Android P Haberleri

S&P, ABD'nin kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, ABD'nin kredi notunun teyit edildiği bildirildi. Açıklamada, ABD'nin uzun vadeli kredi notunun "AA+" ve kısa vadeli kredi notunun "A-1+" olarak teyit edildiği aktarıldı.

Finans 2024-03-28 07:46:44

Tartıştığı ağabeyine bıçak çekip boğazını kesti! Kocaeli'de gece yarısı vahşeti: Anne de gözaltında

Kocaeli'de gece yarısı sularında korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşındaki M.P, iddiaya göre ağabeyiyle evde alkol içiyordu. Aralarında başlayan tartışma ağabey Murat P.'nin boğazının kesilip ortalığın kan gölüne dönmesiyle son buldu. Eve gelen polisler kardeş M.P. ile annelerini de gözaltına aldı.

Haber 2024-03-27 09:57:49

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2'ye yükseltirken, Türkiye için de yüzde 3'e çıkardı.

Finans 2024-03-27 07:20:24

S&P, Almanya'nın kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşu, değişken jeopolitik nedeniyle ülkede bu yıl büyümenin zorlu olmaya devam edeceğini bildirdi.

Finans 2024-03-24 15:27:57

Servis şoförü yüzünden okuldan mahrum kaldı! Down sendromlu Nisa'nın annesinden Bakan Tekin'e çağrı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 12 yaşındaki down sendromlu Nisa P., servis şoförü nedeniyle okula gidemiyor. Ödemesini devletin yaptığı servis şoförünün "Fabrikadaki işçilerin çıkış saatine yetişemiyorum" gerekçesi yüzünden kızının okula gidememesine isyan eden anne Derya P.'nin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e çağrısı var.

Egitim 15-03-24 16:05

S&P, Ukrayna’nın kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's (S&P), Ukrayna'nın yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu "CCC" den "CC"ye indirdi.

Finans 10-03-24 14:38

Android tutkunları için yenilenmiş Samsung telefon modellerini seçtik

Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olarak Android cihazlarının öncüsü ve en sevilen markası. Yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve benzersiz kullanıcı deneyimiyle milyonlarca kullanıcının ilk tercihi olan Samsung telefonlar, en son çıkan modelleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sizin için Samsung'un en sevilen, güncel modellerinden bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 07-03-24 16:47

Kullanıcılar dikkat! iPhone'larda ilk kez truva atı virüsü tespit edildi: 'Uzmanlar tedirgin'

Siber korsanlar, kötü amaçlı yazılımlar yoluyla akıllı telefonlarımızı hedef almayı sürdürürken, çarpıcı bir haber geldi! O habere göre, hem Android hem de iOS ekosistemindeki cihazları etkileyen bir truva atı virüsü tespit edildi. Dikkat çeken nokta ise virüsün iPhone'lar için bir ilk olarak kabul ediliyor olması. Siber güvenlik uzmanlarının hacker'ların bu virüse odaklanmış olmaları nedeniyle tedirgin oldukları söyleniyor.

Haber 16-02-24 18:25

SON DAKİKA | Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi sona erdi! Rehineler 10 saat sonra kurtarıldı, silahlı saldırgan gözaltında

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ABD firması olan Procter and Gamble (P&G) fabrikasının binasını silahla basan silahlı saldırgan içeridekileri rehin aldı. Yaklaşık 10 saat süren rehine krizi, müzakerelerin sonuç vermemesinin ardından polisin operasyonuyla sona erdi. 2 silahı olan saldırgan gözaltına alınırken, 7 rehine de kurtarıldı. Gece saatlerinde açıklama yapan Kocaeli Valisi Yavuz, "Rehinelerin hiç birisine zarar gelmeksizin, küçük bir operasyonla etkisiz hale getirdik" dedi.

Haber 01-02-24 16:25

S&P: ABD'de resesyon riski hafifledi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD'de gelecek 12 ay içinde resesyon olasılığının geçen yılın ortasından bu yana hafiflediğini bildirdi.

Finans 28-01-24 15:42

Standard & Poor'dan Türk şirketler ve büyüme açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türk şirketlerinin sermaye piyasasına erişiminin iyileştirilmesinin 2024-2025 yıllarında büyümeyi destekleyebileceğini söyledi. Raporda Türk şirketlerinin son yıllarda yüksek enflasyon, dalgalı para birimi ve yüksek faiz oranlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına işaret edildi.

Finans 19-01-24 08:08

İPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma: Telefondan PIN kodu kaldırma nasıl yapılır?

Yeni bir hat alındığında veya var olan SIM kart numarası değiştirildiğinde tercih edilen iletişim operatörleri tarafından 4 haneden oluşan bir şifre verilir. PIN kodu olarak da ifade edilen bu şifreler, SIM kartın cep telefonlarına takıldığı zaman açılmasında büyük bir rol oynar. Günümüzde cep telefonu alanında yaşanan yenilikler sayesinde iPhone, Android gibi cihazlar için PIN koduna gerek kalmamaktadır. Peki, iPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Haber 09-01-24 19:45

Sultangazi'de korku dolu anlar! 15 yaşındaki Büşra yaralandı

İstanbul'un ilçesi Sultangazi'de korku dolu anlar yaşandı. Otomobille seyir halindeki 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Çatışmada 2 kişi yaralanırken caddedeki evler, araçlar ve iş yerlerine de kurşun isabet etti. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 30-12-23 20:11

BİM AKTÜEL KATALOĞU 29 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Android TV 5, 699 TL, buharlı ütü 599 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu ile haftanın indirime giren ürünleri belli oluyor. Her hafta paylaşılan BİM aktüel afişlerinde evinizin ihtiyaçlarından hobi ürünlerine kadar birçok ürün çeşidi yerini alıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 29 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 29 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 29-12-23 12:32

Kan donduran vahşet! Restoranda kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Çanakkale’nin Biga ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşanadı. Furkan P. (25), tartıştığı kardeşi Birkan P.’yi (19,) göğsünden bıçaklayarak öldürdü. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 16:45

Android deprem uyarı sistemi nedir, nasıl aktif edilir? Telefona deprem uyarısı nasıl gelir?

Android deprem uyarı sistemi, kullanıcıları doğal afetlere karşı bilgilendirmeyi sağlayan ve güvenliği artıran yenilikçi bir teknoloji olarak bilinir. Android deprem uyarı sistemi, dünya genelindeki deprem riski olan bölgelerde yaşayan insanlara anlık uyarılar göndererek adeta hayat kurtarıcı bir rol üstlenmektedir. Bu, özellikle deprem gibi hızlı ve etkili bir müdahalenin hayati öneme sahip olduğu durumlarda kritik bir avantaj sağlar. Peki, Android deprem uyarı sistemi nasıl aktif edilir?

Haber 26-12-23 12:26

Türkiye için 10 yıl sonra bir ilk! 'Yeni ekonomi planı' detayı: Böyle devam ederse kredi notu artacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Moody's, S&P ve Fitch'in konuştuğu Reuters'tan Türkiye ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Buna göre Türkiye'nin kredi notunda 10 yıl sonra bir ilk yaşanabileceği kaydediliyor.

Finans 20-12-23 14:45

Bitcoin Analizi: 42 bin dolar direncinde

ABD özel sektörü, S&P Global'in öncü PMI endeksine göre, Aralık ayında faaliyet büyümesinin çok hafif bir şekilde hızlandığını gösteriyor. Endeks, tahmini flash olarak 51 seviyesinde, önceki ay kesin olarak 50,7 seviyesindeydi.

Finans 17-12-23 08:53

SON DAKİKA | Acı haberi MSB duyurdu! Şehit asker Eril Alperen Emir'in son paylaşımı yürek burktu: 'Yine ölmedim'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda P. Tğm. Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu duyurdu. Emir'in son paylaşımı ise yürek burktu: 'Yine ölmedim'

Haber 12-12-23 21:31

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1'lik depremde Google'ın uyarı sistemi devreye girdi! Telefonlara bildirim gönderip önceden uyardı

AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedildiği öğrenilirken, depremde Google'ın Android deprem uyarı sistemi devreye girdi. Daha önce birçok depremde devreye giren sistem, telefonlara bildirim göndererek 5,1'lik deprem ile ilgili önceden uyardı.

Haber 04-12-23 11:12

SON DAKİKA | Standard & Poor's takvim dışı değerlendirmeye gitti, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı! 'Ekonomi yeniden dengelendi'

Son dakika haberine göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Türkiye'nin kredi notunu açıkladı. S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi. Yapılan açıklamada Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) tükenen net döviz rezervi stokunu yavaş yavaş yeniden inşa ettiği vurgulandı.

Finans 01-12-23 06:58

Sokak ortasında dehşet saçtı, bakın nerede yakalandı! Korku dolu anlar kamerada

Adana’da Mehmet Z. (45), tartıştığı Serkan P.'yi (40) sokak ortasında tabancayla vurdu. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası kaçan Mehmet Z., çorbacıda çorba içerken yakalandı.

Haber 30-11-23 09:59

Telefon android sürümü öğrenme - Telefonun sürümü nasıl öğrenilir?

Günümüzde mobil teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak zaman içinde Android işletim sistemi çeşitli güncellemelerle yenilendiğinden kullanıcılar telefonlarının hangi sürümü çalıştırdığını bilmek isteyebilirler. Telefonunuzun sürümünü öğrenmek hem güncellemeleri takip etmek hem de uyumlu uygulamaları kullanmak açısından önemlidir.

Haber 28-11-23 15:29

Telefona root atmak - Telefona root nasıl atılır?

Telefonlara root atma işlemi kullanıcıların Android işletim sistemine sahip cihazlarında daha fazla özelleştirme ve kontrol elde etmelerini sağlayan bir uygulamadır. Root atma kullanıcıya sistemin derinliklerine erişim izni vererek standart kullanım sınırlarını aşmayı mümkün kılar. Ancak root atma işlemi garantiyi geçersiz kılabilir ve cihazın istikrarını riske atabilir.

Haber 28-11-23 01:30

Her şeyin uygulaması planı işliyor! Elon Musk'ın sosyal medya platformu X'ten iş arama aracı

X'in denemelerini sürdürdüğü, LinkedIn benzeri iş arama aracının artık yayına girdiği bildirildi. Elon Musk'ın çok dile getirilen "her şeyin uygulaması" planına paralel özelliğin beta sürümü ağustos ayında doğrulanmış kullanıcılara sunulmuştu. Ancak aracın web sürümünün artık X'teki herkese açık olduğu söyleniyor. iOS ve Android sürümünün ise yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

Haber 17-11-23 15:43

Mesajlaşmada yeni dönem: Apple, iPhone'lara RCS desteğinin geleceğini duyurdu!

Apple şaşırtıcı bir hamleye imza attı. Şirket, RCS (Zengin İletişim Hizmetleri) mesajlaşma standardını benimseyeceğini duyurdu. Bu özellik "önümüzdeki yılın sonlarına doğru" bir yazılım güncellemesiyle kullanıma sunulacak ve iPhone ile Android kullanıcıları arasındaki mesajlaşmaya iMessage tarzı çok çeşitli özellikler getirecek.

Haber 17-11-23 09:11

Nothing, Android kullanıcılarının uzun süredir istediği Apple'ın iMessage'ını telefonuna getirdi: Sorry Tim

Android kullanıcıları, Apple'ın mavi mesajlaşma balonlarıyla ünlü, ekosistem içi mesajlaşmayı sağlayan hizmeti iMessage'ı uzun zamandır telefonlarında görmek, telefonlarında kullanmak istiyordu. Apple, henüz iMessage'ı Android'e açmazken, Android akıllı telefon üreticisi Nothing bu duruma bir çözüm bulmuş gibi görünüyor.

Haber 15-11-23 14:11

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Google'dan önemli uyarı geldi: Yakında değişecek

Google Drive'a yedeklenen WhatsApp sohbetleri yakında depolama alanı sınırına dahil edilmeye başlanacak. Bu değişiklik ilk olarak Aralık 2023'ten itibaren WhatsApp Beta kullanıcılarına, ardından da gelecek yılın başlarından itibaren kademeli olarak Android kullanan tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.

Haber 15-11-23 09:41

Windows APK çalıştırma yöntemleri - Windows 10 APK açar mı?

İngilizce Android Package Kit ifadesinin baş harflerinden oluşturulmuş bir kısaltma olan APK, bir dosya formatıdır. Android uygulamalarını dağıtmak ve yüklemek için kullanılır. Bir APK dosyası cihazda yüklenmesi istenen tüm ögeleri bir arada bulunduran bir paket olarak da tanımlanabilir. Akıllı mobil telefonlarda kolaylıkla indirilerek kullanılabilen APK dosya formatını Windows’ta açabilmek için bazı gereklilikler vardır.

Haber 29-10-23 20:47

WhatsAppta sürekli çevrim içi görünmek - WhatsApp çevrim içi açık kalır mı?

Dünya çapında birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Whatsapp, akıllı mobil telefonlar için geliştirilmiş olan, platformlar arasında çalışabilme özelliği bulunan anlık mesajlaşma ya da arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, iPhone gibi birçok cihaz ile uyumludur. Kullanıcılar bu uygulama sayesinde çeşitli internet bağlantıları aracılığı ile birbirlerine farklı türde dosya gönderimleri yapabilirler.

Haber 28-10-23 14:47

Fitch ve Moody's'in ardından İsrail ekonomisine bir şok daha! S&P de kredi notunu negatife çevirdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İsrail'in kredi notunu "AA-" olarak teyit ederken, not görünümünü jeopolitik riskler nedeniyle "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Finans 25-10-23 08:05

WhatsApp kullananlar dikkat! 24 Ekim'den itibaren...

WhatsApp, mesajlaşma uygulaması denildiğinde akla gelen ilk iOS ve Android uygulamalarından biri oluyor. Meta çatısı altındaki şirket, bir yandan WhatsApp'a gelecek yeni özellikler üzerinde çalışırken, bir yandan da bazı modellerden desteğini çekiyor. Bu konuyla ilgili son haber ise WhatsApp kullanan çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Çünkü 24 Ekim’den itibaren WhatsApp tarafından desteklenen işletim sistemi sürümleri konusunda önemli bir karar hayata geçiyor.

Haber 23-10-23 13:41

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'daki problemi açıkladı! 'Icardi, o isimden memnun değil! Okan Buruk ile görüşür!'

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Cimbom'a galibiyeti getiren golleri 26. ve 82. (P) dakikalarda Mauro Icardi kaydetti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızının bir takım arkadaşından memnun olmadığını iddia etti. İşte detaylar...

Spor 22-10-23 10:40

SON DAKİKA | Peş peşe acı haberler! Uzman Çavuş Recep Parlak ve kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş Recep Parlak’ın şehit olduğunu açıkladı. Ayrıca, Suriye'de teröristlerin taciz ateş sonucu yaralanan Suriye Görev Gücü'nde görevli kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit oldu.

Haber 06-10-23 09:27

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş Recep Parlak’ın şehit olduğunu açıkladı.

Yurthaber 06-10-23 07:58

Standard & Poor's Türkiye kararını açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çıkardı.

Finans 29-09-23 23:34

Dolar/TL’den yeni rekor! Kur Korumalı Mevduat’ta düşük faizin önü açılmıştı: ‘Net rezervler üzerinde bir başka yük’ diyerek duyurdular

Dolar endeksi Kasım 2022’den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Yurt içinde ise dolar/TL kuru bankalararası piyasada 27,64’ün üzerini test ederken rekor seviyeye yükseldi. Kur üzerinde içeride KKM'den çıkış sonrası senaryoları öne çıkarken, S&P’den dikkat çeken bir değerlendirme geldi. S&P, KKM’nin Merkez Bankası rezervleri üzerinde baskı oluşturduğunu belirtti.

Finans 27-09-23 09:45

BİM'den kaçırılmayacak fırsat! Android TV 10.999 TL, dik süpürge 999 TL! 22 Eylül 2023 BİM aktüel ürünleri

BİM aktüel ürünler kataloğu merak konusu oldu. Haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar BİM aktüel kataloğunu düzenli olarak takip ediyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri, elektrikli bisiklet ve oyuncak çeşitleri gibi ürünler geliyor. Peki, 22 Eylül Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 22 Eylül 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler kataloğu ile ilgili detaylar...

Finans 22-09-23 08:08

En iyi ücretsiz android uygulamaları: Android en çok kullanılan telefon uygulamaları

Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte telefonlarda önemli ölçüde değişmiştir. Eskiden yalnızca mesaj ya da arama yapılan telefonların yerine akıllı telefon denilen mobil cihazlar gelmiştir. Bazı telefonlar ios işletim sistemini desteklerken bazıları ise android işletim sistemine sahiptir. Özellikle android sistemi destekleyen telefonların kullanımında epey artış gözlemlenir. Ayrıca bu telefonlar pek çok farklı uygulamayı da destekler. Peki, en iyi ücretsiz android uygulamaları nelerdir?

Haber 12-09-23 19:51

Google'dan Android logosunda değişiklik! İşte yenilenen logo...

Dünyanın en büyük işletim sistemlerinden biri olan Android'in logosunda değişikliğe gidildi. Buna göre, Android logosu biraz daha farklı görünmeye başlayacak. İşte değişiklikler...

Haber 06-09-23 09:29

BİM AKTÜEL KATALOĞU 1 EYLÜL 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Android TV 13.999 TL, cep telefonu 7.999 TL!

BİM 1 Eylül Cuma aktüel kataloğu vatandaşların gündeminde yer aldı. BİM marketlerine haftalık olarak farklı kategorilerde aktüel ürünler gelmeye devam ediyor. Ev eşyasından elektroniğe, mobilyadan, oyuncaklara çok sayıda ürün BİM aktüel ürünler kataloğunda yerini alıyor. Peki, 1 Eylül 2023 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde?

Finans 31-08-23 13:28

Pençe Kilit'ten acı haber! P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay şehit oldu

Pençe Kilit Operasyonu'nda askeri aracın devrilmesi sonucu P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay şehit oldu. Çalgay'ın şehadet haberi ailesine verildi.

Haber 29-08-23 19:01

Android ve İOS telefonlarda internet paylaşımı nasıl yapılır? İnternet nasıl paylaşılır?

Günümüzde ister evde olsun ister işte isterse de dışarıda olsun internete her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Çoğu insan alışverişini veya işini internet üzerinden hızlı bir şekilde halletmektedir. Ayrıca oyun oynamak, video izlemek gibi aktivitelerde yine internet bağlantısı ile gerçekleşmektedir. Ancak bazı durumlarda akıllı telefonlarda mobil internet paketi bitebilir. Böyle bir durumda başkasının cihazından internet alınabilir. Peki, Android ve İOS telefonlarda internet paylaşımı yapılır mı?

Haber 28-08-23 11:17

SON DAKİKA | Acı haberi MSB duyurdu! Bünyamin Barlık şehit oldu

Son dakika haberi: MSB, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada "Kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Bünyamin Barlık arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi.

Haber 28-08-23 08:43

MSB: Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Söz. Er Erkan Selçuk’un şehit olduğunu açıkladı.

Haber 26-08-23 08:10

İstanbul'da korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini başından vurdu

İstanbul'da bir adam, çıkan tartışmada boşanma aşamasındaki eşini başından silahla vurdu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olay sonrası adam kaçtı. Polis ekipleri yaptığı çalışma sonucu İmdat P.'yi yakaladı. İmdat P.'nin daha önceden de 'Kasten yaralama' suçundan kaydının olduğu öğrenildi.

Haber 24-08-23 20:37

VPN nasıl kullanılır? VPN uygulaması ne işe yarar?

Akıllı telefonlar, tabletler, masaüstü bilgisayarlar veya laptoplar üzerinden VPN servisine bağlanılması mümkündür. Dolayısıyla VPN kullanımının farklı cihazlardan gerçekleştirilmesi söz konusu olabilir. Bu bağlamda ücretsiz veya ücretli VPN servislerinin nasıl incelenebildiği hakkında bilgi verilmelidir. Daha sonra ise VPN bağlantısının iOS veya Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlardan nasıl tamamlanabildiği açıklanmalıdır.

Haber 21-08-23 10:39

Dakikalarca yalvardı ama nafile... Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Maltepe'de dehşete düşüren bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Yüksel P. (63), alacak verecek nedeniyle tartıştığı arkadaşı Can T.'ye (40) sokak ortasında kurşun yağdırdı. Yüksel P. olay yerinde gözaltına alırken, ağır yaralanan Can T. ise hastaneye kaldırıldı. Tartışma sırasında olay yerine gelen Can T.'nin eşinin, Yüksel P.'ye dakikalarca yalvardığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 17-08-23 09:59

Uygulama gizleme: Android telefonlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Mobil telefonlarda bulunan ama çoğu belki de bilinmediği için kullanılmayan bazı uygulamalar ya da özellikler bulunur. Var olan bir uygulamanın menüden gizlenmesi de bazı markalara ait cihazlarda bulunan bir özelliktir. Uygulama gizleme adı verilen bu özellik farklı nedenlere bağlı olarak telefon kullanıcıları tarafından tercih edilebilir. Gizliliği koruma adına önemli bir özellik olan uygulama gizleme yöntemleri telefondan telefona değişiklik gösterebilir.

Haber 15-08-23 01:30