American Soldiers Haberleri

Şarkıcı Katy Perry’nin canlı yayında elbisesi koptu! İzleyenler ne yapacağını bilemedi

Şarkıcı Katy Perry, American Idol programının canlı yayınında bir kıyafet kazası yaşadı. Ünlü şarkıcının elbisesi ansızın kopunca masanın altına girdi. İzleyenler şaşkınlığını gizlemezken o anlar sosyal medyada viral oldu.

Magazin 2024-04-16 17:23:04

Kim Kardashian şeffaf sütyen giydi! Frikiğini böyle engelledi

En son "American Horror Story" adlı dizide Siobhan rolünü canlandıran, milyarder yıldız Kim Kardashian sosyal medyayı sallayan pozlarıyla dikkat çekti. Kim son olarak şeffaf sütyeniyle adından söz ettirdi.

Magazin 2023-11-26 11:30:15

Üniformalarının kendilerini hasta ettiğini söylediler! Uçuş görevlilerine 1 milyon dolar tazminat ödendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki uçuş görevlileri ve havayolu şirketi arasındaki dava ilginç anlara sahne oldu. Üniformalarının kendilerini baş ağrısı, bronşit, şişmiş gözler, deri döküntüleri ve diğer rahatsızlıklarla hasta ettiğini iddia eden American Airlines'ın dört uçuş görevlisine 1 milyon dolar (yaklaşık 28 milyon 397 bin TL) tazminat ödemek zorunda kaldı.

Trend 2023-11-04 15:50:11

Emre Kurttepeli participiated as a speaker in a discussion panel in Columbia University Global Event

A highlight of this May’s CAA Global Event in Istanbul came when Ipek Cem Taha ’93SIPA, ’93BUS, the founding director of the Columbia Global Center in Turkey, moderated a frank discussion on Turkey’s “paths to the future.” The audience of more than 250 included newly admitted Columbia students and their families, alumni of other American universities, the broader Columbia alumni community living in Turkey, and visiting alumni and faculty.

Finans 2023-07-06 12:28:11

Hollywood yapımcısı Lawrence Turman hayatını kaybetti

"The Graduate", "The Thing", "The River Wild" ve "American History X" filmleriyle tanınan ünlü Hollywood yapımcısı Lawrence Turman yaşamını yitirdi.

Magazin 03-07-23 20:02

O Ses Türkiye'de finale kalamamıştı! Amerikan Idol'de Kylie Minogue ile düet yaptı! Son hali olay

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’ye 2015 yılında katılan Nutsa Buzaladze başarılı performansı ile dikkat çekmişti. Hadise ile düet yapan ve finale kalmadan elenen Buzaladze, American Idol'de finale kalmayı başardı. Buzaladze’nin Kylie Minogue ile düeti adeta ortalığı kasıp kavurdu.

Magazin 23-05-23 09:25

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon, Biden'ı kırmadı! Beyaz Saray’daki akşam yemeğinde şarkı söyledi

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden tarafından onuruna verilen akşam yemeği sırasında Biden’ın ricası üzerine “American Pie” adlı şarkıyı söyledi.

Haber 27-04-23 22:21

Kim Kardashian dizi dünyasına da giriyor! Bakın hangi dizide oynayacak

Skandalların kadını Kim Kardashian dizi dünyasına da giriyor. Kardashian, markasından kalan zamanda "American Horror Story" dizisinin 12'nci sezonunda yer alacak. Kim Kardashian ve Emma Roberts'ın rolleriyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor.

Magazin 11-04-23 14:39

Akılalmaz olay! Uçakta başkasının üzerine idrarını yapan yolcuya uçuş yasağı getirildi

American Airlines, uçuş sırasında mürettebatla tartışıp bir yolcunun üzerine idrarını yapan 21 yaşındaki üniversite öğrencisine uçaklarına binme yasağı getirdi.

Haber 05-03-23 15:20

Russell Crowe Türkiye'yi unutmadı! Deprem paylaşımıyla herkesi duygulandırdı

Russell Crowe Türkiye'de yaşanan deprem afeti için bir destek mesajı yayımladı. Gladyatör, Poker Face, American Ganster, Thor gibi filmlerle bilinen dünyaca ünlü oyuncu paylaşımıyla Türk halkının yanında olduğunu söyledi.

Magazin 06-02-23 19:40

ABD'li ünlü oyuncu Cindy Williams yaşamını yitirdi

ABD'de 1970'li yıllarda şöhret olan ve çok sayıda dizide rol alan oyuncu Cindy Williams, 75 yaşında hayatını kaybetti. 1976'dan başlayıp 8 sezon süren "Laverne & Shirley" dizisindeki rolüyle parlayan Williams, George Lucas'ın yönettiği "American Graffiti" ve Francis Ford Coppola imzalı "The Conversation" filmlerindeki rolüyle de tanınmıştı.

Magazin 31-01-23 23:16

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber plajda! Sevgilisini alıp ailesinin yanına gitti

American Horror Story'de yer alarak oyunculuğa da adım atan Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber tatilde dikkat çekti. Annesinin izinden giden ve model olan güzel isim plajda tanga bikinisiyle yakalandı.

Magazin 01-01-23 12:00

American Hospital The Bodrum Cup'ta Opet Çökertme-Kissebükü etabı başladı

American Hospital The Bodrum Cup'ta Opet Çökertme-Kissebükü etabı başladı

Yurthaber 19-10-22 15:51

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları başladı

Bodrum Cup Komitesi Başkanı Süleyman Uysal: - "Yarışmacılar çok heyecanlı. Yabancı katılımcıların sayısı da oldukça fazla. Bugün itibariyle yaklaşık bin 500 yarışçının deniz üzerinde olduğunu söyleyebilirim"

Yurthaber 18-10-22 15:00

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları öncesinde kampana töreni düzenlendi

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları öncesinde kampana töreni düzenlendi

Yurthaber 16-10-22 01:12

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları, 15 Ekim'de başlayacak

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları, 15 Ekim'de başlayacak

Yurthaber 10-10-22 20:58

American Hospital The Bodrum Cup organizasyonundan boyama etkinliği

15 Ekim'de başlayacak yarışlar öncesinde engelli öğrenciler bayrak boyama etkinliğe katıldı

Yurthaber 05-10-22 14:02

Danıştay'dan 'American Staffordshire Terrier' cinsi köpekler hakkında dikkat çeken karar!

American Staffordshire Terrier'in 'tehlike arz eden hayvanlar' listesinden çıkarılması için dava açılmıştı. Danıştay'dan söz konusu dava hakkında dikkat çeken bir karar geldi. Danıştay, davayı açan federasyonun talebini yerinde görmedi ve davayı reddetti.

Haber 16-07-22 11:45

Danıştaydan American Staffordshire Terrier kararı

Danıştay 10. Dairesi, American Staffordshire Terrier cinsi köpeklerin "tehlike arz eden hayvanlar" listesinden çıkarılmasını isteyen federasyonun talebini yerinde görmedi

Yurthaber 16-07-22 11:01

Grammy Ödüllü şarkıcı Ricky Martin, yeni projesini açıkladı! Diziyle geri geliyor

50 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Latin şarkıcı Ricky Martin’in hayranlarını sevindirecek projesi belli oldu. Grammy Ödüllü sanatçı, Apple TV Plus’ta gösterime girecek olan komedi türündeki “Mrs. American Pie” dizisinde rol alacak.

Trend 24-05-22 17:30

Deniz kızı kostümü giyen Katy Perry canlı yayında düştü

Jürilik yaptığı American Idol yarışmasına deniz kızı kostümüyle katılan dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, talihsiz bir olay yaşadı. Kostümünden dolayı bacaklarını kullanamayan şarkıcı, canlı yayında oturduğu sandalyeden düştü. Ayakları havada kalan ünlü isim, arkadaşlarının yardımıyla yerden kaldırıldı.

Magazin 03-05-22 10:46

American Express, Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini askıya aldı

ABD’li kredi kartı ve turizm şirketi American Express, Ukrayna’nın işgali nedeniyle Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini askıya aldı.

Finans 06-03-22 22:36

Antalya’da yasaklı cins sokak köpeği dehşeti! Canlarını zor kurtardılar

Antalya’da köpeğini gezdirmeye çıkaran genç kadın, American staff cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, genç kadın ile köpeği yaralandı. Komşuların yardımıyla canını zor kurtaran genç kadın, “Dişini kilitledi ve hiçbir şekilde bırakmadı köpeğimi. O sıra ben yere düştüm, bu sefer beni bacağımdan ve iki dizimden ısırdı. Bütün gün ağladım. Hem başıma gelen olaya hem de duyarsızlığa üzüldüm” dedi. İşte korkunç olayın detayları!

Haber 07-02-22 17:36

Miami-Londra seferini yapan uçak, maske takmayı reddeden yolcu yüzünden geri döndü

129 yolcu taşıyan American Airlines'ın AAL38 sefer sayılı uçağını geri döndüğü Miami Havaalanı'nda karşılayan polislerin 40'lı yaşlarında yolcuyu uçaktan indirerek götürdükleri görüldü. Havayolu şirketi yolcunun, soruşturma tamamlanıncaya kadar American Airlines uçaklarına binmesinin yasaklandığını bildirdi.

Haber 21-01-22 13:58

Kayseri'de tehlikeli tür köpekler sokak yerine sıcak yuvalarında yaşıyor

Kentteki hayvan barınağı, aralarında yasaklı türler olarak belirlenen Amerikan Pitbull Terrier, Dogo Argentino, Fila Brasilerio, Japanese Tosa, American Staffordshire Terrier ve American Bully gibi köpeklere yuva oluyor - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Geçici Köpek Barınmaevi sorumlusu Burhanettin Bacak: - "Barınakta 1400'e yakın köpek bulunmakta. Bunlardan 130'u yasaklı tür olarak tabir edilen Pitbull, Dogo cinsi köpekler"

Yurthaber 08-01-22 11:28

Nowitzki’nin forması Dallas’ta tavana asıldı

NBA takımlarından Dallas Mavericks’in ikon oyuncularından Dirk Nowitzki’nin 41 numaralı forması, Mavericks’in maçlarını oynadığı American Airlines Center’in tavanına asılarak emekli edildi.

Spor 06-01-22 11:53

Karşınızda 2021'in yükselen 10 teknolojisi!

2021 yılının yükselen 10 teknolojisi belirlendi. Dünya Ekonomik Forumu ve Scientific American dergisi tarafından saptanan yılın 10 önemli teknolojisi arasında iklim değişikliği, sürdürebilir gıda üretimi gibi küresel sorunlara yönelik yenilikçi çözümler yer alıyor.

Haber 15-12-21 16:03

Yolculuktan sağ kurtuldu! Uçağın iniş takımlarında ABD'ye geldi

American Airlines havayollarına ait uçağın iniş takımlarına giren bir kişi, Guatemala’dan ABD’nin Miami kentine geldi.

Haber 29-11-21 07:34

American Airlines, 2 bin uçuşu iptal etti

ABD’nin en büyük hava yolu şirketlerinden American Airlines, kötü hava şartları ve personel yetersizliği nedeniyle 250'si bugün olmak üzere cuma gününden bu yana yaklaşık 2 bin uçuşu iptal ettiğini duyurdu.

Finans 02-11-21 09:51

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları tamamlandı

Ödül törenine ABD'li yönetmen Bobby Roth da katıldı

Yurthaber 24-10-21 01:29

Garanti BBVA, kredi kartı deneyimini Metal The Platinum Card ile farklı boyuta taşıyor

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer: -"Hem metal bir kredi kartına sahip olacak, hem de American Express’in ayrıcalıklarından yararlanacak olan kart sahipleri dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kartlarını güvenle kullanırken, Selects Programı ile üst düzey bir sadakat programı deneyimini de yaşayacaklar"

Yurthaber 18-10-21 14:10

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber oyunculuğa iddialı sahnelerle adım attı

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber modelliğin ardından oyunculuğa adım attı. 20 yaşındaki manken korku-drama dizisi American Horror Story'nin 10. sezonunda iddialı sahnelerde göründü.

Magazin 30-09-21 17:15

Ellerinin yerinde kıskaçları olan Grady Stiles’in hikayesi herkesi şaşırttı

Amerika’da yayınlanan korku dizisi American Horror Story’e ilham olan Grady Stiles’in hayatı ilginç yönleriyle merak uyandırdı. Genetik bir rahatsızlığı olan Grady Stiles ve ailesi cinayetler ve bir dönem yaptıkları sirk gösterileriyle tarihe isimlerini yazdırmayı başardı.

Trend 28-09-21 09:55

Alicia Arden halka açık alanda üstsüz güneşlenirken yakalandı

Rol aldığı General Hospital, Prison of the Dead ve American Nudist gibi yapımlarla tanınan Alicia Arden, önceki gün halka açık alanda neredeyse çıplak şekilde güneşlenirken görüntülendi.

Magazin 27-09-21 11:43

Konya'da yapılan parmak nakli literatüre girdi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesindeki ameliyatla, 19 yaşındaki gencin yüzük parmağı, iş kazası sonucu kopan baş parmağının yerine dikildi - Operasyonu gerçekleştiren öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bilsev İnce: - "Nakli başarıyla gerçekleştirdik, gayet iyi, fonksiyon görüyor. Hastamız, işine gücüne döndü. Yazı yazmak da dahil bütün ince becerilerini yapabilecek durumda" - "Göreceli olarak daha az kullanılan dördüncü parmak olan yüzük parmaktan nakil yaptık, başarılı oldu. Bu da Journal of Hand Surgery American Volume'de (Amerikan El Cerrahisi Dergisi) basıldı"

Yurthaber 15-09-21 11:35

Seks skandalının baş kahramanı Monica Lewinsky, o günleri atlatamadı

Monica Lewinsky, Beyaz Saray'da yaşanan skandalı anlatan Azil: Amerikan Suç Hikâyesi (Impeachment: American Crime Story) isimli dizinin travmasını tetiklediğini ve bu yüzden terapi almak zorunda kaldığını açıkladı.

Magazin 29-08-21 20:08

ABD'li havayolu şirketlerinin internet sitelerinde kesinti

ABD'nin büyük hava yolu şirketlerinden American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines ve Delta Air Lines'ın internet sitelerinde kesinti yaşandığı bildirildi.

Haber 17-06-21 09:13

Ünlü şirketlerden uçan araba adımı!

Microsoft ve American Airlines hava yolları, elektrikli uçan araba geliştiren bir İngiliz şirketine yatırım desteği verdi.

Haber 14-06-21 09:05

Şoke eden kavga iki havayolu şirketine de aynı kararı aldırdı: Alkol satışı yapılmayacak

Southwest ve American Havayolları, uçuşlarda alkol verilme hizmetini askıya aldı. Buna neden olarak ise, alkollü bir yolcunun uçuş görevlisine saldırması, yüzünün adeta kan gölüne dönmesi ve aldığı darbeler sonrası iki dişinin kırılması gösterildi.

Haber 02-06-21 09:22

Amerikan Havayolları Tel Aviv Uçuşlarını İptal Etti

United Airlines, Delta Air ve American Airlines firmaları bugün ve yarın Amerika’dan Tel Aviv’e uçuşları askıya aldı

Haber 12-05-21 22:12

Kassam Tugayları, İsrail'in üç kentine 130 roketle hava saldırısı düzenledi

Gazze Şeridi'nden İsrail'e roketlerle düzenlenen hava saldırısında Sderot kentinde 7 kişi yaralandı. Öte yandan ABD'li büyük hava yolu şirketlerinden United Airlines, Delta Air Lines ve American Airlines, Tel Aviv'e uçuşlarını iptal etme kararı aldı.

Haber 12-05-21 19:58

Al Pacino’lu “American Traitor: The Trial Of Axisa Sally” filminin ilk fragmanı paylaşıldı

Sinemanın efsane isimlerinden biri olarak kabul edilen Al Pacino’nun yeni filmi American Traitor: The Trial Of Axisa Sally’den ilk fragman yayınlandı. Gerçek bir hikayeden uyarlanarak beyaz perdeye taşınan filmin vizyon tarihi için geri sayım başladı.

Trend 28-04-21 16:51

Christian Bale’li American Psycho dizi oluyor

2000 yılında yayınlanmasıyla büyük olay olan American Psycho dizi oluyor. Başrolünü o dönem Christian Bale’in üstlendiği dizinin başrolünü kimin üstleneceği belirsizliğini koruyor.

Magazin 27-04-21 11:57

Paris Jackson ve Kaia Gerber, American Horror Story'nin 10. sezonunda

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson ve Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber, American Horror Story'nin 10. sezonunun kadrosuna dahil oldu.

Magazin 25-04-21 01:48

Türk yapımı Muallim filmine Amerika Birleşik Devletleri’nden 5 ödül geldi

20.yüzyılın başlarında Fransa'da eğitim aldıktan sonra döndüğü Anadolu'da kendi değerleriyle yüzleşen öğretmen Ali'yi anlatan Muallim filmi, American Golden Picture Uluslararası Film Festivali'nde en iyi film ve en iyi yönetmen dahil 5 ödül aldı.

Trend 07-04-21 14:42

Kim Kardashian, 60 milyon dolarlık evindeki canlı yayında bir giyindi bir soyundu

Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality şovlarıyla dünya çapında üne kavuşan Kim Kardashian, kardeşi Khloé Kardashian’ın markası Good American ürünlerinin reklamını yapmak için Instagram’dan yaptığı canlı yayında bir giyindi bir soyundu.

Magazin 24-03-21 09:35

TV yayın akışı 19 Ocak 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Ocak 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Ocak Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Güldür Güldür Show, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Hekimoğlu, American Ultra, Baraj ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 19 Ocak TV yayın akışı...

Trend 19-01-21 11:45

True Blood yıldızı Anna Paquin ikinci Oscar peşinde

True Blood dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Anna Paquin, başrolünü Zachary Levi ile paylaşacağı American Underdog: The Kurt Warner Story filminde rol aldı.

Trend 15-01-21 07:45

Uçuş sırasında taşkınlık yapan Trump destekçilerine pilottan ıssız bir yere bırakma tehdidi

ABD’de başkent Washington DC’den Phoenix’e giden American Airlines’ın uçuşu sırasında ABD Başkanı Donald Trump’ın destekçilerinin taşkınlık çıkarması sonucu pilot Trump destekçilerini uçağı bilinmeyen bir yere indirmek ve hepsini mahsur bırakmakla tehdit etti.

Haber 10-01-21 20:25