Albaraka Türk Haberleri Ve Son Dakika Albaraka Türk Haberleri

Albaraka Türk Haberleri Ve Son Dakika Albaraka Türk Haberleri

Albaraka Türk Katılım Bankası ya da kısaca Albaraka Türk 1985 yılında faizsiz bankacılık alanında hizmet vermek üzere kurulmuş bir bankadır. Faaliyetlerini 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'na tâbi olarak sürdüren bankanın ana ortağı Albaraka Banking Group’tur. Söz konusu grup Körfez, Ortadoğu ve Kuzey Afrika coğrafyalarında finansal ürün ve hizmeti sunmaktadır.

Albaraka Türk Haberleri

Albaraka Türk Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki yerini korudu

Albaraka Türk Genel Müdürü Malek K. Temsah: - "Sürdürülebilirlik çalışmalarına gösterdiğimiz özen ve şeffaflıkla birlikte bu yaklaşımımızı tüm paydaşlarımıza yansıtmayı ve onları teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak adına mücadele etmeye devam edeceğiz"

Yurthaber 19-10-2022 10:44

Albaraka Türk'ün kurduğu şirket, ilk kurumsal kira sertifikası ihracını tamamladı

Albaraka Türk Genel Müdürü Malek K. Temsah: - "MNG Kargo'nun kira sertifikası ihracına aracılık işlemimizi başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Gerçekleştirilen işlemle, firma için 6 ay ve 1 yıl olmak üzere iki farklı vade alternatifiyle toplam 75 milyon TL fon topladık" - "Bizim şirketimiz için de bir ilk olan bu tarz işlemlerin önümüzdeki yıllarda şirketlerin talepleri doğrultusunda artarak devam edeceğini düşünüyorum"

Yurthaber 11-08-2022 10:24

Albaraka Türk'ün 2022 ilk yarı net karı 652,4 milyon lira oldu

Albaraka Türk Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Malek Khodr Temsah: -"Artan gelir üretimimizi varlık kalitemizi güçlendirmek için kullanıyoruz"

Yurthaber 09-08-2022 09:58

Helmann, gayrimenkul yatırım fonu kurdu

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün: - "Bu fonlar, gayrimenkul yatırımlarında şeffaflık, denetim, uzman yönetim ve likidite sağlayan bir yatırım aracıdır. Yatırımcıya birçok alanda avantaj sunar, gayrimenkule ilişkin riskleri en aza indirir, elde edilecek geliri yükseltir" - "Bizim de kurduğumuz fonla en önemli amacımız yatırımcıların gayrimenkullerindeki değer artışı ve kira geliriyle getiri elde etmesini sağlamaktır"

Yurthaber 08-08-2022 10:27

Albaraka Türk

Albaraka Türk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Albaraka Türk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çocuklarımıza Kodlama Öğretiyoruz Projesi ilk mezunlarını verdi

2 Şubat'ta başlayan kodlama eğitimlerinde çocuklara; problem çözme, algoritmalar, akış şemaları, değişkenler, kontrol yapıları, koşullu eylemler ve döngüler gibi konuları kapsayan dersler verildi

Yurthaber 08-07-2022 15:03

Albaraka Türk 2021 Sürdürülebilirlik Raporunu yayımladı

Albaraka Türk Genel Müdürü Malek Khodr Temsah: - "Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için bankamız nezdinde elimizden geleni yapıyor ve hatta stratejilerimizi bu doğrultuda belirliyoruz"

Yurthaber 04-07-2022 10:45

Albaraka Garaj 6'ncı dönem başvuruları başladı

Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çetin: - "Geleceğin parlak girişimlerinin desteklenmesi noktasında Albaraka Garaj olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 21-06-2022 12:58

Albaraka Türk’ten Pratik Finansman Kart

Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz: - "Müşterilerimizin alışverişlerinde finansman ihtiyaçları için pratikliği, uygun oran ve vadeleri nedeniyle Pratik Finansman Kart’ı tercih edeceklerine inancımız tam"

Yurthaber 12-05-2022 09:31

AlBaraka EFT saatleri ve ücretleri: AlBaraka'dan para transferi EFT saat kaça kadar yapılır?

Katılım bankacılığı hizmeti veren AlBaraka Türk’ten, başka bankalardaki hesaplara ya da isimlere 7 gün 24 saat boyunca para transferi yapılabilir. EFT saatleri dışında sunduğu Nöbetçi Transfer hizmeti ile para transferi işlemlerinde zaman sınırını ortadan kaldıran AlBaraka, müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. AlBaraka'dan başka bankalara para transferiyle ilgili tüm detaylara, AlBarak AFT saatleri ve ücretleri ile ilgili güncel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Finans 11-04-2022 10:43

Albaraka Türk'ten çocuklara özel Karagöz Hacivat videoları

Karagöz Hacivat gölge oyunları, ramazan ayı boyunca her gün saat 20.30'da yayında olacak

Yurthaber 04-04-2022 10:16

Albaraka Türk, Yılın En İtibarlı Katılım Bankası Ödülünün sahibi oldu

Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz: - "Bu yıl 8. kez düzenlenen ve sektörde en önemli standartlardan birine dönüşmüş olan The ONE Awards'ta Yılın En İtibarlı Katılım Bankası seçilmiş olmaktan ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz"

Yurthaber 21-01-2022 14:07

Albaraka Türk'ten Tapu Güvenilir Hesap uygulaması

Albaraka Türk Dijital Kanallar Direktörü Yasemin Aydın: - "Tapu Güvenilir Hesap uygulaması Türkiye'nin her yerindeki tapu işlemleri için kullanılabilecek. Bu sistem nakit taşıma riskini ve tarafların birbirine olan güven problemlerini ortadan kaldırıyor, gayrimenkul alış satışlarının hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor"

Yurthaber 28-12-2021 17:20

Albaraka Türk Genel Müdürlüğü'ne vekaleten Malek Khodr Temsah atandı

Albaraka Türk Genel Müdürlüğü'ne vekaleten Malek Khodr Temsah atandı

Yurthaber 01-11-2021 12:35

Albaraka Türk Avrupa'nın En İyi İşverenleri listesinde

Albaraka Türk "Avrupa'nın En İyi İşverenleri" listesinde

Yurthaber 22-09-2021 12:14

Albaraka Türk 2020 Sürdürülebilirlik Raporunu açıkladı

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku: - "Tüm faaliyetlerimizi çevresel etki ve emanet anlayışını gözeterek yürütüyoruz. Sahip olduğumuz sosyal, çevresel ve ekonomik değere emanet gözüyle bakıyor, gelecek nesillere bu değerleri aktarmayı hedefliyoruz" - "Sürdürülebilirlik odaklı anlayışımızla, karbon salınımımızı ve çevresel etkimizi en aza indirme yönünde çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyor, insana, çevreye duyarlı-dost projelerin yanı sıra toplumsal sorumluluklarımızı her geçen gün artırarak sürdürüyoruz"

Yurthaber 06-09-2021 12:59

Syntonym, 390 bin dolar yatırım aldı

Albaraka Portföy Yönetim Kurulu Başkanı ve Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku: - "Start up’ların büyümesi ve gelişmesi için böyle çok paydaşlı yapıların çok kıymetli ve değerli olduğunu düşünüyoruz. Hep birlikte bu ekosisteme yaptığımız katkıyla daha katma değerli ve yenilikçi ekonomiyi hep birlikte inşa edeceğimize inanıyoruz"

Yurthaber 16-08-2021 11:43

Albaraka Garaj'da 5'inci dönem ön hızlandırma programı başladı

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku: - "Pandemiye rağmen hız kesmeden girişimcileri desteklemeye ve ekosistemimizi genişletmeye devam ediyoruz. Her sene daha çok girişimciyi destekleme sözümüzü tutarak, daha yeni ve çözüm odaklı bir program ile ilerliyoruz"

Haber 09-08-2021 13:31

İşte sıfır araç kredilerinin faiz oranları! 24 ve 36 ay taksitle düşük faizli araç kredileri!

Sıfır araç almak isteyenler, 24 ay ve 36 ay taksitle kredi faiz oranlarını ve ödeme planlarını hesaplayarak kredi kullanıyor. İş Bankası, Akbank, Kuveyt Türk, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, VakıfBank, Yapı Kredi, Halkbank, Vakıf Katılım, TEB, Albaraka gibi bankalar, sıfır araçlarda kredi faiz oranlarını belirledi.

Finans 15-06-2021 12:37

Albaraka Türk, KOBİ'lere robotik iş gücü kazandırıyor

Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz: - "Albaraka, yatırım yaptığı firmalardan biri olan ve robotik süreç otomasyonu desteği sunan Kronnika'nın robot iş gücü hizmeti ile KOBİ'lerin dijital dönüşümlerini hızlandırıp şirketleri geleceğe taşıyacak"

Yurthaber 09-06-2021 11:11

Albaraka Türk, 3'üncü kez Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melikşah Utku: - “Albaraka Türk olarak üst üste 3'üncü kez elde etmiş olduğumuz bu başarıda en büyük pay çalışanlarımıza ait. İnanıyorum ki sahip olduğumuz kurum kültürümüz ile birlikte çok daha iyi çalışmalara imza atacak ve hep birlikte çok daha güzel işler başaracağız”

Yurthaber 29-04-2021 16:11

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmalek görevinden ayrıldı

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmalek görevinden ayrıldı

Yurthaber 30-03-2021 19:17

Albaraka Türk varlık kiralama şirketi kurdu

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku: - "Albaraka Türk olarak şirketlerin alternatif kaynak arayışına çözüm getirmek amacıyla geleneksel finansman desteği ve diğer ürünlerimizin yanı sıra kira sertifikası ihraçlarında edindiğimiz tecrübeyi, fona ihtiyacı olan reel sektör şirketlerine aktararak, şirketlerin sermaye piyasalarına erişiminde köprü görevi üstlenmeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 25-03-2021 12:44

Albaraka Türk çevresel değer yaratma konusunda çalışmalarını sürdürüyor

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku: - "Bankacılık sektöründe en yüksek skorlardan biri olan 'A-' notunu almış olmaktan ötürü büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilirlik odaklı anlayışımızla, karbon salınımımızı ve çevresel etkimizi en aza indirme yönünde çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz"

Yurthaber 17-03-2021 11:13

Albaraka Türk çevresel değer yaratma konusunda çalışmalarını sürdürüyor

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku: - "Bankacılık sektöründe en yüksek skorlardan biri olan 'A-' notunu almış olmaktan ötürü büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilirlik odaklı anlayışımızla, karbon salınımımızı ve çevresel etkimizi en aza indirme yönünde çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz"

Yurthaber 17-03-2021 11:13

YKS başvuru ücreti ne kadar, nereye yatırılır? ÖSYM duyurdu! Başvurular ne zaman bitiyor? Ücret hangi bankaya yatırılacak? YKS ücreti 2021

YKS başvurularının 4 Şubat itibarıyla başlamasıyla beraber öğrenciler tarafından bazı soruların yanıtları araştırılıyor. Adayların bu sene ilk defa e-Devlet üzerinden de yapabileceği başvurulara dair YKS başvuru ücreti ne kadar sorusu soruluyor. Aynı zamanda YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak diye de merak ediliyor. İşte YKS ücreti 2021 ile ilgili detaylar...

Haber 01-03-2021 12:00

Banka çalışma saatleri 1 Mart 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 01-03-2021 09:19

Banka çalışma saatleri 26 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 26-02-2021 09:14

Albaraka Türk'ten sağlık sektörüne özel POS kampanyası

Banka, kampanya kapsamında tek çekimlerde yüzde 0,99 komisyon veya 20 gün blokeli yüzde 0 komisyon imkanı sunuyor

Yurthaber 25-02-2021 13:42

Banka çalışma saatleri 25 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 25-02-2021 09:14

Banka çalışma saatleri 24 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 24-02-2021 09:07

YKS başvuru ücreti ne kadar, nereye yatırılır? Başvurular ne zaman bitiyor? Ücret hangi bankaya yatırılacak? YKS ücreti 2021

YKS başvurularının 4 Şubat itibarıyla başlamasıyla beraber öğrenciler tarafından bazı soruların yanıtları araştırılıyor. Adayların bu sene ilk defa e-Devlet üzerinden de yapabileceği başvurulara dair YKS başvuru ücreti ne kadar sorusu soruluyor. Aynı zamanda YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak diye de merak ediliyor. İşte YKS ücreti 2021 ile ilgili detaylar...

Haber 23-02-2021 15:47

Banka çalışma saatleri 23 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 23-02-2021 09:18

Banka çalışma saatleri 22 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 22-02-2021 09:18

Banka çalışma saatleri 19 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 19-02-2021 09:18

Banka çalışma saatleri 18 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 18-02-2021 09:19

Banka çalışma saatleri 17 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 17-02-2021 09:25

Banka çalışma saatleri 16 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 16-02-2021 09:09

Banka çalışma saatleri 15 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 15-02-2021 09:06

YKS başvuru ücreti ne kadar? Başvurular ne zaman bitiyor? YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak? YKS ücreti 2021

YKS başvurularının 4 Şubat itibarıyla başlamasıyla beraber öğrenciler tarafından bazı soruların yanıtları araştırılıyor. Adayların bu sene ilk defa e-Devlet üzerinden de yapabileceği başvurulara dair YKS başvuru ücreti ne kadar sorusu soruluyor. Aynı zamanda YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak diye de merak ediliyor. İşte YKS ücreti 2021 ile ilgili detaylar...

Haber 13-02-2021 14:44

Banka çalışma saatleri 12 Şubat 2021: Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 12-02-2021 09:09

Banka çalışma saatleri 11 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 11-02-2021 09:44

Banka çalışma saatleri 8 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 08-02-2021 09:24

YKS başvuru ücreti ne kadar? YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak? YKS ücreti 2021

YKS başvurularının bugün itibarıyla başlamasıyla beraber öğrenciler tarafından bazı soruların yanıtları araştırılıyor. Adayların bu sene ilk defa e-Devlet üzerinden de yapabileceği başvurulara dair YKS başvuru ücreti ne kadar sorusu soruluyor. Aynı zamanda YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak diye de merak ediliyor. İşte YKS ücreti 2021 ile ilgili detaylar...

Finans 05-02-2021 10:59

Banka çalışma saatleri 5 Şubat 2021: Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar bugün kaça kadar açık?

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 05-02-2021 09:25

Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? 4 Şubat 2021 banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 04-02-2021 09:19

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? 3 Şubat 2021 banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 03-02-2021 09:05

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankalar kaça kadar açık? 2 Şubat 2021 banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 02-02-2021 09:14

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2021 bankalar kaça kadar açık? İşte 1 Şubat banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 01-02-2021 09:10

Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2021 bankalar kaça kadar açık? İşte 29 Ocak banka çalışma saatleri

Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde bir dizi yeni koronavirüs tedbiri alınırken bankalar mesai saatlerini güncellemişti. Böylece bankaların çalışma saatleri değişmişti. Son olarak bazı bankalar yeniden normal çalışma saatlerine döndüklerine dair açıklama yaptı. Şubelerde işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi bankalar kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, bankalar kaçta açılıyor? Bankalar saat kaçta kapanıyor? İşte 2021 yeni banka çalışma saatleri

Finans 29-01-2021 09:21