Anne Ve Baba Haberleri

Aksaray’da aranan 9 şüpheli jandarmanın operasyonuyla yakalandı

Aksaray’da çeşitli suçlardan aranması ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 şüpheliye yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri şüphelileri yakaladı.

Yurthaber 2024-04-25 12:32:43

Trabzon'da meslek lisesi öğrencileri topraksız tarımla sebze yetiştiriyor

Trabzon'da lise bahçesine kurulan ve topraksız tarımla marul yetiştirilen 21 metrekarelik bitki kabininden ilk mahsul alındı.

Yurthaber 2024-04-25 12:28:15

Erbaş'ın o anları gündem olmuştu! AK Partili isim Diyanet İşleri Başkanını istifaya davet etti

AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın gündem olan röportajı üzerinden hedef aldı ve, "Özgeçmişinde Arapça biliyor ibaresi olan ve fakat Arapça bilmeyen bir Diyanet İşleri Başkanının koltuğu boşaltması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-25 12:24:46

Sana zindelik verecek 3 detoks suyu tarifi

Detoks programları son dönemin en popüler sağlıklı yaşam trendlerinden bir tanesi. Her ihtiyaca ve her beklentiye yönelik farklı detoks suyu tarifleri bulunabiliyor. Özellikle bazıları, gün içinde herkesin ihtiyaç duyduğu enerjiyi geri kazandırarak zindelik veriyor. Sizin için zindelik verecek 3 detoks suyu tarifini ayrıntılarıyla anlattık. Enerjinizin düştüğünü düşündüğünüz ya da yoğun geçecek bir güne başlayacağınız zamanlarda tüketerek kendinizi çok daha dinç hissedebilirsiniz.

Kadin 2024-04-25 12:20:34

Elazığ’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Elazığ’da bir otomobil 2 minibüs ve 1 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 12:14

Edirne'deki şantaj ve darp davası sanıklarının yargılanmasına devam edildi

Eski Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın "müşteki sanık" sıfatıyla aralarında yer aldığı 7 sanığın yargılandığı şantaj ve darp davasının görülmesine devam edildi.

Yurthaber 25-04-24 12:13

İzmir ve Aydın’da FETÖ baskınları: 11 gözaltı

İzmir merkezli iki ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 25-04-24 12:10

Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı

Ankara Acıbadem Hastanesi’nde profesyonel ve amatör sporculara yönelik Sporcu Sağlığı Ünitesi hizmete sunuldu.

Yurthaber 25-04-24 12:08

Dilan Polat mahkemede gözyaşlarına boğuldu

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti savunma yaptı.

Yurthaber 25-04-24 12:01

Eskişehir için rüzgar ve toz taşınımı uyarısı

Eskişehir’de rüzgar ve toz taşınımı beklenmesi nedeniyle yetkililer tarafından, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.Meteoroloji 3.

Yurthaber 25-04-24 12:00

Kemik parçaları bulunmuştu! Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında yeni detay: Gözler artık o ihtimale çevrildi

Balıkesir'de tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor. Diğer kemik parçalarının hava şartlarına bağlı olarak üstünün bitki örtüsüyle kaplanması ve toprak altında kalmış olması ihtimaline karşı alan taraması kadavra köpeği ile yürütülüyor.

Haber 25-04-24 11:59

Kızılay verimsiz bazı taşınmazlarını dönüştürüyor

Kızılay, fiziki ve ekonomik ömrünü tamamlayan 178'i boş durumdaki 323 gayrimenkulünü dönüştürme kapsamına aldı. Dönüştürme projesi kapsamında elektronik ortamda herkese açık ihaleye çıkılacak. Elde edilecek gelirin tamamı yine gayrimenkul geliştirme alanında kullanılacak

Finans 25-04-24 11:59

Keban Baraj Gölü'nde engerek yılanı popülasyonundaki artışı uzmanı değerlendirdi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Akın Temizer, Elazığ'da Keban Baraj Gölü çevresinde görülen engerek yılanı popülasyonundaki artışta küresel ısınma ve ekolojik yapının değişmesi, sürüngenlerle beslenen kartal, şahin ve doğan gibi yırtıcı kuşların doğada azalmasının etkili olduğunu belirtti.

Yurthaber 25-04-24 11:53

Adliye çıkışında silahlı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı

Afyonkarahisar’da adliye önünde 2 grup arasında yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 11:51

Dünya bu 'sugar baby'i konuşuyor! Erkekleri dolandırmanın el kitabını yayınladı... Milyonlarca lira kazandı

Japonya'da "Sugar baby Riki (Şeker Bebek Riri)" takma adıyla tanınan 25 yaşındaki bir kadın erkekleri dolandırmak ve dolandırıcılık eylemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini açıklayan bir kılavuz satma suçundan tutuklandı.

Trend 25-04-24 11:51

Muğla BİLSEM Türkiye’de en çok bilimsel proje hazırlayan 2’nci okul

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), bilimsel çalışmalar kapsamında Türkiye genelinde en çok proje hazırlayan ikinci okul oldu.

Yurthaber 25-04-24 11:50

Yalova’da bisiklet yolu ağı genişliyor

Yalova Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde başlattığı yeni bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları, Kemer Köprü Caddesi’nden başlayıp 8. sokağa kadar devam edecek olan asfalt ve baskı işlemleri devam ediyor.

Yurthaber 25-04-24 11:48

Bakan Yumaklı duyurdu, sözleşme imzalandı! Ekonomiye 1,5 milyar lira katkı sağlanacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Silvan Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde (HES) elektrik üretimi için sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Bakan Yumaklı, yaptığı yazılı açıklamada, Silvan Projesi'nin GAP'ın en önemli etaplarından biri olduğunu belirterek, "8 baraj ve 23 sulama tesisi olmak üzere toplam 31 adet bileşeni bulunan Silvan Projesi'nin, ekonomimize yıllık 20 milyar TL katkı sağlaması planlanıyor" dedi.

Finans 25-04-24 11:44

Dilan Polat duruşma salonunda Engin Polat'ı görünce elini tuttu! Kızını görüp dokunmak isteyince hakim uyardı... Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu...

Magazin 25-04-24 11:30

Doğum kiloları kalmadı! Yüzünün hali çok konuşulmuştu... Adriana Lima pozlarıyla yaktı geçti

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın doğum sonrası hali gündem olmuştu. Görünümüyle sosyal medyada zorbalığa maruz kalan Lima son pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 25-04-24 11:17

Başlarına talih kuşu kondu! Mutfaklarını yenilemek isteyen çift beton zemini kırdı... İçinden hayatlarını değiştirecek servet çıktı

Robert ve Betty Fook, mutfak tadilatına başlamak için evlerinin zeminini kazarken inanılmaz bir sürprizle karşılaştılar. İkili beton zeminin altında 60 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 445 bin TL) değerinde madeni para buldu. İkilinin bulduğu servet değerindeki keşifleri hayatını değiştirdi.

Trend 25-04-24 11:17

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Mesajları mide bulandırdı: 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın...'

Konya'da mide bulandıran bir taciz ve cinsel istismar olayı yaşandı. Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. M.K.'nın S.D.'yi öpmeye çalıştığı, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. M.K.'nın S.D.'ye gönderdiği mesajlarda, 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın' gibi cümleler kullandığı görüldü. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 25-04-24 10:59

Altın fiyatlarında son durum! İslam Memiş'ten 'Haberim yoktu, geciktim' diyenlere uyarı: Bugün, yarın, akşam, sabah

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi altın fiyatlarındaki gerileme devam ederken altın yatırımcıları da düşüşlerin kalıcı olup olmadığını merak ediyor. 25 Nisan gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar? İşte son veriler ve uzman ismin uyarıları...

Finans 25-04-24 10:41

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti

Seçimlerinden ardından hareketli günler geçiren İYİ Parti'de üst düzey bir istifa haberi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 25-04-24 10:41

Asgari ücrete zamda 'küpün altını kapatmak lazım' sözleri tepki topladı: TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'a SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan yanıt

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda işçileri temsil eden TÜRK-İŞ’in Başkanı Ergün Atalay’ın zam açıklaması gündem oldu. ‘Enflasyonla mücadele ederken gerekirse asgari ücrete zam yapılmasın’ diyen Atalay’a SGK Uzmanı Özgür Erdursun tepki göstererek, “İşçinin hakkını koruması gereken işçi sendikasının başkanının, enflasyonun nedeni olarak işçi ücretlerini gördüğü ve artış yapılmazsa enflasyonun düşeceğini beyan etmesi yüzde 10 sendikalaşma oranının dahi iyi olduğunu gösterir” ifadelerini kullandı.

Finans 25-04-24 10:35

Candan kardeşler aylardır cezaevinde! Nihal Candan 37 kiloya düştü... Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor

14 Kasım 2023'te gözaltına alınan ve 16 Kasım'da da tutuklanan Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozuk olan Nihal Candan yemek yemediği için 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Candan'ın avukatı ise harekete geçti.

Magazin 25-04-24 10:32

Hastane otoparkına GES kuruldu

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açık otoparkına ve çatısına kurulan güneş enerji santrali (GES) ile hastanenin enerji giderlerinden aylık 7,3 milyon, yıllık ise 88 milyon TL tasarruf edilecek.

Yurthaber 25-04-24 10:27

Doğu ve Güneydoğu’yu Karadeniz’e bağlayan yolda kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini Karadeniz’e bağlayan Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu, kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi nedeniyle ciddi risk oluşturuyor.

Yurthaber 25-04-24 10:24

Gece 03.00'te toplamak için yola çıkıyorlar! Kilosunu 200 TL'den satıyorlar... Kapış kapış gidiyor 'Geçimimizi böyle sağlıyoruz'

Batman, Sason'da yüksek rakımlı dağlarda karların erimesiyle ortaya çıkan ve bölgede yayla muzu olarak bilinen ışkın bitkisi, birçok hastalığın şifa kaynağı olduğu gerekçesiyle kilosu 150-200 TL olmasına rağmen yoğun rağbet görüyor. Bitkiyi toplayıp satan vatandaşlar, bitkiyi koparabilmek için gece saat 03.00 gibi yola çıktıklarını ve 5 saat yol yürüdüklerini belirtti. Aile geçimlerini böyle sağladıklarını aktaran vatandaşlar bitkinin kalp, tansiyon ve şeker hastalıklarına ilaç olduğunu söyledi.

Kadin 25-04-24 10:23

Ankara'da bakkalda kundaklama şüphesiyle çıkan yangın söndürüldü

Ankara'da bakkalda çıkan ve üst kattaki dairelere sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 25-04-24 10:20

Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Gönül Dağı setinde taciz skandalı... Üstelik iki kadın arasında

TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinin setinde taciz skandalı yaşandı. İki kadın çalışan arasında geçen taciz skandalı yargıya taşındı ve dava karara bağlandı...

Magazin 25-04-24 10:20

Adana’da engelli çocuklar polis araçlarına ve ata bindi

Adana’da engelli çocuklar polis araçlarına ve atlara binerek keyifli bir gün geçirdi.

Yurthaber 25-04-24 10:19

Muğla’da “Yan Yanayız” projesi hayata geçiyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik “Yan Yanayız” projesi hayata geçiriliyor.

Yurthaber 25-04-24 10:14

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,33 yükselişle 9.753,97 puandan başladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,29 ve holding endeksi yüzde 0,25 artış kaydetti.

Finans 25-04-24 10:10

İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

İzmir ve Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 25-04-24 10:09

Liseli genç kondisyon bisikletinde harcadığı enerjiyi elektriğe çevirdi

Konya’da meslek lisesinde eğitim gören 11. sınıf öğrencisi spor salonunda kondisyon bisikletinde harcadığı enerjinin boşa gitmemesi için fikrini paylaştığı öğretmeni ve sınıf arkadaşlarıyla geri dönüşüm malzemelerini kullanarak yaptığı kondisyon bisikletinde elektrik üretti.

Yurthaber 25-04-24 10:05

Hatay’da bir evde yapılan aramada çeşitli gümrük kaçağı elektronik cihazlar ele geçirildi

Hatay’ın Altınözü ilçesinde bir şüpheliye ait 2 farklı adreste yapılan aramada gümrük kaçağı çeşitli elektronik cihazlar ve yüklü miktarda döviz ele geçirdi.

Yurthaber 25-04-24 10:03

İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde emniyet güçlerinin yaptığı asayiş uygulamasında; bin 88 şahıs, 653 araç ve 150 motosiklet sorgulandı.

Yurthaber 25-04-24 09:52

Doğum yaparken karısının yanında olmak isteyen baba bayıldı! O anları sosyal medyadan paylaştı... Resmen rol çalmak bu

Yeni doğum yapan bir anne , kocasının bebeğinin doğumu sırasında bayıldığı komik anı TikTok'tan paylaşınca viral olmayı başardı. Paylaşımında karısının doğuma hazırlandığı anlarda heyecandan bayılan babayla ilgilenen hemşireler yer aldı. O anlar TikTok'ta 13.2 milyon izlenmeye ulaştı.

Trend 25-04-24 09:51

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

Spor 25-04-24 09:47

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! 15 yaşındaki Atakan Kayalar yine gündem oldu

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

Magazin 25-04-24 09:47

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bu ürünlere dışarıdan madde eklenemeyecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının "Türk Gıda Kodeksi Arı Ürünleri Tebliği" yürürlüğe girdi. Arı sütü, toz arı sütü, arı poleni, kurutulmuş arı poleni ve arı ekmeğine dışarıdan herhangi bir madde eklenemeyecek.

Finans 25-04-24 09:46

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 09:37

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk'ten üzen haber geldi. Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı.

Magazin 25-04-24 09:37

Mirasta bu uygulamaya dikkat! 50 yıl geçse de evinizden olabilirsiniz

Anne - babasından miras kalanlar dikkat! Mirasını tüm çocuklarına eşit tapu bırakmayan anne ve babaların kararı mahkemeden dönecek. 50 yıl geçse de evinizden olabilirsiniz! İşte ayrıntılar...

Finans 25-04-24 09:30

25 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Nisan Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Nisan Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-04-24 09:20

Bu sözler çok konuşulur! Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin! Tepemin tasını attırmasın

Son günlerde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında Fatih Altaylı'nın programında iddialar dillendirilmişti. Süleyman Soylu da dün katıldığı Youtube yayınında Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın adını vererek 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' demişti. Fatih Altaylı'nın Süleyman Soylu için söylediği sözler de çok konuşulacağa benziyor.

Haber 25-04-24 09:01

Beşiktaş durdu durdu, bombayı patlattı! Listenin başındaki isim Nuri Şahin... İlk temas kuruldu

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürerken Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile temas kurduğu ve Nuri Şahin'in durumunu sorduğu belirtildi. İşte detaylar...

Spor 25-04-24 08:43

İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu: 9 kişi tutuklandı

İstanbul'da, polis ekiplerince yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 50 milyon lira olan sahte, kaçak ve yasa dışı ilaçlar ile çeşitli medikal malzemeler ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 16 kişiden 9'u tutuklandı.

Finans 25-04-24 08:33