Anc Haberleri

Fiyatı 1299 TL'ye düştü! Jabra Elite 4 kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ses deneyimi arayanlar için Jabra Elite 4 Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulak İçi Kulaklık harika bir seçenek. Gelişmiş ANC özelliği sayesinde çevrenizdeki gürültüyü engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar. Şık tasarımının yanı sıra 28 saatlik pil ömrüyle de dikkat çeken kulaklık kısa süreliğine indirimde! Ürüne %20 indirim fırsatıyla sahip olmak ister misiniz? İşte detaylar!

Haber 2023-06-14 09:56:20

myvivoshop siparişlerinde vivo V Serisi'ne TWS kulaklık hediye

vivo V23 5G telefon alan kullanıcılara TWS2 ANC kablosuz kulaklık, V21 ve V21e model tercih eden kullanıcılara ise yüksek performanslı TWS2e kulaklık hediye ediliyor

Yurthaber 2022-08-11 12:20:07

Dyson ilk kez üretti! Hem müzik dinletiyor, hem havayı temizliyor

Dyson, ilk giyilebilir hava temizleyicisi Dyson Zone'u tanıttı. Dyson Zone hava temizleyici kulaklığın hem temiz hava akışı sağladığı hem de Aktif Gürültü Engelleme (ANC) desteği ile müzik dinleme imkanı sunduğu ifade ediliyor.

Haber 2022-03-30 14:37:17

AirPods 3, Türkiye'de ön siparişe sunuldu! AirPods 3'ün fiyatı ne kadar?

Apple'ın yeni kablosuz kulaklık modeli AirPods 3 (AirPods 3. nesil), Türkiye'de ön siparişe açıldı. AirPods Pro'ya benzer bir tasarıma sahip olan ancak ANC desteği olmayan AirPods 3'ün satış tarihi de belli oldu. İşte AirPods 3'ün fiyatı ve satış tarihi.

Haber 2021-11-03 14:40:35

Honor Earbuds 2 Lite Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı

Honor, Earbuds 2 Lite kablosuz kulaklık modelini Türkiye'de satışa sundu. Earbuds 2 Lite'ın özellikleri arasında Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi de yer alıyor. Peki Honor Earbuds 2 Lite'ın fiyatı ne kadar?

Haber 16-08-21 16:32

Huawei FreeBuds 4, Huawei Online Mağazası’nda ön satışta

Huawei FreeBuds 4, donanım ve yazılım düzeyinde iyileştirilmiş gürültü önleme özelliğine sahip, yeni yükseltilmiş Open-fit ANC teknolojisi ile donatılmış olarak tüketicilerin beğenisine sunuldu

Yurthaber 28-06-21 14:26

Huawei FreeBuds 4 kablosuz kulaklık Türkiye'de! İşte FreeBuds 3'ün fiyatı

Huawei, FreeBuds 4 kablosuz kulaklık modelini Türkiye'de satışa çıkardı. Aktif Gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip olan Huawei FreeBuds 4'ün Türkiye fiyatı da böylece belli oldu. İşte Huawei FreeBuds 4'ün fiyatı ve özellikleri.

Haber 24-06-21 15:53

Beats Studio Buds resmen duyuruldu! Türkiye fiyatı belli oldu

Apple, LeBron James'in kulağında gördüğümüz Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modelini resmileştirdi. Sapsız bir tasarıma sahip olan Beats Studio Buds'ın fiyatı ise kendisi gibi ANC desteği ile gelen AirPods Pro 2'den daha uygun.

Haber 15-06-21 10:05

Poco’nun Bluetooth kulaklığı yolda

Geçen hafta Redmi, ANC, Bluetooth 5.2 bağlantısı ve 28 saatlik pil ömrü ile Redmi AirDots 3 Pro cihazını duyurmuştu. Bir Bluetooth SIG listesinden elde edilen yeni kanıt, kulaklıkların yakında Poco markası altında yeniden tanıtılacağını gösteriyor.

Haber 02-06-21 10:25

Redmi AirDots 3 Pro kablosuz kulaklık görücüye çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Xiaomi'nin alt markası Redmi, kablosuz kulaklık modeli Redmi AirDots 3 Pro'yu tanıttı. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip olan tam kablosuz kulaklık Redmi AirDots 3 Pro'nun fiyatı da belli oldu.

Haber 26-05-21 12:34

Xiaomi'nin yeni ürünleri için geri sayım başladı

Yeni Redmi Note 10 Ultra’yı görmek için geri sayıma geçmişken, düzenlenecek lansmanda markanın aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip ilk kulaklığı Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro'yu da göreceğimizi öğrendik.

Haber 26-05-21 10:05

Samsung Galaxy Buds2 için ANC desteğine sahip olmayabilir

Sızıntı yapan kişiye göre yaklaşan Samsung Galaxy Buds2, Galaxy Buds + ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Bununla birlikte, bu tomurcukların durumu biraz daha büyük olacaktır Bu nedenle, daha iyi bir pil ömrü bekleyebiliriz. 

Haber 01-05-21 10:24

Huawei FreeBuds 4i özellikleri ile neler sunuyor?

Huawei Freebuds 4i kablosuz kulaklık tanıtıldı. Aktif gürültü engelleme (ANC) desteğine sahip olan FreeBuds 4i özellikleri kadar fiyatı ile de ilgi çekiyor. Peki Huawei Freebuds 4i'nin fiyatı ne kadar?

Haber 23-02-21 09:36

Samsung Galaxy Buds Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy Unpacked 2021 etkinliğine Galaxy Buds Pro kablosuz kulak içi kulaklığını tanıtarak başladı. ANC destekli Samsung Galaxy Buds Pro özellikleri ve fiyatı ile ilgi çekiyor.

Haber 14-01-21 18:17

Huawei, ilk kulak üstü kulaklığı FreeBuds Studio'yu piyasaya sürdü

Akıllı ANC özelliklerine ek olarak Huawei FreeBuds Studio ayrıca iki duyma modu, farkındalık modu ve ses modu sağlıyor

Yurthaber 05-01-21 13:55

Huawei kulaklıklar nasıl güncellenir?

Huawei’nin ANC destekli kulaklığı Huawei FreeBuds Pro için güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile tüm sorunlar çözülüyor.

Haber 06-10-20 12:06

Galaxy Buds Live aktif gürültü engelleme ile geliyor

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live için ANC özelliği artık kesinleşti. İşte detaylar...

Haber 26-07-20 13:55

AirPods Pro 2 netlik kazandı

Apple’ın iPhone 7 ile başlatmış olduğu kablosuz kulaklık AirPods furyasına geçtiğimiz yıl AirPods Pro dahil olmuştu. Gerçekten kulak içi formda olan bu kulaklık ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği ile rakiplerine tur bindirmişti.

Haber 24-07-20 13:44

Yılmaz: Türkiye, Afrika'da çok önemli bir aktör konumunda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: - "Türkiye Maarif Vakfı, TİKA, Yunus Emre Enstitüsü, THY ve iş dünyasıyla çok önemli bir aktör konumunda artık Afrika'da" - "Güney Afrika'da ANC ile kurduğumuz bu diyalog, hem ikili ilişkilerimize katkıda bulunacak hem oradaki kurumlarımızın çalışmalarına katkıda bulunmuş olacak hem de bu kanalla Afrika'nın güneyindeki diğer ülkelerle ilişkilerimize katkıda bulunacak"

Haber 07-11-19 11:03

ABD ile Venezuela Kurucu Meclisi Başkanı arasında gizli görüşme

ABD Başkanı Donald Trump yönetimine yakın bir kişinin, Venezuela Kurucu Meclisi (ANC) Başkanı Diosdado Cabello ile gizlice görüştüğü bildirildi.

Trend 19-08-19 15:08

ABD Venezuela’nın ikinci adamıyla temas kurdu iddiası

Amerikan basınında dolaşan iddialara göre ABD’de yönetime yakın bir kişi, Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun sağ kolu olarak tanınan Venezuela Ulusal Kurucu Meclis Başkanı (ANC) Diosdado Cabello ile temas kurdu.Amerikan basını Devlet Başkanı Nicolas Maduro’dan sonra Venezuela’nın en güçlü adamı olarak kabul edilen Ulusal Kurucu Meclis Başkanı (ANC) Diosdado Cabello’nun ABD Başkanı Donald Trump hükümeti ile yakın temasta olan bir kişiyle bir araya geldiğini iddia etti.

Haber 19-08-19 14:10

AK Parti ile ANC arasında iş birliği protokolü

AK Parti ile Güney Afrika iktidar partisi Afrika Ulusal Kongre Partisi (African National Council- ANC) heyeti arasında iş birliği protokolü ve mutabakat zaptı imzalandı - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: - "Partiler arası diyaloğun çok önemli olduğuna inanıyoruz. Ülkeler arası ilişkilerede bunun ciddi katkılar sunmasını bekliyoruz. Bu çerçevede bir program belirledik ve bunu hayata geçiriyoruz. ANC ile yaptığımız protokol de bu stratejimizin bir parçası, bir devam niteliğinde" - "Afrika konusunda ticarette, yatırımda, turizmde ve bir çok alanda önemli mesafeler katettik. Önümüzdeki süreçte inşallah bunu daha da ileri noktalara taşıyacağız"

Haber 01-08-19 14:37

Samsung Galaxy Note 10 ANC kulaklık ile gelecek

Samsung, 7 Ağustos tarihinde merakla beklenen yeni telefonu Galaxy Note 10 ile karşımıza çıkacak. Telefonun tanıtım tarihine yaklaştıkça sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Bugün gelen bilgiler ise Note 10’un 3.5mm kulaklık girişine sahip olmayacağı yönünde.

Trend 12-07-19 10:29

Ada Hapishanesinden Parlamentoya Bir ANC Militanının Hikayesi

Adı Ebrahim İsmail Ebrahim, 82 yaşında, eski bir Afrika Ulusal Kongresi (ANC) militanı. Hayatının 18 yılı Robben Adası’nda olmak üzere, 20 yılı cezaevinde geçmiş. Çıktıktan sonra milletvekili olan Ebrahim, milletvekili seçildi. Ebrahim, şimdilerde ilerleyen yaşına rağmen hala barış için çalışıyor

Haber 18-06-19 19:22

Güney Afrika’da yeniden seçilen Ramaphosa görevine başladı

Güney Afrika’da 8 Mayıs’ta düzenlenen genel seçimlerde yüzde 58’le en yüksek oyu alarak yeniden devlet başkanı seçilen Afrika Ulusal Kongresi (ANC) lideri Cvril Ramaphosa, yemin ederek görevine başladı.Yapılan genel seçimlerin ardından Güney Afrika Cumhuriyeti’nin demokratik olarak seçilen Afrika Milli Kongre Partisinin Başkanı Cyril Ramaphosa 6.Devlet Başkanı olarak bugün yemin etti.

Haber 25-05-19 14:56

Güney Afrika Cumhuriyeti 6. kez sandık başına gidiyor

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde halk, 6. kez yapılacak seçimlerde devlet başkanı, ulusal parlamento üyeleri, eyalet valileri ve eyalet meclis üyelerini seçecek - Güney Afrikalı Khulisani Nalova: - "Oyumu bu seçimde EFF'ye vereceğim. Bugüne kadar hep ANC'yi destekledik fakat küçük bir kesim çok zengin olurken bizim hayatımızda değişen bir şey olmadı" - Güney Afrikalı Ian Esau: - "Apartheid zamanında siyahilerin evinde su ve elektrik bile yoktu. Önceden sahip olmadığımız birçok şeye şimdi ANC sayesinde sahibiz"

Haber 08-05-19 11:03

ANC, Güney Afrika Devlet Başkanı Zuma’nın istifasını istiyor

Güney Afrika’da iktidar parti Afrika Ulusal Kongresi (ANC), Devlet Başkanı Jacob Zuma‘nın istifası için hazırlanıyor.Güney Afrika’da iktidar parti Afrika Ulusal Kongresi (ANC), Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın istifa etmesini istiyor.

Haber 13-02-18 11:20

Almanya’dan Sert Tepki

HDP’li milletvekillerinin dün gece gözaltına alınması Almanya’da siyasette ve basında büyük yankı yaptı ve ülkede yaşayan Türkiye kökenli göçmenler arasında tedirginliğe yol açtı. Dışişleri Bakanı Avrupa’nın Türkiye kapısının her zaman açık olduğunu, “Anc

Haber 04-11-16 18:24

Güney Afrika seçimleri: ANC kan kaybetti

Güney Afrika'da iktidardaki Afrika Ulusal Kongresi (ANC), yerel seçimlerde 1994 yılında ırk ayrımcılığı rejimi bittiğinden bu yanaki en kötü seçim sonucunu elde etti.

Haber 06-08-16 11:30

Güney Afrika seçimleri: Sandıklar açıldı ANC önde

Güney Afrika'da oy verme işleminin tamamlanmasıyla sandıklar açıldı ve oy sayımına geçildi. Afrika Ulusal Kongresi (ANC) sayılan oyların yüzde 56'sını almış durumda.

Haber 08-05-14 12:16

Güney Afrika siyasetinde hesaplaşma

16 Ağustos günü 34 madencinin öldürüldüğü olaylardan dolayı ağır eleştirilerle karşı karşıya olan iktidardaki Afrika Ulusal Kongresi (ANC) liderliği konuyu değerlendirecek

Haber 27-08-12 12:17