Ali Yalçın Haberleri

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge çağrısı: 'Yasal düzenleme yapılsın, verilen söz yerine gelsin'

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklaması sonrası Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın çağrıda bulundu. 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesi için açıklama yapan Yalçın, “Söz' ve 'karar' için şimdi harekete geçme zamanı" dedi.

Finans 25-01-2024 09:41

SON DAKİKA | Memur maaş zammı sonrası 'çalışma barışı sorunu' gündemde! Memur-Sen'den açıklama: Maaş skalası yeniden düzenlensin

Son dakika haberi: Memurların maaş zammıyla ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan yeni bir değerlendirme geldi. 'Çalışma barışı sorunu'na dikkat çeken Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Memur maaş skalasının yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirterek "Biz emeğimizin karşılığının peşindeyiz, maaş ya da ücret yarışı içinde değiliz. Son zamanlarda yapılan ücret artışları yerinde ise de kaybı karşılamaktan, alım gücünü ikame ve idame etmekten uzak" dedi.

Finans 10-07-2023 16:31

Memur maaşlarına seyyanen zam talebi! Enflasyon rakamları sonrası Memur-Sen'den yeni açıklama

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur maaşları için yeni zam talebi geldi. Enflasyonun üç ayda yüzde 12,52 olarak gerçekleşmesi sonrası Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, seyyanen zam talebinde bulundu. Yalçın, yaptığı açıklamada maaş ve ücretlerin eridiğini; kayıpların da artacağını kaydederken, memur maaşlarının iyileştirilmesi gerektiğini savundu.

Finans 03-04-2023 16:24

Olacakları 5 maddede sıraladı! Erdoğan'ın 'sözleşmeliye kadro' açıklamasından sonra Tarih olacaktır diyerek duyurdu

Yüz binlerce kişinin merakla beklediği ve sık sık gündeme gelen sözleşmeliye kadro konusu; Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine toplantısı sonrası yapılan açıklamada netlik kazandı. Erdoğan’ın, sözleşmeli personelin kadroya geçişiyle ilgili süreçte uygulanacak 3+1 sisteminin detaylarını duyurmasının ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan da açıklama geldi. "657 4/B’ye göre süresiz sözleşmelilik tarih olacaktır” diyen Yalçın, gelişmenin sağlayacağı avantajları 5 maddede sıraladı.

Finans 28-11-2022 22:46

Ali Yalçın

Ali Yalçin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali Yalçin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

3600 ek gösterge düzenlemesine ilişkin önemli açıklama! Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 'Önümüzde çok kıymetli bir başlık var'

3600 ek göstergeyle ilgili meraklı bekleyiş sürüyor. Konuyla ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, 3600 ek gösterge düzenlemesinde onarılması gereken konular olduğunu söyledi ve "Önemli başlıklar geride kaldı, önümüzde çok kıymetli bir başlık var. Dün buna ilişkin ilk temas gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Finans 14-09-2022 19:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3600 ek gösterge açıklaması beklentileri karşıladı mı? Memur-Sen'den dikkat çeken açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından merakla beklenen açıklamayı yaptı. Ek göstergede memurlarda 600 puanlık bir artış duyuruldu. Yeni düzenlemeyle maaşlar ve emekli ikramiyeleri arttı. Uzun süredir beklenen açıklamanın ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yeni düzenlemeyi değerlendirdi. 3600 ek gösterge kararı memurların beklentilerini karşıladı mı? İşte tüm detaylar...

Finans 06-06-2022 22:36

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zam açıklaması sonrası Memur-Sen Başkanı Yalçın'dan ilk tepki

Son dakika gelişmesine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası açıkladığı memur ve memur emeklilerine yapılan zam oranına Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan ilk tepki geldi. Yalçın açıklamasında, "Zam ateşi alır ama közü söndürmez" ifadelerini kullandı.

Finans 03-01-2022 23:38

Son Dakika! Memur-Sen Başkanı Yalçın'dan zam tepkisi: 'Aylık 38 lira ile yetinin' denileceğini, düşünmek bile istemiyoruz

Memur ve emekli zammı maaşlarına 2022 yılında gelmesi beklenen zam ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, memur zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yalçın sosyal medyadan yaptığı açıklamasında 'Evli-2 çocuklu memura şu ortamda, 'Vergi muafiyetinden gelen aylık 38 TL ile yetinin' denileceğini, düşünmek bile istemiyoruz' dedi.

Finans 28-12-2021 17:36

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Eğitim-Bir-Sen hizmet binası açılışında konuştu:

"(3600 ek gösterge) Bu konuda Memur-Sen'in katılımıyla, tüm kamu görevlilerini memnun etme noktasında, ek gösterge sistematiğindeki omurga bozukluklarını düzeltme noktasında önemli bir süreci işleteceğiz, elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız" - "Sözleşmeli, kadrolu, ücretli öğretmenlik gibi bu anlamda mesleğin dağılarak ve çeşitlenerek yürüdüğü bu zeminin derlenip toparlanması, mesleğe bir kariyer meslek olarak bakılması ve hepsinin bir arada toparlanması için özellikle meslek kanununu istiyoruz"

Yurthaber 19-11-2021 16:54

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Tokat'ta teşkilat buluşmasına katıldı

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Tokat'ta teşkilat buluşmasına katıldı

Yurthaber 06-11-2021 18:07

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Van'da:

"Memur-Sen ailesi sendikacılığı bir ideoloji taşeronluğuna dönüştürmeyen, geniş çerçevede ekmek ve emek mücadelesini onur ve izzet mücadelesi olarak gören dünyanın tamamında mazlumlar, mağdurlar konusunda hassasiyetini asla kaybetmeyen bir kitledir"

Yurthaber 26-10-2021 17:47

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan '3600 ek gösterge' açıklaması: Kasım ayında başlıyoruz

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonlarca memurun beklediği 3600 ek gösterge için kasım ayına işaret etti. Yalçın açıklamasında, "Buna ilişkin startı kasım ayı içinde vereceğiz" dedi. 3600 ek gösterge teklifinin kendilerine ait olduğunu dile getiren Yalçın, "Toplu sözleşme kararı bize aittir. Buna ilişkin vaat Cumhurbaşkanımıza aittir. 2022 yılı içinde çalışacağız tamamlayacağız" diye konuştu.

Finans 11-10-2021 09:32

Memur-Sen, kamu görevlileri için 600 lira seyyanen zam, 2022'de yüzde 21, 2023'te yüzde 17 artış talep etti

Genel Başkan Ali Yalçın: - "Bayramda ayrım yapılmamalı, kamu görevlilerine de bayram ikramiyesi verilmeli. Vergi gelir kaybı üretmemeli, gelir vergisinde yüzde 15 oranını aşan kısım kamu işverenince ödenmeli" - "Zaman ve enerji kaybına mahal vermemek adına kamu işvereninden en geç 2 Ağustos'ta ilk oturumda masaya teklif sunmasını istiyor ve bekliyoruz"

Yurthaber 26-07-2021 11:21

Memur-Sen taleplerini iletti! Milyonlara yüzde 10 zam

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın memurlara yönelik taleplerini açıkladı. Ağustos ayında yapılacak toplu sözleşme çalışmaları hızlanırken, yüzde 10 oranında zam istendi. Tüm memurları ilgilendiren talepleri haberimizde bulabilirsiniz.

Finans 13-07-2021 13:46