Aksener Ikinci Turda Inceye Destek Verecek Mi Haberleri

Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu! Çok çarpıcı detay: ‘Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?’

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sonrası ilk kez konuşarak moralinin yüksek olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, Özel için de ‘Genel başkanımız’ ifadesini kullanırken başarı dileklerinde bulundu. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Kurultay’da ikinci turda çekilmek istediği anlarda söylediği bir söz ise ilk kez ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun o anlarda kendisini engelleyenlere ‘Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?’ diye tepki gösterdi.

Haber 2023-11-07 07:48:09

Hatalı yazı gündem olmuştu! Büyük kurultay öncesi Kılıçdaroğlu'ndan 'pankart' talimatı iddiası

CHP ikinci yüzyıla girerken kritik bir dönemeçten geçiyor. Yarın gözler "Kemal Kılıçdaroğlu mu Özgür Özel mi?" sorusunun yanıtını bulacağı büyük kurultayda olacak. Rekabetin yoğun geçmesi beklenen kurultayın yapılacağı salonda hazırlıklar başladı. Kılıçdaroğlu taraftarlarının astığı pankarttaki hata dikkatlerden kaçmadı. Salona yine Kılıçdaroğlu'na destek mesajı veren bir başka pankart ise iddiaya göre Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla kaldırıldı.

Haber 2023-11-03 12:07:55

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a sorusu kahkahalara neden oldu! 'Ne oldu hanım karar veremedin mi?'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turda oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı. Binali Yıldırım oyunu kullandıktan sonra 30 saniye kabinden geç çıkan eşi Semiha Yıldırım'a "Ne oldu hanım karar veremedin mi?" diye sorması sınıfta kahkahaya neden oldu.

Haber 2023-05-28 13:28:03

Sinan Oğan'dan dikkat çeken sözler! 'MHP'nin, sayın Bahçeli'nin de olduğu ittifakı seçmeyecektik de...'

İkinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sığınmacılar konusunda Kılıçdaroğlu'nun bir hafta içerisinde fikir değiştirdiğini ifade eden Oğan, "Benim de siyaset yaptığım MHP'nin de olduğu sayın Bahçeli'nin de olduğu ittifakı seçmeyecektik de gidip HDP'nin destek verdiği ittifakı mı seçecektik?" dedi.

Haber 2023-05-27 14:12:06

Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu? Türkiye kararını yarın verecek! İşte 5 adımda oy kullanma rehberi

Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için oy verme işlemi, Türkiye genelinde yarın saat 08.00 itibarıyla başlayıp 17.00'ye kadar sürecek. 60 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı ikinci turda Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. İşte 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi...

Haber 27-05-23 10:18

Geçici kimlik belgesi ile oy kullanılır mı? Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turda oy vermek için geçerli belgeler hangileri? YSK açıkladı!

Geçici kimlik belgesi ile oy kullanmaya dair sorgulamalar hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri'nin ikinci turu 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Oy kullanmak için geçerli belgeler başta olmak üzere seçime dair detaylar vatandaşların gündeminde yer aldı. Peki, oy vermek için gerekli evraklar nelerdir? Hangi belgeler ile oy kullanabilirim, kimliksiz oy verilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Haber 27-05-23 08:39

Cumhurbaşkanlığı seçimi İkinci turda nerede oy kullanacağım? 2. tur için seçmen kağıdı geçerli mi, olmadan oy kullanılır mı?

İkinci tur seçimlerinde ilk turda geçerli olan seçmen kağıtlarının geçerli olup olmadığına dair sorgulamalar hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri'nin 2. turu 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. Seçmenler konuya ilişkin, "İkinci tur seçimlerinde oy nasıl kullanılır?" şeklinde aramalar yapıyorlar. İşte detaylar...

Haber 27-05-23 08:37

Muharrem İnce'nin kendisinden destek isteyen CHP'lilere verdiği yanıta inanamadı! İsmail Küçükkaya 'Şu kulaklarım duydu' diyerek açıkladı

Türkiye, pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ikinci tura gidiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı ikinci turda Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'nin nasıl bir davranış sergileyeceği merak ediliyordu. Yapılan açıklamada Memleket Partisi'nin tarafsız kalacağı açıklandı. İsmail Küçükkaya, İnce ile dün görüşen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan 'Kulaklarım şunu duydu' diyerek İnce'nin kullandığı ifadeyi aktardı.

Haber 26-05-23 11:59

Sinan Oğan'a Bakanlık verilecek mi? BBP lideri Mustafa Destici canlı yayında açıkladı

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek. Oğan'ın ikinci tur için aldığı karar sonrası Bakanlık verileceği iddiası gündem oldu. Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, katıldığı canlı yayında bu iddiaya yanıt verdi.

Haber 25-05-23 11:50

Ümit Özdağ yorumu ve seçim anketi açıklaması dikkat çekti! Ali Babacan: İkinci turda tablo...

28 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna 4 gün kala önemli değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs sonrası yaptırdıkları anket sonuçlarını ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na 'destek' kararı almasını da değerlendiren Babacan, 6'lı masanın hazırladığı ortak politikalar metnine vurgu yaparak "Metin içindeki bazı maddeler tartışılabilir ama niyet açısından bir çelişki yok." diye konuştu.

Haber 24-05-23 16:03

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ kime destek veriyor? Ümit Özdağ kararını açıkladı

Ümit Özdağ son dakika açıklamasında bulundu ve 2. turda desteklediği adayı duyurdu. Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından ATA İttifakı adayı Sinan Oğan 28 Mayıs için Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini açıklamıştı. Zafer Partisi'nin destek verdiği aday ise bugün belli oldu. Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu bugün kameralar karşısına geçerek beklenen açıklamayı yaptı. İşte Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur kararı....

Haber 24-05-23 11:32

SON DAKİKA: Erdoğan'a destek kararını açıklamıştı! AK Parti'den 'Sinan Oğan' sözleri: 'Akşener'e İnce'ye neler yaptılar! Şimdi de...'

28 Mayıs seçimlerine kısa süre kala siyaset arenasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Yüzde 5,17 oranında oy alan Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası günün en çok konuşulan ismi olmuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan muhalefete sert tepki geldi!

Haber 23-05-23 17:26

29 Mayıs okullar tatil mi 2023? Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur sonrası okullar tatil olacak mı? Öğrencilerin gözü bu haberde!

29 Mayıs okullar tatil mi? İkinci tur seçimlerden sonra hem kamu kurumlarının hem de okulların tatil olup olmayacağını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İlk turda İstanbul’da Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 48,55, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 46,69 oy aldı. Türkiye 28 Mayıs'ta tekrar sandığa gidecek. Peki, 29 Mayıs okullar tatil mi 2023? Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur sonrası okullar tatil olacak mı?

Haber 21-05-23 14:36

İlber Ortaylı'dan dikkat çeken 'erken seçim' yorum! Oy kullanmayan 8 milyon kişiye çağrı

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleriyle ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Önümüzdeki dönemin kim kazanırsa kazansın çok uzayacağına da inanmıyorum, bu çok açık' diyen Ortaylı, 'Yeniden seçim mi olur?' sorusuna 'Evet' yanıtını verdi. Ortaylı, ilk turda oy kullanmayan 8 milyon kişiye de çağrıda bulundu.

Haber 19-05-23 13:31

Muharrem İnce için dikkat çeken '2. Tur' iddiası: 'Destekleriz' demişti ama çok şey değişti... Susma kararı aldı!

14 Mayıs'taki seçimlere iki gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Muharrem İnce'nin ikinci tur kararını verdiği iddia edildi. Seçimlerden önce 'İkinci turda Millet İttifakı'nı destekleriz" açıklaması yapan İnce'nin son bir aylık süreçte yaşadıklarının ardından 'susma' kararı aldığı belirtildi. İnce'nin iki adaya da yönelik olarak destek açıklaması yapmayacağı konuşuluyor.

Haber 19-05-23 11:32

Kılıçdaroğlu'na yaptığı teklifi canlı yayında açıkladı! CHP liderine Özür borçları var diyerek seslendi: 'Biz sizi destekleriz' demiştik...

Seçimin ikinci tura kalmasıyla gözlerin çevrildiği Sinan Oğan'ı ortak cumhurbaşkanı adayı gösteren ATA İttifakı'ndan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, seçim öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı teklifi açıkladı. Sığınmacılar konusunda mesajlar veren Ümit Özdağ, 2. turda destek konusunda nasıl bir tutum sergileyeceklerini de ifade etti.

Haber 17-05-23 10:31

Cüneyt Özdemir'den çok konuşulacak seçim gecesi sözleri! 'İsteseler %50.2 yapabilirlerdi... 5-10 puan farkla kazanır!'

'Sinan Oğan ikinci tur seçimlerinde kimi destekleyecek?' Türkiye seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz bu sorunun yanıtını aramaya başladı. Konu ile ilgili gündem yaratacak bir değerlendirme de Cüneyt Özdemir’den geldi. Özdemir yaptığı yorumda çok net ifadeler kullanarak “Sinan Oğan, yüzde yüz kazanana oynayacak. Akıllı olan da bu, Cumhur İttifakı'na destek verecek” dedi. Özdemir, seçim gecesi için de çok konuşulacak sözler söyledi.

Haber 16-05-23 16:42

Sinan Oğan seçime saatler kala Twitter'daki muhalif seçmene seslendi! O sözünü hatırlattı: 2. tur için ikna etmeniz gerekmeyecek mi?

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan seçimlere saatler kala dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medyadaki muhalif seçmene seslenen cumhurbaşkanı adayı Oğan, kendi seçmeni hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi. Seçimlerin ikinci tura kalması halinde, kendilerinden destek isteneceğine vurgu yapan Oğan; "'Cehennemin kapılarını kapatacağız' sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım" dedi.

Haber 13-05-23 14:30

'İkinci tur' çıkışı gündem oldu! Muharrem İnce'den Ali Babacan'a yanıt geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'den, DEVA Partisi lideri Ali Babacan’ın bir sosyal medya programında söylediği sözlere yanıt geldi. Babacan, seçimin ikinci tura kalması durumunda İnce’ye oy vermeyeceğini söyledi. Babacan'ın bu sözleri kendisine sorulan İnce, “O birinci turda Kemal Bey’e oy verecek mi ondan da şüpheliyim” dedi.

Haber 27-04-23 12:59

İnce'nin sözlerinin ardından bir çağrıda CHP'den geldi! 'Mutlaka' diyerek İnce'ye böyle seslendi

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri heyecanla beklenirken son günlerin en çok konuşulan konusu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı oldu. Herkes 'İnce Kılıçdaroğlu'na destek verecek mi?' sorusunun yanıtı merak ederken CHP'li Engin Altay'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. İşte 'Sayın İnce CHP’nin öz evladıdır' diyen Engin Altay'ın sözleri...

Haber 22-03-23 16:21

Geri mi dönüyor? Abdurrahim Albayrak'tan Dursun Özbek ve Okan Buruk'a destek! Sık sık Florya'ya gidiyorum1

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz'in yönetiminde ikinci başkanlık görevini üstlenen Abdurrahim Albayrak, her çarşamba düzenlediği geleneksel Karadeniz yemeğinde Dursun Özbek ve Okan Buruk ile bir araya geldi. Albayrak, buluşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 29-09-22 09:49

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifreli mi?

Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig maçının başlamasına dakikalar kaldı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. Siyah beyazlı ekip galibiyet için mücadele verecek. Peki, Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 14-08-22 21:32

Muharrem İnce'den 'Kemal Kılıçdaroğlu' çıkışı: Destek mestek yok

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken bir çıkış geldi. İnce, Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Öyle bir noktadayız ki 'Ben bile kazanırım' diyor. Yok kardeşim, öyle destek mestek yok. Bakacağız. İkinci tura ben kalırsam onlar destekleyecek mi? Onu biliyor muyuz? Önce onu bir görelim" dedi.

Haber 26-05-22 14:23

Muharrem İnce'den 'ittifak' açıklaması

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den dikkat çeken bir ‘ittifak’ açıklaması geldi. İnce, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda yeteri kadar oy alamamaları durumunda Millet İttifakına destek vereceklerini söyledi. İnce “Ben size Memleket Partisi adına söz veriyorum. Biz birinci ya da ikinci olamazsak, siz olursanız, sizi destekleyeceğiz. Peki siz söz veriyor musunuz, beni destekleyecek misiniz?" dedi.

Haber 17-04-22 00:47

İkinci el araba alacaklar dikkat! OSD Başkanı açıkladı: KDV arttı, fiyatlar...

Son yıllarda hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatlarının çok fazla yükselmesi hükümeti harekete geçirmiş ve satışlara destek verecek bir dizi önlemler açıklanmıştı. ÖTV, ara matrahlar, kredi limitleri, KDV güncellemesi derken araba almak isteyenler fiyatların düşeceği beklentisine kapıldı. OSD Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Eroldu araç almak isteyenlere için kritik bir değerlendirmede bulundu. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin detayları…

Finans 31-03-22 11:20

MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında? Tunahan Ak mesleği ne, ikinci etabı geçti mi? İşte Instagram hesabı...

İlk turda verdiği cevaplarla jürileri kahkahaya boğan MasterChef Türkiye'nin genç yarışmacısı Tunahan Ak hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Şeflere vermiş olduğu cevaplarla eğlenceli anlara neden olan MasterChef Tunahan Ak, yeni bölümde gerçekleşen ikinci etapta, Taze Kabak Çorbası yaptı. Peki MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında? Tunahan Ak mesleği ne, ikinci etabı geçti mi? İşte Instagram hesabı ve detaylar...

Magazin 15-07-21 01:39

Dokunulmazlıkların kaldırılması: HDP'li Oluç, İYİ Partili Ağıralioğlu için 'AKP-MHP'nin kapısında ikbal avcılığı yapıyor' dedi

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, partisinin milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması tartışmalarıyla olarak iktidarın tutumunu eleştirdi. Oluç, "İnsan Hakları Eylem Planı'nın demek ki birinci maddesi, HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırıp, yargılamak, hapse etmek; ikinci maddesi HDP'yi tasfiye etmek. Böyle mi olacak?" dedi. Oluç, HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına destek vereceğini açıklayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'na da tepki gösterdi. Ayşe Sayın'ın haberi.

Haber 26-02-21 16:59

GSO ev sahipliğinde, Gaziantep’te TOBB Şikago Türkiye Ticaret Merkezi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Türk şirketlerine ABD pazarında satış, pazarlama, dağıtım ve satış sonrası destek alanında hizmet verecek olan ve Türk ürünlerinin ABD pazarına girişini kolaylaştıracak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şikago Türkiye Ticaret Merkezi’nin Gaziantep’teki tanıtım toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Videokonferans sistemi üzerinden düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle ve Oda-Borsaların katkılarıyla TOBB tarafından açılan TOBB Şikago Türkiye Ticaret Merkezi’nin ABD’ye yapılacak ihracat ve bölgeye yönelik ticaretin güçlendirilmesine önemli katkılarının olacağını söyledi.Pandemiye rağmen geçtiğimiz yıl rekor ihracat gerçekleştiren Gaziantep’in yönünü batıya çevirdiğini kaydeden Adanan Ünverdi, şehrin ihracatının Ortadoğu’dan, Amerika başta olmak üzere Avrupa gibi nitelikli pazarlara yöneldiğine dikkati çekti.“ABD pazarı şehrimiz için çok önemli ve gelişen bir pazar konumunda” diyen Ünverdi, şöyle konuştu:“Şehrimizin 2020 toplam ihracatında Amerika 1 milyar 344 milyon dolar ile Iraktan sonra ikinci sırada yer alıyor.

Yurthaber 17-02-21 18:19

Sıfır konut almak isteyenler dikkat: Bankalar 0.54 faizle sıfır konut kredisi kampanyası mı başlatıyor?

TÜİK konut satışlarında Haziran 2020 raporunu paylaşmasının ardından ikinci el konutların hızla satıldı fakat sıfır konutların stoğunun erimediği ortaya çıktı. Sıfır konut satışlarının artması için, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 0.54 faizle sıfır konut kredisi mi verecek? Sıfır konut stoğunu eritmek için tapu harcında kampanyalar yapılacak mı? KDV indirimi olacak mı? Detaylar haberimizde…

Finans 15-07-20 10:27

İkinci el araba fiyatları düşecek mi? İkinci el otomobil fiyatları ne zaman düşer?

Normalleşmeye destek amacıyla bankaların düşük faizli otomobil kredisi kampanyası, bazı kişilerin fırsatçılık yapmasına neden oldu. İkinci el arabalarını normal fiyatına ek olarak 20 bin ve 30 bin lira gibi fark ekleyen bazı galeriler, otomotive gelen arzın düşmesine sebep oldu. Peki ikinci el arabaların fiyatları düşecek mi? İkinci el otomotiv fiyatları ne zaman düşer?

Finans 29-06-20 15:19

Tunus'ta Cumhurbaşkanlığı için devrim yanlıları ve karşıtlarının adayları yarışıyor

Tunus'ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalan bağımsız aday Kays Said ve tutuklu medya patronu Nebil el-Karvi'nin ülkedeki mevcut durumda "devrim yanlısı ve karşıtlarını" temsil ettiği belirtiliyor - Kamuoyunda, Arap Baharı isimli süreçte 2011 yılında gerçekleşen devrimi Anayasa Profesörü Kays Said'in, eski rejimi ise tutuklu medya patronu Nebil Karvi'nin temsil ettiği ifade ediliyor - Birinci turda yarışan bazı adaylar ve partiler bağımsız aday Said'e ikinci turda destek vereceğini açıklarken, Karvi'ye ise henüz herhangi bir destek açıklaması gelmedi

Haber 19-09-19 16:05

Sancaktepe'de toplu açılış töreni

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Diğer partinin genel başkanı ortada yok, yöneticileri ortada yok, il başkanı ortada yok, medya şovlarını bir kenara bırakırsanız adayı da ortada yok. CHP adayına destek ya Kandil'den geliyor ya Kandil'in güdümündeki partinin cezaevindeki eski genel başkanından Selo'dan ya da yurt dışından geliyor" - "Terör örgütüyle beraber hareket edenlere CHP'ye oy veren kardeşlerim oylarını verecek mi? İYİ Parti'ye oy veren kardeşlerim bu terör örgütünün desteklediği partiye, adaya oylarını verecek mi? Saadet Partisi'ni destekleyen kardeşlerin gidip de oylarını bu terör örgütüyle el ele olanlara verecek mi? Müslüman bir sokulduğu delikten bir daha sokulmaz, sokulmamalıdır" - "Birileri ısrarla diyor ki 'Öyleyse hırsız kim?' Onlara şunu söylemek lazım, soruyu sorana. AK Parti'nin oylarını başka partiye yazan veya buharlaştıran, bu tezgahı kuran ve göz yuman kimse, hırsız odur. Hırsız, gece seçim kuruluna baskın yaparak oyların yeniden sayılmasına engel olanlardır. İlla ismiyle mi söylemek lazım"

Haber 19-06-19 17:06

HDP, CHP ile ittifak yapacak mı? Ahmet Türk'ten çarpıcı açıklama

HDP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk "yerel seçimlerde HDP, CHP'ye destek verecek mi?" sorusuna yanıt verdi. Türk, "Türkiye’de demokrasinin kalıcı hale gelmesi için her türlü özveriye hazır olduğumuzu da ifade ediyoruz" dedi.

Haber 16-01-19 14:28

Şenol Güneş teklifi resmen açıklandı!

Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı, teknik direktör Şenol Güneş'e 3 yıllık teklif yaptıklarını söyledi. Burak Yılmaz'a destek çıkan Adalı, ”Beşiktaş’a zarar verecek biriyle çay bile içmem. Burak Yılmaz ikinci yarıda en az 10 gol atar.” dedi. Adalı ayrıca, bir sağ bek alacaklarını kaydetti.

Spor 09-01-19 16:22

Kadın dizisinde Sarp'ın Bahar'la ağlatan kavuşma sahnesi! Kadın 38. yeni bölüm fragmanı izle!

Kadın dizisinin 38. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fox TV'de 6 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan Kadın'ın 38. yeni bölümünde Şirin Bahar'a iliğini verecek mi? Kadın'da Şirin'i ilik için ikna eden Sarp sonunda Bahar'a kavuşuyor. Ancak hastanede yaşam savaşı veren Bahar'ın sağlık durumu kötüye gidiyor. Şirin'in kendisine artık bir kardeş olarak destek olacağını sanan Bahar büyük bir şok daha yaşıyor. İşte Kadın dizisi 38. son bölüm yeni fragmanı ve yaşanacaklar...

Magazin 06-11-18 02:53

ABD'li bakandan Meksika sınırına asker gönderilmesine destek

ABD İç Güvenlik Bakanı Kirsjten M. Nielsen, Başkan Donald Trump'ın, Latin Amerika ülkelerinden ABD'ye doğru ilerleyen göçmen konvoyuna karşı binlerce asker görevlendirmesini savundu - Nielsen: - "Böyle bir akına cevap verecek kapasitemiz yok. Bu nedenle Savunma Bakanlığından, bize mühendislik, lojistik, planlama gibi konularda destek olmalarını istedik. İkinci aşama olarak da giriş limanlarımızı korumak için yardımlarını talep ettik" - "Molotof kokteylleri ve ateşli silahların kullanımını konuşuncaya kadar, görevlilerimizin güvenliğiden emin olmak benim görevim"

Haber 03-11-18 00:20

CHP, Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifini salı günü sunacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya: - "Hazırladığımız kanun teklifini salı günü TBMM Başkanlığı'na sunacağız. Bu kanunun çıkartılması için tüm siyasi partilerimizden ve özellikle de öğretmen kökenli milletvekillerinden destek bekliyoruz. Öğretmenlerimizi çok sevdiğini açıklayan Milli Eğitim Bakanımızdan da Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun çıkartılması için özel bir çaba içine girmesini bekliyoruz" - "(Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a) Eğitim gerçekten parasız olacak mı? Kadrolu-sözleşmeli-ücretli öğretmen ayrımına son verilecek mi? İkili öğretime son verilecek mi? LGS kaldırılacak mı? Özel okullara yapılan ayrıcalıklara son verilecek mi? Suçsuz olduğu mahkeme kararıyla da kesinleşen, ihraç edilmiş öğretmenler göreve başlatılacak mı? Engelli çocuklarımız için yeni programlar açıklanacak mı? Taşımalı eğitime son verilecek mi? Sayıştay raporunda tespit edilen 153 bin 460 öğretmen açığı giderilecek mi? Sayın Ziya Selçuk, siz ezberi bozup, halkın beklentisine cevap verecek misiniz? Bu beklentiye cevap vererek, tarihe geçecek misiniz?"

Haber 11-10-18 13:24

Araştırmacılar seçim sonuçlarını değerlendirdi

ANAR'ın Genel Müdürü İbrahim Uslu: - "CHP bu ittifak sisteminde zararlı çıktı. İttifaka girmesi, bazı partileri parlamentoya taşıyacağım diye destek vermesi sonunda kendi oy kaybıyla sonuçlandı. CHP'nin stratejisi çok başarılı ve iyi planlanmış bir strateji değildi. İttifaktan küçük partiler daha kar ederek çıkarken büyük partiler biraz maliyet ödedi. İttifak sisteminin bir süre sonra büyük partiler tarafından bir kere daha düşünüleceğini zannediyorum" - "Benim gördüğüm muhalefetin bu seçimde geliştirdiği, uyguladığı bütün stratejiler çöktü. Hiçbiri onların beklediği sonuçları doğurmadı. Büyük partilerden küçük partilere oy geçişi yaşandı" - AG Araştırma Başkanı Adil Gür: - "CHP ve diğer muhalefet partileri 'Demirtaş'a özgürlük' taleplerini dile getirmese HDP arasına mesafe koysaydı, belki seçim sonuçları kendileri açısından çok daha farklı olabilirdi" - "Çünkü Türiye'de seçmen şunu çok iyi biliyor ve bunun farkında; tamam belki Tayyip Bey'den hoşlanmayan bir kitle var çeşitli nedenlerden ama HDP'den ve Demirtaş'tan hoşlanmayan kitle Tayyip Bey'den hoşlanmayan kitleden çok daha büyük bir kitle. Yani çok yanlış bir hesap. Evet doğru, CHP'nin kalelerinde HDP'ye oy çıktı ama aynı şekilde HDP'nin kalelerinde de CHP'ye oy çıktı" - "Seçim ikinci tura kalsaydı, bu kadar söylemden sonra ikinci turda Tayyip Erdoğan yüzde 60 ile seçilirdi kesin olarak. Çünkü biliyoruz ki Saadet Partisi'ne ve İYİ Parti'ye oy veren bir kesimin ikinci turda CHP adayına oy vermesi çok kolay değildi. İdeolojik olarak kolay değildi"

Haber 25-06-18 15:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maltepe'de halka seslendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Enerjide Türkiye, dünya devleri arasında yerini alıyor mu? Şimdi nükleer enerjiye, elhamdülillah geçiyor muyuz? Bunun adımlarını da attık mı? Hızla birincinin adımını attık, ikinci, üçüncü ve dördüncü nükleerin de inşallah adımlarını atacağız" - "Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız. Hedefimiz bu" - "Maltepe Belediyesi'nin de bir tane elemanı içerideymiş. Üstelik de Başkan Yardımcısı. Neden biliyor musunuz? MLKP'den dolayı, yani terör. Düşünün terör örgütü mensupları Maltepe'yi yönetiyor hale bak. Benim Maltepeli kardeşlerim hala bu partiye oy mu verecek Allah aşkına. Artık gereğini pazar günü yapmanız lazım" - "AK Parti ne aldatan olur, ne aldanan olur. Bu adımları kararlılıkla attık. Türkiye'de 25 havalimanı vardı, bu sayı 59'a çıktı. Neredeyse lüks otobüs fiyatına uçakla gidiyoruz. Bunlara sorsan, bundan da rahatsızlar" - "Terör örgütü ile bunlar el ele, kol kola yürümediler mi? Ankara'dan İstanbul'a yürümediler mi? Şimdi pazar günü bunlara bir Osmanlı tokadı yakışmaz mı?" - "HDP güneydoğuda AK Parti'nin il ve ilçe başkanlarını telefonla tehdit ediyor. Terbiyesiz eğer sıkıysa gel şehir merkezine. Telefonla niye bu tehditleri yapıyorsunuz? Öyle Kandil'in tepesinde durmakla bu iş olmaz. Suruç'ta bir adım attınız. Suruç'ta attığınız adımın bedelini çok daha ağır ödeyeceksiniz"

Haber 22-06-18 15:59

Kılıçdaroğlu canlı yayında

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: - "(Millet İttifakı Tutum Belgesi'nde parlamenter sisteme geçiş maddesinin bulunmaması) Bir kavram geçmemiş olabilir orada önemli değil ama önemli olan can ve mal güvenliğini sağlayacak olan yargı bağımsızlığı, güçler ayrılığı ilkesinin ayrıntılarıyla vurgulanmış olmasıdır" - "Muharrem Bey'in başarı eşiği elbette ki ona cumhurbaşkanlığı yolunu açacak olan ikinci turdan yüzde 51'in üzerinde bir oyu almış olmasıdır. Bu bizim hepimizin ortak arzusu ve ortak çabasıdır" - "Bütün anketler cumhurbaşkanı seçimlerinin üç aşağı, beş yukarı ikinci tura kalacağını söylüyor" - "Özgün düşüncemiz birinci turda herkes istediği partiye oy verebilir ama cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldığında o zaman hepimiz ikinci tura kalan arkadaşa destek vermeliyiz"

Haber 22-06-18 15:33

Pazar günü Allah'ın izniyle bu iş ilk turda bitecek

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Pazar günü Allah'ın izniyle bu iş ilk turda bitecek. Arkadaşlar bunların derdi başka bu ülkeye aidiyet bağları zayıf. Biz başka bir iklimde mi yaşıyoruz? Bunlar fanusun içerisine gizlenmişler, dünyalarını kendi masallarından ibaret zannediyorlar. Sırça köşklerde, fil dişi kulelerde hükümet kurup, yıkıyorlar. Geçti o günler, artık bu ülkede milletin dediği olacak'' - "Oy verecek kardeşlerime sesleniyorum, Ömer Halisdemir 31 kurşun yedi, onu düşün. Fethi Sekin, Elazığlı kardeşimiz İzmir Adliyesi'nde canını feda etti, onu düşün. Fırat Kalkanı Harekatı'nda 100'ün üzerinde şehidimiz var, onu düşün. Kimlerin kimlere aşık attığını gör, karar ver. Bunların bu ülkeye verebileceği bir şey yok"

Haber 22-06-18 14:01

HDP'den ikinci tura kalacak muhalefet adayına koşulsuz destek

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Antalya'da yaptığı konuşmada, "İkinci tura kalacak muhalefet adayına hep birlikte destek vereceğiz. Bu Demirtaş ise Demirtaş, İnce ise İnce. Ama birinci turda herkes kendi adayını destekleyecek" dedi. Temelli'nin, Akşener'in adını anmaması ise dikkat çekti.

Haber 19-06-18 16:39

Meral Akşener ikinci turda Muharrem İnce'ye destek verecek mi? Canlı yayında açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Bitlis'in Tatvan ilçesinde Star TV canlı yayınına katıldı. Akşener, 'İnce'nin ikinci tura kalması durumunda destek verecek misiniz?' sorusuna, "Ben en başından hem şahsi olarak, hem parti lideri olarak açıkladım destek vereceğimi. Seçmenlerimden oy isteyeceğim, çalışacağım" şeklinde cevap verdi.

Haber 14-06-18 20:04

AK Parti'nin Van mitingi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım: (1) - "Türkiye partisi olacağım diye HDP sizden destek istedi değil mi? Siz de inandınız, oy verdiniz. Sonra ne oldu? Kandil'in emrine girdiler. 'Kandil'in emrindeyiz.' dediler. Oyu Kürt kardeşimden alacaksın, ondan sonra Kandil'e selam duracaksın. Yok böyle bir şey" - "Gençlerimiz kendilerini yıllardır terör maşası olarak kullananlara hak ettiği dersi 24 Haziran'da verecek"

Haber 05-06-18 18:22

Muharrem İnce'den 'İkinci turda Kürt seçmen size destek verir mi?' sorusuna yanıt

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce “İkinci turda Kürt seçmen size destek verir mi?” sorusuna cezaevinde ziyaret ettiği Selahattin Demirtaş’ın “Ben burada yan gelip yatıyorum, diğer Cumhurbaşkanı adayları çalışıp duruyor” esprisini hatırlatarak yanıt verdi. İnce, Diyarbakır’a gittiğinde Demirtaş’ın ailesini ziyaret edeceğini de söyledi.

Haber 24-05-18 14:24

Doğu Perinçek, Erdoğan'a mı oy verecek?

Geçtiğimiz günlerde seçimin ikinci turuna kalması ihtimalinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek vermeyeceğini açıklayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceği" iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Haber 15-05-18 08:30

Muharrem İnce'den olay sözler: Erdoğan'ın yüzüne söyledim!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesini anlattı. Görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "16 yıl ülkeyi yönettin. Artık bırak. 5 sene de ben yöneteyim" dediğini aktaran İnce, Erdoğan’ın itiraz ettiğini ve "16 değil 3,5 yıl" dediğini açıkladı. Doğu Perinçek'in "İkinci turda İnce'ye destek vermeyiz" açıklamasına da değinen İnce, "Gereksiz bir laf etmiş. O yüzden görüşmeyi artık hiç düşünmüyorum" dedi.

Haber 12-05-18 07:45

Meral Akşener'den Muharrem İnce'ye cevap! İkinci tura kalırsa görev verecek mi?

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Meral Akşener'in ikinci tura kalması durumunda kampanyasına katılacağını belirterek "beni yardımcısı yaparsa, onun için çalışırım” demişti. Meral Akşener, İnce'nin bu açıklamasına Balıkesir'den cevap verdi.

Haber 11-05-18 20:24

Doğu Perinçek: İkinci turda İnce'ye destek vermeyiz

Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, ikinci tura kalınması halinde CHP’nin adayı Muharrem İnce’ye destek vermeyeceklerini söyledi. İnce ve CHP, Perinçek'in aday olabilmesi için imza verilmesi çağrısında bulunmuştu.

Haber 11-05-18 03:34