Amnistia Internacional Haberleri

Galatasaraylı eski oyuncudan sürpriz transfer! Fernando Reges ülkesine döndü

Brezilya ekibi Internacional, Galatasaray’ın eski Brezilyalı futbolcusu Fernando Reges’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor 2024-02-22 19:58:10

Enner Valencia, Fenerbahçe'den ayrıldığına bin pişman! Çıktığı son 4 maçtaki performansı eleştirilerin odağında yer aldı

Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya'nın Internacional takımına transfer olan Enner Valencia, çıktığı 4 maçta da fileleri havalandıramayınca taraftarın tepkisini çekti.

Spor 2023-07-31 09:34:43

Fenerbahçe'den gittiğine bin pişman oldu! Enner Valencia'nın Internacional kariyeri hiç beklediği gibi başlamadı...

Geride kalan sezonu Süper Lig'de ikinci sırada tamamlayan; Ziraat Türkiye Kupası'nı ise müzesine götürerek bitiren Fenerbahçe'de Enner Valencia, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ligi gol kralı olarak bitiren Ekvadorlu golcü, sezonun sona ermesinin ardından Brezilya ekibi Internacional'e imza atmıştı. Yıldız futbolcunun yeni takımındaki kariyeri ise beklediği gibi başlamadı. İşte detaylar...

Spor 2023-07-17 17:57:02

Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya'ya gitmişti! Enner Valencia Internacional formasıyla ilk maçında şoku yaşadı...

Brezilya ekiplerinden Internacional'e transfer olan Ekvadorlu golcü Enner Valencia yeni takımıyla ilk maçına çıkarken beklentilerin oldukça uzağında bir görüntü sergiledi. İşte detaylar...

Spor 2023-07-10 10:56:58

Fenerbahçe'de Enner Valencia dönemi sona erdi! Ekvadorlu golcü dün gece yeni takımıyla anlaşmaya vardı

Fenerbahçe'de sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Valencia'nın sarı-lacivertlilerden ayrılması kesinleşti. Dün gece Brezilya ekibi Internacional ile anlaşmaya varan Valencia resmi imzayı attı.

Spor 09-06-23 08:09

Enner Valencia transferi hakkında ilginç iddia! Fenerbahçe'den ayrılmadan anlaştığı takımdan para mı aldı?

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia'nın takımdan ayrılması artık kesinleşti. Fenerbahçe ile para konusunda anlaşamayan yıldız oyuncu, Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional ile el sıkıştı. Bu transfer ile ilgili skandal bir iddia ortay atıldı.

Spor 12-05-23 07:44

Alisson Becker'in babası boğularak hayatını kaybetti

Liverpool'un Brezilyalı kalecisi Alisson'un babası yüzmek için girdiği baraj gölünde hayatını kaybetti. Evlerinin yakınlarında bir gölde boğularak hayatını kaybeden Jose Agostinho Becker'in ardından Internacional kulübü başsağlığı diledi. Açıklamada, "Eski kalecilerimiz Alisson ve Muriel'in babası Jose Agostinho Becker'in vefat haberini almış olmaktan büyük üzüntü duyuyoruz" ifadeleri kullandı.

Spor 25-02-21 10:41

Beşiktaş, Wellington ile görüşmelere başladı!

Siyah beyazlı takım transferde hareketli günler geçiriyor. Beşiktaş, Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Club Athletico Paranaense'de oynayan Wellington'u (Wellington Aparecido Martins) transfer listesine aldı. 29 yaşındaki orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 2020 Aralık ayında sona eriyor. Kulübü, Wellington'u satıp gelir elde etmek istiyor. Sao Paulo, Internacional, Vasco da Gama gibi takımların da formasını giyen futbolcu, bu sezon Athletico ile 15 maça çıktı ve skor üretemedi.

Spor 04-10-20 12:16

Pato Sao Paulo'dan ayrıldı

Brezilya ekibi Sao Paulo'da forma giyen golcü futbolcu Alexandre Pato, takımından ayrıldığını açıkladı. Ülkesinde Internacional ve Corinthians'ta görev yapan 30 yaşındaki Pato, İtalya'da Milan, İngiltere'de Chelsea, İspanya'da Villarreal, Çin'de Tianjin Tianhai formaları giymişti. Daha önce 2014-2015 sezonunda da Sao Paulo'da top koşturan Pato, Mart 2019'da takıma dönmüştü. Pato, geçen yıldan bu yana Sao Paulo'da 33 maça çıkmış ve 9 gol kaydetmişti.

Spor 22-08-20 16:06

Dünya 2’ncisi Çakar, madalyasını Bahçeli tshirt’ü ve Bozkurt işareti yaparak aldı

Korkuteli Belediyespor Kulübü MMA sporcusu Yıldırım Çakar, Türk Milli takımı adına katıldığı "ADCC INTERNACIONAL OPEN CHAMPIONSHIP 2019" turnuvasında dünya ikinciliğini kazandı.

Yurthaber 03-11-19 15:00

Çağla Büyükakçay, İspanya’da finale yükseldi

Bu haftaki mücadelesini Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından İspanya’da düzenlenen 60 bin Dolar ödüllü Internacional Ciutat De Barcelona turnuvasında veren Çağla Büyükakçay adını finale yazdırdı.Sırasıyla Karadağlı,Alman ve Rumen rakiplerini eleyerek geldiği yarı finalde Avustralyalı Jaimee Fourlis’i ile karşılaşan milli raket, 1 saat 1 dakika süren karşılaşmanın sonunda galibiyete uzanmasını bildi.

Haber 15-06-19 20:04

Çağla Büyükakçay, İspanya’da yarı finalist

Rumen rakibi Irina Maria Bara’yı 7-5, 6-4’lük setlerle yenen Çağla Büyükakçay, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından İspanya’da düzenlenen 60 bin Dolar ödüllü Trofeu Internacional Ciutat De Barcelona turnuvasında yarı finale yükseldi.İspanya’nın Barcelona şehrindeki 60 bin dolar toplam para ödüllü ITF turnuvasında mücadele veren milli raket Çağla Büyükakçay teklerde yarı finale çıkmayı başardı.

Haber 14-06-19 17:00

Beckham'ın takımının adı Inter Miami oldu

MLS'te 2020 yılından itibaren mücadele edecek İngiliz eski yıldız oyuncu David Beckham'ın ortaklığını ve başkanlığını üstlendiği futbol takımının adı Club Internacional de Futbol Miami, kısaca "Inter Miami" oldu

Spor 05-09-18 19:01

Colombia: Víctimas entregarán informe de 30 casos de violación de DDHH

La ONG CREDHOS, en representación de sobrevivientes del conflicto armado, documentará ante la Jurisdicción Especial de Paz casos de graves violaciones a los derechos humanos y el derecho internacional humanitario.

Haber 19-04-18 23:07

CICR facilitará recuperación de cuerpos de periodistas ecuatorianos

Los gobiernos de Colombia y Ecuador, así como las familias de las víctimas, le pidieron al Comité Internacional de la Cruz Roja que ayude en una posible operación para recuperar los restos mortales de los periodistas y el conductor asesinados.

Haber 13-04-18 23:52

Hamas instó a la Liga Árabe a 'llevar los crímenes de Israel ante la CPI

El presidente de la Oficina Política de Hamas, Ismail Haniyeh, hizo un llamado a la Liga Árabe para que sean juzgados los crímenes de Israel en la Corte Penal Internacional.

Haber 03-04-18 03:13

Acnur pide protección especial para los migrantes venezolanos

La agencia de la ONU afirma que muchas personas salen de Venezuela por motivos económicos o retornando a su país de origen, pero también hay quienes necesitan protección internacional como refugiados.

Haber 13-03-18 01:56

Las mujeres turcas uniformadas amantes y amantes de su deber

Mujeres que laboran como policías, conductoras de ambulancias, pilotos y suboficiales, oficios que en su mayoría están identificados con masculinos, explicaron la importancia de su identidad en la vida laboral el 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer.

Haber 08-03-18 17:34

EEUU estableció 20 bases militares en regiones controladas por el YPG

Así lo aseguró el subsecretario de Seguridad Internacional del Comité de Seguridad de Rusia, quien también dijo que EEUU le proporciona las armas más modernas a los kurdos.

Haber 01-03-18 18:51
ypg

OPINIÓN – Serias violaciones al derecho internacional en Guta Oriental

Cientos de miles de civiles luchan para sobrevivir al hambre y a la falta de necesidades básicas satisfechas.

Haber 01-03-18 02:21

Rusia 2018: se utilizará el VAR para evaluar conmociones cerebrales

Esta será la primera vez que se usa el VAR en un mundial de fútbol, a nivel internacional fue utilizado en la Copa Confederaciones de 2018.

Haber 27-02-18 23:26

Beşiktaş efsanesi Zago Internacional'in başına geçti

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Zago, Brezilya'nın Internacional takımının teknik direktörü oldu.

Spor 13-12-16 08:03

Emenike olayının bir benzeri Brezilya’da yaşandı

Emenike’nin Beşiktaş maçında yaşadığı olayın bir benzeri Brezilya’da yaşandı. İnternacional ve Ypiranga Erechim arasında oynanan maçta taraftarın tepkisine kızan Fabricio Silva hakemden kırmızı kartı gördü.

Spor 02-04-15 07:10

Kaka rezil oldu

Milan'dan ülkesi Brezilya'ya dönen Kaka, Sao Paulo ile çıktığı İnternacional maçında rakibi Rafael Moura'dan yediği bacak arası ile rezil oldu.

Spor 23-08-14 07:10

Fenerbahçeli eski yıldızı dövdüler

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Andre Santos, Flamengo'nun Internacional karşısında aldığı 4-0'lık ağır mağlubiyet sonrası Flamengo'lu taraftarların yumruklu saldırısına uğradı.

Spor 21-07-14 06:58