Altos Del Golan Haberleri

YouTuber Ruhi Çenet çok az kişinin bildiği 'dünyanın en kalabalık adasına' gitti! Gördüklerimi unutamıyorum diyerek paylaştı

YouTuber Ruhi Çenet Kolombiya'ya bağlı bir futbol sahasından biraz büyük olan dünyanın en yoğun nüfusuna sahip Santa Cruz del Islote Adası'na gitti. 'Gördüklerimi unutamıyorum' diyerek paylaştığı YouTube videosunda Çenet adada yaşayan bir kişi gibi 48 saat geçirdi.

Trend 2024-03-06 07:54:08

Son dakika… Bugün de Arjantin sallandı! 6,1 büyüklüğünde deprem…

Japonya’daki 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de Arjantin sallandı. Son dakika gelen deprem haberine göre Alman Yerbilimleri Araştırma Merkezi (GFZ) Arjantin'in Santiago del Estero şehrinde 6,1 büyüklüğünde bir sarsıntının meydana geldiğini açıkladı.

Haber 2024-01-03 11:16:47

Kenan Yıldız'dan Juventus formasıyla tarihe geçen gol sonrası flaş itiraf! ''Del Piero'dan öğrendim''

Juventus, İtalya Serie A'nın 17'nci hafta karşılaşmasında Frosinone'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 40'a yükseltti ve lider Inter'le arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirdi. Juventus'un karşılaşmadaki ilk golünü milli oyuncu Kenan Yıldız kaydetti.

Spor 2023-12-23 17:24:54

İspanya Kraliyet Ailesi pembe diziye döndü: Yasak aşk, taht savaşları...

İspanyol Kral 6. Felipe'nin eşi Kraliçe Letizia'nın eski eniştesi Jaime del Burgo ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk skandalı İspanya gündeminde deprem etkisi yaratmıştı. Yazdığı kitapta Kraliçe ile neler yaşadıklarını anlatan del Burgo olayının arkasında önceki kral Juan Carlos'un olduğu iddia edildi.

Haber 2023-12-14 14:24:49

Garsonlar ve müşteriler birbirine girdi! İtalya'da garsonların müşteri dövdüğü görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

İtalyan haber kaynağı Corriere del Veneto'nun elde ettiği görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Viral olan görüntülerde müşteriler ve garsonlar birbirine girdi. Garsonların müşterileri dövdüğü görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 27-09-23 13:20

Lana Del Rey garson kıyafeti ile twerk yaptı, sosyal medya yıkıldı! Son halini gören şaştı kaldı

Video Games ve Born To Die gibi sevilen şarkılarla hafızalara kazınan Lana Del Rey bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanmış ve son hali çok şaşırtmıştı. Sosyal medyada yeniden gündem olan ünlü isim garson kıyafetiyle twerk yaparken görüntülendi.

Magazin 08-08-23 10:58

Bir gören bir daha baktı! Kimse nedenine anlam veremedi... Pop şarkıcısı Lana Del Rey, waffle dükkanında çalışırken görüntülendi

Video Games ve Born To Die gibi hitleri bulunan dünyaca ünlü pop şarkıcısı Lana Del Rey, bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanınca hayranlarını şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde kimse ünlü sanatçının kafede çalışma nedenini anlayamadı.

Trend 22-07-23 13:39

İtalya'daki festivalde korkunç anlar! Patlayan havai fişekler ortalığı savaş alanına çevirdi

İtalya’nın San Severo kentinde düzenlenen geleneksel Festa del Soccorso Festivali sırasında patlayan havai fişekler nedeniyle ortalık savaş alanına döndü.

Haber 22-05-23 09:49

Şarkıcı Rosalia ödül törenine tarzıyla damga vurdu! Lana del Rey ile tanıştım

Son zamanlarının yükselen isimlerinden biri olan Rosalia, 2023 Billboard Women in Music Awards'ın en öne çıkan isimlerindendi. Geceye siyahlar içinde gelen Rosalia göğüslerinin yarısını açıkta bırakan tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 03-03-23 13:13

'Fazla bir maddi değeri yok ama...' Cebinden çıkardığı bozuk para herkesi duygulandırdı! Türkiye'ye yardıma gelen İsrailli komutana verilen o Türk lirası...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm dünyadan ekipler Türkiye'ye yardıma koşmuştu. Türkiye'ye destek için ekip gönderen ülkeler arasında İsrail de vardı. Arama kurtarma görevi dolayısıyla Türkiye'ye gelen İsrailli komutan Golan Vach'ın ülkesine döndükten sonra Türkiye'de yaşadığı hikayeyi anlattı, o anlar herkesi duygulandırdı. Vach, cebinden çıkardığı bozuk parayı gösterip onu enkaz altından çıkardığı çocuğun amcasının neden verdiğini anlattı.

Trend 23-02-23 08:36

Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid Atletico Madrid hangi kanalda?

Real Madrid ile Atletico Madrid **bugün** (26 Ocak 2023 Perşembe) İspanya Kral Kupası Copa Del Rey çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Real Madrid Atletico Madrid maçının başlayacağı saat, yayıncı kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Real Madrid Atletico Madrid maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. İşte Santiago Bernabéu Stadyumu'nda bugün oynanacak maçın yayın saati ve kanalı...

Spor 26-01-23 19:44

Juventus PSG maçı hangi kanalda, şifresiz mi? UEFA Şampiyonlar Ligi Juventus PSG maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında PSG ile Torino'daki 41.507 seyirci kapasiteli Juventus Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Heyecanla beklenen maç için geri sayım sürüyor. Karşılaşmada İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Sporseverler internette "Juventus PSG maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Juventus PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-11-22 14:11

Sassuolo Inter maçı ne zaman saat kaçta? Sassuolo Inter maçı hangi kanalda?

Sassuolo ile Inter İtalya Serie A 9. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma Citta del Tricolore Stadı'nda oynanacak. Birçok kişi karşılaşma öncesi arama motorlarında maça ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Sassuolo Inter maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte Sassuolo Inter maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 08-10-22 15:45

Fenomen Lisa Del Piero iç çamaşırlı pozuyla sosyal medyayı salladı!

Cinsel ilişki açıklamaları bir yana sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla dikkat çeken fenomen Lisa Del Piero açıldıkça açıldı. Sporla iç içe bir hayat yaşayan fenomen, iddialı pozuyla nefes kesti.

Magazin 22-09-22 22:56

Eskişehir semalarında nefes kesen şov! İsviçreli çift yürekleri ağızlara getirdi

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen Sivrihisar Hava Gösterileri 2022'de İsviçreli Danielle ve Emiliano Del Buono çifti pembe renkli uçaklarıyla gösteri sundu. Çiftin Türkiye’de ilk kez sunduğu ‘kanat yürüyüşü’ gösterisi büyük beğeni topladı.

Trend 18-09-22 13:08

Eşinin kullandığı uçağın kanatlarında yürüyerek gösteri sunuyor

İsviçreli kadın, 2007'den beri hava gösterilerinde gerçekleştirdiği "kanat yürüyüşü" ile izleyenlerin yüreklerini ağzına getiriyor - Pembe renkli uçakta gösteri sunan iki çocuk annesi Danielle Del Buono: - "Eşimle bu uçuşları gerçekleştirirken romantik bir uçuş gibi oluyor. Havadaki serbest uçuşlarda çok heyecanlı ve mutlu oluyorum"

Yurthaber 18-09-22 11:07

Sivrihisar Hava Gösterileri 2022 başladı

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen etkinlikte SOLOTÜRK, HÜRKUŞ ve akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener'in yanı sıra İsviçreli Danielle Del Buono gösteri sundu

Yurthaber 17-09-22 17:02

Eskişehir'de gökyüzünü renklendirecek hava gösterisi için hazırlıklar tamamlandı

Hafta sonunda halka açık ve ücretsiz düzenlenecek "Sivrihisar Hava Gösterileri 2022"de SOLOTÜRK, HÜRKUŞ ve akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener'in gösterilerinin yanı sıra İsviçreli Danielle Del Buono uçuş sırasında uçağın kanadında yürüyecek

Yurthaber 16-09-22 09:38

Son dakika: Cadiz - Barcelona maçında tüm stadyum buz kesti! Bir taraftarın geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle oyun durdu...

Son dakika haberleri: İspanya La Liga'da 5. hafta mücadelesinde Cadiz, Barcelona'yı konuk etti. Nuevo Mirandilla Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 83. dakikasında oyun bir anda durdu. Tribünlerde bir taraftarın rahatsızlanması nedeniyle hakem Carlos del Cerro Grande maçı durdurdu. Tribünlerde bulunan taraftarlar ve iki takımın oyuncuları, rahatsızlanan taraftarın durumunu merakla takip etti. Bekleyiş devam ederken, tüm stadyum bir anda adeta buz kesti...

Spor 10-09-22 21:38

Cinsel ilişki oyuncakları için erkekleri terk etti! Fitness fenomeni Lisa Del Piero'dan derin göğüs dekolteli poz...

Özel hayatından erkekleri çıkaran fitness fenomeni Lisa Del Piero, cinsel ilişki itiraflarıyla duyanları şaşırtmıştı. Erkeklerle mutlu olmadığını söyleyen Lisa Del Piero, cesur pozlarıyla sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Magazin 23-08-22 20:35

Can Yaman hakkında bomba iddia!

Sardunya Adası'ndaki festivale katılan Yaman, burada italyan oyuncu Francesca Del Fa ile yakınlaştı. İkili festivalin ardından birbirini takibe aldı.

Magazin 29-07-22 13:28

Ünlü gözlük markası Ray-Ban’ın sahibi İtalyan milyarder Leonardo Del Vecchio hayatını kaybetti

Aralarında Ray-Ban’ın da bulunduğu İtalya merkezli dünyanın en büyük gözlük üreticisi Luxottica’nın sahibi milyarder Leonardo Del Vecchio'nun 87 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Haber 27-06-22 18:10

Seyir halindeki aracın sanrufundan çıktı! Bir anda üstü çıplak bir şekilde dans etmeye başladı

İspanya’nın lüks Costa del Sol tatil beldesinden Puerto Banus’a giden otobanda, seyir halindeki bir aracın sanrufundan dışarı çıkan bir kadın üstü tamamen çıplak bir şekilde dans etmeye başladı. Diğer sürücülerin kaydettiği görüntülerin sosyal medyada gündem olmasından sonra polis ekipleri harekete geçti ve ismi açıklanmayan kadını aramaya başladı.

Trend 14-06-22 13:55

Meksikalı cemaat liderine çocuk istismarından 16 yıl 8 ay hapis cezası

Meksika'da La Luz del Mundo Kilisesi cemaati lideri Naasón Joaquín García, ABD'nin Los Angeles' kentinde görülen davada 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 53 yaşındaki Garcia, geçtiğimiz hafta cemaatinden üç kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu suçlamalarını kabul etmişti.

Haber 09-06-22 12:03

Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün kimleri meşhur etti? Ne zaman öldü?

Ahmet Ertegün, bir sosyal medya kullanıcısının ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey'in ünlü olmadan önce Ahmet Ertegün isimli bir Türk'ün işlettiği barda şarkı söylediğini aktarmasının ardından merak konusu oldu. Peki Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün kimleri meşhur etti? Ne zaman öldü? İşte ünlü ismin biyografisi ve kariyerine ilişkin bilgiler...

Magazin 31-05-22 15:20

Cinsel ilişki itirafıyla duyanları şaşırtmıştı! Fitness fenomeni Lisa Del Piero dekolteli pozunu paylaştı

Fitness fenomeni Lisa Del Piero, cinsel ilişki itirafıyla geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Erkek arkadaş istemediğini ve evlilik planının olmadığını söyleyen 25 yaşındaki fenomen, sosyal medyada konuşulmuştu. Almanya'da yaşayan fenomen, göğüs dekolteli pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 03-05-22 13:06

Fitness fenomeni Lisa Del Piero erkekleri cinsel ilişki oyuncakları için terk ettiğini söyledi! “Böyle mutluyum”

Almanya’da yaşayan 25 yaşındaki fitness fenomeni Lisa Del Piero, erkek arkadaş istemediğini ve evliliği düşünmediğini söyleyerek sosyal medyanın gündemine yerleşti. Erkeklere güvenmediğini ve cinsel ilişki oyuncakları için onları terk ettiğini ifade eden Piero, “Böyle mutluyum” diyerek toplumsal kalıplara meydan okudu.

Trend 27-04-22 15:21

Voleybol: Kadınlar CEV Challenge Kupası

Aydın Büyükşehir Belediyespor, yarı final rövanşında Savino Del Bene Scandicci'ye 3-0 yenilerek elendi

Yurthaber 02-03-22 22:46

Athletic Bilbao 1 - 0 Real Madrid maç sonucu ve özeti

Athletic Bilbao Real Madrid ile karşı karşıya geldi. İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu'nun her sene düzenlediği futbol turnuvası Copa del Rey'de çeyrek final heyecanında Athletic Bilbao ile Real Madrid kozlarını paylaştı. Athletic Bilbao, Real Madrid'i 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Athletic Bilbao - Real Madrid maçının özeti...

Spor 04-02-22 08:40

İsrail'den Golan Tepeleri için yeni karar! Başbakan Bennett: Amacımız Yahudi yerleşim birimlerinin sayısını iki katına çıkarmak

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, işgal altındaki Suriye toprağı Golan Tepeleri için aldıkları yeni kararı açıkladı. Yahudi yerleşim birimlerinin sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Naftali Bennett "Burada bir açığımız var ve bunu kapatmalıyız. Golan Tepelerinin güçlendirilmesi bizi bir araya getiren bir ilke" dedi.

Haber 27-12-21 01:20

Bennett: ¨Golan Tepeleri İsrail’indir¨

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İsrail'in 1967 savaşında Suriye'den ele geçirdiği Golan Tepeleri'ni, Şam’la ilgili uluslararası görüşler değişse bile bırakmayacağını söyledi

Haber 11-10-21 17:23

Haitililer'in ABD'den Sınırdışı Edilmesine Tepkiler Büyüyor

Biden yönetimi, geçtiğimiz günlerde Teksas eyaletinin Del Rio şehrindeki sınır kapısından girerek Amerika’ya sığınmak isteyen 12 binden fazla Haitili’yi topluca sınırdışı etti. Ancak yönetimin kullandığı yöntemler, tartışma yarattı

Haber 25-09-21 16:24

Binlerce Haitili göçmen ABD sınırına dayandı

ABD’li bir yetkili, Meksika sınırındaki Del Rio’da beklemede olan Hatili göçmenlerin uçaklarla ülkelerine gönderileceğini aktardı.

Haber 18-09-21 18:19

Lana Del Rey’den nabızları yükselten üstsüz poz

Sevilen şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, alışılmışın dışında bir şey yaparak Instagram hesabından üstsüz bir pozunu paylaştı. 20 milyondan fazla takipçisi olan şarkıcının paylaşımı, 2 milyondan fazla beğeni aldı.

Magazin 24-08-21 14:40

Lana Del Rey vasiyetini açıkladı! Çarpıcı yasak detayı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla vasiyetini açıkladı. Lana Del Rey, vasiyetiyle ölümünden sonra şarkılarının yayımlanmasını yasakladığını söyledi.

Magazin 19-08-21 15:32

Lana Del Rey’den heyecanlandıran paylaşım

Ünlü şarkıcı Lana Del Rey, yeni albümü Blue Banisters’ın kapağını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 07-07-21 03:11

Kapadokya'daki halı mağazaları canlı müze gibi hizmet veriyor

Yerli ve yabancı turistler, Avanos ilçesindeki mağazalarda, halıların yapımının her aşamasına tanıklık ediyor - ABD'li turist Dustin Parker: - "Halının iplikten dokuma aşamasına kadar şahit olduğum süreç gerçekten de harika" - Kolombiyalı turist Maria Del Pilar: - "Halı mağazasında karşılaştıklarım çok hoş ve eşsiz bir deneyim" - Halı mağazası rehberi Murat Kültür: - "Burada nasıl dokunduğunu, ipeğin nasıl elde edildiğini gösteriyoruz"

Yurthaber 29-06-21 11:05

Lana Del Rey karantina kilolarından kurtulamadı

ABD'li müzisyen Lana Del Rey, önceki gün Kaliforniya'da objektiflere takıldı. 35 yaşındaki şarkıcının karantina döneminde aldığı kilolar dikkat çekti.

Magazin 03-04-21 12:02

ABD: İsrail'in Batı Şeria, Gazze ve Golan Tepeleri'ni işgal ettiği tarihi bir gerçektir

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "İsrail'in 1967 savaşından sonra Batı Şeria, Gazze ve Golan Tepeleri'ni işgal ettiği tarihi bir gerçektir." dedi.

Haber 02-04-21 01:16

İsrail, Şam’ı vurdu

İsrail, Suriye’nin başkenti Şam’da füze saldırısı gerçekleştirdi.İsrail, gece saatlerinde kontrolündeki Golan Tepeleri’nden Suriye’nin başkenti Şam’a yönelik bir füze saldırısı düzenledi.

Haber 17-03-21 10:46

Continental CrossContact Extreme E yarışa hazır!

Off-road yarış serisi Extreme E'nin resmi açılışı için geri sayım başladı. ODYSSEY 21 elektrikli SUV'lar bu yıl ilk olarak 3 ve 4 Nisan'da Suudi Arabistan çölünde mücadele edecek. Arap Çölünde başlayan Extreme E sezonu, Tierra del Fuego buzullarında sona erecek. Yarış serilerinde Extreme E Kurucu Ortağı Continental'in özel olarak geliştirdiği farklı iklim ve yol koşullarında yüksek performans gösteren CrossContact Extreme E lastiği kullanılacak.

Haber 26-02-21 09:26

Jamie Dornan, o sahnede çok zorlanmış! 'Ne yaparsam yapayım...'

Jamie Dornan, başrollerini Kristen Wiig ve Annie Mumolo ile paylaştığı Barb & Star Go to Vista Del Mar filminin çekimlerinde bir sahnenin çekimi esnasında çok zorlanmış.

Trend 18-02-21 14:34

Blinken: “Golan Tepeleri İsrail’in Güvenliği İçin Önemli”

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, Biden Yönetimi’nin Golan Tepeleri’ni İsrail’in parçası olarak tanıdığını söylemekten kaçındı. Blinken yalnızca bölgenin İsrail’in güvenliği açısından önemli olduğunu söyledi

Haber 09-02-21 04:20

Arjantin'de şaşkına çeviren görüntüler! Denizin köpürdüğünü görenler sahile akın etti

Arjantin’in Mar del Plata kentinde sahile vuran deniz köpüğü, görenleri şaşırttı. Deniz köpüğünü gören halk sahile aktı.

Haber 05-02-21 10:09

Lana Del Rey süper mini giydi! Kiloları gündem oldu

Lana Del Rey, önceki gün Los Angeles'ta objektiflere yansıdı. 35 yaşındaki Rey süper minisi ve karantina döneminde aldığı kilolarıyla dikkat çekti.

Magazin 28-12-20 14:29

Medipol Başakşehir-Leipzig maçını İspanyol hakem Grande yönetecek

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda 2 Aralık Çarşamba günü sahasında Almanya'nın Leipzig takımıyla yapacağı maçı İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek.

Spor 30-11-20 18:46

Pompeo'dan tartışmalı Batı Şeria ziyareti

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Filistin topraklarında yer alan Yahudi yerleşim yerlerini ve İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'ni ziyaret etti.

Haber 19-11-20 23:20

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo İsrail’de

Pompeo, Kudüs’te İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ve Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdüllatif El Zayani ile biraraya geldi. Pompeo’nun Golan Tepeleri’ni de ziyaret edebileceği belirtiliyor

Haber 18-11-20 23:10

İsrail'den Suriye'ye Hava Operasyonu

İsrail Ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail kontrolündeki Golan Tepeleri’ndeki bölgede patlayıcı ekipmanlar bulunmasının ardından Suriye Ordusu ve İran Kudüs Güçleri’ne yönelik olarak hava saldırısı düzenlendiği belirtildi

Haber 18-11-20 13:59