Alaattin Abdulmaksud Haberleri

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 2024-03-30 22:31:28

Fatih Altaylı kimsenin konuşmadığı o detaya dikkat çekti! Gerilime 'Mafya mısın?' diyerek katıldı: Bir eksik Alaattin Çakıcı kaldı

Ünlü futbolcuların fon vaadiyle kandırılmasıyla başlayan ve ardından milyonlarca doların buhar olduğu Seçil Erzan davasında peş peşe yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü avukat Rezan Epözdemir ile Denizbank arasında yaşananlar Gazeteci Fatih Altaylı'nın da radarına girdi. Altaylı'nın 'Çakıcı' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Finans 2024-01-16 14:26:52

MİT Kontrterör Daire eski Başkanı Mehmet Eymür son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede dikkat çeken çelenk detayı

KOAH hastalığına bağlı solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker de cenazeye çelenk gönderdi.

Haber 2024-01-14 20:50:55

Ordu'da kayıp çiftin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu

Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan Alaattin ve Nuray Bükü çiftinin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu.

Yurthaber 2023-12-25 07:50:08

Ordu'da şoke eden olay! Kayıp çiftin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu

Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan Alaattin ve Nuray Bükü çiftinin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu.

Haber 25-12-23 00:09

Aralarında Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gençağa Çakıcı da yer alıyor! Yargıtay'ın bozduğu davada 35 kişi yeniden yargılanıyor

2010 yılında yurt dışından ucuza getirilen jet yakıtına yağ ve katkı maddesi katıp motorine dönüştürerek iç piyasada satmaktan ceza da alan aralarında Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gençağa Çakıcı'nın da yer aldığı 35 kişi, Yargıtay'ın 2016'da verilen kararı 'usul hatası' nedeniyle bozmasıyla yeniden yargılanıyor. Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında, Çakıcı'nın da aralarında olduğu sanıklardan 4'ü önceki savunmalarını tekrar edip beraat talep etti.

Haber 21-12-23 16:13

'Alaattin amca tabancan var mı?' Çakıcı'yı karşısında gören küçük çocuğun sorusu gündem oldu!

Alaattin Çakıcı'nın sosyal medyada paylaşılan videosu gündem oldu. Memleketi Trabzon'da birtakım ziyaretlerde bulunan Çakıcı'nın yanına yaklaşan çocuğun sorusu çok konuşuldu. Söz konusu görüntülerde küçük çocuğun "Alaattin amca tabancan var mı?" diye sorduğu görülüyor.

Trend 19-12-23 10:32

Bir şehir bu korkunç olayı konuşuyor! Aile vahşetinde gizemli mektuplar... İş insanı cinayetlerden sonra yazıp oğlunu aramış

Manisa'da Yunusemre ilçesinin tanınmış iş insanlarından Alaattin Turantekin, eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik'i ormanlık alanda öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Turantekin'in üç mektup bıraktığı iddia edilirken üzerinde "Oğluma" yazılı olan ve ilk evliliğinden olan oğluna yazmış olduğu mektupta olayın mal paylaşımı yüzünden olduğu ileri sürüldü. Turantekin'in 20 dükkanla bazı gayrimenkullerin tamamını oğluna bıraktığı ve bu nedenle eşiyle arasının açık olduğu iddia edildi.

Haber 14-12-23 09:51

Manisa'da Alaattin Turantekin önce eşi ve kayınbiraderini öldürdü sonra da intihar etti! Gizemli olayı bıraktığı mektup aydınlatacak

Manisa'da önceki gün iş insanı Alaattin Turantekin, ormanlık alanda önce eşini ardından kayınbiraderini öldürdü. Daha sonra oğlunu arayan adam, konuşmasını bitirdikten sonra intihar etti. Turantekin oğlu ile yaptığı konuşmada "Oğlum sana bir mektup bıraktım orada her şey yazıyor, anneni ve dayını öldürdüm kendimi de vuracağım hakkını helal et" dediği öğrenildi.

Haber 12-12-23 07:45

'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'den Alaattin Çakıcı çıkışı: Bir tek o yaşıyor! Onu da kapsam dışı bıraktım

Yeraltı dünyasının bilinen isimlerinden 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'in, Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yargılanması devam etti. Duruşmada sert ifadeler kullanan Nuri Ergin, "Ben sadece hasımlarımla savaşmakla mükellefim. Benim hasımlarımdan sadece Alaattin Çakıcı yaşamaktadır. Onu da kapsama alanı dışında bıraktım" ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-23 18:19

90'lı yıllarda Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldürmüştü! Abdurrahman Keskin ölü bulundu! İşkence izleri...

1995 yılında Alaattin Çakıcı'nın eski eşi ve mafya babası Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldüren Abdurrahman Keskin Sakarya'da ölü bulundu. Keskin'in işkence yapılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Haber 04-11-23 12:04

Kan donduran olay! Boşanma davasına dakikalar kala eşini adliye bahçesinde öldürdü

İzmir'de kan donduran bir olay meydana geldi. 2 çocuk annesi Neşe Keçkin (23), boşanma davasına dakikalar kala eşi Alaattin Keçkin tarafından adliye bahçesinde bıçaklandı. Hastanede tedaviye alınan talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 02-11-23 23:24

Suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kamuoyunda ‘Sarallar’ olarak bilinen ve Belçika’da yakalanmasının ardından Türkiye'ye iade edilen suç örgütü lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul'da çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-06-23 21:09

Suç örgütü lideri İlyas Saral'ın nasıl yakalandığı ortaya çıktı! Dikkat çeken kırmızı bülten detayı: 1 gün önce...

Kamuoyunda 'Sarallar Grubu' olarak bilinen organize suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral’ın yakalanmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Saral’ın hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldıktan bir gün sonra Brüksel’den Tanzanya’ya gitmeye çalıştığı sırada havalimanında yakalandığı öğrenildi. Saral’ın Brüksel’de çıkarıldığı mahkemede Türkiye’ye iade edilmek istediği ve bunun üzerine Türkiye’ye gönderildiği belirtildi. İlyas Saral, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 12-06-23 15:59

İlyas Alaattin Saral Türkiye'ye getirilmişti! Yeni gelişme: Kırmızı bülten çıktıktan bir gün sonra...

'Sarallar Grubu' olarak bilinen organize suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral’ın hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldıktan bir gün sonra Brüksel’den Tanzanya’ya gitmeye çalıştığı sırada havalimanında yakalandığı ortaya çıktı.

Haber 12-06-23 13:39

Suç örgütü lideri Alaattin Saral İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

İstanbul'da, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütünün lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Yurthaber 12-06-23 08:43

Organize suç örgütü lideri Alaattin İlyas Saral, havalimanında yakalandı

Kamuoyunda ‘Sarallar’ olarak bilinen organize suç örgütünün firari lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul Havalimanı’nda ülkeye giriş yaparken yakalandı.

Haber 11-06-23 21:10

Enkazda gördüğü boşluk ailesinin yaşam çıkışı oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde evi çöken 40 yaşındaki Alaattin Maraşlı, eşi ve iki çocuğunu dört katlı binanın enkazından gördüğü boşluğa tırmanarak kurtarmayı başardı.

Yurthaber 09-03-23 12:13

Düğünde takılan paraları depremzedeler için bağışladılar

Manisa’nın Soma ilçesinde hayatlarını birleştiren Ayşe ve Alaattin Deveci çifti, düğün törenlerinde toplanan paraları depremzedeler için AFAD’a bağışladı.

Yurthaber 20-02-23 14:57

Kuzenini öldürüp 2 akrabasını yaralamıştı! O doktor cezaevinde intihar etti

Gaziantep'te Kadın Doğum Uzmanı Doktor Bekir Çelik, para meselesi yüzünden çıkan kavgada, kendisine saldırdığını öne sürdüğü kuzeni Alaattin Çelik'i öldürüp, 2 akrabasını yaralamıştı. Geçtiğimiz mayıs ayında yaşanan olay sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilen Çelik'in bu sabah, cezaevi görevlileri tarafından ranzasına asılı halde bulunduğu belirtildi.

Haber 19-11-22 14:23

Doları tepetaklak edecek açıklama! O uygulama bittiğine ortaya yıkım çıkacak...

Son zamanlarda yükselen dolar ekonomide birçok gelişmeyi beraberinde getirdi. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl, doların yükselişinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulamasını tanıtmıştı. Birçok vatandaş Kur Korumalı Mevduat uygulamasından yararlanmak için parasını buraya yatırırken ünlü ekonomist Alaattin Aktaş'tan konuyla ilgili önemli açıklama geldi.

Finans 09-10-22 12:26

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni, bacağından vurulmuştu! Adem Çakıcıya silahlı saldırıda yeni gelişme

İstanbul Zeytinburnu'nda geçtiğimiz şubat ayında, Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenlenmiş ve bacağından yaralanmıştı. Olay sonrası soruşturma başlatılırken 1 firari 2'si tutuklu 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Şüpheliler hakkında birçok suçtan toplam 61 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Haber 04-10-22 14:20

Sevgilisinin balkonuna atlamak isterken, canından oldu! Antalya'da korkunç olay

Korkunç olay Antalya'da meydana geldi. Finike ilçesinde sevgilisi kapıyı açmayınca 5 katlı binanın çatısından en süt kattaki dairenin balkonuna atlamaya çalışan Alaattin Ergüç, dengesini kaybederek aşağı düştü. Ergüç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 18-09-22 14:09

Savunma Sanayinin Millileşmesi ve İş Gücü Durumu Çalıştayı Yalova'da yapıldı

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan: - "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarihinde tek kalemde yapılan en büyük ihracat kalemi MİLGEM'ler. İkisi Pakistan'da, ikisi İstanbul tersanesinde yapılıyor" - Sendikanın Genel Başkan Danışmanı Tarkan Zengin: - "Savunma sanayinde artık Türkiye bir pazar olmaktan çıktı. Küresel bir aktör olma yolunda çok önemli gelişmeler kaydetti. Bunun meyvelerini bugün de görüyoruz, ileride de göreceğiz"

Yurthaber 08-09-22 14:45

Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde Alaattin Çakıcı'yla görüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün öğle saatlerinde Alaattin Çakıcı'yla bir araya geldi. Görüşme MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Görüşmenin ardından Çakıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haber 29-08-22 16:57

Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında dikkat çeken Alaattin Çakıcı detayı! 'Her gün cezaevine gider, gelirdi'

Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin dava üçüncü gününde devam ediyor. Davanın bugünkü duruşmasında ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu müşteki olarak ifade verdi. Duruşmaya, sanık avukatının 'Alaattin Çakıcı' sorusu damga vurdu. Mahmutyazıcıoğlu'nun Alaattin Çakıcı ile tanışıklığı olduğuna ilişkin Celal Mahmutyazıcıoğlu'na soru yöneltildi. Mahmutyazıcıoğlu ise "Eski tanışırlar, ilk müvekkilidir. Her gün cezaevine gider, gelirdi" dedi.

Haber 18-08-22 14:39

Kırkpınar müzisyenliği kuşaktan kuşağa aktarılıyor

Kırkpınar Müzisyenleri Derneği Başkan Yardımcısı Alaattin Zurnacı: - "Bizim sanatımız atadan, dededen, babadan gelmekte"

Yurthaber 01-07-22 09:08

Sarallar grubuna dev operasyon! İş adamı Erdal Acar da dahil çok sayıda kişiye gözaltı

İstanbul'da Sarallar adıyla bilinen topluluğa yönelik 13 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Liderliğini Alaattin Saral adıyla bilinen İlyas Saral ve Ertan Acar'ın yürüttüğü çeteye yönelik operasyonda iş insanı ve BJK eski yöneticisi Erdal Acar da dahil olmak üzere 117 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonda ayrıca çok sayıda tabanca, suikast silahı, senet ve dijital materyal ele geçirildi.

Haber 29-06-22 10:19

Hastaneye gidiyorum diyerek evden ayrılmıştı! Korkunç gerçek 7 yıl sonra ortaya çıktı

Kütahya'da 7 yıl önce kaybolan Ömür Yıldırım'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. "Hastaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan ve bir daha dönmeyen kadının dosyası yeniden açıldı. Kurulan özel ekip, çalışmalar neticesinde çarpıcı detaylara ulaştı. Yıldırım'ın gönül ilişkisi olduğu tespit edilen ve telefonda son görüştüğü kişi olan Alaattin Kara (48) gözaltına alınırken, verdiği çelişkili ifadeler sonrası tutuklandı.

Haber 28-06-22 11:21

İşletmelere VakıfBank garantisi ile tahsilat süreçlerini yönetme kolaylığı geliyor

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Alaattin Şimşek: - "Türk Lirası cinsinden tüm ödeme ve tahsilatlarda VakıfBank garantisi sunan, tümüyle dijital, 7/24 kullanılabilen, yenilikçi bir ödeme ve tahsilat ekosistemi olan Vinov, kısa sürede ekonominin tüm aktörlerinden yoğun ilgi gördü"

Yurthaber 28-06-22 10:55

Zonguldak'ta babasını bıçaklayıp, annesini dövüp 'bugün senin ölme günün' demişti! Tahliye edildi

Zonguldak'ta geçen yıl annesini darp eden babasını da bıçakla yaralayan 23 yaşındaki Hakan Durdu oy çokluğuyla alınan kararla tahliye edildi. Durdu, “Olay esnasında annemin öldüğünü düşündüm. O korku ile ne yaptığımı bilemedim, pişmanım" dedi. Şikayetçi olan Alaattin Durdu ise oğlunun, eşiyle tartıştığı sırada, 'Bugün senin ölme günün' diyerek kendisini bıçakladığını söyledi.

Haber 27-05-22 09:25

Polis memurunu şehit etmişti! Cezai ehliyeti tam çıktı

Bursa’da, Murat Dağkoçak (26) komşular arasında çıkan kavgaya müdahale eden polis memuru Alaattin Özdemir’i (44) belindeki tabancasını alıp başından vurarak şehit etti. Dağkoçak hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet kararı ile tutuksuz 4 sanık hakkındaki hapis kararları, Dağkoçak’ın akli dengesinin yerinde olmadığı iddiası üzerine bozuldu. 5 sanığın yeniden yargılandığı mahkemenin talep ettiği adli tıp raporunda, Dağkoçak'ın akli dengesinin yerinde olduğu belirtildi. İşte olayın detayları!

Haber 19-05-22 10:40

Gaziantep'te korkunç cinayet! Doktora bıçakla saldırmıştı...

Gaziantep'te korkunç bir olay meydana geldi. Dr. Bekir Çelik, miras meselesi nedeniyle kuzeni Alaattin Çelik (37) ile tartıştı. İddiaya göre doktor, kendisine bıçakla saldırılan kişilere ateş açtı. Çelik hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Haber 10-05-22 17:05

Mantar toplamaya gitmişti! Uzun süre geri dönmeyince korkunç gerçek ortaya çıktı

Mantar toplamak için Sivas'ın Divriği ilçesinde araziye çıkan 62 yaşındaki Alaattin Öztürk'ü, uzun süre geri dönmeyince kardeşi aramaya çıktı. Ağabeyini, hareketsiz yatarken bulan kardeş, ekiplere haber verdi. Öztürk'ün yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 04-05-22 23:15

VakıfBank'tan Pratik Tahsilat uygulaması

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Alaattin Şimşek: - "Günümüzde işletmeler finansal süreçlerinin yönetiminde pratik, hızlı çözümlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor"

Yurthaber 29-04-22 10:27

Yargıtaydan flaş Alaattin Çakıcı kararı

Yerel mahkeme tarafından "Tasarlayarak öldürmeye azmettirmeye teşebbüs" suçundan 17 yıl hapse çarptırılan Alaattin Çakıcı'yla ilgili Yargıtay'dan flaş bir karar geldi. Temyiz başvurusunu inceleyen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, kararın bozulmasını talep etti.

Haber 23-03-22 11:18

Türkiye'de her 6-7 kişiden biri erken evre kronik böbrek hastası

Türk Nefroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Alaattin Yıldız: - "Ülkemizde 70 binin üzerinde diyaliz, yaklaşık 20 bin civarında böbrek nakli tedavisi gören ileri evre böbrek yetersizliği hastası var"

Yurthaber 09-03-22 16:55

Gaziantep FK- Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ardından

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce: "Birçok eksik ile geldiğimiz deplasmanda 1 puan alarak döndüğümüz için oyuncu kardeşlerimi kutluyorum"

Yurthaber 23-02-22 21:41

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenlenmişti! Olayla ilgili yeni gelişme

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Adem Çakıcı'nın bacağından yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili olarak 3 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 18-02-22 12:09

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı silahlı saldırıya uğradı

İstanbul Cevizlibağ'da dün gece Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı, silahlı saldırıya uğradı. Araçtan açılan ateş sonucu bacağından yaralanan Adem Çakıcı, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Haber 16-02-22 10:51

Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti! Alaattin Çakıcı ile fotoğrafı yeniden gündemde

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrasında Mahmutyazıcıoğlu'nun Alaattin Çakıcı ile olan fotoğrafı sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Mahmutyazıcıoğlu paylaşımında "Meslek hayatımdaki ilk müvekkilim, amcam Alaattin Çakıcı, cezaevinden çıktıktan sonra koronavirüs nedeniyle geciken ziyaretimi teknesinde yaptım" ifadelerine yer vermişti.

Haber 27-01-22 12:10

Milli Mücadele'nin fitilini ateşleyen kahraman: Sütçü İmam

Kahramanmaraş'ta işgalci kuvvetlere 102 yıl önce ilk kurşunu atarak Milli Mücadele'nin fitilini ateşleyenlerden biri olan Sütçü İmam, vefatının 99. yılında halen gönüllerde yaşıyor - KSÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Cengiz Şavkılı: - "31 Ekim 1919 tarihinde Maraş'ın kahraman bir evladı olan Sütçü İmam, işgalci Fransız ve Ermeni saldırganlara karşı Türk'ün namus ve şerefine uzanan kirli elleri kırmış, Milli Mücadele'nin ilk kurşununu atarak bu kutsal mücadelenin fitilini ateşlemiştir" - Sütçü İmam'ın torunu Op. Dr. Alaattin Türkkorur: - "Herkesin bir kurşun yememek için saklandığı, gizlendiği bir zamanda, çıkıp Türk namusuna, Müslüman kadının peçesine el atan Fransız ve Ermeni askerlerine silah çekip onları vurmak kolay bir şey değil"

Yurthaber 25-11-21 11:09

Sevgilisine cinsel içerikli mesaj gönderen kişiyi döverek öldürmüştü! Kan donduran vahşette yeni gelişme

Bursa'da, sevgilisi Ayşe Güreşçi'ye cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini öne sürdüğü İrfan Aksoy'u, sevgilisinin evine çağırıp döverek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Alaattin Oruç’un ömür boyu ve 8 yıl, Ayşe Güreşçi’nin ise 24 yıl hapse çarptırıldığı karar, avukatlarının itirazı üzerine bozuldu. Gerekçe olarak, sanıkların 'kasten öldürmek' suçundan yargılanması, Güreşçi'nin ise akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması gerektiği gösterildi. Oruç ile Güreşçi tekrar yargılanacak.

Haber 12-11-21 14:34

Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz'ın tahliyesi ne anlama geliyor?

Haluk Kırcı ve Alaaddin Çakıcı'nın ardından Kürşat Yılmaz'ın da tahliyesi, ülkücü mafyanın yeniden yapılandırıldığı iddialarına neden oldu.

Haber 05-11-21 18:09

İstanbul'da 'Kızıl Akbaba' şaşkınlığı! ''Sadece belgesellerde görüyorduk''

Arnavutköy''de mahalle sakinleri uçamayan Kızıl Akbaba buldu. Akbabayı bulan kişi, onu tavuk etiyle besledi. Arnavutköy Belediyesi'nden gelen veteriner hekimlerin teslim aldığı akbabanın Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi. Kızıl Akbabayı bulan ve onu evine alarak besleyen Alaattin Aral, "Biz bu hayvanları sadece belgesellerde görüyorduk. Çocuklar ve torunlarım çok şaşırdılar'' şeklinde konuştu.

Haber 26-10-21 15:09

Alaattin Çakıcı'ya Kılıçdaroğlu'na hakaret ve tehditten hapis cezası

Son dakika haberine göre Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret ve tehditlerinden dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 11-10-21 15:43

Ormanı yaktığı iddiasıyla tutuklanan Ali Y.'nin ağabeyi konuştu: Kardeşim boşboğazdır

Antalya’nın Akseki ilçesinde çıkıp Manavgat’a sıçrayan orman yangınıyla ilgili olarak tutuklanan Ali Y.'yi, sevgilisi Özlem T.’nin (40) telefonundaki ses kaydıyla ihbar ettiği ortaya çıktı. Ali Y.’nin ağabeyi Alaattin Y., “Kardeşim boşboğazdır. Alkol alır ve nerede bir gündem varsa 'ben yaptım' der. Dikkat çekmek için yapar" dedi.

Haber 23-08-21 16:23

Dededen müzisyen Alaattin Zurnacı Kırkpınar çayırında 53 yıldır pehlivanları coşturuyor

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Davul Zurna Ekibi Şefi Alaattin Zurnacı: - "Benim burada dedem, babam, bütün aslım, neslim görev yapmıştır. Buradaki yağlı çimeni gördüğümde ve kokladığımda bir o kadar gençleşiyorum"

Yurthaber 10-07-21 11:16

Akılalmaz olay! Sağlık ekibi, yaralıyı olay yerinde unuttu

Düzce’nin Yığılca ilçesinde, otomobil ile işçi servisinin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Kaza sonrası ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Alaattin Mert, sağlık görevlilerince unutulunca, vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü.

Haber 26-06-21 12:11