Anadolu Denetimli Serbestlik Mudurlugu Haberleri

Niğde'de yaklaşık 250 hükümlü denetimli serbestlik kapsamında kamu yararına çalışıyor

Niğde'de yaklaşık 250 hükümlü denetimli serbestlik kapsamında kamu yararına çalışıyor.

Yurthaber 2024-02-22 13:45:03

Hükümlüler tekstil atölyesinde meslek sahibi olacak

Tekirdağ’da hizmete açılan denetimli serbestlik tekstil atölyesinde mesleki yetersizlikten kaynaklı istihdamda sıkıntı yaşayan denetimli serbestlik altındaki öncelikli kadın yükümlülerin iş ve meslek sahibi olmaları için kurslar açılacak.

Yurthaber 2024-02-12 14:42:57

Denetimli serbestlik yükümlüleri Pendik'te okul boyadı

İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün takibindeki yükümlüler, yarıyıl tatilinde Pendik'te okul boyadı.

Yurthaber 2024-01-29 10:51:06

Bakan Tunç'un Türkiye'nin dünyadaki yargı sıralamasıyla ilgili sözleri gündem oldu! Bu bilgi hatalı dedi, Angola örneği ses getirdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldığı canlı yayında yargıyla ilgili tartışmalara değindi. "Türkiye'nin yargıya gücünde dünyada 116. sırada olduğunu söylüyorlar. Bu bilgi hatalı." diyen Bakan Tunç, "Türkiye'nin üstündeki ülkelerde Angola var. Türkiye'nin bu ülkelerin altında olması mümkün mü?" diyerek tepki gösterdi. Yeni yargı paketiyle ilgili de konuşan Tunç, "2 yıl ceza alan biri en az 5 ay cezaevinde kalsın istiyoruz. Ceza ile oranlı denetimli serbestlik getirilsin istiyoruz." dedi.

Haber 2024-01-20 12:29:15

ABD konsolosluk görevlisi Metin Topuz serbest bırakıldı

FETÖ üyeleriyle irtibatlı olduğu gerekçesiyle hapis cezası alan ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, tutuklu ve hükümlü olarak cezaevinde kaldığı süreler dikkate alınarak denetimli serbestlik kararıyla tahliye edildi.

Haber 27-11-23 19:29

Gazeteci Barış Pehlivan hakkında yeni gelişme! Denetimli serbestlik kararı …

Gazeteci Barış Pehlivan 'Kamu görevlisine hakaret' suçundan yargılandığı davanın düşmesinin ardından avukatı Hüseyin Ersöz, Anadolu 4. İnfaz Hakimliği'ne dilekçe vererek denetimli serbestlik kararı verilmesini talep etti. Ersöz sosyal medya hesabından hakimlikçe, Pehlivan hakkında denetimli serbestlik kararı verildiğini açıkladı.

Haber 17-11-23 12:58

Kedi severken ezilen 2 yaşındaki çocuğun ailesi: Bu adam ceza alsın

Sultangazi'de 2 yaşındaki Muhammed Salih Kaya kedi severken otomobilin altında kalıp hayatını kaybetmişti. Olay anı güvenlik kameralarına yansımıştı. Kaya'nın ölümüne neden olan sürücü denetimli serbestlik uygulanarak serbest bırakıldı. Acılı anne ve baba, sürücünün serbest bırakılmasına isyan etti. 2 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Salih Kaya’nın babası Yusuf Kaya, 'Biz bu haldeyken şahsa nasıl denetimli serbestlik veriliyor anlamıyorum' dedi.

Haber 17-09-23 18:02

Denetimli serbestlik düzenlemesinin detaylarını paylaştı! Bakan Tunç: Tedbire 5 yıl ve daha az süresi kalanlar cezaevine dönmeyecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevlerinde denetimli serbestlik uygulamasıyla ilgili yeni açıklama yaptı. Tunç, TBMM'de yapılan düzenlemeye değinerek "denetimli serbestlik için cezası 5 yıldan fazla olanlar, cezası daha yüksek olanlar, cezaevlerine geri dönmüş olacak. Ayrıca bu düzenlemede kapalı cezaevlerinde barındırılan hükümlüler de açık cezaevine 3 yıl erken çıkmış olacak. Denetimli serbestlik olarak da açık cezaevinden 3 yıl erken denetimli serbestliğe çıkmış olacaklar" dedi.

Haber 01-08-23 14:11

Erzurum'da eski hükümlülerin istihdamına KUDAKA'dan destek

Erzurum'da eski hükümlülerin İŞKUR danışmanlığında istihdamı için İl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) arasında sözleşme yapıldı.

Yurthaber 01-08-23 14:07

'Af' iddiaları gündem olmuştu! Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Covid-19 iznindeki hükümlülere ilişkin düzenlemeye dair açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, “Kabul edilen kanun teklifi bir ‘af’ düzenlemesi olmayıp, Covid-19 izninde bulunan koşullu salıverilme tarihine belli bir süre kalmış olan iyi halli hükümlülerin kalan cezasının denetimli serbestlik altında çektirilmesidir” dedi.

Haber 14-07-23 08:00

SON DAKİKA | Adalet Bakanı Tunç duyurdu: O hükümlüler denetimli serbestlikten yararlanacaklar

Son dakika haberine göre, Adalet Bakanı Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla Covid-19 izninde bulunan hükümlülerden denetimli serbestliğe ayrılmalarına 5 yıl veya daha az süre kalanlar, tekrar cezaevine dönmeyecek ve kalan sürelerini denetimli serbestlik altında infaz edecektir." ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-23 00:02

Açık cezaevi izinleri 2 ay uzatıldı

Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri, 30 Kasım'dan itibaren 2 ay uzatıldı.

Haber 29-11-22 14:38

Malatya'da denetimli serbestlik hükümlüleri için kütüphane ve sosyal market açıldı

Kütüphaneye 2017'de trafik kazasında hayatını kaybeden Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in adı verildi

Yurthaber 12-10-22 13:05

Denetimli serbestlik yükümlüsü çocuklardan dekoratif jel mum sergisi

Denetimli serbestlik yükümlüsü çocuklardan "dekoratif jel mum" sergisi

Yurthaber 30-09-22 10:34

İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden yükümlülere sosyal market

İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden yükümlülere sosyal market

Yurthaber 29-09-22 16:33

Küçükçekmece'de denetimli serbestlik yükümlüsü çocuklara mum yapma kursu açıldı

Küçükçekmece'de denetimli serbestlik yükümlüsü çocuklara mum yapma kursu açıldı

Yurthaber 01-09-22 11:40

Türkiye Satranç Federasyonu satrancın ilkokulda zorunlu ders olmasını hedefliyor

Federasyon Başkanı Gülkız Tulay: - "Satranca yatırım yapmak aslında geleceğe yapmaktır' diyoruz ve okullarda satrancın zorunlu ders haline gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor" - "Yeni bir proje olarak denetimli serbestlik kapsamındaki çocuklara ve kadınlara satranç sınıfları açıyoruz ve oralarda antrenörlük hizmeti veriyoruz"

Yurthaber 01-09-22 11:32

Yolcu uçağında skandal! Diğer yolculara aldırış etmeden mastürbasyon yaptı: Cezası ağır oldu

Seattle’dan Phoenix’e giden bir yolcu uçağında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. 3 saatlik uçuş sırasında çevresindeki diğer yolculara aldırış etmeden 4 kez mastürbasyon yapan Antonio Sherrodd McGarity isimli adam tutuklandı. McGarity’in 48 gün hapis ve 1 yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Trend 28-05-22 14:42

Türkiye'ye iade edilmişti! Belçika'da 4 kadını öldüren şahsın tahliye edilmesiyle ilgili Başsavcılıktan açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Belçika'nın Gent şehrinde dört kadını öldüren O.Ç. isimli kişinin cezasının infaz edilmediğine yönelik haber ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Mevcut infaz düzenlemeleri uyarınca 10 Kasım 2019 tarihi itibarıyla Denetimli Serbestlik Tedbiri Uygulanmak suretiyle, 10 Kasım 2020 tarihi itibariyle ise şartla tahliyesine karar verilerek infaz işlemleri tamamlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Haber 15-02-22 19:46

Adliye, ceza infaz ve denetimli serbestlik personelinden can dostlara şefkat eli

Kars'taki çalışmaya gönüllü katılan memurlar, su borusu, bidon gibi plastik malzemelerden yaptıkları ve kentin farklı noktalarına yerleştirdikleri kaplara her gün yiyecek ve mama bırakıyor

Yurthaber 02-02-22 11:06

Ordu'da şehit babasını şoke eden olay: Pardon, biz yanlış yapmışız

Ordu'da 8 yıl önce karıştığı olayla ilgili yargılandığı davada aldığı hapis cezasını, denetimli serbestlik tedbiriyle çeken şehit babası Kenan Altuntaş (50), hakkında 'yakalama' kararı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen Altuntaş hakkındaki önceki yakalama kararının kaldırılmadığı anlaşıldı. Kendisinin 'Pardon' denilerek serbest bırakıldığını söyleyen Altuntaş, "Bu haksızlığı yapanlar için gereğinin yapılmasını istiyorum” dedi.

Haber 08-12-21 11:40

Yargıtay Başkanı Akarca, Denetimli Serbestlik Çalıştayı'nda konuştu:

"Tüm eleştirilere rağmen ceza infaz sisteminin başarı ölçütlerinden birisi de hiç şüphe yok ki hükümlülerin tahliye sonrasında yeniden suç işlememeleridir" - "Suç işleyen kişilerin toplumdan dışlanması ve topluma yabancılaşması halinde yeniden suç işleme oranı artar, bu durumdan da en çok toplum zarar görür"

Yurthaber 29-11-21 12:48

Cezaevlerinde Kovid-19 izinleri 31 Mayıs'a kadar uzatılabilecek

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen 5'inci Yargı Paketi'ne ilişkin kanun teklifine, ceza infaz kurumlarındaki Kovid- 19 izinleriyle ilgili madde ihdas edildi. Kapalı ceza infaz kurumunda bulunup da açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak cezasının infazına karar verilen hükümlülerin bu kapsamdaki izin süresi 31 Mayıs 2022'ye kadar uzatılabilecek.

Haber 24-11-21 07:53

Açık cezaevlerindeki hükümlülerin izin süresi uzatılıyor

Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki Kovid-19 izin süresi 31 Mayıs 2022'ye uzatılacak.

Haber 23-11-21 22:34

Açık cezaevleri izinleri uzatıldı mı? Mahkumların izinleri ne zaman bitecek? Gözler CTE’de!

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde, açık cezaevinde yatan mahkûmlar, denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak üzere cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri değişmişti. Salgın şartları, virüsün yayılımını önlemek amacıyla izne çıkarılan açık cezaevinde yatan mahkûmların izinlerinin biteceği tarih açıklandı.

Haber 12-11-21 15:33

Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? CTE'den açıklama geldi

Çok sayıda kişi tarafından "Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı?" sorusunun yanıtı bir süredir araştırılıyordu. Son olarak Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi. Açıklamada; açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki Kovid-19 izin süresinin 30 Kasım'da sona ereceğini bildirildi.

Haber 11-11-21 20:42

Denetimli Serbestlik Hizmetleri Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Suça sürüklenen çocuklar için Çocuk Hizmetleri Büroları kurulacak - İnfazını konutta çeken çocuk ve kadınların ihtiyaçları karşılanabilecek - Denetim ve takiplerde teknolojik yöntemler kullanılacak

Yurthaber 10-11-21 16:32

Türkiye cezaevindekilerin nüfusa oranında Avrupa birincisi

Avrupa Konseyi için yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye’de nüfusun yaklaşık yüzde 1'i cezaevinde ya da denetimli serbestlik kapsamında bulunuyor.

Haber 08-06-21 17:09

Avrupa Konseyi: Ocak 2020 itibarıyla Türkiye'de nüfusun yüzde 1'i tutuklu ya da denetimli serbestlik altında

Konsey'in açıkladığı son verilere göre, Türkiye'de cezaevinde ya da denetimli serbestlik kapsamında bulunanların oranı, Avrupa ortalamasının üç katından fazla. Türkiye, denetimli serbestlik altındaki kişilerin sayısında Avrupa'da Polonya'dan sonra ikinci sırada.

Haber 08-06-21 14:21

Adalet çalışanlarından 350 fidan

Ordu’nun Ünye ilçesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 21-26 Mart Orman Haftası’nda dağıtılması planlanan ancak olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenen 350 fidanın dağıtımı Ünye Adalet Sarayı önünde gerçekleşti.Ünye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı Ünye M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunca ortaklaşa düzenlenen dağıtım programında konuşan Denetim Serbestlik Müdür Vekili İlyas Çelebi, "Adalet Ormanlarımızı genişletme çalışmalarımız sürüyor.

Yurthaber 02-04-21 19:49

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yeni binasında

Isparta’da Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yeni binasına taşındı.

Yurthaber 31-03-21 14:54

Aile içi şiddetle mücadelede farkındalık toplantısı

Tekirdağ’da Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünce aile içi şiddetle mücadelede farkındalık oluşturma toplantısı düzenlendi.Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Mustafa Terzioğlu ve Denetimli Serbestlik Müdürü Seviyya Sancı’nın yanı sıra muhtarlar katıldı.Toplantıda Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Mustafa Terzioğlu, toplantıya katılan muhtarları bilgilendirdi.

Yurthaber 30-03-21 10:10

Genç yükümlülere yönelik eğitim faaliyetleri devam ediyor

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Denetimli Serbestlik Yükümlülerinin Serbest Zamanlarını Etkili Kullanmalarını ve Sportif-Kültürel Faaliyetler ile Topluma Oryantasyonlarının Sağlanmasını İçeren İşbirliği Protokolü’ kapsamında daha önce gerçekleştirilen Floor Curling Eğitimlerine devam edildi.Yakutiye Gençlik Merkezi’nde ikincisi gerçekleştirilen Floor Curling Eğitiminde 15-25 yaş arası genç yükümlüler yine çok eğlendiler.

Yurthaber 13-03-21 12:14

Yükümlülerin çocuklarına giysi yardımı

Tekirdağ Kızılay Şubesi tarafından denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan ihtiyaç sahibi yükümlülerin çocuklarına verilmek üzere giysileri adliyeye teslim etti.Kızılay ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Yurthaber 11-03-21 09:48

Burdur’da İŞKUR ve Denetimli Serbestlik arasında işbirliği protokolü

Burdur Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Burdur Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.Burdur Adliyesinde düzenlenen imza törenine Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Dr.Özkan Gürdoğan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Yunus Emre Akalın ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ali İhsan Balaban katıldı.

Yurthaber 10-03-21 15:02

Bakan Gül ile Adıyaman yatırımları görüşüldü

Adıyaman Milletvekilleri, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile bir araya gelerek Bakanlığın yatırımları konusunda istişarede bulundu.AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte diğer milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Muhammet Fatih Toprak ve Yakup Taş, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti.Ziyarette, İnsan Hakları Eylem Planı’nın yanında Bakanlık yetkisi dahilinde Adıyaman’da yapılan yatırımlar konuşuldu.Ahmet Aydın, Adıyaman Adliyesi içerisinde bulunan Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne yeni yer temini, adliyenin personel ihtiyacı ve Hacıhalil köyü sınırları içerisinde yapılacak olan, 25 Ocak 2021 tarihinde inşaat ihalesi yapılarak itiraz süreci beklenen yeni cezaevinin durumuyla ilgili görüşmeler gerçekleştirildiğini söyledi.

Yurthaber 04-03-21 10:34

Genç yükümlülerle temel kayak eğitimi

Denetimli serbestlik tedbiri altındaki 15-25 yaş arası genç yükümlülerle Temel Kayak Eğitimi programı gerçekleştirildi.Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Denetimli Serbestlik Yükümlülerinin Serbest Zamanlarını Etkili Kullanmalarını ve Sportif-Kültürel Faaliyetler ile Topluma Oryantasyonlarının Sağlanmasını İçeren İşbirliği Protokolü’ kapsamında denetimli serbestlik tedbiri altındaki 15-25 yaş arası genç yükümlülerle Temel Kayak Eğitimi programı gerçekleştirildi.Programa Erzurum Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Ofluoğlu ve Erzurum Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Muammer Aydın, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Müdürü Murat Tanas, denetimli serbestlik müdürlüğü ve gençlik spor il müdürlüğü personelleri ve 15-25 yaş arasındaki genç yükümlüler katıldı.Denetimli serbestlik faaliyetlerinde sporun iyileştirici gücünden yararlanılarak, istenilen faydanın sağlanması için kurumlar arası işbirliği doğrultusunda bölgemizin önemli sporlarından olan Kayakla tanışma imkânı bulamamış genç yükümlüler Temel Kayak Eğitimi alarak daha önce fark etmedikleri yeteneklerini görmüş oldular.

Yurthaber 27-02-21 11:55

Eski hükümlüler girişimci oluyor

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kırıkhan Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği sonucu açılan "Girişimcilik" kursuna tamamlayan 18 kişiye belgeleri törenle dağıtıldı.Kırıkhan Cumhuriyet Savcısı Seyit Muhammet Bozkurt, yaptığı açıklamada, Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce eski hükümlülerin sosyal hayata adaptasyonu, rehabilite edilmeleri, tekrar suç işlemelerinin engellenmesi ve toplumsal barışın sağlanmasına yönelik projelerin hazırlanarak yürütüldüğünü belirtti.

Yurthaber 11-02-21 16:14

Evcil hayvanlara kulübe ve mama desteği

Kütahya Belediyesi ile Kütahya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün imzaladığı protokol çerçevesinde, Yoncalı’da evcil hayvanlar için, kulübe ve köpek maması bırakıldı.Kütahya Belediyesi ile Kütahya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün imzaladığı protokol gereği Yoncalı Mahallesinde beslenme noktalarında, evcil hayvan kulübesi ve köpek maması bırakıldı.

Yurthaber 11-02-21 13:14

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanmaktadır.Proje sonrasında iş makinesi operatörlüğüne ilişkin kapsamlı teknik bilgi ve beceriye sahip olacak eski hükümlüler daha nitelikli hale gelerek bu sayede hızlıca istihdama ve sosyal hayata adapte olabileceklerdir.

Yurthaber 09-02-21 11:56

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanıyor.

Yurthaber 09-02-21 10:43

KUDAKA’dan istihdam desteği

Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından sunulan ve KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “Eski Hükümlülerin Toplumsal Rehabilitasyonu” isimli projenin destek sözleşmesi imzalandı.Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Bayburt Yatırım Destek Ofisi hizmet binasında gerçekleşen imza törenine, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürü Zafer Ayar katıldı.Proje kapsamında Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetim gören 15 eski hükümlünün farklı alanlarda mesleki bilgi ve beceri kazanımlarını sağlamak ve bu sayede toplumsal entegrasyona katkı sağlamak amacıyla iş makinesi operatörlüğü eğitimi verilmesi ve ilgili alana ilişkin sertifikanın sağlanması planlanıyor.

Yurthaber 09-02-21 10:43