Ali Rıza Demircan Haberleri

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, Hülya Avşar'ın klibinde soyunmasından rahatsız oldu! Şoke eden sözler Deniz Akkaya'yı çıldırttı

Ahmet Misbah Demircan'ın babası ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, Türkiye'deki porno film izlenme oranlarının yüksekliğinden şikayet ederek gündeme gelmişti. Demircan şimdi de klibinde soyunan Hülya Avşar'ı hedef aldı. Ali Rıza Demircan'ın sözleri manken Deniz Akkaya'yı çıldırttı.

Magazin 15-12-2022 15:32

Hayat pahalılığından şikayet edenlere ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan yanıt: 'Oh olsun sana!'

Türkiye'de hayat pahalılığı bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ederken ilahiyatçı ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın babası Ali Rıza Demircan, hayat pahalılığından yakınanlara ilginç bir hitap gerçekleştirdi.

Haber 13-04-2022 16:58

Ali Rıza Demircan kimdir? Ali Rıza Demircan’ın sözleri tepki çekti!

Habertürk’ün Anahaber’ine koronavirüs ile ilgili konuk olan Ali Rıza Demircan’ın büyük tepki çekti. Demircan’ın sözlerine sosyal medya çok sayıda tepki paylaşımı yapılırken programın sunucusu Veyis Ateş, söz konusu sözler için özür diledi. Peki Ali Rıza Demircan kimdir?

Haber 17-03-2020 14:07

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan koronavirüsün yayılmasını eş cinsel ilişkiye bağladı, sosyal medyada tepki geldi

İlahiyatçı yazar Ali Rıza Demircan'ın Veyis Ateş'in sunduğu Habertürk Ana Haber'de koronavirüs salgınıyla ilgili kullandığı sözler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Demircan, evlilik dışı ilişki ve eş cinselliğin virüsün yayılmasına neden olduğunu söyledi.Programın ardından bir açıklama yapan Veyis Ateş, gelen tepkileri haklı bulduğunu belirterek üzgün olduğunu söyledi.

Haber 17-03-2020 07:26

Ali Rıza Demircan

Ali Rıza Demircan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali Rıza Demircan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'ın babası Erdoğan'a seslendi: Ahiretime zarar vermek istemiyorum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın babası ilahiyatçı Ali Rıza Demircan Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Bugüne dek Erdoğan ve partisine oy verdiğini belirten Demircan, "Ahiretime zarar vermek istemiyorum" ifadesini kullandı.

Haber 24-11-2018 14:15

İlahiyatçıdan tartışılacak sözler: Kuran zinaya yasak getirmez

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, Kuran-ı Kerim'in zinaya ceza getirmediğini belirterek, "Zinayı kanunla yasaklamak Kurani ilkelere terstir. Kuran zinaya ceza getirmez, zinanın aleniyete dökülmesine ceza verir" ifadesini kullandı.

Haber 02-03-2018 00:22

Oral seks kavgası büyüyor

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında 'İleri derecede oral ilişki haram mı değil mi' tartışması sürüyor.

Haber 18-07-2015 20:07

Cübbeli'den 'İleri derecede oral haramdır' sözüne yanıt

TRT'de Pelin Çift'e konuk olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın ‘İleri derecede oral ilişki haramdır’ sözü sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

Haber 15-07-2015 16:31

O sözler İsviçre’de manşet oldu

TRT’de Pelin Çift’in sunduğu programa konuk olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan’ın “ileri derecede oral ilişki” sözü İsviçre’nin saygın gazetelerinden Blick’e manşet oldu.

Haber 14-07-2015 00:18

Pelin Çift'i krize sokan cinsellik yorumu

TRT HD'de Pelin Çift'e konuk olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın "İleri derecede oral ilişki" sözü güzel sunucuyu krize soktu.

Haber 11-07-2015 12:27

'Sevişmek ibadettir'

Fatih Altaylı Teke Tek programında, evlilikte cinsellik konusu üzerine yaptıkları açıklamalarla dikkat çeken Ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan ile yaşam koçu Sibel Üresin'i konuk etti.

Magazin 23-01-2013 11:36