Anal Kriptit Haberleri

Kıl kurdu nedir, 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür? Kıl kurdu belirtileri ve tedavisi

Kıl kurdu enfeksiyonu, genellikle ciddi sağlık sorunlarına yol açmasa da kaşıntı, rahatsızlık ve hatta uykusuzluğa yol açabilir. En yaygın belirti enfekte kişinin anal bölgesinde kaşıntıdır, özellikle gece veya erken sabah saatlerinde daha belirgin olabilir. Bu kaşıntı, kıl kurtlarının yumurtalarını bıraktığı zamanlarda artar. Peki, kıl kurdu nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 2024-03-13 19:23:01

Polisin her yerde aradığı şüpheliyi buldular! Anüsünde silah bulundu... Polisleri bile şaşkına çevirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletindeki eski bir mahkum, polisler onu bulduğunda anal boşluğuna silah sakladığının tespit edilmesinden sonra herkesi şaşkına çevirdi. Gizli taşıma eylemini bambaşka bir boyuta taşıyan 32 yaşındaki Christopher Boyd arandığı için tutuklandı.

Trend 2023-11-29 09:02:18

Tuvalette yaklaşık 6 saatini geçiren çalışan işinden kovuldu! Anal hastalığı olduğunu söylemesi yetmedi... Karar tartışma yarattı

Çin’de yaşayan sadece adı Wang olarak açıklanan bir adam anal hastalık teşhisinin konulmasından sonra ameliyat olarak tedavi altına alındı. Tedavi olmasına rağmen tamamen iyileşme sağlayamayan Çinli çalışan mesai boyunca tuvalette yaklaşık 6 saatini geçirdiğinin tespit edilmesinden sonra kovuldu. Karar ülkede tartışmalara neden oldu.

Trend 2023-06-07 10:47:33

‘Sıfır vaka’ politikasının uygulandığı Çin’den tartışma yaratan görüntüler! Kadına zorla anal korona testi yapıldığı iddia edildi

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktığı düşünülen ve tüm dünyaya yayılarak kısa sürede pandemiye dönüşen koronavirüs Çin’de hala büyük panik yaratıyor. Dünya genelinde aşıyla birlikte normalleşme adımları atılırken Çin ‘sıfır vaka’ politikası kapsamında sert tedbirler uygulmaya devam ediyor. Son olarak Çin’de sağlık ekiplerinin zorla anal koronavirüs testi yapmaya zorlandığı iddia edilen bir kadına ait görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2022-11-28 14:39:59

Bağırsak parazitlerinden korunmanın yolları

Bağırsak florasında sıklıkla karşılaşılan zararlı mikroorganizma parazitlerdir. En sık görünen tropikal ülke seyahatlerinin yaygınlaşması ile artan parazit enfeksiyonları kronik yorgunluk, kabızlık, ishal, kusma, göğüste bir yangı ve iştahın kaybolmasıyla semptom gösterir. Bunların yanı sıra anal bölgede kaşıntı, gece ağızdan tükürüğün dışa akması ve kronik burun ucu kaşıntısı da parazit enfeksiyonları ile ilişkilendirilebilir.

Haber 03-11-22 23:28

Çok önemli bir nedeni var: Kaşıntı bir türlü durmuyorsa...

Anal kaşıntı veya pruritis ani, hijyen, beslenme alışkanlıkları veya altta yatan bir tıbbi durumdan kaynaklanabilen, sosyal açıdan biraz garip olsa bile yaygın bir sağlık sorunudur. Anal kaşıntı, diğer adıyla pruritus ani, çok yaygındır. İshal, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar veya parazitler gibi çeşitli nedenler yüzünden kaşınabilir. Kokulu mendil kullanarak temizlemek veya tuvalet kağıdıyla agresif bir şekilde silmek anal kaşıntıya neden olabilir.

Haber 25-10-22 18:27

Her defasında aynı ağrıyı mı çekiyorsunuz? Sebebi tehlikeli olabilir...

Hemoroid veya ishal gibi kendiliğinden geçme eğiliminde olan durumlar nedeniyle bazen ağrılı bağırsak hareketleri olabilir. Tek seferlik bir olaysa, muhtemelen endişelenmenize gerek yoktur. Bununla birlikte, bağırsak hareketleri sırasında düzenli olarak ağrı hissediyorsanız, inflamatuar bağırsak hastalığı (IBD) ve anal kanser gibi tıbbi müdahale gerektiren altta yatan bir tıbbi durum olabilir.

Haber 22-10-22 22:04

Makat çatlağı nasıl tedavi edilir?

Makat çatlağı, akut dönemde yani ilk başlarda olduğu zaman sadece besin takviyeleri, sıcak su ve kortizonlu kremlerle tedavi edilebilmektedir. Ancak, müzminleştiği zaman yani kronik bir hale geldiği zaman (kronik anal fissür veya kronik makat çatlağı) çeşitli tedavi yöntemleri vardır.

Haber 23-08-22 14:34

Makat kaşıntısından duramıyorsanız dikkat! Cinsel hayatınızda sıkıntı olabilir: Anal kanser belirtileri nedir, anal kanser neden olur?

Anal kanser belirtilerini en başta yakalamak çok önemli. Makatta oluşan kaşınma gibi görmezden gelinebilecek belirtiler anal kanseri ya da makat kanserini erken teşhis etmek için hayati önem taşıyor. Anal kanser, bağırsağın ucunu etkileyen ve rektumunuzda kaşıntı hissine neden olan görülebilecek basit belirtilerden sadece biridir. Ancak kaşıntılı kalça kanser olduğunuz anlamına gelmiyor. Kaşıntılı makatın birden çok nedeni var.

Haber 30-07-22 08:04

Oldukça rahatsız edici! Kaşıntınızın altında yatan neden…

Anal kaşıntılar sıklıkla karşılaşılan durumlar arasında yer alıyor. Özellikle toplum içerisinde kaşınıldığında rahatsız edici görüntülere sebep olan bu durumun altında yatan birçok neden bulunuyor. Anal kaşıntıların genellikle rahatsız iç çamaşırlardan kaynaklandığı düşünülse de altında yatan neden ciddi bir hastalık olabilir.

Haber 28-05-22 10:06

Anal ne demek? Anal kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Anal kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Anal ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:09

Dikkat! Uzun süren kabızlık sorununuz varsa…

Yenilen yemekler ve çeşitli etkenler tuvalet alışkanlıklarının değişmesine neden olabiliyor. Kabızlık yaşamak oldukça rahatsız edici sorunlar arasında yer alıyor. Kabızlık sorununun çözülmemesi hastalıklara yol açıyor. Uzun süren kabızlık problemleri anal bölge hastalıklarına neden olabiliyor. Bu sebeple kabızlığı önlemek adına beslenme düzenine dikkat etmek gerekiyor.

Haber 23-05-22 10:22

Makat çatlağına (Anal Fissür) ne iyi gelir? Makat çatlağı evde tedavi edilir mi, belirtileri nelerdir?

Sindirim sistemi, nefes alırken bile ihtiyaç duyulan enerjinin oluşmasını sağlar. Hayati fonksiyonlarımızı yerine getirebilmemize yardımcı olan sindirim sistemi ile ilgili zaman zaman sağlık problemleri yaşanabilir. Sindirim sisteminde gerçekleşen en sık sorunlar arasında kabızlık yer alır. Normal bir semptom olarak karşılanan kabızlığa zamanında müdahale edilmezse makat çatlağına neden olabilir. Makat çatlağına ne iyi gelir? Makat çatlağı evde doğal yöntemlerle tedavi edilebilir mi?

Haber 06-05-22 17:55

Camdaki Kız'a bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

anal D'nin Perşembe akşamları ekrana gelen, OGM Pictures imzalı dizisi 'Camdaki Kız ' yeni bölümleriyle izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta heyecanla takip edilen diziye usta oyuncu Turgay Tanülkü dahil oldu.

Magazin 01-02-22 11:26

Kaşıntıları göz ardı etmeyin! Makat kaşıntısı hangi hastalığın belirtisi olabilir?

Sindirim sisteminin son kısmı olan anüsün veya çevresindeki derinin kaşınmasıdır. Anal kaşıntı, kişide ciddi rahatsızlık oluşturabilir. İnsanlarda, “bende bağırsak kanseri mi var?’’ endişesi yaratsa da kaşıntı genellikle başka bir durumdan kaynaklanır.

Haber 13-01-22 14:30

Makat çatlağı (anal fissür) evde de tedavi edilebilir! İşte yapmanız gerekenler

Halk arasında makat çatlağı olarak bilinen anal fissür, genellikle sindirim sistemi sorunlarından ya da çeşitli travmalardan dolayı meydana gelebilir. Anal fissürlerin önlem alınmadığında derinleşen ve doktor müdahalesi gerektiren duruma geldiğini söyleyen Proktoloji Uzmanı Yasir Gözü, fissürleri önlemek için nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlattı.

Haber 23-11-21 14:23

Cep telefonuyla tuvalette geçirilen zaman hemoroit şikayetlerini artırıyor

YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sebahattin Çelik: - "Cep telefonuyla tuvalete giden kişilerin lavaboda daha fazla zaman geçirdiğini tespit ettik. Tuvalette fazla zaman geçirildiğinde anal bölgede uzun süre basıncın yüksek olmasına neden oluyor. Bu basınçtan dolayı hemoroit şikayetleri artıyor"

Yurthaber 16-09-21 16:43

Çin ülkeye giren herkese 'anal korona testi' yapacak!

Çin'in bazı bölgelerinde yurt içi ve yurt dışından gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere havaalanlarında uyguladığı anal Covid-19 testini ülke geneline yaymayı planladığı açıklandı.

Haber 05-03-21 10:05

'Anal korona testi' vatandaşlarımızda psikolojik sorunlara neden oluyor

Pekin yönetimi, Japonya'nın ülkedeki Çin vatandaşlarına anal yoldan Kovid-19 testi yapmasına tepki gösterdi. Japonya Kabine Başsekreteri Katsunobu Kato, vatandaşların 'psikolojik sorun' şikayetiyle kendilerine başvurduklarını söyledi.

Haber 01-03-21 17:40

Bu hastalık belirti vermeden ilerliyor! Korunmasız vajinal, oral veya anal seks yapan kişiler...

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar veya cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar genellikle cinsel temas yoluyla edinilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara neden olan organizmalar (bakteri, virüs veya parazitler) kan, meni veya vajinal ve diğer vücut sıvılarında insandan insana geçebilir. Peki nasıl belirtileri vardır, cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir?

Haber 04-02-21 09:02

İşkenceci eşini öldüren kadının anlattıkları kan dondurdu

Antalya'da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vurup öldüren Melek İpek (31), jandarmadaki ifadesinde işkence ve cinayeti detaylarıyla anlattı. Kan donduran cümlelerin yer aldığı ifadede Melek İpek, "Çıplak halde ve ellerim kelepçeliydi. Naylon iple cenin pozisyonunda olacak şekilde banyoda buldum kendimi. Baygınken ters ilişkiyle anal pozisyonda tecavüz ettiğini hissettim. Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı." dedi.

Haber 09-01-21 12:29

Pandemi döneminin yeni kabusu: Hemoroidal hastalık

Pandemi döneminde uzun süre hareketsiz kalma ve düzensiz beslenme gibi nedenlerle anal bölge hastalıkları ile her zaman olduğundan daha fazla karşılaşıldığını belirten Prof. Dr. İlker Sücüllü, “Bunların arasında da en sık görülen hemoroidal hastalığın en sık oluşma nedeni ise kronik kabızlık, ishal, tuvalette uzun süre vakit geçirmek ve ağır sporlardır” dedi.

Haber 05-01-21 10:42

Makat darlığı nedir? Tedavi ve belirtileri nelerdir?

Doğuştan gelen ya da sonradan ortaya çıkan makat darlığı kişinin yaşam kalitesini oldukça düşüren önemli bir sağlık sorunudur. Birçok sebebi ve sancılı belirtileri olan bu rahatsızlık ileri düzeyde ise ameliyatla giderilmesi mümkün olur. Anal Stenoz olarak adlandırılan bu sorun vücutta bir çok olumsuz soruna neden olur.

Haber 30-12-20 11:03

Canlı yayında cinsel ilişki sorusu soran Zahide Yetiş sosyal medyada olay oldu

Canlı yayında konuğu Dr. Feridun Kunak'a 'Utanma sıkılma yok, bana bunu soranlar var' diyerek anal ilişki hakkında soru soran Zahide Yetiş, Twitter'da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, çocukların televizyon izlediği saatlerde böyle bir soru soran Yetiş'e tepki gösterdi.

Magazin 17-01-20 11:01

Anal fissüre botokslu çözüm

İç Hastalıkları, Hepatoloji ve Gastroenteroloji Uzmanı Prof.

Yurthaber 17-01-20 09:59

Zahide Yetiş’i sorarken terleten 'anal ilişki' sorusu

Show TV ekranlarında program yapan Zahide Yetiş canlı yayında anal ilişki ile ilgili bir soruyu sormaya çalışırken ter döktü. Zahide Yetiş soruyu sorarken bir hayli zorlansa da pes etmedi.

Magazin 16-01-20 15:57

Anal fistül tedavisinde mühürleme yöntemi

Genel Cerrah Emin Yeğinboy, anal fistül ameliyatında lazer uygulamasından başarılı sonuçlar alındığını söyledi.

Trend 22-12-19 10:24

Anal fistül nedir? Anal fistül tedavisinde lazer yöntemi

Bağırsak sistemimizin son bölümü olan anal kanal ile, makat çevresindeki deri arasında olan bir kanal şeklindeki bağlantıya “anal fistül” denir. Genellikle aynı bölgede geçirilmiş “anal apse” hikayesi bulunan hastaların makat çevresinde sivilce benzeri bir yara ve buradan olan kötü kokulu akıntı şikayeti mevcuttur. Bireylerin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen Anal Fistül nedir? Hastalığın belirtileri ve tedavi yöntemleri nasıl yapılmalıdır?

Trend 23-10-19 15:25

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından Nodira Kodirova soruşturması ile ilgili açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından Nodira Kodirova soruşturması ile ilgili kamuoyuna yansıyan bazı iddialarla ilgili açıklama yapıldı.Başsavcılıktan yapılan açıklamada, kamuoyunda ve bir kısım sosyal medya hesaplarında Nodira Kodirova isimli şahsın ölümü ile ilgili olay yerinde inceleme yapılmadığı, ceset üzerinde otopsi işlemi yapılmadığı, milletvekili Şirin Ünal’ın parmak izinin aldırılmadığı gibi gerçekle bağdaşmayan tamamen asılsız paylaşımlara yer verilmesi üzerine kamuoyunun doğru ve sağlıklı bildirilmesi amacıyla açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.Açıklamada, “23 Eylül /2019 günü saat 21.00 sıralarında Nodira Kodirova isimli şahsın bulunduğu ikamette ateşli silahla kendisini vurduğunun bildirilmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal olay yerine intikal edildiği, ölenin bulunduğu odanın kapısının kilitli olması nedeniyle emniyet görevlileri ve 112 ilk yardım ekipleri tarafından kilitli olan oda kapısının kırılmak suretiyle ölene ulaşılarak hastaneye intikal ettirildiğinin tespit edildiği, Cumhuriyet Başsavcılığımızca olay yerinde gerekli incelemenin titizlikle yapıldığı, olayda kullanıldığı değerlendirilen Baretta marka 9 mm çaplı silaha, bu silahtan atılan mermi çekirdeğine ve kovanına el konularak kriminal inceleme yaptırıldığı, inceleme sonucunda olay yerinden elde edilen kovan ve deforme mermi çekirdeğinin Baretta marka yarı otomatik tabancadan atıldığının tespit edildiği, ölen şahsa ait olduğu bildirilen cep telefonuna el konularak gerekli incelemenin yaptırıldığı, ölen şahsın geçmişe yönelik arama kayıtlarının temin edildiği ve teknik incelemeye gönderildiği, ölene ait olduğu değerlendirilen intihar notu ile ölen şahsın ajandasına el konularak incelemeye gönderildiği, olay anında ikamette bulunan milletvekili Şirin Ünal da dahil tüm şahıslardan parmak izi ve swap incelemelerinin yapılabilmesi için gerekli örnek ve numunelerin aldırıldığı, ölen şahsın cesedi üzerinde klasik otopsi işlemlerinin yapılması için Adli Tıp Kurumuna sevkinin yapıldığı, Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemlerinin yapıldığı, ilk belirlemede ölenin bitişik atış yapmak suretiyle göğüs bölgesinin 5-6 cm üzerine isabet eden mermi neticesi öldüğünün tespit edildiği, otopsi esnasında tırnak, anal vajinal frotti, kan ve bütün biyolojik örnekler aldırılarak gerekli incelemelerin yapılabilmesi için Adli Tıp Kurumundan talepte bulunulduğu, soruşturma esnasında milletvekili Şirin Ünal da dahil evde bulunan tüm şahısların ve ayrıca ölen şahsın arkadaşları olduğu bildirilen Ankara ilinde ikamet eden Abdullah ve İstanbul ilinde ikamet eden Leyla ve Nigar isimli şahısların da ifadelerinin alındığı, tanıklardan Hilal’in ifadesinde tanık Leyla ile ölen Nodıra arasında önceden geçen bir kaç hususu belirtmesi üzerine tanık Leyla’dan bu konu ile ilgili de bilgisinin sorulduğu anlaşılmıştır" ifadelerine yer verildi.Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmaya tüm ayrıntıları ile titizlikle devam olunduğu kaydedildi.

Haber 02-10-19 18:53

Anal fissür hayatınızı zehir edebilir

İç Hastalıkları, Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Prof.

Haber 20-07-19 10:31

Makatta ağrı varsa nedeni anal fissür ve hemoroid olabilir

Makatta ağrı yaşanması anal fissür ve hemoroid gibi rahatsızlıkların habercisi olmakla beraber hamilelikte sık sık görülebilir. Makat ağrısı pek çok nedenden kaynaklanabilir. Makatta oluşan ağrı dışkılama sonrasında meydana gelir ve bazen saatlerce sürer. Bıçak saplanması veya cam kesiği şeklinde tarif edilen makat ağrısının nedeni anal fissür veya hemoroid olabilir.

Kadin 28-06-19 10:48

Hamilelikte makat ağrıları kabus olmasın

Makatta ağrı yaşanması anal fissür ve hemoroid gibi rahatsızlıkların habercisi olmakla beraber hamilelikte sık sık görülebilir. Makat ağrısı pek çok nedenden kaynaklanabilir. Makatta oluşan ağrı dışkılama sonrasında meydana gelir ve bazen saatlerce sürer. Bıçak saplanması veya cam kesiği şeklinde tarif edilen makat ağrısının nedeni anal fissür veya hemoroid olabilir.

Trend 27-06-19 23:12

Anal çatlak belirtilerine dikkat

Genel Cerrahi Uzmanı Doç.

Yurthaber 23-03-19 11:25

Lazer ameliyatları ile hastalar daha kısa sürede taburcu oluyor

Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, sıklıkla görülen rahatsızlıklardan olan hemoroid, anal fistül ve pilonidal sinüs (kıl dönmesi) tedavisinde ileri teknolojilerden faydalanarak hastalara çok daha konforlu yöntemler sunuyor.Bu kapsamda, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı’ndan Dr.

Yurthaber 12-02-19 15:45

Anal çatlaklara dikkat

Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Fahri Yetişir, anal çatlaklar konusunda uyardı.Halk arasındaki ismi makatta çatlak veya yırtık olarak adlandırılan çatlakların anal kanal içerisinde oluşan ve dıştaki cilt tabakasına uzanan yırtılmalar olduğunu dile getiren Doç.Dr.Fahri Yetişir, "Çoğunlukla kabızlığa bağlı zorlu ıkınmalar sırasında veya uzun süren ishal ataklarındaki tahrişlere bağlı olarak meydana gelmektedir.

Yurthaber 09-01-19 10:10

Anal çatlak belirtilerine dikkat

Genel Cerrahi Uzmanı Doç.

Yurthaber 03-11-18 14:00

Anal çatlak belirtilerine dikkat

Genel Cerrahi Uzmanı Doç.

Yurthaber 03-11-18 14:00

Bir sivilceyle başlayan hastalığıyla 12 yıldır mücadele ediyor

Halit Başboğa, toplumda yüzde 1-2 oranında görülen, kadınlarda erkeklere oranla 3-4 kat daha fazla ortaya çıkan köpek memesi hastalığını yenmek için 12 yıldır uğraş veriyor - İki koltuk altından ameliyat geçiren Başboğa: - "Bir ay iyisiniz, bir ay kötüsünüz. Bu hastalık nedeniyle her gün hastaneye gitmek zorunda da kalıyorsun. Ağrılı iltihaplanmalar yaz aylarında devamlı ama kışın 15-20 günde bir oluyor. Hastalığıma erken teşhis konulsaydı bu kadar ilerlemeyecekti" - Prof. Dr. Burhan Engin: - "Kronik ve tekrarlayan bir seyir var. Devamlı o bölgede şişlikler oluşuyor. Bunlar boşalıyor hasta geçici rahatlıyor ancak şişlikler tekrarlıyor. Bir süre sonra da o bölgede kalıcı doku meydana geliyor. Bu da hastanın yaşam kalitesini bozuyor. Koltuk altı, kasıklar ve anal bölgede iltihaplı sivilce tarzında sürekli tekrar eden şişlikler oluşuyorsa HS olup olmadığının belirlenmesi gerekir. Apselerle beslenen bu hastalık sürekli tekrar eder"

Haber 02-11-18 12:59

Yeni güzellik trendi! Genital bölgeyi bakın nasıl beyazlatıyorlar?

Charlotte Crosby, Sophie Kasaei, Kourtney Kardashian ve birçok ünlünün tercih ettiği anal bölgeyi beyazlatma işlemi kadınların yeni güzellik trendleri arasında yer alıyor. Peki anal beyazlatma nedir? Nasıl yapılır? Evde uygulanabilir mi? İşte bilmeniz gerekenler...

Kadin 27-09-18 11:11

Anal Çatlak Belirtilerine Dikkat

Doç.Dr. Fahri Yetişir, anal çatlak belirtilerine dikkat edilmesi konusunda uyarlarda bulundu.Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Fahri...

Yurthaber 05-07-18 11:20

Adü’de Hemoroid Tedavisi Başladı

Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde Lazerle Hemoroid ve Anal Fistül tedavisi başladı.ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi...

Yurthaber 24-05-18 09:52

Anal fissür artık botoksla tedavi edilebiliyor

Yaşlılık etkilerini azaltmak için kullanılan botoksun genel cerrahide de kullanım alanları genişliyor.

Haber 19-04-18 11:41

Anal Fissür Artık Botoksla Tedavi Edilebiliyor

Yaşlılık etkilerini azaltmak için kullanılan botoksun genel cerrahide de kullanım alanları genişliyor. Botoks artık anal...

Yurthaber 19-04-18 11:34

Botoks artık anal fissür tedavilerinde de kullanılıyor

Yaşlılık etkilerini azaltmak için kullanılan botoksun genel cerrahide de kullanım alanları genişliyor.

Haber 18-04-18 11:35

Botoks Artık Anal Fissür Tedavilerinde De Kullanılıyor

Yaşlılık etkilerini azaltmak için kullanılan botoksun genel cerrahide de kullanım alanları genişliyor. Botoks artık anal...

Yurthaber 18-04-18 11:28

Vajinal bölgenizi tıraş etmeyin!

Günümüzde kadınların büyük çoğunluğu anal bölgede bulunan kıllarını tıraş ediyor. Ancak, bazı uzmanlar anal bölgenin tıraş edilmesini riskli buluyor. İngiliz DailyMail'e konuşan iki jinekolog pubik kılların cildi nasıl koruduğunu, enfeksiyonları nasıl önlediğini hatta partnerlerini nasıl etkileyebileceklerini anlattı.

Kadin 15-03-18 13:51

Anal Çatlak Belirtilerine Dikkat

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Fahri Yetişir, anal çatlak belirtilerine dikkat çekti. Yetişir, “Ana şikayet,...

Yurthaber 28-02-18 11:43

Anal çatlak belirtilerine dikkat

Genel Cerrahi Uzmanı Doç.

Haber 28-02-18 11:24

Anal Çatlaklara Dikkat

Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Fahri Yetişir, anal çatlaklar konusunda uyardı.Halk arasındaki ismi makatta çatlak veya yırtık...

Yurthaber 10-02-18 12:29