Anastasia Deeva Haberleri

'Dünyanın en büyük yanaklarına' sahip kadın görünüşüyle ​​dalga geçen trollere cevap veriyor

36 yaşındaki Anastasia Pokreshchuk 'dünyanın en büyük yanaklarına' sahip olduğunu iddia ediyor. Zalim troller ona güzel olmadığını söylemeye çalışıyor ama o görünüşünü ne kadar sevdiğini söyleyerek karşılık veriyor.

Kadin 2024-03-18 12:08:54

Dünyanın en güzel kızı Anastasia Knyazeva büyüdü! Son haline yorum yorum yağdı

Henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen Anastasia Knyazeva şimdi büyüdü ve kocaman bir genç kız oldu. 13 yaşında olan Rus kökenli Anastasia son haliyle sosyal medyayı salladı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Anastasia Knyazeva son pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 2024-02-08 09:20:46

Erzurum'da Rus sevgilisini öldüren Suriyeli için istenen ceza belli oldu! Cinayetin nedeni 'yemek' çıktı

Erzurum'da Suriyeli Mohammad Nizar Arnabeh (30), yemek yüzünden tartıştığı Rus sevgilisi Anastasia Emelianova'nın (33) cam parçasıyla bacağını keserek ölümüne neden oldu. Arnabeh emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini kabul ederken, savcılıktaki ifadesinde ise reddetti. Olayın kaza olduğunu öne süren Arnabeh hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İşte detaylar...

Haber 2024-02-06 09:59:40

Dünyanın en güzel kızı Anastasia Knyazeva son haliyle şaşırttı! Ödül töreni tarzı çok beğenildi

Henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen çocuk fenomen Anastasia Knyazeva şimdilerde 12 yaşında. Son hali büyük beğeni toplayan Rus kökenli Anastasia Knyazeva ödül törenine katıldı. Knyazeva'nın tarzı çok beğenildi.

Magazin 2023-10-30 08:13:59

Dünyanın en güzel kızı Anastasia Knyazeva büyüdü! Davet tarzı çok beğenildi

Dünyanın en güzel kızı Anastasia Knyazeva sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin gönderileri binlerce beğeni ve yorum alıyor. 2017 yılında henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen Knyazeva şimdilerde 13 yaşında. Rus kökenli olan Anastasia'nın son paylaşımı yine çok konuşuldu.

Magazin 16-10-23 17:28

Erzurum'da vahşet: Suriyeli genç, Rus sevgilisini cam parçasıyla keserek katletti! 'Kanın pıhtılaştığını görünce...'

Erzurum'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Suriyeli Nizar A. (29), tartıştığı sevgilisi Rus uyruklu Anastasia Emelianova'nın (32) bacağını cam parçasıyla kesti. Emelianova kan kaybından hayatını kaybederken, Nizar A. olayın ardından gözaltına alındı. Katil zanlısı ifadesinde, kırılan cam sehpanın maktulün bacağını kestiğini söyledi. Polis sorgusunda ise suçunu itiraf eden Nizar A., sevgilisini cam parçasıyla yaraladığını belirtti. Nizar A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 25-09-23 17:30

Kylie Jenner en yakın arkadaşıyla ilişkiye girdi mi? Açık açık yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde sonunda göğüslerini büyüttüğünü itiraf eden Kylie Jenner, The Kardashians'ın 3. sezon finalinde en yakın arkadaşı Anastasia 'Stassie' Karanikolaou ile gizlice çıktığı ve birlikte olduğu yönündeki söylentilere açıklık getirdi.

Magazin 30-07-23 15:44

Dünyanın en güzel kızı büyüdü! Son hali sosyal medyayı salladı

Henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı olarak seçilen, şimdi ise 13 yaşına basan Rus kökenli yaşayan oyuncak bebek Anastasia Knyazeva'nın son hali sosyal medyada gündem oldu. Değişimiyle herkesi şaşırtan Anastasia paylaşımlarıyla ilgi odağı olmayı başardı.

Magazin 14-07-23 10:54

Böyle vahşet görülmedi! Kocasının 8 aylık kızlarını öldürmesine yardım etti... Cesedi parçalayıp kıyma makinesinden geçirdiler

Rusya’nın Rostov-na-Donu kentinde yaşayan Anastasia ve Yakov Maiboroda çifti 8 aylık kızlarını öldürme suçundan tutuklandı. Birinci derece cinayetle yargılanan Yakov’un kızını öldürdükten sonra cansız bedenini parçalara ayırdığı ve anne Anastasia’nın ise ona yardım ettiği tespit edildi.

Trend 02-05-23 14:37

Kylie Jenner'ın kankasıydı! Anastasia 'Stassie' Karanikolaou tatil pozlarıyla dikkat çekti

Kylie Jenner'ın çocukluk arkadaşı ve bir dönem de ev arkadaşı olan Anastasia 'Stassie' Karanikolaou tatil pozlarıyla yine hayranlarını mest etti. Instagram'ına koyduğu her gönderiyle beğeni toplayan fenomen tanga bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 30-01-23 13:58

Sosyal medya fenomeni Anastasia Nova’nın kıyafetine kimse anlam veremedi! “Nereden başlıyor?”

Sosyal medyada yarım milyona yaklaşan sosyal medya takipçisi bulunan fenomen isim Anastasia Nova yine cesur pozuyla hayranlarını şaşkına çevirdi. Tamamen dantellerden oluşan bir tulum tercih eden Nova’nın gönderisi kısa sürede viral olmayı başarırken kullanıcıların büyük bir bölümü tasarımı anlamak için çaba sarf etmek zorunda kaldı.

Trend 27-01-23 14:59

Dünyanın en güzel kızıydı! Yaşayan oyuncak çocuğun son haline yorum yağdı

Henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen çocuk fenomen Anastasia Knyazeva şimdilerde 12 yaşında. Rus kökenli Anastasia Knyazeva'nın son hali büyük beğeni topladı.

Magazin 07-12-22 12:28

Kylie Jenner'ın arkadaşı Anastasia nefes kesti! Çıplak girdiği küvetten paylaştı

Dünyaca ünlü manken, model, iş insanı Kylie Jenner'ın çocukluk arkadaşı Anastasia Karanikolaou sosyal medya pozuyla nefes kesti. Yunan asıllı güzel, küvetten verdiği çıplak pozla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 22-11-22 09:59

Kadınları baştan çıkarma dersleri 'seks gurusu'nun başını yaktı! Sınır dışı edildi

Kendisini 'seks gurusu' ve 'seks eğitmeni' olarak tanımlayan Aleksandr Kirillov Kazakistan'ı karıştırdı. Kirillov'un "Kazak kızlarını baştan çıkarma" üzerine dersler verdiği ortaya çıkınca polis devreye girdi. Bunun sonucunda Kirillov'un ülkeye girmesine 1 yıl yasak getirildi. Rus 'Seks gurusu'nun Kazak halkının tepkisi nedeniyle ülkeden sınır dışı edildiği söyleniyor. Aleksandr Kirillov, yıllar önce Belaruslu partneri Anastasia Vashukevich ile dünyada gündem olmuştu.

Trend 20-11-22 15:58

Akkuyu NGS'nin 1. ünitesinde iç koruma kabuğu tamamlanıyor

Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Anastasia Zoteeva: - "6. katman kurulduktan sonra geriye sadece reaktör binasının kubbesini kapatılması kaldı"

Yurthaber 17-10-22 15:21

Kylie Jenner'ın arkadaşı Anastasia nefes kesti! Dekolteli elbisesiyle görenleri adeta büyüledi

Dünyaca ünlü manken, model, iş insanı Kylie Jenner'ın çocukluk arkadaşı Anastasia Karanikolaou sosyal medya pozuyla nefes kesti. Yunan asıllı güzelin dekolteli pozu görenleri büyüledi.

Magazin 28-03-22 21:04

Ukrayna güzellik kraliçesi Anastasia Lenna’nın sosyal medya paylaşımı olaya yarattı! “Toprağımızı kanla yazıyoruz”

2015 yılında Miss Grand International güzellik yarışmasında Ukrayna’yı temsil eden Anastasia Lenna, ülkesi için kan dökme sözü verirken sosyal medyadan yaptığı silahlı paylaşımla herkesi şaşırttı. Ülkesinin direnişini desteklediğini belirten güzel isim Rus askerlerine ve Putin’e meydan okudu.

Trend 16-03-22 15:39

Savaşta Mahsur Kalan Tekin Ailesi Tahliye Edildi

Ukrayna’nın Zaporijya kentinde savaşın ortasında mahsur kalan Emrecan Tekin, eşi Anastasia Tekin ve iki yaşındaki oğulları Cihangir Tekin, Dışişleri Bakanlığı tarafından otobüsle tahliye edilerek Türkiye’ye ulaştırıldı. Tekin ailesi yaşadıklarını VOA Türkçe'ye anlattı

Haber 15-03-22 02:01

Survivor Yasin Obuz'un milyoner sevgilisinden yeni poz! 'Yenge yine yakıyorsun'

Survivor All Star 2022 sezonunun renkli yarışmacılarından Yasin Obuz, yalnızca ada yaşantısıyla değil, özel hayatıyla da merak uyandıran bir isim. Geçtiğimiz günlerde, Yasin Obuz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Rus güzel Anastasia Petrova'nın Kadınlar Günü paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 09-03-22 11:57

Survivor Yasin Obuz'un sır gibi sakladığı Rus sevgilisi milyoner çıktı! Güzelliğiyle nefes kesti

Survivor All Star 2022 sezonunun renkli yarışmacılarından Yasin Obuz, geçtiğimiz günlerde iletişim ödülünden faydalanarak, sevgilisi Anastasia Petrova'dan aldığı mektupla duygu yüklü anlar yaşamıştı. Yasin Obuz'un gözlerden uzak bir yaşam süren sevgilisi Anastasia Petrova, merak konusu oldu.

Magazin 28-02-22 19:25

Ukrayna eski güzellik kraliçesi eline silahı aldı, Rus birlikleriyle savaşmak için eğitime başladı! Sosyal medyada gündem yarattı

2015 güzellik yarışmasında Ukrayna güzellik tacını kazanan Anastasia Lenna, Instagram'da Rus birliklerine karşı savaşa hazırlanırken çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Türkiye’de de mankenlik yapan güzel isim, Rus işgaline karşı ülkesine destek verilmesini istedi. Ukrayna eski güzellik kraliçesinin paylaşımları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 28-02-22 10:45

Ailesi hastalığını yenmesi için YouTube kanalı açtı! Henüz 7 yaşında milyoner olmayı başaran çocuk fenomen: Anastasia Radzinskaya

Sosyal medya global dünya düzeni içinde kişilerin ciddi olarak para kazanabilecekleri bir meslek haline geldi. İçerik üreticiliği yapanların aylık kazançları dudak uçuklatırken özellikle milyonlarca takipçiye sahip 10 yaşında altında bir sosyal medya fenomeni grubu söz konusu. Bu grubun en popüler ismi ise henüz 7 yaşında olmasına rağmen dünyanın en zenginleri listesinde yer almayı başaran Anastasia Radzinskaya. Fenomen isim paylaşımları sayesinde her ay milyonlarca dolar kazanıyor.

Trend 29-01-22 17:05

Dünyanın en büyük yanaklarına sahip olan modeli, üç yıl içinde yüzünün değişimi paylaştı

Anastasia Pokreshchuk isimli model dünyanın en büyük yanaklarına sahip kadını olarak kısa sürede ünlenmeyi başardı. Elmacık kemikleri büyütmek için defalarca estetik operasyon geçiren kadın, son üç yıldaki değişimini sosyal medya hesabından paylaştı. Estetik ameliyatlardan önceki halini gören hayranları tanımakta zorluk çekti.

Trend 29-12-21 13:44

Dünyanın en büyük yanaklarına sahip modeli Anastasia Pokreshchuk, estetik operasyonlardan önceki halini paylaştı

Ukraynalı model Anastasia Pokreshchuk, "dünyanın en büyük yanaklarına" sahip olmasıyla tanınıyor. Estetik ameliyatları sayesinde sosyal medyada kısa sürede ünlenen Pokreshchuk, merak eden takipçileri için gençlik fotoğrafını paylaştı.

Trend 13-12-21 16:28

CPJ 2021 Basın Özgürlüğü Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gazetecileri Koruma Komitesi’nin (CPJ) 2021 Basın Özgürlüğü Ödülleri Belarus’tan Katsiaryna Barysevich, Guatemala’dan Anastasia Mejía, Mozambik’ten Matías Guente ve Myanmar’dan Aye Chan Naing'e verildi. Gwen Ifill Basın Özgürlüğü Ödülü’nün sahibiyse Çinli gazeteci Jimmy Lai oldu

Haber 20-11-21 01:29

Dünyanın en büyük elmacık kemikli yanaklarına sahip olan Ukraynalı model Anastasia Pokreshchuk güzellik rutinini paylaştı

Anastasia Pokreshchuk, dünyanın en büyük yanaklarına sahip olmak için sayısız estetik operasyon geçirdi. Unvanını kaybetmek istemediğini dile getiren Pokreshchuk, düzenli olarak dolgu yaptırmasının yanında güzellik rutinleriyle de görüntüsünü destekliyor. Pokreshchuk, sosyal medya hesabından güzellik rutinini anlatmak için çırılçıplak soyunduğu ve vücudunun tamamına nemlendirici krem sürdüğü bir fotoğrafını paylaştı.

Trend 17-11-21 14:37

Seksi vampir Anastasia Karanikolaou! Bir de arkasını görün

Kylie Jenner'ın çocukluk arkadaşı Anastasia Karanikolaou seksi vampir kostümüyle Los Angeles'ta özel bir Cadılar Bayramı partisine katılırken görüntülendi.

Magazin 31-10-21 09:34

Kendisini baştan yarattı! Şişme bebeğe benzemek için binlerce dolar harcayan genç kızın hikayesi şoke etti

Ukrayna’nın Kiev kentinde yaşayan 26 yaşındaki Anastasia Crimson, uzun yıllar boyunca kıyafetlerinde gotik tarzı benimsemişti. Sosyal medyada gördüğü fenomenlerden ilham alan Crimson, şişme bebeğe benzeyebilmek için sayısız estetik ameliyat oldu ve 4 bin sterlin (yaklaşık 48 bin TL) harcadı.

Trend 23-09-21 14:32

Dünyanın en büyük elmacık kemikli yanaklarına sahip olan Ukraynalı modeli Anastasia Pokreshchuk estetiksiz halini paylaştı

30 yaşındaki Ukraynalı Anastasia Pokreshchuk, dünyanın en büyük elmacık kemikli yanaklarına sahip kişisi olarak ünlendi. Instagram’da 263 binden fazla takipçisi bulunan fenomen isim bu unvana kavuşmak için sayısız estetik operasyon geçirdi ve bir servet harcadı. Yanaklarına enjekte ettirdiği dolgularla adından söz ettiren Pokreshchuk, eski görünümünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 18-08-21 09:41

Fransa Açık'ta şampiyon Barbora Krejcikova

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) tek kadınlar finalinde Anastasia Pavlyuchenkova'yı 2-1 (6-1, 2-6, 6-4) yenen Barbora Krejcikova şampiyon oldu.

Spor 13-06-21 15:09

Fransa'da Açık kadınlarda final belli oldu

Fransa Açık'ta Rus sporcu Anastasia Pavlyuchenkova ve Barbora Krejcikova finale yükseldi.

Spor 10-06-21 23:01

Ukraynalı model Pokreshchuk rekor mu kırdı?

Sayısız estetik operasyon geçiren 30 yaşındaki Ukraynalı model ve sosyal medya fenomeni Anastasia Pokreshchuk'un dünyanın en büyük elmacık kemiğine sahip olduğu iddia ediliyor.

Haber 14-04-21 16:19

Anastasia Karanikolaou gecelerde! Elbisesiyle dikkat çekti

Bir yandan Instagram paylaşımları bir yandan da Kylie Jenner ile arkadaşlığı ile gündemde olan Anastasia Karanikolaou tercih ettiği gece kıyafetiyle dikkat çekti.

Magazin 09-04-21 11:45

Anastasia Karanikolaou, duştan çırılçıplak paylaştı

Kylie Jenner’ın en yakın arkadaşı olarak nam salan Anastasia Karanikolaou, Instagram’ın ateşini yükselten paylaşımıyla gündeme damga vurdu. Genç kadının duştan paylaştığı fotoğrafa beğeni yağdı.

Magazin 24-03-21 14:53

Anastasia Karanikolaou 'Yatağa dön' pozuyla gündemde! Müstehcen yorum yağdı

Kylie Jenner'ın yakın arkadaşı olan Instagram fenomeni Anastasia Karanikolaou pozlarıyla dikkat çekti. Anastasia Karanikolaou 'yatağa dön' çağrısı yaptı.

Magazin 19-02-21 09:58

Rus işadamı yatırım için Şanlıurfa’ya geldi

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde sağlanan desteklerle Organize Sanayi Bölgesinde üretime başlayan Ayakkabıcılık şirketinin Rusya’daki müşterisi, yatırım olanaklarını incelemek üzere Şanlıurfa’ya geldi.Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) oluşturulan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinde yatırımları incelemek için Şanlıurfa’ya gelen Rus işadamı İgor Yakovlev ve eşi Anastasia Yakovlev, Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Yurthaber 04-02-21 15:33

Rus işadamı yatırım için Şanlıurfa’ya geldi

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde sağlanan desteklerle Organize Sanayi Bölgesinde üretime başlayan Ayakkabıcılık şirketinin Rusya’daki müşterisi, yatırım olanaklarını incelemek üzere Şanlıurfa’ya geldi.Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) oluşturulan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinde yatırımları incelemek için Şanlıurfa’ya gelen Rus işadamı İgor Yakovlev ve eşi Anastasia Yakovlev, Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Yurthaber 04-02-21 15:33

Kylie Jenner'ın kankası Anastasia Karanikolaou sosyal medyayı salladı

Kylie Jenner ile olan arkadaşlığı ile sık sık gündeme gelen Anastasia Karanikolaou sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-01-21 11:20

Yabancı kayakseverler Kovid-19'a rağmen Erciyes'i tercih etti

Kesintisiz kayak imkanı sunan uzun pistleri, snowboard, kızakla kayma gibi çeşitli kış aktivitelerin yanında güvenli kayak merkezi sertifikasına da sahip Erciyes Kayak Merkezi, Kovid-19'a rağmen yabancı kayakseverlere ev sahipliği yapıyor - Belarus'tan gelen Uladzimir Tsitushkina: - "Sokaklarda insanların az oluşu, çıkanların bile kurallara uygun şekilde gezmesi dikkatimizi çekti. Bizim memleketimizde maalesef böyle değil. Bu şekilde davranılması hoşumuza gitti" - Ukrayna'dan gelen Anastasia Kork: - "Kurallara uyulmadıktan sonra dünyanın her yeri aynı. Otelin içerisinde dahi maskeyle dolaşılmadığı anda uyarılıyorsunuz. Maskeyi takmak zorundasınız. Bu da kurallara uyulmasını teşvik ediyor"

Yurthaber 21-12-20 11:03

Akkuyu Nükleer AŞ çalışanlarının maaşlarının ödenmediği iddiası

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Anastasia Zoteeva: - "Tarafımızca, projenin alt yüklenici şirketlerinin çalışanlarına maaş ödemediklerine ilişkin iddia ve söylemlere yönelik araştırma yürütülmektedir"

Yurthaber 22-09-20 15:48

Anastasia Karanikolaou yakalandı! Gerçek hali olay oldu

Instagram yıldızı Anastasia Karanikolaou havuz başında görüntülendi ve sosyal medya gerçeği de ortaya çıktı. Ünlü ismin de Duygu Özaslan gibi sosyal medyadaki ve gerçekteki hali bambaşka çıktı.

Magazin 22-07-20 14:00

Rus Anastasia'dan carettalar için yaşam nöbeti

Koronavirüs sürecinde izole bir tatil geçirmek amacıyla ailesiyle Antalya'ya gelen 45 yaşındaki Anastasia Kolyada, caretta carettaların neslini sürdürmesi için iki aydır gönüllü yaşam nöbeti tutuyor - Kolyada: - "Benim için bir çocuğu büyütmek, doğum yaptırmak gibi bir şey oldu. Anne carettaların çıkışlarını gördüm, yumurta bırakmalarına tanıklık ettim" - Çıralı Kıyı Koruma Komisyonu Başkanı Erdal Elginöz: - "Yabancı bir turistin bu kadar fedakarca görev yapması bizleri de çok mutlu etti. Deniz kaplumbağaları buradaki gönüllüleri büyük bir aile haline getiriyor"

Yurthaber 22-07-20 11:22

Türkiye'nin ilk nükleer güç santralinin yapımında yerli ürün atağı

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Anastasia Zoteeva: - "Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nde kapsamlı bir lokalizasyon programını başlattık. Şu an itibarıyla kullandığımız inşaat demirlerinin tamamını Türkiye'deki üretici fırmalardan satın alıyoruz. Türk üreticilerle lokalizasyon konusunda büyük yol katettik. Bugünlerde hadde çeliği, sac levha, profil gibi malzemelerin üretim lokalizasyonunun sağlanması için uğraşıyoruz" - (Nükleer eğitimi alan Türk mühendisler) MEPhI'den mezun olup Akkuyu Nükleer AŞ'de işe başlayan mühendisler çok yetenekli. Yaptıkları işi seviyorlar ve büyük bir azimle yeni şeyler öğreniyorlar"

Yurthaber 06-07-20 11:16

Milyarder güzel yaşamını yitirdi!

Milyarder Rus blogger Anastasia Tropitsel (18) Endonezya’ya bağlı Bali adasında gezintiye çıktığı motosikletiyle kaza geçirerek, hayatını kaybetti.

Haber 22-06-20 16:32

Anastasia Karanikolaou seksi paylaşımıyla dikkat çekti

30 yaşın altında en zengin kadını olan Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşı Anastasia Karanikolaou yeni yaş paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-06-20 14:44

Alanya'ya 2019 yılında 312 yabancı gelin geldi

Antalya'nın Alanya ilçesinde 2019 yılında 47 ülkeden 312 yabancı kadın, Türk erkekleriyle evlendi. Yabancı evlilik sayısında 77 Rus gelin ilk sırada yer alırken, ilçedeki eski gelinlerin çoğu İngiliz ve Almanlardan oluştu. İlçenin ilk İngiliz gelinlerinden Amanda Jane Özsoy ve Karen Giden ile Rus Anastasia Petrova Çetinkaya, buraya geliş hikayelerini ve nasıl evlendiklerini anlattı.

Haber 12-02-20 08:31

Anastasia Kvitko: Kadınlar beni kıskanıyor

Rusya'nın Kaliningrad kentinde dünyaya gelen model Anastasia Kvitko Instagram'da 10 milyon takipçisiyle çok mutlu. Kvitko paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık magazin sayfalarında kendine yer buluyor.

Trend 20-11-19 13:48

Tarih ve doğanın buluştuğu nokta: Kapadokya

Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya, her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turiste masalsı bir tatil imkanı sunuyor - Bölgede çeşitli aktivitelere katılan turistler, doğal, tarihi ve kültürel zenginliklere hayran kalıyor - Rus turist Anastasia Veselova : "Buraya gelmeden önce tahminlerim vardı, fotoğraflarına da bakmıştım ancak ilginç şekildeki kayalar arasında yürümek ve onları izlemek çok hoş bir duydu. Kendimi Van Gogh tablosunun içinde gibi hissediyorum" - İspanyol turist Zayra Rodriguez : -"Bu yıl Türkiye'de tatil yapmak istedim. İstanbul’dan sonra Kapadokya'ya geldik. Burası çok ilginç bir coğrafyaya sahip. Tek kelimeyle inanılmaz diyebilirim. Ülkeme döndüğümde mutlaka yakınlarıma tavsiye edeceğim"

Haber 16-11-19 11:01

Anastasia Karanikolaou kedi kadın oldu!

Paris Hilton'un düzenlediği Cadılar Bayramı partisine Anastasia Karanikolaou damga vurdu. Kedi kadın olan ünlü isim tercih ettiği kostümle kendine baktırdı.

Magazin 26-10-19 10:19