Android O Haberleri

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 2024-04-24 21:03:04

İYİ Parti'den olağanüstü kurultay için 'izleyici' kararı! O isimler dışında kimse davet edilmeyecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak partilerinin 5. olağanüstü kurultayına izleyici alınmayacağını bildirdi. Olgun delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.

Haber 2024-04-24 20:50:31

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti

Son dakika haberi: Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Ankara'da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman bir gazetecinin sorusu üzerine, "İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti. Bunu da kısa zaman önce Dışişleri Bakanım açıkladı" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-24 16:12:13

Otobüste yanında oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildi! Korku dolu anları sosyal medyadan anlattı... Elim ayağım titredi

TikTok'tan "lectyry0" isimli kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın geçtiğimiz aylarda başına gelen korkunç bir olaydan söz etti. Metrobüse gitmek için bir otobüse bindiğini dile getiren kadın otobüsten indiğinde ise yanına oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildiğini ifade ederek yaşadığı korku dolu anları paylaştı. O anlara yorumlar gecikmedi.

Trend 2024-04-24 14:58:36

Diğer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 14:53

Bridgerton dizisinin oyuncuları o sahneler için uyardı! Büyükanne ve büyükbabalarınızla izlemeyin

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu için geri sayım başladı. Dizinin başrollerinde oynayan Nicola Coughlan ve Luke Newton, izleyicileri o sahneler için uyardı.

Magazin 24-04-24 14:11

313 gün sonra kemik parçaları bulundu: Kafatası yoktu, pantolonu parçalanmış! Kayıp Korhan Berzeg için o korkunç ihtimal üzerinde duruluyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaşadığı evin 4 kilometre uzağında 313 gün sonra kemik parçaları bulundu. Berzeg ailesinin avukatı 'çok şaşkınız' dedi. Muhtar ise yaptığı açıklamada, kemik parçaları arasında kafatasının olmadığını belirtirken; Berzeg’in kızından DNA örneği alınacağı öğrenildi. Ekipler, cesedin hayvanlar tarafından parçalanıp, dere kenarına getirilmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.

Haber 24-04-24 12:17

Mustafa Keser'in o sözleri İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı! Kör ol ama nankör olma

İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine çok sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü sert çıktı.

Magazin 24-04-24 11:38

İstanbul'da bir şahıs tahtaları söküp saldırdığı ağaçla kavga etti: O anlar kamerada

Kağıthane’de bir şahıs, kaldırım kenarında bulunan ağaçları sökmeye çalıştı. Başaramayınca da yanında bulunan tahtaları sökerek etrafa bağıran şahıs, ağaçlara zarar verdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 24-04-24 11:14

ABD'de bir Türk çevrimiçi mahkemeye girdi! ABD'de yargılandım notuyla paylaşınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir Türk vatandaşı, kişisel arabasını ticari olarak değerlendirildiğini ve 100 dolar ceza (3.254 TL) yazıldığını söyledi. Amerika'da çevrimiçi bir şekilde yargılandığını dila getiren genç adam mahkemeyi sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-04-24 10:56

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades'in tek bir sahne için aldığı ücret şaşkına çevirdi! Kazandığı paraya kimse inanamadı

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades sektöre girdiği ilk yıllarda aldığı ücretleri ifşa edince herkesin ağzını açık bıraktı. 27 yaşındaki yıldız tek bir sahne için 1200 dolar (yaklaşık 39 bin 81 TL) aldığını söylerken "O zamanlar bana çok büyük bir para gibi geliyordu" dedi.

Trend 24-04-24 09:46

Merve Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla paylaştı! O pozlara yorum yağdı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin o karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-04-24 09:38

350 mesaj, taciz ve tecavüz... Netflix dizisi 'Baby Reindeer'ın yıldızı seyirciye seslendi: Dizinin amacı bu değil

İskoç komedyen Richard Gadd'ın başından geçen travmatik deneyimini konu alan Netflix dizisi 'Baby Reindeer' günlerdir gündemde. Netflix'in sevilen dizisi Baby Reindeer'ın yıldızı, hayranlarına o kişiyi aramayı bırakmaları için yalvardı.

Magazin 24-04-24 08:56

Arapça soruya Türkçe çeviri istedi, tartışma konusu oldu! Fatih Portakal'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: Hala da o koltukta oturabiliyor!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Irak ziyaretine gelen Arapça soruyu anlamayarak Türkçe çeviri istemesi gündem yarattı. Diyanet'in resmi sayfasındaki özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' yazan Erbaş'ın; söz konusu görüntü sonrası Arapça'yı iyi derecede bilip bilmediği tartışma konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Ortaya çıkan manzara bu işte. Çok küçük düşürücü bir durum" dedi.

Haber 24-04-24 07:56

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

Haber 24-04-24 07:49

DEM Parti soruşturması ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEM Parti soruşturmasına ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, "Algıya gerek yok. Yapılan soruşturma ortada. Hak hukuk adalet neyi gerektiriyorsa o olacak." dedi.

Haber 23-04-24 19:45

Herkes Xavi ile Ancelotti arasındaki diyalogu merak ediyordu! O konuşma ortaya çıktı: Arda Güler için pişmanız

Real Madrid'in Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ancelotti ile Xavi'nin sarıldıkları anda aralarında geçen diyalog merak edilirken, o konuşma ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 19:17

Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Durdurduktan 23 saniye sonra...

Antalya'da yaşanan teleferik faciasında yeni detaylara ulaşıldı. Teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu şüphelilerden otomasyon amiri Serkan Yellice'nin, 23 saniye sonra teleferiği tekrar çalıştırdığı, kaza yaşanınca da sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. İşte gündem olan o görüntüler...

Haber 23-04-24 16:15

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yayında yine birbirine girdi! Kimse benden büyük değil

Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. O anlarda Arto ise ne yapacağını bilemedi.

Magazin 23-04-24 15:28

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 23-04-24 15:19

Halüsinasyon görünce kendi kendine çatıştı! Korku dolu anlar kamerada

Büyükçekmece'de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. (38), bir binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Aziz Ç.'nin sokağa kurşun yağdırmasıyla mahallede korku dolu anlar yaşandı. Olay anları binanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 23-04-24 15:15

Murat Boz'un yeni saç stili dile düştü! Görenler kendini tutamadı! Gerçek mi bu?

O Ses Türkiye'nin yıllardır jüri üyesi olan Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın diline düştü. Şarkıcı Murat Boz'u görenler kendini tutamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

Magazin 23-04-24 15:10

UEFA'dan Halil Umut Meler kararı! EURO 2024'te düdük çalacak tek Türk hakem o olacak...

UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.

Spor 23-04-24 12:28

İstanbul Havalimanı'nda iğrenç görüntüler! Herkesin içinde mastürbasyon yaptı

İstanbul Havalimanı'nda bir yolcu, herkesin gözleri önünde mastürbasyon yaptı. Yolcu, daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yasak alanda sigarasını yaktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Türk vatandaşı olduğu belirtilen yolcu gözaltına alındı.

Haber 23-04-24 11:59

Yağmur Taktaş'i öldürdüğü iddia edilen o sevgilinin paylaşımları gündem oldu

'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçen haftalarda ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen fenomenin ölümü sonrası profil fotoğrafı değiştirilmişti. Kan donduran o detay sonrası eski sevgilinin fotoğraf ve paylaşımları gündem oldu.

Magazin 23-04-24 11:54

Cem Yılmaz Şu alkolü bırak yazan o isme sert çıktı! Doçent doktor diyor ama...

Son dönemde paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cem Yılmaz kendisine "Şu alkolü bırak" yazan akademisyene tepkisiz kalmadı. Cem Yılmaz paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 23-04-24 11:25

Tüm yorumcular penaltı pozisyonundaki o detayda birleşti! Fenerbahçe için olay yaratan iddialar...

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Ahmet Çakar'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Sivasspor'un kazandığı penaltının doğru olmadığını savunan Çakar, 'anti Fenerbahçe' lobisinin devreye girdiğini ifade etti. Diğer spor yorumcuları da bu kararın altında birleşerek verilen penaltının doğru olmadığını savundu.

Spor 23-04-24 10:14

İstanbul'da şoke eden tehlikeli yolculuklar kamerada: Çocukların canını hiçe sayıp taşıdılar

Kağıthane'de scooter ile yolculuk yapan bir kişi, çocuğunu da kucağında taşıyarak yürekleri ağızlara getirdi. Bisikletle yolculuk yapan başka bir kişi ise, iki çocuğunu bisikletin yanlarına oturtarak yolculuğuna devam etti. Yine Kağıthane'de iki çocuk, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında dakikalarca tehlikeli yolculuk yaptı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 23-04-24 09:49

Altın fiyatları ters köşe! Değer kaybı yüzde 2'yi aştı: İslam Memiş hafta sonuna işaret etti: Yeniden o rakama fırlayabilir (23 Nisan Salı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

İran-İsrail geriliminin ardından rekorlar kıran ve yükseliş trendinde olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Değer kaybı yüzde 2.5'u buldu. Altın yatırımcılarını önümüzdeki dönemde nasıl bir tablo bekliyor. (23 Nisan Salı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Finans 23-04-24 09:17

Parkta yakınlaşan çifte polis copla müdahale etti! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Pantolonunu toplasaydın bari

Kolombiya'daki Copacabana parkında meydana gelen olayda bir çift çevresinde bulunanlara aldırış etmeden yakınlaşmaya başladı. O anlar bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilmeye başlandı. Çiftin yakınlaştığı anlara polis memurları copla müdahale etti.

Trend 23-04-24 09:04

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend 23-04-24 07:37

Kan grubu öğrenme: Kan grubu nasıl öğrenilir? E-Devlet'ten, e-Nabız'dan kan grubu öğrenme

Canlıların kanındaki antikorlara bakılarak sahip oldukları kanın özelliğin belirtebilmek için yapılan sınıflandırmalar sonucunda kan grupları oluşmuştur. İnsanlar için sınıflandırılan kan grupları A, AB, B ve O türlerinden ibarettir. Pozitif ya da negatif RH değerleri olur. Kişilerin kan gruplarını bilmeleri önemlidir.

Haber 23-04-24 00:44

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

Kışın yıpranmış ayaklar için acil bakım rehberi! 12 etkili ayak bakım ürünü

Kışın kuruyan, çatlayan ayaklarınızı yaza hazırlamak mı istiyorsunuz? O halde cildinizi yeniden canlandıracak, nemlendirecek ve onaracak özel olarak seçilmiş peelingler, ayak maskeleri, batık kitleri ve topuk törpüleriyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Ayak bakım rutininizi bir üst seviyeye taşıyacak ürünleri sizin için seçtik.

Haber 22-04-24 16:24

'Banu'ya intikam siparişleri... Evin önündeki kuryeler çok konuşulmuştu! O adresin sahibi konuştu 'Geç saate dek sürdü' Ayrıntılar ortaya çıktı

İzmir Balçova'da bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Siparişlerin kuryeler tarafından getirildiği adreste Banu K. adlı kişinin oturmadığı belirlendi. Adreste ailesiyle yaşayan işletmeci Hadi Küçükoğlu, çok sayıda sipariş gelmesine şaşırdığını belirtti ve yaşanan olayda kendine ait iş yerinden de adresine tost siparişi verildiğini söyledi.

Haber 22-04-24 15:51

IBAN'a para gönderirken dikkat! Herkes o detayı atlıyordu: Borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri IBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, uzmanlar vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.

Finans 22-04-24 15:25

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Uzmanından önemli uyarı: İşte aşı olmayanların yaydığı o hastalıklar

Dünyada aşılamanın henüz istenilen düzeye gelmediğini söyleyen Çocuk Enfeksiyon Hekimi Uzm. Dr. Esra Çakmak Taşkın, "Dünyada yaklaşık 20 milyon eksik aşılı veya aşılanmamış çocuk bulunmaktadır. Özellikle son birkaç yıldır dünyada kızamık, difteri, boğmaca ve diğer bazı aşı ile önlenebilen hastalıklarda salgınlar yaşanmaktadır" dedi.

Haber 22-04-24 14:29

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Mehmet Şimşek'in 'yerel halk' kelimesi gündem olmuştu: Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek IMF Bahar Toplantıları esnasında katıldığı bir panelde Türk vatandaşları için kullandığı ‘locals’ kelimesini kullanmıştı. Sosyal medyada tepki toplayan o ifadeye Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Finans 22-04-24 12:05

Akaryakıt istasyonunda silah çatışma! Korku dolu anlar kamerada

Eyüpsultan'da otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi, motosikletli 2 şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Otomobille akaryakıt istasyonuna gelenlerin de karşılık vermesiyle iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 11:59

Elif Aslı Yıldız'ın eski haberleri de ortaya çıktı! Her şey 2014'te başladı diyerek o fotoğrafı paylaştı, 'Kendim çözmeyi severim' diyordu ama...

Küflü çikolata eleştirisine verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun şimdi de kariyeri ve yaşamı mercek altına alındı. "Kendi işimi kendim çözmeyi severim" çıkışıyla gündem olan Tunaoğlu'nun kullandığı üslup ve tehditvari ifadeleri tepkilerin odağı olurken, dikkat çeken bir de iddia ortaya atıldı. 200 metrekarelik pastaneden kısa sürede 5. fabrikaya uzanan yükselişiyle konuşulan Tunaoğlu'yla ilgili paylaşılan bir fotoğraf dikkat çekti: "Her şey 2014'te başladı"

Finans 22-04-24 10:56

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Dinle' şarkısına yasak geldi! Görünce dayanamadı: O çocukların...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine isyan eden Kırmızıgül, bu kez de 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslendi.

Magazin 22-04-24 10:21

'Hayalimdeki arabaya kavuştum' derken... Hareketlilik başladı, ikinci el araçta o riske dikkat! 'Önemsiz olarak görülüyor ama...'

Araba satın almak isteyen vatandaşlar ikinci el araç piyasasındaki gelişmeleri takip ediyor. Konya’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte araç alım satımında da hareketlilik başladı. Geçen yılın aynı aylarına göre araç alım satım işlemlerinde artışın olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerin kaporta, airbag ve motor kontrolleri ile önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor.

Finans 22-04-24 10:00

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 09:39

MYK toplantısından yeni detay! Erdoğan, o bakana dönerek sert bir şekilde eleştirdi: Gerekeni yapacağız

31 Mart seçimlerinin ardından geçen hafta ilk kez toplanan AK Parti MYK'sında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirdiğini yazdı. Saymaz yazısında Erdoğan'ın, "Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dediğini aktardı.

Haber 22-04-24 09:28

İçmeden önce bir kez daha düşünün! O içecek kelleşme riskini yüzde 42 artırıyor

Saç dökülmesi, birçok insanın endişe duyduğu bir konudur. Özellikle erkeklerin muzdarip olduğu saç dökülmesi kelleşmeye kadar gidebilmektedir. Yapılan araştırmalara göre bazı içecekler saç sağlığını olumsuz etkileyebilecek bileşenler içerdiğinden dolayı kelleşme riskini yüzde 42'ye kadar artırabilir. İşte detaylar...

Haber 22-04-24 09:26

Otomobilde en düşük ÖTV dilimi değişti! Liderlikler birer birer kaybediliyor... O veriler herkesi alarma geçirdi

Türk otomotiv sanayinde 2024 yılı mart ayıyla birlikte her alanda kan kaybı hızlandı. AB'de lider olunan alanları da birer birer kaybetmeye başladı. 20 yıldır sektör yeni yatırım çekemezken, umutların bağlandığı Çinli otomotiv üreticileri de Türkiye’yi listeden çıkarttılar. Sektör temsilcileri, rekabet gücünün geri kazanılmasının tek yolunun ÖTV sisteminin kademeli olarak azaltılmasında görüyor.

Finans 22-04-24 08:13

Cilt bakımında doğallıktan yana olanlar buraya! Bu ürünler ile cilt sorunlarına elveda!

Cilt bakımında daha çok doğal ürünler tercih etmekten yanaysanız o zaman almanız gereken ürünler burada! Gelin cildinize iyi gelecek doğal ürünlere birlikte bakalım...

Kadin 21-04-24 23:29