Ali Sabanci Haberleri

Ali Sabancı'dan deniz kazası sonrası bir ilk! Yunanistan'da zodyak botla kayalıklara çarpmışlardı

Yunanistan'da eşi Vuslat Doğan Sabancı ile geçirdiği deniz kazasında yaralanan ve uzun süre tedavi gören Ali Sabancı, taburcu olduktan sonra ilk kez görüntülendi. Korkunç kazadan 3 ay sonra Galatasaray maçını izlemek için yerini alan Sabancı, stadyumda objektiflere takıldı.

Haber 28-11-2023 08:06

Deniz kazasında yaralanan Ali Sabancı'dan güzel haber geldi!

Geçirdikleri deniz kazasında ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili güzel haber geldi. Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Haber 12-09-2023 22:30

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumunda son durum! Esas Holding'ten açıklama geldi

Yunanistan'da deniz kazası geçiren Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Esas Holding'den yapılan açıklamada Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın tedavisinin hastanede normal odada, eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisinin ise evinde devam ettiği belirtildi.

Haber 04-09-2023 16:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftine hastanede ziyaret! Kaza sonrası ilk fotoğraf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan’ın Leros Adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’yı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Ali Sabancı'nın kazanın ardından ilk fotoğrafı paylaşıldı.

Haber 03-09-2023 16:15

Ali Sabanci

Ali Sabanci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali Sabanci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ali Sabancı yoğun bakımdan çıktı, durumu iyiye gidiyor! Deniz kazasında yaralanmıştı

Ege Denizi'nde geçirdikleri kazada yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisi sürüyor. Durumu iyiye giden Ali Sabancı yoğun bakımdan çıkarıldı.

Haber 31-08-2023 15:22

Zodyakla kaza geçiren Sabancı çiftinin sağlık durumunda yeni gelişme! Tüm operasyonları başarıyla atlattılar

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın Leros adasında deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumu hakkında Aydın Doğan Vakfı'ndan açıklama geldi. Açıklamada çiftin geçirdikleri tüm operasyonların başarıyla sonuçlandığı belirtildi.

Haber 27-08-2023 13:43

Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama! Sevenleri hastanede ziyaret etti

Yunanistan’ın Leros Adasın’da denizde kaza yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavileri İstanbul’da özel bir hastanede sürüyor. Çifti sevenleri hastanede ziyaret etti. Çifti hastanede ziyaret eden Güler Sabancı gazetecilerin yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili sorusuna "Çok şükür" dedi.

Haber 26-08-2023 14:02

Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile Leros Adası açıklarında kaza geçirdi

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı Yunanistan'ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Basında yer alan haberler sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Ali Sabancı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl?

Magazin 25-08-2023 14:56

SON DAKİKA | Zodyakla kayalıklara çarptılar... Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi! Esas Holding'den açıklama geldi

Son dakika haberi: İş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da deniz kazası geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarpan çiftin kazada yaralandığı belirtildi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından Bodrum'a getirilirken, Esas Holding'den çiftin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama geldi. Mynet ailesi olarak, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’ya geçmiş olsun dileklerimizi sunar bir an önce iyileşmelerini temenni ederiz.

Finans 25-08-2023 11:23