Aldatma Haberleri Ve Son Dakika Aldatma Haberleri

Aldatma Haberleri Ve Son Dakika Aldatma Haberleri

Bir bağlanma sorunu olarak ortaya çıkan aldatma, kişilerin egolarını tatmin ettiği bir yol olarak görülüyor. Aldatma, sanal, duygusal ve cinsel gibi birçok farklı çeşitle dikkat çekiyor. Sanal bir ortamda gerçekleştirilen özel paylaşımlar aldatmanın temel sınırını oluşturuyor. Bununla birlikte, yeni heyecanlar aramak, ilişkideki boşluğu doldurmak, kendini değerli hissetmek gibi psikolojik durumlarda duygusal aldatma öne çıkıyor. Hormonal tatminler ise cinsel aldatma olarak dikkat çekiyor. İlişkilerde cinsellik üst düzeyde yaşansa dahi cinsel aldatmalar ortaya çıkabilir. Bu durum, bir iddia veya prestij göstergesi olarak da görülüyor. Dinamik bir ilişki arayan ve ilgi görmeyi bekleyen hem kadın hem de erkekler aldatma girişiminde bulunur. Bu davranışı psikolojik nedenler de tetikleyebilir.

Aldatma Haberleri

Sevgilisiyle ayrıldıktan sonra başka bir çocukla görüşmesini anlattı! Sizce aldatmış sayılıyor muyuz? sorusunu sorunca viral oldu

TikTok'tan yaptığı paylaşımıyla bir anda viral olan genç bir kadın sevgilisiyle ayrıldıktan sonra başka bir çocukla görüştüğünü anlattıktan sonra sosyal medya kullanıcılarına "Sizce aldatmış sayılıyor muyuz?" sorusunu sordu. Anlattığı hikayenin sonrasında genç kadın sosyal medyayı adeta ikiye bölmeyi başardı.

Trend 19-04-2024 08:54

Dayak yiyen sevgilisini karısından korumaya çalıştı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Japonya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sevgilisiyle sokakta yürüdüğü sırada eşine yakalanan bir adam zor anlar yaşadı. Aldatıldığını öğrenen eş öfkeyle kocasının sevgilisini saldırırken durumu şaşkınlıkla takip eden adam kadınların arasına girmeye çalıştı.

Trend 19-04-2024 07:54

Kocasının iş arkadaşıyla yasak aşkını dövmesi ele verdi! O dövme 19 yıllık evliliklerinin sonu oldu

Reddit'te 'TwoHotTakes' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının yaptığırdığı dövmesinin 19 yıllık evliliklerinin sonunu getirdiğini söyleyerek dikkatleri çekti. Kocasının göğsünün sol tarafında yaptırdığı dövmesinin yasak aşkının adını taşıdığını fark eden kadın eşiyle anında boşandı. İsmini açıklanmayan ihanete uğrayan eşin paylaşımı olay oldu.

Trend 13-04-2024 14:59

Alışveriş merkezinin ortasında kocası ve sevgilisini yakalayınca işler bir anda karıştı! Önce kocasına tokat attı ardından sevgilisine saldırdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başarırken çok konuşuldu. Söz konusu görüntülerde bir kadının bir erkeğe tokat attığı, ardından başka bir kadına saldırdığı görülüyor. X'te paylaşılan görüntülerde olayın yeri ve zamanı belli olmasa da ihanete uğrayan kadının kocası ve sevgilisini AVM'nin ortasında yakaladığı ifade edildi.

Trend 13-04-2024 11:13

Aldatma

Aldatma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aldatma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gerilim filmlerini aratmayan kaçış! Sevgilisinin kocası eve gelince çareyi balkondan kaçmakta buldu... Komşusu duruma süpürgeyle müdahale etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde sevgilisinin kocası tarafından yakalanan bir adamın kaçmaya çalıştığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 09-04-2024 07:45

Sevgilisinin onlarla birlikte yaşamasını istedi! Kocası teklifini reddedince elektrik direğine tırmanarak intihar etmeye çalıştı

Hindistan'ın Uttar Predesh eyaletinin Gorakhpur bölgesi ilginç bir olaya sahne oldu. Kocasını 7 yıldır yakınlardaki bir köyde yaşayan adamla aldattığı ortaya çıkan bir kadın elektrik direğine tırmanarak intihar etmeye çalıştı. Genç kadının intihar etmesinin nedenini ise kocasının sevgilisinin onlarla birlikte yaşama teklifini reddetmesi olarak gösterdi.

Trend 06-04-2024 09:49

Her satırı korkunç! Aldatıldığını düşündü, eşini yakarak öldürdü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Mehmet Emin Ata Çoban (44), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Figen Çoban'ı (40), üzerine benzin döküp yakarak öldürdü. Kan donduran olayın yargılamasında, mahkeme kararını verdi. Mehmet Emin Ata Çoban, ağırlaştırılmış müebbet, kayınbiraderi Süleyman Çoban (43) ise yardım ve yataklıktan 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan anne Hatice Çoban ile komşuları Vahit Sarı ise beraat etti. İşte vahşetin detayları...

Haber 04-04-2024 15:55

Sevgilisinin karısı evi basınca çareyi pencereden kaçmakta buldu! O anlar kameralara böyle yansıdı

Gana'da kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın evli bir erkekle yaşadığı ilişkisinde karısının eve gelmesi üzerine zor anlar yaşadı. Sevgilisinin karısının öfke nöbeti geçirmesi üzerine ne yapacağını şaşıran kadın çareyi evin penceresinden atlayarak kaçmakta buldu. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend 04-04-2024 07:38

Aldatıldığını öğrenen eş kıskançlık krizine girdi! Öfkeden deliye dönen kadın kocasının mahrem yerlerini kesti

Rusya'nın Mendeleyevsk kentinde bir adam karısının penisini bıçakla kestikten sonra tamamen çıplak bir şekilde yerde kanlar içinde yatarken bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şoke olurken genç kadın ve eşinin ihanet yüzünden aralarında tartışma yaşandığı belirtildi.

Trend 02-04-2024 09:49

Sosyal medyayı ikiye bölen itiraf! Kocam kız kardeşimi öptü ve bunun bir aldatma olmadığını söyledi dedi... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te evliliğine dair itirafta bulunan ismini açıklanmayan bir kadının sözleri kullanıcıların ilgisini çekti. Kocasının kendisine kız kardeşini öptüğünü itiraf ettiğini ancak bunun aldatma olduğuna inanmadığını açıkladı. Kocasının tüm olanları kendisine büyük bir samimiyetle açıkladığını ve ona güvendiğini söyleyen kadının paylaşımına yorum yağdı.

Trend 02-04-2024 08:42

Kendisini aldatan oyun bağımlısı sevgilisinden böyle intikam aldı! 10 yıl boyunca tüm ilerlemeyi tek bir tuşla sildi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında popüler oldu. Kendisini aldatan sevgilisini en zayıf noktasından vuran kadın diğer kullanıcıların takdirini kazandı. Genç kadın oyun bağımlılığı bulunan sevgilisinin 10 yıldır devam ettirdiği oyundaki ilerlemesini tek bir tuşla sildi. O anları kaydederek sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 02-04-2024 07:37

Kocasını evde başka bir kadınla bastı! Eşinin sevgilisi korkudan çareyi balkondan atlayarak kaçmakta buldu

Facebook'ta paylaşılan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadın kocasını evinde başka bir kadınla yakaladı. İhanetle yüzleşerek sinir krizi geçiren kadının öfkesinden kaçmak isteyen sevgilisi ise çareyi üzerindeki havluyla birlikte balkondan atlamakta buldu. Görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 29-03-2024 09:34

Erkek arkadaşının ihanetini yemek sipariş sitesinden öğrendi... Sosyal medyadan yorum yağdı! Şeytanın aklına gelmez

Bir kadın sevgilisinin onu aldattığını yemek siparişi sitesinden öğrendiğini anlattıktan sonra TikTok'ta viral oldu. TikTok kullanıcısı Sarah, 1,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir klipte , arkadaşının, partnerinin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için popüler yemek dağıtım hizmetini nasıl kullandığını ayrıntılarıyla anlattı.

Trend 26-03-2024 10:32

Yer: Esenyurt! Kocasını kafede başka bir kadınla otururken yakalayınca ortalığı birbirine kattı... Küfürler havada uçuştu kimse engelleyemedi

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir kadın iftardan sonra kocasını bir mekanda okey masasında otururken yakaladı. Kadının sinirlenmesinin asıl nedeni ise kocasının oyun oynadığı masada başka kadınların da bulunmasıydı. Kocasının kendisini aldattığını düşünen kadın bir anda ortalığı birbirine kattı.

Trend 23-03-2024 13:20

Evli adamları videoya kaydederek eşlerine gönderiyor! İhanet ifşası fena kızdırdı... Ne oldu eşinin görmesini istemiyor musun?

Genç bir kadın kendisiyle görüşen evli evlerin görüntülerini videoya çekerek eşlerine gönderiyordu. Sosyal medyada kendisini ihanet ifşası olarak tanımlayan kadın bu kez sert kayaya çarptı. Evli bir adamla arabasında buluştuğu anlarda video kaydını başlatan kadına adamın tepki sert oldu.

Trend 23-03-2024 07:41

Özel dedektif aldatan bir erkeği ele veren ipuçlarını paylaştı! Aldatan erkekler her zaman aynı şeyi yapar

Özel dedektif Ray Ranno'nun işinin büyük bir bölümünün sadakatsizlik yapan eşleri takip etmek olduğunu söyledi. Özellikle aldatan erkeklerin benzer hareketler yaptığını dile getiren Ranno, aldatan erkekleri ele veren ipuçlarını paylaştı.

Trend 22-03-2024 11:57

Planını ince ince işledi! Hiçbir masraftan kaçmadı... Kendisini aldatan kocasını bıçaklamak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu

Taylandlı bir kadın, kendisini aldatan kocasından ve sevgilisinden intikam almak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu ve ikisini de Isaan eyaleti Roi Et'teki bir otel odasında basarak bıçakladı. Olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 22-03-2024 09:24

Evlenme teklifi sırasında erkek arkadaşının aldattığını öğrendi! Daha kötü bir zamanlama görmemiştim

TikTok'ta 'tiffanylyynn' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının kendisine evlilik teklifi ettiği sırada aslında aldatıldığını öğrendi. Tiffany Lyn isimli kadının erkek arkadaşının ihanetini öğrendiği anları anlattığı paylaşımı TikTok'ta milyonlarca izlenmeye ve beğeniye ulaştı.

Trend 21-03-2024 10:22

Sevgilisini otel odasında başka bir kadınla basınca gördüklerine dayanamadı! İntihar girişiminde bulundu... Kabus dolu anlar kamerada

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir kadının otel balkonunda intihar girişiminde bulunurken bir adamın ise onu tutmaya çalıştığı anlar yer aldı. Olayın nedeninin ise ihanet olduğu iddia edildi.

Trend 21-03-2024 08:09

Yasak aşk ölümle bitti! Karısı eve gelince sevgilisi saklanmak için pencereye çıktı... Bir anda dengesini kaybedince yere düşerek öldü

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çin'de kaydedilen görüntülerde yasak aşk yaşadığı adamın karısının eve gelmesi üzerine pencerede saklanmak isteyen bir kadın sakarlığının kurbanı oldu. Bir anda aşağıya düşen kadın hayatını kaybetti.

Trend 20-03-2024 09:24

Komşusunun çıkarttığı yatak odası ilişki sesinden ihaneti çözdü! Sesler iki farklı kadına aitti dedi... Sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 'busrayilmazdemirci' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın komşusunun çıkarttığı yatak odasındaki ilişki sesinden ihaneti çözdüğünü söyledi. 'Meğerse iki kadın varmış' sözüyle yaptığı paylaşımıyla Demirci 1 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı.

Trend 20-03-2024 08:00

Kocasının spor uygulaması üzerinden kendisini aldattığını öğrenince şoke oldu! Bu kadarı da yapılmazdı

TikTok'ta 'meg.c.mcgee' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Megan McGee isimli genç bir kadın kocasının ihanetini öğrenme şeklinden bahsedince bir anda viral oldu. Kocasının kendisini bir spor uygulaması aracılığıyla aldattığını fark ettiğini söyleyen genç kadının paylaşımı gündem yarattı. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 16-03-2024 09:20

Sosyal medyada gündem yaratan sokak röportajı! 'Hiç aldattınız mı?' sorusuna verdiği cevaplar olay oldu: Evet aldattım daha yeni hatta

'kocaeli.gündem' Instagram kanalı tarafından gerçekleştirilen bir sokak röportajı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Bir adamın 'Hiç aldattınız mı?' sorusuna verdiği cevaplar sosyal medya kullanıcılarından tepki topladı. Eşini aldattığını anlatan adamın "Evet aldattım daha yeni hatta" sözleri olay oldu.

Trend 14-03-2024 08:20

Sosyal medyada gündem yaratan ihanet görüntüleri! Karısına yakalanınca arkasına bile bakmadan böyle kaçtı

Sosyal medyada paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde bir adam sinemada başka bir kadınla otururken karısına yakalandı. Bir anda karısını karşısına gören adam önce şaşırdı ardından ise koşarak uzaklaşmayı seçti.

Trend 12-03-2024 11:32

Damat düğünün ortasında en yakın arkadaşı ve gelinin yasak aşkını ifşa etti! Davetlilere fotoğraf dağıttı...Tüm düğün masraflarını gelin ödedi

Bir damadın düğün yemeği konuşmalarından önce aldatan karısını ifşa etmesi üzerine sosyal medya bir anda hareketlendi. Sosyal medya kullanıcıları o anları yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 12-03-2024 11:05

Kocasının arabasında nişan yüzüğü buldu! Benimki elimde diyerek sosyal medyadan yardım istedi... Bir anda viral olmayı başardı

Nadia Agafonov kullanıcı ismiyle TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın kocasının arabasında kendisine ait olmayan bir nişan yüzüğü bulduğunda şaşkına döndü. Kocasının yüzüğün fotoğrafını kendisine attığını söyleyen genç kadın, "Benimki elimde" diyerek yüzüğün kendisine ait olmadığını dile getirdi. Durumu TikTok'tan paylaşan genç kadının paylaşımı gündem yarattı.

Trend 09-03-2024 10:52

Erkek arkadaşının ilişkisini iş dosyasında keşfetti! Bilgisayardaki gizli klasör her şeyi ortaya çıkarttı... Her şeyine bakın

TikTok'ta Shannon Mowery kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının yasak aşkını iş dosyasında keşfettikten sonra kadınları partnerlerinin bilgisayarını karıştırma konusunda teşvik ettiği bir paylaşım yaptı. Mowery'nin paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölmeyi başardı.

Trend 09-03-2024 09:19

Kadın erkeklerin aldatıp aldatmayacağını öğrenmek için kullandığı yöntemi paylaştı! Her zaman işe yarıyor dedi... İhaneti saniyesinde buldu

ABD'nin Los Angeles kentinden Fiona Shea, sosyal medyasına bakarak aldatma potansiyeline sahip bir erkeği tespit etmenin mümkün olduğunu söyledi. Yönteminin her zaman işe yaradığını dile getiren Shea, "Asla başarısız olmam" dedi.

Trend 07-03-2024 11:47

Filmleri aratmayan itiraf! 'Kocamın aldattığı kadının kocasına aşık oldum' deyince sosyal medyada herkes onu konuştu... Kafamızı karıştırdın iyice

Kocasının iş arkadaşının eşinden gelen beklenmedik haber üzerine ismini açıklamak istemeyen bir kadın kendisini garip bir ilişki yumağının içinde bulduğunu söyledi. Kocasının kendisini iş arkadaşıyla aldattığını öğrenen kadın, kendisini kocasının sevgilisinin eşine aşık olmuş bulunca işler bir anda daha da çıkmaza girdi.

Trend 07-03-2024 10:27

Aldatmayı savunan sözleri sosyal medyada gündem oldu! Karısını aldatan erkeklere üzülüyorum, bazılarının başka seçeneği yok

Sosyal medya fenomeni Shona River evli erkeklere üzüldüğünü dile getirerek aldatmayı savununca sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Evli erkeklerle ilişkilerde deneyime sahip olduğunu dile getiren River, aktif olarak aldatan bazı erkeklere sempati duyduğunu itiraf etti.

Trend 05-03-2024 15:19

8 aylık hamile kadın otel odasında kocasını başka bir kadınla yakaladı! Açıklaması sosyal medyada gündem oldu... Siz ilk değilsiniz

8 aylık hamile olan Malezyalı bir kadın kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip etmeye karar verdi. Kocasını sevgilisiyle otel odasında yakalayan kadın o anları sosyal medyada ifşa ederken aldatılan eşin sözleri gündem oldu. Kocasının sevgilisine dönerek, "Siz ilk değilsiniz. Onun yanında 5 kadın gördüm" demesi sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 02-03-2024 09:03

Sevgilisinin kendisini aldatıp aldatmadığını küçük bir internet ayarıyla kontrol etti! 'Tesadüfen buldum' dedi... Sosyal medyada gündem yarattı

Bir TikTok kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı paylaşımında evdeki Wi-Fi ayarlarını karıştırarak öğrendiği bir durumu hayranlarıyla paylaştı. TikTok kullanıcısı, sevgilisinin internet kullanımına ve çevrimiçi ilgi alanlarına ışık tutacak bir teknoloji hilesini paylaştı.

Trend 01-03-2024 08:56

Düğünü iptal ettiren ihanet! Gelin düğün töreninden 30 dakika öncesinde damadın amcasıyla basıldı

Reddit'te 'Bridezillas' kullanıcı adıyla paylaşılan bir ihanet hikayesi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. İsimsiz nedime düğün töreninden 30 dakika öncesinde gelinin damadın amcasıyla basıldığını söyledi. Gelinin ihanetinin ortaya çıkmasından sonra düğünün iptal edildiğini söyleyen nedimenin anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

Trend 01-03-2024 08:14

Sevgilisinin 'en yakın arkadaşım' diye tanıttığı kadın sevgilisi çıktı! Aldatılan kadın sosyal medyadan ifşa etti...Bu nasıl bir yüzsüzlük

TikTok'ta 'tuvbaky' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 3.5-4 yıllık ilişkisi bittikten sonra aldatıldığını öğrenince şoke oldu. Sevgilisi ve an yakın arkadaşının ilişkisi olduğunu öğrenen genç kadın yaşadığı travmatik durum sosyal medyadan anlatınca bir anda gündem yarattı.

Trend 29-02-2024 15:45

Mikro aldatma nedir? Mikro aldatma belirtileri ve davranışları nelerdir?

Romantik ilişkilerin yeniden tanımlandığı günümüzde, her ilişki sadece anlamlı ilişkiler kurma özelinde gelişmez. Yaşam içerisindeki tüm ilişkilerin çeşitlenmeye başladığı bir düzenden söz edilebilir. Son yıllarda ilişki yaşamı üzerinde ise yeni kavramlar gelişmektedir. Bunlardan biri de "mikro aldatma” denilen kavramıdır. Peki mikro aldatma nedir, belirtileri nelerdir?

Kadin 29-02-2024 09:23

Vefat eden kocasının dizüstü bilgisayarını açınca gördüklerine inanamadı! Eşinin sevgilileriyle mesajlaşmalarını okudu: Karım vefat etti

TikTok'ta 'chherybombsquad007' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının ölümünden sonra ilk kez onun bilgisayarını karıştırdığını ve karşılaştığı sırları anlattı. Eşinin sevgilileriyle olan konuşmalarını okuyan kadın, kocasının kendisini bekar olarak tanıttığını ve 'Karım vefat etti' dediğini öne sürdü. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 29-02-2024 08:49

Nişanlısının kendisini aldattığını öğrendi! Aldığı intikamı sosyal medyadan paylaştı... Not tutun hanımlar

TikTok'ta 'glitteremcee' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Jaime isimli bir kadın aldatıldığını söyleyerek eski nişanlısından aldığı intikamı anlattı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşayan genç kadın aldatıldığını öğrenince eski nişanlısıyla yaşadığı evden taşınmadan önce evin her yerine donmuş balıklar yerleştirdiğini söyledi.

Trend 27-02-2024 10:15

Yengesini evinde başka bir erkekle yakaladı! O görüntüler sosyal medyada gündem yarattı... 'Bildiğin gibi değil' diyerek savunma yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Yengesini ağabeyinin evinde başka bir erkekle yakalayan adamın ifşa ettiği ihanet görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcıların büyük bir bölümü görüntülere yorum yapmayı ihmal etmedi.

Trend 23-02-2024 15:47

Sevgilisi ve en yakın arkadaşını yakaladı! İhaneti gören kadın sinir krizi geçirdi... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Sevgilisiyle en yakın arkadaşının ilişkisini öğrenen kadının yaşadığı şaşkınlık ve geçirdiği sinir krizi saniye saniye kameralara yansıdı. Sosyal medyada ifşa edilen görüntüler gündem oldu.

Trend 23-02-2024 15:02

Londra'ya tanışacağını söyleyerek ayrılan sevgilisinin nişanlandığını öğrendi! Sosyal medyada yaşadığı şoku anlattı... Biz erkeklere bir günde küsmedik

TikTok'ta 'nnazlikarabulut' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın aldatılma hikayesini anlatınca sosyal medyada gündem yarattı. ‘Deccal eximin yalan hayatı’ başlığıyla TikTok hesabından yaptığı paylaşımında aylarca peşinden koşan adamın aslında başka bir ilişkisi olduğunu öğrendiği anı paylaştı.

Trend 23-02-2024 09:01

Fotoğraf çekme bahanesiyle sevgilisinin telefonunu aldı! O poz verirken genç kız mesajlarını kontrol etti... 'Şeytanın aklına gelmez'

Sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olan görüntülerde sevgilisinin fotoğrafını çekme bahanesiyle telefonunu alan genç bir kadın yer aldı. Ancak kadının amacı fotoğraf çekmekten çok başkaydı. Sevgilisinin telefonunu alan kadın genç adam poz verirken mesajlarını kontrol etti. O anlar sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu.

Trend 20-02-2024 09:09

Erkek arkadaşının sevgilisi olduğu iddia edilen kadını tekme tokat dövdü! Görüntüler sosyal medyada izlenme rekoru kırdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kadının sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenmesi üzerine sinir krizi geçirdiği anlar yer aldı. Erkek arkadaşının sevgilisini tekme tokat döven genç kadın uzun bir süre boyunca sakinleşmeyi başaramadı.

Trend 14-02-2024 09:34

Aldatmanın tanımını sordu! 'Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi?' sözleri tartışmanın fitilini ateşledi: Bakması yeter

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekerek 200 bini aşkın takipçiye ulaşan Merve Çelik isimli bir kullanıcı bu kez aldatmanın tanımını sorarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bir arkadaşının başına gelen bir olaydan söz eden Çelik, "Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi? Bu aldatma mı, değil mi?" diye sorunca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-02-2024 13:40

Sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu! 'Duyguları kontrol edemezsiniz' dedi: Evli bir kadın evli bir erkeğe aşık olabilir

Geçtiğimiz yıl Bekir Develi'nin YouTube programına konuk olan Psikolog Tuba Kılıç'ın sözleri sosyal medyada yeniden gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının son dönemde bir kez daha gündeme getirdiği sözlerinde Kılıç'ın, "Duyguları kontrol edemezsiniz. Yine söylüyorum çok iddialı olacak. Evli bir kadın başka evli bir adama aşık olabilir" dedi.

Trend 10-02-2024 10:26

Sevgilisini aldatırken suçüstü yakalamak için otelin önünde kamp kurdu! Aldatan sevgilinin tepkisi herkesi şoke etti

Sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelenerek onu adım adım takip eden bir kadının TikTok'tan yaptığı paylaşımı kısa sürede viral oldu. Sevgilisinin bir otele gittiğini gören kadın tüm gece otelin önünde arabasında kamp yaparak adeta nöbet tuttu. Sonunda ise genç kadın sevgilisini suçüstü yakalamayı başardı.

Trend 06-02-2024 10:04

Bu burçlar ihanetin kitabını yazar! Astrolojiye göre en çok aldatan burçlar belli oldu

Astroloji, insanların kişilik özellikleri üzerinde etkisi olduğuna inanan birçok kişi için bir rehberdir. Astrolojiye göre bazı burçlar diğerlerine göre daha çok aldatmaya meyilli olabiliyor. İşte en çok aldatan burçlar ve özellikleri...

Kadin 03-02-2024 12:04

Sosyal medyayı sallayan görüntüler! Kocasının sevgilisiyle sokak ortasında yüzleşti... Genç kadın ayaklarına kapanıp özür diledi

Çin'in Jiangsu eyaletinin Lianyungang bölgesinde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekti. Söz konusu görüntüler bir sokakta kaydedilirken iki kadının yüzleşmesine sahne oldu. Görüntülerde kocasının sevgilisiyle yüzleşen bir kadın yer aldı. Sevgilisi olduğu iddia edilen kadının eşin ayaklarına kapanarak af dilediği anlar olay oldu.

Trend 03-02-2024 09:52

Kocasının arabasına kendi yüzünün fotoğrafını yerleştirdi! Beni aldatamazsın yöntemi gündem oldu

41 yaşındaki müzisyen Derek Morris, arabasına projektör takan eşinin ihanet konusundaki önlemini paylaşınca sosyal medyada gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kadının hareketini yaratıcı bulduğunu dile getirirken bazıları ise hareketi güvensizlik olarak nitelendirdi.

Trend 01-02-2024 14:48

Aldatılan damadın düğün günündeki intikam planı! Onlarca kişinin içinde dev ekrana ihanet görüntüleriniyansıttı...

Çin'de evlilik hazırlıkları yapan bir çift düğün günlerini iple çekiyordu. Düğüne sayılı günler kala aldatıldığını öğrenen damatın dünyası başına yıkıldı. Yaşadığı şoku atlattıktan sonra damat, müstakbel eşine hiç unutamayacağı bir intikam planı hazırladı ve düğün gününde davetlilerin gözü önünde planını uyguladı.

Trend 30-01-2024 09:01