Alibeyköy Haberleri

Kulüp başkanından ters tepen motivasyon konuşması! Cam şişeyi kırdı, Şampiyon olacağız dedi ama takımı sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı!

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Alibeyköyspor, 10. hafta maçında Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman, karşılaşma öncesinde takıma ve teknik heyete motivasyon konuşması yaptı. Duman'ın konuşma esnasında eline aldığı cam şişeyi kırması ve yüksek sesle takıma hitap etmesi dikkat çekti. Alibeyköyspor, müsabakadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılınca Duman'ın konuşma videosu sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-12-2023 12:25

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında teknik arıza!

Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle seferlerin Eminönü-Alibeyköy Metro istasyonları arasında yapıldığı bildirildi.

Haber 07-12-2023 21:44

SON DAKİKA | İstanbul'da İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı, yolcu otobüste sıkıştı! Korkunç kaza anı böyle görüntülendi

Son dakika haberi: İstanbul Alibeyköy'de, İETT otobüsü ile Tramvay çarpışarak kaza yaptı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 4'ü ağır 19 kişi yaralandı. Otobüste sıkışan 1 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kazayla ilgili inceleme sürerken bir haftadır tramvay hattındaki sinyalizasyonun arızalı olduğu iddia edildi.

Haber 05-12-2022 09:28

Alibeyköy

Alibeyköy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alibeyköy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.