Alüminyum Folyo Haberleri

Çinlilerin ve Rusların gizli sırrı! Faydaları saymakla bitmiyor, sonuçları herkesi şaşırtıyor

Alternatif tıp alanında Çinli ve Rus hekimlerin sıkça başvurdukları alüminyum folyo yöntemi bir nevi ağrı kesici işlevi görüyor. Çinliler alüminyum folyo bulunmadan önce benzeri bir madde kullanıyordu. Onlar, vücutlarında ortaya çıkan çeşitli sağlık problemlerini bu folyoyu sararak çözdüler. Alimünyum folyo bulunduktan sonra alternatif tıp alanında öne çıkan bazı hekimler tedavide bu uygulamayı sık sık kullanmaya başladı.

Haber 12-12-2023 13:22

Neden kapı koluna alüminyum folyo sarmalıyız? Faydasını duyanlar hemen deniyor

Kullandığımız birçok eşyanın farklı kullanım alanlarını duyduğumuzda oldukça şaşırıyoruz. Mutfakta en çok kullanılan malzemeler arasında yer alan alüminyum folyonun kapı koluna sarıldığında en büyük problemlerden birini çözdüğü öğrenildi. İşte kapı koluna alüminyum folyo sarmanın nedeni...

Kadin 26-05-2023 10:20

Kararmış gümüşleri dakikalar içinde parlatıyor! Kararmış gümüş takıları parlatmak için...

Kadınlar kullandıkları takılarda altın ve gümüş renklerini sevenler olarak ikiye ayrılıyor. Gümüş takıları tercih edenler zaman kararan gümüşlerden şikayet ediyor. Kararmış gümüşleri parlatmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Takılarınıza zarar vermeden kararmalarını geçirmek istiyorsanız bu yönteme göz atabilirsiniz.

Kadin 22-01-2023 12:01

Çinlilerin ve Rusların gizli sırrı! Alüminyum folyo ile sardıktan sonra gerçekleşenlere inanamayacaksınız

Sağlıklı ve kuvvetli olmak adına çok çeşitli yöntemler deneniyor. Dünya üzerinde yüzyıllardan beri kullanılan çeşitli sağlık kürleri bulunuyor. Rus ve Çinli hekimlerin kullandığı alüminyum folyo yöntemi dünyada birçok kişi tarafından bilinse de ülkemizde yeteri kadar bilinmiyor. Vücuda alüminyum folyo sarmanın faydaları şaşırtıyor.

Haber 14-12-2022 11:07

Alüminyum Folyo

Alüminyum Folyo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alüminyum Folyo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evinizi ısıtmanın sırrını paylaştı! Bu taktik doğal gaz faturanızı düşürebilir

Kışın soğuklarının bastırmasıyla birlikte doğal gaz faturaları gelmeye başladı. Birçok vatandaş doğal gazı fazla yakmadan ısınmanın yolunu arıyor. Doğal gaz faturasından tasarruf yapmak ve doğal gazı fazla açmamak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bir sosyal medya kullanıcısı The Cosy Club, TikTok hesabı üzerinden etkili ısınma yöntemini paylaştı.

Kadin 29-11-2022 15:55

Sakın kalan yağları lavaboya dökmeyin! Tek adımda en az atıkla kalan yağlardan kurtulun

Yağlı kızartmaların ardından kirli yağı lavaboya döküyorsanız hem lavabonuzun sağlığını bozuyor hem de çevreyi kirletiyorsunuz. Lavaboya dökülen yağlar uzun zaman içerisinde giderlerin tıkanmasına neden oluyor, çevre kirliliğe neden oluyor. Bu kirli yağları direkt çöpe dökmeden kurtulma yolunu düşünüyorsanız çözümü basit!

Kadin 12-10-2022 09:14

Alüminyum folyonun bilinmeyen yönü: O bölgeyi sarın, bekleyin...

Alüminyum folyo, genellikle mutfakta kullanılan malzemelerden biri olarak ön plana çıkıyor. Ancak alüminyum folyo sağlık alanında da kullanılabilir. Bazı yemeklerin pişirilmesinde ve yemeklerin bozulmaması için sarmakta tercih edilen alüminyum folyo, mutfaktaki kullanımın çok daha ötesinde fayda sağlıyor. Yorgunluğa, vücut şişliklerine ve ağrılara alüminyum folyo kullanabilirsiniz.

Haber 30-09-2022 17:13

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 il valiliklerine ‘metamfetamin’ talimatı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığının genelgesinde piyasada kolaylıkla bulunabilen cam kalem parfüm şişeleri veya alüminyum folyoların metamfetamin tüketiminde kullanılabileceği uyarısı yapılarak, bu alanda mücadele eden birimlerin duyarlılığının artırılması talimatı verildi. İşte İçişleri Bakanlığı’nın son dakika açıklamasının detayları…

Haber 05-08-2022 12:20

Çatal kaşık bıçak takımını ilk günkü gibi parlatabilirsiniz! Hem de bulaşık makinesinde...

Sofranın yıldızı yemekler kadar sofrada kullanılan aksesuarlardır. Işıl ışıl parlayan çatal kaşık bıçak takımları onlarca yıkamadan sonra kararmaya başlar. Kimse kararmış çatal kaşık bıçak takımını kullanmak istemez. Çatal kaşık bıçak takımını bulaşık makinesinde yıkamak da bilindiği kadarıyla karartıyor. Ancak bu yöntem sayesinde çatal kaşık bıçak takımını bulaşık makinesinde yıkayarak ilk günkü gibi pırıl pırıl yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey...

Kadin 02-08-2022 14:05