Alarm Haberleri

Alarm ertelemeye son! Hızla uyanmak için yapılması gerekenler

Sabahları alarm çaldığında "sadece 5 dakika daha uyuyayım" düşüncesiyle alarmı ertelemek uyanmanıza daha da zorluk katıyor. Alarmı ertelemek yerine daha kolay uyanmak güne daha enerjik ve verimli bir şekilde başlamanıza yardımcı olabilir. Sabahları sıcacık yatağınızdan kalkıp uyanmak zor geliyorsa yapmanız gerekenleri haberimizde derledik.

Kadin 12-01-2024 12:28

Adana'da iş yerine giren hırsızların mutfakta yemek yemesi güvenlik kamerasında

Adana'da oto tamirhanesine giren 2 şüphelinin, yedek parça ve elektronik malzeme çalması ile mutfakta yemek yemesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 28-07-2023 11:36

Her sabah gün doğmadan uyanmasını sağlayan 2 yöntemini açıkladı! Tam zamanında kalkmak için...

Sabahları erken saatlerde uyanmak oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle uykusuz kalınan gecelerden sonra günlük rutine geçişi zorlayan bu durumu aşmak için çeşitli yöntemler aranıyor. TikTok'ta her sabah 5.30'da uyanmasını sağlayan yöntemini paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Haber 02-03-2023 11:59

Araç içinde uyumadan önce bu önlemleri alın! Büyük risk oluşturuyor

Araç içinde uyumak sağlık için zararlı mı sorusu son günlerde sıklıkla aratılıyor. Yaşanan olağanüstü durumlarda ve tatillerde uyumak için ilk tercih olarak görülen araçlar bazı durumlarda risk oluşturabiliyor. Araçta uyumadan önce uygulanacak basit tüyolar bulunuyor.

Haber 07-02-2023 10:56

Alarm

Alarm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alarm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çok dikkat edin! Evinizin güvenliği tehdit altında: Hırsızların en çok kullandığı numaraları

Hırsızlar en büyük korkular arasında bulunuyor. Hem canınızı hem de malınızı tehdit eden hırsızların birçok farklı yöntemi bulunuyor. Günlük hayatta normal sandığımız birçok durum aslında hırsızların evinize karşı uyguladığı bir çeşit deneme olabilir. Hırsızlardan korunmak için bu yöntemleri bilmek önem taşıyor.

Kadin 24-10-2022 09:51

Sürekli erteliyorsanız dikkat! Ölüm riskiniz daha yüksek

Sabahları uyanmak işkence haline gelebiliyor. Bazı insanlar kurdukları alarmı duyunca hemen uyanırken bazıları ise alarmı sürekli olarak erteliyor. Eğer sizin de alarm erteleme alışkanlığınız varsa uzmanlar uyarıyor! Alarm erteleyenlerin kalp atışının daha yüksek olduğu bulundu.

Haber 29-08-2022 17:25