Amerika Diyanet Merkezi Haberleri

Muğla BİLSEM Türkiye’de en çok bilimsel proje hazırlayan 2’nci okul

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), bilimsel çalışmalar kapsamında Türkiye genelinde en çok proje hazırlayan ikinci okul oldu.

Yurthaber 2024-04-25 11:50:33

Çöl tozu Türkiye'nin hava kalitesini bozdu! 'Gelecekte daha fazla etkileneceğiz'

Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Türkeş, küresel ısınma ve kuraklığın sıklık, şiddet ve süresinin artmasıyla birlikte gelecekte Türkiye'nin toz taşınımından daha fazla etkilenmesinin beklendiğini bildirdi.

Haber 2024-04-24 14:54:20

ABD'de bir Türk çevrimiçi mahkemeye girdi! ABD'de yargılandım notuyla paylaşınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir Türk vatandaşı, kişisel arabasını ticari olarak değerlendirildiğini ve 100 dolar ceza (3.254 TL) yazıldığını söyledi. Amerika'da çevrimiçi bir şekilde yargılandığını dila getiren genç adam mahkemeyi sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 2024-04-24 10:56:12

Pastörize inek sütünde kuş gribi virüsü bulundu! 8 eyalette tespit edildi: 'Güvenli mi?' tartışmalarını beraberinde getirdi

Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığına bağlı FDA, pastörize inek sütünde kuş gribi virüsünün parçalarının tespit edildiğini söyledi. Pastörizasyonun inek sütündeki virüs üzerindeki etkilerine ilişkin test sonuçlarını beklendiğini dile getiren FDA, halk arasında ortaya çıkan 'güvenlik' tartışmalarının sonrasında bugüne kadar ticari sütün güvenli olduğu değerlendirmesini değiştirecek hiçbir şey görülmediğini söyledi.

Trend 2024-04-24 09:17:30

Cani anne ve baba 5 haftalık ikiz bebeklerini döverek öldürdü! Her yanları kırık, morluk ve yara içindeydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde 21 yaşındaki iki ebeveyn, beş haftalık ikiz kızlarını öldüresiye dövmekle suçlandı. Olayın ardından anne Angelina Belinda Calderon ve baba Fernando Vega tutuklandı.

Trend 24-04-24 08:16

Arapça soruya Türkçe çeviri istedi, tartışma konusu oldu! Fatih Portakal'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: Hala da o koltukta oturabiliyor!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Irak ziyaretine gelen Arapça soruyu anlamayarak Türkçe çeviri istemesi gündem yarattı. Diyanet'in resmi sayfasındaki özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' yazan Erbaş'ın; söz konusu görüntü sonrası Arapça'yı iyi derecede bilip bilmediği tartışma konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Ortaya çıkan manzara bu işte. Çok küçük düşürücü bir durum" dedi.

Haber 24-04-24 07:56

AK Parti'deki Kürt siyasetçilere eleştiri! Dikkat çeken sözler: Bunun yolu genel merkezi yenilemek

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti'deki değişim senaryoları kamuoyunda sıkça yer almaya başladı. Gazeteci Mehmet Çek de AK Parti'deki Kürt siyasetçileri hedef alarak AK Parti'ye 'Genel merkezde değişim olmalı' vurgusu yaptı.

Haber 22-04-24 16:53

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! Kan donduran iddiaların ardından yeni detaylar çıktı

28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen fenomenin ölümüyle ilgili korkunç iddialar duyanların kanını dondurdu.

Magazin 22-04-24 07:47

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-24 16:48

Borsada yatırımcı sayısında sert düşüş

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre borsada yatırımcı sayısı 7 milyon 742 bin 419'a indi. Bu hafta yatırımcı sayısında sert düşüş yaşandı.

Finans 21-04-24 09:40

DMM'den 'Kürecik Radar Üssü' iddialarına yalanlama!

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), 'İran'ın 15 Nisan'da İsrail'e fırlattığı füzeler, Malatya Kürecik'te bulunan radar üssü sayesinde erken tespit edilerek durduruldu' iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haber 21-04-24 01:05

Ses kısıklığı ve yutma sorunu nedeniyle hastanelik oldu! Doktorları bile şaşırttı: Boğazında bozuk para sıkıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde ismi açıklanmayan bir hasta ses kısıklığı ve yutma sorunu nedeniyle hastanelik oldu. Doktorlar yapılan testlerde hastanın boğazında bir bozuk paranın sıkıştığını fark etti. Nefes borusu ve ses telleri arasında sıkışan bozuk parayı almak için cerrahi operasyon yapıldı.

Trend 20-04-24 14:10

İş başvurularının hepsinde reddedildi! Nedenine bakınca şaşırdı: Özgeçişime yanlışlıkla koyduğum şey beni dehşete düşürdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki Claire Schmitt isimli bir kadın iş başvurusu için gönderdiği özgeçmişinde beklenmedik bir dosya daha olduğunu fark edince şaşkına döndü. Pop sanatçısının fotoğrafını fark eden Schmitt, "Özgeçmişinde pop ikonu Miley Cyrus'un bir fotoğrafı vardı. Oraya onu nasıl koyduğumu bilmiyorum" dedi.

Trend 20-04-24 13:39

Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı... Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'kurşunlama pazarlığı' ortaya çıktı! Döner Kardeşler çete lideri ifade verdi

Çevirdikleri entrikalar ve işledikleri suçlarla gündemden düşmeyen 'Döner Kardeşler' çetesinin adı Dilan Polat ve Banu Parlak davasına da karıştı. Emirhan Döner verdiği ifadede Dilan ve Engin Polat ile yaptığı kurşunlama pazarlığını anlattı. Döner Kardeşler çetesinin liderinin çarpıcı ifadeleri dikkat çekti.

Magazin 20-04-24 08:12

Muğla’ya fırtına uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli fırtına uyarısında bulundu.

Yurthaber 19-04-24 15:52

Adliye personellerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Çankırı Yeşilay Danışmanlık Merkezi tarafından Çankırı Adliyesinde ‘bağımlılıkla mücadele’ eğitimi verildi.

Yurthaber 19-04-24 14:57

Sivilcesi olduğunu sandı karpuz kadar büyüdü! Gerçek bambaşka çıktı... Gören gözlerine inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 62 yaşındaki Tim yüzünde çıkan şişkinliğin sivilce olduğunu sandı. Yıllarca büyüyen şişkinlik koca bir karpuz kadar ağırlaştı. TLC'nin Take My Tumor programına katılan adamın boynunun sağ tarafında bulunan ve neredeyse yirmi yıldır büyüyen 2 buçuk kiloluk bir tümör çıkarıldı.

Kadin 19-04-24 10:52

Tek bir elma satın aldı! Ödediği paraya böyle isyan etti... Hepimiz hangi ekonomide yaşıyoruz?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston bölgesinde yaşayan 'via...li' kullanıcı adıyla bir kişi tek bir elma için 7 dolar (yaklaşık 228 TL) ödedikten sonra TikTok'tan enflasyona isyan etti. Fenomen ismin pahalı alışverişiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-04-24 10:06

Bitlisli öğrencilerin 8 projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi

Türkiye Bilimsel Araştırmalar Merkezi (TÜBİTAK), Bitlis’teki Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri tarafından hazırlanan 8 projeyi kabul etti.

Yurthaber 19-04-24 09:36

Fenomen Banu Parlak'a haciz şoku! Güzellik merkezinin kapıları çilingir yardımıyla açıldı

Dilan Polat'a karşı söylemleriyle dikkat çektikten sonra işyeri kurşunlanan Banu Parlak şimdi de haciz şoku yaşadı. Emrullah Erdinç'in haberine göre; sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezine 1,5 milyon liralık borç nedeniyle haciz geldi.

Magazin 19-04-24 07:24

Acıbadem Uluslararası Diyabet Yüksek Teknoloji Merkezi Ataşehir'de açıldı

Yüksek teknolojiyle diyabet hastalarının yaşam kalitesinin artırılması amacıyla kurulan Acıbadem Uluslararası Diyabet Yüksek Teknoloji Merkezi Ataşehir'de hizmete açıldı.

Yurthaber 18-04-24 15:46

Muğla’da bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekildi

Muğla Gençlik Merkezi tarafından bağımlılıklarla mücadele konulu farkındalık etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 18-04-24 14:46

Markette alışveriş yapan kadının eğilerek eteğinin altının fotoğrafını çekmek istedi! Tacizci suçüstü yakalandı... Telefonunu göstermemek için direndi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina bölgesindeki bir markette yaşanan taciz anları başka bir müşteri tarafından saniye saniye kaydedilerek ifşalandı. 21 yaşındaki Thomas Elliott isimli bir adam raflara eğilen bir kadın müşterinin eteğinin altının fotoğraflarını çekmeye çalıştı. Telefonunu kadının eteğinin altına gelecek şekilde zemine yerleştiren Elliott başka bir müşteri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Trend 18-04-24 13:34

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 18-04-24 10:37

Yaşlanmayı resmen tersine çevirdi! 61 yaşındayım ama 38 yaşında birinin vücuduna sahibim

Yeni nesil Benjamin Button olarak adlandırılan Dave Pascoe, 61 yaşında olmasına rağmen oldukça fit ve sağlıklı görüntüsü sayesinde dikkatleri bir anda üzerine çekti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan bölgesinde yaşayan Pascoe, "Emekli bir ağ güvenliği uzmanı olarak artık tam zamanlı bir biyohackerım. Genetik saatimi geri döndürmeye kendimi adadım" dedi.

Trend 18-04-24 10:10

AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Yurthaber 18-04-24 10:04

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 18-04-24 08:56

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 17-04-24 18:54

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Haber 17-04-24 16:33

Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 17-04-24 14:53

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 17-04-24 11:53

Anakart modeli öğrenme: PC anakart modeli nasıl öğrenilir?

Bilgisayarlar birçok farklı görevi olan çeşitli parçalardan oluşurlar. Bunlardan biri de bilgisayarın en öncelikli parçası ve merkezi kabul edilen, baskılı devre kartı olarak da bilinen anakarttır. Eğer sonradan anakart alınacaksa ya da var olan değiştirilecekse anakart alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur.

Haber 16-04-24 23:06

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip! İnternette ahlaksız tekliflere maruz kalıyor! 'Ayakkabı bulmam imkansız'

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip olma rekorunu elinde bulunduran kadın, günlük hayatında karşılaştığı benzersiz zorlukları anlattı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 39 yaşındaki Tanya Herbet, her biri 33,1 cm ve 32,5 cm olan olağanüstü ayakları (bir kadının sahip olduğu en büyük ayak) nedeniyle 2022'de Guinness Dünya Rekorları unvanına layık görüldü.

Kadin 16-04-24 07:28

Almanyalı öğrenciler Muğla’yı keşfetti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik ile Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) işbirliği içinde gerçekleştirilen gençlik değişimi projesi ile Almanyalı öğrenciler Muğla’nın ilçelerinde tarihi kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetti.

Yurthaber 15-04-24 12:09

Bütçede üç aylık açık 500 milyar lirayı aştı

Türkiye'nin merkezi yönetim bütçe gelirleri martta 483 milyar 842 milyon lira, giderleri 692 milyar 807 milyon lira oldu. Yılın ilk üç ayında bütçe açığı 500 milyar TL'nin üzerine çıktı.

Finans 15-04-24 11:26

Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu: İşte ilk 10 sırada yer alan iller!

Türkiye'nin Zeka Testleri Merkezi tarafından 1 milyon 214 bin kişinin IQ puanları esas alınarak gerçekleştirilen çalışma sonucunda Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu. Listedeki ilk 10 il dikkat çekerken birinci sırada Eskişehir yer aldı. 105.20 IQ skoruna ulaşan Eskişehir, Türkiye'nin en zeki şehri olurken; Bingöl ise 94.19'luk IQ puanı ortalamasıyla son sırada yer aldı.

Haber 15-04-24 10:31

DMM'den Suriyeliler bayramlaşmak için ülkelerine gidip geliyor iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada paylaşılan “Suriyeliler bayramlaşmak için ülkelerine gidip geliyor” iddialarının eski olduğunu ve manipülasyon içerdiğini açıkladı.

Haber 13-04-24 21:15

İsrail’in jet yakıtlarının Türkiye’den gittiği iddiasına DMM'den yalanlama geldi!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) "İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor" iddiasını yalanladı.

Haber 09-04-24 21:01

Tramer sorgulama nasıl yapılır? 2024 Tramer sorgulama ücreti ne kadar?

Tramer, Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi adlı kurumun kısaltması olarak kullanılan bir ifadedir. Tramer sistemi aracılığıyla satın alınacak olan araçlar hakkında tüm sigorta bilgilerine ulaşabilmek ve aracı sorgulayabilmek mümkün olur. Ayrıca araç hakkında başka bazı bilgilere de Tramer sistemiyle ulaşılabilir.

Haber 09-04-24 14:05

Tüm dünya merakla bekliyordu, 186 kilometrelik rota izledi! 2024'ün ilk Güneş tutulması Meksika, ABD ve Kanada'dan izlendi!

Kuzey Amerika kıtasında yılın ilk "tam güneş tutulması", Meksika, ABD ve Kanada’da milyonlarca kişi tarafından gözlemlendi. ABD'de tam tutulmanın içinde yer alan 13 eyaletteki yüzlerce şehir ve küçük kasabada, milyonlarca kişi özel güneş tutulması gözlükleri ve teleskoplarla bu tarihi doğa olayına tanıklık etti. Tam tutulma, 6 bin 437 kilometre uzunluğunda, yaklaşık 44 milyon nüfusun yaşadığı Meksika, ABD ve Kanada toprakları üzerinde 186 kilometre genişliğinde bir rota izledi.

Haber 08-04-24 22:51

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu iddiasına yanıt!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu" iddialarının doğru olmadığını açıkladı. Açıklamada, "Hiçbir belgeye dayanmayan görüntülerin, FETÖ’yle mücadele konusunda kamuoyunu manipüle etme amaçlı servis edildiği tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Haber 07-04-24 23:47

Ortaokul öğrencisine aşık oldu! 14 yaşındaymış gibi davranarak kandırdı... Taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Alyssa Ann Zinger isimli bir kadın ismi açıklanmayan ortaokul öğrencisiyle yasak aşk yaşadı. 15 yaşındaki öğrenciye kendisinin 14 yaşında olduğunu söyleyerek kandıran Zinger, resşit olmayan çocukla en az 30 cinsel eylemde bulunduğu ve çok sayıda kişiye müstehcen videolar gönderdiği iddiasıyla tutuklandı.

Trend 06-04-24 14:26

Her satırı kan dondurdu! Cani koca öldürdüğü karısının cansız bedenini 200 parçaya böldü... Kalıntıları atması için arkadaşına para verdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinin Lincoln bölgesinde 28 yaşındaki Nicholas Metson isimli bir adam 26 yaşındaki eşi Holly Bramley'i dört kez bıçaklayarak öldürdü. Karısının cansız bedenini 200'den fazla parçaya bölen Metson bir arkadaşına parçaları atması için 50 sterlin (yaklaşık 2 bin 24 TL) para teklif etti.

Trend 06-04-24 08:33

Bozcaada’ya bayramda o araçların geçişleri yasaklandı

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesine, İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda Ramazan Bayramı süresince kamyon, tır, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasitede otobüsler ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandı.

Yurthaber 05-04-24 11:50

Kış turizmini bahara taşıyan Palandöken, bayramda kayak için rezervasyon aldı

Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı tatilini kayak yaparak geçirmek isteyenleri misafir edecek.

Yurthaber 05-04-24 11:38

Selimiye Camii gölgesinde 5 bin kişi iftar yaptı

Edirne Valiliğinin katkılarıyla Selimiye Camii meydanında düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da katılımıyla 5 bin kişi iftarda bir araya geldi.

Yurthaber 05-04-24 07:42

TBB duyurdu: Risk Merkezi Raporu'nda yeni dönem! Kefil bilgileri eklendi

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi tarafından Risk Merkezi Raporu'na kefil bilgileri eklenmeye başlandı. Kefil bilgileri E-Devlet uygulaması üzerinden eklenebiliyor.

Finans 04-04-24 17:16

Gazze'de 7 yardım görevlisinin ölümüne tepkiler devam ediyor! Gözyaşları içinde anlattı: Doğrudan bir saldırı

İsrail ordusunun Gazze'de hedef aldığı sivil araçta bulunan ve saldırıda hayatını kaybeden 7 kişinin bağlı olduğu ABD merkezli uluslararası yardım kuruluşu Dünya Merkezi Mutfağının (World Central Kitchen-WCK) Kurucusu İspanyol şef Jose Andres, hava saldırısının talihsiz bir hatadan ziyade doğrudan bir saldırı olduğunu söyledi.

Trend 04-04-24 10:19