Ankara Emniyet Mudurlugu Mali Suclarla Mucadele Ekipleri Haberleri

Ankara’da 3 yıldır firar olan FETÖ üyesi yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü mensubu olan, 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 3 yıldır firar ihraç polis memurunu yakaladı.

Yurthaber 2024-01-31 12:21:23

Ankara'yı karıştıran olay: Bekçi ve 2 polisten 5 kadına sözlü taciz ve darp! Silahlarını çektiler, ortalığı ayağa kaldırdılar: Tutuklandılar

Ankara’nın Çankaya ilçesi Sakarya Caddesi’nde bir eğlence mekanı çıkışında sivil kıyafetli bir bekçi ile iki polis memuru, 5 kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından kadınları darp eden şahıslar, havaya ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şahısları gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 2 polis ve 1 bekçi tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Haber 2023-08-24 21:25:05

Devlet hastanesinde çalışan doktor hastalarından para istedi! Odasından çıkan para ağızları açık bıraktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Anadolu yakasında bir devlet hastanesinde çalışan ve hastalarından bıçak parası adı altına yüksek miktarda para talep eden doktor gözaltına alındı. Doktorun odasında 275 bin lira para bulundu.

Haber 2023-08-17 21:42:38

Uyuşturucu baronu bazanın içinden çıktı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ekiplerince Ankara merkezli 52 ilde yapılan operasyonda Afganistan-İran-Türkiye üçgeninde hareket eden uyuşturucu örgütünün kritik isimlerinden biri olan A.E. yakalandı. Şahıs bazanın içinden çıktı.

Yurthaber 2023-05-04 10:53:53

3 ilde tapuda rüşvet operasyonu: 79 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tapu müdürlüğündeki rüşvet suçuna yönelik çalışma başlattı.

Yurthaber 03-04-23 08:30

5 bin liradan 20 bin liraya... Özel ekip kuruldu! Kiralık ve satılık ev ilanlarında 6 Şubat öncesiyle sonrasındaki değişimlere bile bakılıyor

Depremin ardından konut satışı ve kiralama konusunda deprem fırsatçıları da gündeme gelmişti. Depremzedelerin göç ettiği illerde kiraların 5 bin TL'den 20 bin TL'lere kadar çıkarıldığı yönünde ihbarlar gelmişti. Konuyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Depremden sonra konut satışı ve kiralamada rayiç bedellerin üzerinde kalan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında 'şüpheli' sıfatıyla işlem yapılacak.

Finans 03-03-23 14:09

SON DAKİKA | KPSS iddialarında flaş gelişme: Yediiklim Yayınevine yönelik operasyon düzenlendi! İşte baskından ilk görüntüler

Son dakika haberi: Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince KPSS sorularıyla ilgili iddialar kapsamında, Yediiklim Yayınevine yönelik operasyon düzenlendi. Ankara'da yayınevine ait 2 adreste arama başlatıldı. DDK, konuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuş, Başsavcılık bunun üzerine soruşturma başlatmıştı. Son olarak polislerin yayınevine yönelik baskınından ilk görüntüler de geldi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 03-08-22 21:05

'Kaçak gelinler' operasyonu! Karşılıklı oynamışlar... Çok sayıda gözaltı

Ankara merkezli 8 ilde ‘kaçak gelinler’ adı verilen eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, evlenme vaadinde bulundukları kişileri yaklaşık 1,5 milyon lira dolandırdıkları gerekçesiyle 18 kişiyi gözaltına aldı. 20 kişinin bu yöntemle mağdur edildiği öğrenildi. Soruşturma dosyasındaki görüntülerde, dolandırıldığının farkında olmayan bir damat ve ailesinin, düğünde örgüt üyesi sözde gelinle karşılıklı oynadığı anlar da yer aldı.

Haber 11-05-22 17:09

Suç şebekesine yönelik operasyonda 30 kişi yakalandı

Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nitelikli dolandırıcılık yaptığını tespit ettiği bir suç şebekesinin 30 üyesini gözaltına aldı - Şüphelilerin yaklaşık 6 milyon liralık haksız kazanç sağladığı ve sadece SGK'ye 3 milyon liraya yakın prim borçlarının olduğu öğrenildi

Yurthaber 03-02-22 17:53

İstanbul ve Ankara merkezli FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ/PYD operasyonu gerçekleştirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon kapsamında çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan Ankara merkezli 13 ilde düzenlenen operasyon kapsamında 40 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 03-08-21 06:57

Polis Arama Kurtarma ekiplerinin ilk görev yeri Artvin oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Ankara Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğü Polis Arama ve Kurtarma Şube Müdürlüğü ekipleri, ilk saha görevine çıktı - PAK emrinde görevli 1 şube müdürü, 3 komiser yardımcısı ve 45 polis memuru, Artvin'de meydana gelen sel sonrası davam eden arama kurtarma çalışmalarına katıldı

Yurthaber 27-07-21 14:40

Sokak hayvanları emniyette

Emniyet bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Şubesi ekipleri, HAYDİ uygulaması üzerinden gelen 18 bin 500 ihbarı değerlendirdi, 1776 kişiye "hayvana eziyet" cezası uyguladı - Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı Levent Tuncer: - "Hayvanları Koruma Kanunu yakın bir zamanda zannediyorum Meclis'ten geçmek suretiyle bizim önümüzü açacak" - Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amiri Komiser Sinem Arslan: - "Anonsun ya da bir konunun gelmediği gün olmuyor. Ekipler boş kaldığı zamanlarda temin ettiğimiz mamalarla hayvan besleme yapıyor"

Yurthaber 22-06-21 13:17

Ankara merkezli 14 ilde Arsa Avcısı operasyonu: Çok sayıda gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Ankara merkezli 14 ilde eş zamanlı düzenledikleri "Arsa Avcısı" operasyonunda 106 kişi gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde 160 mağdurun 300 milyon TL dolandırıldığı belirtilirken, bazı kişilerin iki kere tuzağa düştüğü ortaya çıktı.

Haber 20-04-21 09:08

Otomobillerinin lastiği patlayan yaşlı çifte jandarmadan yardım eli

Çorum’da otomobillerinin lastiği patlayan yaşlı çifte jandarma ekipleri yardım etti.Edinilen bilgilere göre, Ankara- Çorum D-190 kara yolu üzerinde devriye görevi yapan Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İnegazili köyü kavşağı yakınlarında emniyet şeridi üzerinde lastiği patlamış olan aracı fark etti.Araçta bulunan yaşlı çiftin yardım talebi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, otomobilin patlayan lastiğini değiştirdi.

Yurthaber 06-04-21 18:10

Son Dakika: 8 ilde 'Vadi' operasyonu! Çok sayıda kişiye gözaltı

Son dakika haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat Polislerinin de katılımıyla 8 ilde eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi. 'Vadi' isimli operasyonda ev ve iş yerleri basılırken çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Haber 06-04-21 08:56

Ankara merkezli 8 ilde uyuşturucu satıcılarına “Vadi” operasyonu: 81 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat Polislerinin de katılımıyla 8 ilde eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi.

Haber 06-04-21 08:38

Ankara merkezli 10 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 28 gözaltı

Terör örgütü FETÖ/PDY’nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 34 şahıstan 28’i Ankara merkezli 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri, terör örgütü FETÖ/PDY’nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığının mahrem yapılanması içerisinde faaliyette olan 34 kişiyi tespit etti.

Haber 02-04-21 14:25

Ankara merkezli 10 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 28 gözaltı

Terör örgütü FETÖ/PDY’nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 34 şahıstan 28’i Ankara merkezli 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri, terör örgütü FETÖ/PDY’nin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığının mahrem yapılanması içerisinde faaliyette olan 34 kişiyi tespit etti.

Haber 02-04-21 14:25

Başkent’te Bylock operasyonu: 22 gözaltı

Ankara’da terör örgütü FETÖ’nün gizli mesajlaşma programı Bylock’u kullandığı tespit edilen 32 kişiden 22’si Ankara merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri, FETÖ terör örgütünün gizli mesajlaşma programı olan Bylock’u kullanan ve FETÖ/PDY’nin tepe yöneticileriyle çok kez irtibat kurdukları belirlenen 32 kişiyi tespit etti.

Haber 02-04-21 10:37

Samsun’da FETÖ operasyonu: 5 gözaltı

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatlarına istinaden Samsun merkez ve ilçelerinde 3 ihraç emniyet personeli ve 2 kapatılan askeri okul öğrencisi gözaltına alındı.

Haber 30-03-21 15:13

Somalili kadına şiddet uygulayan şüphelinin kimliği tespit edildi

Ankara Keçiören’de bir kişinin Somalili kadına şiddet uyguladığı anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen Ankara polisi şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Keçiören’de Somalili bir kadına şiddet uygulayan şüphelinin kimliğini tespit etti.Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da "Somalili yaşlı kadına uzanan ellerin kırılsın senin.

Haber 29-03-21 15:46

Adana’da 10 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Adana’da polisin bir depoya yaptığı baskında 10 milyon kaçak makaron ele geçirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesinde bir depoda kaçak makaron olduğu bilgisine ulaştı.

Haber 27-03-21 09:55

Ankara’da eve çağırdıkları kişileri gasp eden çeteye “Yarasa Kız” operasyonu: 115 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, ilişkiye girmek için anlaşıp eve çağırdıkları kişileri gasp eden çeteye yönelik düzenledikleri “Yarasa Kız” operasyonunda 115 kişiyi gözaltına aldı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, kendilerinin gasp edildiğini bildiren çok sayıda ihbar üzerine çalışma başlattı.

Haber 26-03-21 09:10

Son Dakika: Ankara'da gasp çetesine operasyon! 115 kişiye gözaltı

Son dakika haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, ilişkiye girmek için anlaşıp eve çağırdıkları kişileri gasp eden çeteye yönelik düzenledikleri “Yarasa Kız” operasyonunda 115 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 26-03-21 09:06

Burdur’da 131 araç sürücüsüne ceza

Burdur’da trafik ekipleri, 3 gün sürdürdüğü denetimde 131 araç sürücüne trafik cezası uygularken, 7 araç da trafikten men edildi.Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, 3 gün boyunca il genelinde Radarla Hız denetimi ile Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Kullanan Sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi.238 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği denetimde 102 araç sürücüsüne hız sınırını yüzde 10’dan yüzde 30’a kadar aşmaktan, 8 araç sürücüsüne hız sınırını yüzde 30’dan yüzde 50’ye kadar aşmaktan, 6 araç sürücüsüne hız sınırını yüzde 50’den fazla aşmaktan, 2 araç sürücüsüne sürücü belgesi olmadan araç kullanmaktan, 2 araç sürücüsüne zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamaktan, 11 araç sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden trafik cezası uyguladı.

Haber 24-03-21 17:12

Başkent’te FETÖ operasyonu: 3 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen farklı soruşturmalar kapsamında sabah saatlerinde ByLock kullanıcısı 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Haber 23-03-21 10:01

Ankara’da FETÖ soruşturmasında 5 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında kamu görevinden ihraç edilen örgüt mensuplarına yardım ettikleri, yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmalarını sağlamaya çalıştıkları tespit edilen daha önce ihraç edilmiş 1’i komiser yardımcısı, 2’si polis memuru toplam 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, usulünce alınan kararlara istinaden yapılan iletişim tespiti ile kamu görevinden ihraç edilen örgüt mensuplarına yardım ettikleri, yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmalarını sağlamaya çalıştıkları yönünde deliller elde edilen daha önce ihraç edilmiş 1’i komiser yardımcısı, 2’si polis memuru toplam 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, şüphelilerin yakalanmasına yönelik işlemlere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir” denildi.

Haber 23-03-21 09:26

FETÖ’cü eski Danıştay üyesi başkentte yakalandı

Ankara’da, terör örgütü FETÖ mensubu olan eski ihraç Danıştay üyesi ve Trabzon ili Yargı ve Kaymakamlar İmamı Kasım Davas Ankara Çankaya’da saklandığı lüks bir sitede yakalanarak gözaltına alındı.Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ ihracı eski Danıştay üyesi ve Trabzon ili Yargı ve Kaymakamlar imamı Kasım Davas’ın Çankaya Mutlukent Mahallesi’nde lüks bir sitede saklandığını tespit etti.

Haber 20-03-21 13:17

Tefeci operasyonuna 6 tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından Menteşe, Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen ‘Tefecilik’ operasyonunda içlerinde maliyeci ve değişik iş kollarından 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.Gözaltına alınan şüpheliler adli makaklara sevk edildiler.

Yurthaber 19-03-21 20:04

Muğla’da milyonluk tefeci operasyonu

Muğla Emniyet müdürlüğü KOM Şube ve Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından Menteşe, Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen ‘Tefecilik’ operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, mali durumu zayıf olan vatandaşları yüksek meblağlarda faizle borçlandıran suç örgütüne yönelik çalışma başlatıldı.

Haber 18-03-21 10:52

Milyonlarca vatandaşın kişisel verileri, bilgisayar korsanının sisteminden çıktı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınan şüphelinin kullandığı bilgisayarda çok sayıda vatandaşın kişisel verileri ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, teknik çalışmalar sonucu nitelikli dolandırıcılık yaptığını belirlenen B.A ve E.Ö evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 13-03-21 11:52

Yurtdışına kaçmaya çalışan 6 FETÖ şüphelisi yakalandı

Bolu’da, TEM Otoyolu’nda polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda yurt dışına kaçmak için İstanbul’a yönüne giden 2’si kadın 6 şüpheli yüklü miktarda dövizle yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında ihraç edilen binbaşı ve emniyet müdürlerinin bulunduğu 2’si kadın 6 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Haber 10-03-21 14:30

Ankara merkezli FETÖ operasyonunda 12 ByLock kullanıcısı yakalandı

Terör örgütü FETÖ/PDY’nin dijital haberleşme programı “ByLock”u kullandığı tespit edilen 15 şüpheliden 12’si, Ankara merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı.Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, terör örgütü FETÖ/PDY’nin dijital haberleşme programı ByLock’u kullandığı tespit edilen 15 şüpheliden 12’si yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 10-03-21 10:38

Ankara’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 15 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Örgütün gizli yazışma programı ByLock’u kullandıkları tespit edilen 15 şüpheli hakkında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde 10.03.2021 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiştir.

Haber 10-03-21 08:58

FETÖ mensubu eski emniyet müdürü yakalandı

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olan ve aranması bulunan firari eski emniyet müdürünü yakaladı.Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olan ve aranması bulunan firari eski Emniyet mensuplarının gaybubet evlerinde gizlenerek örgütsel faaliyetlerine devam ettiğini tespit etti.Harekete geçen polis ekipleri, aynı binada iki farklı adreste gizlendiği belirlenen eski 1.

Haber 09-03-21 16:11

Sahte parayla uyuşturucu ticareti yapan çeteye şafak operasyonu

Ankara’da sahte parayla uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen suç çetesi, eş zamanlı düzenlenen şafak operasyonu ile çökertildi.Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde piyasaya sahte para süren kişilerin olduğunu belirledi.

Haber 09-03-21 11:19

İcralık araç çetesi çökertildi

Türkiye genelindeki icralık araçları yakalatıp parçalayarak, Aladağ İcra Müdürlüğü aracılığıyla satışa çıkartarak çok düşük fiyata aldıkları belirlenen suç örgütüne yönelik soruşturmada aralarında emekli icra müdürünün de bulunduğu 21 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, nitelikli zimmet ve nitelikli dolandırıcılık” suçlarına yönelik çalışma başlattı.

Haber 09-03-21 08:25

Başkent polisi resmi dairelerdeki işleri çözme vaadiyle vatandaşları dolandıran çeteyi çökertti

Vatandaşları resmi dairelerdeki işlerini çözmek veya hızlandırmak vaadiyle kandırıp dolandıran organize suç çetesi üyesi 33 şahıs, Ankara merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.Ankara il Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, adliye, belediyeler, Maliye, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri, Milli Evrak Müdürlükleri ve Tapu Müdürlüklerinde yapılan işlemleri çözmek ya da hızlandırmak vaadiyle vatandaşları kandırıp haksız kazanç elde eden bir grubu tespit etti.

Haber 05-03-21 12:00

Adana’da 36 bin 150 lira sahte para ele geçirildi

Adana’da şüphe üzerine durdurulan bir araçta ve sürücünün üzerinde 36 bin 150 lira sahte para ele geçirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri Sarıçam ilçesinde bulunan İncirlik Park Alanında uygulama başlattı.

Haber 01-03-21 10:00

Ankara merkezli 8 ilde 30 milyon liralık vurgun yapan çeteye operasyon: 45 gözaltı

Kurdukları paravan şirketler üzerinden karşılıksız çekleri piyasaya sürüp 30 milyon lira vurgun yapan suç örgütüne yönelik Ankara merkezli sekiz ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 45 kişi gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda karşılıksız çekleri piyasaya sürerek birçok vatandaşı mağdur eden bir suç örgütü tespit etti.

Haber 26-02-21 12:57

Komiserlik yardımcılığına geçiş sınavı soruşturmasında 37 FETÖ’cü hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2012 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavında usulsüzlük soruşturması kapsamında 37 FETÖ/PDY mensubu hakkında Ankara merkezli 22 ilde gözaltı kararı verdi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülmekte olan 2012 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavı soruşturması kapsamında, FETÖ/PDY üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişilerek örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespiti üzerine, sınav sorularını alarak komiser yardımcısı olan ve soruların dağıtılmasına aracılık eden 3’ü aktif olmak üzere toplam 37 FETÖ/PDY mensubu hakkında, Ankara merkezli 22 ilde, 25 Şubat 2021 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiştir” denildi.Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalara Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği ifade edildi.

Haber 25-02-21 10:09

Ankara’da taksicilere dadanan şehir eşkıyalarına operasyon

Başkent’te taksicileri hedef alarak haksız kazanç sağlayan ve taksi duraklarına kendi taksilerini dahil ederek nitelikli yağma suçu işleyen 9 kişiden 8’i yakalanarak gözaltına alındı.Ankara’nın Çankaya ilçesindeki taksi esnaflarını hedef alıp duraklara kendilerinin ve başkalarına ait olan taksileri dahil ettirerek haksız kazanç sağlayıp, nitelikli yağma suçu işledikleri tespit edilen 9 kişiden 8’i Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.Yakalanan 8 şahıs gözaltına alınırken, firar eden 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği öğrenildi.

Haber 24-02-21 12:57

FETÖ firarilerini yurt dışına kaçıran 2 kişi Ankara’da yakalandı

Ankara’da FETÖ üyesi 2 firarinin Yunanistan’a kaçmasını sağlayan 2 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, sahte seyahat belgesi düzenleyerek FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarını yasa dışı yollarla yurt dışına kaçıran zanlıların yakalanması için harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlenen operasyonla Z.H.E.

Haber 17-02-21 11:10

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri son bir haftada 40 kişiyi tutukladı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan operasyonlarda, son bir haftada gözaltına alınan 394 şahıstan 40’ının tutuklandığı duyuruldu.Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin Ankara genelindeki operasyonları devam ediyor.

Haber 15-02-21 11:48

Başkent’te “Sansar” lakaplı yankesici yakalandı

Ankara’da vatandaşların telefon, cüzdan ve değerli eşyalarını yankesicilik yaparak çalan “Sansar” lakaplı şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.Sıkça gelen hırsızlık ihbarları üzerine harekete geçip inceleme başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, olayların sıklıkla yaşandığı Çankaya bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

Haber 13-02-21 13:40

Başkent’te Bylock operasyonu: 7 gözaltı

Ankara’da FETÖ/PDY terör örgütü üyelerinin örgüt içi mesajlaşma uygulaması olan Bylock’u kullandığı tespit edilen 7 şüpheli şahıs, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.Şüpheli 7 şahsın başkalarının üzerine olan hatları kullanarak Bylock yazışmaları yaptığının tespiti üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan tespitin ardından şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyon ile 7 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 12-02-21 13:16

Başkent’te 44 düzensiz göçmen yakalandı

Ankara’da Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından kentin çeşitli bölgelerinde düzenlenen uygulamada 44 düzensiz göçmen yakalandı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Altındağ, Gölbaşı, Keçiören ve Mamak ilçeleri ile Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) gerçekleştirilen uygulamalarda Afganistan uyruklu 44 düzensiz göçmen yakalandı.

Haber 12-02-21 10:20

Ankara’da son 1 hafta içerisinde kaçakçılık suçundan 23 şahıs gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce 1-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen kaçakçılık suçlarına yönelik operasyonlarda 23 şüpheli şahıs gözaltına alınırken çok sayıda malzemeye de el konuldu.Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele ekipleri yapılan operasyonlarda 1 milyon 90 bin 900 adet makaron, 3 bin 10 adet ilaç, bin 419 adet muhtelif/elektronik eşya, bin 130 paket kaçak sigara, bin 95 kilogram tütün, 600 adet puro ve 6 adet cep telefonunu ele geçirdi.

Haber 08-02-21 14:43

Aile boyu tefecilik yapan şebekeye 6 tutuklama

Adana’da tefecilik yaparak 41 milyon lira haksız kazanç sağladığı öne sürülen karı, koca, baba, oğul ve kardeşinde aralarında bulunduğu 14 zanlıdan 6’sı tutuklandı.Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’ne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, tefecilik yaparak 91 kişiyi mağdur edip, 41 milyon TL haksız kazanç elde ettiği öne sürülen bir şebeke olduğu bilgisine ulaştı.

Haber 05-02-21 09:53