Anlara Tutunmak Haberleri

Toplu taşımanın ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi sürünmeye başladı! Çevredekiler kahkahalarına engel olamadı

Fransa'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olurken görenlere adeta 'Ben ne izledim' dedirtti. Görüntülerde bir kişinin toplu taşıma aracının ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi süründüğü anlar yer aldı. O anlara yorum yağdı.

Trend 2024-04-17 08:01:53

16 yaşındaki kıza tecavüz ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak yürüdü! Güvenlik kamerasına böyle yansıdı

İngiltere'nin Liverpool şehrinin merkezindeki St Johns Gardens bölgesinde 16 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kıza tecavüz edildi. Yaşadığı saldırının ardından durumu polise haber veren genç kıza saldıran kişinin meydandan elini kolunu sallayarak uzaklaştığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 2024-04-16 15:01:18

Rahmi Koç'un Miami'de Küba Gecesi eğlencesi... Sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un bayram öncesi Miami’de yapılan Küba gecesinde eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un müzisyene eşlik ettiği anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-04-15 11:24:18

Orta Doğu'da kaynayan kazan taştı! İran'ın füzeleri İsrail'in Demir Kubbesi'ne böyle takıldı... O anlar kamerada

Orta Doğu'da kaynayan kazan sonunda taştı. İsrail'in 1 Nisan tarihinde İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'daki konsolosluğunu vurmasına tepki 13 gün sonra geldi. İran gece saatleri itibarıyla onlarca İHA ve balistik füzeyle İsrail'e misilleme düzenledi. ABD ve İngiltere süper bir hızla İsrail'e desteklerini bildirirken, İran'ın İsrail'e fırlattığı füzeler, İsrail'in hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından imha edildiği anlara dair görüntüler servis edildi.

Haber 2024-04-14 09:34:42

İş yerinde bunaldığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu! 'Benim çalışamama hastalığım var' sözlerine tepki yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın çalışamama hastalığı olduğunu ve sevgilisinin kendisini mutlu etmek için ona alışveriş yaptığı söyleyince sosyal medyada viral oldu. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 13-04-24 09:17

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Yenidoğan bebeği paraya sararak kundakladılar.. O anlara yorum gecikmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü tepkilere neden oldu. Bir TikTok kullanıcısı yenidoğan bebeğin paraya sarıldığı anları paylaşılınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi.

Trend 13-04-24 07:55

Tek seferde yakalanan 3. en büyük kokain miktarı! Çuval çuval taşırken fotoğraflandılar: Ardından kıskıvrak yakalandı

Kocaeli merkezli 3 ilde elebaşılığını yabancıların yaptığı “Uluslararası Uyuşturucu Madde” organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-11” operasyonlarında toplamda; 608 kilogram kokain ve 827 kilo 500 gram uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan ara kimyasal madde ele geçirildi. Bu operasyonda yakalanan kokain miktarı, EGM tarafından Türkiye’de bir defada yakalanan “3. en büyük kokain miktarı” oldu. Öte yandan şüphelilerin maddeleri taşıdıkları anlara dair görüntüler yayınlandı.

Haber 11-04-24 08:05

Metroda iğrenç görüntüler! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir anda sevgilisinin ayaklarına masaj yapmaya başladı

İngiltere'nin başkenti Londra'da metroda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Görüntülerde kalabalık vagonun içindeki bir çiftin hareketi herkesi şaşkına çevirdi. Bir adam diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında partnerinin çıplak ayaklarına masaj yapmaya başladı. O anlara yorum yağdı.

Trend 09-04-24 10:57

Gerilim filmlerini aratmayan kaçış! Sevgilisinin kocası eve gelince çareyi balkondan kaçmakta buldu... Komşusu duruma süpürgeyle müdahale etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde sevgilisinin kocası tarafından yakalanan bir adamın kaçmaya çalıştığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 09-04-24 07:45

Torununun oruç tuttuğunu öğrenen dededen çok konuşulacak jest! İftar için restoran kapattı... O anlara yorum yağdı

TikTok'ta 'Alina' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Alina Sivrican isimli bir kadın dedesinin oruç tutmasını kutlamak için kendisine yaptığı jesti paylaştı. 'Dedemle iftara gidiyoruz' notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kadın oruç tutmasını kutlamak isteyen dedesinin restoranı kapattığını söyledi.

Trend 27-03-24 07:47

Türkücü Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt Kanada'dan döndü! Anne-kız kavuşması duygusal anlar yaşattı

Türkücü Ceylan'ın 1991-1992 yıllarında evli kaldığı Erhan Bozkurt ile ilişkisinden dünyaya gelen ve Toronto’da yaşayan kızı Melodi Bozkurt, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşması sosyal medyada duygusal anlara sahne oldu. Türkücü o anları "Kavuştum yavrularıma" notuyla paylaştı.

Magazin 25-03-24 16:16

Dirft pilotları tozu dumana kattı

Kocaeli’de Türkiye’nin ilk Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) onaylı dirf pisti açılışı nefes kesen anlara sahne oldu.

Yurthaber 25-03-24 08:29

Yer: Adana! Sokak ortasında çıplak dolaşan yabancı uyruklu kadına battaniyeyle müdahale ettiler... Üzerini böyle örtmeye çalıştılar

Adana'nın Seyhan ilçesnin Gürselpaşa Mahallesi'nde mahalleli sabah saatlerinde ilginç bir manzarayla karşılaştı. Yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir kadının çıplak bir şekilde koştuğu anlara vatandaşlardan battaniyeyle müdahale gecikmedi. O anlar sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 23-03-24 10:36

Kız arkadaşının etek boyunu kısa buldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağdı... O eteğin diğer yarısı nerede?

İnternette ' chriskeverian ' adını kullanan TikTok kullanıcısı Chris , kız arkadaşı Hannah'nın dışarı çıkmak için seçtiği kombini eleştirirken o anları videoya çekerek sosyal medyadan paylaşmayı seçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bazıları görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti bazıları ise Chris'in tepkisi gereksiz bulduğunu söyledi.

Trend 23-03-24 08:52

Müşterilerin istekleri üst üste gelince sinir krizi geçiren garson mesaisinin ortasında istifa etti! Bağırarak istifa ettiği anlar sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın vardiyası sırasında sinir krizi geçirerek istifa ettiği anları paylaştı. 24 masadaki müşterinin istekleri ve diğer tüm işlerle uğraşmak zorunda kalan garsonun vardiya ortasında istifa ettiği anlar TikTok'ta viral oldu. Küfürler savurarak istifa ettiği anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-24 14:19

Soygundan önce esneme hareketleri yaptı! Güvenlik kamerasına takılan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir soyguncu fırında soygun gerçekleştirmek isterken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Soygundan önce hırsızın esneme ve yoga hareketleri yaparak kendisini soygun için hazırladığı anlar gündem yarattı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-24 13:38

Doğum yapmadan birkaç dakika öncesinde sevgilisi DNA testi istedi! O anları sosyal medyada paylaştı: Resmen öfke nöbeti geçirdi

TikTok'ta Kira kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum yapmadan birkaç dakika öncesini gösterdi. Hastane yatağında doğum yapmaya hazırlanırken sevgilisinin bebeği için DNA testi istediğini söyleyen genç kadının öfkeden deliye döndüğü paylaşımı TikTok'ta izlenme rekoru kırdı. O anlara yorum ve beğeni yağdı.

Trend 21-03-24 08:34

Sosyal medyada gündem oldu: 84 yaşındaki kadının kahreden isyanı! Daha benim evime et girmedi

84 yaşında olduğunu belirten bir kişinin sokak röportajında ekonomik durumuna ilişkin açıklama sosyal medyanın gündemine oturdu. Kirasını ödeyebilmek için iş aradığını ve bulaşıkçı olarak iş baktığını belirten yaşlı kadının, "Bayram geldi giçti, daha benim evime et girmedi." sözleri duyanların yüreğini yaktı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yüzlerce yorum ve beğeni aldı.

Haber 16-03-24 10:54

Sosyal medya bu masajı konuşuyor! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Keyfe bak

Sosyal medyadan paylaşılan bir masaj görüntüsü kullanıcıları şaşkına çevirdi. Manzaraya karşı çıplak bir şekilde uzanan kadına 3 kişi tarafından yapılan masaj herkesi şaşkına çevirdi. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 14-03-24 14:41

Eve sipariş getiren kuryenin numarasını alıp aradı! Tanışmak için aradım dedi... Sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan 'Arkadaşım kuryeye aşık oldu' notuyla paylaşılan bir gönderi viral olmayı başardı. Eve sipariş getiren kuryenin telefon numarasını arayarak, "Ben sizin numaranızı sipariş verdiğim yerden aldım. Tanışmak amacıyla aradım. Bir sakınca var mıdır? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum" dedi. O anlara yorum yağdı.

Trend 14-03-24 10:56

Oscar'da 'yok artık' dedirten benzerlik! Lily Gladstone'u gören Gupse Özay sandı

96'ncı Oscar Ödülleri Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlendi. Törene katılım gösteren ABD'li oyuncu Lily Gladstone ile ünlü oyuncu Gupse Özay arasındaki benzerliği gören şaşkınlığını gizleyemedi. O anlara sessiz kalamayan Gupse Özay da benzetildiği oyuncunun fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-03-24 21:04

Erzurumlu kadının 'Erzurumlu' yorumu! Sosyal medya bu sokak röportajını paylaşıyor... Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen kadın, "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır. Geçen sinir krizi geçirdi zaten. Metinim aşkım, bir tanem" dedi.

Trend 13-03-24 15:12

Düğün dansı bir anda bambaşka bir noktaya gitti! Kontrolden çıkan gelin twerk yapmaya başladı... Davetliler şaşkınlıkla izledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Törende tamamen sırtı açık bir model tercih eden gelin kontrolü kaybederek davetlileri şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı. Bir anda damadın önüne geçerek twerk yapmaya başlayan gelinin o anları sosyal medyada viral oldu.

Trend 13-03-24 10:37

Canlı yayında Arto-Hande Sarıoğlu arasında ilginç anlar! Her yerin gözüksün! deyip...

Söylemezsem Olmaz programında Hande Sarıoğlu Yeliz Yeşilmen'e özendi. Aramızda Kalmasın'da ayağa kalkarak fiziğini gösteren Yeşilmen'den sonra Hande Sarıoğlu da benzer anlara imza attı. Ancak Arto'nun ilginç ifadeleri herkesi şaşırttı.

Magazin 07-03-24 13:36

O ülke ayağa kalktı: Kreşte akran zorbalığı! Dakikalarca devam etti, üzerine çıkıp...

Kazakistan'da bir kreşte kaydedilen görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı. Akran zorbalığına uğrayan bir çocuk diğer çocuklar tarafından dakikalarca darp edildi. Zavallı çocuğun beyin sarsıntısı geçirdiği aktarıldı. O anlara dair görüntüler ortaya çıktı.

Haber 01-03-24 14:49

Sosyal medyada spor yaptığı anları paylaştı! Sırtına koyduğu ağırlık bir anda kayınca parmağı kırıldı... O anları gösterince viral oldu

Sosyal medyada ismi açıklanmayan bir adamın spor yaparken kaydettiği görüntüler talihsiz bir kazayla sonuçlandı. Görüntülerde sırtındaki ağırlık bir anda kayan adamın parmağı kırıldı. Kırılan parmağını gösteren adam gündem yarattı. O anlara yorum yağdı.

Trend 01-03-24 13:14

Gittikleri kafede bir kadının aldatıldığını tesadüfen gördüler! 'Söylemeli miyiz?' diyerek paylaşınca sosyal medyada gündem oldu

'furkanlaayca' kullanıcı adıyla sosyal medyada paylaşım yapan Furkan ve Ayça ismindeki bir çift tesadüfen gittikleri kafede bir ihanet olayına tanık oldu. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda olayı anlatan çift 'Sizce söylemeli miyiz?' diyerek kullanıcılara seslendi. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 27-02-24 15:38

Nesli yok olma tehdidi altında! Uyuduğu anlara ait görüntüler büyük ilgi gördü

Tunceli’de çaydan çıkarak tüylerini temizleyen ardından da güneş altında uyku keyfi yapan su samuru, kamerayla kayıt altına alındı.

Haber 26-02-24 12:13

Dünya bu anları konuşuyor! River Plate-Boca Juniors maçında gizemli olay: Oradan geçen şey ne?

Arjantin'de dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors derbisinde izleyenlerin akıl sır erdiremediği bir olay yaşandı. Önce Arjantin'de sonra da tüm dünyada gündem olan o anlara ait görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. İşte o efsunlu anlar!

Spor 26-02-24 10:52

Arkadaşları şaka yapmak için dakikalarca bekledi! O kadar çok korktu ki bayıldı... O anlara sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir şaka videosu adeta 1 Nisan havasını erkenden getirdi. Arkadaşlarının şakalamak istediği genç kız korkudan bayılınca o anlar sosyal medyada gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 22-02-24 14:54

Survivor Yunanistan'da bu sefer aşk var! Kameraları umursamadılar: Aşk Adası olmuş

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor Yunanistan son günlerde gündemde. Survivor Yunanistan'da bu sefer aşk vardı. İki yarışmacı adayı resmen Aşk Adası'na çevirdi. O anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-02-24 12:07

Bir turist örgü lif satan kadına 75 TL yerine 1750 TL ödedi! O anlar sosyal medyada gündem oldu... Eskiden vatandaşımız böyle iyilik yapardı

Kadıköy vapurunda ördüğü lifleri satan yaşlı bir kadın ve ismi açıklanmayan bir turistin arasında geçen diyalog kısa sürede gündem oldu. Yaşlı kadının elindeki el örgüsü lifleri gören turist satın almak istedi ve 75 TL yerine 1750 TL ödedi. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 21-02-24 08:13

Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi...

Serdar Ortaç'ın canlı yayın açarak Tarkan'a ve CHP'lilere ettiği küfürler şoke etti. Şarkıcı o anlara dair "Çok içmişim hatırlamıyorum" deyince olay oldu. Serdar Ortaç ne yaptığını görmek için yayını izleyince ağladı ve annesini aradı. İşte şarkıcıya gelen yasaklar...

Magazin 16-02-24 08:52

Böyle aşk görülmedi! Çorabını çıkartıp ayaklarını yaladı... Yetmedi defalarca öptü: Sosyal medya bunu konuşuyor

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerken tepkilerin odağına da yerleşti. Görüntülerde arabada oturan bir kadın bir adama ayaklarını önce yalattığı sonrasında da öptürdüğü görüldü. O anlara sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü yorum yapmadan duramadı.

Trend 15-02-24 07:51

Serdar Ortaç alkolün etkisiyle Tarkan'a küfür etmişti! Çok içmişim deyip...

Son dönemde açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç evinde açtığı canlı yayında Tarkan'a küfür etti. Alkolün etkisiyle bomba ifadeler kullanan şarkıcıya bu anlar sorulunca "Çok içmişim" dedi. Serdar Ortaç bakın o anlara dair hangi ifadeleri kullandı.

Magazin 15-02-24 07:10

Ekiplere su sıçratarak kaçmaya çalıştı! Polisten kaçarken dereye atlayan yabancı uyruklu 4 saat boyunca çıkmadı

Esenyurt'ta polis ekiplerinin denetim yaptığını gören bir kişi kaçmaya başladı. Polislerin peşinden koştuğunu gören ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şüpheli dereye atladı. Dereden çıkmayan şüpheli ekiplere zor anlar yaşattı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından dereden çıkarılan şüpheli önce hastaneye ardından da polis merkezine götürüldü. O anlara ilişkin kaydedilen görüntülerde şahsın ekiplerden kaçmak için su sıçrattığı da görüldü.

Haber 14-02-24 16:46

Selen Görgüzel'in çılgın dansı sosyal medyanın dilinde! Abla sperm sana iyi gelmedi

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yarattığını söyleyen Görgüzel bu defa çılgın dansıyla gündem oldu. Görgüzel'in sahnede kendinden geçtiği anlara yorum yağdı.

Magazin 13-02-24 11:39

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan Acun Ilıcalı yorumu: Babamı kızdırmışlar gibi...

Acun Ilıcalı'nın çileden çıktığı anlar günlerdir sosyal medyada gündemde. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da bu gündeme sessiz kalamadı ve Ilıcalı'nın çıldırdığı anlara dair bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 08-02-24 14:11

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin hamak yogası yaptı sosyal medya yıkıldı! Bir bakan bir daha baktı

2018 Türkiye güzeli olan ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şahin bu defa hamak yogası yaptı. Şahin'in takipçileriyle paylaştığı o anlara yorum yağdı.

Magazin 08-02-24 13:23

İstanbul'u büyük bir tehlikeden kurtarmış! Kahreden olayın görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti verilecek gemiye transfer sırasında denize düşen kaptan Oğuz Kök, hipotermi nedeniyle hayatını kaybetti. Kök'ün denize düştüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Öte yandan Kaptan Oğuz Kök, 2006 yılının Şubat ayında, boğazda dümeni kilitlenen 160 bin ton koreson yüklü Genmar Star gemisini Dolmabahçe önünde demir atarak durduran ve İstanbul'u büyük bir tehlikeden kurtaran kılavuz kaptandı.

Haber 05-02-24 09:55

Taksici katili Delil Aysal'dan kuyruklu yalanlar! İzmir'deki vahşette 'intihar' detayı: Kafama sıkacak yer arıyordum

Soğukta üşümemesini düşünen taksi şoförü Oğuz Erge'yi canice katleden Delil Aysal ifadesinde adeta yalan makinesine döndü. Cinayet gecesi evden intihar etmek için çıktığını söyleyen cani, kamera görüntülerindeki kan donduran bazı anlara hiç değinmedi. Erge, taksicinin telefonundan kızını aramasından maske takışına dek birçok konuda ise ilginç savunmalara imza attı.

Haber 05-02-24 07:46

Kıvrımlı model Ashley Graham küçük iç çamaşırıyla 'iş tavsiyesi' verdi! O anlara yorum yağdı

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor. Siyah dantelli iç çamaşırı ile bir video çeken Ashley Graham takipçilerine 'iş tavsiyesi' verdi. Ünlü modelin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 03-02-24 09:06

Bir gören bir daha baktı! Trende demirlere yaslanıp baş aşağı asılı kaldı... Bunu neden yapmış ki?

Hong Kong'daki bir trende çekilerek paylaşıldıktan sonra sosyal medyada viral olan görüntülere kimse anlam veremedi. Trende diğer yolcuların gözü önünde ismi açıklanmayan bir kadın tutunmak için kullanılan demirlere yaslanarak baş aşağıya asılı kaldı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 01-02-24 15:23

Aylar sonra ortaya çıkan deprem görüntülerinde deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı

Hatay’da deprem anında denizdeki teknelerin beşik gibi sallandığı anlara ait görüntüler, asrın felaketinin büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Yurthaber 01-02-24 09:04

Bahçeli'den AYM'ye darbeye tevessül suçlaması! TBMM'deki gergin anlara tepki gösterdi

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ilk yorum geldi. Bahçeli, "Hiç kimsenin bir yargı kararını darbe iddiasıyla yok sayma hakkı olamaz" diyerek derken Anayasa Mahkemesi'ni "darbeye tevessül etmek" ile suçladı.

Haber 31-01-24 15:42

Survivor Ogeday'ın Erik Dalı performansı sosyal medyayı salladı! 'Dilber görse önünde saygıyla eğilirdi'

Heyecanın hiç bitmediği Survivor All Star'ın yeni bölüm tanıtımı sosyal medyayı salladı. Survivor'ın yeni bölümünde düzenlenen dans yarışmasının görüntüleri olay oldu. Ogeday Girişken'in Erik Dalı performansı çok beğenildi. O anlara yorum yağdı.

Magazin 31-01-24 08:37

'İçerisindeki amonyak dişleri beyazlatıyor' dedi! İdrarıyla dişlerini fırçaladı... Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Bir sosyal medya kullanıcısı idrarın içinde bulunan amonyak nedeniyle dişleri beyazlatma özelliğinin bulunduğunu söyleyerek dişlerini macun yerine idrarıyla fırçaladığı anları paylaştı. Sosyal medya kullanıcılarının o anlara tepkileri gecikmedi.

Trend 30-01-24 07:42

Koçbaşlarıyla eve girildi! Görüntüler ortaya çıktı, İstanbul'da kilise saldırganları böyle yakalandı

İstanbul'da kiliseye düzenlenen silahlı saldırı sonrası iki saldırgan, Başakşehir'de yakalanmıştı. O anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Koçbaşlarıyla eve girilirken teröristlerin dikkat çekmemek için aile görünümü verdiği öğrenildi.

Haber 29-01-24 19:32

Görüntüler sosyal medyada yer aldı... Aracın önünü kesip hakaret ettiler! O zanlılar yakalandı

Ataşehir'de seyir halindeki otomobilin önünü kesip tartıştığı sürücüye hakarette bulunan 2 şüphelinin görüntüleri sosyal medyaya düştü. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, 2 şüpheliyi yakaladı. İki şüpheli hakkında tehdit ve hakaret suçlarından adli işlem başlatıldığı bildirildi. O anlara ait görüntülerde ise sürücünün "Araçta çocuk var" dediği duyuldu. İşte o anlar...

Haber 25-01-24 14:11