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Sivas Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen programla kentte basın sektöründe çalışan gazeteciler ile bir araya geldi.Kahvaltı programı Sivas Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlendi, programa Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas İl Başkan Hakan Aksu ve gazeteciler katıldı.Programda konuşma yapan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, “Meydan çalışması projemiz vardı.

Yurthaber 14-01-19 12:10

Yerel seçim için flaş iddia: AK Parti en büyük şoku Şanlıurfa'da yaşayabilir

Yerel seçim için partilerin çalışmaları hız kazanırken, Şanlıurfa'da büyük sürprizin yaşanabileceği iddia edildi. Yeni Çağ gazetesi yazarı Mehmet Faraç, 4 partinin aday çıkarmayacağını hatırlatarak 'AKP belki de 81 il içinde en büyük şoku yine Urfa'da yaşayacak' diye yazdı.

Haber 14-01-19 12:01

AKP İzmir'de 5 ilçede MHP adayını destekleyecek, aday tanıtımını hafta sonuna kadar tamamlayacak

AKP, İzmir ilçe adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 ilçede MHP adayının destekleneceğini ve aday tanıtımlarının önümüzdeki haftasonuna kadar sona ereceğini söyledi. Diğer yandan Saadet Partisi 10'u il 70, İyi Parti de yedisi il 99 yerde adayını açıkladı.

Haber 05-01-19 17:55

Yerel Seçim 2019 - Erdoğan'dan 'Samsun' açıklaması: Cumhur İttifakı'nın ruhuna uymayanları istirahate alırız

MHP Samsun İl Başkanı Taner Teki görevden alındı. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın açığa alındığını, bunun üzerine istifa ettiğini açıkladı. Gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nda kimse çizgimizin dışına çıkamaz" dedi.

Haber 02-01-19 21:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Nurettin Sözen arasında grev polemiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP İl Başkanlığı Teşkilat Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, İstanbul'un kendisinden önceki CHP'li Belediye Başkanı Nurettin Sözen'e yüklendi. Erdoğan, Sözen'in "Demokrasisi olmayan, sendikası olmayan, grevi olmayan bir toplumda yaşamaktansa, çöp yığınlarıyla demokrasi içinde yaşamayı yeğlerim" sözlerine, "Bizimle beraber grev denilen olaylar ortadan kalktı. Grev olmuyorsa demek ki işçinin hakkını veriyorsun, hukukunu gözetiyorsun" şeklinde yanıt verdi.

Haber 30-12-18 22:13

Aydın Büyükşehir’den “Evde Bakım Hizmeti” açıklaması

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Valiliği tarafından evde bakım hizmetlerinin durdurulması konusunda yazılı açıklamada bulundu.Büyükşehir’den yapılan yazılı açıklamada, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmet ağı olan AYBA aracılığı ile ihtiyacı olan vatandaşlara evde bakım hizmetleri verilmesinin haksız gerekçelerle Valilik kararıyla durdurulması üzerine, AKP Aydın İl Başkanlığı ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Yurthaber 28-12-18 12:25

CHP'li belediyelerin AKP'den alacağı nasihat yoktur

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı: - "En borçlu ilk 5 il AKP, bağımsız istatistiklerde de rahatlıkla görüleceği üzere mutlu, yaşanabilir kentlerin çoğunluğu ise CHP'li belediye başkanlarıyla yönetiliyor. Bu konularda CHP'li belediyelerin AKP'den alacağı bir nasihat yoktur"

Haber 24-12-18 15:17

AK Partili isimden flaş 'bedelli askerlik' açıklaması

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolu kurucu üyesi ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, dikkat çeken “bedelli askerlik” açıklamasında bulundu.

Haber 17-04-18 12:42

İBB Başkanı Mevlüt Uysal hakkında suç duyurusu

HALKEVLERİ üyesi bir grup, "Metroda önceliğimiz en fazla oy aldığımız yer olacak" sözleri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ı, Saraçhane'deki İBB önünde düzenledikleri eylemle protesto etti.  Yaklaşık 20 kişilik grup, saat 15.00 sıralarında İBB önünde buluşarak, 'AKP İl Başkanlığı değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi' yazılı pankart açtı.

Haber 19-03-18 16:27

İBB Başkanı Mevlüt Uysal hakkında suç duyurusu

HALKEVLERİ üyesi bir grup, "Metroda önceliğimiz en fazla oy aldığımız yer olacak" sözleri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ı, Saraçhane'deki İBB önünde düzenledikleri eylemle protesto etti.  Yaklaşık 20 kişilik grup, saat 15.00 sıralarında İBB önünde buluşarak, 'AKP İl Başkanlığı değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi' yazılı pankart açtı.

Haber 19-03-18 16:21

İBB BAŞKANI MEVLÜT UYSAL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Haber - Kamera: Enver ALAS / İSTANBUL, DHA Halkevleri üyesi bir grup, "Metroda önceliğimiz en fazla oy aldığımız yer olacak" sözleri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ı, Saraçhane'deki İBB önünde düzenledikleri eylemle protesto etti.  Yaklaşık 20 kişilik grup, saat 15.00 sıralarında İBB önünde buluşarak, 'AKP İl Başkanlığı değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi' yazılı pankart açtı.

Haber 19-03-18 16:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa programı iptal

Bugün yapılacak olan AKP İl Gençlik Kongresine katılacağı açıklanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa programı iptal oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine AKP Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın geleceği açıklandı.

Haber 04-03-18 12:27

Erdoğan: Eğitimli kadrolarımızı Afrin'e gönderiyoruz, sefer görev emri olanlar hazır olsun

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş 6. Olağan İl Kongresi'nde "Reis bizi Afrin'e götür" çağrılarına yanıt verdi: Şimdi eğitimli kadrolarımızı gönderiyoruz. Sefer görev emri olanlar bir defa öncelikle hazır olsunlar.

Haber 24-02-18 15:35

Her AK Partili vekilin odasında var! Çok çarpıcı Erdoğan fotoğrafı

AKP Kocaeli İl Başkanlığı’nın, 6'ncı Olağan İl Kongresi için hazırlattığı zeytin fidanlı davetiye dikkat çekti.

Haber 22-02-18 15:42

AK Parti için flaş açıklama: 22 il başkanı değişecek

AK Parti'de istifa rüzgarı hız kesmiyor... AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, canlı yayında oldukça önemli bir açıklamada bulundu ve "Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik. Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme" ifadesini kullandı.

Haber 25-10-17 12:40

Ak Parti Batman İl Başkanı Diyadin Uçar’ın İstifası İstendi

Adalat ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel merkezi Batman il başkanı Diyadin Uçar’ın istifasını istedi. Batman’da...

Yurthaber 21-09-17 01:15

AKP'de metal yorgunluğu depremi! İlçe teşkilatı feshedildi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Teşkilatlarda metal yorgunluğu var' açıklamasının ardından AK Parti'nin birçok il ve ilçe teşkilatlarından istifa haberi gelmişti. Bu defa benzer bir haberse Mardin'den gelirken, Derik AKP İlçe Teşkilatı, Mardin İl Başkanlığı'nca feshedildi. İlçe Başkanı Süleyman Temelli, "Hiçbir gerekçe gösterilmedi" sözleriyle duruma isyan etti.

Haber 19-08-17 13:03

AK Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de...

AK Parti'de bir şok istifa daha... AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan, İl başkanlığı görevinden istifa etti. Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'nın dünkü istifasının ardından bugün de AKP Muş İl Başkanı Namık Ergün ve AKP Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, görevinden istifa etmişti.

Haber 17-08-17 18:12

Erdoğan 'metal yorgunluğu' demişti... AK Parti'de istifalar art arda!

AK Parti'de Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'nın dünkü istifasının ardından bugün de AKP Muş İl Başkanı Namık Ergün ve AKP Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, görevinden istifa etti. Ergün, Atmaca'nın aksine yaptığı açıklamada herhangi bir imada bulunmazken, kurucu üyeliğinin devam ettiğini belirtti. AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ise istifa açıklamasında, görevi devraldıktan 2 ay sonra oy oranlarını yükselttiklerini ifade ederek, başarılarından söz etti.

Haber 17-08-17 15:58