Alecia Johson Haberleri

OnlyFans modeli sosyal medyadan ateş püskürdü! “Beni kıskanıyorsunuz”

İskoçya’nın Thurso şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Kelsey Johson, OnlyFans paylaşımları sayesinde kısa sürede popüler olmayı başardı. Seksi fotoğraflarını ve videolarını satarak aylık gelirini binlerce dolara çıkartan Thorso, lüks yaşamıyla sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu. Thorso, sosyal medyadan kendisini eleştirenlere “Beni kıskanıyorsunuz” diyerek cevap verdi.

Trend 2022-04-16 14:00:19

Boris Johnson açıkladı! 'Zelenskiy teklifimi reddetti'

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e bulunduğu teklifi açıkladı. Zelenskiy'in söz konusu teklifi reddettiğini söyleyen Johson, Zelenskiy'e Ukrayna savaşında sergilediği tutumlar nedeniyle de övgüler düzdü.

Haber 2022-03-21 18:35:34

Başbakanlık konutunda partiler düzenleyen Boris Johnson özür diledi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Covid-19 kısıtlamaları sırasında Başbakanlık Konutu’nda düzenlenen ve 'Partygate' skandalı olarak adlandırılan partilerle ilgili özür dileyerek insanların duyduğu öfkeyi anladığını söyledi. Johson salgında insanlardan fedakarlık yapmalarını istediklerini ifade ederek, "Doğru yapmadığımız şeyler için özür dilerim" dedi. Partiler hakkında hazırlanan raporda ise aşırı alkol tüketimi kınandı. Liberal Demokratların lideri ise Johnson'a istifa çağrısı yaptı.

Haber 2022-02-01 01:41:08

Yeni doğum yapan anne sütünün pembe olduğunu görünce şaşkına döndü

Jo Johson Overby isimli bir kadın yeni doğum yaptı. İlk haftadalar her şey yolundayken sütü bir anda pembeye dönüştü. Anne sütünün pembeye döndüğünü fark edince paniğe kapıldı. Overby yaşadığı bu değişik durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Kadının videosu kısa sürede viral oldu ve 10 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Trend 2021-11-16 09:19:28

İngiltere Başbakanı Boris Johson ve Carrie Symonds Westminster Katedrali'nde evlendi

İngiltere Başbakanlık ofisi, Boris Johnson'ın nişanlısı Carrie Symonds ile Cumartesi günü yapılan küçük bir törenle evlendiğini açıkladı.

Haber 30-05-21 13:30

İngiltere Başbakanı Johnson: Hindistan varyantı normalleşme sürecini olumsuz etkileyebilir

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüsün Hindistan varyantının ülkedeki normalleşme sürecini olumsuz etkileyebileceğini söyledi. Dördüncü aşamanın imkansız olmadığını belirten Johson, "Ancak gerçekçi olmalıyız, sekteye uğrama ya da gecikme ihtimali var" diye konuştu.

Haber 15-05-21 00:33

Çocukların konuşma bozukluklarına yönelik bir davranış çalışması: Canavar Deneyi

1939 yılında Lowa Üniversitesi’nde Dr. Wendell Johson ve Dr. Mary Tudor bilim etiğine aykırı bir davranış sergiledi. 22 yetim çocuğun üzerinde konuşma bozukluklarına dair bir bilimsel araştırma gerçekleştirdi. Çocukların ve yetimhane görevlilerinin haberi olmadan yapılan çalışmanın üzerinden geçen 60 yılın ardından alınan sonuçlar oldukça ürkütücüydü. Çocukların yaşamında derin izler bıraktığı için Canavar Deney olarak adlandırılan ve yıllar sonra tazminat ödenen çalışmayı sizler için araştırdık

Trend 05-03-21 10:09

Covid-19: İngiltere'de üçüncü kez ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi

İngiltere Başbakanı Boris Johson, ülkede artış gösteren koronavirüs vakalarını kontrol altına almak için bir kez daha ulusal düzeyde sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildiğini duyurdu.

Haber 04-01-21 23:09

Dünyanın en çok kazanan aktörü Dwayne Johnson, eski dostunu böyle ağlattı

Forbes verilerine göre 2020’nin en çok kazanan aktörü olan Dwayne Johson, eski dostuna lüks bir hediye aldı.

Trend 04-01-21 07:25

50 kiloluk zincirle kendini yaraladı hiçbir şey olmamış gibi devam etti

'The Rock' lakaplı Dwayne Johnson, antrenman yaparken 50 kiloluk zincirle kendini yaraladı. Olanlara aldırış etmeyen Johson yüzündeki kanı yaladı.

Trend 27-10-20 14:58

ABD polisinin maske takmayı reddeden kadına elektroşoklu müdahalesine tepki

ABD’de oğlunun maçını izlemek üzere okulun futbol sahasına giden Alecia Kitts, maske takmayı ve tribünden ayrılmayı reddedince gözaltına alınmak istendi. Polise direnen Kitts, elektroşok tabancası ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Haber 26-09-20 14:52

Karantina altında olan Boris Johson ilk kez görüntülendi

Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sağlık çalışanları alkışlamak için kendisini karantina altına aldığı evin önüne çıktı.

Haber 03-04-20 11:13

Boris Johnson kimdir?

Muhafazakâr partinin yeni başkanı seçilen Boris Johson İngiltere’nin yeni Başbakanı oluyor. Peki Boris Johnson kimdir? İşte İngiltere’nin en tartışmalı politikacılarından biri olan Boris Johson ile ilgili detaylar...

Haber 23-07-19 15:33

Milyonlara ilham kaynağı olan neşeli kanser hastasından hayata veda

Hastanede kameralar önünde dans edip şarkı söyleyerek milyonlara cesaret veren Amerikalı kanser hastası Ana-Alecia Ayala yaşamını yitirdi. Ayala'nın dans videosunu Facebook ve Instagram'da 9 milyondan fazla kişi izlemişti.

Haber 19-01-17 15:15