Aldatmak Haberleri

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-2024 09:30

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-2024 10:32

Sevgilisini bir arabanın içinde güpegündüz başka bir adamla yakaladı! O anları sosyal medyadan böyle ifşa etti

Sosyal medyadan paylaşılan ve yurt dışında kaydedilen görüntüler bir anda gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir adamın sevgilisini güpegündüz bir aracın içinde yabancı bir adamla cinsel ilişkiye girerken yakalayarak kaydettiği anlar kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde kadının yüzünü kapatmaya çalışırken adamın 'Bana bunu nasıl yaparsın? Beni aldatıyorsun' dediği duyuldu.

Trend 22-02-2024 08:45

Sevgilisinin ihanetini öğrenince sinir krizi geçirdi! Sokak ortasında genç kadını darp etti... Kimse hiçbir şey yapmadan öylece izledi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürde kullanıcılar arasında popülerliğe ulaştı. Söz konusu görüntülerde sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince sinir krizi geçiren bir adam sokak ortasında kız arkadaşını darp etti. O anlar çevrede bulunan bir kişi tarafından kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede kullanıcıların tepkisini çekti.

Trend 16-02-2024 10:44

Aldatmak

Aldatmak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aldatmak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İhaneti sosyal medyada ifşa etti! Kapıyı tekmeleyerek kırıp içeri girdi...Kocasını başka bir kadınla yatakta yakaladı

Çin'in popüler sosyal medya uygulaması olan Weiobo'dan paylaşılan görüntülerde bir kadın kocasının sadakatsizliğini yakaladığı anları ifşa etti. Kocasını başka bir kadın yatakta basınca öfkeden deliye dönen eş, "Henüz boşanmadık" diyerek adeta sinir krizi geçirdi. O anlarda kocası ise mutfak bıçağını alarak genç kadının üzerine doğru yürümeye başladı.

Trend 10-02-2024 10:49

En yakın arkadaşı ve karısının ihanetini görünce intikam almak istedi! O anları kaydederek sosyal medyadan paylaştı... Gündem yaratmayı başardı

Çin'in Hainan kentinden bir adam evlendikten sonra karısının sosyal ilişkilerinden rahatsızlık duymaya başlayınca onu takip etmeye karar verdi. Habersiz bir şekilde evine geldiğinde pencerenin dışında eşi ve en yakın arkadaşını öpüşürken gören adam o anları çekerek sosyal medyadan ifşa etti. Görüntüleri çektikten sonra adam boşanmak için mahkemeye başvurduğunu da söyledi.

Trend 01-02-2024 14:17

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! 'Kimisi kurgu, kimisi gerçek' diye savundu... Yanlışlıkla en yakın arkadaşımın kocasıyla bir ilişki yaşadım

En yakın arkadaşının kocasıyla istemeden bir ilişki yaşadığını sosyal medyadan anlatan Honey Brooks isimli bir kadın kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Brooks, ilişki yaşadığı adamın çapkınlık suçunu kendisinin üzerine atmaya çalıştığını söyleyerek duruma isyan etti. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları paylaşımın ilgi çekmek için kurgu olduğunu bazıları ise tamamen gerçeği yansıttığını söyledi.

Trend 27-01-2024 15:47

İnsanlar neden aldatır? Çiftleri aldatma psikolojisine iten 5 davranış!

İnsan ilişkilerinde yaşanan en zorlayıcı durumlardan biri, bir partnerin diğerini aldatmasıdır. Peki, neden bazı kişiler aldatma yoluna başvurur? Çiftleri aldatma psikolojisinin temelinde yatan davranışları anlamak, ilişkilerdeki karmaşıklığı çözmeye yardımcı olabilir. İnsanların neden aldatma eğiliminde olduğunu ve bu davranışları tetikleyen 5 önemli nedeni haberimizde derledik.

Kadin 27-01-2024 09:42

Düğününden sadece 8 ay sonra aldatıldığını öğrendi! Çiçeği burnunda gelinin ihanet sözleri çok konuşuldu... Senin hatan sıkıcısın

Shannon isimli bir kadın düğünden sadece 8 ay sonrasında kocasının kendisini aldattığını öğrenince yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan paylaştı. Çiçeği burnunda gelin kocasının cep telefonunun incelediğinde sadakatsiz olduğunu keşfettiğini ve onunla yüzleştiğinde verdiği tepkiyle tamamen şaşkına döndüğünü söyledi.

Trend 26-01-2024 08:16

Karısı ve en yakın arkadaşını aynı yatakta yakaladı! Gözyaşlarına hakim olamadı... İhaneti sosyal medyadan ifşa etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde iş seyahatinden habersiz bir şekilde evine dönen adamın ihanetle karşılaştığı anlar yer aldı. Karısı ve en yakın arkadaşını aynı yatakta yakalayan adam ihanet karşısında şaşkına dönerken o anları sosyal medyadan ifşa etmeyi ihmal etmedi.

Trend 25-01-2024 10:15

Kız arkadaşına sürpriz yapmak isterken asıl sürprizi kendisi yaşadı! Yatakta başka bir adamla bastı... İhaneti sosyal medyadan ifşa etti

Çin'de kaydedilen bir ihanet görüntüsü sosyal medya kullanıcılarının arasında bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bazı sosyal medya kullanıcıları görüntülerin gerçek olmadığını iddia ederek duruma tepki gösterirken bazı sosyal medya kullanıcıları ise ihanete uğrayan genç adama destek vermeyi tercih etti.

Trend 24-01-2024 10:07

Karısının iş arkadaşıyla ilişkisi olduğunu öğrenen adamın intikamı çok konuşuldu! Şirketin önüne levha asıp ifşa etti... İstifa etmek zorunda kaldım

Çin'in Shenzen bölgesindeki bir iş yerinde çalışan ismi açıklanmayan evli bir kadın ile iş arkadaşının yasak aşkının kocası tarafından ifşa edilmesi çok konuşuldu. İhanete uğrayan koca, şirketin önüne gelerek büyük bir tabela açtı. Tabelada koca, karısı ve iş arkadaşının ilişki yaşadığını söyledi. Genç kadın yaşadığı utançtan dolayı işinden istifa etmek zorunda kaldığını dile getirdi.

Trend 20-01-2024 08:51

Erkek arkadaşını aldatırken yakaladı! İntikamını böyle aldı... O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Bedford-Stuyvesant bölgesinde erkek arkadaşının evinde kendisini aldattığını gören kadın öfkeden deliye döndü. Eve geldiğinde erkek arkadaşını başka bir kadınla yatakta bulan kadın sinirden gözü dönmüş bir şekilde koşarak balkona çıktı ve sevgilisinin kıyafetlerini aşağıya atmaya başladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 19-01-2024 08:47

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-2023 09:12

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef 22 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 21 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star, Aldatmak gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 21 Aralık reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 22-12-2023 08:07

ATV ALDATMAK CANLI İZLE 50. BÖLÜM! Nursel Köse, Berkay Ateş ve İlayda Çevik'li Aldatmak ne zaman? ATV yayın akışı

Aldatmak 50. bölüm için ATV Aldatmak canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? İşte ATV Aldatmak canlı 50. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 21-12-2023 20:43

Sosyal medyada bu itirafı konuşuyor! Annesi ve kocasının ilişkisi olduğunu söyledi... Kardeşim biliyormuş

Annesi ve eşinin ilişkisini öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kat, kardeşinin de ihaneti bildiğini söyleyerek TikTok'tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İhaneti öğrendikten sonra ikiz kızlarıyla birlikte evi terk ettiğini söyleyen Kat, "Bunların üzerinden neredeyse 2 yıl geçti, bu yüzden iyileşmek için biraz zamanım oldu. Annem ve kocamın ilişkisini kardeşimin bildiğini daha yeni fark ettim" dedi.

Trend 21-12-2023 11:58

Eşi ve sevgilisini otel odasında bastı! İhanet anları sosyal medyadan ifşa etti... Sevgilisi banyoya gizlemişti

Çin'in Gansu eyaletinde bir ihanet vakası sosyal medyanın gündemine yerleşti. İsmi Zhong olarak açıklanan adam karısının kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip etmeye karar verdi. İsmi Feng olarak açıklanan karısının otelde bir adamla buluştuğunu gören eş, karısıyla sevgilisini yakaladı. Eşini çıplak bir şekilde yatakta bulan adam, karısının yasak aşk yaşadığı adamın ise banyoya saklandığını söyledi.

Trend 19-12-2023 15:13

REYTİNG SONUÇLARI 14 ARALIK 2023! 14 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Aldatmak, Sandık Kokusu, MasterChef...

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 14 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Sakla Beni, Aldatmak, Sandık Kokusu, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Aralık 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 15-12-2023 11:54

ALDATMAK 49. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA! Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? ATV yayın akışı

Aldatmak 49. bölüm için ATV canlı Aldatmak izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? İşte ATV canlı Aldatmak 49. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 14-12-2023 19:08

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Ne Gemiler Yaktım, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak, MasterChef 7 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 7 Aralık Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak.Dün Ne Gemiler Yaktım, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki 7 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 7 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 08-12-2023 11:23

ALDATMAK 48. BÖLÜM CANLI İZLE! Aldatmak saat kaçta, hangi kanalda? Son bölüm özeti

Aldatmak 48. bölüm için ATV canlı Aldatmak izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak saat kaçta? İşte ATV canlı Aldatmak 48. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 07-12-2023 20:16

Reyting sonuçları açıklandı mı? Sakla Beni, Bir Derdim Var, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef 30 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 30 Kasım Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Sakla Beni, Bir Derdim Var, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 30 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

Magazin 01-12-2023 08:48

ATV ALDATMAK CANLI İZLE! Aldatmak yeni bölümde neler olacak? 30 Kasım ATV yayın akışı

Aldatmak 47. bölüm için ATV canlı Aldatmak izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak 47. bölüm saat kaçta? İşte ATV canlı Aldatmak izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 30-11-2023 20:49

Aldatmak dizisinden flaş ayrılık! O isim veda ediyor

Vahide Perçin'in başrolünde yer aldığı Atv'nin sevilen yapımı Aldatmak dizisinde flaş bir ayrılık daha yaşanacak. Aras Aydın’dan sonra bir isim daha projeye veda edecek.

Magazin 18-11-2023 11:30

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 16 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak edildi. 16 Kasım Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star, Kendi Düşen Ağlamaz ve Aldatmak gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 16 Kasım 2023 Perşembe günü reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 17-11-2023 10:37

Taylandlı kadın kocasını ve sevgilisini durdurmak için motosikletle arabanın önünü kesti! Yetmedi aracın üzerine tırmandı... Her yeri yaralandı

Taylandlı ismi Bee olarak açıklanan bir kadın kocasının kendisini aldattığını öğrendikten sonra yasak aşkla yüzleşmek istedi. Kocası ve sevgilisinin arabayla kaçmasını önlemek isteyen kadın motosikletle arabanın önünü kesti. Yetmedi aracın üzerine tırmandı. Kocası tarafından darp edilen kadının her yeri yaralarla kaplandı.

Trend 14-11-2023 14:49

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Bir Derdim Var, Sakla Beni, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 9 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. Geçtiğimiz güne ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, Bir Derdim Var, Sakla Beni, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 9 Kasım 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı mı? İşte reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 10-11-2023 13:03

Sevgilisinin kocasının eve gelmesiyle ne yapacağını bilemedi! Pencerenin dibine saklandı... Tüm gece öylece bekledi

İsmi açıklanmayan evli bir kadının sevgilisi, kocasının eve gelmesi üzerine yakalanmamak için ilginç bir yola başvurdu. Kocasının yatak odasına girmeden önce 7. kattaki dairenin penceresinden dışarı çıkan adam iki klima arasındaki dar bir çıkıntıya saklandı. Tüm gece burada çaresizce bekleyen adamı aldatılan eşin ertesi gün haber verdiği itfaiye ekipleri kurtardı.

Trend 09-11-2023 11:32

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef 2 Kasım 2023 reyting birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 2 Kasım Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 2 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 03-11-2023 12:23

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 26 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz gün Yalı Çapkını, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 26 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star arasından reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-10-2023 12:14

ALDATMAK 42. BÖLÜM İZLE! Aldatmak hangi gün, bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti

Aldatmak 42. bölüm izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. ATV yayın akışı ve ATV canlı izle ekranı da araştırılan diğer konular oldu. Peki, ATV Aldatmak yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? İşte Aldatmak 42. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 26-10-2023 18:50

BUGÜN ALDATMAK VAR MI, neden yok? Aldatmak dizisi yeni bölüm ne zaman? 19 Ekim ATV yayın akışı

Aldatmak dizisinin yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Aldatmak her hafta yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Milli yas ilan edilmesinin ardından gözler ATV yayın akışında çevrildi. Bozdağ Film, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü yayınlamama kararı almıştı. Peki, Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman?

Magazin 19-10-2023 19:15

12 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

12 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef, Hırvatistan Türkiye maçı gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 12 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef, Hırvatistan Türkiye maçı gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 13-10-2023 12:18

Sevgilisini sosyal medyada başka biriyle mesajlaşırken yakaladı! O kişinin kadın olmadığını öğrenince yıkıldı... Gündem yaratan ihanet hikayesi

Sosyal medyada başına gelen bir ihanet hikayesini anlatan kadının paylaşımı kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Erkek arkadaşının kendisini Instagram mesajlarıyla yapa zekayla kendisini aldattığını öğrenen kadın gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 07-10-2023 15:13

ALDATMAK 40. BÖLÜM İZLE! ATV Aldatmak yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Aldatmak 40. bölüm izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. ATV yayın akışı ve ATV canlı izle ekranı da araştırılan diğer konular oldu. Peki, ATV Aldatmak yeni bölüm ne zaman? İşte Aldatmak 40. bölüm ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 05-10-2023 19:33

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, 7. Koğuştaki Mucize, MasterChef 28 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Dilek Taşı, Hudutsuz Sevda, 7. Koğuştaki Mucize, Organize İşler, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 287 Eylül 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-09-2023 11:25

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 21 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. 21 Eylül 2023 Perşembe günü Dilek Taşı, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Dilek Taşı, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star arasından reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 22-09-2023 11:43

Sevgilisinin kocası evi basınca ne yapacağını şaşırdı! Üzerini bile giymeye fırsat bulamadan balkondan böyle kaçmaya çalıştı

Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde sevgilisinin kocasının evi basması üzerine hazırlıksız yakalanan bir adamın kaçmaya çalıştığı anlar komşunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 19-09-2023 09:39

REYTİNG SONUÇLARI 14 EYLÜL 2023: Dilek Taşı, Kızılcık Şerbeti, Ip Man 4: Final, MasterChef All Star 14 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

14 Eylül reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün Dilek Taşı, Kızılcık Şerbeti, Ip Man 4: Final, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Eylül reyting sonuçları...

Magazin 15-09-2023 13:42

Reyting sonuçları açıklandı! Dilek Taşı, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, Özür Dilerim, MasterChef All Star 7 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

7 Eylül reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün Dilek Taşı, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, Özür Dilerim, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 7 Eylül reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, Dilek Taşı, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, Özür Dilerim ve MasterChef All Star'ın ekrana geldiği 7 Eylül 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 08-09-2023 11:09

Kardeşlerim’in Sarp’ı Atakan Özkaya'nın sevgilisini görenler hayran kaldı! Güzelliğiyle mest etti

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Sarp Yılmaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Atakan Özkaya başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen genç oyuncunun sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Ünlü ismin kendisi gibi oyuncu sevgilisiyle romantik pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-09-2023 17:38

Vahide Perçin'li Aldatmak dizisine Magarsus'tan bomba transfer! Nursel Köse'nin yeğenine hayat verecek

Vahide Perçin'in başrolünde yer aldığı Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Aldatmak yeni sezon için gün sayıyor. Murat Saraçoğlu'nun yönettiği dizinin kadrosuna çok güçlü bir isim daha dahil oldu. Son olarak Blutv‘nin “Magarsus” adlı dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Berkay Ateş yeni sezonda Aldatmak izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 15-08-2023 11:59

Karısını yatakta başka bir adamla yakaladı! İhaneti görünce çılgına döndü... Eşinin sevgilisini beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin Lake Worth bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki John Dimming isimli bir adam evine geldiğinde yatak odasında gelen sesler üzerine şaşırdı. Kendi yatağında eşini bir başka adamla yakalayan Dimming, öfkeden çılgına döndü ve beyzbol sopasıyla karısının sevgilisini darp etti. Dimming cinayete teşebbüs suçundan tutuklandı.

Trend 04-07-2023 08:15

Kocasını arabanın içinde sevgilisiyle yakalayınca öfkeden deliye döndü! Ortalık bir anda karıştı

Çocuklarıyla alışverişe gitmek için evden çıkan Çinli bir kadın market yolu üzerinde kocasının arabasını park halinde gördü. İşte olduğunu zannettiği kocasının arabasını sokak ortasında görünce yakınlaşıp içine bakan kadın eşi ve sevgilisini gördü. İhanetle yüzleşince öfkelenen eş kocasının yasak aşk yaşadığı kadını sokak ortasında darp etti.

Trend 17-06-2023 08:11

Damat düğünde karısının ihanetini ifşa etti! Gelinin başka bir adamla öpüştüğü anları gösterince davetliler şoke oldu

Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede viral olan görüntülerde damat düğün töreni sırasında gelinin ihanetini ifşa etti. Nikah memurunun “İtirazı olan var mı” sorusuna elini kaldıran damat dev ekranda gelinin başka bir adamla öpüştüğü fotoğrafları paylaştı. Görüntüler davetlileri ve gelini şoke etti.

Trend 16-06-2023 08:24

Aşk üçgeni ölümle bitti! Eski kız arkadaşıyla konuşan sevgilisini affetmedi... “Onu kazarayla öldürdüm”

Janejira Khuenkaew isimli Taylandlı bir kadın, Bangkok yakınlarındaki Nonthaburi eyaletindeki bir apartman dairesinde erkek arkadaşını vurarak öldürdü. Başlangıçta cinayeti inkar eden kadın sonrasında erkek arkadaşıyla yaşadığı tartışma sırasında onu yanlışlıkla vurduğunu kabul etti.

Trend 14-06-2023 13:33

Aldatmak’ın Behram’ı Aras Aydın’ın eşi güzelliğiyle adeta büyüledi! “Ne şanslı adamsın”

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi isimlerin rol aldığı Aldatmak dizisinde Behram karakterine hayat veren Aras Aydın başarılı oyunculuk performansı ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun özel hayatını merak edenler ise eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşırıyor. Ünlü oyuncunun eşi güzelliğiyle adeta mest ediyor.

Magazin 07-06-2023 00:19

Kızıyla yürüyüşe çıktığı sırada karısını sevgilisiyle yakaladı! Sokak ortasında suçüstü yakalanınca ortalık karıştı

Çin’in Jiangsu eyaletinde ismi açıklanmayan bir adam kızıyla akşam yürüyüşüne çıktığı sırada karısıyla karşılaştı. Tesadüfen gördüğü karısının yanına giden adam onu başka bir adamla yakaladı. Karısının yasak aşk yaşadığı sevgilisini koruması üzerine şaşkına dönen koca ile eşi arasında kavga çıktı.

Trend 03-06-2023 08:11