Amy Krouse Rosenthal Haberleri

Raspberries'in solisti Eric Carmen yaşamını yitirdi!

ABD'li müzik grubu 'Raspberries'in solisti Eric Carmen, 74 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi eşi Amy Carmen, şarkıcının internet sitesinden duyurdu.

Magazin 2024-03-12 14:22:23

Doğumdan sonra farklı ailelere satılan ikiz bebekler TikTok videosu sayesinde yeniden bir araya geldi! Tesadüfen gördü... 'Bana tıpatıp benziyordu'

2002 doğumlu Amy Khvitia ve Ano, birbirlerini TikTok ve bir yetenek yarışması sayesinde tesadüfen keşfettiler. İki kardeşin yıllar sonra birbirleriye kavuştuğu saniyeler duygusal anlar yaşattı. Hastanelerden çalınarak ailelere satılan bebekler arasındaki ikiz kardeşler birbirlerine kavuştuktan sonrada biyolojik anneleri Aza'yı bularak ona da kavuştu.

Trend 2024-01-27 08:50:49

Skandal olay... Uyuşturucu partisine 11 yaşındaki oğluyla birlikte gitti! Ölen adamın cesediyle oğlunu aynı odada bıraktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Amy Kemper isimli bir kadın 11 yaşındakini oğlunu yanına alarak tatile gitti. Ancak 32 yaşındaki kadının tatil için seçtiği yer seks ve uyuşturucu partisi yapılan bir alandı. Partide 60 yaşındaki bir adam hayatını kaybederken Kemper'in oğlu da odada olduğu için o anlara saniye saniye tanıklık etti.

Trend 2023-09-15 11:45:19

Britney Spears'ın ailesinden olay iddia: Sonu Amy Winehouse gibi olabilir

Britney Spears'ın ailesi olay açıklamalarıyla yine gündemde. Bir süredir çıplak pozları yüzünden çocuklarından tepki gören şarkıcının ailesi, uyuşturucu kullandığını düşündükleri pop yıldızının Amy Winehouse'la aynı trajik yolda ilerliyor olmasından korkuyor. Britney Spears konuya dair sessiz kalmadı. İşte yaşananlar...

Magazin 2023-06-12 08:32:37

Herkes büyük bir merakla bekliyordu! Tom Holand ve Zendaya’nın başrollerini paylaştığı “Örümcek Adam 4” filminin çalışmaları başladı

Örümcek Adam (Spiderman) serisinin dördüncü filminin hazırlıklarına tam gaz başlandı. Amerikalı film yapımcısı Amy Pascal, başrollerini Tom Holland ve Zendaya’nın paylaştığı “Örümcek Adam 4 (Spiderman 4)” filmi için hazırlıklarının başladığını duyurdu.

Trend 01-06-23 15:03

Ülkenin en büyük striptiz kulübünün patroniçesi! “İnsanlar küçümsüyor ama...”

İngiltere’nin Liverpool kentinde kendisine ait bir striptiz kulübü bulunan Amy Gwynn, her gece yarı çıplak kadınlarla çalışmanın kendisine büyük bir mutluluk verdiğini dile getirdi. Toplumsal olarak sektöre karşı büyük bir önyargının oluştuğundan söz eden Gwynn, “İnsanlar küçümsüyor ama buradaki kadınların ne kadar zeki olduklarına dair en ufak bir fikirleri bile yok” dedi.

Trend 09-11-22 14:21

Göğüs ölçüleri nedeniyle sosyal medyadan eleştiri oklarının hedefi oldu! Sert tepki gösterdi...“İstediğimi giyerim”

Birleşik Krallık’ın Belfast şehrinde yaşayan Amy Tuyler isimli bir kadın Cadılar Bayramı için tercih ettiği kıyafet nedeniyle TikTok kullanıcılarının hedefi oldu. Burlesque'den ilham alan askılı bir bluz ve tüllerden oluşan bir etek tercih eden Tuyler olumsuz yorumlara sert tepki gösterdi.

Trend 05-11-22 14:42

Herkes ondan çocuk sahibi olmak istiyordu! ''Bedenimi açık artırmaya sunacağım''

ABD’de yaşayan Amy Kupps isimli genç kadın, öğretmenlik kariyerini sonlandırmış ve yetişkin içerik üreticisi olarak çalışmaya başlamıştı. Sonrasında sosyal medyada popüler olan ve sık sık gündemde yer edinen Kupps, eski bir öğrencisiyle tek gecelik bir birliktelik yaşamasının ardından üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıkladı. O günden beri sık sık kendisinden çocuk yapmak isteyen erkeklerden mesaj alan Kupps, şimdi de bedenini açık artırmaya sunacağını duyurdu.

Trend 12-10-22 13:00

Cara Delevingne son haliyle sevenlerini korkuttu! Akıllara Amy Winehouse geldi

Cara Delevingne son görüntüsüyle herkesi şoke etti. Jay Z’nin Puma isimli özel jetiyle Londra’ya dönerken görüntülenen Cara Delevingne'in darmadağınık hali sevenlerini üzdü. Kaynaklara göre; ünlü modelin ailesi müdahaleyi düşünüyor. Ünlü modelin son halini görenlerin aklına ise erken yaşta ölen Amy Winehouse geldi.

Magazin 08-09-22 07:06

Sarhoş olmadığını kanıtlaması gerekti! Yürümeyi değil dans etmeyi seçince...

ABD, Floridalı bir kadın, sarhoş araba kullandığı iddiasıyla polisler tarafından kenara çekildi. Polisler tarafından ayık olduğunu kanıtlaması için düz yürümesi istenen 38 yaşındaki Amy Harrington ise, ayık olduğunu kanıtlamak amacıyla polisler için bir İrlanda halk dansı yapmayı tercih etti. O anın görüntüleri izleyenleri şaşırttı.

Trend 29-08-22 13:08

Eski öğrencisinden hamile kalan öğretmen doğumu okullarda canlı yayınlayacağını söyledi! “Tamamen eğitim amaçlı”

Sosyal medyada seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede popüler olmayı başaran eski öğretmen Amy Kupps, doğumu için gün sayıyor. Doğumunu canlı yayınlamayı düşündüğünü dile getiren Kupps, aynı zamanda okullarda öğretilmesi için bir video hazırlayacağını belirtti.

Trend 15-08-22 10:44

Aşk Adası'nda iki tane gizli seks odası varmış! Eski yarışmacı açıkladı

Love Island yarışmasının eski yıldızı Amy Day, adada aslında hiç görülmeyen gizli odaların olduğunu söyledi. Cinsel ilişki için iki gizli odanın olduğunu anlatan yarışmacı herkesin buraya girebileceğini söyledi.

Magazin 01-08-22 15:24

Devasa bebeği görenler şaşırıyor! İki kişinin yardımı ile doğdu

İngiltere’de yaşayan 27 yaşındaki Amy Smit, adındaki bir kadın 25 Mart tarihinde zorlu bir doğum yaptı. Zorla geçen doğum sürecinin sonucunda dünyaya gözlerini açan bebek görenleri şaşkına çevirdi. Amy’nin bebeği görenler tarafından devasa bebek olarak adlandırıldı.

Kadin 05-07-22 11:40

Öğrencisinden hamile kaldı! “Tek gecelik bir şeydi, bilseydim yapmazdım”

ABD’de bir lisede öğretmenlik yapan Amy Kupps isimli bir kadın sosyal medyadan paylaştığı seksi fotoğraf ve videolarının fark edilmesinden sonra mesleğinden ayrılmıştı. Öğretmenlik mesleğini bırakmasının ardından sosyal medyada popüler olan Kupps üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıkladı. Eski bir öğrencisiyle tek gecelik bir birliktelik yaşadığını ve hamile olduğunu söyleyen Kupps tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 29-06-22 10:47

Yıllarca devasa göğüslerinden nefret etti! Ta ki ailesinin 130.000 sterlinlik borcunu ödemesini sağlayana kadar

Amy Sophia isimli genç kadın, yıllarca 34HH bedenindeki göğüsleri sebebiyle birçok zorluk yaşamış. Uzun süre istemediği bir ilgiye maruz kaldığını söyleyen genç kadın, bu durumu avantaja çevirip bir sosyal medya hesabı açmasının ardından şimdi hem vücudunu kabul ettiğini hem de nasıl ayda yüz binlerce sterlin kazandığını anlattı.

Trend 20-06-22 17:28

Ünlü sunucuya şok! ''İşe gittiğinizde bir yabancıdan kalçalarınıza şaplak yemeyi beklemezsiniz''

Realite şov yıldızı ve sunucu olan Amy Christophers, bir yarış pistinden canlı yayın yaparken bir adamın kalçasına şaplak atması üzerine şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran TV yıldızı kameralar kapanınca, kendisini taciz eden yarışçıya tepkisini gösterdi. Beverley CEO'su ceza için şahsın kimliğini belirlemeye çalıştıklarını bildirdi.

Trend 01-06-22 15:30

Üçlü ilişkiye davet! ''Aldatılmak istemiyorsan...''

33 yaşında kendisini profesyonel metres olarak tanımlayan ve OnlyFans modelliği yapan Amy Kupps, seksi dadıları işe alan kadınların kocalarından resmen kendilerini aldatmasını istediklerini söyledi. Daha önce de söylemleriyle gündem olan genç kadın, hemcinslerini seksi ve yeni şeylere açık olmaya davet etti.

Trend 12-05-22 12:41

Amy Schumer’in Oscar Ödül Töreni’nde yaptığı şaka başına bela oldu! “Ölüm tehditleri alıyorum”

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Oscar Ödül Töreni, her yıl dünyanın pek çok noktasından yakından takip ediliyor. Oscar'ın sunucuları arasında yer alan ünlü komedyen Amy Schumer, ödül töreninde yaptığı şaka yüzünden ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Trend 16-04-22 17:45

2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte 94. Oscar Ödülleri'ni kazananlar

Bu yıl 94'üncüsü verilen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes'in sunuculuğunu üstlendiği, Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törende sinema dünyasının en iyileri ödüllendirildi. İşte 2022 Oscar Ödülleri'ni kazananların tam listesi...

Magazin 28-03-22 08:51

Jessica Chastain kimdir? Oscar'da En iyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Jessica Chastain nereli ve kaç yaşında?

Jessica Chastain kimdir? sorusunun yanıtı oyuncunun, bu yıl 94'üncüsü verilen Oscar Ödüllerinde en iyi Kadın Oyuncu ödülünü almasının ardından merak konusu oldu. Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes'in sunuculuğunu üstlendiği, Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törende sinema dünyasının en iyileri ödüllendirildi. Peki Jessica Chastain kimdir? Oscar'da En iyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Jessica Chastain nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve kariyeri...

Magazin 28-03-22 08:20

Oscar Ödülleri için heyecan dorukta! 2022 Oscar adayları kimler? İşte en iyi film ve en iyi oyuncu adayları

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana düzenlenen ve bu yıl 94. kez verilen Oscar Ödülleri için büyük bir heyecan yaşanıyor. Sinema dünyanın en prestijli ödülleri kabul edilen Oscar Ödülleri için Los Angeles Dolby Theatre'da geniş katılımlı görkemli bir tören düzenleniyor. 94. Oscar Ödül Töreni'ninde Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes sunuculuk yapıyor. The Power of The Dog filmi 12 dalda, Dune filmi ise 10 dalda Oscara aday gösterilmişti.

Magazin 28-03-22 02:24

Öğretmenlik için fazla ateşliydi… Şimdi servet kazanıyor!

Öğretmenlik işinden ayrılmak zorunda kalan 32 yaşındaki Amy Kupps, şimdi ayda 20.000 sterlin kazanıyor ve evli erkekleri eğlendirmek konusunda uzman olduğunu iddia ediyor. Evli erkekleri elde etmek konusunda uzmanlaşmış OnlyFans modeli, çok seksi olduğu için "normal" bir iş bulamadığını söyledi.

Trend 20-03-22 13:40

Uzun bir aradan sonra yeniden sunulacak! 2022 Oscar Ödül Töreni’nin sunucuları belli oldu

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilecek olan ödül töreni 94. kez düzenlenecek. 1929 yılından bu yana verilen ödül töreninin 2022 senesindeki sunucuları belli oldu. Sinema dünyasının en prestijli ödül töreni olarak kabul edilen Oscar’ı bu yıl Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes sunacak.

Trend 16-02-22 13:38

Evlenme bağımlılığı olan kadın 5 kez evlendi! Televizyon programında deneyimini anlattı

“Benim Tuhaf Alışkanlığım” ve “Aşırı Pintiler” gibi televizyon programlarıyla ilgi çekmeyi başaran TLC bu sefer de evlilik bağımlılarını konu alan bir şovla gündeme geldi. Şovun en dikkat çeken isimlerinden biri 45 yaşındaki Amy Compton oldu. Dört evlenip boşanan Compton şimdilerde yeni aşkıyla beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Trend 26-11-21 09:22

Hayatlarını tamamen değiştirdiler! Kira ödemekten bıkan çift teknede yaşamaya karar verdi

Sheffield’de yaşayan 26 yaşındaki Amy Cross ve 29 yaşındaki erkek arkadaşı Wesley Arthur, kira ödemekten sıkılınca alternatif bir yol buldular. Şehir hayatının masraflarına dayanamayan çift biriktirdikleri parayla bir tekne satın aldı ve orada yaşamaya karar verdi. Çift yeni hayatları sayesinde her ay 699 sterlin (yaklaşık 12 bin TL) tasarruf etmeyi başardı.

Trend 23-11-21 14:38

Bir daha asla yürüyemeceğini söylediler! Gerçek aşkı bularak bütün kalıpları yıktı

32 yaşındaki Amy Paterson’ın bir dizi sağlık komplikasyonu yaşadıktan sonra doktorlar ona bir daha konuşamayacağını ve yürümeyeceğini söyledi. Paterson her şeye meydan okuyarak gerçek aşkı buldu ve bir daha yürümeyeceğini düşünmesine rağmen eşiyle düğün dansı yapmayı başardı.

Trend 15-11-21 13:46

Amy Winehouse'un eşyalarının satışından elde edilen gelir bağımlılık sorunları olan gençlere yardım için kullanılacak

Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Amy Winehouse'un 800'e yakın eşyası açık artırmada yaklaşık 4 milyon dolara satıldı. Winehouse'un son sahne performansında giydiği elbise 243 bin dolara alıcı buldu.

Haber 08-11-21 14:53

Amy Winehouse'un eşyaları açık artırmada

27 yaşında hayatını kaybeden Grammy ödüllü sanatçı Amy Winehouse'un eşyaları açık artırmaya çıkıyor.

Magazin 03-11-21 10:40

OnlyFans yıldızı Amy Kupps’tan çılgın itiraf: Eski meslektaşlarım ve ebeveynler sayesinde servet kazandım

OnlyFans yıldızı Amy Kupps, peş peşe yaptığı itiraflarla şoke etti. Eskiden öğretmen olan OnlyFans yıldızı, platformda olduğunu fark eden diğer öğretmen arkadaşları ve veliler tarafından uğradığı baskılar nedeniyle görevini bıraktı. Amy Kupps, seksi fotoğrafları için para ödeyen eski meslektaşları ve öğrencilerin ebeveynleri sayesinde yetişkinlere özel abonelik sitesinde bir servet elde ettiğini açıkladı.

Magazin 20-10-21 07:44

BM Uluslararası Göç Örgütü yöneticisi: Suriye'deki durum mültecilerin kitlesel dönüşü için uygun değil

Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM) Genel Müdür Yardımcısı Amy Pope, Türkiye ziyareti sırasında BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Suriye'deki durumun mültecilerin ülkelerine kitlesel dönüşü için uygun olmadığını belirten Pope, Afganistan'dan Türkiye'ye son aylarda büyük bir göçmen akını yaşanmadığını da söyledi.

Haber 12-10-21 08:42

Dünyanın en takıntılı ikizleri! Aynı olmak için her şeyi kontrol ediyorlar

Los Angeles’ta yaşayan Becky ve Amy ismindeki ikizler tamamen aynı görünmek için akılalmaz bir yönteme başvuruyorlar. İkiz kardeşler aynı görünme bağımlılığa sahip. Onlara göre saçlarındaki lülelerin boyutu, ojelerinin rengi ve şekli ile kiloları aynı olmak zorunda.

Trend 05-10-21 09:53

OnlyFans için öğretmenliği bıraktı! Şimdi servet kazanıyor

Amy Kupp ismindeki kadın, uzun yıllar boyunca öğretmenlik yaptı. Ek gelir olarak OnlyFans sayfası açtı. Kıskanç eski eşinin kendisini ifşa etmesi üzerine OnlyFans kariyerini devam ettirmek için öğretmenliği bıraktı.

Trend 27-08-21 11:36

İkinci sezonu heyecanla beklenen Witcher'ın yeni isimleri duyuruldu

Netflix'in en popüler yapımlarından birisi olan The Witcher dizisinin ikinci sezonunda Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt ve Dylan Moran gibi isimler katıldı.

Magazin 16-08-21 16:36

Amy Winehouse'un yakın arkadaşı: 36 gün boyunca hiçbir şey yemeyip öldü

Amy Winehouse hakkında kitap yazan Ian Halperin, 27 yaşında hayatını kaybeden şarkıcının son dönemde neredeyse hiçbir şey yemediğini söyledi. Halperin'in sözleri herkesi şoke etti.

Magazin 01-08-21 10:28

Tüylerini almayı bıraktıktan sonra hikayesi filme konu oldu! İşte Amy Anam Cara’nın cesaret isteyen öyküsü...

Kadınlarda tüysüzlük, güzellik ve feminenliğin en kutsal özellikleri olarak kabul edilmekte. Tüylerini almayan ya da onlarla barışık olan kadınlar ise genellikle toplumsal eleştiri ve baskıya maruz kalıyor. 2015 yılında tüylerini almayı bırakan Amy Anam Cara’nın hikayesi filme konu oldu.

Trend 13-07-21 10:44

Amy Winehouse’un en yakın arkadaşı müzisyenin ölümüne dair çarpıcı açıklamalar yaptı

Henüz 27 yaşındayken alkol zehirlenmesinden hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğan Amy Winehouse’un en yakın arkadaşı Tyler James, müzisyenin ölümüne dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Magazin 13-06-21 02:53

Yeni Amy Winehouse belgeseli geliyor! Annesi Janice Winehouse’un katkısıyla çekilecek

Hayatını anlatan Amy belgeseliyle Oscar kazanan ünlü şarkıcı Amy Winehouse’un yaşamını yeni bir projeyle ekranlara gelecek. 2011'de hayatını kaybeden şarkıcının annesi Janice Winehouse, kendisinin katkısıyla hazırlanacak yeni belgeselin "Gerçek Amy"yi anlatacağını söyledi.

Trend 01-04-21 12:06

Dünyanın en yeni ülkesi Güney Sudan'da kadın futbol ligi kuruldu: 'Futbol kadınlar için tabuydu, şimdi futbol oynayan kadınların sayısı artıyor'

Güney Sudan 2011'de kuruldu. Ülkenin artık kadın futbolu ligi de var. Kadın Futbol Milli Takımı'nın kaptanı Amy Lasu, "Umuyorum futbol oynayan daha çok genç kız göreceğiz" diyor.

Haber 27-02-21 18:42

Beklenen oldu: Başkan önünde yemin etti

ABD'de seçimlere sayılı günler kala kritik bir oylama gerçekleşti. Cumhuriyetçilerin ağırlıkta olduğu Senato, Başkan Donald Trump’ın Anayasa Mahkemesi yargıcı adayı Amy Coney Barrett’ı onayladı. Liberal yargıç Ruth Bader Ginsburg'un yerine gelen Barrett ile muhafazakar yargıç sayısı arttı.

Haber 27-10-20 10:49

Trump’ın Anayasa Mahkemesi Adayı Onaylandı

Cumhuriyetçiler’in ağırlıkta olduğu Senato, Başkan Donald Trump’ın Anayasa Mahkemesi yargıcı adayı Amy Coney Barrett’ı onayladı

Haber 27-10-20 03:21

Amy Coney Barrett kimdir?: ABD'de Yüksek Mahkeme üyesi olan 48 yaşındaki muhafazakar yargıç

Indiana eyaletinden gelen 48 yaşındaki yargıç ve eski hukuk fakültesi öğretim üyesi Barrett, sosyal muhafazakarların desteklediği bir isim.

Haber 27-10-20 03:18

Amy Coney Barrett: ABD Senatosu, Trump'ın adayının Yüksek Mahkeme yargıcı olmasını onayladı

48 yaşındaki Barrett, ABD'de Donald Trump döneminde Yüksek Mahkeme'ye atanan üçüncü yargıç oldu. Barrett'ın Yüksek Mahkeme yargıcı olmasıyla mahkemede denge 3'e karşı 6 oyla muhafazakarlar lehine olacak.

Haber 27-10-20 03:10

Barrett İçin Senato’da Oylama

Senato, Pazar günü yapılan oylamada Amy Coney Barrett’ın adaylığıyla ilgili tartışmaları sınırlandıran tasarıyı 48’e karşı 51 oyla kabul etti. Bu sonuçla Barrett’in yeni haftanın ilk günü Pazartesi, Senato’da Anayasa Mahkemesi üyeliği oylamasının önü açılmış oldu

Haber 25-10-20 21:31

Ünlü yıldızlar tanınmaz halde! Bu filmle Oscar’ı garantilemek istiyorlar

Amy Adams ve Glenn Close’un başrollerini paylaştığı Netflix filmi Hillbilly Elegy’nin ilk fragmanı yayınladı. İki yıldız oyuncu rolleri için tanınmaz hale geldiler.

Trend 15-10-20 14:04

Barrett ‘‘Hesaplı Sağlık Hizmetleri Yasasına Düşman Değilim’’

ABD Başkanı Donald Trump’ın Anayasa Mahkemesi yargıcı adayı Amy Coney Barrett, eski Başkan Barack Obama döneminin sağlık sigortası yasası olan Hesaplı Sağlık Hizmetleri Yasası’na (Affordable Care Act) düşman olmadığını söyledi

Haber 15-10-20 02:31

“Tek Gündemim Hukukun Üstünlüğü”

Başkan Trump’ın Anayasa Mahkemesi yargıcı adayı Amy Coney Barrett, Senato oturumunda kişisel bir gündeminin olmadığını belirtti. Kürtaj ve seçim gibi tartışmalı konulara ilişkin taahhütte bulunmaktan kaçındı

Haber 13-10-20 22:19

Yargıç Barrett'in Onay Süreci Başladı

Senato Adalet Komisyonu, liberal Yargıç Ruth Bader Ginsburg'un yaşamını yitirmesi sonrasında Başkan Trump'ın Anayasa Mahkemesi üyeliğine aday gösterdiği muhafazakar Yargıç Amy Coney Barrett'in onay sürecini başlattı

Haber 12-10-20 18:57

Amy Coney Barrett’in Onay Süreci Başlıyor

Başkan Donald Trump tarafından Anayasa Mahkemesi üyeliğine aday gösterilen Amy Coney Barrett için Senato’da süreç başlıyor

Haber 11-10-20 23:19

Trump’ın Yargıç Adayının Dini Topluluk Bağlantısı Tartışılıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Anayasa Mahkemesi üyeliğine aday gösterdiği yargıç Amy Coney Barrett’ın kürtaj karşıtı olduğu bilinen dini bir toplulukta kadın lider olarak görev yaptığı ortaya çıktı

Haber 08-10-20 02:23