Aldatma Ani Haberleri

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 2024-04-18 15:33:05

Ani öfke patlamalarına dikkat! Gizli şekere yakalandığınızı nasıl anlarsınız?

Gizli şeker hastalığı, bazen belirtileri fark edilmeden ilerleyebilen bir durumdur ve tanısı konulması zaman alabilir. Gizli şeker hastalığının belirtilerini ve bu belirtileri nasıl tanıyabileceğinizi ele alacağız. Kan şekerinin kontrol altına alınmaması, ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bu belirtileri fark etmek ve erken müdahale etmek önemlidir.

Kadin 2024-04-13 16:04:53

Astrolog açıkladı: 16 Nisan tarihine dikkat! Bolluk, bereket ve büyüme sizi bekliyor

Astrolojinin bolluk, bereket, büyüme gezegeni Jüpiter, astrolojide değişimi, anilikleri ve yaramaz gezegeni olan Uranüs ile 16 Nisan tarihinde kavuşuyor. Burcuna göre temsil ettiği alanlarda ani gündemler yaşayabilirsin. İşte Jüpiter ve Uranüs kavuşumunun burçlar üzerindeki etkileri...

Kadin 2024-04-13 10:33:44

Tam güneş tutulması sırasında yaşanan ani rahatsızlıklar Google aramalarına yansıdı! 'Gözlerim neden ağrıyor?'

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen "tam güneş tutulması" sırasında yaşanan göz ağrılarındaki artış, arama motoru istatistiklerine yansıdı. Google'da 'Gözlerim neden ağrıyor?' aranması tutulmayla eş zamanlı arttı. Tutulma sırasında güneşe doğrudan bakmanın gözlerde ciddi hasara neden olduğu belirtildi. Benzer şikayetlerin Ağustos 2017'de ABD'de görülen son tam güneş tutulmasında da gözlemlendiği kaydedildi.

Haber 2024-04-09 17:56:17

İhtiyaç kredisi faizleri, döviz, asgari ücret… Yüzde 82’ye yükselmişti! Seçim sonrası iki zorlu karar: ‘Ani durgunluğun habercisi’ diyerek anlattı

31 Mart seçimleri sonrası piyasanın oldukça sakin bir seyir izlediğini ve döviz kurunda korkulan sıçramanın olmadığını söyleyen Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, bunu Cumhurbaşkanı’nın balkon konuşmasında Orta Vadeli Program’a ve 12. Kalkınma Planı’na referansla, Mehmet Şimşek’in uyguladığı kemer sıkma programının devam edeceğini ima etmesine bağladı. Kozanoğlu ayrıca, kredi faiz oranları için uyarıda bulundu. Ekonomi yönetiminin önünde iki zorlu karar olduğunu dile getirdi.

Finans 03-04-24 14:08

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin 02-04-24 12:14

Sosyal medyayı ikiye bölen itiraf! Kocam kız kardeşimi öptü ve bunun bir aldatma olmadığını söyledi dedi... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te evliliğine dair itirafta bulunan ismini açıklanmayan bir kadının sözleri kullanıcıların ilgisini çekti. Kocasının kendisine kız kardeşini öptüğünü itiraf ettiğini ancak bunun aldatma olduğuna inanmadığını açıkladı. Kocasının tüm olanları kendisine büyük bir samimiyetle açıkladığını ve ona güvendiğini söyleyen kadının paylaşımına yorum yağdı.

Trend 02-04-24 08:42

Korkutan şarbon salgını: Vaka sayısı 65’e yükseldi! Komşu ülke alarma geçti

Laos'ta son günlerde büyükbaş hayvanlardaki ani ölümlerin artması ve hastanelerdeki şarbon vaka sayısının 65’e yükselmesinin ardından komşu ülke Tayland alarma geçti.

Haber 01-04-24 07:21

İkinci el araç piyasasında tablo terse dönüyor! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar ani şekilde yükselecek!

İkinci el piyasasında bir süredir yaşanan durgunluk sonrası fiyat tablosu terse dönüyor. Sektör temsilcileri seçimler sonrası işaret ederek ikinci el araçlarda da ani fiyat artışlarının yaşanacağını kaydetti.

Finans 27-03-24 11:30

Kaç tane yapay zekâ vardır? Yapay genel zekâ (AGI), dar yapay Zekâ (ANI) ve süper yapay zekâ (ASI) nedir?

Teknoloji genel olarak ekonomiden kültüre, sanattan eğlenceye, iletişimden ulaşıma kadar birçok farklı alanda önemli izler bırakmış ve bırakmaya da devam eden, insanların hayatlarını kolaylaştıran fırsatlar bütünü olarak tanımlanabilir. Teknolojinin insanlara sunduğu pek çok farklı uygulama mevcuttur. Bu uygulamalardan biri de yapay zekâ modelleridir. Peki, kaç tane yapay zekâ vardır, yapay genel zekâ (AGI), dar yapay zekâ (ANI) ve süper yapay zekâ (ASI) nedir?

Haber 25-03-24 17:53

Seçim pankartıyla gündem olmuştu: Farkındalık oluşturmak istedim dedi! O muhtar adayı, aldığı kararı böyle açıkladı

İstanbul İçerenköy Mahalle Muhtarlığı adayı Ömer Akın, seçim pankartına yazdığı ‘Dünya fani, ölüm ani. Bir oy versen, ne olur yani?’ yazısıyla gündem olmuştu. Muhtar adayı Akın, "Bütün afişler benzer. Biraz farkındalık oluşturmak istedim. Güzel bir yansıma oldu. İyi bir enerji ve sinerji oluştu. Mizahi yönden çok konuşuldu." dedi. Akın, seçimlere bir hafta kalmışken aldığı kararı da açıkladı.

Haber 24-03-24 17:16

Uludağ’a Mart karı...40 yıl sonra yeniden kar gördü

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ’da sezonun bitmesiyle beraber pistler boş kalırken, hava sıcaklığının ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 22-03-24 14:09

Bursa’da aniden bastıran dolu yağışı etkili oldu

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da havanın ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 22-03-24 11:59

Apandisit nedir, neden olur? Apandisit belirtileri ve tedavisi

Apandisit, apendiksin (kör bağırsak) iltihaplanması olarak bilinen ani ve acil bir tıbbi durumdur. Apendiks, bağırsakların başlangıcında bulunan ve bağışıklık sistemi için önemli olan bir yapıdır. Apandisit, apendiksin tıkanması sonucu bakterilerin çoğalması ve iltihaplanmasıyla meydana gelir. Peki, apandisit nedir ve belirtileri nelerdir?

Haber 21-03-24 15:25

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-24 13:27

Meniere hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Meniere hastalığının çaresi var mı?

Meniere hastalığı, iç kulağın dengesini sağlayan yapıların anormal bir şekilde çalışması sonucunda ortaya çıkan kronik bir iç kulak bozukluğudur. Bu hastalık genellikle ani başlayan baş dönmesi atakları, işitme kaybı, kulak çınlaması ve dolgunluk hissi gibi semptomlarla karakterizedir.

Haber 13-03-24 19:12

Yeni Zelanda'ya giden uçakta dehşet anları! En az 50 yolcu yaralandı! İnsanlar koltuklarından fırlayıp tavana çarptı

Avustralya-Yeni Zelanda seferini yapan LATAM Havayolları'na ait yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. Boeing 787 tipi yolcu uçağında ani irtifa kaybı sonucunda en az 50 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. O anları anlatan bir yolcu ise "İnsanlar koltuklarından fırlayıp uçağın tavanına çarptı" ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-24 21:01

Kadın erkeklerin aldatıp aldatmayacağını öğrenmek için kullandığı yöntemi paylaştı! Her zaman işe yarıyor dedi... İhaneti saniyesinde buldu

ABD'nin Los Angeles kentinden Fiona Shea, sosyal medyasına bakarak aldatma potansiyeline sahip bir erkeği tespit etmenin mümkün olduğunu söyledi. Yönteminin her zaman işe yaradığını dile getiren Shea, "Asla başarısız olmam" dedi.

Trend 07-03-24 11:47

Yalancı bahara aldanmayın: Ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat! Bağışıklığı etkileyerek enfeksiyona zemin hazırlıyor

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Çerçi, bahar mevsiminde meydana gelen ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Haber 04-03-24 09:56

Ani vedası olay olmuştu! Deniz Baysal Teşkilat'tan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

TRT1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Teşkikat dizisinde yaşanan oyuncu değişiklikleri herkesi şaşırtmıştı. Dizide 'Zehra' karakterine hayat veren Deniz Baysal'ın ani vedası büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı...

Magazin 02-03-24 15:38

Sosyal medya bu itirafı konuştu! 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili oldum dedi...

TikTok'ta 'Stephaniematto' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Stephanie Matto isimli bir kadın 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili olduğunu söyledi. Kendisinden yaşça büyük bir erkekle sevgili olma deneyimine dair itiraflarda bulunan Matto'nun sözleri çok konuşuldu. TikTok kullanıcısı, "Libidoları daha düşük olduğu için sizi aldatmayacaklarını düşünebilirsiniz ama aynı zamanda duygusal aldatma da var" ifadelerini kullandı.

Trend 29-02-24 10:46

Mikro aldatma nedir? Mikro aldatma belirtileri ve davranışları nelerdir?

Romantik ilişkilerin yeniden tanımlandığı günümüzde, her ilişki sadece anlamlı ilişkiler kurma özelinde gelişmez. Yaşam içerisindeki tüm ilişkilerin çeşitlenmeye başladığı bir düzenden söz edilebilir. Son yıllarda ilişki yaşamı üzerinde ise yeni kavramlar gelişmektedir. Bunlardan biri de "mikro aldatma” denilen kavramıdır. Peki mikro aldatma nedir, belirtileri nelerdir?

Kadin 29-02-24 09:23

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-24 16:03

Aldatma sözleri sosyal medyada gündem oldu! Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor

Sosyal medyada aldatma üzerine kadın ve erkeklerin kıyaslandığı bir konuşma gündem olmayı başardı. Erkeklere aldatma konusunda çok yüklenildiğini dile getiren kadının, "Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor" sözleri çok konuşuldu.

Trend 21-02-24 10:14

Aman dikkat kalıcı hasar bırakabiliyor! Soğuk havalarda ortaya çıkıyor... “Başvurularda artış söz konusu”

Yüz felci için uyaran uzman, “Mevsim geçişlerinde, daha çok rüzgarlı, lodoslu havalarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Son dönemde hava durumundaki ani düşüşler, rüzgar etkisiyle hastaların başvurularında bir artış söz konusu. Birkaç hafta önce gelen bir hastamız taksi şoförüydü, cam açık bir yolculuk sonrası yüz felci tablosuyla başvurmuştu. Çok rüzgarlı havalarda belki kulak, ağız, burun çevresini atkı, bere bu tip örtülerle kapatmak iyi olabilir. Bu hastalarda kalıcı hasar da kalabiliyor” dedi.

Kadin 20-02-24 15:25

Yemenin tam zamanı! Diyetisyen özellikle uyardı: Bu dönemde daha çok görülüyor

Mevsim geçişlerinde ani ısı değişimleri ile birlikte yorgunluk, halsizlik ve sürekli karbonhidrat yeme isteğinin çok sık görülen şikâyetler arasında olduğunu, yeterli ve dengeli beslenerek bu şikâyetlerden kurtulmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Pınar Doğan, “Mevsim geçişlerinde Omega-3 yağ asitleri içeren besinleri tüketin. Yağlı tohumlar olan kuru yemişler, ceviz fındık, badem gibi besinler Omega-3’den zengin kaynaklardır. Bunun dışında haftada 2 gün balık tüketimi de önemlidir” dedi.

Kadin 19-02-24 13:13

Sahra Işık Survivor'ı neden terk ettiğini sonunda açıkladı! Seda Aktuğlu kocasını aramış... Sert ifadeler, olay açıklamalar

Survivor'ın en iddialı isimlerinden olan Sahra Işık ani bir kararla adadan ayrıldı. Yarışmadan ayrılmasının sebepleri merak edilirken Sahra Işık imalı mesajları paylaştı. Kocasıyla ilişkisine dair iddialar gündeme gelince Sahra merak edilen soruya yanıt verdi ve yaşananlara Seda Aktuğlu'nun sebep olduğunu söyledi.

Magazin 18-02-24 19:32

Sahra Işık Survivor'ı neden apar topar bıraktı? Bomba iddia: Sahra'nın kocası Acun'u arayıp...

Survivor'ın iddialı isimlerinden Sahra Işık Survivor'ı ani bir kararla bırakınca arkasında yatan sebep merak edildi. Survivor Sahra'nın özel hayatına dair ortaya atılan iddia gündem oldu. Seda Aktuğlu iddiaya göre Sahra'nın eşini aradı ve olaylar gelişti.

Magazin 16-02-24 14:02

Uzman isim uyardı! Ani sıcaklık değişimleri hastalıkları tetikliyor

Mevsimsel sıcaklıkların bu dönemde çok fazla değişim gösterdiğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Akyol, “Şubat ayı olmasına rağmen sıcaklık yükseliyor akşamları ise düşüyor. Sabah evden çıkarken çok soğuk başlayan günlerde hava sıcaklığı öğleden sonra artabiliyor ya da bir gün hava güneşli iken sonraki gün aniden çok soğuyabiliyor. Bu ani sıcaklık değişimleri kişilerin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor" dedi.

Kadin 12-02-24 17:49

Aldatmanın tanımını sordu! 'Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi?' sözleri tartışmanın fitilini ateşledi: Bakması yeter

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekerek 200 bini aşkın takipçiye ulaşan Merve Çelik isimli bir kullanıcı bu kez aldatmanın tanımını sorarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bir arkadaşının başına gelen bir olaydan söz eden Çelik, "Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi? Bu aldatma mı, değil mi?" diye sorunca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-02-24 13:40

AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte salı öğle saatlerine kadar çoğunlukla karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenen yağışların, kısa süreli kuvvetlenerek ani kar sağanakları şeklinde de görülebileceği uyarısında bulundu.

Yurthaber 29-01-24 15:24

İnsanlar neden aldatır? Çiftleri aldatma psikolojisine iten 5 davranış!

İnsan ilişkilerinde yaşanan en zorlayıcı durumlardan biri, bir partnerin diğerini aldatmasıdır. Peki, neden bazı kişiler aldatma yoluna başvurur? Çiftleri aldatma psikolojisinin temelinde yatan davranışları anlamak, ilişkilerdeki karmaşıklığı çözmeye yardımcı olabilir. İnsanların neden aldatma eğiliminde olduğunu ve bu davranışları tetikleyen 5 önemli nedeni haberimizde derledik.

Kadin 27-01-24 09:42

Meteoroloji'den 9 il için uyarı! İstanbul, Bursa... '24 saatte 17 derecelik sıcaklık farkı' Kuvvetli yağış ve kar! Son dakika 20 - 24 Ocak hava durumu

Meteoroloji'den 9 il için sarı kodlu uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kuvvetli yağış uyarısı da yaptı. Yurdun belirli bölgelerinde ise kar yağışı var. Öte yandan sıcaklıklardaki ani düşüş de dikkat çekici seviyede. İşte il il hava durumu tahminleri ve son dakika hava durumu raporu...

Haber 20-01-24 11:00

Arkadaş, akraba, eş, dost herkes hasta! Siz de hayatı zindan eden grip salgınına yakalanmamak için bu 7 şeyi mutlaka yapın

İnfluenza ve Covid virüsleri sağlığı tehdit etmeye devam ediyor.Türkiye'de pandemi döneminden bu yana yaşanan en büyük grip salgını yaşanıyor. ABD'de ise 40'tan fazla bebek ve çocuk bu virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İnfluenza virüsünün en büyük belirtileri arasında aşırı halsizlik, yorgunluk, baş ağrısı, ani başlayan ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve burun akıntısı var! Yatağa düşmemek için 7 tavsiye burada...

Kadin 16-01-24 13:57

Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü! Dikkat çeken 'aldatma' detayı

Manisa'nın Salihli ilçesinde Ayşe Yalım (62), 7 yıl önce boşandığı İrfan Çimen'i (66) av tüfeği ile öldürdü. Gözaltına alınan Yalım, polisteki ilk ifadesinde, evli oldukları dönemde Çimen'in kendisini aldattığını, bu konunun gündeme gelmesi üzerine çıkan tartışmada eski eşini korkutmak için av tüfeğiyle 1 el ateş ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 15-01-24 17:59

Esenyurt’ta önüne atlayan kediye çarpmamak için aracıyla dükkana daldı! O anlar kamerada

Esenyurt'ta aracıyla seyir halindeyken önüne atlayan kediye çarpmamak için ani manevra yaparak bir dükkana giren sürücü, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 15-01-24 11:50

Kızıl Goncalar'ın güzeli Özgü Namal aşk orucunu onunla bozmuştu! 'Hoşça kal iki gözüm' sözleri olay oldu

Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yasa boğulan Özgü Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Uzun zaman sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönen Özgü Namal birkaç ay önce de aşk orucunu bozmuştu. Mehmet Derman Doğan'la aşk yaşayan Özgü Namal sevgilisinden ayrıldı.

Magazin 11-01-24 17:46

Kışın artan o riske dikkat çekti 'Ani ölümler' diyerek açıkladı 'Soğuk havada artış gösterir'

Soğuk kış aylarında kalp krizi riskinin arttığına işaret eden Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Fatih Çam, soğuk havaların kalp hastalıklarına davetiye çıkardığını belirtti.

Haber 08-01-24 16:31

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-24 13:25

Yargıtay'dan 'yanaktan öpme' kararı! Sarkıntılık sayıldı

Eşinin arkadaşı genç kadını yanağından öpen adam 'cinsel saldırı' suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Sanık avukatının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, dikkat çeken bir karara imza attı. Yargıtay, yanaktan öpme eyleminin kısa süreli, ani ve kesintili gerçekleşmesinden dolayı verilen 2 yıl 1 aylık hapis cezasını çok buldu. Eylemin 'sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı' olduğuna kanaat getirildi. İşte detaylar...

Haber 07-01-24 10:59

Babasından izinsiz aldığı aracı hurdaya çevirdi: 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde babasından izinsiz aldığı otomobil ile ilerlerken yayalara çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil taklalar atarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-01-24 08:16

Babasından izinsiz aldığı aracı hurdaya çevirdi! 3 kişi yaralandı

Bursa'da babasından izinsiz aldığı otomobil ile ilerlerken yayalara çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, taklalar atarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Haber 03-01-24 01:01

Kamyon ani fren yaptı, dorsesindeki çimento araçların üzerine döküldü! O anlar kamerada

Pendik’te ani fen yapan hafriyat kamyonunun dorsesindeki çimento yola ve yoldaki araçların üzerine döküldü. Park halindeki bir minibüsün ön kısmı çimentoyla kaplanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-12-23 16:57

Mutsuz bir ilişki istemiyorsanız onlardan uzak durun! 2024'te aldatmaya meyilli olan burçlar açıklandı

Astrologlar 2024'te aldatmaya meyilli olan burçlar açıkladı. Bilindiği üzere burçların karakter üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Bu durum ilişkilerdeki tavrımızda da belirleyici oluyor. Aşık olduğunda sadakate önem veren kişiler kadar çapkınlıkları ile nam salan insanlar da var. İşte aldatma meyilli burçlar...

Kadin 27-12-23 09:02

Son dakika: MSB'den acı haber! Pençe Kilit bölgesinde 6 askerimiz şehit oldu, 16 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz de yaralandı. Bölgede sıcak çatışma devam ediyor. Belirlenen hedeflere ani hava harekatları düzenleniyor. Son bilgilere göre çatışmada 16 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 23-12-23 18:55

Bursa’da sinyal vermeden şerit değiştirdi, facianın eşiğinden dönüldü

Bursa’da sinyal vermeden şerit değiştiren bir otomobil faciaya neden oluyordu. Ani şerit değişikliği yapan otomobil, orta şeritteki kamyonetin önüne kırdı. Direksiyona güçlükle hakim olan kamyonet sürücüsü faciayı önledi. O anlar arkadan gelen başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 20-12-23 10:53

Esra Erol'da şoke eden aldatma olayı! Kocam sosyal medya fenomeni oldu dedi, aldattığı için tepki gösterdi: TikTok'ta aşk acısı çekiyor!

Esra Erol'da programına Nurcan Hanım'ın ihanet dolu hikayesi damga vurdu. 22 yıllık kocası Ferhat'ın sosyal medya fenomeni olduğunu belirten Nurcan Hanım, aldatıldığını söyleyip canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Gözü yaşlı kadın, "Kocam, TikTok'ta aşk acısı çekiyor!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 19-12-23 11:51

Evi ateşe verip kapıyı üzerine kilitlemişti... 36 gün sonra acı haber geldi! Dikkat çeken aldatma detayı

Adana’da Fadime Korkusuz (41), eski eşi Muhammet G.’nin (57) ateşe verip kapıyı üzerine kilitlediği evde yaralandı. Korkusuz, tedavi gördüğü hastanede 36 gün sonra hayatını kaybetti. Olaydan sonra yakalanan, kendisi de kolundan yaralanan Muhammet G.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olay günü Muhammet G.'nin, tarım işçisi olarak çalışan Korkusuz ile tarlada kendisini aldattığını öne sürerek tartıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 08-12-23 17:59