Alihan Turkdemir Haberleri

Cemaat lideriyle fotoğrafı gündem oldu! Başsavcı hakkında harekete geçildi: Soruşturma başlatıldı

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş'le fotoğrafı çıktı. Gündem olan karenin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu Başsavcı Eskiler hakkında soruşturma başlattı. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner konuyla ilgili "Gereği yapılır elbet" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-08 12:21:20

Motor kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki Alihan Fidan hayatını kaybetti.

Yurthaber 2023-09-06 12:10:00

15 yaşında başına geldi... 'Oturabilirsen şükret' demişlerdi, alınan sonuca doktoru bile şaşırdı! Açıkçası biz de beklemiyorduk

Alihan Şeker'in (18) 15 yaşındayken kurşun isabet etmesiyle göğüsten aşağısı felç kaldı. Şeker'in "Ne zaman yürüyebileceğim?" sorusunu doktorları, "Yürümeyi bırak, oturabilecek hale gelirsen şükret" şeklinde yanıtladı. Ancak 2 yıl yoğun fizik tedavisi alan, geçen yıl şiddetli ağrılarından kurtulmak için omurilik pili takılan Alihan'ın geldiği nokta, omurilik pili ameliyatını gerçekleştiren doktorunu bile şaşırttı. Doktoru, "Bu kadar iyi bir sonuç alacağımızı açıkçası biz de beklemiyorduk" dedi.

Haber 2023-04-17 11:38:49

WhatsApp'tan Hakkınızı helal edin mesajı attı, ölü bulundu!

Samsun'da 21 yaşındaki Alihan Atsan isimli genç, edinilen bilgiye göre WhatsApp'tan aile grubuna "Hakkınızı helal edin" diye mesaj attıktan sonra, yakınlarının onu aramaya çıkması sonucu korkuluklara iple asılı halde ölü bulundu. Gencin cansız bedeni otopsi için hasta morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 2023-03-17 10:03:43

Kahramanmaraş'ta feci kaza: Otomobil baraj gölüne uçtu! Astsubay ve arkadaşı hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan otomobil, baraj gölüne devrildi. Kazada araçta bulunan Astsubay Alihan Ördek (27) ile yanındaki Burakcan Doğan (24) yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar!

Haber 24-07-22 13:58

Göztepe, Alihan Al'la profesyonel sözleşme imzaladı

Göztepe, Alihan Al'la profesyonel sözleşme imzaladı

Yurthaber 12-07-22 17:03

Piknikte mide bulandıran olay! İçinden fare çıktı, ekmek alamaz oldular: Olayın şokundayız

Antalya’da bir marketin fırınından ekmek alıp ailesiyle birlikte pikniğe giden genç adam, ekmeği bölünce karşılaştığı manzara karşısında adeta şoke oldu. Ekmeğin içinde telef olmuş fareyi gören vatandaş maddi ve manevi tazminat davası açarken Alihan Taş, ''Artık ekmek almıyoruz. Ekmeği kaynanam kendi yapıyor, öyle yiyebiliyoruz. Daha olayın şokunu üzerimizden atamadık” dedi. Bu arada yapılan denetimlerde söz konusu fırında fare kapanı ve fare pislikleri tespit edildi.

Haber 24-06-22 15:31

Para isteyen torununu öldürmüştü! Dedeye indirimle 20 yıl hapis

Eskişehir'de, tartıştığı torunu Alihan Gölbaşı'yı bıçaklayarak öldüren dedeye haksız tahrik ve iyi hal indirimleriyle 20 yıl 5 ay hapis cezası verildi. Karardan önce son sözleri sorulan sanık Gölbaşı, ''Çok pişmanım'' derken, söz konusu olayın torunun dededen para istemesi yüzünden çıktığı belirtilmişti.

Haber 03-06-22 14:08

Kırmızı ışıkta öldürülmüşlerdi! Emine Çöp ve Tuğçe Semiz'in ailesinden tehdit iddiası

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki otomobile, arkadan gelen bir otomobilden kar maskeli kişilerce ateş açıldı. Olayda otomobillerde bulunan kuzenler Emine Çöp ile Tuğçe Semiz hayatını kaybetti, arkadaşları Alihan Kaya da ağır yaralandı. Çifte infazla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Çöp ve Semiz'in diğer kuzenleri Yağmur'un ayrıldığı erkek arkadaşının, bu ayrılıktan Emine Çöp'ü sorumlu tuttuğu ve tehdit ettiği iddia edildi. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayın detayları!

Haber 14-02-22 17:28

Kazakistan'da Alihan İsmailov dönemi başlıyor

Kazakistan'daki şiddet olaylarının ardından İsmailov ülkenin yeni başbakanı oldu.

Haber 11-01-22 14:28

Dilan Çiçek Deniz’in İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson’dan aşk pozu

Sevilen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz yaz iş insanı Alihan Aloğlu'ndan ayrılmış, kısa süre sonra İzlandalı reklam yönetmen Thor Saevarsson ile aşk yaşamaya başlamıştı. İzlandalı yönetmenin, genç oyuncuyla olan fotoğrafı binlerce beğeni topladı.

Magazin 25-11-21 11:35

Usta oyuncu İlhan Daner son yolculuğuna uğurlandı

Usta oyuncu İlhan Daner, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Daner için Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenledi. Cenazede taziyeleri Daner'in eşi Nihal Daner ve oğlu Cüneyt Alihan Daner kabul etti.

Magazin 03-10-21 19:53

İyilik sevdalıları trafik kazasında ailesini kaybeden kardeşlerin evlerini yeniledi

Düzce İyilik Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt: - "Evin boya, alçı bakım, tamir ve onarımlarını kendi ellerimizle yaptık. A'dan Z'ye bütün eşyaları değiştirip, evi yaşanır bir hale getirdik. Bunun gururu ve mutluluğu, tüm ekip arkadaşlarımızın yüzüne yansıyor" - Ağabey Alihan Öztürk: - "İnanın heyecandan evin içine bakamıyorum. İyi ki varlar, bize çok büyük değer kattılar"

Yurthaber 21-06-21 10:25

Türk bayrağını yırtıp Atatürk'e hakaret etmişti! 'Sapık Alihan' hakkında karar verildi

Atatürk'e hakaret edip, Türk bayrağını yırtarak sosyal medyada paylaştığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan 17 yaşındaki 'Sapık Alihan' isimli kullanıcı Alihan Ş., ilk duruşmada 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

Haber 04-06-21 17:36

‘Sapık Alihan’ hesabının kullanıcısı tutuklandı

Sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’e ve Mersin’de 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan’a hakaret eden, Türk bayrağını yırtan ‘Sapık Alihan’ isimli kullanıcı çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.Polis ekipleri, sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’e ve Mersin’de 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan’a hakaret ederek, Türk bayrağını yırtıp paylaşımlarda bulunan ‘Sapık Alihan’ hesabına yönelik inceleme başlatmıştı.

Haber 05-04-21 20:32

‘Sapık Alihan’ hesabının kullanıcısı akli denge raporu için hastaneye sevk edildi

Sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’e ve Mersin’de 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan’a hakaret eden, Türk bayrağını yırtan ‘Sapık Alihan’ isimli kullanıcı çıkarıldığı savcılıkça akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair rapor alınması için hastaneye sevk edildi.

Haber 05-04-21 17:53

‘Sapık Alihan’ hesabının kullanıcısı akli denge raporu için hastaneye sevk edildi

Sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’e ve Mersin’de 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan’a hakaret den, Türk bayrağını yırtan ‘Sapık Alihan’ isimli kullanıcı çıkarıldığı savcılıkça akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair rapor alınması için hastaneye sevk edildi.Polis ekipleri, sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’e ve Mersin’de 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan’a hakaret ederek, Türk bayrağını yırtıp paylaşımlarda bulunan ‘Sapık Alihan’ hesabına yönelik inceleme başlatmıştı.

Haber 05-04-21 17:44

Sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı! ‘Sapık Alihan’ hesabının kullanıcısı gözaltına alındı

Sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’e ve Mersin’de 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan’a hakaretler eden, Türk bayrağını yırtan ‘Sapık Alihan’ isimli kullanıcı gözaltına alındı. Hesabı kullanarak paylaşımları yapan kişinin 18 yaşından küçük olduğu belirlendi.

Haber 05-04-21 11:31

Obezitede iğne tedavisiyle 20 kilo verilebiliyor

Medicana Bahçelievler Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Alihan Oral: - "İlaç insülin iğnesi gibi toplamda 6 ay boyunca her gün kullanılıyor. Günde 1 kez uygulanıyor. İlacın dozu haftadan haftaya yavaş yavaş artırılıyor. İlaç iştahı keserek mideyi yavaşlatıyor ve tokluk hissi veriyor" - "Aslında bir şeker ilacı olan bu ilaç mide boşalmasını yavaşlatarak ve iştahı azaltarak kişinin zayıflamasına yardımcı olmaktadır"

Yurthaber 01-04-21 13:56

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

Samsun’un Bafra ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen “Her Şehit Bir Kahraman” temalı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Cevdet Ertürkmen tarafından ödüllendirildi.Lise öğrencileri arasında yapılan kompozisyon yarışmasında Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Talha Bakır birinci, Bafra Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Alihan Çelikel ikinci, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İlayda Akman üçüncü oldu.Ortaokul öğrencileri arasında yapılan yarışmada ise Gazi Ortaokulu öğrencisi Gamze Unat birinci, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Kaan Semi Alaca ikinci, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Cansu Doğan üçüncü oldu.Dereceye giren öğrenciler okul idarecileri ile birlikte kaymakamlık makamında kabul eden Kaymakam Cevdet Ertürkmen, öğrencileri tebrik ederek ödüllerini verdi.

Yurthaber 25-03-21 15:15

Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat kadınlara karanfil dağıttı

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde beldedeki okullarda ve kurslarda çalışan emekçi kadınlara hediye verip, karanfil dağıttı.Babat, belediyeye işleri için gelen yolda karşılaştığı kadınları da unutmayarak onlara da karanfil verip kadınlar gününü kutladı.

Yurthaber 08-03-21 12:39

Başkan Alihan Babat köylülerin yayla yolu sorununu çözüyor

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, Belat yaylasına ve Belat ormanlarına ulaşım konusunda sıkıntılar yaşayan Şenoba ile çevre yerleşim yerlerinde ikamet eden vatandaşlar için yeni yol yapma çalışmaları başlattı.Yayla kültürünün yoğun olarak yaşandığı Şenoba’da yayla yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yurthaber 08-03-21 10:38

Şenoba Belde Belediye Başkanı Babat esnafla bir araya geldi

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, esnafla bir araya geldi.Şenoba Belde Belediye Başkanı Babat, her hafta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretine devam ediyor.

Yurthaber 04-03-21 13:02

Şenoba Belde Belediye Başkanı Babat’tan eğitime tam destek

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, köy okullarında yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilere kışlık mont ve kırtasiye malzemesi hediye etti.Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz, Şenoba Belde Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş’ın katılımı ile 300 öğrenciye kışlık mont ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Yurthaber 28-02-21 12:49

Şenoba Belde Belediye Başkanı Babat’tan eğitime tam destek

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, köy okullarında yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilere kışlık mont ve kırtasiye malzemesi hediye etti.Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz, Şenoba Belde Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş’ın katılımı ile 300 öğrenciye kışlık mont ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Yurthaber 28-02-21 12:49

Şenoba Belde Belediye Başkanı Babat, esnafla bir araya geldi

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, kentteki aktif işletme sahibi olan esnafla bir araya geldi.Esnafları belediyeye ait toplantı salonunda ağırlayan Babat, yapılan hizmetler hakkında esnafla fikir alış-verişinde bulunup görüş ve talepleri de dinleyerek sorunları not aldı.

Yurthaber 23-02-21 12:57

Oyunseverler, en uzun gecede Red Bull Türkiye Twitch kanalında buluşacak

Red Bull Türkiye Twitch kanalı, sunduğu içeriklerle fark yaratmaya devam ediyor. Oyunseverler, en uzun gecede de Red Bull Türkiye Twitch kanalında ünlü yayıncılar Cantuğ “UNLOST” Özsoy, Necati "ZEON" Akçay, Berke ‘’RIP’’ Tepe, Alp TV, Alihan ‘'deNc'’ İpek, Red Bull sporcusu Mehmet ‘’cNed’’ İpek, Futbolist takımından Sterben ve Marqnue ile buluşacak.

Trend 22-12-20 10:29

Şenoba Belde Belediye Başkanı Babat’tan örnek davranış

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellere kendi bütçesinden kışlık kıyafet dağıtımı yaptı.Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellere kendi bütçesinden çalışmaları dışında kişisel olarak kullanabilecekleri kışlık kıyafet dağıtımı yaptı.

Yurthaber 17-12-20 09:35

Şenoba Belde Belediye Başkanı Babat’tan örnek davranış

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellere kendi bütçesinden kışlık kıyafet dağıtımı yaptı.Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellere kendi bütçesinden çalışmaları dışında kişisel olarak kullanabilecekleri kışlık kıyafet dağıtımı yaptı.

Yurthaber 17-12-20 09:35

Uzman Psikolog Alihan Atile pandemi döneminde teknoloji bağımlılığını anlattı

Küçükçekmece Belediyesi’nin video kanalı Küçükçekmecem TV’ye konuk olan Klinik Psikolog Alihan Atile, pandemi döneminde artan teknoloji bağımlılığını anlattı.

Yurthaber 09-12-20 11:59

9 saatten fazla uyuyorsanız kendinizi tehlikeye atıyorsunuz!

Yetersiz ve kötü bir uyku, vücuttaki antikor miktarını azaltarak bağışıklık sistemini düşürüyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Alihan Oral, uykunun sağlığımız açısından ne kadar önemli olduğunu detaylı bir şekilde anlattı.

Haber 24-11-20 15:16

Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı

Yukatel Denizlispor, Pazartesi günü saat 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı.Taktik çalışmalarının yapıldığı son antrenmanın ardından karayolu ile Ankara’ya gidecek olan yeşil-siyahlılar, konaklayacakları otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve çalışanlarda hiçbir pozitif bulguya rastlanmadı.Yukatel Denizlispor’un Gençlerbirliği maçı kafilesi şu şekilde:Costel Pantilimon, Cenk Gönen, Hüseyin Altıntaş, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Neven Subotic, Muhammed Özkal, Tiago Lopes, Zakarya Bergdich, Özer Özdemir, Marvin Bakalorz, Mathieu Dossevi Ismail Aissati, Recep Niyaz, Fede Varela, Alihan Kalkan, Eren Kıryolcu, Hadi Sacko, Angelo Sagal, Muris Mesanovic, Hugo RodallegaSakatlıkları devam eden Radoslaw Murawski, Fabiano Leismann, Özgür Çek ve Sakıb Aytaç deplasman kafilesinde yer almıyor.

Yurthaber 18-10-20 13:11

Isparta’dan Şırnak’a kardeş belediye yolculuğu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindekiler, kardeş belediyelerinin sorun ve taleplerini dinlemek için Şırnak’a gelerek Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile görüştü.Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, beraberinde Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün ile Hakkı Kaya, Uludere İlçe Belediye Başkanı Sait Ürek, Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat ve Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek ile birlikte Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’ya ziyarette bulundu.

Yurthaber 29-09-20 10:19

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 Yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Kahramanmaraş istikametine giden Alihan Akboğa idaresindeki 01 UA 384 plakalı Tofaş marka otomobil sürücüsü ile aynı istikamete giden Mehmet Nuri Sayılır idaresindeki 33 T 0687 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile çarpıştı.Kazada sürücüler Alihan Akboğa, Mehmet Nuri Sayılır ile Serhat Haylaz, Aziz İtmeç ve Emrah İnalkoç yaralandı.

Yurthaber 28-09-20 18:04

Korgan’da trafik kazası: 1 ölü

Ordu’nun Korgan ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Alihan Bilim yönetimindeki 52 ABA 454 plakalı motosiklet ile Tepe Mahalle’de seyir halindeyken dönüş yapmak istedi.

Yurthaber 29-08-20 12:02

Alihan Kalkan'ın top toplayıcılıktan A takıma uzanan başarı hikayesi

Denizlispor'un altyapısından yetişen, bir dönem top toplayıcılık yapan genç futbolcu Alihan Kalkan, şimdi Süper Lig'de mücadele veren takımın formasını giyiyor - Yukatel Denizlispor'un sol kanat oyuncusu Alihan: "Hayalimde top topladığım takımın A kadrosunda görev yapmak vardı. Allah'ın izniyle A takıma kadar yükseldim"

Yurthaber 18-06-20 11:09

TOFAŞ, ABD'de oynayan basketbolcu Alihan Demir'i transfer etti

TOFAŞ, ABD'de oynayan basketbolcu Alihan Demir'i transfer etti

Yurthaber 08-06-20 14:44

Otomobil dereye yuvarlandı: 4 yaralı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde otomobilin dereye yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Besni ilçesine bağlı Oyratlı köyünden Besni istikametine gelmekte olan Alihan Yalçın idaresindeki 02 AB 171 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı.

Yurthaber 17-05-20 22:37

Kaymakam Can’dan gazi Akis’a ziyaret

Van’ın Çaldıran Kaymakamı Adem Can, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde ikamet eden gazi Alihan Akis’i evinde ziyaret etti.Kaymakam Adem Can, beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Ece, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Gülmez ve Çaldıran Şehit ve Gazi Aileleri, Dul Yetimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Çınarağaç ile korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ardından gazileri evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinliyor.

Yurthaber 25-04-20 12:49

İskilip MYO öğrencileri maske ve eldiven dağıttı

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek okulu (MYO) öğrencileri İlçedeki esnaf ve evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlara koruyucu maske ve eldiven dağıttı.’Vefa, beklenilendir, karşılık değildir’İskilip Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Alihan Deveci, vefanın maddi değil manevi bir borç olduğuna dikkat çekerek, “Vefa, maddi değil, manevi bir borçtur.

Yurthaber 02-04-20 14:03

Koronavirüsten korunmak için ağaç tepesine ev yaptıları

Manisa'da koronavirüs tehlikesinden kendilerini korumaya karar veren 3 arkadaş, ilginç bir yönteme başvurdu. Spil Dağı Milli Parkı mevkisinde bulunan toplu arazi üzerine ağaç ev yapan elektrik teknisyeni 26 yaşındaki Alihan Sayılır ve özel sektörde çalışan arkadaşları Semih Yiğit ve Ertürk Akpınar, koronavirüs tehlikesi geçene kadar ağaç evde yaşayacaklarını söyledi.

Haber 27-03-20 09:46

Bu beldede yaşlı ve hasta yakınlarının bakımını üstlenenlerin de ihtiyaçları karşılanıyor

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Beldesinde Belediye Başkanı Alihan Babat, İçişler Bakanlığının aldığı 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinde kısıtlama kararı ile beraber yaşlı ve hastaların bakımını üstlenen kişi veya kişilerin de gıda, zorunlu ve temel ihtiyaçlarını karşılıyor.İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs önlemleri kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmişti.

Yurthaber 23-03-20 13:52

Belediye Başkanı vatandaşlar için çadır ve sandalye aldı

Şırnak’ın Uludere İlçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, vatandaşların kullanması için çadır ve sandalye aldı.

Yurthaber 05-03-20 11:34

DATÜB heyetinden Milli Şair Mircevat’a geçmiş olsun ziyareti

Dünya Ahıskalı Türkler Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar beraberindeki heyet ile birlikte Ahıskalı Türklerin Milli Şairi Mircevat Ahıskalı’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar İcra Komitesi Başkanı Mehmet Taş, Bursa İl Temsilcisi Paşa Alihan, İnegöl Ahıskalı Türkler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Hatipoğlu ile birlikte Ahıskalı Türklerin Milli Şairi Mircevat Ahıskalı’yı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 17-02-20 16:53

Terk edilen hayvanlar koruma altına alındı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde soğuk havalarda ölüme terk edilen hayvanlar koruma altına alındı,Uludere’ya bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat’ın talimatları ile soğuk havalarda ölüme terk edilen katır ve atlar toplanarak koruma altına alındı.

Yurthaber 14-02-20 13:54

Süper Lig'de yarın oynanacak Ankaragücü - Konyaspor maçının muhtemel 11'leri

MKE ANKARAGÜCÜ Korcan - Alihan, Kulusic, Pazdan, Pinto, Kitsou, Sedat, Faty, Cebrail, Canteros, İlhan SAKAT: Yok CEZALI: Orgill BİLET FİYATLARI: VIP Tribün: 150 TL, Batı Tribün: 15 TL, Doğu Tribün: 15 TL,  Güney Tribün: 10 TL, Kuzey Tribün: 10 TL, Misafir: 13 TL İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Serkan - Skubic, Selim Ay, Anicic, Alper, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Miya, Milosevic, Thuram  SAKAT: Ferhat Öztorun CEZALI: Ali Turan

Spor 16-01-20 10:56

Altay, Alihan'dan haber bekliyor

TFF 1'inci Lig'de ilk yarıyı 10'uncu sırada bitiren Altay, Ankaragücü'nde forma giyen Alihan Kubalas'la yeniden temasa geçti.

Spor 06-01-20 13:56

Yarıştıkları öne sürülen motosikletler çarpıştı: 2 ölü (2)

2 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADAN SONRA VALİ KARALOĞLU'NDAN KASK UYARISI Antalya'nın Kepez ilçesinde yarıştıkları öne sürülen iki motosikletin çarpışması sonucu Alihan Dilek'in (18) hayatını kaybetiği kazada yaralanan Serdar Kilit (20) de tedavi gördüğü Kepez Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Haber 04-01-20 15:56

Yarıştıkları öne sürülen motosikletler çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

ANTALYA'da yarıştıkları öne sürülen iki motosikletin çarpıştığı kazada sürücülerden Alihan Dilek (18) öldü, Serdar Kilit (20) ise yaralandı.

Haber 04-01-20 11:46