Aldatma Imparatorlugu Haberleri

Sosyal medyayı ikiye bölen itiraf! Kocam kız kardeşimi öptü ve bunun bir aldatma olmadığını söyledi dedi... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te evliliğine dair itirafta bulunan ismini açıklanmayan bir kadının sözleri kullanıcıların ilgisini çekti. Kocasının kendisine kız kardeşini öptüğünü itiraf ettiğini ancak bunun aldatma olduğuna inanmadığını açıkladı. Kocasının tüm olanları kendisine büyük bir samimiyetle açıkladığını ve ona güvendiğini söyleyen kadının paylaşımına yorum yağdı.

Trend 2024-04-02 08:42:58

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-21 10:59:50

Kadın erkeklerin aldatıp aldatmayacağını öğrenmek için kullandığı yöntemi paylaştı! Her zaman işe yarıyor dedi... İhaneti saniyesinde buldu

ABD'nin Los Angeles kentinden Fiona Shea, sosyal medyasına bakarak aldatma potansiyeline sahip bir erkeği tespit etmenin mümkün olduğunu söyledi. Yönteminin her zaman işe yaradığını dile getiren Shea, "Asla başarısız olmam" dedi.

Trend 2024-03-07 11:47:16

Sosyal medya bu itirafı konuştu! 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili oldum dedi...

TikTok'ta 'Stephaniematto' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Stephanie Matto isimli bir kadın 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili olduğunu söyledi. Kendisinden yaşça büyük bir erkekle sevgili olma deneyimine dair itiraflarda bulunan Matto'nun sözleri çok konuşuldu. TikTok kullanıcısı, "Libidoları daha düşük olduğu için sizi aldatmayacaklarını düşünebilirsiniz ama aynı zamanda duygusal aldatma da var" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-02-29 10:46:42

Mikro aldatma nedir? Mikro aldatma belirtileri ve davranışları nelerdir?

Romantik ilişkilerin yeniden tanımlandığı günümüzde, her ilişki sadece anlamlı ilişkiler kurma özelinde gelişmez. Yaşam içerisindeki tüm ilişkilerin çeşitlenmeye başladığı bir düzenden söz edilebilir. Son yıllarda ilişki yaşamı üzerinde ise yeni kavramlar gelişmektedir. Bunlardan biri de "mikro aldatma” denilen kavramıdır. Peki mikro aldatma nedir, belirtileri nelerdir?

Kadin 29-02-24 09:23

Aldatma sözleri sosyal medyada gündem oldu! Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor

Sosyal medyada aldatma üzerine kadın ve erkeklerin kıyaslandığı bir konuşma gündem olmayı başardı. Erkeklere aldatma konusunda çok yüklenildiğini dile getiren kadının, "Erkekler beceriksiz olduğu için yakalanıyor, kadınlar kurnaz olduğu için yakalanmıyor" sözleri çok konuşuldu.

Trend 21-02-24 10:14

Aldatmanın tanımını sordu! 'Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi?' sözleri tartışmanın fitilini ateşledi: Bakması yeter

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekerek 200 bini aşkın takipçiye ulaşan Merve Çelik isimli bir kullanıcı bu kez aldatmanın tanımını sorarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bir arkadaşının başına gelen bir olaydan söz eden Çelik, "Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi? Bu aldatma mı, değil mi?" diye sorunca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-02-24 13:40

İnsanlar neden aldatır? Çiftleri aldatma psikolojisine iten 5 davranış!

İnsan ilişkilerinde yaşanan en zorlayıcı durumlardan biri, bir partnerin diğerini aldatmasıdır. Peki, neden bazı kişiler aldatma yoluna başvurur? Çiftleri aldatma psikolojisinin temelinde yatan davranışları anlamak, ilişkilerdeki karmaşıklığı çözmeye yardımcı olabilir. İnsanların neden aldatma eğiliminde olduğunu ve bu davranışları tetikleyen 5 önemli nedeni haberimizde derledik.

Kadin 27-01-24 09:42

Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü! Dikkat çeken 'aldatma' detayı

Manisa'nın Salihli ilçesinde Ayşe Yalım (62), 7 yıl önce boşandığı İrfan Çimen'i (66) av tüfeği ile öldürdü. Gözaltına alınan Yalım, polisteki ilk ifadesinde, evli oldukları dönemde Çimen'in kendisini aldattığını, bu konunun gündeme gelmesi üzerine çıkan tartışmada eski eşini korkutmak için av tüfeğiyle 1 el ateş ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 15-01-24 17:59

Mutsuz bir ilişki istemiyorsanız onlardan uzak durun! 2024'te aldatmaya meyilli olan burçlar açıklandı

Astrologlar 2024'te aldatmaya meyilli olan burçlar açıkladı. Bilindiği üzere burçların karakter üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Bu durum ilişkilerdeki tavrımızda da belirleyici oluyor. Aşık olduğunda sadakate önem veren kişiler kadar çapkınlıkları ile nam salan insanlar da var. İşte aldatma meyilli burçlar...

Kadin 27-12-23 09:02

Esra Erol'da şoke eden aldatma olayı! Kocam sosyal medya fenomeni oldu dedi, aldattığı için tepki gösterdi: TikTok'ta aşk acısı çekiyor!

Esra Erol'da programına Nurcan Hanım'ın ihanet dolu hikayesi damga vurdu. 22 yıllık kocası Ferhat'ın sosyal medya fenomeni olduğunu belirten Nurcan Hanım, aldatıldığını söyleyip canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Gözü yaşlı kadın, "Kocam, TikTok'ta aşk acısı çekiyor!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 19-12-23 11:51

Evi ateşe verip kapıyı üzerine kilitlemişti... 36 gün sonra acı haber geldi! Dikkat çeken aldatma detayı

Adana’da Fadime Korkusuz (41), eski eşi Muhammet G.’nin (57) ateşe verip kapıyı üzerine kilitlediği evde yaralandı. Korkusuz, tedavi gördüğü hastanede 36 gün sonra hayatını kaybetti. Olaydan sonra yakalanan, kendisi de kolundan yaralanan Muhammet G.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olay günü Muhammet G.'nin, tarım işçisi olarak çalışan Korkusuz ile tarlada kendisini aldattığını öne sürerek tartıştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 08-12-23 17:59

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal birlikte görüntülendi! Aldatma soruları rahatsız etti: Aldın mı cevabını...

Geçtiğimiz haftalarda bir sosyal medya kullanıcısı "Selena aldatıldı" iddiasında bulunmuştu. Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çifti iddiaları yalanlasa da birlikte görüntülenince bu konuda soru almaya da devam ediyor. Çift son olarak gelen sorulardan rahatsız oldu ve Kenan İmirzalıoğlu bakın ne dedi.

Magazin 07-12-23 10:06

Canlı yayında 'aldatma' iddiası! Gizli tanığın sözleri Didem Arslan'ı şoke etti! Banyoda başka kadınlarla görüşüyor!

Didem Arslan Yılmaz programında Süleyman-Hatice çiftini ağırladı. 5 yıl önce kaçarak evlenen çiftin evlilikleri Süleyman Bey'in sosyal medya bağımlılığı yüzünden bitme noktasına geldi. Süleyman Bey, oradan gelen mesajlar yüzünden eşiyle kavga ettiğini, bu sebeple kayınpederi Fevzi’nin geçtiğimiz Haziran ayında karısı ve çocuğunu götürdüğünü vurguladı. Çift canlı yayında yüzleşirken programa bağlanan gizli tanığın sözleri ortalığı karıştırdı.

Magazin 14-11-23 10:15

Eşi aldatma görüntülerini ifşa etmişti! Bilal Hancı sessizliğini bozdu! 'Hakim boşanma kararı verdi'

YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, bir gece kulübünde genç kadınla dudak dudağa görüntülendi. Hancı'nın sosyal medya fenomeni eşi Esin Çepni o görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlarak Bilal Hancı'yı ifşa etti. Bugün canlı yayına çıkan Esin Çepni'nin ardından Bilal Hancı sessizliğini bozdu.

Magazin 31-10-23 15:18

Aldatma görüntüleri olay olan Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni canlı yayında konuştu! Bir seferlik diye düşündüm ama gece boyunca…

Kafalar’ın yıldızı Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin paylaşımı dün magazin gündemine damga vurdu. Hancı’nın aldatma görüntülerini yayınlayan Çepni bir programın canlı yayınında detayları açıkladı. "Bir seferlik diye düşündüm ama gece boyunca beraberlermiş. Farklı görüntüler var" diyen Çepni hüngür hüngür ağladı.

Magazin 31-10-23 10:50

Türkiye bunu konuşuyor! Esra Erol'u bile şoke eden aldatma! Kocam bir erkeğe 'Aşkım'lı sözler yazıyor!

Esra Erol'da programına eşi Bilal Uysal tarafından aldatıldığını söyleyen Aysel Hanım'ın sözleri damga vurdu. 30 yıllık evliliğinin 26 yılı boyunca sürekli ihanete uğradığını vurgulayan acılı kadın, artık bunu belgelediğini ifade etti. "Kocam erkekle yazıştı" açıklaması sonrası olayın içyüzünü aktaran Aysel Uysal, sonunda eşi ile yüzleşti.

Magazin 31-10-23 07:28

Aldatma tartışması kanlı bitti! Her şey çocuklarının gözü önünde yaşandı... Sokak ortasında kocasını bıçakladı

Kağıthane’de eşi tarafından darp edilen kadının, ekmek bıçağıyla kocasına evde saldırdığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Dehşet anlarında kadının, çocukların gözü önünde eşine saldırıp yaraladığı ve adamın da acıdan çığlık attığı görüldü.

Haber 24-10-23 11:00

Yer: İstanbul! Kocasını sokak ortasında göğsünden bıçakladı

Kağıthane’de aldatma iddiası ile başlayıp büyüyen tartışmada, evde eşi tarafından darp edilerek bıçakla yaralanan bir kadın, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kocasını sokak ortasında göğsünden bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansırken, eşinin aracının lastiklerini de bıçaklayan kadın taksiyle kaçtı. Esnafın güçlükle elinden bıçağı aldığı kadın, polis tarafından hastanede gözaltına alındı.

Haber 23-10-23 10:57

Aldatılan eş oyunu bozdu! Esra Erol'da ikizlerden birinin DNA sonucu farklı çıktı

Eşinin kendisini aldattığını öne süren Betül Yurulmaz, Esra Erol'a başvurdu. Haftalardır işlenen ve artık yılan hikayesine dönen aldatma hikayesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. İkizlerin DNA testi sonucu Esra Erol'u ve ekran başındakilerini hayrete düşürdü.

Magazin 05-10-23 07:02

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu! Sevgilisi bakın kim çıktı

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu. Geçtiğimiz aylarda 'aldatma' konusundaki yorumlarıyla gündem olan ünlü oyuncu gizemli sevgilisiyle el ele görüntülendi. Civelek'in sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 04-08-23 16:21

Aldatma tartışmasında tansiyon yükseldi! Kocasının cinsel organını çekerek koparttı

Fransa’nın Toulouse şehrindeki Portet-sur-Garonne bölgesinden gelen yerel raporlara göre, 45 yaşındaki adam "penis derisi kısmen yırtılmış" olarak hastaneye geldi. Raporda karı ve koca arasındaki tartışmanın sonrasında sinirlenen eşin çıplak elleriyle çekerek kocasının cinsel organının bir kısmını koparttığı ifade edildi.

Trend 14-07-23 08:04

Ayrılık haberleriyle gündemdeydiler! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden bol öpücüklü yıl dönümü kutlaması!

Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çifti, uzun süredir magazin gündeminde üst sıralarda yer alıyorlar. Aldatma ve ayrılık haberleriyle gündemde olan ünlü çiftten bol öpücüklü yıl dönümü paylaşımı geldi. Ünlü çift yaptıkları paylaşımla adeta aşklarının dolu dizgin devam ettiğinin sinyalini verdi.

Magazin 09-07-23 13:03

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay’ı Feyza Civelek'ten tepki çeken sözler! Ben de erkeğime...

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay’ı Feyza Civelek açıklamalarıyla gündeme geldi. Defne Samyeli'nin konuğu olan oyuncu 'aldatma' konusundaki sözleriyle sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 22-06-23 10:55

Mustafa Tohma beni aldattı demişti! Seren Serengil'den olay gönderme: Başkalarınınkine göz dikmeyin!

Aylar önce yaptığı "Mustafa Rahman Tohma beni aldattı" açıklamasıyla gündem olan ve sonrasında ise birlikteliklerini sürdürme kararı alan ünlü şarkıcı Seren Serengil, yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Bir dönem 'Söylemezsem Olmaz' isimli magazin programında Bircan Bali ve Arto ile magazin yorumculuğu yapan Seren Serengil, 'aldatma' açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı "Başkalarınınkine göz dikmeyin!" diyerek göndermede bulundu.

Magazin 11-06-23 09:44

Çocuklarının gözü önünde katletti! Vahşetin detayları ortaya çıktı: Kıskançlık ve aldatma...

Antalya'nın Kepez ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Metin S. (32), tartıştığı eşi Ceylan S.'yi (30) çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak katletti. Evdeki çocukların balkona kaçıp yardım istemesiyle ortaya çıkan vahşetin detayları da belli oldu. Ceylan S.'nin sırtında 8, boğazında 1 bıçak darbesine rastlandı. Metin S.'nin polisteki ifadesinde; cinayeti kıskançlık ve aldatma şüphesi ile işlediğini söylediği öğrenildi. Metin S., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Haber 21-05-23 16:30

İmamoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' çıkışı! İktidar kendini paralıyordu, şimdi bahsetmiyor dedi ve ekledi: Seçimden sonra...

İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, iktidarı sert sözlerle eleştirdi. İttifak olarak vatandaşı hiç aldatmadıklarının altını çizen İmamoğlu, "İktidar kendini paralıyordu değil mi geçen sene, ‘Kanal İstanbul’ yapacağız’ diye. Şimdi niye demiyor?" diye sordu. Söz konusu projenin yanlış olduğunu belirten İmamoğlu, "Orada birkaç avuç insan, yatırımcı kazanacak. İşine gelmiyor şimdi. İşte bunun adı aldatma" dedi.

Haber 18-05-23 16:33

Galatasaray'ın golcüsü Icardi ile Wanda Nara arasında yeni kriz! Öyle bir paylaşım yaptı ki...

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi saha dışında da gündeme gelmeye devam ediyor. Eşi Wanda Nara ile olan çalkantılı ilişkisiyle gündemden düşmeyen Arjantinli golcü bu kez aldatma iddialarıyla konuşulurken, Nara'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 12-05-23 12:36

Cinsel hayat açıklamasıyla gündeme gelmişti! Selen Görgüzel'den yeni iddialı pozlar

Sahne tarzı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel açıklamalarıyla gündeme geliyor. Cinsel hayat ve aldatma açıklamasıyla gündeme gelen Görgüzel transparan elbisesiyle yine dikkat çekti.

Magazin 08-05-23 10:21

Eşini öldürmeden önce internetten cezaları aratmıştı! Mahkeme kararını verdi

Elazığ’da boşanma aşamasındaki eşi Aslıhan Alkılınç’ın boğazını kesip öldüren, kayınvalidesi Şule B.'yi de bıçakla yaralayan Ali Alkılınç'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Şahsın, olayı gerçekleştirmeden önce internetteki arama motorundan ’Şizofren nedir’, ’Aldatan eşini öldürmek cezası’, ’Aldatma mesajları’ ve ’Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur’ gibi aramalar yaptığı belirlenmişti. İşte olayın detayları...

Haber 01-05-23 14:15

Aldatma haberlerini umursamadılar! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül el ele görüntülendi!

Aldatma görüntüleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Kadir Doğulu - Neslihan Atagül çifti için ayrılık haberleri konuşuluyor. Nslihan Atagül'ün annesinin devreye girdiği ve Atagül'ün evden ayrıldığı iddialarına çiftten beklenmedik yanıt geldi.

Magazin 28-04-23 01:05

Kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenen Kadir Doğulu'dan aldatma itirafı! O sözler yeniden gündemde

Neslihan Atagül'e olan aşkını her fırsatta dile getiren Kadir Doğulu'nun kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bu görüntülerin hızla yayılmasının ardından magazin kulislerinde çeşitli iddialar konuşulmaya başlandı. Konu hakkında taraflar henüz açıklama yapmazken Kadir Doğulu'nun yıllar önceki aldatma itirafı yeniden gündem oldu.

Magazin 26-04-23 16:43

Neslihan Atagül'e bir darbe de Seren Serengil'den! Kadir Doğulu'nun aldatma iddialarını anımsatıp son noktayı koydu: Bu ilk değildi!

Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntülerinin gündem olmasının ardından Neslihan Atagül cephesinden gelecek açıklama merakla bekleniyor. Bir süre önce 'Söymezsem Olmaz' programından ayrılan ünlü şarkıcı Seren Serengil, bir sosyal medya kullanıcısının mesajını paylaşıp 'aldatma' haberlerine ilişkin açıklamada bulundu. Söz konusu açıklamanın Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çiftine yönelik olduğu düşünüldü.

Magazin 26-04-23 10:23

Kocasının aldatma hikayesini ifşaladı! Kocam TikTok'tan benden 30 yaş küçük kadınlarla flört ediyor

İlişki içerisinde başkası ile konuşmak ilişkilerin en büyük bitme nedenleri arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyanın kullanımının artmasıyla birlikte evliliklerde görülen çatırdamalar da artıyor. Bir kadın kendinden küçük kocasının zamanının çoğunu TikTok'ta başka kadınlarla mesajlaşarak geçirdiğini paylaşarak yaşadığı problemleri ifşaladı.

Kadin 23-04-23 13:56

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrılığında şok iddia! Haklıymışsın kardeşim

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrılığı magazin gündemindeki yerini koruyor. Mert Yazıcıoğlu şu sıralar Dilan Çiçek Deniz ile yaşadığı ilişki ile de gündemde. Ayrılığın nedeni olarak gösterilen Mert Ramazan Demir ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Afra ve Mert Ramazan'ın aynı mekandan fotoğraf paylaşması sonucu aldatma iddiaları tekrar alevlendi.

Magazin 21-04-23 23:16

Oğuzhan Koç ile boşanma kararı alan Demet Özdemir para iddiaları sonrası konuştu! Takı sorusunu duyunca...

Oğuzhan Koç ile 8 ay evli kalan ve boşanma kararı alan oyuncu Demet Özdemir hakkında çeşitli iddialar gündemdeydi. Hem para konusunda hem de aldatma konusunda iddialar üzerine Özdemir sessizliğini bozdu. Güzel oyuncu takı sorularına bakın nasıl yanıt verdi.

Magazin 20-04-23 08:11

Danla Bilic'e konuk olan Murat Dalkılıç'ın aldatma yorumu gündem oldu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş'

Fenomen Danla Bilic yeni formatı ile videolar paylaşmaya devam ediyor. Kanalında ünlü isimleri ağırlayan Bilic, o isimlerle birlikte yemek yapıyor ve magazin gündemini değerlendiriyor. Bilic'in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcının aldatma konusundaki yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 10-04-23 17:02

Yüz şekli böyle olan erkeklere dikkat! Uzmanlara göre aldatma oranı en yüksek olan erkekler...

Aldatılma ilişkiyi bitiren en kötü durum olarak görülüyor. Birçok kadın aldatılma fobileri nedeniyle partnerlerine karşı güvensiz ve şüpheci davranışlar sergiliyor. Bu da uzun süreç içerisinde ilişkinin yıpranmasına neden oluyor. Aldatma üzerine yapılan araştırmalarda en çok aldatan erkeklerin yüz şekilleri incelendi. İşte aldatma oranı en yüksek erkekler...

Kadin 04-04-23 14:10

Kocasını yatakta bastı! Aldatma şakası trendini denedi... Sosyal medyayı ikiye böldü

TikTok’ta birbirlerine yaptıkları şakalar sayesinde kısa sürede popüler olmayı başaran bir çift sosyal medyada son dönemde trend olan aldatma şakasını denedi. Kocasını yatakta basan kadının eşine saldırdığı anlar sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 04-04-23 09:57

Her satırı korkunç... Eşini öldürdükten sonra öpüp, çekyatın üzerinde sızmış! Dikkat çeken 'aldatma' detayı

Isparta'da Mustafa Bulut (67), hemşire eşi Selver Bulut'u (49) tüfekle vurarak öldürdü. Bulut, savcılıktaki ifadesinde eşiyle olay sırasında alkol alıp intihar etmeyi konuştuklarını öne sürdü. Tüfekle öldürdüğü eşini öptüğünü söyleyen Bulut, alkolün etkisiyle intihar edemeden çekyatın üzerinde sızdığını, eve gelen polislerin kendisini uyandırdığını kaydetti. Bulut, eşinin 4 farklı erkekle buluştuğuna dair uygunsuz mesajlar olduğunu ve 'Madem aldatacaktın neden boşanmadık' dediğini de öne sürdü.

Haber 30-03-23 11:20

Eşinin boğazını kesti! Vahşetin nedeni 'aldatma' çıktı

Adana’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kasım Sarıboğa (42), eşi Sultan Sarıboğa’yı (40), çıkan tartışmada boğazını keserek öldürdü. Polis tarafından yakalanıp mahkemede tutuklanan Sarıboğa ifadesinde, kendisini aldattığını düşündüğü için eşini öldürdüğünü söyledi. Sarıboğa'nın cinayetten saatler önce 2 çocuğunu kuzenine bıraktığı, diğer çocuğunun ise okulda olduğu ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 24-03-23 10:15

Aldatma iddiası istifa getirdi! İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, görevini bıraktı

Aydın'da İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak'ın eşi Pınar Alak'ın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım gündem oldu. Eşinin kendisini, partiye üye yaptığı bir kadınla aldattığını ileri süren Pınar Alak parti üyeliğinden istifa ederken; iddiaların odağındaki Ahmet Alak ise başkanlık görevini bıraktı.

Haber 16-03-23 12:27

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eski aşkı Wanda Nara kalça pozuyla intikam aldı! Tanga bikinisini giydi ortalık yıkıldı

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi'nin eski aşkı Wanda Nara sosyal medya paylaşımlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Çift, basında çarşaf çarşaf yer alan aldatma haberleri sonrası 8 yıllık birlikteliklerini noktalamıştı. Wanda Nara, adı Floppy Tesouro ile anılan Mauro Icardi'ye misilleme yaptı. Wanda Nara'nın tangalı paylaşımları, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'ye ne kaybettiğini göstermek için yaptığı düşünüldü.

Magazin 01-02-23 10:07

'Yasak aşk' iddiası! Eşini kalbinden bıçaklayarak katletti, sosyal medyadan canlı yayın yapmış: Yarın büyük gün, inşallah

İstanbul'da 2 çocuk annesi Sultan Barut, boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmüştü. Aldatma iddiasıyla eşini öldüren adamın olaydan önce sosyal medyadan canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Görüntülerde adamın "Değerinizi bilin, birbirinize yanlış yapmayın. Yarın büyük gün, inşallah. Dünya bir kişinin üzerinde dönmüyor. Biraz acı, biraz keder" dediği yer aldı.

Haber 17-01-23 10:46

Barışma randevusunda cinayet! 'Aldatıyorsun' dedi, sonrası korkunç

Kağıthane Çağlayan’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. İki çocuğuyla birlikte şehir dışından kardeşinin evine gelen Sultan B. (27) ile boşanma aşamasında olduğu eşi Şener B. (28) arasında aldatma iddiası nedeniyle kavga çıktı. Barışma bahanesiyle binaya gelen Şener B., merdiven boşluğunda eşi Sultan B.'yi kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Polis tarafından yakalanan katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte korkunç olayın detayları...

Haber 16-01-23 12:01

Al zıt anlamlısı nedir? Al kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Al kelimesi Türkçemizde sık kullanılan kelimelerden biridir. Kırmızı anlamına gelen al bir rengi ifade eder. Al kelimesi aynı zamanda aldatma, tuzak anlamında da kullanılır. Aynı zamanda alüminyum elementinin simgesi olarak da Al kullanılır. Bu bağlamda al kelimesi sesteş bir kelimedir. Üç farklı al kelimesinin de kökeni Türkçedir ve eski dönemlerden beri dilimizde var olan bir kelimedir. Peki, al kelimesinin zıt anlamlısı olan sözcük nedir?

Egitim 06-01-23 09:45

Yargıtay son noktayı koydu... Aldatan eşe kötü haber! O haktan faydalanamayacak

Yargıtay, aldatma ile ilgili emsal olacak bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasında hükmedilen geçici tedbir nafakasına ilişkin dikkat çeken bir karar aldı. Daire, zina yapan eşin yararına tedbir nafakası hükmedilemeyeceğine karar verdi. İşte olayın detayları...

Haber 05-01-23 14:30

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin yeni sevgilisi tanga bikinisiyle Instagram'ı yaktı kavurdu! Wanda Nara küplere binecek

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, ve Wanda Nara 8 yıllık birlikteliklerini noktaladı. Daha önce birçok kez 'aldatma' haberleriyle gündeme gelen Mauro Icardi aradığı aşkı çabuk buldu. 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu gönlünü model ve oyuncu Floppy Tesouro'ya kaptırdı. Mauro Icardi'nin yeni sevgilisi Floppy Tesouro'nun tanga bikinisiyle verdiği poz Instagram'ı salladı.

Magazin 04-01-23 18:23

Hiç farkında olmayabiliriz! Araştırmalara göre aldatıldığınıza dair 20 ipucu

Mutlu bir ilişkinin içerisinde olduğunu düşünürken aslında aldatılan birçok kişi bulunuyor. Bazı insanlar aldatma konusunda o kadar profesyonel ki aynı andan birkaç kişiyle beraber olabiliyor. Yapılan araştırmalar aldatmaya dair ipucu verebilecek 20 işareti açıkladı.

Kadin 17-12-22 10:54