Ankara Sanayi Odası Haberleri

ASO Başkanı'ndan kayıt dışı istihdam uyarısı: Ciddi yaptırımlar talep etti, Ekonomik dengeleri bozuyor

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, “Düşük maliyetle işgücü sağlamaya çalışan işverenler, kayıt dışı istihdam ile rekabet avantajı elde etmeye çalışıyor. Ancak bu durum ekonomik dengeleri bozuyor” dedi. Ardıç denetimlerin artırılmasını ve bu konuda ciddi yaptırımların getirilmesini istedi.

Finans 24-01-2024 12:37

ASO'nun depremzedeler için hazırladığı konteynerler yola çıktı

Ankara Sanayi Odası (ASO) 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir firmanın ürettiği konteynerleri taşıyan 32 tır, Oda tarafından Hatay'da kurulacak "yaşam merkezi"ne ulaştırılmak üzere hareket etti.

Yurthaber 16-02-2023 14:08

ASO ile Çek Enerji Sanayii Birliği arasında nükleer iş birliği genişletiliyor

İki kuruluş arasında yenilenen anlaşmaya göre, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki inşaat projelerine katılımda ve Türkiye'deki 4. nesil nükleer güç santrali geliştirme ve tasarım çalışmalarına yönelik AR-GE faaliyetlerinde iş birliğine gidilecek

Yurthaber 20-10-2022 15:08

Türkiye ile Litvanya arasındaki ticaret ve yatırım ilişkileri ASO'da masaya yatırıldı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "İki ülke arasındaki dış ticaret hacmi geçen sene rekor kırıp 1 milyar dolar seviyesine gelmiştir. Amacımız bu seviyeyi bu yıl 1,5 milyar dolara çıkarmak" - Litvanya'nın Ankara Büyükelçisi Ricardas Degutis: - "Litvanya ile Türkiye arasında kurulacak iş birliği, yeni fırsatları doğuracaktır"

Yurthaber 27-09-2022 13:02

Ankara Sanayi Odası

Ankara Sanayi Odası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ankara Sanayi Odası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ASO Model Fabrika 7. Öğren Dönüş Projesi'nde final sunumları yapıldı

ASO Model Fabrika 7. Öğren Dönüş Projesi'nde final sunumları yapıldı

Yurthaber 24-08-2022 13:29