Antalya Dob Haberleri

Yer: Antalya! Yüzde 88'e ulaştı... Deniz görünmüyor, nem bulutları oluştu

Antalya'da nem oranı yüzde 88'e ulaşırken, oluşan nem bulutları nedeniyle görüş mesafesi düştü. Kentin kuşbakışı gözüktüğü yüksek yerlerden denizin görülmediği de gözlendi.

Haber 2024-04-18 17:47:09

Korkunç kaza kamerada! Metrelerce savrulup feci şekilde can verdi

Antalya'da öğle izninde marketten alışveriş yapıp çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çarpmanın şiddetiyle Gençer, yaklaşık 10 metre havaya savruldu. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-04-18 16:59:43

Saz eşliğinde uğurlamışlardı! Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı, tepkiler peş peşe geldi

Antalya Elmalı Akçaeniş’in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü’nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı. Tepkiler ise peş peşe geldi.

Haber 2024-04-18 08:43:20

Dün boşanma dilekçesini geri çekti, bugün öldürüldü! Antalya'da korkunç olay

Antalya Serik'te Fatih Yılmaz, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Nursel Yılmaz'ı av tüfeğiyle katletti. Ardından aynı silahla intihar etti. Çiftin ayrılmamaları konusunda daha önce yakınları tarafından ikna edildiği, boşanma dilekçesi veren Nursel Yılmaz'ın dün dilekçeyi geri aldığı, bugün için de psikoloğa gitmek için randevu aldıkları belirtildi.

Haber 2024-04-16 10:53:47

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili yeni gelişme! Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı: 'Başkanımızı yedirmeyiz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişinin tutuklandığını, 7 kişinini ise serbest bırakıldığını açıkladı. Öte yandan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Biz haklı talebimizi kamuoyu önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz" dedi. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den de bir açıklama geldi.

Haber 14-04-24 22:20

Yer: Antalya! Yaralı küçük kız hastane kapısından çevrildi, sosyal medyada gündem oldu

Antalya'da elinden yaralanan küçük kız iddiaya göre sigortası olmadığı için hastane kapısından çevrildi. Diğer taraftan küçük kız çocuğunun elinin hijyenik bir ortamda değil kayıt masasının yanında kontrol edilmesi tepki çekti. Sosyal medyada görüntüler gündem olurken Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörü Hikmet Tuğsuz, "Gariban özel bir hastaneye gidemeyecek mi?" dedi.

Haber 14-04-24 19:42

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Teleferik faciasında ölen eski hakim 'Memiş Hoca' ile ilgili dikkat çeken detay! İhraç edilme sebebi ortaya çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sarısu teleferik hattında dün korkunç bir kaza meydana geldi. Heyelan nedeniyle demir direklerden birinin kırılması sonucu tabanı çöekn bir teleferik kabinindeki 8 kişi metrelerce yüksekten yere çakıldı. Kazada ölen Memiş Gümüş'ün çevresinde 'Memiş Hoca' olarak bilindiği ve teleferiğe ilk defa bindiği ortaya çıktı. Ayrıca eski bir hakim olan Gümüş'ün hakimlik döneminde FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

Haber 13-04-24 14:34

Türkiye'nin gözü Antalya'daydı! Mahsur kalan tüm vatandaşlar 23 saat sonra kurtarıldı: İner inmez ilk işi bakın ne oldu

Türkiye dün akşamdan bu yana Antalya'daki kurtarma operasyonlarına kilitlendi. Antalya Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden birinin düşmesi sonucu meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Operasyonların 20. saatinin sonunda bir kadın kurtarıldı. Talihsiz kadının ilk işi yere eğilerek öpmek oldu. Devam eden operasyonlarla birlikte kalan tüm vatandaşlar 23 saatin ardından kabinlerden tahliye edilebildi. İşte tüm detaylar...

Haber 13-04-24 08:23

Dolandırıcıların yeni yöntemi! Şikayetler gün geçtikçe artıyor: 50 bin euro karşılığında ayrı ev şartıyla...

Sosyal medyada son zamanlarda artan evlilik platformları dikkat çekiyor. Sadece gerçek evlilik değil vatandaşlık almak için formalite evlilik düşünenleri de gözlerine kestiren dolandırıcılar önce parayı alıyor sonra ortadan kayboluyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, "Bize ilginç gelmeye başlayan şikayetler alıyoruz." diyerek uyarıda bulundu.

Haber 11-04-24 12:48

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

'Bir aile 15 bin TL'ye 5 gün tatil yapabilir' Bayramın gözdesi orası! 300 binden fazla kişi... 'Fiyatların en uygun olduğu dönem'

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için rezervasyon yaptırılan turistik tesislerin doluluk oranı yüzde 70'i aşarken, sanatçılı otellerde de bu oran yüzde 90'ın üstüne çıktı. Bayram tatilinde en yoğun ilgiyi ise Antalya görüyor.

Finans 05-04-24 12:07

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek mazbatasını aldı:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Muhittin Böcek, Antalyalılara, yerli ve yabancı misafirlere, hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 15:40

Bayramda Denizli-Antalya karayolunu kullanacak sürücülere uyarı

Antalya karayolu üzerinde yapılan yol çalışması sebebiyle 2 kilometrelik alanın trafiğe kapatıldığını ve bayram tatilinde de çalışmaların devam edeceğini duyurup, sürücülerin dikkatli olması konusunda uyardı.

Yurthaber 04-04-24 10:08

Ercan Yavaş: 3 yıl içinde onlarca projeyi tamamlayacağız

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Yurthaber 03-04-24 11:00

Antalya'daki hayvanat bahçesi, yeni doğumlarla renklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda lemur, kanguru, tavşan, keçi ve koyun başta olmak üzere çeşitli türlerde yeni yavrular dünyaya geldi.

Yurthaber 02-04-24 12:13

Şahan Gökbakar'ın Tamer Karadağlı'ya yaptığı videolu gönderme çok konuşulmuştu... Karadağlı'dan hamle geldi

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığına isyan etmişti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit etmişti. Karadağlı, söz konusu paylaşımla ilgili Gökbakar, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını söyledi.

Magazin 02-04-24 11:40

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan CHP'nin adayı Muhittin Böcek, "Yerelden kalkınmayla ilgili bütün projelerimizi, seçim meydanlarımızda ne söylediysek tek tek hayata geçireceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:33

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-24 21:13

CANLI ANTALYA seçim sonuçları: Antalya'da kim kazandı? AK Partili Hakan Tütüncü mü, CHP'li Muhittin Böcek mi?

CANLI ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçimlerinde sürpriz yaşanabilecek büyükşehirler arasında gösterilen Antalya seçim sonuçları için heyecan dorukta. S Antalya'yı kim kazandı? Muhittin Böcek mi Hakan Tütüncü mü önde? sorusu yanıt bulacak. Sandıkların saat 17.00'de kapanmasıyla oy sayım işlemine geçildi. Antalya'da seçim sonuçları Mynet'te anlık olarak yer alacak.

Finans 31-03-24 20:11

SON DAKİKA | Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem oldu! Isparta'daki depremi sosyal medyadan duyurdular

Son dakika haberi: Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem meydana geldi! Isparta'daki deprem aynı zamanda Burdur, Antalya ve Denizli'de de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi. AFAD'ın açıklamasına göre Isparta ve çevre iller 2.8 ile sallandı.

Haber 31-03-24 17:42

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Antalya Kaş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem

Son dakika deprem haberi: AFAD, Antalya’nın Kaş ilçesinde saat 13.38’de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haber 31-03-24 13:59

'Rezalet' diyerek isyan etmişti! Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'ya videolu gönderme yaptı

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığına isyan etmişti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit etti.

Magazin 30-03-24 13:53

Ardahan canlı seçim sonuçları! Ardahan yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Yunus Baydar mı, CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak?

Yerel Seçim geldi çattı. Milyonlarca vatandaş 31 Mart günü seçim sonuçlarını merakla bekliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerin yanı sıra bazı illerin de seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. Merak edilen illerden biri de Ardahan oldu. Ardahan'da yeniden CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak yoksa AK Parti adayı Yunus Baydar mı?

Haber 29-03-24 20:43

Tamer Karadağlı 'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etti ve binanın bakımsızlığına isyan etti. Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 29-03-24 15:55

Hamburg lüks yolcu gemisi, Antalya Limanı'na demirledi

Bahama bayraklı kruvaziyer "Hamburg", 310 yolcusu ve 170 mürettebatıyla Antalya'ya geldi.

Yurthaber 29-03-24 14:01

Canlı Antalya seçim sonuçları! Antalya seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Hakan Tütüncü mü CHP adayı Muhittin Böcek mi kazanacak?

Antalya seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Antalya seçim sonuçları konusu dikkatle takip ediliyor! Antalya'da belediye başkanlığı görevini yürüten Muhittin Böcek mi yoksa AK Parti'nin adayı Hakan Tütüncü mü seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 11:48

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 dairesi olduğu iddiasına belgeli yanıt

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğuna ilişkin iddialara, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün, 'Turgut Altınok adına Antalya il ve ilçe sınırları içinde herhangi bir gayrimenkul kaydına rastlanmamıştır' yazılı belgeyle yanıt verdi.

Haber 28-03-24 17:06

Akıllara durgunluk veren olay! Belediye Başkanı, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen 70 yaşındaki seçmene yumruk attı

31 Mart yerel seçimlerine günler kala Antalya Serik'te akılalmaz bir olay yaşandı. Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan'a esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş oy vermeyeceğini söyledi. Gerekçe olarak da kızının haksız yere işten atılmasını gösterdi. Aputkan, bu sözlerin ardından 70 yaşındaki vatandaşa sinirlenerek üzerine yürüdü ve yumruk attı. O anlar ise kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Haber 28-03-24 16:53

Antalya'da 1 milyon 925 bin 946 seçmen oy kullanacak

Antalya Valisi Hulusi Şahin, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde kentte 1 milyon 925 bin 946 seçmenin 6 bin 40 sandıkta oy kullanacağını, 11 bin 520 kolluk gücünün görev alacağını bildirdi.

Yurthaber 28-03-24 12:15

Zaha'dan Antalya kampında iddialı açıklama! ''Biz şampiyon olacağız''

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Antalya kampında yaptığı açıklamada, "Takımımızın Türkiye’nin en iyi takımı olduğunu fikrindeyim. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek, şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Spor 27-03-24 23:30

Yer: Antalya! Ortalık bir anda karıştı, çok sayıda yaralı var: 'Aracımın arkasında duranı vururum'

Antalya'da kıraathanede 2 grup arasında alacak anlaşmazlığından dolayı silahlı çatışma çıktı. Olayda 14 kişi yaralanırken 18 kişi gözaltına alındı. Bir görgü tanığı, "Buraya konuşmaya geldiler. Sonra biri araya giriyor ve arkadaşlarını çağırıyor. Bir anda olay patladı" diye konuştu.

Haber 27-03-24 17:17

Antalya, spor turizminde tenis kortlarıyla öne çıkıyor

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, "Teniste Antalya ve buradaki hizmet, dünyada bilinir hale geldi. Antalya'ya yabancı sporcular, antrenör ekibi ve çoğu zaman da ailesi ve akrabalarıyla geliyor. Sporcular, ülkelerine dönünce de Antalya'yı tanıtıyor." dedi.

Yurthaber 27-03-24 12:33

EBRD'den Antalya Havalimanı için 50 milyon Euro'luk ek finansman

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) Antalya Havalimanı'na 50 milyon Euro'luk ek finansman sağlanmasına karar verildi.

Finans 27-03-24 08:38

Alanya’da afetzede 51 üreticiye sera naylonu desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Alanya’nın iki mahallesinde yaşanan hortum felaketi sonrası seraları zarar gören üreticilere naylon desteği verildi.

Yurthaber 26-03-24 11:26

Meteoroloji yayımladı: Tüm zamanların yağış rekoru! İşte 1. sıradaki şehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı sonu yağış raporu yayımlandı. Rapora göre; son 98 yılın günlük yağış rekoru, 17 Aralık 2018 günü Antalya Kemer'de yaşandı. İlçeye bağlı Ovacık bölgesinde metrekareye düşen yağış miktarı 491,5 kilogram olarak ölçüldü. Rekor yağışın yaşandığı gün, 10'dan fazla evde su baskını yaşanmış, vatandaşlar tahliye edilmişti. Bölgedeki tarım arazileri de şiddetli yağıştan zarar görmüştü. İşte meteorolojinin yağış raporunun dikkat çeken detayları...

Haber 26-03-24 09:59

Ultralüks yatlar Antalya'dan kapış kapış satılıyor! Rıhtımda bağlayacak yer kalmadı: 2024'te yeni rekora koşuyor

Dünyanın en ünlü lüks ve ultralüks yat üretimi merkezlerinden Antalya Serbest Bölge 2024'te de yine rekora koşuyor. Bölgede üretilen lüks yatlar ABD'den Ekvador'a birçok ülkede alıcı buluyor. 2023 yılında sektöre rekorla damgasını vuran bölgede şu an rıhtımda yat bağlayacak yer bulmakta güçlük çekiliyor. Lüks yatların görüntüsü de dikkat çekti.

Finans 24-03-24 11:39

Belediye başkan adayı masasındaki davetsiz misafiri görünce aklına bir projesi daha geldi

Antalya AK Parti Döşemealtı belediye başkan adayı Bekir Kıvrım mahallelilere projelerini anlatırken ilginç anlar yaşandı. Kıvrım konuştuğu sırada önce yanındaki sandalyeye, ardından masasına bir kedi çıktı. Bunun üzerine Kıvrım, hayvan mezarlığı vaadinden bahsetmeye başladı.

Haber 22-03-24 13:33

Günlük 3 bin TL... 5 bin kişi arıyorlar! Maaşlara zam üstüne zam yaptılar, yine de çalışacak kimseyi bulamıyorlar

Yılın 12 ayı inşaat sektörünün hareketli olduğu Antalya'da inşaatlarda çalışacak işçi ve usta bulunamıyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir, 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin lira yevmiyle işçi aradıklarını ancak bulamadıklarını söyledi. İltemir, deprem öncesinde günlük yevmiyelerin 500 lira olduğunu, işçi bulamamaya başlayınca kent genelinde yevmiyelerin arttığını anlattı.

Finans 22-03-24 10:23

Antalya açıklarında 14 düzensiz göçmen yakalandı

Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 14 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 20-03-24 10:29

Adliyede büyük skandal! 6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur’ verilmiş

Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındı. Olayla ilgili tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu kullanıcısı olduğu ortaya çıktı. Soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi. Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "İçici bir memurun emanete verilmesi, belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi.

Haber 19-03-24 11:59

Duyunca 'seçimi kazandık' dedim diyerek açıkladı! CHP lideri Özel'den iddialı açıklama: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Hatay, Balıkesir...

Yerel seçimler için artık son viraja girilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Balıkesir ve Hatay'daki seçim yarışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul il başkanlığı binasının satışına ilişkin para sayma görüntülerinin yayımlanmasını 'kumpas' olarak nitelendiren Özel, "Duyunca inanamadım. En yakın arkadaşlarıma 'Seçimi kazandık anlaşılan' dedim." yorumunda bulundu. Özel, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili iddialı ifadeler kullandı.

Haber 17-03-24 08:21

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-24 13:41

'İlk defa karşılaşıyorum! Camlara korkunç şekilde vurdu' Yer: Antalya! 'Süper hücre' etkisi Erimemiş olmasına inanamıyorum

Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanlarına zarar verdi. Vatandaşlar ortaya çıkan görüntünün bol bol fotoğrafını çekerken ilk kez böyle bir hava olayıyla karşılaştıklarını belirtti. Vatandaşlar "Camlara korkunç şekilde dolu vurdu" dedi. İşte Antalya'da etkili olan 'süper hücre' hava olayının detayları...

Haber 14-03-24 15:43

Ticaret Bakanlığı 17 ilde restoran, lokanta ve kafeleri denetledi

Ticaret Bakanlığı, aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Van'ın da yer aldığı 17 ildeki restoran, lokanta ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı.

Finans 14-03-24 11:44

Yer: Antalya! Arka arkaya çakan şimşeklerin dansı böyle görüntülendi

Antalya’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ve dolu esnasında çakan şimşekler kenti aydınlattı. O anlar cep telefonları kameralarına yansıdı.

Haber 14-03-24 10:16

Ünlülerin bayram programı belli oldu! Kazançları dudak uçuklatmıştı

Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak. Ünlü sanatçıların geçtiğimiz sene bayram sahne ücretleri dudak uçuklatmıştı.

Magazin 13-03-24 11:30