Alcatel Move Time Haberleri

Göklerde süzülürken şehit oldular! Türk Yıldızları 12 yılda 3 pilotunu kaybetti: Konya'dan gelen acı haber akıllara o kazaları getirdi

Dün 1 personelin şehit olup pilotun kurtulduğu Türk Yıldızları uçağı bugüne dek time ait düşen 4. NF-5 uçağı oldu. 199'de kurulan Türk Yıldızları'nın son 12 yılda 4 uçağı çeşitli nedenlerle düştü. Bu kazalarda 3 asker şehit oldu. Kazalardan birinin nedeni ise son derece talihsizdi...

Haber 2024-03-15 12:51:24

Muhteşem göl manzarasının 1 günü time-lapse tekniğiyle kaydedildi

Erzincan’da şehir stresinden uzaklaşıp doğada vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olan Dumanlı Tabiat Parkında bulunan göl, time-lapse tekniğiyle kaydedildi.

Yurthaber 2023-10-26 07:49:36

Hafta tatili, kıdem tazminatı, yıllık izin... Kamuda milyonlarca genç için iş fırsatı doğuyor! Part-time çalışmada yeni dönem

Kamuda milyonları ilgilendiren part-time çalışmada yeni iş fırsatları doğuyor. Bu kapsamda üniversiteli gençlerin işe girmesi kolaylaştırılacak. Uzaktan çalışmayı tercih edenlerin de dikkatini çekecek düzenlemeler yolda. Part-time çalışmada hafta tatili, yıllık izin ve kıdem tazminatı da ele alınacak. İşte part-time iş fırsatları hakkında yeni sistemden detaylar!

Finans 2023-08-21 11:34:51

Turkey has a Web Portal that Finances Itself

Emre Kurttepeli founded Mynet.com in 1999 with an investment of 1 trillion Turkish Liras. At that time, most people thought that it was very risky. I performed one of the first interviews which were done with him. The father of Emre Kurttepeli is the founder of Ipragaz and a real entrepreneur. Mynet continued to function until today despite the crisis and the interruption with the development of the internet. When most of the companies went bankrupt, it succeeded in operating more. I asked Kurtt

Finans 2023-07-06 12:37:37

We have made a difference by listening to internet users

“On the internet, you have to do the best all the time. Therefore, I frankly can say that we listened to the internet users better and developed better products than our competitors did.”

Finans 06-07-23 12:36

Became Leader with his own job Mynet

His family did not approve him to be busy with internet work which they consider as a waste of time. It became an internet company which started just with a small step after long years, and has a 3-5 million e-mail subscriptions and has the biggest share with %30 on online advertisement market which reaches to 30-40 million dollars.

Finans 06-07-23 12:35

Emre Kurttepeli has met with the Entrepreneurs and answered the questions in G3 Forum

As the most comprehensive and great activity of the Global Entrepreneurship Week celebrated at the same time in 123 countries throughout the world and having received approx.

Finans 06-07-23 12:19

Emre Kurttepeli met Entrepreneurs and answered their questions in G3 Forum for the second year in a row in 2013

As the most comprehensive and great activity of the Global Entrepreneurship Week celebrated at the same time in 123 countries throughout the world and having received approx.

Finans 06-07-23 12:03

Emre Kurttepeli attended “5. Innovative Brands Summit” as a speaker

Every year, traditionally held Innovative Brands Summit, April 28th was held for the 5th time.

Finans 06-07-23 11:10

Emre Kurttepeli Made the Opening Speech in Global Entrepreneurship Congress 18

The Global Entrepreneurship Congress, recognized as the global congress of the Global Entrepreneurship Week, celebrated at the same time as over 170 countries all over the world, was held in Istanbul on 16-19 April 2018, at the 10th year of the congress.

Finans 06-07-23 11:07

Emre Kurttepeli Attended The Webrazzi Arena As a Jury Member

10 different initiative projects participated in the competition; Kobakus was the winner of the competition, allowing all bank accounts to be managed on a single platform at the same time and with high security.

Finans 06-07-23 11:02

Emre Kurttepeli Made Keynote Speech at GBA Mentor Clinic VII

“What do we actually need for our startups?” With this theme, Mentor Clinic has brought together experts and mentors in different areas of ecosystem for the seventh time this year.

Finans 06-07-23 11:00

Emre Kurttepeli Delivered the Welcome Speech at ”Microsoft Founder’s Trend Talks”

“Founder’s Trend Talks”, organized for the first time on March 29, 2023 in partnership with Microsoft – Endeavor, will last for 4 months and consist of 5 event series.

Finans 06-07-23 10:09

Uzungöl’de bulutların dansı time lapse yöntemi ile böyle görüntülendi

Türkiye’nin dünyaca ünlü turizm merkezlerinden biri olarak kabul edilen Trabzon’un Çaykara ilçesindeki Uzungöl’de bulutların geçiş anı time lapse yöntemi ile görüntülendi.

Yurthaber 24-05-23 09:50

TIME dergisi seçti! Dünyanın en etkili 100 kişisi listesinde yer aldı... Haluk Levent'ten açıklama: Ödülü reddediyorum

TIME Dergisi merakla beklenen 'en etkili 100 kişi' listesini açıkladı. Listede Haluk Levent, Özlem Türeci ve Uğur Şahin de yer aldı. Listenin açıklanmasının ardından ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Levent, ödülü reddettiğini ve ABD'ye gitmeyeceğini duyurdu.

Magazin 13-04-23 16:48

TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım topladı! Meryem Uzerli gelen mesajla şoke oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası Dubai'deki TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım toplayan Meryem Uzerli gelen bir mesajla şoke oldu. Oyuncu mesaja yanıt vererek dikkat çekti.

Magazin 20-02-23 07:29

Büyük beden model Ashley Graham transparan elbisesiyle olay oldu! Cesaretine hayranım

İlk büyük beden model olarak ünlenen ve kadınlara rol model olduğu iddiasıyla öne çıkan Ashley Graham Time Yılın Kişisi partisinde transparan elbisesiyle göz doldurdu. Sosyal medyada cesur pozlarıyla dikkat çeken modelin tarzını görenler "Cesaretine hayranım" yorumları yaptı.

Magazin 11-12-22 08:57

Time editörleri seçti! Bu filmleri izlemezseniz pişman olursunuz... İşte 2022 yılının en iyi 10 filmi

Koronavirüsün kısıtlamalarından kurtulan sinema salonları adeta 2022 yılında altın çağını yaşadı. İşte Time editörlerine göre 2022 yılının en iyi 10 filmi...

Trend 10-12-22 15:36

Cher 40 yaş küçük sevgilisine gelen eleştirilere isyan etti

'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' şarkılarıyla şöhreti yakalayan ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher, 40 yaş küçük sevgilisi Alexander Edwards ile ilgili gelen eleştirilere isyan etti.

Magazin 08-11-22 16:56

Kısmi istihdam nedir? Kısmi istihdam şartları nelerdir?

Kısmi zamanlı istihdam veya diğer adıyla part-time çalışma, özellikle bazı iş sektörlerinde yaygındır. Kısmi zamanlı çalışmanın maaşının nasıl hesaplandığı ve puantaj kayıtları farkı merak edilmektedir. Kısmi zamanlı çalışma ücreti nasıl hesaplanır? Kısmi istihdam puantaj kayıtları farkı nedir?

Finans 16-10-22 14:34

'Büyük beden dans divası' olarak biliniyordu! Sahnede birden yere yığıldı

Genç bir sahne yıldızı olan 25 yaşındaki Valencia Prime, ABD'nin Philadelphia kentindeki Tabu Bar isimli 'Prime Time' şovunu yaparken trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Ölümüyle herkesi şoke eden Prime, ani ölümüyle ardında derin bir üzüntü bıraktı.

Trend 20-09-22 15:09

Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi:

"Zorlu bir lig yarışı olacak. Ancak bizim agresif, güzel oyunumuz devam edecek diye düşünüyorum" - "Trezeguet, bir kere takım savunmasına çok yardımı olacak. İkincisi ve belki de en önemlisi rakip arkasına yaptığı hızlı koşular. Bugün artık dünyada bu tür mekanizmaları bozabilmen için yapacağın yardımcı koşular, boş koşular önemli" - "Bu sene taç antrenörü de getirtiyoruz. Yazışmalarını yapıyoruz. Avusturya kampına gelecek. Yani part-time çalışacak"

Yurthaber 11-07-22 09:44

Prime time ne demek? Prime time birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Prime time birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Prime time ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 20:11

Part-time ne demek? Part-time kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Part-time ne demektir? Part-time TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 18-05-22 22:59

Half-time ne demek? Half-time kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Half-time kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Half-time ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:54

Full-time ne demek? Full-time kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Full-time, günlük yaşamımızda karşılaştığımız kelimeler arasında yer alır. Arkadaşlar arasında, aile ortamında ve internette sıkça Full-time kelimesine rastlamak mümkündür. TDK tarafından yapılan araştırmalar sonrası düşüncelerimizi anlatırken kullandığımız kelimeler arasında kendisine yer bulmuştur.

Egitim 17-05-22 22:34

Ukrayna lideri Zelenski haftalar sonra savaşın ilk günlerini anlattı! “Beni ve ailemi öldürmeye çok yaklaştılar”

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin 66. günü geride kalırken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski savaşın ilk günlerine dair bir açıklama yaptı. Savaşın ilk günlerinde Kiev’e paraşütlerle inen Rus güçlerinin kendisini ve ailesini öldürmeye çok yaklaştıklarını belirten Zelenski, o anları anlattı. Time dergisine verdiği röportajda suikastten kurtulduğu anları anlatan Zelenski bir kez daha dünya gündemine oturdu.

Trend 30-04-22 09:39

Elon Musk, Time'ın kapağında: Mavi kuşu kafese koydu! Ancak Twitter'dan kaçış var

Dünyaca ünlü TIME dergisi, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Tesla CEO'su Elon Musk'ı kapağına taşıdı. Mavi kuşu kafeslemiş bir şekilde kapakta yer alan Musk, 2021 yılında aynı dergi tarafından “Yılın Kişisi” seçilmişti. Öte yandan Twitter'da ise kaçış başladı.

Haber 28-04-22 10:40

İsteğe bağlı sigorta ile erken emeklilik fırsatı! İşte merak edilenler...

İsteğe bağlı sigorta ile çalışmayan, emekli, malullük aylığı almayan, prim günü eksik olan, part-time çalışanlara erken emeklilik fırsatı doğdu. SSK'lı olarak ay içinde 30 günden az çalışanlar da isteğe bağlı sigorta yaptırarak sağlık hizmeti ve emekli aylığı almaya hak kazanıyor. İsteğe bağlı sigortayla ilgili tüm merak edilenler...

Finans 18-04-22 09:42

Kim Kardashian soyunma odasından paylaştı!

Time tarafından 2022'nin en etkili şirketlerinden biri seçilen Skims'in sahibi Kim Kardashian yeni tasarımlarını yine kendisi tanıttı. Soyunma odasında giyindiği anları paylaşan Kim Kardashian kıvrımlarını sergilediği anlarla dikkat çekti.

Magazin 31-03-22 09:42

Allianz Türkiye, finans sektöründe EDGE Move Sertifikası'nı alan ilk şirket oldu

Allianz Türkiye Üst Yöneticisi Tolga Gürkan: - "Yüzde 60'ı kadınlardan oluşan bir organizasyonda, kadın çalışanlarımızın sadece niceliksel olarak değil, niteliksel olarak da güçlenmesi için yapısal programlar geliştiriyor, her yıl daha iyiye gitmek için yeni hedefler koyuyoruz"

Yurthaber 14-03-22 15:05

James Bond filmlerinin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli’den açıklama! “Yeni Bond olabilir”

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkmasından sonra yeni James Bond’un kim olacağı merak konusu olmuştu. Sinemanın ikonik karakterlerinden biri haline gelen James Bond için birçok isim konuşulurken James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin Idris Elba olabileceğini söyledi.

Trend 25-01-22 12:05

Elon Musk: TIME dergisi tarafından Yılın Kişisi seçildi

TIME dergisi, elektrikli motor teknolojisine yaptığı yatırımlarla bilinen ABD merkezli otomotiv şirketi Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ı Yılın Kişisi seçti.

Haber 13-12-21 19:34

Oliva Rodrigo, TIME tarafından Eğlence Dünyasında Yılın Kişisi seçildi

Dünyaca ünlü TIME Dergisi, genç şarkıcı Olivia Rodrigo'yu, 2021'de Yılın Eğlence Kişisi seçtiğini açıkladı.

Trend 13-12-21 17:48

Elon Musk, TIME tarafından Yılın Kişisi seçildi

Dünyaca ünlü TIME Dergisi, Tesla ve SpaceX'in CEO'su, milyarder iş insanı Elon Musk'ı 2021 yılının kişisi seçtiğini açıkladı.

Haber 13-12-21 16:03

PETA, Billie Eilish'i Yılın Kişisi seçti

Kısa süre önce Time dergisinin en etkili 100 kişi listesine giren Billie Eilish, şimdi de PETA tarafından Yılın Kişisi seçildi.

Magazin 07-12-21 14:17

Binlerce kitap arasından seçildi! Son 125 yılın en iyi 25 kitabı belli oldu

New York Time dünya çapındaki okurları için dev bir anket başlattı. Son 125 yılın en iyi kitabının belirlenmesi için başlatılan ankette dünya klasikleri yarıştı. Okuyucuların çevrimiçi olarak oy kullanabildiği anket için 25 finalist belli oldu.

Trend 03-12-21 15:35

Time dergisince LG OLED C1 2021'in en iyi buluşlarından biri seçildi

C1 serisinin 4K OLED ekranı, LCD TV'lerin geleneksel arkadan aydınlatmalı tasarımını bir kenara bırakarak kendi parlaklıklarını kendi kontrol eden pikselleri içeriyor

Yurthaber 30-11-21 11:33
LG

Galaxy Z Flip3 5G, Time dergisinin listesinde

Samsung'un Galaxy Z Fold3 ile birlikte tanıtılan katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip3 5G, TIME dergisinin "2021'in En İyi 100 Buluşu" listesine girdi.

Haber 29-11-21 12:27

İlk Siyah Bond Kızı VOA’ye Konuştu

Gloria Hendry, 1973 yapımı Live and Let Die (Yaşamak İçin Öldür) adlı James Bond filminde Bond kızı olarak rol alan ilk siyahtı. Son James Bond, No Time To Die (Ölmeye Zaman Yok) filminin vizyona girmesinin ardından VOA’ye konuşan Hendry'e göre kadınlar için durum yıllar öncesine göre iyiye gidiyor

Haber 28-11-21 19:20

Yeni James Bond tartışmasında son perde! James Bond rolüne talip oldu

25’inci kez seyircisiyle buluşan James Bond serisinin No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) isimli son filminde Daniel Craig 5’inci ve son kez 007 karakterine hayat verdi. Daniel Craig’in James Bond jübilesinin sonrasında ise dünyaca ünlü ajan karakterine hayat verecek olan oyuncu tartışma konusu oldu. Son olarak ABD'li The Rock (Kaya) lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, yeni Bond olmaya talip olduğunu söyledi.

Trend 18-11-21 12:05

Çok sevdiğiniz öğretmeniniz için en güzel 100 TL altı hediye önerileri

Çok küçük yaşlardan yetişkin birer birey olana kadar hep yanımızda olan ve bizlere sonsuz emek, hayatımıza ise yön veren sevgili öğretmenlerimiz; şüphesiz hediyelerin en güzelini hak ediyor. "Elbette en güzeline layıklar ama iş öğrenciliğe gelince harçlıklar veya part time işlerle elde edilen bütçeler buna imkan vermiyor." diyorsanız bu içeriği kaçırmayı deriz.

Haber 12-11-21 12:17

James Bond’un yıldızı Daniel Craig’den çarpıcı gay bar açıklaması

007 James Bond karakterine No Time To Die filmiyle veda eden Daniel Craig’in gay bar açıklaması gündeme oturdu. Gençliğinden bu yana gay barlara gitmeyi tercih ettiğini söyleyen Daniel Craig, bu seçiminin nedenini de açıkladı.

Magazin 14-10-21 12:04

Daniel Craig’in başrolünü üstlendiği “No Time To Die” filmi gişe hasılatıyla yapımcısını tedirgin etti

Daniel Craig’in son kez James Bond karakterini canlandırdığı No Time To Die, Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girmesinden kısa bir süre sonra dünya genelinde 313 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı.

Trend 12-10-21 11:25

James Bond ve MI6: No Time to Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmindekiler gerçeği ne kadar yansıtıyor?

Pandemi kaynaklı gecikmeler ve ansızın gerçekleşen yönetmen değişikliğinden sonra, uzun süredir beklenen Bond filmi beyaz perdeye gelmek üzere. Peki Bond fantezisi İngiltere’nin dış istihbarat servisi MI6’in gerçekliğine ne kadar benziyor? BBC'den Frank Gardner, İngiliz istihbarat görevlilerine sordu.

Haber 30-09-21 17:00

Parti çıkışı ayakta zor duran Ana De Armas frikik verdi

25. James Bond filmi No Time To Die’da (Ölmek İçin Zaman Yok) Daniel Craig’le birlikte rol alan Ana De Armas, kraliyet ailesinin katıldığı gösterişli galadan sonra gerçekleşen partiye katıldı. Parti çıkışında ayakta durmakta zorluk çeken Ana De Armas elbisesinin azizliğine uğradı.

Magazin 29-09-21 14:23

Yeni James Bond filminin galasına kraliyet ailesi damga vurdu! Kate Middleton'un elbisesi kafa karışıklığı yarattı

Daniel Craig’in son kez 007 James Bond karakterini canlandırdığı No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminin galası İngiltere’de gerçekleşti. Gösterişli geceye kraliyet ailesi damgasını vururken, Düşes Kate Middleton ise kırmızı halının en çok beğenilen ismi oldu.

Magazin 29-09-21 10:51

James Bond’un yeni filminde kadın olup olmayacağı tartışması sona erdi! Yapımcıdan cevap geldi

James Bond filmi “No Time To Die” filminin fragmanın yayınlanmasından sonra Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştığını duyurmuştu. Daniel Craig'in son kez James Bond karakterini canlandırmasının ardından bir süredir devam eden "Yeni James Bond kadın olacak mı?" tartışmalarına son noktayı yapımcı Barbara Broccoli koydu.

Trend 28-09-21 17:11

Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştı! Gözyaşlarına hakim olamadı

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkacak. Yıllardır hayat verdiği James Bond rolündeki son sahnesinin sonrasında ünlü oyuncu duygusal anlar yaşadı.

Trend 20-09-21 11:13