Aleksandar Trifunovic Haberleri

Erdoğan'dan mevkidaşına doğum günü kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i yeni yaşı dolayısıyla tebrik etti.

Haber 2024-03-05 13:39:11

Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları devam ediyor! Konyaspor'da Stanojevic dönemi sona erdi...

Konyaspor, teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Ayrıca Stanojevic döneminin bitmesiyle birlikte sonrasında bu sezon Süper Lig'deki 10. teknik direktör ayrılığı yaşanmış oldu.

Spor 2023-10-22 15:16:27

Kosova-Sırbistan hattındaki gerilim sürüyor! 4 kişi hayatını kaybetti... Cumhurbaşkanı Vucic'ten flaş açıklama: “İsterseniz hepimizi öldürün ama Kosova’yı tanımayacağız”

Kosova ile Sırbistan arasındaki gerilim hat safhaya tırmandı. Kosova'nın kuzeyinde polis ve Sırp grup arasında çıkan çatışmalarda 4 Sırp'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Dünya basını olayları "son yılların en ciddi krizi" olarak ifade ediyor. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Kosova’nın kuzeyinde meydana gelen son olaylarla ilgili açıklamasında, “İsterseniz hepimizi öldürün ama Kosova’yı tanımayacağız” dedi.

Haber 2023-09-25 10:28:46

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: İsterseniz hepimizi öldürün ama...

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic Kosova'nın kuzeyindeki saldırının Kosovalı Sırplar tarafından yapıldığını söyledi. Önümüzdeki günlerde yeni kararların alınacağını belirten Vucic, "Sırbistan, Kosova'nın bağımsızlığını asla tanımayacak isterseniz hepimizi öldürün. Konuşmaya her zaman hazırız ancak Kosova'nın bağımsızlığı asla." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-09-24 22:43:16

Kosova ve Sırbistan arasındaki tansiyon düşmüyor! Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in oğlunun giydiği tişört krize neden oldu

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in oğlu Danilo Vucic, Kosova’yı ziyareti sırasında giydiği tişört krize yol açtı. Kosova’daki Gracanica Manastırı’nda yapılan ayine katılan Danilo Vucic'in tişörtünde “Teslim olmak bir seçenek değil” yazıyordu. Gracanica'da geniş güvenlik önlemleri alınırken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ise Kosova basınında oğluna ilişkin olarak yayınlanan haberler hakkında değerlendirmede bulundu.

Haber 29-06-23 08:15

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! Balkanlardaki gerilim masaya yatırıldı

Son dakika haberi... Balkanlarda, Sırbistan ve Kosova arasındaki gerilime ilişkin Türkiye'den kritik bir hamle geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ve Kosova Başbakanı Albin Kurti ile ayrı ayrı telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki gerilimin bitirilmesi için Türkiye olarak diyalog sürecinde üzerlerine düşen katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 31-05-23 19:47

Konyaspor gelecek sezonun planlamasını yapıyor

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, gelecek sezonun planlamasını yaptıkların belirterek, ligde üst sıraları hedeflediklerini söyledi.

Yurthaber 29-05-23 11:13

İki Balkan ülkesi arasında gerginlik tırmandı! Orduya 'hazır ol' emri verdiler

Kosova'da polis kuvvetleri ve Sırplar arasında çıkan arbedede 4 kişi yaralanırken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in de Sırbistan ordusuna "hazır ol" emri verdiği ifade edildi. İşte haberin detayları...

Haber 26-05-23 17:47

Şiddet, aşağılama, tehdit! İngiltere'de tarihi ceza! Hakemi iten Aleksandar Mitrovic'e 8 maç men...

İngiltere Federasyon Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Fulham ile Manchester United karşı karşıya geldi. Kırmızı Şeytanlar, müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan taraf oldu. Maçın 72. dakikasında Fulham'ın santrfor oyuncusu Aleksandar Mitrovic, hakem Chris Kavanagh'ın verdiği kararı beğenmedi ve fiziksel temasta bulundu. Kavanagh'ı iten Sırp yıldız,

Spor 04-04-23 21:30

Aykut Kocaman geri dönüyor! Yönetim, tecrübeli hocayla ilk görüşmeyi yaptı bile...

Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic'in suyu ısınıyor. Geldiği günden beri sadece Galatasaray maçını kazanabilen Aleksandar Stanojevic'in görevine son verilmesi bekleniyor. Fenerbahçe'den sonra adı Konyaspor ile özdeşleşen Aykut Kocaman ile görüşme yapan Konyaspor, tecrübeli çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istiyor.

Spor 25-03-23 09:57

Konyaspor'dan Sergen Yalçın'a açık çek! İşte yapılan son teklif...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig' geri döneceği iddia edilmişti. Geçtiğimiz haftalarda başarılı teknik direktör İlhan Palut'un görevine son verip Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor yönetimi Sergen Yalçın'ı ciddi bir şekilde istiyor.

Spor 03-03-23 23:29

Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ın yeni durağı eski takımı oluyor! Tecrübeli çalıştırıcı ile ilk temas kuruldu...

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig' geri döneceği iddia edildi. Geçtiğimiz haftalarda başarılı teknik direktör İlhan Palut'un görevine son verip Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor yönetimi flaş bir karara daha imza atmak üzere...

Spor 28-02-23 12:01

Konyaspor büyük yıkım yaşıyor! İlhan Palut'un ardından 4 maça çıkan Konyaspor gol bile atamadı

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 4-0 mağlup etti. Geçtiğimiz haftalarda başarılı teknik direktör İlhan Palut'un görevine son verip Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor yönetimi büyük bir talihsizlik yaşıyor. Takımının başında 4 maça çıkan Aleksandar Stanojevic, henüz gol sevinci bile yaşayamadı.

Spor 26-02-23 08:04

Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic'ten 4-0'lık Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası hakem tepkisi! Bizi maçtan kopardı

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Fenerbahçe karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Takımın başında henüz galibiyetle tanışamayan Stanojevic, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e tepkide bulundu.

Spor 26-02-23 01:06

Savaşın eşiğine gelmişlerdi! Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama

Kosova ile Sırbistan arasında gerilen ilişkilerin geçtiğimiz günlerde yeniden normale dönmesi sonrası Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Vucic, ülkesini korumak için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

Haber 20-01-23 20:46

Ve Konyaspor resmen duyurdu! İlhan Palut sonrası yeni hoca Aleksandar Stanojevic oldu!

Konyaspor, İlhan Palut ile yollarını ayırmasının ardından 49 yaşındaki Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile anlaşmaya vardı. Aleksandar Stanojevic için Konya Büyükşehir Stadyumu’nda basına kapalı imza töreni gerçekleştirildi. Stanojevic kendisini 1,5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Spor 17-01-23 17:50

İlhan Palut'la yollar ayrılmıştı! Konyaspor, teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile prensipte anlaştı

İlhan Palut'la yollarını ayıran Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic ile 1.5 yıllığına prensipte anlaştı.

Spor 17-01-23 00:00

NATO'dan Sırbistan'ın talebine ret! Kosova sert tepki göstermişti

Balkanlar'da, Kosova ve Sırbistan arasındaki gerilim sürerken, NATO dikkat çeken bir karar aldı. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, NATO'nun Kosova Barış Gücü'nün (KFOR) Sırbistan’ın, Kosova'ya asker ve polis gönderme talebini reddettiğini açıkladı. Kosova da Sırbistan'ın talebine sert tepki göstermişti.

Haber 08-01-23 20:00

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'ten açıklama: Sırbistan'ı savaştan kurtardık

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, yıllık basın konferansında Sırbistan'ı savaştan kurtararak ülkeyi ayağa kaldırdıklarını ifade etti.

Haber 05-01-23 01:06

Savaşın eşiğinden dönüldü! Balkanlar'da tansiyon yükseldi, Vucic duyurdu: Oldukça zor bir gece geçirdik

Sırbistan ve Kosova arasında yaşanan gerilime son olarak eski Sırp polis memuru Dejan Pantic'in gözaltına alınması eklenmişti. Kosovalı Sırplar karara tepki gösterip barikatlar kurmuştu. Bölgede tansiyon yükselirken Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, barikatların kaldırılacağını duyurdu. Oldukça zor bir gece ve görüşme geçirdiklerini ifade Vucic, "Söz verilenlerin yerine getirileceğine inanıyorum " dedi.

Haber 29-12-22 09:42

Balkanlar'da gerginlik had safhada! En zor gecem diyerek duyurdu: Savaş hazırlığını artırmak için...

Sırbistan ve Kosova arasında devam eden gerginlik zirve noktaya ulaştı. Son olarak Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Milli Güvenlik Konseyi toplantısına başkanlık etti. Vucic, bugünün, Cumhurbaşkanlığı görevini üstlendiği günden beri kendisi için "en zor gün" olduğunu kaydederek, "Muhtemelen en zor gece de önümüzde, bizim görevimiz barış çağrısı yapmak." ifadesini kullandı. Vucic, savaş hazırlığını artırmak için herhangi bir emir vermeden önce, barış çağrısını yinelediğini duyurdu.

Haber 11-12-22 23:16

Spiker bile şaşırdı, kimse inanamadı! Kamerun - Sırbistan maçına Aleksandar Mitrovic'in kaçırdığı gol damga vurdu...

FIFA Dünya Kupası G Grubu ikinci maçında Kamerun ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında birçok pozisyon yaşanırken, Sırbistan Milli Takımı'nın 17. dakikada Aleksandar Mitrovic ile kaçırdığı golü görenler gözlerine inanamadı. Tecrübeli santrforun ağları sarsamadığı pozisyonda maçı anlatan spiker dahi şaşırdı. İşte detaylar...

Spor 28-11-22 14:16

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'ten şok 'suikast' açıklaması! Kanıtlar var diyerek duyurdu: Yenileri de gelecek

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, "Şahsıma suikast planlandığına dair kanıtlar var" dedi.

Haber 10-11-22 17:20

Sırbistan harekete geçti! Kışlayı gözlemleyen hava aracı tespit edildi...

Sırbistan'ın Kosova sınırı yakınlarında bulunan Merdar ve Raska civarında askeri kışlaları gözlemleyen hava aracı tespit edildi. Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in hemen MIG 29 tipi savunma uçaklarının havalanması emrini verdiği açıklandı. Öte yandan söz konusu hava aracının görüldükten kısa bir süre sonra Sırbistan hava sahasını terk ettiği duyuruldu.

Haber 01-11-22 23:10

İki ülke arasında gerilim tırmanıyor: Orduya Hazır ol emri verdiler!

Sırbistan ve Kosova arasındaki gerilimlere bir yenisi daha eklendi. İki ülke arasında yaşanan plaka krizi sonrası bu kez de Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, orduya "Hazır ol" emri verdi. Sırbistan Savunma Bakanı Milos Vucevic, "Ordu, Kosova'daki durumlar nedeniyle teyakkuzda." ifadelerini kullandı.

Haber 01-11-22 16:49

Son dakika: Taraftarın sevgilisi olmuştu! Nemanja Bjelica yıllar sonra Fenerbahçe'ye geri döndü...

Son dakika haberleri: ING Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrılmış ve göreve Dimitris Itoudis getirilmişti. Nando De Colo ve Jan Vesely'nin ayrılığı sonrasında takviyelere yönelen sarı - lacivertliler, eski yıldızı Nemanja Bjelica'yı transfer etti.

Spor 09-08-22 14:10

SON DAKİKA | Sırbistan ve Kosova arasında gerilim! Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic: Teslim olmayacağız

Son dakika: Sırbistan ve Kosova arasında yaşanan gerginlik sonrasında bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. NATO'nun Kosova Gücü (KFOR) Kosova'nın kuzeyinde istikrarın tehlikeye girmesi durumunda müdahaleye hazır olduklarını, Kosova hükümeti ise Sırbistan ile krize yol açan kararı bir ay ertelediklerini duyurdu. Bölgede tansiyon yükselirken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic yaptığı yeni açıklamada teslim olmayacaklarını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 01-08-22 07:49

Balkanlar'da gerilim! Sırbistan-Kosova sınır hattı hareketlendi! NATO'dan açıklama: Müdahaleye hazırız

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vucic, halka sesleniş konuşmasında, "Kosovalı Sırplar daha fazla zulme tahammül etmeyecek. Biz barışı arayacağız ama söyleyeyim ki teslim olmayacağız" dedi. Vucic'in açıklamaları Sırbistan-Kosova sınırında tansiyonu yükseltti. İki ülkenin sınır hattında hava saldırı sirenleri duyuldu. NATO'nun Kosova Gücü (KFOR) ise, Kosova'nın kuzeyinde istikrarın tehlikeye girmesi durumunda müdahaleye hazır olduklarını duyurdu.

Haber 31-07-22 20:27

Fatih Karagümrük'te Sırp santrfor Aleksandar Pesic ile yolar ayrıldı

Fatih Karagümrük'te Sırp santrfor Aleksandar Pesic ile yolar ayrıldı

Haber 20-07-22 16:59

Balkanlarda iki ülke arasında yeni gerilim! Cumhurbaşkanını ülkeye almadılar

Hırvatistan hükümeti, İkinci Dünya Savaşı’nda binlerce Sırp’ın öldürüldüğü Jasenovac toplama kampını ziyaret etmek isteyen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’i ülkeye kabul etmedi. Vucic'in kabul edilmeme nedeninin ise ziyaretin resmi bilgilendirme olmadan yapılmaya çalışılması olduğu bildirildi.

Haber 17-07-22 18:40

Son dakika: Yıllar sonra Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Taraftarın sevgilisi olmuştu...

Son dakika haberleri: ING Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrılmış ve göreve Dimitris Itoudis getirilmişti. Nando De Colo ve Jan Vesely'nin ayrılığı sonrasında takviyelere yönelen sarı - lacivertliler, eski yıldızını transfer etmek üzere...

Spor 02-07-22 10:25

Son dakika: Fenerbahçe'de Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Beko ile ING Basketbol Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı. Djordjevic, Fenerbahçe Beko'ya Igor Kokoskov'un yerine getirilmişti. Sarı - lacivertlilerde göreve CSKA Moskova'dan ayrılan Dimitris Itoudis'in getirilmesi bekleniyor.

Spor 17-06-22 17:03

Son dakika: Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü belli oldu! Dimitris Itoudis ile her konuda anlaşıldı...

Son dakika haberleri: ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Sarı - lacivertlilerde Zeljko Obradovic sonrasında göreve getirilen Igor Kokoskov ve Djordjevic'ten THY EuroLeague'de istenen verim alınamamış ve yeni koç arayışlarına geçilmişti. Fenerbahçe Beko için gündeme flaş bir iddia geldi.

Spor 17-06-22 10:13

Son dakika: Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörünü duyurdular!

Son dakika haberleri: Bu sezon başında Igor Kokoskov'un ayrılığı sonrasında göreve Aleksandar Djordjevic'i getiren Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon hangi başantrenörün takımda olacağı merak ediliyordu. Avrupa basını, sarı - lacivertlilerin başına geçecek ismi açıkladı...

Spor 04-05-22 16:18

Sırbistan'dan Ukrayna'ya şok suçlama: Rusya seferlerine yönelik sahte bomba ihbarları” yapıyor

Sırbistan'dan Ukrayna'ya çok konuşulacak bir suçlamada bulunuldu. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Air Serbia’nın Moskova uçuşlarına belirli aralıklarla yapılan sahte bomba ihbarlarının arkasında Ukrayna ve ismini vermediği bir Avrupa Birliği (AB) ülkesi olduğunu söyledi.

Haber 18-04-22 17:15

Son dakika: Fenerbahçe'ye gidemedi, resmen hayata küstü!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında çıktığı 18 maçta 11 gol atarak gol krallığında zirveye oynayan ve Fenerbahçe'nin transfer listesine giren Aleksandar Pesic, ligin ikinci yarısına umduğu gibi başlayamadı...

Spor 06-04-22 11:26

Sırbistan'da seçimi Vucic kazandı

Sırbistan'da Aleksandar Vucic bir dönem daha cumhurbaşkanı seçildi.

Haber 04-04-22 10:44

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic kimdir? Aleksandar Vucic nereli ve kaç yaşında?

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2 milyon 245 bin oy ile oyların yaklaşık yüzde 59,9-61’ini alarak seçimleri kazandığını duyurmasının ardından merak konusu oldu. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic kimdir? Aleksandar Vucic nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 04-04-22 07:55

Sırbistan'da seçimi Cumhurbaşkanı Vucic kazandı

Sırbistan'da dün yapılan yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde, henüz resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ikinci kez cumhurbaşkanlığını kazandı.

Haber 04-04-22 07:25

Son Dakika: Sırbistan'da seçim! Ülkenin cumhurbaşkanı belli oldu

Son dakika haberi: Sırbistan’da dün yapılan seçimlerin sonuçlarını değerlendiren Aleksandar Vucic, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2 milyon 245 bin oy ile oyların yaklaşık yüzde 59,9-61’ini alarak seçimleri kazandığını duyurdu.

Haber 04-04-22 01:01

Ülke, cumhurbaşkanının canlı yayında yaptığını konuşuyor! Herkes benden öyle sıkıldı ki...

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Pink TV'de canlı yayınlanan bir televizyon programına buzdolabından çıkarak katıldı.

Haber 01-04-22 16:26

Sırbistan Cumhurbaşkanı açıkladı! Çarpıcı sözler: Bize saldıracaklar

Tüm dünya Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa kilitlenmişken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten çarpıcı bir açıklama geldi. Kosova'nın kendilerine saldıracaklarını öne süren Vucic, "Başbakan Kurti, Sırplara saldırmaya karar verdi. Bu eylemiyle barışı yıkmak istiyor." dedi.

Haber 26-03-22 08:52

Meydanlara çıkıp Rusya'ya destek gösterisi yaptılar! Görüntüler Sırbistan'dan

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine birçok ülkeden tepki gelirken, Sırbistan'da bir grup aşırı sağcı, Rusya'ya ve Rus halkına destek gösterisi yaptı. Öte yandan, Ukrayna'daki durumu değerlendiren Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Belgrad yönetiminin, Ukrayna'nın toprak bütünlüğünün korunmasına tam destek verdiğini belirtmişti.

Haber 04-03-22 23:30

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçında gerilim! Oyunculara saldırdılar...

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 25. haftasında AX Armani Exhange Milan'ın İtalya'da konuğu oldu. Rakibini deplasmanda dominant bir oyunla mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin başantrenörü Aleksandar Djordjevic ile Milano'dan Sergio Rodriguez arasında ufak çaplı bir sürtüşme yaşandı. Maçın bitişiyle birlikte Milano basketbolcuları Fenerbahçeli sporcuların üzerine koşarak saldırmaya çalıştı. Sahanın bir anda karışmasıyla hakemlere araya girdi ve olay büyümeden sonlandı.

Spor 04-02-22 09:36

Son dakika: Fatih Karagümrük, Pesic transferine son noktayı koydu! Gidiyor mu?

Fatih Karagümrük yaptığı açıklamayla Pesic transferine son noktayı koydu. İstanbul ekibi, "Aleksandar Pesic'i herhangi bir kulübe satmak gibi bir düşüncemiz yoktur." ifadelerini kullandığı bir açıklama yayımladı.

Spor 27-01-22 15:56

Son dakika: Acun Ilıcalı imza attırmak üzereydi; Fenerbahçe ligin kralı için devreye girdi! Yeni golcü...

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Uzun süredir forvet arayan Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu! Bu sezon başında Mergim Berisha ve Serdar Dursun'u transfer eden sarı lacivertliler devre arasında da bir takviye yapmayı planlıyor. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'ye imzası an meselesi olan Aleksandar Pesic için Fenerbahçe devreye girdi.

Spor 24-01-22 15:41

İletişim Başkanı Altun, Sırbistan Cumhurbaşkanı'nın o sözlerini paylaştı: Başka hiçbir ülkede görmedim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, ziyareti sırasında rüzgar nedeniyle uçan tören alanındaki halıları, kameraman ve fotoğrafçıların düzelttiği anlara dikkat çekti. Vucic, "Başka hiçbir ülkede görmedim. Bu, onların devletine ve size olan sevgilerini gösteriyor" dedi. O anların görüntülerini ve yaşanan anekdotu ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı.

Haber 19-01-22 00:53

Son dakika! Balkanlardaki krizle ilgili Erdoğan'dan açıklama: Liderleri bir araya getireceğiz

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bosna Hersek'teki durumla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırbistan'da yapılacak seçimin akabinde istiyoruz ki bu üçlü grubun liderlerini bir araya getirip toplantı yapalım ve bu toplantıyla özellikle Bosna-Hersek'in toprak bütünlüğünü sağlayabilmek için adımlar atalım." ifadelerini kullandı.

Haber 18-01-22 19:31

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı'nı törenle karşıladı

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i törenle karşıladı.

Haber 18-01-22 16:18