Aleksandar Vucic Haberleri

Kosova-Sırbistan hattındaki gerilim sürüyor! 4 kişi hayatını kaybetti... Cumhurbaşkanı Vucic'ten flaş açıklama: “İsterseniz hepimizi öldürün ama Kosova’yı tanımayacağız”

Kosova ile Sırbistan arasındaki gerilim hat safhaya tırmandı. Kosova'nın kuzeyinde polis ve Sırp grup arasında çıkan çatışmalarda 4 Sırp'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Dünya basını olayları "son yılların en ciddi krizi" olarak ifade ediyor. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Kosova’nın kuzeyinde meydana gelen son olaylarla ilgili açıklamasında, “İsterseniz hepimizi öldürün ama Kosova’yı tanımayacağız” dedi.

Haber 25-09-2023 10:28

Savaşın eşiğine gelmişlerdi! Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama

Kosova ile Sırbistan arasında gerilen ilişkilerin geçtiğimiz günlerde yeniden normale dönmesi sonrası Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Vucic, ülkesini korumak için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

Haber 20-01-2023 20:46

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'ten açıklama: Sırbistan'ı savaştan kurtardık

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, yıllık basın konferansında Sırbistan'ı savaştan kurtararak ülkeyi ayağa kaldırdıklarını ifade etti.

Haber 05-01-2023 01:06

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'ten şok 'suikast' açıklaması! Kanıtlar var diyerek duyurdu: Yenileri de gelecek

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, "Şahsıma suikast planlandığına dair kanıtlar var" dedi.

Haber 10-11-2022 17:20

Son dakika: Ruslar kaçmaya başladı, İstanbul biletleri 50 bin TL’ye yükseldi! Putin'in 'nükleer silah' tehdidine Zelenskiy'den kışkırtıcı yanıt

Rusya’da yaşanan gelişmeler tüm dünyada şok etkisi yarattı. Ukrayna’da devam eden savaşla ilgili olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. ‘Dünya görülmemiş bir çatışmaya girebilir’ uyarıları gelirken Putin’in kısmi seferberlik ilan etti. Putin'in açıklamasına kadar 30 bin TL'ye çıkan Moskova-İstanbul uçak bilet fiyatları son gelen bilgiye göre 50 bin TL'ye kadar çıktı. Zelenskiy ise 'nükleer silah' tehdidine ilişkin konuştu. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 21-09-2022 10:26

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic kimdir? Aleksandar Vucic nereli ve kaç yaşında?

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2 milyon 245 bin oy ile oyların yaklaşık yüzde 59,9-61’ini alarak seçimleri kazandığını duyurmasının ardından merak konusu oldu. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic kimdir? Aleksandar Vucic nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 04-04-2022 07:55

Sırbistan Cumhurbaşkanı açıkladı! Çarpıcı sözler: Bize saldıracaklar

Tüm dünya Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa kilitlenmişken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten çarpıcı bir açıklama geldi. Kosova'nın kendilerine saldıracaklarını öne süren Vucic, "Başbakan Kurti, Sırplara saldırmaya karar verdi. Bu eylemiyle barışı yıkmak istiyor." dedi.

Haber 26-03-2022 08:52

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı'nı törenle karşıladı

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i törenle karşıladı.

Haber 18-01-2022 16:18

Sırbistan Cumhurbaşkanı: Size yalvarıyorum, aşı olun!

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Size aşı olmanız için yalvarıyorum, aşımız var ve daha çok olacak, Tanrı aşkına gelip aşınızı olmanız için yalvarıyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Haber 05-04-2021 10:17