Anca Beraber Kanca Beraber Haberleri

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 23 Nisan kutlamasında! Özlenen devlet adamı yorumları yağdı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut halkıyla beraber 23 Nisan’ı kutladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü oyuncuya sosyal medyada mesaj yağdı.

Magazin 2024-04-23 14:54:28

Ata Demirer kardeşi Cenk Demirer'le pozunu paylaştı! Çok benziyorlar

Verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümü beğeni alıyor. Oyuncu bu kez kardeşiyle beraber paylaştığı pozla gündeme geldi. Oyuncunun hayranları kardeşini ona benzetti.

Magazin 2024-04-21 10:10:59

Yaz aylarında sıklıkla görülüyor! Uzmanlar uyardı... 'Büyük problemlere yol açıyor'

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık hava ya da dış mekânda gerçekleştirilen spor aktivitelerinin arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Gökhan Çakmak, “Özellikle yaz döneminin de gelmesiyle birlikte outdoor spor dediğimiz ekstrem spor yapan kişi sayısı oldukça artıyor. Aynı zamanda ülkemizde bisiklet ve motosiklet kullanımı da çok fazla arttı ve artmakta. Bununla beraber özellikle omuz ve dirsek çevresi yaralanmaları sıklıkla görülmektedir. Hastalar büyük problemlerle karşılaşabiliyor” dedi.

Kadin 2024-04-18 11:56:55

'Zor günleri beraber atlatacağız' dedi: İzmir'in yeni belediye başkanı fiyatları düşürdü: Halk ekmek, 7 liradan 5 liraya indi

İzmir’de 7 TL’den satışa sunulan halk ekmeğin fiyatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın talimatı ile 5 TL’ye indirildi. Başkan Tugay, “Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacağız” dedi.

Finans 2024-04-15 14:42:30

Diğer Haber Etiketleri

Ayrılıp arkadaş kalmışlardı... Çağla Şikel ve Nail Gönenli beraber tatilde!

Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıklarını söyleyen Çağla Şikel ve Nail Gönenli Çeşme’de birlikte tatil yaparken görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-04-24 08:34

'1 hafta - 10 gün sonra fiyatlar düşecek' O tüyoyu paylaştı 'Vatandaş pek bilemez'

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla beraber yaz meyveleri tezgahtaki yerini aldı. Esnaf, fiyatların şu anda yüksek olduğunu ancak 1 hafta - 10 gün sonra fiyatların düşeceğini belirtti. Öte yandan meyvelerin nasıl seçilmesi konusunda da tüyoları paylaştı.

Finans 13-04-24 12:21

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 09:51

Gözde Kansu ile anılıyordu! Emre Altuğ'dan aşk itirafı: Henüz erken ama...

Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan Emre Altuğ'tan aşk itirafı geldi. Gözde Kansu ile uzun süre beraber olduğuna dair iddialarla gündeme gelen Altuğ "Hayatımda biri var" dedi.

Magazin 10-04-24 09:16

4 ay önce Burak Sergen'den boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlandı. Ünsal, beraber çekilmiş pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 08-04-24 17:22

İYİ Parti'nin unutamadığı isim! Akşener'in vedası kulislere bomba gibi düştü: 'İkna için telefon açıldı'

İYİ Parti'nin son seçimde yaşadığı hayal kırıklığını Meral Akşener'in koltuğu bırakması takip etti. Akşener'in bugün açıkladığı karar kulislere adeta bomba gibi düştü. Genel başkanlık yarışı hızla kızıştı, adayların sayısı bugün de arttı. Kurultayda Müsavat Dervişoğlu'nun Akşener'in desteğini alacağı iddiasını açıklamalar ve detaylar gündeme geldi. İYİ Parti'den olaylı ayrılan bir isme ikna için "Beraber olalım" telefonları açıldığı konuşuluyor!

Haber 08-04-24 15:02

Ve sonunda yakalandılar! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülenince...

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano'ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile mert Demir havalimanında objektiflere yansıdı. Beraber görüntülenmemek için tek tek çıkan ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 08-04-24 14:44

'Bayram tatili' yoğunluğu! Güzel havayı fırsat bilenler oraya akın etti

Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Tatil için kente gelenlerle beraber sahilde yoğunluk oluştu.

Haber 07-04-24 15:46

Yıllar sonra itiraf etti! Avukat beni çıplak görüntülerimle tehdit etti! 'Eşine atarım' dedi

Diyarbakır'da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini söyledi. Yalan ifadeden dolayı pişman olduğunu belirten Tuğba K. "Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.

Haber 05-04-24 13:35

İstanbul ve bazı şehirlerdeki yapılar otizmliler için kırmızı ışıklandırıldı

Otizmli bireylerin ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması ve tüm farklılıklarıyla beraber herkesle eşit haklara sahip olmaları adına toplumsal farkındalığı artırmak için İstanbul başta olmak üzere bazı şehirlerdeki yapılar, kırmızı ışıkla aydınlatıldı.

Yurthaber 04-04-24 13:59

AK Parti ve MHP'nin 4 ili nasıl kaybettiği ortaya çıktı! 31 Mart seçimlerinde CHP rüzgarı esti...

31 Mart seçim sonuçlarında ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP'nin 4 ili nasıl kaybettiği ortaya çıktı. İki partinin toplam oyları kaybedilen 4 ilde kazanan rakiplerinden fazla çıktı. Bu sonuçla beraber 2 il CHP'ye geçmiş oldu.

Haber 02-04-24 12:11

Akü performansını artırmak isteyenler için en iyi desülfatörler

Akünüzün performansını artırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Desülfatör sayesinde akünüze bakım yapabilir ve performansını artırabilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan cihazın bakım yapmaya başlaması için onu akünüze bağlamanız yeterli! Akü performansını arttırmak isteyenler için en iyi desülfatörleri bir araya getirdik. Garajınızın önemli cihazlarından birisi olacak ürünlere gelin, beraber göz atalım!

Haber 01-04-24 18:16

Hem performans hem dayanıklılık isteyenlerin tercihi en iyi AMD ekran kartları

Oyun ya da çizim programlarında iyi bir performans elde etmek için bilgisayarınızın donanımını özenle seçebilirsiniz. Yüksek çözünürlükleri destekleyen ve özellikle FPS oyunlarında muazzam bir başarı ortaya koyan AMD ekran kartları, takılma ya da donma gibi problemleri ortadan kaldırır. Kısa sürede kurulumu gerçekleştirilen modeller çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Farklı markalar tarafından piyasaya sürülen en iyi AMD ekran kartı modellerine beraber göz atalım!

Haber 01-04-24 18:15

Hem portatif hem kullanışlı! Sıcak yaz aylarının kurtarıcısı mini vantilatörler

Yaz aylarında sıcaktan bunalanlara mini vantilatörler tavsiye ediliyor. Küçük boyutları sayesinde kolaylıkla taşınarak her yere götürülebilen mini vantilatörler, kullanıcılarına her zaman serinlik vadediyor. Böylece yaz sıcaklarıyla etkili mücadele ediliyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli mini vantilatör modeli bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli ve yüksek performanslı mini vantilatör çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 01-04-24 18:08

Makyaj yaparken mutlaka edinmeniz gerekenler listesinin demirbaşı en iyi far fırçaları

Far fırçaları, kusursuz ve doğal görünen bir göz makyajı için kullanacağınız likit, krem ve toz ürünler kadar önemli bir yer kaplıyor. Doğru seçilen far fırçalarıyla gözlerinize boyut kazandırabilir, daha dikkat çekici bakışlara sahip olabilirsiniz. Göz kapaklarınıza uygulayacağınız ürünün topaklanma ve bozulma yapmadan kalabilmesi için kullanabileceğiniz far fırçalarını derledik. Gelin, makyaj yaparken mutlaka edinmeniz gereken fırçaları beraber inceleyelim!

Kadin 01-04-24 17:52

Seçim sonrası Alper Gezeravcı sosyal medyada gündem oldu! Tulumunu çıkarmıştır artık, pişti adam içinde yazık

31 Mart yerel seçiminin yankıları devam ediyor. Seçimlerde CHP'nin üstünlük sağlamasıyla beraber sosyal medyada propaganda döneminde yapılan birçok etkinliğe göndermelerde bulunuluyor. Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı da paylaşımlardan nasibini aldı. İşte o yorumlar...

Haber 01-04-24 13:36

Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Yazıcıoğlu, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Sizlerle beraber çok güzel hizmetler edeceğiz. Tokat'ı kucaklayacağımızı göreceksiniz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:25

CHP’li başkan güne şükür namazı ile başladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre yaklaşık yüzde 50 civarında oy alarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Akın, Balıkesir’in tarihi Zağnos Paşa Cami’nde esnaflarla beraber sabah namazını kılarak şükür duasında bulundu.

Yurthaber 01-04-24 07:54

25 ilçeli Ankara haritasında 2019'a göre büyük değişiklik! 2024 haritası kırmızıya boyandı

31 Mart seçimlerine ilçelerdeki büyük değişiklikler damga vurdu. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasıyla beraber birçok ilden peş peşe sonuçlar geldi. CHP'nin Türkiye haritasındaki değişikliği Ankara ilçelerine de yansımıştı. 2019 seçimde 19 ilçede AK Parti zaferi göğüslerken 2024 seçimlerine ise CHP damga vurdu. İşte ilçe ilçe son durum...

Finans 31-03-24 21:40

CANLI KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI! Kocaeli yerel seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Kocaeli yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu. Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına giderek oylarını kullandı. Pazar günü yapılacak seçim öncesi Kocaeli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle beraber tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları da oy sayımının başlaması ile birlikte belli olacak. İşte 2024 Kocaeli seçim sonuçları ve oy oranları ekranı...

Finans 31-03-24 20:48

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 16:23

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

Bakan Özhaseki, Zonguldak'ta konuştu:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm için bakanlık olarak her yerde duyuruda bulunuyoruz. Gelin diyoruz, beraber yapalım. Hangi partiden olursanız olun hiç fark etmez. Yeter ki gelin. Bu siyaset üstü bir durum, bunu siyasete lütfen alet etmeyin, ama derdimizi bir türlü anlatamıyoruz." dedi.

Yurthaber 28-03-24 15:25

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Yüsra Geyik ile Ozan Güven birliktelik yaşadı mı? İtiraf yıllar sonra geldi

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar hayat verdiği 'Zeliş' karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisisi için beraber kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulundu. Snob Magazin'in haberine göre, genç oyuncu yıllar önce Ozan Güven'le çekilen fotoğrafı ve aşk iddialarına dair ilk kez konuştu.

Magazin 27-03-24 15:26

'Sıfır saati' için gözler bu ziyarette: Irak'ta operasyon için tarih iddiası! Irak'ın 'PKK' kararı sonrası Türkiye düğmeye basıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Irak ziyaretiyle beraber Irak, PKK konusunda radikal bir karar almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da ay başında "Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız" mesajını vermişti. Terörle mücadele konusunda diplomasi trafiği yoğunlaşırken Türkiye'nin Irak'ta düzenleyeceği operasyon için tarihle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine çevrildi.

Haber 27-03-24 09:09

Bakan Yerlikaya'dan suç örgütleriyle mücadele mesajı: Siz uyurken, şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız

İçişleri Bakanı Yerlikaya organize suç örgütleriyle mücadele konusunda net mesajlar verdi. Yerlikaya, "Güvenlik birimlerimize diyoruz ki, 'Vatandaşımın bildiği, hissettiği, bazılarının da üzüldüğü ve canının yandığı eğer bir organize suç örgütü varsa, 3-4 ay içerisinde savcılarımızla beraber teknik takip, fiziki takiple bütün bilgi, belge, dokümanlarını alacaksınız'. Bir gün sabahleyin siz uyurken, biz şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız, alıp götürüp adalete teslim edeceğiz" dedi.

Haber 26-03-24 21:20

Suç makinesi çıktılar! Elebaşı Serdar Alp de yakalandı, Tunceli'de suç örgütü çökertildi

Tunceli'de eş zamanlı olarak Mahzen-20 operasyonları düzenlendi. Elebaşı Serdar Alp ile beraber suç örgütü çökertildi, 12 şüpheli yakalandı. Örgütün ihaleye fesat karıştırmadan tefeciliğe ve nitelikli yağmaya birçok suça karıştığı ortaya çıktı.

Haber 26-03-24 08:30

Aynalı Tahir'in biricik aşkıydı! Yıllardır teknede yaşayan Yeşim Büber'in son hali şaşırttı

Aynalı Tahir’de Zümrüt karakterini canlandıran Yeşim Büber, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Büber, 2006'da evlendiği görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile beraber teknede yaşama kararı aldı. Oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-03-24 17:59

Uludağ’a Mart karı...40 yıl sonra yeniden kar gördü

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ’da sezonun bitmesiyle beraber pistler boş kalırken, hava sıcaklığının ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 22-03-24 14:09

Aşkları belgelenmişti... Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'den mutfakta özel anlar! Gülümseyin...

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti. Çift beraber yemek yaptı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-03-24 10:32

Aşı ve iğne orucu bozar mı? Oruçluyken aşı olmak veya iğne yaptırmak orucu bozar mı?

Ramazan ayı ile beraber pek çok kişi, orucun bozulmasına neden olabilecek durumlara yönelik en doğru bilgilere ulaşmak istemektedir. Merak edilen sorulardan biri de aşı ve iğne olma konusudur. Bu durum oruç tutacak insanları yakından ilgilendirmektedir. Oruçluyken iğne yaptırmak zorunda olanlar, bu işlemin orucu bozup bozmadığını bilmek istemektedir. Peki, aşı olmak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:27

'5 TL'den başladık, şu anda 25 TL' Enflasyona meydan okuyan lokanta şaşırtıyor 'Sudan ucuz' deyip akın ediyorlar 'Bizden uygunu yok'

Üsküdar'da esnaf lokantası herkes yemek yiyebilsin diye '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası başlattı. Enflasyona meydan okuyan lokanta vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bu kampanyadan gün içerisinde binlerce kişi faydalanıyor. Lokantada çalışan işçilerden biri "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık, şu anda 25 lira" derken işletme sahibi ise "Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok" dedi. Müşteriler ise "Sudan ucuz" ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-24 12:28

Hırsız damat istemem diyerek tepki göstermişti! Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz paylaşımı geldi

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Mehmet Ali Erbil Yiğİt Poyraz'ın bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem" demişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la beraber olan pozunu şampiyon notuyla paylaştı.

Magazin 20-03-24 13:59

İki evlilik yapanlar... diyerek sordu! Nihat Hatipoğlu'nun verdiği cevap güldürdü

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Bir izleyicinin "Hocam iki evlilik yapanlar ahirette hangi eşleriyle beraber olacak?" sorusuna yanıt veren Nihat Hatipoğlu, stüdyodakileri güldürdü.

Magazin 20-03-24 12:00

Kimseye oy vermeyeceğim dedi! Şiir gibi konuştu... O konuşma sosyal medyada viral oldu: Ben kurumuşum

31 Mart'taki yer seçimlerin yaklaşmasıyla beraber sosyal medyada sokak röportajlarının sayısı giderek arttı. Bir sosyal röportajında 31 Mart'taki seçimlerde hangi partiye oy vereceği sorulan bir adamın cevabı gündem oldu. Adeta şiir gibi konuşan adam sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 16-03-24 14:00

Bisikleti çalındı, ikinci el sitesinde ilanı görünce harekete geçti! Ukraynalı Mishel'den, dedektif gibi operasyon

Antalya'da yaşayan Ukraynalı Mishel Lazerenko (22), çalınan bisikletini dedektif gibi iz sürerek buldu. Polislerle beraber baskına gittikleri sırada ise bir TIR dolusu çalıntı bisiklet ele geçirildi.

Haber 16-03-24 13:07

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Beyoğlu'nda esnaf ziyaretinde bulundu:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhur İttifakı'nın hesabi değil hasbi bir ittifak olduğunu belirterek, "Allah nazardan saklasın. Liderlerimiz, 'Biz biriz, diriyiz, iriyiz, kardeşiz, hep beraber Türkiye'yiz.' diyor ve 85 milyonu biz kucaklıyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye için Türkiye Yüzyılı için ne yapıyoruz? Gece gündüz demeden, Allah'ın izniyle canla başla çalışıyoruz." dedi.

Yurthaber 15-03-24 07:56

Buz tutan menderesler havanın ısınmasıyla çözülmeye başladı

Şırnak’ta buz tutan menderesler havanın ısınmasıyla beraber çözüldü. 30 kilometrelik menderesler havadan görüntülendi.

Yurthaber 13-03-24 11:01

İngiltere'de oturmak Eyüpsultan'dan daha ucuz: İstanbul'da konut fiyatları Avrupa'yla yarışıyor

Konut fiyatlarındaki artış öyle bir hale geldi ki artık İngiltere'den ev almak İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinden ev almaktan daha kolay. Eyüpsultan'da en ucuz sıfır daire fiyatları 6-8 milyon TL arasında değişiyor. Bununla beraber İngiltere'deki yeni bir evin fiyatı yurt dışı yatırımını bir kez daha akıllara getirdi.

Finans 12-03-24 14:13

İlçe ilçe tespit ettik! İstanbul'da iftar menüleri cep yakıyor: Dışarıda iftar yapabilene aşk olsun

Ramazan ayının gelmesiyle beraber restoranların iftar menüleri de bir bir görücüye çıktı. Dün ilk iftarın yapılmasının ardından menü fiyatları bir kez daha gündem oldu. İstanbul'da her bütçeye göre iftar menüsü olmasıyla beraber semtler arasında görülen fiyat farkı müşterilerin dikkatini çekti. Göze batan bir başka konu ise iftar menülerinin geçen seneye göre neredeyse yüzde 100 zamlanması oldu. İşte 2024 yılı ramazan ayında İstanbul'daki iftar menüsü fiyatları...

Finans 12-03-24 11:53

İL İL İFTAR SAATLERİ 2024 | İstanbul'da iftar saat kaçta? Diyanet Ramazan İmsakiye takvimi: Ankara, İzmir ve 81 ilde iftar vakitleri

İftara ne kadar kaldı? Ramazan ayının başlamasıyla beraber oruç tutanlar bu soruyu sormaya başladı. 81 ildeki iftar saatleri ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere iftar saatleri belli oldu. Diyanetin yayımladığı ramazan imsakiyesine göre hangi il iftarını saat kaçta açacak? İşte 81 ilin tamamının iftar saatleri...

Haber 11-03-24 16:21

Hoş geldin Ramazan yazıları 2024: En güzel, en anlamlı, kısa hoş geldin Ramazan yazıları

Dünyanın pek çok yerinde Müslümanlar oruç tutmaya başlanan Ramazan ayının gelişini, aileleri ve sevdiği kişiler ile beraber kutlar ve bu ayın bereketini paylaşır. Müslümanlar adına bereketli ve mübarek bir zamanın başlangıcı olarak görülen bu ayda insanlar, sevdiklerine özel Ramazan ayı mesajları ve ramazan ayı sözleri arayışına girer. İşte en güzel, en anlamlı, kısa hoş geldin Ramazan yazıları...

Haber 08-03-24 17:51

Ramazan mesajları 2024: Güzel, kısa, ayetli, resimli Ramazan ayı mesajları ve sözleri

Milyonlarca Müslüman oruç tutulan Ramazan ayının gelişini sevdikleriyle, aileleriyle beraber kutlar ve bu ayın huzurunu paylaşır. Müslüman alemi adına çok mübarek günlerin başlangıcı olarak da kabul edilen bu ayda kişiler sevdiklerinin Ramazan ayını kutlamak için ramazan ayı mesajları ve ramazan ayı sözleri arayışına girer. İşte güzel, kısa, ayetli, resimli Ramazan ayı mesajları ve sözleri...

Haber 08-03-24 17:49

Bu kalemlerle not almak için bahane arayacaksınız! En iyi ve uzun ömürlü fosforlu kalemler

Okuduğunuz bir kitapta hoşunuza giden bölümün altını çizmek ya da notlarınızı göz alıcı hâle getirmek için fosforlu kalemlerden yardım alıyor musunuz? Eğer kitaplarınızı ve metinlerinizi renklendirmek istiyorsanız, o zaman, uzun ömürlü ve kaliteli kalemleri tercih etmenin önemi büyük. Gelin, en iyi fosforlu kalem markası olarak bilinen çeşitleri beraber inceleyelim!

Haber 08-03-24 15:42

Yer Konya… ‘Türkiye ve dünya için heyecanlandıran bir buluş’ diyerek duyurdular! Tam 8 bin 600 yıllık…

Konya’nın Çumra ilçesinde yer alan kazı çalışmalarında heyecan verici bir gelişme yaşandı. Çatalhöyük'te 8 bin 600 yıllık "ekmek" bulundu. Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Ali Umut Türkcan “Somun ekmeğin küçültülmüş hali. Ortasına parmak basılmış, fırına girmemiş ama mayalanmış, içindeki nişastalarla beraber günümüze gelmiş. Böyle bir örnek yok” ifadelerini kullanırken Gaziantep Üniversitesi öğretim görevlisi Salih Kavak ise "Türkiye ve dünya için heyecanlandıran bir buluş" dedi.

Haber 05-03-24 12:40