Alman Polisi Haberleri

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti

Son dakika haberi: Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Ankara'da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman bir gazetecinin sorusu üzerine, "İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti. Bunu da kısa zaman önce Dışişleri Bakanım açıkladı" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-24 16:12:13

Yer: Antalya! Uzun süre hareketsiz yatan turist polisi harekete geçirdi: Gerçek ortaya çıktı!

Antalya'nın güzide tatil beldelerinden Alanya'da 76 yaşındaki Belaruslu bir turist sahilde ölü bulundu. Kleopatra plajında güneşlenen turistin ölüm sebebi araştırılıyor.

Haber 2024-04-24 11:54:10

İstanbul’da kaza sonrası sızan taksici kamerada: Uyuyakalan taksici polisi duyunca kaçtı

Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza ihbarına giden itfaiye ekibi, taksiciyi aracın içerisinde uyurken buldu.

Yurthaber 2024-04-24 09:48:54

Korku filmlerini aratmayacak olay! Hırsızlar, Yusuf Yazıcı'nın evine bu kez göz göre göre girmeye çalıştılar...

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı 3. kez hırsızlarla karşı karşıya geldi. Daha önce 2 kez evi soyulan Yusuf Yazıcı bu kez hırsızlarla burun buruna geldi ve direkt polisi aradı.

Spor 2024-04-23 15:39:05

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da! İlk olarak İmamoğlu ile görüştü

Alman Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyareti kapsamında İstanbul'a geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ün karşıladığı Steinmeier, İstanbul'daki ilk ziyaretini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptı. İkili birlikte Almanya'ya Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli sergiyi ziyaret etti. Steinmeier sergi sırasında bir grup tarafından protesto edildi. Protestoculardan bazıları gözaltına alındı.

Haber 22-04-24 13:38

Yazlığına girdiğinde neye uğradığını şaşırdı 'Şok içerisindeyim! Teker teker kesilmiş' Bu kadarını da ummadı

Sivas’ın Gemerek ilçesinde altı ay üzerine yazlık olarak kullandığı evine giren vatandaş gördüğü manzara karşısında hemen polisi aradı. İddiaya göre, hırsızların girdiği evde hemen hemen her eşyaya zarar verildi. Hırsızların değerli eşyaları aldığını söyleyen vatandaş, "Bunlar büyük bir örgüt. Bunu bir insan yapamaz" dedi. Vatandaş "Bu kadarını ummuyordum, muslukların başlıklarına kadar sökmüşler. Şok içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 10:25

Alman lotosundan 9.9 milyon kazanmıştı: Türk milyonerin 1.5 yılda harcadığı para dudak uçuklattı!

Almanya'da oynadığı lotodan 9.9 milyon Euro gelir elde eden Kürşat Yıldırım, yalnızca 1.5 senede 3 milyon Euro para harcadı. Servetinin büyük çoğunluğunun nakit olmadığını belirten Yıldırım'ın 7 evi ve lüks arabaları olduğu öğrenildi.

Haber 20-04-24 16:27

21 Mart'ı bilmişti! Alman devinden Merkez Bankası kararı için yeni tahmin

Mart ayında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz artışını öngören Deutsche Bank, nisan ayı toplantısında bankanın politika faizi için yeni tahmin geldi. Banka nisan ayında faizin sabit bırakılacağını düşünüyor.

Finans 19-04-24 15:32

Kadıköy'de skandal! Hem faul yaptı, hem hareket çekti... Alman hakem kart bile göstermedi

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Olympiakos ile karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe'de karşılaşmanın ilk yarısında Podence, Ferdi Kadıoğlu'na skandal bir hareket yaparken karşılaşmanın Alman hakemi kartına başvurmadı. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 23:37

İstanbul’da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 18-04-24 11:57

Burhaniye polisi suçlulara göz açtırmıyor

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son iki gün içinde yaptığı uygulamalarda çeşitli silahlar ve uyuşturucu ele geçirilirken, aranan 7 kişi de yakalandı.

Yurthaber 17-04-24 15:57

Aracından uyuşturucu çıktı, polisi arayıp kendini ihbar etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti. Kendisine hasmı tarafından komplo kurulduğunu ifade eden Serol Avcı, 6 Temmuz'da da ayağından vurulduğunu belirtti.

Haber 17-04-24 09:59

Bayern'e transfer olan Sacha Boey'dan haber var!

Alman ekibi Bayern Münih, ara transfer döneminde Galatasaray’dan kadrosuna kattığı Sacha Boey’in yaşadığı sakatlığın ardından bugün bireysel antrenmanlara başladığını duyurdu.

Spor 09-04-24 18:11

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 09-04-24 13:00

Dedektif gibi iz sürüp ülke ülke çocuğunu aradı! İmdadına Türk polisi yetişti

Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. çocuğunu kaçırdı. Ülke ülke çocuğunu arayan Alman Anika Ball'ın imdadına Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı. Dedektif gibi iz sürüp Tayland'a kadar giden anne, rahat bir nefes aldı. İşte detaylar...

Haber 08-04-24 19:43

Türkiye'den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Alman hoca Stefan Kuntz geri dönüyor... İşte yeni adresi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eylül 2023'te görevden alınan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor. 61 yaşındaki teknik adam daha önce de çalıştığı bir kulübe geri dönebilir. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:29

Galatasaray'a gün doğdu! Yönetimi sevindiren haber... Bayern Münih Sacha Boey'i gönderiyor!

Galatasaray'da gösterdiği performansla dev kulüpleri peşine takan ve Alman ekibi Bayern Münih'in yolunu tutan Sacha Boey için İtalyan basınında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 21:11

Kayseri polisinden şok uygulama

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince özel harekat polisi destekli şok uygulama yapıldı.

Yurthaber 04-04-24 12:09

'O delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni alsın' dedi! Sonuç şaşırtmadı: Böyle gözaltına alındı

Muğla Milas'ta bir motosikletli polisin dur ihtarına uymayıp kaza yaptı. Ardından da polise karşı geldi. Olay yerel medyada haber olunca kaza yapan kişi haberin altına, "O delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" yazdı. Yaptığı yorumun altından şüpheli gözaltına alındı.

Haber 02-04-24 11:26

Aranan şahıs ailesini rehin aldı, özel harekat polisi kurtardı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde ’kasten yaralama’ suçundan aranan şahıs, polise teslim olmamak için eşi, çocuğu ve kayınvalidesini evde rehin aldı.

Yurthaber 02-04-24 08:19

SON DAKİKA | Görüntüler geldi... Hollanda'da bir kafede rehine krizi! Bölgedeki evler tahliye edildi

Son dakika haberi: Hollanda'da rehine krizi yaşanıyor! Ülkenin doğusunda bulunan Ede’de bir kafede çok sayıda kişinin rehin alındığı bildirildi. Polisin, bölgedeki evleri tahliye ettiği açıklandı. Hollanda Polisi olayın 'şimdilik' terörizm olduğuna dair bir belirti olmadığını ifade etti. Son olarak Hollanda polisi yaptığı açıklamayla tüm rehinelerin serbest bırakıldığını ve 1 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 30-03-24 12:49

Adana’da 7 suçtan 21 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü polisten kaçamadı

Adana’da 7 farklı suçtan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü Seyhan polisi tarafından yakalandı.

Yurthaber 28-03-24 09:47

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: Güvenlik nedeniyle...

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

Magazin 28-03-24 09:02

Rüdiger'den IŞİD ile adı geçen gazeteciye dava!

Real Madrid'in Alman milli oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB), tecrübeli futbolcunun sosyal medyadan yaptığı ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendiren Alman gazeteci Julian Reichelt hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 26-03-24 21:25

Erzurum polisinden FETÖ operasyonu

Erzurum polisi, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik çalışmasında, 6 yıl 3 ay hapis cezası olan şahsı yakaladı.

Yurthaber 25-03-24 10:35

Moskova'daki konser salonu katliamında ölü sayısı 137'ye çıktı! Yakalanan şüpheliler hakim karşısında

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 137’ye çıktığını bildirdi. "Crocus City Hall" adlı konser salonu saldırısıyla ilişkili gözaltına alınan şüpheliler, Basmanny Bölge Mahkemesinde hakim karşısına çıkarıldı. Rus polisi, mahkeme salonu çevresinde geniş önlem alırken, şüphelilerin mahkemeye getirildiği görüntüler de yayınlandı.

Haber 25-03-24 00:05

Sacha Boey transferinde Galatasaray'ı iştahlandıracak hamle

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Galatasaray'ın devreye girdiği ifade edildi.

Spor 23-03-24 17:14

Merkez Bankası kararı sonrası Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi

Merkez Bankası'nın (TCMB) sürpriz faiz artırımı sonrası Alman bankacılık devi Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi geldi. Banka, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 500 baz puanlık faiz artışının ardından yeniden TL uzun pozisyonuna girme konusunda güvenli hissettiklerini belirtti.

Finans 22-03-24 13:26

Kapıkule’den geçen 190 bin euro Bulgar gümrüğüne takılı

Edirne Kapıkule sınır kapısından çıkış yapan Türk ve Alman vatandaşının bulunduğu Almanya plakalı otomobilin gizli bölmesinde, Bulgaristan Kaptan Andreevo gümrük memurları tarafından 190 bin euro bulundu.

Yurthaber 21-03-24 10:53

Almanya'da 8 milyon euroluk vurgun yapıp Türkiye'ye kaçmıştı! 3 yıldır firari olan Yasemin Gündoğan teslim oldu...

Türk asıllı Alman vatandaşı Yasemin Gündoğan, 21 Mayıs 2021 tarihinde Bremen şehrinde çalıştığı Loomis isimli para taşıma şirketini soyarak dünya basınındaki manşetlerdeki yerini almıştı. 8.2 milyon euroluk vurgun yapan Gündoğan'ın paraları özel jetle Türkiye’ye soktuğu ve Akdeniz’de lüks bir yaşam sürdüğü iddia ediliyordu. 3 yıllık firari hayatının ardından Gündoğan Bremen'deki havalimanında ülkeye giriş yapmak isterken yakalandı.

Trend 21-03-24 09:46

'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı bakın nerede çıktı

Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.

Haber 19-03-24 17:59

Samsun polisi NARVAS’la suçluların ensesinde

Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bafra ve Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince, NARVAS verileri doğrultusunda öngörülmeyen alanlarda ve zamanlarda şok denetimler yapılıyor.

Yurthaber 18-03-24 12:24

Sayıları şimdiden 1,5 milyonu aştı! İlk defa Rusları geride bırakacaklar

Antalya'da nisan ayından sonraki dönem için rezervasyon yaptıran Alman turist sayısı 1,5 milyonu aştı. Turizmciler, Almanların ilk defa hem 4 milyonu aşacağını hem de Rusları geride bırakacağını öngörüyor.

Haber 17-03-24 11:59

Mağazadan akılalmaz hırsızlık! İfadeleri polisi bile şaşkına çevirdi 'Manzarası güzel'

Bursa’da 20 bin lira değerinde dron çalan şüphelileri yakalamak için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri harekete geçti. Kısa sürede gözaltına alınan şüpheliler, "Bursa’nın manzarası güzel, o yüzden dron ile bakmak için çaldık" dediler.

Haber 16-03-24 11:35

Akıllara Tom Hanks'in Terminal filmini getirmişti! İstanbul Havalimanı'nda personelin yardımıyla yaşayan İranlı akademisyen için karar

Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani, yaklaşık 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşıyordu. Havalimanı personelinin de yardımcı olduğu Kaviani'nin durumu Tom Hanks'in başrolünü oynadığı Terminal filmini akıllara getirmişti. İran'a da gitmek istemeyen akademisyen Dr. Shiva Kaviani havalimanı polisi tarafından Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Haber 15-03-24 17:35

Görüntüler dehşete düşürdü! Ehliyetsiz sürücüyü, polis böyle tekmeledi

Manisa'da trafik polisi, uygulama noktasından kaçmak isteyen ehliyetsiz sürücü E.E.'yi (17) tekmeleyip, yere yatırdı. O anlar saniye saniye kameraya yansırken, ailenin şikayeti üzerine polis hakkında soruşturma başlatıldı. Valilik ve emniyet olaya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Haber 15-03-24 17:30

Max Kruse'den olay yaratacak itiraflar! ''Karakter olarak felaket biri''

Bir dönem ülkemiz takımlarından Fenerbahçe'de de forma giyen Alman yıldız Max Kruse, futbolculuk yaptığına döneme dair flaş itiraflarda bulundu.

Spor 15-03-24 13:49

Türkiye, İspanya'yı tarihte ilk kez geçti! Rus turistlerin tahtı sallanıyor: O ülkeden akın akın Türkiye'ye geliyorlar

İklimi, doğa güzelliği ve eşsiz deniziyle turistlerin her sene gözbebeği olan ülkemizde bu sene Almanya'daki erken rezervasyonlarda bir ilk yaşandı. Türkiye ilk kez İspanya'yı geride bıraktı. Antalya'yı toplamda 4 milyon Alman turistin ziyaret etmesi beklenirken yıllardır en kalabalık yabancı turist grubu olan Rusların tahtı sallanmaya başladı.

Finans 15-03-24 13:46

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-24 13:41

Bakan Bolat'tan Alman şirketlerine yatırım çağrısı: Parlak bir dönem olacak

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Almanya-Türkiye ilişkileri için önümüzdeki dönem parlak olacak" diyerek Alman şirketlerine yatırım çağrısında bulundu. Bolat, " "Türk iş dünyası ile yapacakları ortaklıklarla çok daha büyük fırsatlar elde edebilecekler." dedi.

Finans 14-03-24 12:43

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey'un Almanya macerası kısa sürüyor! Süper Lig devi şimdiden kancayı attı bile...

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı ifade edildi. Çıkan bu haber sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar Sacha Boey ile ilgili birçok yorumda bulundu.

Spor 14-03-24 07:41

Hakkında yakalama kararı vardı, polis kapıya dayanınca intihar etti

Bolu’da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.

Yurthaber 13-03-24 15:32

Bu sene de tercihleri Türkiye! Artış yüzde 40'ı geçti

Alman vatandaşlarının bu yaz tatili tercihi bu sene de Türkiye oldu. Yaz için rezervasyon yaptıranların oranındaki artış yüzde 40'ı aştı. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Finans 13-03-24 12:56

İstanbul'da misafirlikte kabus: Cesetle yaşayan adamın evine gittiler! Kadının cansız bedeni günlerdir poşete sarılı haldeydi

Yeni tanıştığı E.A. (60) ile İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki evde birlikte yaşamaya başlayan Songül Kurt (48) bir süre sonra evde hayatını kaybetti. Bunun üzerine polisi aramayan E.A.'nın yaptıkları tüyleri diken diken etti. E.A.'nın evine gelen misafirler cesedi görünce evden ayrılıp durumu polise bildirdi.

Haber 12-03-24 11:36

Aladağlar'da ölen rehberin cenazesi, bulunduğu yerden helikopterle alındı

Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Aladağlar'da Alman turistlerle dağ kayağı yaptığı sırada üzerine kar kütlesi düşmesi sonucu ölen kadın Türk rehberin cenazesi, bulunduğu yerden helikopterle alındı.

Yurthaber 11-03-24 13:42

Aladağlar'da facia! Kayak sırasında üzerine kar kütlesi düşen kadın rehber hayatını kaybetti

Niğde'de 6 kişilik Alman turist gruba rehberlik etmek için Aladağlar'a çıkan dağcı, kar kütlesi altında kalarak hayatını kaybetti. Ölen dağcının cansız bedenini kurtarma çalışmalarına çığ riski nedeniyle yarın başlanacak.

Haber 10-03-24 20:39

Sandviç arası altın! Vergi ödemek istemeyen bu yolu denedi... Türklerin altınları Almanya'ya kaldı

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların usulsüz şekilde ülkeye sokmaya çalıştıkları altın takılar Alman hükümetinin radarına takıldı. 430 euro sınırının çok üstüne çıkan yolcuların vergiye ve cezaya takılmamak için bulduğu yöntemler ise şaşkınlık verdi. Türklerin altınları sandviç, iç çamaşırı, elbise içinde, boyunlarda ve kollarda altın getirdiği ortaya çıktı. Bu şekilde her yıl ortalama 100 milyon euroluk altın ve değerli takının cezaya takıldığı belirtiliyor.

Finans 09-03-24 09:34

Arnavutköy’de servis minibüsünün çarptığı trafik polisi yaralandı

Arnavutköy’de görevi başındaki trafik polisine servis minibüsü çarptı. Kazada yaralanan polis hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 07-03-24 15:27

Marmara Denizi açıklarında motorunda yangın çıkan teknedeki 2 kişi kurtarıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde denize açılan ve motor kısmında yangın çıkan teknedeki 2 kişi, deniz polisi ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 04-03-24 15:39