Almanya Haberleri Ve Son Dakika Almanya Haberleri

Almanya Haberleri Ve Son Dakika Almanya Haberleri

Orta Avrupa'da bulunan Almanya'nın resmi adı Almanya Federal Cumhuriyeti'dir. Resmi dili Almanca olan ülkenin başkenti Berlin'dir. Ülkede ki kalabalık şehirler sırasıyla Berlin, Hamburg, Münih ve Köln'dür. Toplamda 16 eyaletten oluşan Almanya, Danimarka, Polonya, Fransa ve Belçika gibi ülkelere komşudur. Ülkenin doğusunda kışlar sert ve soğuk geçerken, batısı daha ılımlı bir iklime sahiptir. Avrupa Birliği içinde önemli bir konuma sahip olan Almanya'da en yaygın din Hristiyanlık'tır. Otomobil sektöründe dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olan Almanya, kalitesi ve yenilikçi üretim anlayışı ile dikkat çeker. Birçok bilim insanı ve düşünere ev sahipliği yapan Almanya tiyatro, opera ve senfonik orkestralar gibi kültürel etkinlikleri meraklıları ile buşuşturur. Ayrıca Almanya Futbol Milli Takımı da dünya ve avrupa kupasındaki başarılarıyla beğeni toplamıştır.

Almanya Haberleri

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-2024 13:41

Scoutium, Türkgücü München ile Almanya'daki ilk iş birliğini gerçekleştirdi

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 50 yıllık futbol mirası olan Almanya’nın Regionalliga ekiplerinden Türkgücü München ile iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu. 

Spor 14-03-2024 20:52

Bakan Bolat'tan Alman şirketlerine yatırım çağrısı: Parlak bir dönem olacak

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Almanya-Türkiye ilişkileri için önümüzdeki dönem parlak olacak" diyerek Alman şirketlerine yatırım çağrısında bulundu. Bolat, " "Türk iş dünyası ile yapacakları ortaklıklarla çok daha büyük fırsatlar elde edebilecekler." dedi.

Finans 14-03-2024 12:43

Türkiye Almanya'dan daha iyi diyen çift sosyal medyada gündem yarattı! Türkiye'nin daha gelişmiş olduğu 4 madde

TikTok'ta 'Fraukaraduman' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Almanya'da yaşayan Kübra ve Metin çifti Türkiye'nin Almanya'dan daha gelişmiş olduğunu gösteren 4 maddeyi sıraladı. Eğitim, sağlık sistemi ve teknoloji alanlarında Türkiye'nin Almanya'dan daha gelişmiş olduğunu anlatan çiftin sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-03-2024 07:59

Moody's'den Almanya kararı: Durağan görünüm...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Almanya bankacılık sektörüne ilişkin kararını açıkladı. Karara göre sektörün görünümü durağandan negatife çevrildi. Sektördeki mali profillerde zayıflama yaşandığına ve bunun Avro Bölgesi borç kriziyle birleştiğine işaret edildi.

Finans 07-03-2024 17:07

Eşine yardım olsun diye başladı... Almanya'dan bile talep yağıyor! Kendini işin ortasında buldu, usta oldu

Ordu’da yaşayan 3 çocuk annesi Saliha Öztürk, eşine yardım için gittiği atölyede mesleği öğrenmesi ile başladığı koltuk tamiri ve döşemeciliğini 26 yıldır sürdürüyor. Öztürk, Almanya’dan da sipariş alıyor. Öztürk, “Ben burada atölyede tamirat diye başladım ancak 26 yıldır epey aşama kat ettiğimi gördüm. Sosyal medya ve müşteri potansiyeli derken güzel yerlere geldik. Şu anda Almanya’ya mal gönderiyorum." dedi.

Kadin 07-03-2024 10:23

Yer: Almanya! Bir kişi 29 ayda tam 217 kez Covid aşısı oldu

Almanya'da 62 yaşındaki bir kişi 29 aylık süreçte 217 kez Covid aşısı oldu. Doktorların aksi yöndeki tavsiyelerini kulak ardı eden şahsın aşıları farklı kliniklerden aldığı ortaya çıktı.

Haber 06-03-2024 10:03

Rusya-Ukrayna savaşına Almanya da mı katılıyor? Çarpıcı iddia sonrası Olaf Scholz sessizliğini bozdu

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken çok çarpıcı bir gelişme yaşanmıştı. Rus medyası, Almanya ve Ukrayna arasında silah ticareti görüşmeleri ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un onay vermesi durumunda Kerç Köprüsü'nün vurulacağı iddiasında bulunmuştu. Rusya, Almanya'dan açıklama beklerken Olaf Scholz sessizliğini bozdu.

Haber 02-03-2024 21:10

Nijeryalı sahte babanın lüks hayatı: Bir ülke bu haberle çalkalanıyor! 24 çocuğu için yılda 1,5 milyon euro yardım alıyor...

Almanya'da yaşayan Jonathan A. ismindeki Nijeryalı bir kişi, 24 çocuğu için aylık 22 bin Euro devlet yardımı alıyor. Ev kirası, yan ödeme, çocuk parası gibi birçok farklı yardımdan daha faydalanan "Mr. Cash Money" lakaplı babanın yılda 1 buçuk milyon Euro gelir elde ettiği ortaya çıktı. Milyonluk arabalarla lüks bir hayat süren sahte babanın hikayesi duyanları şaşkına çeviriyor!

Haber 29-02-2024 12:09

Almanya'dan Schengen vizesi için başvuracakların dikkatine: O tarihten itibaren randevu sistemi değişiyor

Almanya'dan Schengen vizesi başvurusu yapacak olanları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Almanya’nın Türkiye’deki dış temsilcilikleri tarafından yapılan açıklamaya göre 18 Mart’tan itibaren randevu sisteminde değişiklik yapılacak.

Trend 28-02-2024 19:23

Performansıyla kendisine hayran bırakmıştı! Hem Türkiye, hem Almanya teklif götürdü... Can Uzun milli takım için teklifini yaptı

Almanya Bundesliga 2'de top koşturan 18 yaşındaki yıldız oyuncu Can Uzun için hem Türk hem de Alman Futbol Federasyonları teklif götürürken başarılı oyuncu tercihini yaptı. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 16:47

Almanya'nın en güzel kadını sosyal medyada gündem yarattı! İran kökenli Apameh Schönauer (Senauer) 2024 Almanya güzellik yarışmasının kazanını oldu

Almanya'da 2024 yılında düzenlenen güzellik yarışmasının kazananı sosyal medyada gündem oldu. 2024 Miss Germany güzellik yarışmasının kazananı Tahranlı Apameh Schönauer (Senauer) oldu. Almanya'nın en güzel kadını İran kökenli Apameh Schönauer (Senauer) seçilirken sosyal medyada da eleştiri sesleri yükseldi.

Trend 28-02-2024 08:37

Almanya oynanan Hansa Rostock-Hamburg maçında dünya futbol tarihinde görülmemiş protesto! Sahaya uzaktan kumandalı araba attılar

Bundesliga 2'de oynanan Hansa Rostock-Hamburg mücadelesi tarihte görülmemiş bir protestoya sahne oldu. Sahaya tribünlerden uzaktan kumandalı arabalar atılırken sahayı bir anda sis bastı. İşte detaylar...

Spor 17-02-2024 17:39

Hertha Berlin-Magdeburg maçında eşi benzeri görülmeyen karar! Sahaya atılan tenis topları yüzünden...

Almanya Bundesliga 2'de 22. hafta maçında Hertha Berlin, Magdeburg'u konuk etti. Hertha Berlin maçtan 3-2 galip ayrılsa dahi maça damga vuran başka bir olay oldu. Sosyal medyada da defalarca paylaşılan o anlarda hakemin eşi benzeri görülmemiş kararı gündeme oturdu.

Spor 17-02-2024 11:12

Dünyanın en güçlü üçüncü ekonomisi belli oldu, Japonya'yı geride bıraktı

Dünyanın en güçlü ekonomilerinin zirvesi değişti. Japonya'yı geride bırakan Almanya dünyanın en güçlü üçüncü ekonomisi oldu.

Finans 15-02-2024 12:43

Gastronomi Derneği, Almanya'da düzenlenen yarışmada 30 madalya aldı

Gastronomi Derneği, Almanya'da düzenlenen "26. IKA Culinary Olympics" gastronomi yarışmasında 16 altın, 6 gümüş, 8 bronz madalya kazandı.

Yurthaber 14-02-2024 13:15

Alman Büyükelçi'den Türkiye açıklaması! 'Bazı şirketler yatırım yapmaya çekiniyor...'

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Türkiye'de bulunan Alman şirketlerin buradaki operasyonlarından çok memnun olduklarını ancak bazı şirketlerin Türkiye'de yatırım yapmaktan çekindiklerini söyledi.

Finans 10-02-2024 14:57

Şaşırtan benzerlik: Almanya Başbaşkanı Olaf Scholz hangisi?

ABD'li senatör Chris Coons ile Alman Başbakan Olaf Scholz'un benzerliği dikkat çekiyor. Perşembe günü Washington'da bir araya gelen ikilinin çektiği selfie, sosyal medhyada gündem oldu.

Haber 10-02-2024 13:41

Almanya'da Türk fotoğrafçının başına gelen komik anlar! İtalyan temizlik işçisinin fotoğrafını çekti... Hanım Sivas'tan geliyor

Almanya'da 'gkn.portraits' isimli bir fotoğrafçı, mesai saatleri içinde görevini yapan bir temizlik işçisinin fotoğraflarını çekti. Ardından ise fotoğrafları göstermek için temizlik işçisinin yanına giden ama ilginç bir tesadüfle karşılaştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 10-02-2024 08:31

Almanya'daki Türkler paralı asker mi olacak? Lejyoner taburları gündemde: Yılda 40 bin Euro maaş, rütbe yükseldikçe daha da artacak!

Asker sıkıntısı yaşayan Almanya'da oluşan açığı kapatmak için paralı askerlik gündeme geldi. Almanya'da doğmuş- büyümüş ve Alman vatandaşı olan kişilerden oluşan 'Lejyoner taburları' kurmak için harekete geçilen ülkede ilk hedef ise Türkler oldu. Söz konusu planın hayata geçirilmesi halinde Alman Ordusu'nun bir kısmını paralı Türk askerleri oluşturacak. Peki Alman Ordusu'na katılacak Türkler ne kadar maaş alacak? İşte yanıtı...

Finans 09-02-2024 06:56

Mesut Özil'e 'DAVA' ile siyaset sahnesi yolu açıldı: Seçim çalışmalarının reklam yüzü olabilir!

Almanya'da Türkiye kökenli bir grubun öncülüğünde kurulan siyasi oluşum iki ülkenin de gündeminde. Partileşme yolunda ilerleyen DAVA'nın yetkililerinden gelen 'Mesut Özil' açıklaması ise şaşkına çevirdi. Geçen yıl Başakşehir'de futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, Almanya'da siyaset sahnesinde yeni bir sayfa açabilir.

Haber 05-02-2024 11:19

Almanya'daki yetenek yarışmasında izleyenlerin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı! Cinsel organıyla flüt çaldı... Bir gören bir daha baktı

Almanya'daki yetenek yarışması 'Das Supertalent' ilginç görüntülere sahne oldu. Aslen Avustralyalı olan Beatrice McQUeef isimli bir kadının yeteneği izleyenleri şoke etti. Cinsel organıyla flüt çalan kadını görenler şoke oldu.

Trend 01-02-2024 07:38

Yasak aşk kanlı bitti! Evli futbol antrenörü ilişki yaşadığı hakemi 32 kez bıçaklayarak öldürdü... Cesedi ormanlık alana atıp kaçtı

Almanya'da ilişki yaşadığı ortaya çıkan evli bir futbol antrenörü ve hakemin yasak aşkı kanlı bitti. 43 yaşındaki futbol antrenörünün cinsel birliktelik yaşadıktan sonra hakemi 32 kez bıçaklayarak öldürdüğü ve cansız bedenini ormanlık bir alana attığı ortaya çıktı. Olayın ardından futbol antrenörü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 31-01-2024 10:14

Alman kahinin sözleri sosyal medyada gündem yarattı! Bu yılın sonlarına işarat etti... Kovid'ten daha kötüsü geliyor

Alman kahin Michael Schneider, 'insanlığın kötü karması' nedeniyle dünya çapında Kovid'den daha fazla cana mal olacak bir salgının bu yılın sonlarında geleceğini söylüyor. Alman kahinin sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 27-01-2024 15:38

Bursa plakalı araç Almanya'yı birbirine kattı! Hatalı park edince tramvay yolunu kapattı, seferler durdu

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde, Bursa plakalı bir otomobilin tramvay yoluna park etmesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Bursa plakalı otomobilin tramvay sistemini kapatan şekilde hatalı park etmesi üzerine seferler durdu. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 20-01-2024 15:32

Almanya'da çifte vatandaşlığın önü açıldı! Yeni yasayla ikamet süresi de kısaldı

Almanya’da göçmenlerin uzun yıllardır beklediği çifte vatandaşlığı kolaylaştıran tasarı, Meclisten geçerek yasalaştı. Nisan ayında yürürlüğe girmesi beklenen yasayla Alman vatandaşlığına geçiş süresi de kısaltacak. Misafir işçi jenerasyonu için Alman vatandaşlığına geçişteki yazılı sınav zorunluluğu da kaldırılacak.

Haber 19-01-2024 17:18

Avrupa'da savaş alarmı! 30 yıldır görülmemiş bir askeri tehdit

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşları referans alarak yaptığı açıklamada, Avrupa'nın 30 yıldır görülmemiş bir askeri tehditle karşı karşıya olduğunu savundu. Rusya'nın her gün Avrupa'yı ve Baltık ülkelerini tehdit ettiğini vurgulayan Bakan Pistorius, en kötü senaryoya hazırlandıklarını belirtti.

Haber 19-01-2024 13:48

Avrupa'ya gidenleri yakından ilgilendiriyor! Özellikle o iki ülke: 50 bin Türk sınır dışı edilecek

Almanya ve İngiltere ülkelerine kaçak girenler için radikal bir karar aldı. İki ülke de sınır dışı kararlarını onayladı. Karara göre 50 bin Türk sınır dışı edilecek. İlerleyen dönemde bu sayı daha da artabilir.

Haber 19-01-2024 06:53

Almanya'nın en köklü kulüplerinden Hertha Berlin ölüm haberiyle sarsıldı! Başkan Kay Bernstein hayatını kaybetti

Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden, Almanya'nın en köklü kulüplerinden olan Hertha Berlin şoke eden bir ölüm haberiyle sarsıldı. Hertha Berlin'in 2022 yılında seçilen kulüp başkanı Kay Bernstein'in hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 16-01-2024 17:03

Küresel piyasaların takip ettiği veri açıklandı

Küresel piyasaların bugün takip ettiği Almanya Tüketici Fiyat Endeksi verisi açıklandı. Almanya'da Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) 2023'te yıllık bazda yüzde 5,9 artış gösterdi.

Finans 16-01-2024 15:08

Elon Musk'a Kızıldeniz şoku: Tesla, Almanya'daki fabrikasında üretimi durdurdu

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Kızıldeniz'de gemilere yönelik saldırıların tedarik zincirini etkilemesi nedeniyle Berlin'deki fabrikasında üretimi iki hafta süreyle durdurma kararı aldığını bildirdi. Kızıldeniz'de ticari gemilerin uğradığı saldırılar ve şirketlerin peş peşe aldığı kararlar, küresel ekonomide yeni bir "tedarik zinciri krizinin" başlayacağına ilişkin endişeleri artırıyor.

Finans 12-01-2024 13:22

İstanbul uçağında sır olay! Havalimanına indikten sonra şok üstüne şok yaşadılar: Binlerce euro kayıp, dikkat çeken 'Mısır' detayı...

Almanya'dan Türkiye'ye gelen gurbetçi aileler hayatlarının şokunu yaşadı. İstanbul uçağından inmelerinin ardından aileler valizlerinin yanlış barkod sonucu Mısır'a gittiğini öğrendi. Aileler günler sonra valizlerine kavuşurken içlerinde bulunan binlerce euronun olmadığını fark etti. Valizi kaybolan Murat Gök, "450 yolcu içinde iki tane para taşıyan el bagajının kaybolması bence tesadüf olamaz" dedi.

Haber 08-01-2024 20:13

Sokak ortasında eli bıçaklı Türk vatandaşını vurdular! Alman polisine tepki yağıyor: Annesinin gözü önünde öldürdünüz

Almanya sokak ortasında polisin öldürdüğü Ertekin Özkan'ı konuşuyor! Mannheim kentinde yaşanan olay sonrası, aralarında Özkan'ın kayda değer ölçüde mesafe bulunmasına karşın elinde bıçak olduğu gerekçesiyle öldürülmesi ise tepki topladı. O görüntüler sosyal medyada da çokça paylaşıldı.

Haber 25-12-2023 12:44

Ne Almanya ne de ABD... Binlerce Türk çalışmak için Güney Kore'ye akın ediyor: Aylık kazançları dudak uçuklattı

Türkler artık yurt dışında çalışmak için rotasını ABD ve Almanya'dan Güney Kore'ye çevirmiş durumda. Aylık kazancın en düşük 2 bin dolardan başladığı Güney Kore'de kazanç 5 bin dolarlara kadar çıkıyor. Seul'de motokuryelik yapan bir Türk aylık kazancının 90 bin TL'ye kadar çıktığını aktardı. Güney Kore yönetimi ise kaçak çalışacakları şüphesiyle son dönemde birçok Türk'ü geri çevirdi.

Trend 18-12-2023 08:31

Frankfurt, Bayern Münih'i darmaduman etti! 6 gollü maçta tarihi skor

Almanya Bundesliga'nın 14. haftası büyük bir maça sahne oldu. Eintracht Frankfurt ile Bayern Münih, Deutsche Bank Park'ta kozlarını paylaştı. Tam 6 golün atıldığı karşılaşmada ev sahibi Frankfurt, rakibini 5-1 mağlup etti. Bu skor, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Spor 10-12-2023 09:25

Almanya Yasemin Gündoğan'ın ardından Orhan Ünal'ı konuşuyor! Milyonlarca euro ile sırra kadem bastı, Antalya iddiası gündem oldu

Almanya Yasemin Gündoğan olayının ardından bir dolandırıcılık skandalıyla daha çalkalanıyor. 44 yaşındaki Orhan Ünal, kurduğu paravan şirketler üzerinden elde ettiği 45 milyon euro ile ortadan kayboldu. Interpol'ün peşine düştüğü Ünal'ın Antalya'da görüldüğü iddia edildi.

Haber 09-12-2023 09:15

45 milyon Euro ile kaçan Türk vatandaşı ülkeyi karıştırdı! Interpol Orhan Ünal için harekete geçti…

Almanya bir dolandırıcılık skandalı ile çalkalanıyor. Ülkede paravan şirketler kurarak sahte faturalar kesip maliyeyi 45 milyon Euro dolandıran 44 yaşındaki Orhan Ünal isimli Türk her yerde aranıyor. Ünal’ın Türkiye’ye kaçtığı tahmin edilirken, şu ana kadar adli yardım taleplerinin sonuçsuz kaldığı iddia edildi. İşte Almanya’da dolandırıcılık skandalı ile ilgili haberin detayları…

Trend 07-12-2023 07:47

Erkek arkadaşını yatağa kelepçeleyip evi ateşe verdi! Can havliyle karyolasını balkona sürükleyen adam yardım istedi

Almanya'nın Dresden kentindeki bir daireden yükselen alevler büyük paniğe neden oldu. Erkek arkadaşını yatağa kelepçeledikten sonra daireyi ateşe veren kadın cinayete teşebbüs şüphesiyle tutuklandı. Görgü tanıklarının kaydettiği cep telefonu görüntülerinde yatağa kelepçelenen adamın balkona çıkarak yardım istediği anlar yer aldı.

Trend 06-12-2023 09:07

O Avrupa ülkesi kar altında! Tren seferleri ve uçuşlar iptal edildi... Yolcular geceyi trenlerde geçirdi

Almanya’nın güneyinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tren seferleri ve uçuşlar iptal edildi. Trenlerin Münih'in merkez tren istasyonuna ulaşamadığı belirtilirken Münih ile Baden-Württemberg eyaletinde bazı yolcuların geceyi trenlerde geçirmek zorunda kaldıkları öğrenildi.

Haber 02-12-2023 17:50

Alman lider Olaf Scholz sosyal medyanın diline düştü! İçinden geçenler adeta yüzüne vurdu

Almanya Başbakanı Olaf Scholz basın toplantısında gelen soru üzerine mimikleriyle öyle bir tepki verdi ki sosyal medyanın diline düştü. İtalyan mevkidaşı Meloni'ye Almanya'daki bütçe krizi üzerinden soru yöneltilince Scholz ilginç bir yüz ifadesiyle gündem oldu.

Haber 24-11-2023 11:03

Avrupa borsaları İspanya hariç yükselişle açıldı

Avrupa borsaları, güne İspanya hariç yükselişle başladı. Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,1 kazançla 458 puanda bulunurken, Almanya'da DAX 40 endeksi yüzde 0,1 artışla 15.973 seviyesinden işlem görüyor.

Finans 23-11-2023 12:33

Galatasaray taraftarı heyecanlanmıştı! İlkay Gündoğan Sarı-Kırmızılılar'a transferi için ortaya atılan iddialar sonrası kendi ağzıyla açıkladı

Devre arasında Lucas Torreira'nın yanına iyi bir oyuncu transfer etmek isteyen Galatasaray için son günlerde Barcelona'nın yıldız ismi İlkay Gündoğan gündeme gelirken, tecrübeli oyuncu bu iddialara son noktayı koydu. İşte detaylar...

Spor 20-11-2023 07:34

Almanya'nın attığı golde İlkay Gündoğan'ın tavrı sosyal medyada gündeme oturdu!

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Almanya’yı 3-2 mağlup etti. Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve penaltıdan Yusuf Sarı kaydetti. Almanya’nın golleri ise Havertz ve Füllkrug’dan geldi. Füllkrug’un attığı gol sırasında İlkay Gündoğan'ın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Spor 19-11-2023 12:39

Almanya Millli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'dan ilginç açıklama

Almanya Millli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, "Ataklarda son hamleleri yapamadık. Daha iyi oynayabilirdik. Takımla alakalı değil. Bireysel performanslarda istek yoktu. Bir sonraki maçımızda Avusturya ile karşılaşacağız. Avusturya, Türkiye'den daha iyi futbol oynayan bir takım." ifadelerini kullandı.

Spor 19-11-2023 10:21

Almanya basını, 72 yıl sonra gelen Türkiye mağlubiyetini ''hayal kırıklığı'' olarak nitelendirdi!

A Milli Futbol Takımı, özel maçta deplasmanda Almanya ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar, mücadeleden 3-2’lik skorla galip ayrıldı. Türkiye'nin aldığı bu galibiyet dış basında büyük yankı uyandırdı. Almanların en büyük gazetelerinden Bild, aldıkları mağlubiyeti ''hayal kırıklığı'' olarak nitelendirdi.

Spor 19-11-2023 09:18

Kenan Yıldız'ın golü, 18 yıl önceki Nuri Şahin'i hatırlattı! Yine bir Almanya maçı ve yine ilk gol! Altyapı eğitimleri de aynı

A Milli Takımımız, düzenlenen hazırlık maçında Almanya ile karşı karşıya geldi. Kırmızı - beyazlılar, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2'lik üstünlükle ayrıldı ve harika bir zafere imza attı. Karşılaşmanın 45+2. dakikasında Almanya filelerini sarsan Kenan Yıldız ise akıllara 18 yıl önce Nuri Şahin'in attığı golü getirdi. İşte detaylar...

Spor 19-11-2023 00:53

MAÇ SONUCU: A Milli Takımımız, Berlin'de Almanya'yı devirdi! Ay-Yıldızlılar, rakibine sahayı dar etti

Son dakika haberleri: Almanya ile A Milli Takımımız, düzenlenen özel maçta karşı karşıya geldi. EURO 2024'e katılmayı garantileyen kırmızı - beyazlılar, finalin oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakada rakibini mağlup etti. Ay-Yıldızlı ekibimiz, maçta 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen geri dönmeyi başardı ve Almanya'yı 3-2 yendi. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 19-11-2023 00:45

Son dakika: Kenan Yıldız'dan Almanya - Türkiye maçında şahane gol! Sosyal medya onu konuştu: Semih Saygıner görse kıskanır!

Son dakika haberleri: Almanya ile A Milli Takımımız, özel maçta kozlarını paylaştı. 5. dakikada 1-0 geri düşen Ay-Yıldızlılar, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. A Milli Takımımızı öne geçiren gol, 45+2. dakikada Kenan Yıldız'dan geldi. Almanya filelerine harika bir gol gönderen Yıldız; tribünleri coştururken, sosyal medyada da adından fazlasıyla söz ettirdi. Kenan Yıldız'ın golü için "Semih Saygıner görse imrenir" yorumu dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 19-11-2023 00:01

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bu bedel ödenecek' deyip duyurdu! '2 bini aşkın avukatla şikayet edeceğiz'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili olarak "2 bini aşkın avukatla bu soykırımın, gerekli olan yerlere, şikayetini yapacağız. Bunun takipçisi olacağız, bunu yarı yolda bırakamayız, bu bedel ödenecek" dedi.

Haber 18-11-2023 16:10