Ankara Ticaret Odasi Ato Haberleri

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 2024-04-04 14:00:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu! Kamu çalışanları 1,5 gün idari izinli sayılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Şoför Esnafları ile İftar' programına katıldı. Erdoğan, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik." açıklamasını yaptı.

Haber 2024-03-19 20:24:42

Ticaret Bakanlığı 17 ilde restoran, lokanta ve kafeleri denetledi

Ticaret Bakanlığı, aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Van'ın da yer aldığı 17 ildeki restoran, lokanta ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı.

Finans 2024-03-14 11:44:02

Ramazan öncesi marketlere sıkı takip

Ticaret Bakanlığı ekipleri, yaklaşan ramazan ayı öncesince aralarında Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'nın da bulunduğu 10 ildeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi.

Finans 2024-02-27 11:20:29

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Schulz, TTSO'yu ziyaret etti

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

Yurthaber 31-01-24 08:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara adayı ve büyükşehirler açıklaması! Pazar gününü işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu hafta Pazar günü büyükşehirler ve kalan illerdeki adayları açıklayacağız. Ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor, Pazar gününe yetiştirmeye gayret ediyoruz. Ankara merkezli olarak ATO Kongre Salonu'nda toplantımızı yapacağız." dedi.

Haber 12-01-24 14:12

Adana'da 14. Tescilli Adana Kebabı Eğitim programı başladı

Adana Ticaret Odasının (ATO) gerçek lezzet ve özellikleriyle gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla tescil ettirdiği Adana kebabının usta eğitimi için düzenlenen "14. Tescilli Adana Kebabı Eğitim" programı başladı.

Yurthaber 16-11-23 14:09

Bakan Bolat'tan indirim yapmayan marketlere kritik uyarı! Geç kalmasınlar, çünkü...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara Sanayi Odası (ASO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı. Bakan Bolat indirim kampanyasına katılmayan marketleri pazar kaybedecekleri konusunda uyardı. Öte yandan Bakan Bolat, kampanyaya katılmayan kurum ve firmalara çağrıda bulunarak, "Geç kalmasınlar, çünkü tüketicilerimiz kim yapıcı ve olumlu davranıyorsa onu tercih edecektir." dedi.

Finans 25-10-23 21:48

İYİ Parti'den Sinan Aygün açıklaması! 'Asla gündeme gelmemiştir'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Mansur Yavaş ile yaşadığı TOGO krizi nedeniyle tekrar gündeme gelen eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı ve eski CHP Milletvekili Sinan Aygün'e ABB başkanlığı adaylığı teklif ettiği öne sürülmüştü. İYİ Parti gündem olan iddia sonrası yaptığı açıklamada Aygün'ün adaylığının gündeme gelmediğini belirtti.

Haber 17-10-23 13:51

TOKİ duyurdu: KDV'den muaf, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade… 28 ilde 503 arsa açık artırma ile satılıyor

TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor. Muhammen bedeli 11 milyar 270 milyon 290 bin 792 lira olan yaklaşık 2 milyon 879 bin 106 metrekare büyüklüğündeki arsalar için açık artırma,18-19 Temmuz'da yapılacak. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, depolama alanı, sosyal kültürel tesis ve plansız nitelikteki arsalara yüzde 35 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Finans 27-06-23 15:24

ATO Başkanı Baran: 'Dövizdeki artışı fırsatçılığa, zam vurgunculuğuna çevirmeyin'

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, piyasada bazı ham madde ve nihai ürünlere dövizdeki kur artışının çok daha üzerinde zam yapıldığını gördüklerini belirterek, dövizdeki artışın fırsatçılığa ve zam vurgunculuğuna çevrilmemesini istedi.

Finans 10-06-23 09:31
ATO

Naci Görür'den korkutan uyarı! 'Devlet deprem işini çözemezse...'

Bilim Akademisi üyesi yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Afetler Öncesi Mühendislik Hizmetleri” çalıştayında konuştu. Deprem konusunda dikkat çeken uyarılarda bulunan Naci Görür “Türkiye Cumhuriyeti devleti bu deprem işini eğer çözemezse bizim millet olarak bu asrı ekonomik ve siyasi olarak bağımsız olarak sürdürmemiz, devam ettirmemiz mümkün değildir” ifadelerini kullandı. İşte Naci Görür'ün o açıklamaları...

Haber 26-05-23 13:10

'Mikro işletmelerde prim gününü...' Bakan Bilgin 'geçerli sayamayız' diyerek açıkladı! Bağ-Kur'luların emeklilik şartları için dikkat çeken sözler

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'luların emeklilik şartlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Bilgin açıklamasında, ATO Başkanı Gürsel Baran'ın Bağ-Kur'luların emekliliği hak etme koşullarının SSK'lılar ile aynı seviyeye getirilmesi yönündeki talebini hatırlatıp "Mikro işletmelerde prim gününü yeniden düzenlemek lazım. İlk fırsatta yapacağımız düzenlemelerden biri." dedi.

Finans 27-04-23 17:20

Ankara'da silahlı saldırıya uğrayan eski ATO Başkanvekili Aypek hayatını kaybetti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir iş merkezinde silahlı saldırıya uğrayan eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Mehmet Aypek hayatını kaybetti. DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 26-04-23 07:45

ATO ile Ankara Üniversitesi eğitim ve araştırma alanında işbirliği protokolü imzaladı

Ankara Ticaret Odası (ATO) ile Ankara Üniversite arasında eğitim, araştırma ve danışmanlık alanında işbirliğini kapsayan protokol imzalandı.

Yurthaber 14-04-23 12:16

Şimdi de 'deprem' zammı! Ev kiraları yüzde 100 arttı... Flaş karar: 100 bin TL ceza kesilecek!

Kahramanmaraşlı depremler sonrası evleri yerle bir olan binlerce depremzede başka illere gitmek zorunda kalırken, bazı illerdeki ev kiralarındaki fahiş fiyat artışları tepki çekiyor. Özellikle Ankara ve Konya'da kiraların yüzde 100'e yakın arttığı görüldü. Konya İl Ticaret Müdürlüğü fahiş fiyat artışlarını yakın takibe alırken, fahiş fiyat artışının tespit edilmesi durumunda 100 bin TL ceza kesileceğini duyurdu.

Finans 23-02-23 08:38

Fırsatçılığın böylesi! 'Depremzedeyim' dedi umurunda bile olmadı, 5 Şubat'ta 6 bin lira 6 Şubat'ta 11 bin lira...

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgeden en çok göç alan kentlerden Ankara'da ev kiralarındaki artış isyan ettirdi. Ankara Emlakçılar Odası'na başvuran birçok depremzede, ev sahiplerinin fahiş ücret talep ettiğini söyledi. Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Akçam, "Fahiş kira artışına ilişkin 50'nin üzerinde şikayet geldi. Bu şikayetleri bakanlığa ihbar ediyorum. Ticaret Bakanlığı'nın fahiş fiyat cezai uygulaması var. Fırsatçı olan ev sahiplerine yazılmasını önemle istiyoruz" dedi.

Haber 16-02-23 12:41

ATO’dan deprem bölgesi için Prefabrik Yaşam Köyü

Ankara Ticaret Odası (ATO), depremin ardından evleri yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla deprem bölgesi İskenderun’a içinde mutfak, tuvalet ve duşların yer aldığı prefabrik yaşam alanları kuruyor.

Yurthaber 14-02-23 13:27
ATO

Altılı masanın metninde ekonomi ve enflasyonla mücadele vurgusu! Gözler o saate çevrildi: Dikkat çeken İstanbul Sözleşmesi ve Türkiye Varlık Fonu detayları

Birçok kurumun kapatılması, İstanbul Sözleşmesi'ne geri dönülmesi öngörülüyor, enflasyonla mücadele ve kamuda araç politikası gibi konularda mesajlar verilmesi bekleniyor. Altılı masanın uzun süredir işaret ettiği kritik gün geldi çattı. Ankara ATO Congresium'da liderlerin de katılımıyla 'ortak politikalar mutabakat metni' kapsamında 9 ana madde kapsamında 80 madde açıklanacak. Tanıtım toplantısına saatler kala açıklanacak metinden dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Haber 30-01-23 09:39

TOKİ duyurdu: 51 ilde tam 510 arsa! KDV’den muaf olacak…

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 51 şehir için yeni bir duyuru yayımladı. Buna göre 51 ilde 510 arsa açık artırma yöntemi ile satılacak. Arsalar için açık artırma, 21-23 Aralık'ta yapılacak. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, günübirlik tesis, oto galericiler sitesi, termal turizm, depolama alanı, kırsal yerleşim ve plansız niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Finans 03-12-22 11:23

Ankara’da uyuşturucu operasyonu

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan uygulamada üzerlerinde uyuşturucu ele geçirilen 3 kişi gözaltına alındı.Ankara İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ticaret ve imalatının önlenmesine yönelik çalışmalarda 18 Ekim tarihinde Mamak ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan C.K.

Haber 20-10-22 17:59

KKTC Ankara Büyükelçisi Korukoğlu, ATO Başkanı Baran'ı ziyaret etti

KKTC Ankara Büyükelçisi Korukoğlu, ATO Başkanı Baran'ı ziyaret etti

Yurthaber 16-10-22 09:56

ATO'nun, serebral palsili gençlere e-ticaret eğitimlerinin ikincisi başladı

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran: - "Sizler bizim çocuklarımızsınız. Hayatın içinde yer almanızı, çalışmanızı, kendi hayatınızı idame ettirebilir olmanızı istiyor, bunun için çaba harcıyoruz"

Yurthaber 06-10-22 14:35

Türkiye ile Litvanya arasındaki ticaret ve yatırım ilişkileri ASO'da masaya yatırıldı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "İki ülke arasındaki dış ticaret hacmi geçen sene rekor kırıp 1 milyar dolar seviyesine gelmiştir. Amacımız bu seviyeyi bu yıl 1,5 milyar dolara çıkarmak" - Litvanya'nın Ankara Büyükelçisi Ricardas Degutis: - "Litvanya ile Türkiye arasında kurulacak iş birliği, yeni fırsatları doğuracaktır"

Yurthaber 27-09-22 13:02

ATO'nun mobil uygulaması ATONET Üye Hizmet Platformu tanıtıldı

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran: - "Uygulamanın üyelerimizin zamanını işine ayırarak, ticaretini artırması, dünya pazarlarına açılması konusunda önemli bir rol üstleneceğini düşünüyorum"

Yurthaber 26-09-22 11:30

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar ATO Başkanı Baran'ı ziyaret etti

ATO Başkanı Gürsel Baran: - "İş forumu yaparak sektörleri bir araya getirebilir, iş birliğimizi nasıl geliştirebileceğimizi ele alabiliriz" - Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar: - "Ukrayna'nın yeniden inşasına ihtiyaç var. İnşaattan insani yardıma kadar iş birliği teklif ediyoruz"

Yurthaber 20-09-22 11:15

Kocaeli'de Türkiye-Almanya Yatırım ve İş Birliği Günü toplantısı düzenlendi

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz: - "Türkiye ve Almanya arasındaki yoğun ilişkiler yüzyıllara dayanıyor. Ekonomik ilişkiler, bunların en önemlisi diyebilirim. Ülkemiz arasında ikili ticaret hacmi 40 milyar avro ile rekor kırdı"

Yurthaber 19-09-22 13:21

ATO Başkanı Baran'dan enerji ve su tasarrufu çağrısı: 'Mesailer ayarlansın, maçlar...' ​

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte başlayan, başta Avrupa olmak üzere dünyada enerji krizini yaşanıyor. Bu krizin ilerleyen günlerde daha da derinleşmesi bekleniyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yazılı bir açıklama yaparak enerji ve suda tasarruflu kullanım, gıdada ise israftan kaçınma çağrısında bulundu.

Finans 06-09-22 15:56

Ankara ve Çankırı'da kaçak akaryakıt operasyonu! Sahte fiş ile milyonlarca liralık vurgun yapılmış

Ticaret Bakanlığı, milyonlarca liralık akaryakıt vurgununu gün yüzüne çıkardı. Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibi, Ankara ve Çankırı'da akaryakıt kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, istasyonlarda binlerce litre kayıt dışı akaryakıt satıldığı ve milyonlarca liralık sahte akaryakıt fişi düzenlendiği tespit edildi. İşte olayın detayları...

Haber 27-08-22 14:31

‘Sıkıntı istemiyoruz’ diyerek duyurdu: Bakan Nebati’den enflasyon muhasebesi ve KDV sadeleştirmesi talimatı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, işletmeler için enflasyon muhasebesinin zorunluluk halini aldığını bildirdi. ATO heyeti ile bir araya gelen Hazine Bakanı Nureddin Nebati, enflasyon muhasebesi konusunda reel sektöre görüş sorulması, KDV konusunda da tüm tarafların konuyu etraflıca ele alacağı bir çalıştay yapılabileceğini söyledi.

Finans 18-08-22 13:11

Ankara Ticaret Borsası Başkanı Yavuz'dan üreticiye lisanslı depoculuk çağrısı

Ankara Ticaret Borsası Başkanı Yavuz'dan üreticiye lisanslı depoculuk çağrısı

Yurthaber 06-07-22 09:47

ATO, Ankara'nın sağlık turizmi potansiyelini Amsterdam'da tanıttı

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran: - "Ankara için sağlık turizminin, katma değerli turizm gelirlerinin artırılması bakımından en önemli avantaj noktası olduğunu düşünüyoruz"

Yurthaber 22-05-22 11:32

Sebzeler çöpe mi dökülüyor? Market ve pazardaki yüksek fiyatlar sonrası gelen görüntüler olay olmuştu, Bakanlık gerçeği açıkladı

Zam haberleri sonrası market ve pazarlardaki sebzelerin fiyatları adeta tavan yaparken, sosyal medyada yayılan bir görüntü olay oldu. İstanbul, Ankara ve Antalya gibi şehirlerde sebzelerin çöpe döküldüğü videolar adeta infial yarattı. Sosyal medyada gelen tepkilerin ardından Ticaret Bakanlığından açıklama geldi. Söz konusu görüntülerin bir 'algı operasyonu' olduğunu belirten Bakanlık, işin aslını açıkladı.

Finans 07-04-22 17:37

ABD’li Yetkililerden Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’ne Ziyaret

ABD Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Marisa Lago ve ABD Büyükelçiliği Başmüsteşarı Scott M. Oudkirk, Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’ni ziyaret etti

Haber 06-04-22 22:55

Türkiye'deki yatırımlarını artırmak istiyorlar... ABD'den dikkat çeken açıklama

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Julie Eadeh, ABD-Türkiye ticari ve ekonomik ilişkileri ile ABD Ticaret Bakanlığ yaptı. Eadeh, ABD'li şirketlerin Türkiye'yi bölgesel bir merkez olarak gördüğünü belirtti. ABD-Türkiye ikili ticaret hacmini genişletme hedefinin detaylarına ilişkin Eadeh, Büyükelçilik yetkililerinin Türkiye'deki satışlarını ve yatırımlarını artırmak isteyen ABD'li şirketlerle düzenli görüştüğünü aktar

Finans 06-04-22 18:49

EKO İKLİM Zirvesi'nde ticaretin yeşil dönüşümü ele alındı

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran: - "Yeşil dönüşümde eğitim çok önemli. Bu süreçte iş yapış biçimleri değişecek. Buna yönelik elemanlar yetiştirilmesi gerekiyor" - İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç: - "Bundan sonraki organize sanayi bölgelerinin, yeşil OSB'ler olarak kurulması gerekiyor"

Yurthaber 31-03-22 16:11

TOBB ve ABD Ticaret Odasından stratejik imza (2)

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffrey Flake: - "Rusya'da iş yapan Amerikan şirketlerinin bazıları şimdi orayı terk ediyor. Bazıları da operasyonlarının bir kısmını Türkiye'ye kaydıracağını söyledi. Bence de Amerikan şirketleri Türk pazarını düşünmeli" - ABD Ticaret Odası Kıdemli Başkan Yardımcısı Myron Brilliant: - "Bu, daha öncesinde ABD-Türkiye ilişkileri açısından ortaya çıkmamış olan bir fırsatı gösteriyor"

Yurthaber 16-03-22 12:02

Doğudaki esnaf ve turizmciler Alican ve Zengezur Koridoru'ndan umutlu

Iğdır Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mehmet Engin: - "Alican Sınır Kapısı'nın, açılması halinde kente çok büyük katkıları olacak. Zengezur Koridoru açılırsa, Dilucu Sınır Kapısı'na da sahip olan Iğdır, önemli bir ticaret merkezi haline gelecek" - Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan: - "Bölgemize gelen turistleri İstanbul, Ankara, Trabzon yerine burada ağırlayabiliriz, zaten doğu turlarına çıkan turistler Iğdır'ı ve bu bölgeyi kullanıyor"

Yurthaber 15-03-22 12:19

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 3 Mart'ta Congresium Ankara'da kapılarını açacak

Ukraynalılar ülkelerinin savaşta olması nedeniyle fuara gelemeyeceğini iletirken bazı Rus kuruluşlar da aynı gerekçeyle katılımını iptal etti - Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran: - "Turizm bir mücadele işi. Bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz"

Yurthaber 01-03-22 12:43

Erdoğan'ın kritik Ukrayna ziyaretinden neler bekleniyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden gerginliğin tırmandığı bir dönemde günübirlik bir ziyaret için bugün Kiev'de olacak. Erdoğan'ın gündemindeki başlıca iki madde gerginliğin barışçıl bir şekilde diplomasi ile çözülmesi için Türkiye'nin oynayabileceği rol ve 30.yılını kutlayan ve stratejik boyuta ulaşan Ankara-Kiev ilişkilerini serbest ticaret anlaşması imzalayarak derinleştirmek olacak.

Haber 03-02-22 06:32

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Hatay'da dikkat çeken sözler! Davulla zurnayla yolcu edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Hatay EXPO 2021 Ankara Lansmanı'nda açıklamalarda bulundu. Suriyeli mültecilerle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "En geç 2 yıl içinde Suriyeli kardeşlerimizi davulla zurnayla kendi ülkelerine yolcu edeceğiz. Onların kendi iradeleriyle kendi ülkelerine gitmelerini isteyeceğiz" dedi. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından dikkat çeken başlıklar!

Haber 17-01-22 15:01

Gülen’i ziyaret inandırıcı delil sayılmadı

Ankara Ticaret Odası Başkanlığı seçimlerinde Gülen yapılanmasıyla birlikte hareket etmek ve Fethullah Gülen’i ABD’de ziyaret etmekle suçlanan eski ATO Başkanı Salih Bezci hakkındaki soruşturma takipsizlikle sonuçlandı.

Haber 10-12-21 14:39

Ankara-Belgrad direkt uçuşların başlaması ticari ilişkilere katkı sağlayacak

ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay: - "Turizm acenteleri arasında oluşacak diyalog köprüsü ve direkt uçuşlar sayesinde ilişkilerimizin daha da gelişeceğine inanıyorum"

Yurthaber 02-12-21 12:33
ATO

Cari açığını kapatan bir ülke olabilecek kapasitemiz mevcut

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, zor bir süreçten geçen Türkiye ekonomisinin, cari açığını kapatabilecek kapasiteye sahip olduğunu belirterek, “Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde olmamız, ülkemizin geleceğini tek hedef olarak belirleyerek buna göre çalışmamız gerekiyor. Başka Türkiye yok. ifadelerini kullandı.

Finans 23-11-21 17:45
ATO

ATO ile Türk Belçika Lüksemburg Ticaret Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı

ATO Başkanı Gürsel Baran: -"Türkiye, doğu ile batıyı, kuzey ile güneyi birleştiren doğal bir köprüdür. Dört saatlik uçuşlarla 30 trilyon dolarlık bir pazara erişim imkanı sunan bir ülkeyiz"

Yurthaber 26-10-21 13:09

ATO Başkanı Baran: Tacikistan ile ticaret hacmimiz orta vadede 1 milyar dolara çıkabilir

ATO Başkanı Baran: "Tacikistan ile ticaret hacmimiz orta vadede 1 milyar dolara çıkabilir"

Yurthaber 20-10-21 13:42

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Nunez'den ATO üyelerine yatırım ve iş birliği daveti

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Nunez'den ATO üyelerine yatırım ve iş birliği daveti

Yurthaber 08-10-21 11:31

ATO ile Seylan Ticaret ve Sanayi Odası arasında iyi niyet anlaşması imzalandı

ATO ile Seylan Ticaret ve Sanayi Odası arasında iyi niyet anlaşması imzalandı

Yurthaber 02-10-21 11:28

Bollywood filmleri ve Hint düğünlerinde Karadeniz rüzgarı esecek! İlk adım atıldı

Trabzon’da Hindistan’ın Ankara Büyükelçisi Sanjay Kumar Panda’nın katılımıyla Hindistan Ülke Günü etkinliği düzenlendi ve karşılıklı ticaret ve yatırım fırsatları değerlendirildi.

Trend 28-09-21 12:17