Amasya Valisi Osman Varol Haberleri

Kömür diye dağıttılar, taş çıktı! Sosyal medyada tepki çeken olayda Vali devreye girdi

Kömür denilince akla gelen ilk şehir olan Zonguldak'ta yaşanan olay kısa sürede tepki çekti. Yardım amaçlı dağıtılan kömürlerin içinden taş çıktı. Kömür verilenlerden bazıları fotoğraflar çekerek duruma tepki gösterirken bazıları bir daha yardım dağıtılmaz korkusuyla şikayet etmedi. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu yaşananların ardından devreye girerek eksiklerin telafi edileceğini belirtti.

Haber 2024-01-27 11:28:56

Zonguldak'ta maden ocağında göçük! Acı haberi bakanlık duyurdu: 1 can kaybı, 7 yaralı... Kurtarma çalışmaları tamamlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Kandilli beldesinde bulunan Armutçuk Müessesesi maden ocağında göçük meydana geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı acı haberi duyurdu; 1 işçi hayatını kaybetti. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ocakta patlama olmadığını belirtti ve yaralı sayısını 7 olarak açıkladı. Kurtarma çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi. Bakan Işıkhan ise kazayı araştırmak üzere uzman müfettişlerin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 2023-09-13 15:12:08

Amasya Valisi Yılmaz Doruk görevine başladı

Valiler Kararnamesi ile Amasya Valisi olarak atanan Yılmaz Doruk, görevine başladı.

Yurthaber 2023-08-17 10:59:18

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 2023-07-28 11:13:39

Gabar Dağı'ndan sevindiren haber! Vali duyurdu... 'Yoğun bir petrol çıktı'

Şırnak Valisi Osman Bilgin, petrol rezervinin bulunduğu Gabar Dağı bölgesinde ekiplerin çalışma yürüttüğü artezyen kuyusundan petrol çıktığını açıkladı. Bilgin, "Esma Çevik sahası dediğimiz diğer sahamızda ve yine Akçay bölgesinde çalışmalar sürüyor. Orada 21. kuyu açıldı. Artezyen dediğimiz, yani bir su kuyusundan yoğun bir petrol çıktı" ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-23 16:08

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, roman vatandaşların taleplerini dinledi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, vatandaşlar, esnaf, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Yurthaber 02-05-23 10:48

Vali Hacıbektaşoğlu, güvenlik korucularıyla bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, güvenlik güçleriyle birlikte mücadele veren güvenlik köy korucularıyla bir araya geldi.

Yurthaber 01-05-23 15:42

Halka simit dağıtan Vali Masatlı simit satamayan çocuğun tüm simitlerini satın aldı

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, teravih namazı sonrası bir camide halka 800’den fazla simit dağıttı.

Yurthaber 20-04-23 08:03

Kahramanmaraş'ta depremzede Ecrin'e doğum günü kutlaması

Ağrı Valisi Osman Varol ve Belediye Başkan Savcı Sayan, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzede Ecrin Kocakaya'nın doğum gününü kutladı.

Yurthaber 28-02-23 07:54

Depremde tekerlekli sandalyesi kırılan vatandaşın çağrısına valilik koştu

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde deprem sonrası yıkılan evde tekerlekli sandalyesi kırılan engelli vatandaşın talebi, koordinatör olan Şırnak Valisi Osman Bilgin’in talimatıyla karşılandı.

Yurthaber 22-02-23 11:00

Gümrük memuru, kadına tekme ve tokat atmıştı! Sosyal medyadaki görüntüler sonrası açıklama: Görevden alındılar

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Habur Sınır Kapısı'nda bir kadının gümrük muhafaza memuru tarafından darp edildiği anlar yer aldı. Tepki çeken görüntüler sonrası açıklama yapan Şırnak Valisi Osman Bilgin, "Olaya karıştığı tespit edilen iki gümrük muhafaza memuru açığa alınmıştır" dedi.

Haber 31-01-23 13:28

Amasya'da Türkiye'nin en büyük besi OSB'si oluşturuluyor

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) genişleme alanı tamamlandığında Türkiye'nin en büyüğü olacağını söyledi.

Yurthaber 20-01-23 15:28

Bölgenin kaderini değiştirdi! Günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor... Vali açıkladı 'Direk çalışabilen petrol'

Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor. 2 kuyunun daha faaliyete geçmesiyle birlikte günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması hedefleniyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şırnak Valisi Osman Bilgin, "Çok yüksek gravite, yani dizel araçlarda traktöre buradan çıkan petrolü koyduğumuzda direkt çalışabilen petroldür" ifadelerini kullandı.

Haber 16-12-22 20:04

Erdoğan müjdeyi vermişti Böyle görüntülendi! İşte petrolün kalitesi...

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası duyurmuştu. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrol rezervine ilişkin, "Açılan 5 kuyu var, 6'ncısı açıldı, üretime geçmedi. 5 bin 300 varil, çok yüksek granite, yani dizel araçlarda traktöre buradan çıkan petrolü koyduğumuzda direkt çalışabilen petroldür." dedi.

Finans 16-12-22 16:44

Amasya Valisi Masatlı, görme engellilerle buluştu

Amasya Valisi Masatlı, görme engellilerle buluştu

Yurthaber 18-10-22 15:18

Salgında memleketine dönüp kiraladığı tarlada tonlarca domates üretmeye başladı

Ağrı'daki köyünde kiraladığı 8 bin metrekarelik tarlada domates üretimine başlayan Erol Şahin, bu yıl 40 dekarlık arazide ektiği domatesten 140 tonun üzerinde ürün almayı hedefliyor - Vali Osman Varol: - "Arkadaşlarımız bu ürünleri pazarlama konusunda da hiçbir sıkıntı çekmiyor. Yapılan girişim, bu rakım ve yükseklikte domates, biber ve salatalık gibi bahçe bitkilerinin yetişip yetişmeyeceğiyle ilgili de tartışmaları ortadan kaldırıyor"

Yurthaber 30-09-22 12:12

Ağrı'da ekim alanı genişleyen ayçiçeğinde verim artıyor

Güneşli gün sayısı fazla iller arasında yer alan ve gece gündüz hava sıcaklığı farkından dolayı ayçiçeği üretiminde kalite ve verim sağlanan Ağrı'da, kurutulan çerezlikler, tırlarla Kahramanmaraş'taki fabrikalara götürülüyor - Ağrı Valisi Osman Varol: - "44 bin dekarlık ayçiçeği ekim alanından memnunuz. Bu ekim alanını yıllar içerisinde artırmak ve daha fazla çiftçimizin bu ürünü tercih etmesi için de çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Yurthaber 28-09-22 10:44

Harşena Dağı ve Pontus Kral Kaya Mezarları'yla ilgili UNESCO dosyası tamamlandı

Amasya Valisi Mustafa Masatlı: - "İnşallah en kısa sürede Harşena Dağı ve Kral Kaya Mezarları, ülkemizin UNESCO Dünya Kalıcı Mirası'nda olan eserlerinden bir tanesi olacak"

Yurthaber 28-09-22 09:41

Ağrı'da devlet desteğiyle mısır yetiştiriciliği yaygınlaşıyor

Traktörlerle biçtikleri silajlık mısırların bir kısmını kışın hayvanlarına vermek üzere köylerine götüren çiftçiler, ihtiyaçları dışındakileri de sözleşmeli tarım kapsamında Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifine pazarlıyor - Vali Osman Varol: - "İlimizde toplamda 10 bin 600 dekarlık alanda silajlık mısır, 5 bin dekarlık alanda da danelik mısır ekimi var. 2 yıldır mısır alanında verdiğimiz destekler ve çiftçimizin de buna karşılık vermesiyle ekiliş alanı çok genişledi"

Yurthaber 25-09-22 11:02

Cizre Belediyespor-KV Peja maçının ardından

Şırnak Valisi Osman Bilgin: "Bundan sonra bu başarıları her alanda yakalayacağız. Artık ilimiz sporla, güzellikle anılacak"

Yurthaber 21-09-22 16:22

Kapıkule'de çıkış için bekleyen gurbetçiler dinlenme alanlarında vakit geçiriyor

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık: - "Yurtdışı Türkler Başkanlığımız olsun diğer sivil toplum kuruluşlarımız olsun gurbetçilerimizin vakit geçirebileceği, gümrük iş ve işlemleri, pasaport işlemleri sürerken bekleme sürelerini en kıymetli şekilde değerlendirebilecekleri hazırlıkları yapmış durumdayız" - Gurbetçi Osman Yıldız: - "Dinlenme yerleri ve oyun alanları çok güzel olmuş. Kapıkule'de çok rahat ettik hem gelirken hem dönerken"

Yurthaber 29-08-22 12:36

Ağrı'da devlet desteğiyle kaz yetiştiriciliği yaygınlaşıyor

Vali Osman Varol: - "Niyetimiz 175 bin civarında devraldığımız kaz varlığı sayımızı, kısa vadede 300 binli rakamlara çıkarabilmek"

Yurthaber 29-08-22 12:19

Geleneksel 2. Ağrı Dağı Tenis Turnuvası başladı

Farklı illerden 30'u kadın toplam 120 sporcunun katıldığı turnuva 4 gün sürecek - Vali Osman Varol: - "İlimizde veya Türkiye'nin dört bir yanında herhangi bir spor branşıyla tanışmayı talep eden bir gencin, istediği anda hem tesisine hem ekipmanına hem de antrenörüne erişebilmesini istiyoruz"

Yurthaber 18-08-22 19:26

Şırnak'taki askeri birlikte mühimmat bakımı sırasında patlama! Alevlerin kentin her yerinden gözüktü

Şırnak'taki Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı'nda patlama meydana geldi. Mühimmat bakımı sırasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, Şırnak Valisi Osman Bilgin, 2 askeri personelin hafif şekilde yaralandığını söyledi.

Haber 03-08-22 16:40

Ağrı Valisi Varol, bir zamanlar terörle anılan Balık Gölü'nde su sporu yaptı

Ağrı Valisi Varol, bir zamanlar terörle anılan Balık Gölü'nde su sporu yaptı

Yurthaber 17-07-22 15:51

Ağrı Valisi Osman Varol şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi:

"Bizim insanımız, inandığı bir liderin arkasında birlik içerisinde vatanını, milletini ve namusunu korumak için ölüme de gider"

Yurthaber 15-07-22 15:41

Ağrı Valisi Varol selden zarar gören köylerde incelemelerde bulundu

Ağrı Valisi Varol selden zarar gören köylerde incelemelerde bulundu

Yurthaber 29-06-22 18:10

Türkiye-İran sınırı kamera ve sismik sensörlerle gece gündüz gözetleniyor

Ağrı Valisi Osman Varol: - "Gece görüş imkanı olan kameralar, sismik sensörler, insanları ve canlıları algılayabilecek radara benzer sistemler var. Hava nasıl olursa olsun, gece veya gündüz, sis ve yağış, elektrooptik kule sayesinde sınır hattınıza yaklaşan ve gözlemlediğiniz alandaki her türlü hareketi görebiliyorsunuz" - "Sınır hattındaki bu güvenlik sisteminin tamamlanmasından sonra Ağrı, Doğubayazıt bölgesi ve Ağrı Dağı eteklerinde, terör anlamındaki faaliyetlerde de ciddi bir azalma ve içerideki operasyonlarımızla çok önemli bir caydırıcılık olduğunu da görüp yaşıyoruz"

Yurthaber 15-06-22 09:53

Şırnak Valisi Osman Bilgin kimdir? Osman Bilgin ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu?

Şırnak Valisi Osman Bilgin, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün, Resmi Gazete'de bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar yayımlandı. Çıkan haberlerin ardından Şırnak Valisi Osman Bilgin kimdir? Osman Bilgin ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Haber 12-05-22 09:03

Ağrı'da çiftçilere 30 ton tohum dağıtıldı

Vali Osman Varol: - "Milli gelirine oranla dünyada en fazla tarımsal destek veren ülkelerden biriyiz"

Yurthaber 29-04-22 18:13

Eşi Hüseyin Kocabıyık'ın 'Gezi Parkı' davası kararına yönelik eleştirisi çok tartışılmıştı! İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken karar: Funda Kocabıyık merkeze alındı

İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirildiğini duyurdu. Funda Kocabıyık'ın eşi, eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ın Gezi Parkı davasında Osman Kavala'ya verilen müebbet hapis cezasına yönelik eleştirisi çok tartışılmıştı.

Haber 27-04-22 10:17

Amasya Valisi Masatlı, simitlerini satamayan çocuğun tüm simitlerini satın aldı

Amasya Valisi Masatlı, simitlerini satamayan çocuğun tüm simitlerini satın aldı

Yurthaber 08-04-22 00:01

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AA'nın 102'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Yurthaber 06-04-22 10:40
Yurthaber 10-03-22 08:44

Mardin'de şehit olan Özel Harekat Şube Müdürünün adı Ağrı'daki ilkokulda yaşatılacak

Ağrı Valisi Oman Varol: - "Kendisini şu vatan için feda etmeye hazır karşımdaki aslan parçaları (güvenlik güçleri) gibi binlerce evladımız ve kardeşimiz olmak zorunda. Zorunda ki Suriye, Irak ve Ukrayna'nın yaşadığını yaşamayalım"

Yurthaber 28-02-22 20:10

Amasya Valisi Masatlı'dan vatandaşlara aşı çağrısı:

"Salgını kontrol altında tutabilmemiz için halkımızın duyarlılığına ihtiyaç duymaktayız"

Yurthaber 22-02-22 16:15

Ağrı'da yerli aşı TURKOVAC'ın uygulanmasına başlandı

Vali Osman Varol: - "TURKOVAC aşımıza ilgi fazla ve hatta aşı konusunda bugüne kadar tereddüdü olan bir grup vatandaşımızın yerli aşıyı beklediğini biliyoruz. Onların da bu süreçte hızlı biçimde aşılarını tamamlamalarını düşünüyoruz"

Yurthaber 10-02-22 16:34

Ömer Seymenoğlu kimdir? Ömer Seymenoğlu kaç yaşında ve nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Koronavirüse yakalanan Isparta valisi Ömer Seymenoğlu, görevi geçici olarak Osman Kaymak'a devretti. Peki Ömer Seymenoğlu kimdir? Ömer Seymenoğlu 1987'de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. 27 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atandı.

Haber 07-02-22 15:01

İçişleri Bakanlığı: Isparta Vali Vekilliği'ne eski Samsun Valisi Osman Kaymak görevlendirildi

İçişleri Bakanlığı: Isparta Vali Vekilliği'ne eski Samsun Valisi Osman Kaymak görevlendirildi

Yurthaber 07-02-22 13:18

Son dakika! Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevi devretti! İşte yerine gelen isim

Elektrik kesintileriyle gündeme gelene Isparta'dan son dakika haberi geldi. Koronavirüse yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevi devretti. Yerine merkez valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Konuya ilişkin İçişleri Bakanlığından da açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 07-02-22 12:28

Huduttaki güvenlik duvarı sınırdan kaçak geçişleri engelledi

Türkiye-İran sınırının Iğdır ve Ağrı bölümünde 2020 yılında yapımı tamamlanan 145 kilometrelik güvenlik duvarı, düzensiz göçmenlerin ülkeye geçişini önlemenin yanı sıra kaçakçılık faaliyetleri ve terör olaylarının engellenmesine katkı sağladı - Ağrı Valisi Osman Varol: - "Bu yıl Ağrı sınırından düzensiz göçmenlerin kaçak geçişlerine ilişkin engellenen kişi sayısı 28 bin 509'dur"

Yurthaber 31-12-21 11:24

Ağrı Valisi Osman Varol, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Ağrı Valisi Osman Varol, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Yurthaber 21-12-21 11:51

Amasya'da feci kaza! 1'i AFAD personeli 3 kişi hayatını kaybetti

Amasya’nın Taşova ilçesinde, hidroelektrik santrali (HES) kanalına düşen araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti. Kurtarma çalışması sırasında köprüden düşen AFAD personeli de yaşamını yitirdi. Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Taşova Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek olayla ilgili bilgi aldı ve ailelere başsağlığı diledi. Vali Masatlı, sonrasında olayla ilgili açıklama yaptı.

Haber 19-12-21 00:43

Kuruluş Osman 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Osman Bey'den İnegöl emri!

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 73. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde, İznik Valisi Saguros kızı Hera ile birlikte Kayı Obası’na geldi ve Osman Bey’i ziyaret etti. Vali Saguros’un bu ziyaretinden son derece rahatsız olan tekfurlar, hain bir saldırı planladı. Saldırıda Göktuğ Alp yaralandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı Kuruluş Osman'ın 74. yeni bölümünden de ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda Osman Bey, askerlerine İnegöl'e gitme emrini veriyor.

Magazin 02-12-21 02:32

Terörden temizlenen Çemikari Yaylasında bal hasadı yapıldı

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu: - "Terörü bir daha gelememek üzere topraklarımızdan attık, atacağız. Dağlarımızda, yaylarımızda köylülerimiz, arıcılarımız, üreticilerimiz ve memleketimizin güzelliklerini görmeye gelen misafirlerimiz gezebilecek"

Yurthaber 14-11-21 15:45

6 saatlik mesafe hızlı trenle 45 dakikaya düşecek

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi" kapsamında inşası süren Çerkezköy-Kapıkule hattındaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilgin, "İstanbul'a trenle yolculuk çok uzun sürüyor, yaklaşık 4-5 saat süren bir seyahat, hatta bazen 6 saat. Proje ile İstanbul'dan Lüleburgaz'a ulaşım 45 dakikada sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Finans 04-11-21 14:38

Amasya Valisi 4 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar demişti! Sektör temsilcilerinden açıklama

Amasya Valisi Mustafa Masatlı'nın gündem olan "4 bin liraya çalışacak eleman bulamıyoruz, iş arayan varsa gönderin" sözleri sonrası bir açıklama da sektör temsilcilerinden geldi. Amasya Mermer ve Madenciler Derneği Başkanı Ufuk Şeker, "Şu an 200 kişiye hazır iş var. Ama maalesef eleman bulamıyoruz” diye konuştu.

Haber 15-10-21 09:50

Amasya Valisi: 4 bin liraya çalışacak eleman bulamıyoruz, iş arayan varsa gönderin!

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, muhtarlar toplantısında yaptığı açıklamada başta mermer olmak üzere organize sanayi bölgelerinde, yaklaşık 4 bin lira maaşla çalıştıracak eleman bulamadıklarını söyledi. Herkesin masa başı iş aradığını belirten Masatlı, “Hatta ‘bayanlara bile biz iş verebiliriz. Küçük ölçekte, ağır olmayan, bayanların yapabileceği işleri verebiliriz’ dediler.Bilginiz olsun. İş arayan varsa gönderin.Şu anda mermerle ilgili ciddi derecede açık var. Eleman bulamıyorlar” diye konuştu.

Finans 13-10-21 11:25

GÜNCELLEME - Kırklareli'nde hayvan çiftliğinde çıkan yangın kontrol altına alındı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin: -"Yangını kontrol altına aldık. İdari binaya, hayvanların olduğu bölgeye ve diğer yem bölgesi olan alana sirayetini önledik" YANGININ KONTROL ALTINA ALINMASI EKLENDİ

Yurthaber 12-10-21 23:31