Amanoslar Haberleri

SON DAKİKA | 5 ilde 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-8' operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca, Amanoslar bölgesinde bin 216 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı. Operasyonun ilk iki gününde 11 ayrı noktada 6 adet el bombası, 3 adet AK-47 piyade tüfeği ile çok sayıda el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneği ve mühimmat ele geçirildi.

Haber 2022-11-04 09:23:37

İçişleri Bakanı Soylu, Van'da Güvenlik Toplantısı'na katıldı:

"Karadeniz'den başlayıp Mersin'den Hatay'a, Adıyaman'dan Osmaniye'ye, Gaziantep'e, Kahramanmaraş'a kadar olan Amanoslar hattı dahil olmak üzere, yine Erzurum'dan başlayıp Bingöl, Muş ve Erzincan hattında terör örgütleri mensuplarının sayısı sıfıra düşmüştür. Yurt içinde toplam sayı 120'nin altındadır" - "Uyuşturucunun Afganistan'dan başlayıp İran ve Türkiye üzerinden Balkanlar rotası vardı. Bu rota değişti. Rota aşağıya, Akdeniz hattına kaydı"

Yurthaber 2022-09-15 15:21:05
Van

Amanoslar kırsalında PKK'lı teröristlerin kullandığı iki sığınak ve bir depo bulundu

Amanoslar kırsalında PKK'lı teröristlerin kullandığı iki sığınak ve bir depo bulundu

Yurthaber 2022-06-24 12:15:06

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkomutanım, tekmil veriyorum diyerek duyurdu! Amanoslar temizlendi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olmasının ardından bölgede operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, biri yeşil biri gri kategorideki iki teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Haber 2022-05-24 20:11:13

İçişleri Bakanlığı: Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengili Operasyonu başlatıldı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığı, Hatay'da 718 personelle 'Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.

Haber 11-11-21 09:03

Amanoslarda PKK’nın sığınağında patlayıcı madde ve termal kamera ele geçirildi

Osmaniye’de, jandarmanın Amanoslar bölgesinde düzenlediği operasyonda PKK’lı teröristlerin kullandığı tespit edilen sığınakta patlayıcı madde, termal kamera ve yaşam malzemesi ele geçirildi.İI Jandarma Komutanlığınca Amanoslar bölgesinde, Korkutlar Jandarma Özel Harekât timleri ve güvenlik korucularının katıldığı ’Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç Operasyonu’nda, ‘ara, bul, yok et’ taktiği ile çalışma yapıldı.

Haber 30-03-21 10:17

Amanoslar’da PKK’ya ait sığınakta mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Osmaniye’nin Amanoslar bölgesinde devam eden Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç operasyonu kapsamında bölücü terör örgütü PKK’ya ait sığınakta çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekât timleri tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç operasyonu kapsamında ‘Ara, bul ve yok et’ taktiği ile bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber 09-03-21 12:45

PKK’ya ait sığınakta mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Osmaniye’nin Amanoslar bölgesinde devam eden Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç operasyonu kapsamında bölücü terör örgütü PKK’ya ait sığınakta silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekât timleri tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Osmaniye Merkez 2021/26 Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç operasyonu kapsamında ‘Ara, bul ve yok et’ taktiği ile bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber 25-02-21 11:58

PKK’ya ait sığınakta mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi

Osmaniye’nin Amanoslar bölgesinde devam eden Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç Amanoslar Operasyonu kapsamında, bölücü terör örgütü PKK’ya ait sığınakta mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekât timleri ve güvenlik korucuları tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Eren-8 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç Amanoslar Operasyonu kapsamında ’Ara, bul ve yok et’ taktiği ile bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde çok miktarda silah, mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi.Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda ele geçirilen malzemelerle ilgili gerekli adli tahkikat başlatıldı.

Haber 12-02-21 09:13

İçişleri Bakanlığınca, Hatay, Osmaniye, Gaziantep İllerinde Eren-8 Amanoslar Operasyonu başlatıldı.

İçişleri Bakanlığınca, Hatay, Osmaniye, Gaziantep İllerinde Eren-8 Amanoslar Operasyonu başlatıldı.

Haber 08-02-21 09:52

Son dakika... 3 ilde başlatıldı! 'Eren-8 Amanoslar Operasyonu'na 1670 personel katılıyor

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığı, Hatay, Osmaniye, Gaziantep'te 1670 personelin katılımıyla Eren-8 Amanoslar operasyonunun başlatıldığını bildirdi.

Haber 08-02-21 09:42

PKK’ya ait sığınakta patlayıcı ve yaşam malzemesi ele geçirildi

Osmaniye’nin Amanoslar bölgesinde devam eden Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç-22 Operasyonu kapsamında, bölücü terör örgütü PKK’ya ait sığınakta patlayıcı ve yaşam malzemesi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekât timleri ve güvenlik korucuları tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç-22 Operasyonu kapsamında ‘Ara, bul ve yok et’ taktiği ile bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde çok miktarda patlayıcı madde ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber 27-01-21 10:36

PKK’ya ait sığınakta patlayıcı ve örgütsel doküman ele geçirildi

Osmaniye’nin Amanoslar bölgesinde devam eden Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç-21 operasyonu kapsamında bölücü terör örgütü PKK’ya ait sığınakta patlayıcı ve örgütsel doküman ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekât timleri ve güvenlik korucuları tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Osmaniye Merkez 2021/21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç-21 operasyonu kapsamında ‘Ara, bul ve yok et’ taktiği ile bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde çok miktarda patlayıcı madde, dijital malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Haber 21-01-21 15:04

Osmaniye’de PKK’ya ait sığınakta ele geçirilen patlayıcılar imha edildi

Osmaniye’nin Amanoslar bölgesinde devam eden Yıldırım-5 operasyonu kapsamında bölücü terör örgütüne ait sığınakta ele geçirilen mühimmat, patlayıcı ve yaşam malzemesi imha edildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekat timleri tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Yıldırım-5 operasyonu kapsamında ’Ara, bul ve yok et’ taktiği ile bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde çok sayıda mühimmat, patlayıcı ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber 31-12-20 14:24

Amanoslar'da PKK'ya darbe: Mühimmat ve patlayıcılar ele geçirildi

Osmaniye'de, Amanoslar bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınakta çok sayıda patlayıcı madde ve mühimmat ile yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Haber 31-12-20 13:58

Amanoslar’da bulunan PKK’ya ait sığınak imha edildi

Osmaniye’nin Amanoslar bölgesinde devam eden Yıldırım-5 operasyonu kapsamında bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak imha edildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekât timleri tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Yıldırım-5 operasyonu kapsamında ‘Ara, bul ve yok et’ taktiği ile bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi.

Haber 29-12-20 11:06

Amanoslar’da PKK’ya ait sığınak bulundu

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’nca Amanoslar bölgesinde devam eden Yıldırım-5 Amanoslar operasyonu kapsamında bölücü terör örgütü tarafından kullanılan sığınak bulundu.

Haber 25-12-20 15:16

Amanoslarda PKK’ya ait silah ve mühimmat bulundu

Hatay’ın Hassa ilçesi Amanoslar kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye gizlenmiş silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölücü terör örgütü mensuplarını bulmak, etkisiz hale getirmek, kullandıkları sığınak, barınak ve depoları imha etmek maksadıyla 22 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen "Yıldırım 5" operasyonu esnasında PKK-KCK terör örgütüne ait silah, mühimmat ve çok sayıda çeşitli yaşam malzemesi ele geçirdi.Hassa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, sığınak olarak kullanılan depo ve diğer malzemeler olay yerinde imha edildi.

Haber 25-12-20 11:31

Amanoslarda PKK’ya ait silah ve mühimmat bulundu

Hatay’ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye gizlenmiş silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölücü terör örgütü mensuplarını bulmak, etkisiz hale getirmek, kullandıkları sığınak, barınak ve depoları imha etmek maksadıyla 18 Aralık 2020 tarihinde icra edilen "Yıldırım 5" operasyonu esnasında PKK-KCK terör örgütüne ait silah, mühimmat ve çok sayıda çeşitli yaşam malzemesi ele geçirdi.Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler olay yerinde imha edildi.

Haber 24-12-20 10:53

Amanoslarda bulunan PKK’ya ait sığınak imha edildi

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’nca Amanoslar bölgesinde devam eden Yıldırım-5 operasyonu kapsamında bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak imha edildi.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Komando Özel Harekât timleri tarafından Amanoslar bölgesinde sürdürülen Yıldırım-5 operasyonu kapsamında bölücü terör örgütünün kullandığı sığınak içerisinde mühimmat ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Haber 12-12-20 15:59

Amanoslar sonbahar renkleriyle kartpostallık görüntüler oluşturdu

Amanoslar sonbahar renkleriyle kartpostallık görüntüler oluşturdu

Yurthaber 08-12-20 15:20

Amanoslar’da yeniden operasyon başladı

Paramotorlarla Amanos Dağları’na geçtikleri tahmin edilen terörist grubu nedeniyle Amanoslar’da operasyon başlatıldı.Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında; ilimize bağlı Hassa ilçemiz kırsalında, hudut birliklerinin termal kameralarına yansıyan görüntülerde sınırdan paramotorla geçmiş olabileceği değerlendirilen 2-3 kişilik terörist grubun etkisiz hale getirilmesi maksadıyla; İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birlikleri ile PÖH ve Güvenlik Korucularının katıldığı bir operasyon başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.Açıklamanın devamında operasyonun kararlılıkla sürdürüldüğü de belirtildi.

Haber 08-11-20 16:07

PKK'lı teröristlerin Amanoslar'a uzanan paramotor oyunu bozuldu

İskenderun ve Amanoslar'daki operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı 4 teröristin 28 Eylül ve 10 Ekim'de Suriye'nin Münbiç bölgesinden iki paramotor ile havalanıp terör faaliyetlerine katılmak için Türkiye tarafına geçtiği belirlendi - Münbiç'ten paramotor ile Amanoslar kırsalına inen PKK'lı teröristlerden 3'ü etkisiz hale getirildi, sağ yakalanan firari eski HDP milletvekili Demir Çelik'in Terörden Arananlar Listesi "Gri" kategoride yer alan oğlu "Savaş" kod adlı Yoldaş Selim Çelik tutuklandı - Teröristlerin kullandığı iki paramotor ise Amanoslar kırsalında ele geçirildi

Yurthaber 27-10-20 13:20

GRAFİKLİ - Terör örgütü PKK'nın izi Amanoslar'dan silindi

Amanoslar'ı terörden arındırmak amacıyla 1448 personelin katılımıyla başlatılan "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu" kapsamında terör örgütü PKK'ya büyük darbe vuruldu - Operasyonların başladığı 12 Ağustos'tan bu yana aralarında İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'nde "mavi" ve "gri" kategoride bulunan teröristlerin de yer aldığı 11 terörist etkisiz hale getirildi - Güvenlik güçleri, Amanoslar'dan izini sildiği PKK'nın bölgedeki birçok sığınağı ile teröristlerin saklandığı mağaraları ve yaşam malzemelerini imha etti

Yurthaber 27-10-20 11:17

HDP’li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı

Hatay’da güvenlik korucularının Amanoslar’daki keşif ve gözetleme görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada sağ olarak ele geçirilen eski HDP Muş Milletvekili Demir Çelik’in oğlu Yoldaş Selim Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Hatay’da güvenlik korucuları, Amanoslar bölgesinde yaptıkları keşif sırasında fark ettikleri teröristlerle çatışmaya girdi.

Haber 25-10-20 19:17

HDP’li eski vekilin terörist oğlu adliyeye sevk edildi

Hatay’da güvenlik korucularının Amanoslar’daki keşif ve gözetleme görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada sağ olarak ele geçirilen eski HDP Muş Milletvekili Demir Çelik’in oğlu Yoldaş Selim Çelik, adliyeye sevk edildi.Hatay’da güvenlik korucuları, Amanoslar bölgesinde yaptıkları keşif sırasında fark ettikleri teröristlerle çatışmaya girdi.

Haber 25-10-20 14:05

3 milyon TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, 23 yıldır PKK'nın dağ kadrosunda faaliyet yürüten, 3 milyon TL ödülle 'mavi' kategoride aranan ve sözde Amanoslar Dörtyol-İslahiye grubu sorumlusu terörist Hüseyin Acar'ın (42), Hatay'da etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 22-10-20 10:58
pkk

Mavi kategoride aranan terörist Hatay’da etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, PKK’nın dağ kadrosunda 23 yıldır faaliyet yürüten ve mavi kategoride aranan sözde Amanoslar Dörtyol-İslahiye grubu sorumlusu terörist Hüseyin Acar’ın Hatay’da etkisiz hale getirildiğini açıkladı.Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında 18 Ekim’de Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen operasyonda 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.

Haber 22-10-20 10:29

İçişleri Bakanlığı: PKK’nın dağ kadrosunda 23 yıldır faaliyet yürüten ve mavi kategoride aranan sözde Amanoslar Dörtyol-İslahiye grubu sorumlusu terörist Hüseyin Acar, Hatay’da etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı: "PKK’nın dağ kadrosunda 23 yıldır faaliyet yürüten ve mavi kategoride aranan sözde Amanoslar Dörtyol-İslahiye grubu sorumlusu terörist Hüseyin Acar, Hatay’da etkisiz hale getirildi."

Haber 22-10-20 10:21

Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonunda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi.İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında Hatay-Dörtyol ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma komando ve jandarma özel harekat birlikleri ile polis özel harekat ve güvenlik korucularının katıldığı, Hava Kuvvetleri destekli operasyonda 2 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.

Haber 18-10-20 17:26

Bakan Soylu: Amanoslar Dörtyol İslahiye Grubu çökertildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Pazar mesaisi devam.

Haber 18-10-20 16:47

Bakan Soylu: Amanoslar Dörtyol İslahiye Grubu çökertildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Amanoslar Dörtyol İslahiye Grubunun çökertilerek, 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdı.

Haber 18-10-20 16:39

Hatay’da 2 terörist etkisiz hale getirildi

Hatay’da yürütülen Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında 2 terörist etkisiz hale getirildi.İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen Hava Kuvvetleri destekli operasyonda, 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.Operasyon bölgesinde dumanların yükseldiği, Silahlı İnsansız Hava (SİHA) aracının hareketliliği gözlendi.

Haber 18-10-20 12:40

İçişleri Bakanlığı: Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında; Hatay-Dörtyol ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen Hava Kuvvetleri destekli operasyonda, 2 teröri

İçişleri Bakanlığı: "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında; Hatay-Dörtyol ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen Hava Kuvvetleri destekli operasyonda, 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir."

Haber 18-10-20 09:47

Amanoslar’da EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi

Osmaniye’de Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonunda mağara ve sığınakta EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı tarafından 27 Eylül’de Amanoslar bölgesinde, jandarma komando özel harekat timlerinin katıldığı ’Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu’nda, terör örgütü mensuplarının kullandığı sığınak içerisinde EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Ele geçirilen malzemeler mağara ile birlikte kontrollü şekilde patlatılarak imha edildi.Malzemelerle ilgili olarak cumhuriyet savcılığının talimatı doğrultusunda adli soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber 28-09-20 16:19

Hatay’da etkisiz hale getirilen 3 teröristin gri kategoride arandığı tespit edildi

İçişleri Bakanlığı, Hatay-Amanoslar kırsalında 22 Ağustos tarihinde etkisiz hale getirilen 3 teröristin, terörden arananlar listesinde gri kategoride yer aldığının tespit edildiğini bildirdi.İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım-5 Operasyonu kapsamında 22 Ağustos tarihinde Hatay-Amanoslar kırsalında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün istihbari çalışmaları neticesinde, jandarma özel harekat ve jandarma komando birliklerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Haber 21-09-20 11:42

İçişleri Bakanlığı, Hatay-Amanoslar kırsalında 22 Ağustos’ta etkisiz hale getirilen 3 teröristin, terörden arananlarda 500 bin liraya kadar ödülle gri kategoride yer aldığının tespit edildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığı, Hatay-Amanoslar kırsalında 22 Ağustos’ta etkisiz hale getirilen 3 teröristin, terörden arananlarda 500 bin liraya kadar ödülle gri kategoride yer aldığının tespit edildiğini bildirdi.

Haber 21-09-20 11:22

İçişleri Bakanlığı: Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında Adıyaman kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda 1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir.

İçişleri Bakanlığı: "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu kapsamında Adıyaman kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda 1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.

Haber 18-09-20 09:05

Amanoslar’da terör örgütüne ait yaşam malzemesi ele geçirildi

"Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu"nda bölücü terör örgütünün kullandığı tespit edilen sığınak ve mağarada çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü PKK mensuplarının kullandığı tespit edilen mağara ve sığınaklara operasyon düzenlendi.

Haber 11-09-20 11:59

Amanoslarda PKK’nın sığınağında yaşam malzemeleri ele geçirildi

Yıldırım-5 Amanoslar operasyonunda, PKK’lı teröristlerin kullandığı sığınak ve mağara içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.Osmaniye İl Jandarma Komutanlığınca Amanoslar Bölgesinde, Jandarma Komando Özel Harekat, Jandarma Komando Timleri ve Polis Harekat Timlerinin katılımıyla düzenlenen Yıldırım- 5 Amanoslar operasyonunda, bölücü terör örgütünün kullandığı tespit edilen sığınak ve mağara içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla adli tahkikata başlandı.

Haber 02-09-20 15:42

GRAFİKLİ - YPG/PKK'ya ağustosta ağır darbe

Yurt içi ve dışında teröristlerin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, geçen ay düzenledikleri başarılı operasyonlarda, Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı, turuncu ve gri kategoride yer alan PKK'lı teröristlerin de aralarında bulunduğu 85 örgüt mensubunu etkisiz hale getirdi - Etkisiz hale getirilen teröristler arasında "kırmızı" kategoride yer alan PKK'nın sözde Hakurk Eyalet sorumlusu "Agit Garzan" kod adlı Murat Kalko ve 1 milyon liraya kadar ödülle turuncu kategoride yer alan "Amed Sorhin" kod adlı Benazir Yılmaz da bulunuyor - İçişleri Bakanlığı, 12 Ağustos'ta Hatay'da 1448 personelin katılımıyla "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu", 19 Ağustos'ta Bingöl'de 700 personelin görevlendirildiği "Yıldırım-6 Karacehennem Operasyonu", Diyarbakır'da da 26 Ağustos'ta 1495 personelin yer aldığı "Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu"nu başlattı

Yurthaber 02-09-20 11:12

GRAFİKLİ - YPG/PKK'ya ağustosta ağır darbe

Yurt içi ve dışında teröristlerin peşini bırakmayan güvenlik güçleri, geçen ay düzenledikleri başarılı operasyonlarda, Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı, turuncu ve gri kategoride yer alan PKK'lı teröristlerin de aralarında bulunduğu 85 örgüt mensubunu etkisiz hale getirdi - Etkisiz hale getirilen teröristler arasında "kırmızı" kategoride yer alan PKK'nın sözde Hakurk Eyalet sorumlusu "Agit Garzan" kod adlı Murat Kalko ve 1 milyon liraya kadar ödülle turuncu kategoride yer alan "Amed Sorhin" kod adlı Benazir Yılmaz da bulunuyor - İçişleri Bakanlığı, 12 Ağustos'ta Hatay'da 1448 personelin katılımıyla "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu", 19 Ağustos'ta Bingöl'de 700 personelin görevlendirildiği "Yıldırım-6 Karacehennem Operasyonu", Diyarbakır'da da 26 Ağustos'ta 1495 personelin yer aldığı "Yıldırım-7 Lice Narko-Terör Operasyonu"nu başlattı

Yurthaber 02-09-20 11:12

Bakanlık açıkladı! Amanoslar'da Yıldırım-5 operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı, Hatay'da 1448 personelin katılımıyla "Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu"nun başlatıldığını duyurdu.

Haber 12-08-20 10:40

Osmaniye’de 5 kilo TNT bulundu

Osmaniye’de Amanoslar Dağları bölgesinde güvenlik güçlerince sürdürülen operasyonda, PKK’lı teröristlere ait 5 kilo TNT ve yaşam malzemesi ele geçirildiAlınan bilgiye göre, Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat unsurlarınca teröristleri bulmak, etkisiz hale getirmek, kullandıkları sığınak, barınak ve depoları imha etmek için Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Sevinç Operasyonu başlatıldı.

Haber 15-01-20 16:47

Amanoslar’da Kapan-2 Operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından Hatay’ın Amanoslar bölgesinde 585 personelin katılımıyla "Kapan-2 Operasyonu" başlatıldı.İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığınca yeni yılla birlikte başlatılan "Kapan" operasyonları çerçevesinde Hatay’da “Kapan-2 Amanoslar Operasyonu” başlatıldı.

Haber 12-01-20 11:18

Hatay'da Kapan-2 Amanoslar Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Hatay'da 585 jandarma, polis ve güvenlik korucusunun katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda bölücü terör örgütüne ait 3 odalı sığınak ve 3 depo tespit edildi, 1 EYP imha edildi

Haber 12-01-20 11:03

Hatay'da 'Kapan-2 Amanoslar Operasyonu' başlatıldı

İÇİŞLERİ Bakanlığı, Hatay'da Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat timlerinin yanı sıra Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan toplam 585 personelle, 'Kapan-2 Amanoslar Operasyonu'nun başlatıldığını açıkladı.

Haber 12-01-20 10:48