Anka Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Anka III havalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TUSAŞ tarafından geliştirilen insansız savaş uçağı Anka III'ün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu.

Haber 28-12-2023 16:16

Reyting sonuçları açıklandı! Yaz Şarkısı, Kaçış Yok, Avcı Katili, Acı Tatlı Ekşi, Anka, MasterChef 27 Ağustos reyting sonuçları gecenin birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Ağustos Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yaz Şarkısı, Kaçış Yok, Avcı Katili, Acı Tatlı Ekşi, Anka, MasterChef gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 27 Ağustos 2023 Pazar gününün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 28-08-2023 15:12

ANKA FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Anka filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 27 Ağustos ATV yayın akışı

Anka filmi ile ilgili araştırmalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Ozan Akbaba ve Engin Hepileri'nin başrolü paylaştığı filmde gizli servis ajanları Akif ve Araz, Ermeni çetelerince alıkonulan Rus bilim adamı Mihael Mark’ı kurtarma operasyonunu anlatıyor. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Anka filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 27 Ağustos ATV yayın akışı

Magazin 27-08-2023 19:11

Anka

Anka Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anka Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.